New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Készüljetek sok sok tejbepapiba bújtatott babatápszerrel. A Sánta BodyBuilder közeleg láthatásra....
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Reggie Wayne majdnem aláírt hozzánk: “Reggie Wayne hinted in his online journal the Patriots were a finalist to sign with him….it’s true, they were, according to a source”Danna
Basszus! Majdnem nyertem akkor 😊
Amúgy én neki nagyon örültem volna, nem véletlenül írtam. Hatalmas játékos...Boston
Helyette lehet nálatok landol Lloyd, JMD meglehetősen jól ismeri. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Reggie Wayne majdnem aláírt hozzánk: “Reggie Wayne hinted in his online journal the Patriots were a finalist to sign with him….it’s true, they were, according to a source”Danna
Basszus! Majdnem nyertem akkor 😊
Amúgy én neki nagyon örültem volna, nem véletlenül írtam. Hatalmas játékos...

Do your job
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Reggie Wayne majdnem aláírt hozzánk: “Reggie Wayne hinted in his online journal the Patriots were a finalist to sign with him….it’s true, they were, according to a source”
több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
Wimbley-t kitette a Raiders, ha Anderson megy a Dolphinshoz érdemes lenne rárepülni!
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A Rap Sheet szerint Gregory és White fizetése:

Gregory "received a signing bonus of $2.5 million. He has base salaries of $750K in 2011, $1.25M base for 2013, and $2.25M base for 2013. That’s a total of $6.75M. In addition, he has $100K workout bonuses each year, along with playing time incentives of $750K per year. In all, it could be $9.3M."

White "signed for one year with a base salary of $825K, with $65K to sign and a workout bonus of $100k."

ESPN Boston Slater szerződéséről:

"Slater gets a $2 million signing bonus in his deal, with base salaries of $700,000 (2012), $1.2 million (2013) and $1.2 million (2014). Slater can earn workout bonuses of $100,000 each year of the deal.

In all, it's a three-year, $5.4 million pact."

Koppenért sem kápálóznak valami nagyonBoston
Legalább olcsón tudják aláíratni Brady 2. kedvenc hátsófelét.
Egy project C kinéz a drafton szerintem.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nekem Deion Branch egy kicsit sem hiányozna...
Szerk.: Koppenért sem kápálóznak valami nagyon ( nem csodálom).

Do your job
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Neo a Dolphinsnál viziten...
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Egyik személyes kedvencem Guyton, de kétlem, hogy visszahoznánk...
Nem került nyilvánosságra, hogy miért került büntibe (s ezzel egyidejűleg a depth chart végére) a srác, de BB már nem számol többet vele:S
Fletcher jelenléte miatt nincs is nagyon szükség arra, hogy visszajöjjön.
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Egyébként saját FA-k közül most már csak két fontosabb név maradt, Anderson és Carter.
Gyulus
Nálam még Branch és talán BJGE hiányzik.

Guyton-nak valszeg reszeltek azzal, hogy White marad.
Bár lehet, hogy egy 8-900k-t megérne Mayo pótlónak, ha 3-4 lesz.Sinisa
Ott van Fletcher, nem kell feltétlenül, sőt. Meg BJGE sem olyan nagy need, hogy túlfizessükWyatt
Igaz, Fletcher-ről kicsit megfeledkeztem.
BJGE-t én sem fizetném túl, maradjon ocsón... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyébként saját FA-k közül most már csak két fontosabb név maradt, Anderson és Carter.
Gyulus

Bár lehet, hogy egy 8-900k-t megérne Mayo pótlónak, ha 3-4 lesz.Sinisa
Ott van Fletcher, nem kell feltétlenül, sőt. Meg BJGE sem olyan nagy need, hogy túlfizessük

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Gyulus

Bár lehet, hogy egy 8-900k-t megérne Mayo pótlónak, ha 3-4 lesz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve

Előbbinél jó hír, hogy egy csapat sem vetette rá magát az első napokban, ami (remélhetően) azt jelenti, hogy a mostani 3-4 OLB-ínséges időkben sem látnak benne potenciális kezdő\full time ROLB-ot.
Ez mondjuk meglepő, mivel egy esetleges Wimbley cutig most már ő lett az #1 3-4 OLB a piacon.
Minnél több idő telik el komolyabb érdeklődő nélkül, annál inkább sanszos, hogy sikerül visszahozni egy TBC-féle szerződéssel.

Carter valószínűleg csak a felépülését követően kezdhet érdemben tárgyalni, kérdés, hogy a 3-4 base D-t hallva sikerül-e itt tartanunk (Jarvis Green 4-3 DE szerepkörébe szvsz ideális lenne)
több mint 14 éve
Gregory már csak ha Randy Gay szintjét megüti, előrébb vagyunk.... egy Chung, Gregory, Ihedigbo plusz Landry kvartettel azért már el lehet karistolni az NFL-ben, főleg ha a tavalyi pass-rush produktumhoz még egy-két minőségi interior DL pass rusher (Fanene... nomeg Pryor lenne, b@sszameg) is letesz valamit az asztalra...

Egyébként igaz, hogy az idei draft class iszonyat gyenge safety-k terén, cserében azonban elég mély CB poszton... csak találni kell egy jól ütköző, jól zónázó fiatalt (esetleg némi safety-tapasztalattal), aki a sebessége miatt a hátsó körökbe csúszott...

Vödör to Redskins... ezek idióták, szent meggyőződésem volt, hogy a srácnak lőttek NFL-szinten
Reggie Nelson-t meg csak nyugodtan fizesse túl a Jets, kíváncsi vagyok hogy Zimmer rendszerén kívül mennyire lesz hatékony...

[most látom, hogy Ihedigbo-t még nem igazoltuk vissza... speciel backup SS, STer szerepkörbe továbbra is jól jönne a srác]
több mint 14 éve
Ettől a szerződéstől azért még mindig jöhet Landry. Gregory akár játszhat bent slotban is, ha Landry életképes lenne, amihez azért túl sok reményt nem fűzök (plusz még alá sem írt 😀 )
Mind1, csak ne lássuk Brownt és Ihedigbot a védelemben...
Egyébként a Boise draftod tetszene 😊Habi
Jöhet persze. Én csak a zúgolódást nem értem.

Do your job
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kinti fórumokon nagyon elégedetlenkednek a szurkolók a szerződtetése miatt, nagyon Landryt követeli a nép. Nem igazán étem, hogy miért, mivel Chung mögött még csak backup szintű safety sincs a csapatban. Simán Sergio Brown vagy Ihedigbo előtt lesz a depth charton.
Ha sikerülne összekukázni egy tehetséges cover safetyt a drafton (nem lesz egyszerű a fene egye meg), akkor szerintem már sokkal előrébb lennénk így, mint tavaly.Boston
Ettől a szerződéstől azért még mindig jöhet Landry. Gregory akár játszhat bent slotban is, ha Landry életképes lenne, amihez azért túl sok reményt nem fűzök (plusz még alá sem írt 😀 )
Mind1, csak ne lássuk Brownt és Ihedigbot a védelemben...
Egyébként a Boise draftod tetszene 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kinti fórumokon nagyon elégedetlenkednek a szurkolók a szerződtetése miatt, nagyon Landryt követeli a nép. Nem igazán étem, hogy miért, mivel Chung mögött még csak backup szintű safety sincs a csapatban. Simán Sergio Brown vagy Ihedigbo előtt lesz a depth charton.
Ha sikerülne összekukázni egy tehetséges cover safetyt a drafton (nem lesz egyszerű a fene egye meg), akkor szerintem már sokkal előrébb lennénk így, mint tavaly.

Do your job
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Gregory kezdő szint?tamasboldizsar
"Speed is an attribute of Gregory's and that's something that's been lacking on the back end of the Patriots defense.

Gregory played 782 snaps in 2011 according to Pro Football Focus. According to their stats, 19 of the 30 balls in which he had primary coverage were completed during the course of the season. According to the PFF grading system, Gregory had a positive impact in half of San Diego's 16 games. He had a negative impact -- sizably so -- the the final three games of the Chargers season. " (Link)

"San Diego had him in more of a strong safety position. (Pro Football Focus had him graded out as a -10.8 for the 2011 season.)

the 5-foot-11, 185-pounder does have some positional versatility — he has worked as a safety, and also spent time in the slot and on special teams, bringing the positional flexibility that they crave in Foxboro.

According to reports, it’s a three-year deal worth roughly $8 million." (Link)

Tavaly valószínűleg simán kezdő lehetett volna... és jövőre is az lehet, az idei S classt gyengének tartják, kiemelkedő FA nincs a láthatáron.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Gregory kezdő szint?tamasboldizsar
Elmegy kezdőnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Conolly visszaigazolásának örülök. Most már csak Anderson és Branch kell a régiek közül és akkor jól állunk. Mennyivel lehetünk a sapka alatt jelenleg? 7-8m?
Gregory kezdő szint?
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Aláírtuk ma este a DT Marcus Harrisonnal és Slaterrel is, valamint Gregory 3 éves szerződést kapott tőlünk.

Connolly is back.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Langford tudtommal LDE... egy fullos offseasonnal, sérülések nélkül reményeim szerint Deadrick egymaga megoldja ezt a pozíciót. Fanene is LDE depth-nek, továbbá 4 DL-es felállásokhoz, UT-nek jött.
Luis Castillo neve ugrott be... kár, hogy már jóideje nem dominál RDE poszton:SGyulus
Wrighthoz és Greenhez hasonlóan Fanene is bevethető lehetne RDE-ként, főleg ha mellette Wilfork és Langford fogná a helyett. Utóbbi iránt már a Packers is tudakozódik.

RE Trevor Scott

Nekem kicsit biztonsági háló szaga van ennek az érdeklődésnek arra az esetre, ha Mark Anderson végül megpattana, és nem sikerülne megegyezni vele, ha túlzottak az igényei.

Ami a free safety, strong safety kérdést illeti már a Josh Barett kezdő léptetése is tavaly sugallhatja azt, hogy a Patsnél jó Chung coverage képességének a megítélése.
több mint 14 éve
Trevor Scott DE/OLB jön a Raiderstől... remélem aláíratunk vele, tavaly még nem volt 100%-os a térdsérülése előtt... de egyébként tiszta Ninko, Reiss emiatt elsősorban, mint esetleges LOLB csereként utal rá
(pár nappal ezelőtt még pedzegettem is, hogy a raidersből is "kukázhatnánk"... őt külön is említettem😀)
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 124 — Axel Foley
Akkor én is, többekkel együtt, kiszálltam a tippversenyből... 😕zolika26
Hehe én még benn vagyok az Avril trade-el.
😀

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Adam Schefter
Mario Williams' deal in Buffalo: six years, up to $100 million, including $50 million guaranteed.

Számok alapján nem csodálkozom, hogy még csak rá sem indultunk.