New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
hátha felmerül valami olyan szempont, ami alapján elhiszem, hogy nem volt hiba Tebow nemdraftolása.Sobri Jóska
Tehát akkor az elkövetkező 15 Super Bowlt a Broncos nyeri? Mert ha jól értem, mindegy milyen csapat van körülötte, Tebow megnyer mindent és senki más nem tudja ezt megcsinálni csak ő

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
Mondjuk Brady az elmúlt három mérkőzésből kétszer megcsinálta a GW-drive-ot azért. Az nem olyan szarWyatt
Végülis W nélkül nem tudom hogy lehet GW drive-ról beszélni, de elfogadom, hogy vannak olyan szurkolók is, akiknek a GW drive-hoz nem kell Win.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk Brady az elmúlt három mérkőzésből kétszer megcsinálta a GW-drive-ot azért. Az nem olyan szar

több mint 14 éve
A Jóisten mentsen meg minket a későbbiekben, hogy egy időben nyerjen Tebow és veszítsen Brady!
Sobri, idén Tebow-val SB-t nyernénk, ez mi ez? Érv nem lehet, mert akkor öreganyám a csilingelése alapján villamos.tomi-tomi
Vélemény.
Erre való a fórum.
Az ember elmondja a véleményét, elolvassa másokét.
Várom a tiedet, pl. arról, hogy miért öröm ha veszítünk, vagy hogyan lehet sikernek értékelni a kudarcot. Vagy bármi másról, szívesen olvasok, hátha felmerül valami olyan szempont, ami alapján elhiszem, hogy nem volt hiba Tebow nemdraftolása.

Miért,Tebow meg tudta volna akadályozni a DPI-t vagy a TD-t a legvégén?

Úgy tekintesz rá mint egy megváltóra,csak az okát nem tudom miért. Van benne irdatlan akarat,kitartás de korántsem biztos hogy hatalmas qb lesz. Nem 1 istenadta tehetség szerepelt már az nfl-ben akikből nem az lett mint akit várták.Joco
Az a baj elveszel - és sokan mások is - a részletekben.
Szarok én a DPI-re, a rossz passzokra, dropokra, ellenfélre, mindenre, ha nyer a csapat.
Tebow tud nyerni, majd meglátod mennyire, ha megkapja korrektül a lehetőséget.
Nem azt kell nézni, ki hány yardot dobott, kapott el, milyen rekordokat döntött meg, stb.
Vagyis tőlem aztán azt nézel amit akarsz.
Én az egészre fókuszálok.
Tebow momentán motivált, győztes qb, Brady momentán kiégett qb, akivel nem nyerünk több SB-t.
Sobri Jóska
Elhiheted hogy nem nagyon érdekel hogy dönt e Brady rekordot vagy sem,az is hidegen hagy hogy most megszakadt a 2 egymást követő meccsen nem kapunk ki történet.
1 dolgot nem értek: azt mondod nem azt kell nézni milyen rekordokat dönt meg valaki,de akkor miért hozod fel mindig a Titans elleni meccset mikor lecserélték Brady-t?
Cam Newton-ra sem lehet azt mondani hogy ne lenne motivált,győztes qb.

Befejeztem.Joco
Rá se lehet, valóban.
És nem is mondtam rá, hogy ne lenne.
És azért hozom fel a Titans meccset, mert ott tört meg Brady, az én véleményem szerint. Vagy az volt az utolsó csepp a pohárban nála, a megfogalmazás mellékes. Nagy edzői hiba volt, aminek a mostani (és azóta tartó) eredménytelenség a következménye, pontosabban mondva, ez is belejátszik.

több mint 14 éve
Édes Istenem, Sobri... ez nagyon kemény.. mindig azt hiszem h nincs lejebb, de aztán vhogy mégis.

Wyatt: nézd meg az egész meccset és aztán kezd el szidni a D-t.

3 negyeden keresztül egy FG-t engedtek úgy, h az O mindent megtett azért, h ez ne így legyen... 3 negyed alatt ennek az O-nak minimum 3 TD-t volna bepakolni.

Mutass már nekem a (Steelers és Ravens D-n kívül) védelmet, amely 4 negyeden keresztül tökéletest játszik?! Az Onak réééééééééég meg kellett volna nyernie ezt a meccset és nem engedni a D-t ilyen helyzetbe, ha már 3 negyeden keresztül mentették az O s.ggét.Danna
Értem én. Ettől még másfél perc van hátra a mérkőzésből, három ponttal vezetünk, még ha fg-t kapunk, is van esélyünk a hosszabbításban. Na ebből kétszer beszopni ilyen fasz módon a vereséget. Ez sok, itt engem nem érdekel, mit csináltak előtte, mint ahogy általában érdekelne. Ilyen nincs és pont. Ez balfaszság.
Ugyanakkor nem konkrétan a védőket szidtam, hanem az egész csapatot. Gost miss fg inside 20-ről? Mivan? Oké, a második félidőben rúgott vagy 45-ről egyet. De ilyen akkor sincs. Meg, hogy ez a csapat a félidőig nulla ponton áll. Vicc. Addig kurva jó volt a D, azt nézve, hogy mérkőzésben tartotta a csapatot. Nem lehet 60 percig kurva jól játszani. Én ezt mind értem, de akkor sem tudom elfogadni ezt, másodjára. Megint istent csináltunk Ilájból. Éljen
(Sokkal jobban örültem, amíg szar volt a D, de amikor a lényeg volt, akkor jött a stop, to. Ez így konkrétan kurvára fáj)

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Édes Istenem, Sobri... ez nagyon kemény.. mindig azt hiszem h nincs lejebb, de aztán vhogy mégis.

Wyatt: nézd meg az egész meccset és aztán kezd el szidni a D-t.

3 negyeden keresztül egy FG-t engedtek úgy, h az O mindent megtett azért, h ez ne így legyen... 3 negyed alatt ennek az O-nak minimum 3 TD-t volna bepakolni.

Mutass már nekem a (Steelers és Ravens D-n kívül) védelmet, amely 4 negyeden keresztül tökéletest játszik?! Az Onak réééééééééég meg kellett volna nyernie ezt a meccset és nem engedni a D-t ilyen helyzetbe, ha már 3 negyeden keresztül mentették az O s.ggét.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Jóisten mentsen meg minket a későbbiekben, hogy egy időben nyerjen Tebow és veszítsen Brady!
Sobri, idén Tebow-val SB-t nyernénk, ez mi ez? Érv nem lehet, mert akkor öreganyám a csilingelése alapján villamos.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan

Úgy tekintesz rá mint egy megváltóra,csak az okát nem tudom miért. Van benne irdatlan akarat,kitartás de korántsem biztos hogy hatalmas qb lesz. Nem 1 istenadta tehetség szerepelt már az nfl-ben akikből nem az lett mint akit várták.Joco
Szarok én a DPI-re, a rossz passzokra, dropokra, ellenfélre, mindenre, ha nyer a csapat.
Nem azt kell nézni, ki hány yardot dobott, kapott el, milyen rekordokat döntött meg, stb.
Tebow momentán motivált, győztes qb, Brady momentán kiégett qb, akivel nem nyerünk több SB-t.
Sobri Jóska
Elhiheted hogy nem nagyon érdekel hogy dönt e Brady rekordot vagy sem,az is hidegen hagy hogy most megszakadt a 2 egymást követő meccsen nem kapunk ki történet.
1 dolgot nem értek: azt mondod nem azt kell nézni milyen rekordokat dönt meg valaki,de akkor miért hozod fel mindig a Titans elleni meccset mikor lecserélték Brady-t?
Cam Newton-ra sem lehet azt mondani hogy ne lenne motivált,győztes qb.

Befejeztem.

több mint 14 éve

Ha elvonatkoztatsz attól, hogy egy meccsen nem elég jónak lenni, hanem meg is kéne nyerni, akkor bizony évek óta árnyéka önmagának. Valaha 3 SB-t nyert, és ő volt mr.Cool. Most amíg ő a qb-nk nem nyerünk több SB-t, és többször ideges mint cool. Nem kell "jónak" lenni, elég nyerni.Sobri Jóska
Engedd meg nekem, hogy azt gondoljam, hogy azt a 3SB-t nem ő nyerte, hanem a csapat, és azt is engedd meg, hogy ne érdekeljen, hogy a hype milyen neveket aggaszt egy nyerésben levő játékosra. 😉

Én inkább abból indulok ki amit látok, az alapján pedig a 2001-2005 közötti Brady egy kiváló fiatal QB volt, aki egy nagyszerű csapatba került, amelyik az akkori képességeit - higgadság, precizitás, és a playbook tökéletes értése és követése - 100%-ban ki tudta aknázni. A sérüléséből visszatérő, érett Brady viszont egy generációs nagyság, egy HOF, a valaha élt egyik legjobb irányító, aki a hátán cipel és elitté tesz egy az évek alatt szép lassan leamortizálódott, mára közepecske csapatot.peterk2005
Megengedek én mindent.
Még igazat is adok abban, amit írsz.
De én még hozzátenném azt, hogy ez mind szép is, igaz is, csak kevés.
A sportnézés szórakozás, ami akkor az igazi, ha az ember csapata nyer is.
Persze pl a ma esti Packers - Chargers meccsen elég volt a sok szórakoztató momentum, és végtére is mindegy is volt ki nyer, vagy most a Ravens - Steelersen dettó, legyen jó kemény, harcos meccs, akkor leköt, szórakoztat.
De ha a kedvenc csapat játszik (ami ugye nálam a Pats), alapvető kritérium hogy siker is legyen, ne csak szép elkapások, nagy ütközések, fasza blokkok, mutatós td-k.
Márpedig engem a SB-győzelem örvendeztet meg, mondhatni elégít ki, MVP cím, 50 td, stb. is jó érzés, de nem ugyanaz a kategória.

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
de amíg nincs egy motivált qb-nk, addig mondhatni tökmindegy is.Sobri Jóska
Azért remélem tudod, hogy kb. hol lennénk egy "motivált" Hoyerrel, ok nem ott, mint a Colts, de itt semzolika26
Lehetett volna Tebow-t draftolni.
Ez lenne az első év, amikor SB-t játszunk vele.
Vagy ha csak jövőre kezdene, akkor legalább nyugodtan viselném az ezévi vereségeket, mert tudnám mit vezet elő.
De így mit vezet elő???Sobri Jóska

Úgy tekintesz rá mint egy megváltóra,csak az okát nem tudom miért. Van benne irdatlan akarat,kitartás de korántsem biztos hogy hatalmas qb lesz. Nem 1 istenadta tehetség szerepelt már az nfl-ben akikből nem az lett mint akit várták.

több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igazat is adhatnék neked, csak ez sántít erősen: "és csinál belőlük nyerő társaságot". Merthogy nem vagyunk nyerő társaság.Sobri Jóska
Ó, értem. Szóval egy 14:2 előző idényt produkáló, vagy egy most 5:3-al álló csapat nyilván vesztes társaság. 😀

Asszem máshogy értjük a szó jelentését. 😉

És az is igaz, hogy pár éve fix ideám a "Brady kiégett" lózung. Azért, mert pár éve kiégett. És kurvára nem cáfol rám egy újabb gyűrűvel, de még egy fontos PO győzelemmel sem.Sobri Jóska
Ha jól értelek, Brady csak akkor nem lenne "kiégett" számodra, ha hozna egy gyűrűt. Kezdem sajnálni szegény Marino-t, aki 15 évet szenvedett "kiégve" a pályán. 😊 És ezt a sok hülye szakértő észre se vette, és a végén még be is választotta a HOF-be. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ha elvonatkoztatsz attól, hogy egy meccsen nem elég jónak lenni, hanem meg is kéne nyerni, akkor bizony évek óta árnyéka önmagának. Valaha 3 SB-t nyert, és ő volt mr.Cool. Most amíg ő a qb-nk nem nyerünk több SB-t, és többször ideges mint cool. Nem kell "jónak" lenni, elég nyerni.Sobri Jóska
Engedd meg nekem, hogy azt gondoljam, hogy azt a 3SB-t nem ő nyerte, hanem a csapat, és azt is engedd meg, hogy ne érdekeljen, hogy a hype milyen neveket aggaszt egy nyerésben levő játékosra. 😉

Én inkább abból indulok ki amit látok, az alapján pedig a 2001-2005 közötti Brady egy kiváló fiatal QB volt, aki egy nagyszerű csapatba került, amelyik az akkori képességeit - higgadság, precizitás, és a playbook tökéletes értése és követése - 100%-ban ki tudta aknázni. A sérüléséből visszatérő, érett Brady viszont egy generációs nagyság, egy HOF, a valaha élt egyik legjobb irányító, aki a hátán cipel és elitté tesz egy az évek alatt szép lassan leamortizálódott, mára közepecske csapatot.peterk2005
Hová lett a plusz gomb? 😊
több mint 14 éve
Azért remélem tudod, hogy kb. hol lennénk egy "motivált" Hoyerrel, ok nem ott, mint a Colts, de itt semzolika26
Sobri Jóska
Na jó, nekem ehhez késő van 😀 😀

több mint 14 éve
Vagy ha csak jövőre kezdene, akkor legalább nyugodtan viselném az ezévi vereségeket, mert tudnám mit vezet elő.
De így mit vezet elő???

több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline

Én inkább abból indulok ki amit látok, az alapján pedig a 2001-2005 közötti Brady egy kiváló fiatal QB volt, aki egy nagyszerű csapatba került, amelyik az akkori képességeit - higgadság, precizitás, és a playbook tökéletes értése és követése - 100%-ban ki tudta aknázni. A sérüléséből visszatérő, érett Brady viszont egy generációs nagyság, egy HOF, a valaha élt egyik legjobb irányító, aki a hátán cipel és elitté tesz egy az évek alatt szép lassan leamortizálódott, mára közepecske csapatot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Azért remélem tudod, hogy kb. hol lennénk egy "motivált" Hoyerrel, ok nem ott, mint a Colts, de itt sem

több mint 14 éve
A másik Brady kiégése, vagy nevezzük akárhogy, és lehet mindenféle adatot, és statisztikát citálni, hogy jobb, mint valaha, de karrierje elején se a statok miatt volt király, hanem mert szinte bármikor, kiélezett szitukban tudott győzni, ez kb a 18-0 utáni bukott SB majd az azt követő sérülést követően el is múlt. Nem mintha nem akarna, mert a görcsös erölködésből néha felvillan valami, csak egyszerűen már nem tud.
...
Nehogymár ne BB-n és Brady-n múljon a dolog, és ilyen Barrett, White, Brown féle szerencsétlenekre fújjunk. (Ott a Colts, meg lehet nézni, megszakadhatnak a kiegészítő emberek, elment Dungy, kiesett Manning, és most az 1/1 legbiztosabb várományosai.) Az vigye el a balhét, aki a felelős.Sobri Jóska
Pár éve fixa ideád ez a "Brady kiégett" dolog, így tulajdonképpen már nem lep meg a folytonos emlegetése. De aztán mégis - mert akkora m***haság. 😉 Hidd el, ha nem lenne ott Tommy boy a csapatban, akkor most kis túlzással azon menne a verseny, hogy elcsípitek-e Luckot a Colts elől. 😀

Hidd el, nem Brady lett rosszabb - sőt -, hanem a csapat körülötte. Az az évezred eleji csapat Brady nélkül is egy állat társaság volt, és hidd el, hogy abban a társaságban Brady nem csinált többet, mint mondjuk amit Matt Ryan csinál az Atlanta-ban: higgadtan "menedzselte" a labdát, és a kiválóan megszervezett csapatban hiba nélkül tette a dolgát, alkalmanként vezér szerepet is vállalva. De nem ő vitte a hátán a csapatot, hanem csapat őt. Ez a mostani Brady viszont Welkerrel kart karba öltve egyedül cipeli a hátán a csapatot - és csinál belőlük nyerő társaságot. Ha ők vannak, akkor minden van, ha nincsenek, akkor semmi nincs.peterk2005
Igazat is adhatnék neked, csak ez sántít erősen: "és csinál belőlük nyerő társaságot".
Merthogy nem vagyunk nyerő társaság.
És nem a ma este miatt mondom, hanem a már leírt elvesztett meccsek óta, Giants-től Jetsig.
Az tény, hogy Brady körül a csapat ergyább, mint a győztes SB-ok idején, de az is tagadhatatlan, hogy sem ő, se BB azt hozza, amit nekik kellene.
És az is igaz, hogy pár éve fix ideám a "Brady kiégett" lózung. Azért, mert pár éve kiégett. És kurvára nem cáfol rám egy újabb gyűrűvel, de még egy fontos PO győzelemmel sem.
Inkább lenne 14/20 180y az átlag produktuma, minthogy arra kényszerüljön, hogy kiégve kell 400+ yardos meccseket hoznia, miközben mégsem nyerünk.
A probléma valóban nem csak rajta múlik, de amíg nincs egy motivált qb-nk, addig mondhatni tökmindegy is.

több mint 14 éve
Az önboncolást megszakítjuk:
Nézzétek a dolog jó oldalát - most legalább nem a Superbowlban kapott ki a New England. Egyébként pedig ez egy elég hektikus év a divizióban és a Pats életében is. Semmi sincs még veszve. Üdvözlettel - a Shiny happy people KFT
Most már folyathatjátok az önboncolást.iktriad
Hát kurva jó
Brady megint megcsinálta a game winning drive-ot, csak sajna a védelem is. És itt most pont fordítva van. Leszarom mi történt az elejént, ilyen keveset meccsünkből évek óta nem láttam, de olyan nincs, hogy minden egyes Giants elleni meccset elfaszkodunk a végén. Ilyen nincs, és most leszarom ki hol jött, milyen szar. Akkor sincs. Kurvára kéne valamit csinálni, mert ez SZÁNALOM

több mint 14 éve
A másik Brady kiégése, vagy nevezzük akárhogy, és lehet mindenféle adatot, és statisztikát citálni, hogy jobb, mint valaha, de karrierje elején se a statok miatt volt király, hanem mert szinte bármikor, kiélezett szitukban tudott győzni, ez kb a 18-0 utáni bukott SB majd az azt követő sérülést követően el is múlt. Nem mintha nem akarna, mert a görcsös erölködésből néha felvillan valami, csak egyszerűen már nem tud.
...
Nehogymár ne BB-n és Brady-n múljon a dolog, és ilyen Barrett, White, Brown féle szerencsétlenekre fújjunk. (Ott a Colts, meg lehet nézni, megszakadhatnak a kiegészítő emberek, elment Dungy, kiesett Manning, és most az 1/1 legbiztosabb várományosai.) Az vigye el a balhét, aki a felelős.Sobri Jóska
Pár éve fixa ideád ez a "Brady kiégett" dolog, így tulajdonképpen már nem lep meg a folytonos emlegetése. De aztán mégis - mert akkora m***haság. 😉 Hidd el, ha nem lenne ott Tommy boy a csapatban, akkor most kis túlzással azon menne a verseny, hogy elcsípitek-e Luckot a Colts elől. 😀

Hidd el, nem Brady lett rosszabb - sőt -, hanem a csapat körülötte. Az az évezred eleji csapat Brady nélkül is egy állat társaság volt, és hidd el, hogy abban a társaságban Brady nem csinált többet, mint mondjuk amit Matt Ryan csinál az Atlanta-ban: higgadtan "menedzselte" a labdát, és a kiválóan megszervezett csapatban hiba nélkül tette a dolgát, alkalmanként vezér szerepet is vállalva. De nem ő vitte a hátán a csapatot, hanem csapat őt. Ez a mostani Brady viszont Welkerrel kart karba öltve egyedül cipeli a hátán a csapatot - és csinál belőlük nyerő társaságot. Ha ők vannak, akkor minden van, ha nincsenek, akkor semmi nincs.

több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Na jövő héten megverjük a Jetset idegenben, Ocho 100+ yard, DMC-Chung-Ihedigbo egy-egy Sanchez pick és mindenki beszélhet a Super Bowlról 😉zolika26
Sajnos inkább bucira leszünk verve, de a próféta szóljon belőled.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Mindenki a D-t gyepálja, nem értem. Rengeteget voltak a pályán és a 3. negyedben engedtek először pontot az ellenfélnek, egy FG-t!!! Kérdem én, ezalatt az Offense mit csinált?nDRo
Ilyen a meccs utáni tehetetlen düh, nem a ráció alapján működik. 😊

A védelemmel amúgy nem volt semmi baj, sőt. Az első félidőben az idény legjobb teljesítményét nyújtotta, és egész meccses átlagban is a helyén volt. A 3rd down efficiency 4/14 ami kiváló, tulajdonképpen csak az utolsó DPI-ért okolhatóak, de ilyesmi benne van a meccsben, most éppen rosszkor rossz helyen történt.

Az O viszont küszködik az utóbbi hetekben. Hol az egész akadozik, a yardok se mennek, hol pedig beindul, de pont nincs belőle elég. 450+ yardból nem 20 pontot kell a táblára raknia egy támadásra építő csapatnak. Nekem kívülről úgy tűnik, hogy Welkeren kívül nincs mostanában igazán playmaker, így Tommy boy hiába jobb, mint valaha (mert szerintem az), kéne még egy-két ember aki kulcsjátékokban nagyon alakít. Ocho lenne a logikus, de valamiért ő kurvára nem az. Kezdem nem érteni, hogy BB minek hozta ide. Kiváló elkapóról van szó, az nem lehet, hogy csak ennyit tud. Vagy nem érti mit kéne játszania, vagy nem érzi jól magát a posztján, vagy egyszerűen nem érzi a bizalmat. Akármelyik is, ez szakmai/edzői problémára mutat.peterk2005
Ahogy az ST játékosok nagyszámú jelenléte is. Szidjuk őket de őket az edzők küldik a pályára. Nem tudom ki mondta, de igaza volt: vérfrissítés kell az edzői stábba, ezt BB-nek is fel kéne ismernie.
több mint 14 éve
Na jövő héten megverjük a Jetset idegenben, Ocho 100+ yard, DMC-Chung-Ihedigbo egy-egy Sanchez pick és mindenki beszélhet a Super Bowlról 😉

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Mindenki a D-t gyepálja, nem értem. Rengeteget voltak a pályán és a 3. negyedben engedtek először pontot az ellenfélnek, egy FG-t!!! Kérdem én, ezalatt az Offense mit csinált?nDRo

A védelemmel amúgy nem volt semmi baj, sőt. Az első félidőben az idény legjobb teljesítményét nyújtotta, és egész meccses átlagban is a helyén volt. A 3rd down efficiency 4/14 ami kiváló, tulajdonképpen csak az utolsó DPI-ért okolhatóak, de ilyesmi benne van a meccsben, most éppen rosszkor rossz helyen történt.

Az O viszont küszködik az utóbbi hetekben. Hol az egész akadozik, a yardok se mennek, hol pedig beindul, de pont nincs belőle elég. 450+ yardból nem 20 pontot kell a táblára raknia egy támadásra építő csapatnak. Nekem kívülről úgy tűnik, hogy Welkeren kívül nincs mostanában igazán playmaker, így Tommy boy hiába jobb, mint valaha (mert szerintem az), kéne még egy-két ember aki kulcsjátékokban nagyon alakít. Ocho lenne a logikus, de valamiért ő kurvára nem az. Kezdem nem érteni, hogy BB minek hozta ide. Kiváló elkapóról van szó, az nem lehet, hogy csak ennyit tud. Vagy nem érti mit kéne játszania, vagy nem érzi jól magát a posztján, vagy egyszerűen nem érzi a bizalmat. Akármelyik is, ez szakmai/edzői problémára mutat.peterk2005
Szerintem Chad hanyatlásának lelki okai vannak. De komolyan, elég emocionális ember. Ha majd jól érzi magát és féktelenül csak a játékra tud koncentrálni, akkor varázsolni fog.
több mint 14 éve
Tommy boy hiába jobb, mint valaha (mert szerintem az)peterk2005
Ha elvonatkoztatsz attól, hogy egy meccsen nem elég jónak lenni, hanem meg is kéne nyerni, akkor bizony évek óta árnyéka önmagának.
Valaha 3 SB-t nyert, és ő volt mr.Cool.
Most amíg ő a qb-nk nem nyerünk több SB-t, és többször ideges mint cool.
Nem kell "jónak" lenni, elég nyerni.

több mint 14 éve

Az O viszont küszködik az utóbbi hetekben. Hol az egész akadozik, a yardok se mennek, hol pedig beindul, de pont nincs belőle elég. 450+ yardból nem 20 pontot kell a táblára raknia egy támadásra építő csapatnak. Nekem kívülről úgy tűnik, hogy Welkeren kívül nincs mostanában igazán playmaker, így Tommy boy hiába jobb, mint valaha (mert szerintem az), kéne még egy-két ember aki kulcsjátékokban nagyon alakít. Ocho lenne a logikus, de valamiért ő kurvára nem az. Kezdem nem érteni, hogy BB minek hozta ide. Kiváló elkapóról van szó, az nem lehet, hogy csak ennyit tud. Vagy nem érti mit kéne játszania, vagy nem érzi jól magát a posztján, vagy egyszerűen nem érzi a bizalmat. Akármelyik is, ez szakmai/edzői problémára mutat.