New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kyle Love-ról van valami hír?GhostLeaderfa tendert kapott.
több mint 14 éve
Kyle Love-ról van valami hír?
több mint 14 éve
Lloyd mellé minek? Magas wr akkor sem lesz, szal őt se hozzuk 😛Wyattvan másik oldala is a pályának ám 😛
Ochoval nem számolok, Branch sem biztos, hogy visszajön, 30 év feletti WR kombóra túl sokáig nem lehet építeni. Ő meg 27. picknél sztem kihagyhatatlan szinte

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Langford sem lesz nálunk 3-4-es end...
több mint 14 éve
Én nagyon remélem, h nem fogunk elkapót húzni az első körben...Bostonmondjuk 1/27re Kendall Wright annyira nem lenne rossz dolog, de mást én sem vinnék WR posztról ott.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Én nagyon remélem, h nem fogunk elkapót húzni az első körben...BostonÉn is. TB-nek ennél a mostaninál nem kell jobb elkapóállomány. Vagyis, ha ingyen adnák, biztos nem jönne rosszul, de nagyságrendi javulást szerintem nem hozna egy első körös elkapó sem. És ha azt nézzük, hogy azon a helyen más posztokra mekkora erősítéseket tudunk hozni, akkor az FA igazolások után nálam kizárt az első körös WR.
több mint 14 éve
Én nagyon remélem, h nem fogunk elkapót húzni az első körben...
Do your job
több mint 14 éve
PFT szerint 85-nek ajtót mutathatnak.Amadeus91Sejteni lehetet a Lloyd sign után. Így viszont én várok egy korai WR picket. Mondjuk 1/28ra Jefferry.
több mint 14 éve
PFT szerint 85-nek ajtót mutathatnak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezek szerint mi ketten ezt behúztuk 😉Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kLassan elfogynak a versenyben lévők és eddig mellé lőttünk jó páranThundersNFL
Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
több mint 14 éve
brady jövőre 5500yard...
több mint 14 éve
én Oaklandből kukáznám még Marcel Reece FB-t. Barátságban van a keze a labdával, nagyon jó FB lehetne nálunk sztem, akit passzokkal is sokszor-sokszor kereshetnénk.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Anderson a Titansnál fog vizitáni :/GhostLeadSebaj, ez azt jelenti, hogy a 'fins nem tett neki olyan ajánlatot, amivel rögtön ott tarthatta volna.
(Bechta szokta emlegetni, hogy minden csapat akkor hozakodik elő a legjobb ajánlatával, amikor már épp csuknád be magad után az ajtót)
A Titans tudtommal továbbra is 4-3ban nyomja, szvsz ők sem fognak fulltime kezdő DE-fizut ajánlani Neonak... abban a felállásban még inkább sit. pass rusher, mint 3-4ben.
A safety-piac továbbra is áll, Landry sign-ról még nincs hír... a következő állomása elvileg a Jets lesz (ha hagyjuk).
R. Nelson - ha helyesek a hírek - szerződés nélkül távozott a Jets főhadiszállásról.
[Egy Neo-resignnal egyébként már most A-ra zárhatnánk az FA-ügyködéseket]
több mint 14 éve
Anderson a Titansnál fog vizitáni :/
több mint 14 éve
egészen faszántos kis targetei lesznek jövőre Tomnak:TE: Gronk, Hörni, 3. TE (Fells jön hozzánk nemsokára... de van itt sansz draftra is)
külső WR: Lloyd, Ocho(?), Branch(?), draft pick
slot: WW, Edelman, Gonzalez
(jómagam nem készülök ki attól, ha hoznak egy vetélytársat Julian nyakára... rengeteg szerepe van a csapatnál, nem baj, ha ezek közül az egyiket "kihúzzuk"... Gonzalez jó eséllyel a TC-t sem éli túl)
A végső cutok után ebből a WR állományból szvsz 5 fog maradni, a 2 TE-s felállások túlsúlya miatt kétlem, hogy idén 6 WR-t tartanánk meg a szezonra.
Lloyd 3 év, 12 milkás szerződése iszonyat olcsó, még akkor is ha egy 30 éves elkapóról van szó.
Az idei FA-ban iszonyatosan elszálltak a WR-árak, ezek után nem nagyon hittem benne, hogy képesek leszünk leigazolni a srácot. Vincent Jackson "éves tarifájának" a harmadába került... az SD többet fizet Eddie Royalnak.
Steve Johnson 5 év, 36,25 milka (19,5 garantált) - fiatalság, bolondság😊
Laurent Robinson 5 év, 32,5 milka (14 garantált) - a srác legjobb esetben egy fasza #2 WR... szenvedni fog #1 WR-ként
Eddie Royal 3 év, 13,5 milka (6 garantált) - bazze, drágább mint Lloyd, pedig napjainkra már inkább csak ST-játékos
Reggie Wayne 3 év, 17,5 milka (5 garantált) - OK, ő szerintem olcsó volt ahhoz képest, hogy mekkora játékos
Pierre Garcon 5 év, 42.5 milka (21.5M garantált) - muhahahahahahaha😀 lásd Robinson
Marques Colston 5 év, 40 milka (19 garantált) - ez OK, mondjuk még néhány térdsérülés és nagyon bánni fogják a dolgot
Robert Maechem 4 év, 25.9 milka (14 garantált) - jót tehet neki, hogy kiszabadul a Saints WR-armadájából...kicsit sok
DeSean Jackson 5 év, 51 milka (15 garantált) - megérné, ha befogja a száját és újra hajlandó lenne közepén is elkapni
Vincent Jackson gyak. 3 év, 36 milka - erre az igazolásra vagyok leginkább kíváncsi...
több mint 14 éve
Lloydnak nagyon örülök 😊 Plusz tényleg hajlandó volt viszonylag kevés pénzért aláírni.Mondjuk ezzel eldőlt sztem, hogy Válaszra nem megyünk rá. Most már be lehet foltozni a védelmet tényleg.
A Combine előtt nagyon Brockers párti voltam (most már annyira nem) de sztem le fog csúszni hozzánk...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hoppá, miket lát itt reggel az ember 😀 Gonzóra kíváncsi leszek, de Juliaaaant nem féltem 😀 Lloyd ennyiért ingyen volt, Scottnak én egyelőre örülök, de félek, hogy Neo távozik így

több mint 14 éve
Brandon Lloyd 3 év 12 misi? :o Kábé ingyen van. Ezt nem is tudom, hogy csinálták...
Kár volt ezzel a Gonzalez pickkel belerondítani az egészbe.
Do your job
több mint 14 éve
Az FO ma bement dolgozni..@AdamSchefter reports that the Pats have reached an agreement with Brandon Lloyd.
több mint 14 éve
Trevor Scott.Elvileg idénre lesz 100%-os a sérülés után...solid nickel rusher lehet itt...
Ki is említette a Raiders kukázást? 😊Schleck
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Hogy őszinte legyek, nem értem én ezt a nagy aggodalmat Edelman sorsáról. Oké, szimpatikus srác és rookieként volt egy-két nagy meccse. Nah, de az utolsó két szezonjában összesen volt 120 yardja. Most tényleg érte kell aggódni annyira? 😊BB úgy látja, hogy a védelembe több hasznát vesszük, WW-t meg valahogy tehermentesíteni kell és ha véletlenül egészséges tudna maradni, akkor erre Gonzalez nagyon is jó megoldás, ha nem akkor meg megy IR-re vagy cutoljuk gondolom.
több mint 14 éve
Ha "szerencsétek" van és Gonzo hozza a szokott formáját, talán már preseason közben IRre kerül, és nem kell senkit kivágni.Patriots sign free agent WR Anthony Gonzalez.............zolika26ezt most nem igazán vágom...
Még 1 slot receiver minek?! Ráadásul egy ilyen törékeny?! Trédeljük West? Vagy Edelmant? Vagy ő most már biztos megy a D-be? :rolleyes:
Az első fejvakarós lépés…Danna
több mint 14 éve
camp body?😊 biztos hogy csak slotban használható?Aha, törpe... CB-k kinn megverik sztem simán.
azt mondjuk én is tudom róla, hogy fene törékenyGyulus
Közben a bostoni beat writerek is egyből elkezdtek Edelman sorsáról gondolkodni... lehet h marad a D-ben.