New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Webb+Válasz lesz majd a 2 első körös pickünk 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem tudom, de nekem nagyon csábítónak tűnik az első körös tender Lardarius Webbnél...BostonUgye, hogy az 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=491175#p491175

több mint 14 éve
Nem tudom, de nekem nagyon csábítónak tűnik az első körös tender Lardarius Webbnél...
Do your job
több mint 14 éve
miért viito mit mondtál mit csinálunk az FA-n lazsálunk? eddig igencsakmár annak is örülök, hogy nem negatív odds volt, és még a végén nekem kellett volna fizetnem 😛viitonem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:viitoJó, de a tippedre csak 1,01 volt az odds.zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kLassan elfogynak a versenyben lévők és eddig mellé lőttünk jó páran
Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
Draft

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
már annak is örülök, hogy nem negatív odds volt, és még a végén nekem kellett volna fizetnem 😛Jó, de a tippedre csak 1,01 volt az odds.zinedine5szerk.:nem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:viito
BREAKING NEWS
Koutouvides re-sign 1 év 825e-ért
elsődleges priorítás kipipálva!😀
(btw, azt hittem, hogy az ST-terén Slaterrel kezdünk)Gyulus
több mint 14 éve
Jó, de a tippedre csak 1,01 volt az odds.szerk.:nem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:viito
BREAKING NEWS
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerk.:nem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:
BREAKING NEWS
több mint 14 éve
Slater is rendben (link).A Lloyd-ügy meg bonyolódik:
"(...) Rams free agent WR Brandon Lloyd also is expected to visit San Francisco." (Schefter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Koutouvides re-sign 1 év 825e-értST-terén vele is kezdünk. Koutuvides kezdő LB lesz. 😉
több mint 14 éve
A Redskins WR-beszerzési mániáját látva (Garcon, Royal, Morgan)... lehet, hogy Shanny-ék szemében Gaffney feleslegessé vált.Inkább ő legyen a WR-depth, mint Branch... Brady-vel és JMD-vel is össze van szokva.. más kérdés, hogy ő is csak egy fasza possession WR, nem lenne alkalmas a várva várt mélységi WR szerepkör betöltésére:S
szerk.:
BREAKING NEWS
(btw, azt hittem, hogy az ST-terén Slaterrel kezdünk)
több mint 14 éve
Bryant hosszabbított Seattleben. őt is kihúzhatjuk a listáról.Emlékeim szerint Vollmer rookie-évében eléggé szépen megtartotta... egyébként valamiért kizártnak tartom, hogy a Billsbe kerüljön.
amúgy BB-t nem kéne valakinek felkeltenie? hátha elszunyókált 😛MattMiller
Bryant évi átlag 7 milkáért írt alá... ennyit szvsz nem ér, Baby Vince kerül évi 8-ba...
több mint 14 éve
Az Öreg tudja mit csinál. Ránk eddig sem volt jellemző a nagy kápálózás az első napon ( meg többniyre később sem ).
Do your job
több mint 14 éve
Még mindig jobb, mint ilyen Garcon-féle viccekWyattaz igaz, de én még nem olvastam más hírt rólunk, minthogy Slatert újra akarjuk igazolni, ami valljuk be, nem a legnagyobb need.
több mint 14 éve
Bryant hosszabbított Seattleben. őt is kihúzhatjuk a listáról. amúgy BB-t nem kéne valakinek felkeltenie? hátha elszunyókált 😛
több mint 14 éve
Legjobb forgatókönyv:Mnning+Wayne+Clark+Saturday 😊
Williams - Bills
Manning - DolphinsGogo
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Legjobb forgatókönyv:Williams - Bills
Manning - Dolphins
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Bills a favorit Mario Williams-nél...Esélye nincs Solder, vagy Vollmer ellen 😛
Nagyon nem szeretném én ezt. :oSinisa
több mint 14 éve
Bills a favorit Mario Williams-nél...Nagyon nem szeretném én ezt. :o
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
De már nem is olyan, mint tavaly előttig 😊 Ettől függetlenül nem kell nekünkSzerintetek érdemes lenne megszerezni Marcus Trufant-t?GhostLeadCsak akk tűnik jó CB-nek ha van pass rush, az meg felétek nem a legerősebb.empty taxi

több mint 14 éve
Szerintetek érdemes lenne megszerezni Marcus Trufant-t?GhostLeadCsak akk tűnik jó CB-nek ha van pass rush, az meg felétek nem a legerősebb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Red Bryant-ek 2 INT ill. 1sackje volt a szezonban, és 32 v- 34 tackleje, Bracetől csak jobb lehet!Szerintetek érdemes lenne megszerezni Marcus Trufant-t?
több mint 14 éve
Kedves BB és FO ma vagyok 30 éves (jó sokáig eláll a sz.. 😊 )Na csak valami szép szülinapi ajándék(okkal) lepjetek meg!
Draft

több mint 14 éve
HA LDE-ként szémolnak vele akkor mindenképp. De RDE poszton BigSey egy kicsit sokoldalúbb volt egy runstuffer DE-nél. Mondjuk ha jönne, akkor szinte biztosan elköszönünk Brace-tól, amit nem hiszem hogy sokan bánnánk itt...Ha 3-4 endként számolnának vele, akkor az épp elég.GogoRed Bryant-et írják, hogy meg akarjuk szerezni. Ő milyen? Sztem egyetlen Seahawks meccset se láttam tavaly.Nem vagytok egyedül 😀
Mario és Lloyd még akiről dumálnak. Mariora nem hiszem, hogy lesz pénzünk, bár tetszene.
Viszont ha nem jön nagy nevű FA WR, akkor Lloydnak örülnék.
Hoyer meg 2. körös RFA tendert kapott.MattMiller
Bryant 4-3 strongside endet játszott/játszik(?) a Hawksban. Jó a futás ellen, de nem passrusher.undisputedly
Do your job