New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
tegnap néztem az nfl live műsort. Benne volt, hogy Mike Wallace RFA lesz és az új CBA-ból kikerült az 1+3. körös tender, a legmagasabb a szimpla első körös tender lesz. A Bengalst (67,7 millió hely) és minket (+20 millió hely) emlegettek mint ahova a legnagyobb értelme lenne mennie, hogy ha nem sikerül a long term deal.
Hát, tudnék neki örülni...bár akkor meg pénz nem marad a D-re, ami meg nem éppen a legjobb dolog...Habi
A Steelers topikban biztosra veszik, hogy franchise taget fog kapni. Pont az általad leírt veszély miatt.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tegnap néztem az nfl live műsort. Benne volt, hogy Mike Wallace RFA lesz és az új CBA-ból kikerült az 1+3. körös tender, a legmagasabb a szimpla első körös tender lesz. A Bengalst (67,7 millió hely) és minket (+20 millió hely) emlegettek mint ahova a legnagyobb értelme lenne mennie, hogy ha nem sikerül a long term deal.
Hát, tudnék neki örülni...bár akkor meg pénz nem marad a D-re, ami meg nem éppen a legjobb dolog...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Adam Schefter was on SportsCenter this morning and was asked whether he thought the Patriots use their franchise tag on receiver Wes Welker.

"You have to figure ultimately the Patriots will use their franchise tag on Wes Welker," Schefter said. "The franchise tag would be for $9.4 million. They've been talking about getting a long-term deal, the question is can they get something done. Wes Welker is going to want to be paid like one of the top wide receivers in the game. That's going to be a big number ... If they can't get something done, then the Patriots will wind up using the tag in all probability."

Starting Feb. 20, the Patriots have a two-week window (ending March 5) to decide whether to tag Welker."
ESPN Boston

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha Mossnak bírtak adni 2007 után három évre 27 milliót, akkor ugyanezt Welkernek is ki lehet pengetni, főleg hogy rajta kívül nincs használható elkapója a csapatnak. Bár azt nem tudom, hogy JMD hogy áll hozzá az Edelman kérdéshez, de ideális esetben se hinném már, hogy #3 státusznál több lehet belőle. Ha Welker elmegy, akkor kell két kezdő elkapó. Ha marad, akkor csak egy.

Utóbbi esetben még lehet "kísérletezni" újonccal is, míg előbbinél mindenképpen veteránokat kellene hozni, és imádkozni, hogy Brady dobni is fog feléjük, ha egyáltalán meg tudják tanulni a passzjátékot. Felesleges rizikóvállalás.

Az ilyen nagyon üzleti megoldás Ty Warrennel k. be is jött, de a Seymour spórolást azóta nyögi a védelem. A diszkont és value draftpolitikáról nem is beszélve.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Értem én értem. Csak halkan jegyzem meg, hogy üzleti szempontból TB-t is most érné meg leginkább eltradelni, no meg aztán Wilfork is 31 éves lesz idén.
Azért írtam, van amit nehéz anyagiakban kifejezni...

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Nem szeretném elragadtatni magamat, de Wes Welker azért egy cseppett többet jelent ennek a franchisenak egy liga elit slot elkapónál. Egy igazi példakép, egy harcos, egy hihetetlenül pozitív és szeretnivaló figura. Szerintem elképesztő sokat jelent ilyen emberek jelenléte az öltözőben, a pályán, a pálya szélén mindenhol.

Én nagyon le lennék sújtva ( és akkor most igen finoman fogalmaztam ), ha egy ilyen játékost/embert elcserélnénk egy ...áhh..Boston
Valahol egyetértek veled, de ha pusztán üzletileg állunk hozzá, nem biztos, hogy ez lenne a legjobb verzió. Én is remélem, hogy megtartjuk, de nem minden áron. Ha korrekt áron marad, akkor legyen, de ha csillagos eget kér, akkor bizony el kell gondolkodni a folytatáson is.FViktor93
Én szigorúan üzleti szempontból néztem az egész WW-szitut, én sem tudnám elképzelni más csapat mezében.
Tom egyébként is ragaszkodik kedvenc elkapóihoz, lásd anno a Branch-trade, akkor szólt be először és utoljára a vezetésnek.
Magyarán én is azzal számolok, hogy marad... ettől függetlenül időnként érdemes átgondolni, hogy közép/hosszútávon mi válna (válhatna) a csapat hasznára... nem vagyok annak a híve, hogy csak egy lehetőséget vegyünk számba😊

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4717853/crafting-a-welker-deal-for-both-sides
Reiss egy 4 év 34,5 milkás szerződést "talált ki", 22 milka garantáltal.. azaz évi cca 8,5-be kerülne. Ebben szerinte már a "hometown discount" is benne van. Azért ez nem kevés pénz így sem.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nem szeretném elragadtatni magamat, de Wes Welker azért egy cseppett többet jelent ennek a franchisenak egy liga elit slot elkapónál. Egy igazi példakép, egy harcos, egy hihetetlenül pozitív és szeretnivaló figura. Szerintem elképesztő sokat jelent ilyen emberek jelenléte az öltözőben, a pályán, a pálya szélén mindenhol.

Én nagyon le lennék sújtva ( és akkor most igen finoman fogalmaztam ), ha egy ilyen játékost/embert elcserélnénk egy ...áhh..Boston
Valahol egyetértek veled, de ha pusztán üzletileg állunk hozzá, nem biztos, hogy ez lenne a legjobb verzió. Én is remélem, hogy megtartjuk, de nem minden áron. Ha korrekt áron marad, akkor legyen, de ha csillagos eget kér, akkor bizony el kell gondolkodni a folytatáson is.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Csatlakozom, Boston-hoz... Nálam is ki van csukva hogy elengedjük Wes-t...
Egyrészt posztján még mindig ő a liga legjobbja és 2-3 évig még tartani is tudja ezt a színvonalat meglátásom szerint... (Edelman-t én is kedvelem de azért messze nincsenek azonos szinten még.)
Másrészt nem mindegy hogy "mit üzenne" a meg nem tartásával a vezetés a csapat többi tagjának...
("Dolgozd csak ki a beled az edzéseken és a pályán, legyél a liga legjobbja a posztodon de ahogy meg kellene fizetnünk neked a valós értékedet máris az ajtón kívül találhatod magad....")
Nem hiszem hogy ez bekövetkezne... (lásd, Mayo, Wilfork, Brady, és még a "durci" Mankins esetében is...)

Minden csapatnak szüksége van "példaképekre" hogy még jobbá, egységesebbé váljon és Wes-re ez a szerep tökéletesen ráillik...
Ezeknek a játékosoknak a jelenléte a csapatban pénzben nem is kifejezhető... Ebben a tekintetben pedig nálam Welker bármilyen szerződést is kap, az "abszolút megérte" kategóriába fog esni... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593

Na én ezzel értek egyet, annak ellenére, hogy az előző hsz-ben is van igazság. Welker a csapat vezére, nem mellesleg hihetetlenül érzik egymást Brady-vel, minden meccsen kiteszi a lelkét a pályán. Megérdemli azt a pénzt, nem akarom, hogy elmenjen.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Én nagyon le lennék sújtva ( és akkor most igen finoman fogalmaztam ), ha egy ilyen játékost/embert elcserélnénk egy ...áhh..

Do your job
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Igencsak elgondolkodtam Wes helyzetén... és arra jutottam, hogy nem is olyan biztos, hogy akkor járnánk a legjobban, ha taget raknánk rá (vagy épp hosszútávú szerződést kötnénk vele).

Egyrészt: öregszik... tudom, viccesen hangzik ez egy ilyen szezon előtt, de lehet rajta látni, ahogy a korábbi ruganyosságát elvesztette. Most már azért ritkán hagy ott 1-2 védőt egy sima csípőmozdulattal, az idei teljesítményének jó része szvsz a támadóegység egészének köszönhető... értsd: Gronk és Hörni jelenlétében már nem tudtak rá annyira vigyázni, mint az eddigiekben. Időnként elszabadul, de továbbra sem erőssége a futóverseny, sebesebb DB-k utolérik.
Engem egyre inkább egy fasza pos. WR-re emlékeztet, kevesebb YAC potenciállal.

Másrészt: a jelenlegi TE-állományunk miatt előtérbe került a 2 WR - 2 TE - RB felállás a 2007 óta favorizált 3 WR - TE - RB felállással szemben.
Az idei "dink and dunk" O épp azzal magyarázható, hogy a 2 TE és WW személyében 3 igazi "underneath target" volt a pályán.... miközben gyakorlatilag egyedül Branchre maradt volna, hogy a számokon kívül is elkapja a labdát.... ami azért rohadtul vicces, különös tekintettel arra, hogy Branch már jóideje térdek nélkül játszik😀
Nem látom, hogy két ilyen TE mellett miért kellene ennyire megfizetni egy slot WR-t... inkább mélységi célpontra kellene költeni a pénzt.

Harmadszor: Ocho, Wright cutot követően körülbelül 30 milkával leszünk a salary cap alatt, aminek a 9,5 milkás tag kapásból a harmadát elvinné... pedig a Mike Anderson, Dan Connolly tuti resign és Andre Carter is rászolgált, hogy valamilyen formában itt maradjon.
Azaz - WW tag\3 éves szerződés esetén jó eséllyel buktuk annak a lehetőségét, hogy ne adj isten egy "sztár-igazolással" oldjuk meg pl. a RE, ROLB poszt problémáját. Ha már drafton nem keressük Big Sey utódját, akkor ekként megtalálhatjuk.
Vagy épp igazolunk az idei, iszonyat erős WR-felhozatalból egy fiatalabb, mélységi célpontként is használható játékost (V. Jackson, Steve Johnson, Mario Manningham, Laurent Robinson vagy épp Maechem).

Végül: WW "mini me"-e, Edelman bevethető. Nem mondom, hogy tudná reprodukálni WW teljesítményét, de amikora rookie-szezonja végén WW-t kellet helyettesítenie, hozta a számokat. Lehet, hogy segítene, ha békén hagynánk a D-playbookkal😊

Summázva:
2 TE, slotban Edelman, egy korai pick és egy igazolt WR "külső célpontnak", Branch jöhet vissza cserének.
Mindeközben legalább sanszunk lenne arra, hogy beleszagoljunk a Mario Williams-ért vagy épp Avrilért folytatott versenyfutásba... ha nem jön össze, akkor meg hozzunk két "közepes" D-igazolást (kiv. lennék, hogy egy Ahmad Brooks, Red Bryan duó mennyit dobna a front7 teljesítményén)

A legnagyobb pofátlanság persze egy WW tag plusz trade lenne... ebben az esetben még hasznot is látnánk a távozásából.
Vélemény?😊Gyulus
Ezt a kevesebb YAC potenciált hogy érted mégis? 😊
Egyébként én Edelmant túlértékeltnek tartom(mint slot WR), de bizonyítékom nem nagyon van erre, szóval majd meglátjuk, ha így lesz. 😀

több mint 14 éve
Első kör WW-ért?😊 ki van csukva, legfeljebb ha a Seahawksnál megint elgurul valakinél a gyógyszer (lásd: Branch😀)...

V. Jacksonnal a hírek szerint 5 év, 50 milkás fizuigénye van, ezt az árat pedig szerintem nem éri meg. Nagy kérdés, hogy ehhez az árszinthez képest Lloyd hova lövi be magát (márha egyáltalán szóba állunk az ügynökével... 7 éve kvázi-tiltólistán van).

Ha már "sztárigazolás", akkor a D-be kell... a top 5-ös O-t JMD és Tom ezzel a 2 TE-vel két közepes WR-rel is megoldja (főleg, ha megint annyit futnánk, mint az előző szezonban)
több mint 14 éve
Vélemény?😊Gyulus
Ezen már én gondolkodtam. Én egyáltalán nem sírnék, ha elengednénk. Ha Edelman tudja azt amit Wes, akkor inkább ne költsünk feleslegesen rá. Tudom istenkáromlás, de inkább látnék egy igazi mélységi célpontot, mint Welkert. Egyszerűen nagyobb szükség van rá, mint Wesre. Az ő dolgát szvsz meg oldaná Edelman is. Arról nem is beszélve, hogy ha jön egy Jackson,D-Jax stb kaliberű elkapó, szvsz Welker szerepe is csökkenni fog. Álmaimban egy olyan verzió jelenik meg, hogy: Welker trade 1. körös pick, FAról megszerezzük Vincent Jacksont vele kész az Offense teljesen. Az első két körben pedig az 5 pickkel betömjük a D hiányosságait. Meg persze spájzolunk jövő évre. 😀
Persze ebben sok valóság alap nincs.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ránézésre van benne ráció, de én sajnálnám.
(Azért nem lesz trade, mert a Chiefs-nek nem kell slot WR... 😊)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Igencsak elgondolkodtam Wes helyzetén... és arra jutottam, hogy nem is olyan biztos, hogy akkor járnánk a legjobban, ha taget raknánk rá (vagy épp hosszútávú szerződést kötnénk vele).

Egyrészt: öregszik... tudom, viccesen hangzik ez egy ilyen szezon előtt, de lehet rajta látni, ahogy a korábbi ruganyosságát elvesztette. Most már azért ritkán hagy ott 1-2 védőt egy sima csípőmozdulattal, az idei teljesítményének jó része szvsz a támadóegység egészének köszönhető... értsd: Gronk és Hörni jelenlétében már nem tudtak rá annyira vigyázni, mint az eddigiekben. Időnként elszabadul, de továbbra sem erőssége a futóverseny, sebesebb DB-k utolérik.
Engem egyre inkább egy fasza pos. WR-re emlékeztet, kevesebb YAC potenciállal.

Másrészt: a jelenlegi TE-állományunk miatt előtérbe került a 2 WR - 2 TE - RB felállás a 2007 óta favorizált 3 WR - TE - RB felállással szemben.
Az idei "dink and dunk" O épp azzal magyarázható, hogy a 2 TE és WW személyében 3 igazi "underneath target" volt a pályán.... miközben gyakorlatilag egyedül Branchre maradt volna, hogy a számokon kívül is elkapja a labdát.... ami azért rohadtul vicces, különös tekintettel arra, hogy Branch már jóideje térdek nélkül játszik😀
Nem látom, hogy két ilyen TE mellett miért kellene ennyire megfizetni egy slot WR-t... inkább mélységi célpontra kellene költeni a pénzt.

Harmadszor: Ocho, Wright cutot követően körülbelül 30 milkával leszünk a salary cap alatt, aminek a 9,5 milkás tag kapásból a harmadát elvinné... pedig a Mike Anderson, Dan Connolly tuti resign és Andre Carter is rászolgált, hogy valamilyen formában itt maradjon.
Azaz - WW tag\3 éves szerződés esetén jó eséllyel buktuk annak a lehetőségét, hogy ne adj isten egy "sztár-igazolással" oldjuk meg pl. a RE, ROLB poszt problémáját. Ha már drafton nem keressük Big Sey utódját, akkor ekként megtalálhatjuk.
Vagy épp igazolunk az idei, iszonyat erős WR-felhozatalból egy fiatalabb, mélységi célpontként is használható játékost (V. Jackson, Steve Johnson, Mario Manningham, Laurent Robinson vagy épp Maechem).

Végül: WW "mini me"-e, Edelman bevethető. Nem mondom, hogy tudná reprodukálni WW teljesítményét, de amikora rookie-szezonja végén WW-t kellet helyettesítenie, hozta a számokat. Lehet, hogy segítene, ha békén hagynánk a D-playbookkal😊

Summázva:
2 TE, slotban Edelman, egy korai pick és egy igazolt WR "külső célpontnak", Branch jöhet vissza cserének.
Mindeközben legalább sanszunk lenne arra, hogy beleszagoljunk a Mario Williams-ért vagy épp Avrilért folytatott versenyfutásba... ha nem jön össze, akkor meg hozzunk két "közepes" D-igazolást (kiv. lennék, hogy egy Ahmad Brooks, Red Bryan duó mennyit dobna a front7 teljesítményén)

A legnagyobb pofátlanság persze egy WW tag plusz trade lenne... ebben az esetben még hasznot is látnánk a távozásából.
Vélemény?😊
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
És kezdődhet a Mallett-JMD korszak 😉zolika26
Áh Mallett felsül, tradelünk Stanziért és történelmet írunk. 😛FViktor93
Mallett sztár lesz, holdout, eltradeljük Stanziért plusz egy 1. ill egy 3. körösért, Stanzi nyer velünk 4 SB-t én meg elvégzem időben az egyetemet 😀

Ja, őőőő AFC döntőben verjük a Chiefst természetesen
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Áh Mallett felsül, tradelünk Stanziért és történelmet írunk. 😛FViktor93
És Höri minimum frászt kapna

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Áh Mallett felsül, tradelünk Stanziért és történelmet írunk. 😛
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
10 SB-részvétel, 9 siker (csak, hogy ne legyünk telhetetlenek)

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
És kezdődhet a Mallett-JMD korszak 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Remélhetőleg még 1-2 évtizedig hagy minket értetlenkedni a döntésein, és közben folyamatosan PO-s csapatokat épít még itt 😀Wyatt
BB szezonkezdetre 60 éves lesz, úgy, hogy már 37 éve van a szakmában...
Nem lepne meg a Brady-vel közös visszavonulása, amennyiben az elkövetkező 2, max 3 szezonban végre sikerül behúzniuk azt a rohadt 4. SB címet...Gyulus
Azért remélem nem a 4. gyűrű után fogják abba hagyni. Sajnálnám, ha már csak 1 évig nézhetném őket 😛FViktor93
Jövőre gyűrű. Utána mondjuk nem. Aztán azt következő évben az 5. gyűrű megszerzése után, a csúcson visszavonulhatnak (Brady szerződése tán ekkor jár le).

Tökéletes. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Remélhetőleg még 1-2 évtizedig hagy minket értetlenkedni a döntésein, és közben folyamatosan PO-s csapatokat épít még itt 😀Wyatt
Nem lepne meg a Brady-vel közös visszavonulása, amennyiben az elkövetkező 2, max 3 szezonban végre sikerül behúzniuk azt a rohadt 4. SB címet...Gyulus
Azért remélem nem a 4. gyűrű után fogják abba hagyni. Sajnálnám, ha már csak 1 évig nézhetném őket 😛
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Reménykedni még lehet azértWyatt
Hálle Luja testvérem!
Előre a nyomorult 4. gyűrűért! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Reménykedni még lehet azért

több mint 14 éve
Nem lepne meg a Brady-vel közös visszavonulása, amennyiben az elkövetkező 2, max 3 szezonban végre sikerül behúzniuk azt a rohadt 4. SB címet...