New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Basszák meg magukat a kibaszott ST játékosaikkal együtt. Brown, White mennjenek a picsába.zinedine5
Mintha magamat olvasnám.
Barett, White takarodj!!!!!!!!!

White hogy lehetett a pályán ilyen kiélezett szituban???
Ballard mindkét elkapása mellett volt... :o :o :o

Persze Cuni healthy scratch...
Gratula a tehetség gondozásért külön!!!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Sztyopa 315
Ráadásul pont ezektől pont így....na takarodj..

Why so serious?
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Basszák meg magukat a kibaszott ST játékosaikkal együtt. Brown, White mennjenek a picsába.zinedine5
nekem is ennek a két játékosnak ugrik be a neve... mi a halált keresnek az ilyenek egy NFL védelemben?😀Gyulus
Mert a roster management ilyen fasza. Valaki csúnyán néz BB-re repül. Sanders, Vödör, Bodden helyett vannak a fent említettek.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ez eléggé aggasztó.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
nekem is ennek a két játékosnak ugrik be a neve... mi a halált keresnek az ilyenek egy NFL védelemben?😀
több mint 14 éve
Kapja be az egész csapat, BB-vel az élen. Kraft meg vegye már észre, hogy nem jó, ha ugyanaz az ember van szinte minden poszton. Kell egy GM és egy DC.

Szégyen gyalázat volt ez a mai.

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Basszák meg magukat a kibaszott ST játékosaikkal együtt. Brown, White mennjenek a picsába.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szopjon le az egész kibaszott védelem meg csapat ott ahol van, nevetséges gyökerek 😡

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
azért így, hogy nincs Ellis, és Deaderick is épp csak elkezdte a szezont, Cunningham inaktív státusza előrevetíti a nem túl fényes jövőjét a csapatnál...triangle
és hogy nem lesz 3-4 😊
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Egy újabb tehetség, akit nem tudunk megfelelően kezelni?
Nem az első köröket kéne eltradelnünk, hanem a másodikat ezek szerint.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Mondjuk ha lehetőséget sem kap a bizonyításra... :/

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
triangle 1 283
azért így, hogy nincs Ellis, és Deaderick is épp csak elkezdte a szezont, Cunningham inaktív státusza előrevetíti a nem túl fényes jövőjét a csapatnál...
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Vagy kellett a hely Tarpinian-nek... :rolleyes:
(Elvégre a spec. team mindenekfelett...) 😛

Röhej... :/

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Cunningham miben sérült meg? Mert pálya közelébe nem igen került eddig. Pedig, hogy vártam a szezon előtt, hogy na majd ő domborít.FViktor93
Az injury report szerint semmi baja sincsen Cunninghamnek. Egyszerűen nem fér bele a keretbe a sok all-pro védő közé. Nem jó neki a séma stb. Vagy kutyaházat épít. Vagy a másodikkörös jinx érte utol.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Cunningham miben sérült meg? Mert pálya közelébe nem igen került eddig. Pedig, hogy vártam a szezon előtt, hogy na majd ő domborít.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Na igen, ma nagyon bevonjuk Price-ot: Pats inactives: RB Kevin Faulk, WR Taylor Price, DE Shaun Ellis, DE Jermaine Cunningham, LB Dane Fletcher, QB Ryan Mallett & G Donald Thomas 😀 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Kraft helyében elhoznám mindkét csapat DC-jét, biztos, ami biztos alapon 😊

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Valaki fogjon egy zsák pénzt, vegyen fel egy Patriots pólót, autózzon el Alabamába, és győzze meg Kirby Smartot, hogy költözzön pár kilométerrel északabbra, mert nagyon szabad kezet kap koordinátorként Bill Belichicktől.DoM
Az első rész megtörtént. Kraft Alabamában volt tegnap. 😀zinedine5

Hátha. :cool:
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Valaki fogjon egy zsák pénzt, vegyen fel egy Patriots pólót, autózzon el Alabamába, és győzze meg Kirby Smartot, hogy költözzön pár kilométerrel északabbra, mert nagyon szabad kezet kap koordinátorként Bill Belichicktől.DoM
Az első rész megtörtént. Kraft Alabamában volt tegnap. 😀
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
komolyan mondom lassan minden évben kórház csapatunk van :/
ilyen nehéz lenne jó és egészséges playákat draftolni (ezt azért nem hinném)?!

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😂

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Ennyit arról, hogy mennyire lesz Price bevonva a játékba: The Patriots have added Taylor Price to their injury report with a hamstring injury. His status game is questionable.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Chung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindentWyatt
Fantasy miatt kérdezem, nem azért mert tartok tőle 😊Szesze
fantasyben mióta adnak pontot misstackle-re? 😊viito
😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Chung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindentWyatt
Fantasy miatt kérdezem, nem azért mert tartok tőle 😊Szesze
fantasyben mióta adnak pontot misstackle-re? 😊
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Köszi a válaszokat 😊 Nekem is vannak jobbak, de bye-ok és sérülés miatt kellett vki, talán erre a hétre megfelel majd, remélem sokat lesz pályán 😉