New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem kedves Sobri, arra világítottál rá, h mennyire trollkodás ez az egész Brady kiégett duma nálad, h csak azért írod, mert tudod h ugranak rá és addig figyelnek rád. Különben simán belementél volna, ha annyira biztosra éreznéd a dolgot, mert lehet h konkrétan nem nyersz vele semmit (azon túl h leírhatod h milyen nagyon igazad volt), de ugyanúgy veszíteni se veszíthetsz vele, hisz Brady kiégett és soha nem fog már SB-t nyerni. Ráadásul a csapat jelenlegi állapotát és játékosállományát elnézve (ami sokkal inkább számít egy SB esetében mint Brady kiégettsége) elég sz@rul állunk, most gyak kb 10 % esélyt adok arra h Brady valaha még SB-t fog nyerni a felsorolt okok miatt és nem azért mert kiégett...Nem is akarok. 😊Látom, nem sok üzletember bolyong itt hajnalban.oké, akkor dobj be te vmi ötletet.. nem hiszem h különösebben be tudnál dobni bármi olyat, ami egy kicsit is érdekelne..Danna
Sobri Jóska
A te felvetésed volt, én csak rávilágítottam, hogy mennyire ergya.Sobri Jóska
Erre világítottál rá Sobri, semmi másra.
több mint 14 éve
De azt te írtad, hogy idén már lehetett volna SB Tebow-val, vagy jövőreAbba én nem mennék bele, hogy mi van a WR-ekkel, védelemmel draftokkal stb... mivel ennyire azért nem követem a patset. Csak a Bradys témához szerettem volna hozzászólni, mert ahhoz tudok.Nem őt okolom.
Nem mondtad, hogy el kellene zavarni? Akkor úgy gondoltad, hogy draftoljátok tavaly Tebowt aki majd egy 5-6 évet padozik? Mi értelme lenne annak? Csak mert ugye tavalyi és idei év 2, és Bradyben szvsz simán van még 2-3 év, akár 4 is.
LEhetsz az NFL történelmének legjobb QB-ja úgy, hogy sosem nyersz SB-t,mivel ahhoz egyáltalán nem elég egy QB. Hiába dob 400 yardot és 6 TD-t valaki INT nélkül, ha mondjuk a futó két fumblet elveszít, KR TD, vagy szimplán az ellen offense is nagyon jó. A QB felelős a passzjátékért, semmi másért. Egy top3-5 QB-val aki nem nyer SB-t, annál egyáltalán nem a QB a gond, mert az SB-hez nem kell a legjobb QB egyáltalán. Ha kéne, mindig 1 csapat nyerné az SB-ket, esetleg 2 váltakozna. Még egy "nem régi önmaga" Brady is sokkal jobb per pillanat, mint a liga hát majdnem bármelyik másik QBja, mivel a kiégett Brady is a liga abszolút elitjébe tartozik. Teljesen felesleges és nonsense őt okolni ha nem lesz SB.fetomy
Csak megállapítom, hogy kiégett.
BB-t ugyanúgy okolom, ha nem jobban, ha olvastad.
De az biztos, hogy a mindenféle töltelékembereket, akik örülhetnek ha pályára léphetnek pár meccsen (White, Barett, Brown, stb.) tuti nem.
A kiégett Brady persze, hogy a liga elitjébe tartozik, elit qb, leendő HoF-er, igazán összehozhatna még 3 SB győzelmet. csak sajna nem fog már.
Ha olvastad amit Tebow nemdraftolásakor írtam, abban világosan leírtam, hogy Tebow nem NFLready, bár olyat tud, amit senki más, és egy lelkes BB-vel, fokozatosan (vagyis 2-3 év alatt) a csapatba integrálva, mondhatni rá optimalizálva egyrészt fantasztikus kisegítő lehetőség lenne rengeteg szitunál (akkor volt divat a wildcat, goalline szituk, 2 qb-s felállás, stb.) valamint sérülés, formahanyatlás, stb. esetén válthatná Bradyt, és újabb évtizedre meglenne a tuti irányítónk.
De persze írhatod, hogy 10 évig minden SB-t, minden meccset nyernénk Tebow-al szerintem, csak én ilyet soha nem írtam.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Abba én nem mennék bele, hogy mi van a WR-ekkel, védelemmel draftokkal stb... mivel ennyire azért nem követem a patset. Csak a Bradys témához szerettem volna hozzászólni, mert ahhoz tudok.Nem őt okolom.
Nem mondtad, hogy el kellene zavarni? Akkor úgy gondoltad, hogy draftoljátok tavaly Tebowt aki majd egy 5-6 évet padozik? Mi értelme lenne annak? Csak mert ugye tavalyi és idei év 2, és Bradyben szvsz simán van még 2-3 év, akár 4 is.
LEhetsz az NFL történelmének legjobb QB-ja úgy, hogy sosem nyersz SB-t,mivel ahhoz egyáltalán nem elég egy QB. Hiába dob 400 yardot és 6 TD-t valaki INT nélkül, ha mondjuk a futó két fumblet elveszít, KR TD, vagy szimplán az ellen offense is nagyon jó. A QB felelős a passzjátékért, semmi másért. Egy top3-5 QB-val aki nem nyer SB-t, annál egyáltalán nem a QB a gond, mert az SB-hez nem kell a legjobb QB egyáltalán. Ha kéne, mindig 1 csapat nyerné az SB-ket, esetleg 2 váltakozna. Még egy "nem régi önmaga" Brady is sokkal jobb per pillanat, mint a liga hát majdnem bármelyik másik QBja, mivel a kiégett Brady is a liga abszolút elitjébe tartozik. Teljesen felesleges és nonsense őt okolni ha nem lesz SB.fetomy
Csak megállapítom, hogy kiégett.
BB-t ugyanúgy okolom, ha nem jobban, ha olvastad.
De az biztos, hogy a mindenféle töltelékembereket, akik örülhetnek ha pályára léphetnek pár meccsen (White, Barett, Brown, stb.) tuti nem.
A kiégett Brady persze, hogy a liga elitjébe tartozik, elit qb, leendő HoF-er, igazán összehozhatna még 3 SB győzelmet. csak sajna nem fog már.
Ha olvastad amit Tebow nemdraftolásakor írtam, abban világosan leírtam, hogy Tebow nem NFLready, bár olyat tud, amit senki más, és egy lelkes BB-vel, fokozatosan (vagyis 2-3 év alatt) a csapatba integrálva, mondhatni rá optimalizálva egyrészt fantasztikus kisegítő lehetőség lenne rengeteg szitunál (akkor volt divat a wildcat, goalline szituk, 2 qb-s felállás, stb.) valamint sérülés, formahanyatlás, stb. esetén válthatná Bradyt, és újabb évtizedre meglenne a tuti irányítónk.
De persze írhatod, hogy 10 évig minden SB-t, minden meccset nyernénk Tebow-al szerintem, csak én ilyet soha nem írtam.
több mint 14 éve
Ez már egy gondolatmenet végső eszenciája.Sobri JóskaDe ha ez a végső esszenciája, akkor a gondolatmeneted hibás. Egyébként olvastam a korábbi hozzászólásaidat is a témával kapcsolatban (de eddig legyintettem és mosolyogtam egyet), és már akkor sem értettem ezt a Tebow hype-ot a részedről. Nyerő típus a srác? Igen. De könyörgöm, nem tud passzolni (az egész mechanic-ja rossz, rövid a karja, stb.), ami egy QB esetében nem igazán jó. Még ez is elmenne, ha tudna 4.40-et 40 yardon, de "csak" 4,70 körül tud. Miben lenne ő jobb, mint Brady? Mert az oké, hogy képes 50-70 yardokat futni meccsenként, de 50% alatt passzol, vele idén SB-t nyernénk? Hogy???
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Abba én nem mennék bele, hogy mi van a WR-ekkel, védelemmel draftokkal stb... mivel ennyire azért nem követem a patset. Csak a Bradys témához szerettem volna hozzászólni, mert ahhoz tudok.Nem mondtad, hogy el kellene zavarni? Akkor úgy gondoltad, hogy draftoljátok tavaly Tebowt aki majd egy 5-6 évet padozik? Mi értelme lenne annak? Csak mert ugye tavalyi és idei év 2, és Bradyben szvsz simán van még 2-3 év, akár 4 is.
LEhetsz az NFL történelmének legjobb QB-ja úgy, hogy sosem nyersz SB-t,mivel ahhoz egyáltalán nem elég egy QB. Hiába dob 400 yardot és 6 TD-t valaki INT nélkül, ha mondjuk a futó két fumblet elveszít, KR TD, vagy szimplán az ellen offense is nagyon jó. A QB felelős a passzjátékért, semmi másért. Egy top3-5 QB-val aki nem nyer SB-t, annál egyáltalán nem a QB a gond, mert az SB-hez nem kell a legjobb QB egyáltalán. Ha kéne, mindig 1 csapat nyerné az SB-ket, esetleg 2 váltakozna. Még egy "nem régi önmaga" Brady is sokkal jobb per pillanat, mint a liga hát majdnem bármelyik másik QBja, mivel a kiégett Brady is a liga abszolút elitjébe tartozik. Teljesen felesleges és nonsense őt okolni ha nem lesz SB.
Ja és hozzáteszem, hogy abszolúte nem elfogultságból beszélek. Sosem szerettem Bradyt egy kicsit sem.
több mint 14 éve
Nem is akarok. 😊Látom, nem sok üzletember bolyong itt hajnalban.oké, akkor dobj be te vmi ötletet.. nem hiszem h különösebben be tudnál dobni bármi olyat, ami egy kicsit is érdekelne..Danna
Sobri Jóska
A te felvetésed volt, én csak rávilágítottam, hogy mennyire ergya.
több mint 14 éve
utánpótlás: Mallett... pont a héten nyilatkozták a bengalstól, h őt akarták draftolni Dalton helyett...Szerintem teljesen más kaliber, bár van benne reményem, és hátha nem járunk úgy vele mint O'Connel-el.
attól h nem Tim Tebownak hívják, még lehet tehetséges a srác..Danna
De ezt most úgysem lehet eldönteni, majd meglátjuk.
több mint 14 éve
Látom, nem sok üzletember bolyong itt hajnalban.oké, akkor dobj be te vmi ötletet.. nem hiszem h különösebben be tudnál dobni bármi olyat, ami egy kicsit is érdekelne..
Sobri Jóska
több mint 14 éve
utánpótlás: Mallett... pont a héten nyilatkozták a bengalstól, h őt akarták draftolni Dalton helyett...attól h nem Tim Tebownak hívják, még lehet tehetséges a srác..
több mint 14 éve
Ezt most is leírhatom.azt, h leírhatod egy nap 66 milliószor h neked volt igazad és Brady úgy vonult vissza, h nem nyert több SB-t.miben tévedtem?? abban h nem 1 emberen múlik az SB-győzelem? Abban h ilyen védelemmel ami most van 2 Brady se lenne képes SB.-t nyerni? Vagy abban h mélységi elkapó nélkül nem lehet SB-t nyerni?? Mert én ezeket állítom és ez mind tény. Ellenben ott a te állításod, miszerint Brady a büdös életbe nem fog már SB-t nyerni, mert kiégett... de úgy tűnik te sem gondolod ezt komolyan, mert akkor gond nélkül belemennél a dologba. 😛DannaMég egyszer elmondom: belemegyek, ha bekerül a mérleg másik serpenyőjébe is valami.
Legegyszerűsítve, ez olyan deal, hogy ha az "A" kimenetel történik fizessek 1 milát, ha a a "B" kimenetel, akkor meg nem kell 1 milát fizetnem.
Ez viccnek megteszi, de mi benne a deal? Mit nyerek? Hogy nem kell 1 milát fizetnem? Akkor se kell, ha nem dealelek.
Gondold át, fogalmazd meg normálisan, és akkor simán dealelhetünk. És most mondom, az sem deal nekem, hogyha nyer én nem írok többet ide egy betűt sem, ha nem nyer, akkor meg mondjuk te. Nekem abból semmi hasznom nincs ha te nem írsz ide, ívagyis ugyanúgy nulla haszon.Sobri Jóska
szted én mit nyerek? ugyanúgy semmit, mert főleg readonly módban nyomom, ott meg simán átugrom a bejegyzéseidet, nem nagy cucc.. többiek életét akartam kicsit megkönnyíteni.,Danna
Látom, nem sok üzletember bolyong itt hajnalban.
Ha baromság lenne minden alkalommal szembesíthettek vele, örömmel viselném.Ha nagy igény mutatkozik rá, természetesen ismét összefoglalom jó hosszan, Sobri JóskaIsten őrizz! Broncos topic-ba Tebow-t istenítő kommenteket. Sokat, hosszúakat. Erőt, egészséget hozzá!
A nyereséged az lenne a Danna által kínált "fogadással", hogy nem szembesítenénk minden áldott alkalommal a baromságoddal.tomi-tomi
több mint 14 éve
Nyilván egyetértek azzal, hogy pusztán a statok szart nem érnek, ha nem nyer a csapat. De azért egyrészt első a csoportjában a Pats, tehát olyan nagyon mégse szar. QB statokból egyébként szerintem 2 van, amiből azért lehet megítélni QB-t. A passz % és a rating főleg. Ahogy nézem Brady mindkettőben 3. per pillanat. Most abba inkább nem megyek bele, hogy Tebow-nak 50% alatt van a pontossága és a ratingje is max közepes, mert alapból komolytalannak tartom ezt a Tebow dolgot Brady-vel kapcsolatban azzal együtt, hogy Tebow jól indul úgy gondolom, és azért jó lehet ő majd. Viszont ahogy mondtam a rating főleg azért sokat számít szerintem. Az legalábbis szvsz nagyon jól be tudja lőni a QB-kat, mivel nem csak szimplán statokat néz. Mindenesetre egy 100-as ratingű, ebben top3 QB-ra azt mondani, hogy le kéne cserélni mert már szar szerintem teljesen komolytalan dolog, és meglepne ha valaha egyáltalán elzavartak volna egy ilyen QB-t valahonnan.Soha nem írtam, hogy el kéne zavarni.
fetomy
Ahogy azt se, hogy szar.
De persze egyszerűbb összemosni dolgokat, mint utánanézni.
2 dolgot mondtam, mondok:
1, kellene gondoskodni utánpótlásról, erre nagyszerű lehetőség lehetett volna a Tebow draft, fantasztikus potenciál van benne.
2, Brady kiégett. Nem szar, nem rossz, nem kell elzavarni, csak már nem a régi. Meg kéne találni a lehetőséget a stábnak, hogy motiválja (nyilván nem én fogom megmondani a tutit, hogy miképp, de nem is az én dolgom), vagy azt, hogy ennek ellenére hogyan tudnánk SB-t nyerni.
Persze, másik 31 csapatnál is ezen dolgoznak, és csak egynek sikerülhet, de az a rengeteg dolog, amiket Danna, Wyatt, és jómagam is leírtunk BB-ről, WR-ekről, védelemről, draftról, rosterről, stb. nem ebbe az irányba mutatnak.
több mint 14 éve
Ha nagy igény mutatkozik rá, természetesen ismét összefoglalom jó hosszan, Sobri JóskaIsten őrizz! Broncos topic-ba Tebow-t istenítő kommenteket. Sokat, hosszúakat. Erőt, egészséget hozzá!
A nyereséged az lenne a Danna által kínált "fogadással", hogy nem szembesítenénk minden áldott alkalommal a baromságoddal.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
azt, h leírhatod egy nap 66 milliószor h neked volt igazad és Brady úgy vonult vissza, h nem nyert több SB-t.Még egyszer elmondom: belemegyek, ha bekerül a mérleg másik serpenyőjébe is valami.Nem látom értelmét a deal-nek, mert mit nyerek?miben tévedtem?? abban h nem 1 emberen múlik az SB-győzelem? Abban h ilyen védelemmel ami most van 2 Brady se lenne képes SB.-t nyerni? Vagy abban h mélységi elkapó nélkül nem lehet SB-t nyerni?? Mert én ezeket állítom és ez mind tény. Ellenben ott a te állításod, miszerint Brady a büdös életbe nem fog már SB-t nyerni, mert kiégett... de úgy tűnik te sem gondolod ezt komolyan, mert akkor gond nélkül belemennél a dologba. 😛Danna
De abban benne vagyok, hogyha nyer, meaculpázok, ha te is benne vagy, hogy ha nem nyer, elismered, hogy tévedtél.
Egy deal-ben mindkét félnek jól kell járnia, különben nehéz keresztülvinni.
Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.Sobri Jóska
Legegyszerűsítve, ez olyan deal, hogy ha az "A" kimenetel történik fizessek 1 milát, ha a a "B" kimenetel, akkor meg nem kell 1 milát fizetnem.
Ez viccnek megteszi, de mi benne a deal? Mit nyerek? Hogy nem kell 1 milát fizetnem? Akkor se kell, ha nem dealelek.
Gondold át, fogalmazd meg normálisan, és akkor simán dealelhetünk. És most mondom, az sem deal nekem, hogyha nyer én nem írok többet ide egy betűt sem, ha nem nyer, akkor meg mondjuk te. Nekem abból semmi hasznom nincs ha te nem írsz ide, ívagyis ugyanúgy nulla haszon.Sobri Jóska
szted én mit nyerek? ugyanúgy semmit, mert főleg readonly módban nyomom, ott meg simán átugrom a bejegyzéseidet, nem nagy cucc.. többiek életét akartam kicsit megkönnyíteni.,
több mint 14 éve
Én még egy dolgot beletennék a fogadásba, meg kéne mondanod, hogy ki tanácsolta neked anno, hogy nézz meg egy Florida meccset, na jó ezt most is elmondhatod 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Sobri! Ez most komoly, vagy csak trollkodsz? Komolyan gondolod, hogy egy QB kiégett, ha nem nyer minden évben SB-t? Tegyük fel, hogy a SB-on minden passza sikeres Bradynek és mindegyikből TD lesz, de az összes kickoff-ot visszahordja az ellen TD-re. Így megy a végéig. Csak elb@ssza Brady a végén és marad az órán (visszanézés után) egy másodperc. Az ellen visszahordja megint, és sikerül nekik a 2-point conv., így buktuk a SB-t. Ha meg nincs SB, akkor a QB kiégett, hiszen csak az számít. Sarkított a példa, de talán így megérted, hogy miért hibás az az érvelésed, hogy csak a W számít, mert vannak rajtunk kívül álló okok is.gdavidEz már egy gondolatmenet végső eszenciája.
Az offseason-ben, az azt megelőzőben is leírtam részletesen miért gondolom ezt, mire alapozom, és miben nyilvánul meg.
Ha azokat nem olvastad, sajnálom. (Te úgysem fogod.)
Mivel itt ugyanazok az emberek írogatnak, olvasgatnak, gondoltam nem írok róla ismét kétezer karaktereket, de természetesen nem csak a PO kudarcok miatt mondom, hogy Brady kiégett, azok csak mintegy jelzik ezt a tényt.
Ha nagy igény mutatkozik rá, természetesen ismét összefoglalom jó hosszan, bár egyszerűbb visszanézni amiket az elmúlt 2 évben erről írtam, az most is áll.
több mint 14 éve
Megállás nélkül örülsz már itt évek óta a hülyeségednek. Ennyi járna nekünk 😛

több mint 14 éve
Jah, és ha mindenki úgy állna hozzá, hogy egy QB kiégett és le kell cserélni, kivéve ha SB-t nyer, akkor a QB-k 99%-ának maximum 1 éves karrierje lenne, beleértve nagyon sok elit QB-t.
több mint 14 éve
Örülsz, hogy Super Bowlt nyerünk, ennyi, ezt nyeredMég egyszer elmondom: belemegyek, ha bekerül a mérleg másik serpenyőjébe is valami.Nem látom értelmét a deal-nek, mert mit nyerek?miben tévedtem?? abban h nem 1 emberen múlik az SB-győzelem? Abban h ilyen védelemmel ami most van 2 Brady se lenne képes SB.-t nyerni? Vagy abban h mélységi elkapó nélkül nem lehet SB-t nyerni?? Mert én ezeket állítom és ez mind tény. Ellenben ott a te állításod, miszerint Brady a büdös életbe nem fog már SB-t nyerni, mert kiégett... de úgy tűnik te sem gondolod ezt komolyan, mert akkor gond nélkül belemennél a dologba. 😛Danna
De abban benne vagyok, hogyha nyer, meaculpázok, ha te is benne vagy, hogy ha nem nyer, elismered, hogy tévedtél.
Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.Sobri Jóska

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Még egyszer elmondom: belemegyek, ha bekerül a mérleg másik serpenyőjébe is valami.miben tévedtem?? abban h nem 1 emberen múlik az SB-győzelem? Abban h ilyen védelemmel ami most van 2 Brady se lenne képes SB.-t nyerni? Vagy abban h mélységi elkapó nélkül nem lehet SB-t nyerni?? Mert én ezeket állítom és ez mind tény. Ellenben ott a te állításod, miszerint Brady a büdös életbe nem fog már SB-t nyerni, mert kiégett... de úgy tűnik te sem gondolod ezt komolyan, mert akkor gond nélkül belemennél a dologba. 😛Dannaszélmalomharc, feladom.Nem látom értelmét a deal-nek, mert mit nyerek?
esetleg Sobri mit szólsz ehhez: abban a pillanatban h Brady SB-t nyer, te onnantól fogva nem írsz többet a Pats topicba??? Na?? Deal? ha kiégett és soha nem fog SB-t nyerni, nyugodtan belemehetsz. 😊Danna
Gondold át, fogalmazd meg normálisan, és akkor simán dealelhetünk. És most mondom, az sem deal nekem, hogyha nyer én nem írok többet ide egy betűt sem, ha nem nyer, akkor meg mondjuk te. Nekem abból semmi hasznom nincs ha te nem írsz ide, ívagyis ugyanúgy nulla haszon.
több mint 14 éve
Nyilván tök fölösleges, deÉrv? 5 meccset nyert a Pats, és első a csoportjában. Persze nem vagyok nagy szakértő, de úgy gondolom merész dolog kijelenteni, hogy nem nyer a Pats idén SB-t. Főleg azok után, hogy a 18-0-ból nem lett meg a győzelem, ami elég jól mutatta, hogy a legegyértelműbbnek tűnő dolgok sem azok itt egyáltalán.
Nyilván egyetértek azzal, hogy pusztán a statok szart nem érnek, ha nem nyer a csapat. De azért egyrészt első a csoportjában a Pats, tehát olyan nagyon mégse szar. QB statokból egyébként szerintem 2 van, amiből azért lehet megítélni QB-t. A passz % és a rating főleg. Ahogy nézem Brady mindkettőben 3. per pillanat. Most abba inkább nem megyek bele, hogy Tebow-nak 50% alatt van a pontossága és a ratingje is max közepes, mert alapból komolytalannak tartom ezt a Tebow dolgot Brady-vel kapcsolatban azzal együtt, hogy Tebow jól indul úgy gondolom, és azért jó lehet ő majd. Viszont ahogy mondtam a rating főleg azért sokat számít szerintem. Az legalábbis szvsz nagyon jól be tudja lőni a QB-kat, mivel nem csak szimplán statokat néz. Mindenesetre egy 100-as ratingű, ebben top3 QB-ra azt mondani, hogy le kéne cserélni mert már szar szerintem teljesen komolytalan dolog, és meglepne ha valaha egyáltalán elzavartak volna egy ilyen QB-t valahonnan.
A GW drive meg nyilván viccesen hangzik vesztes meccs után, de a GW drive szerintem azt jelenti egy QB részéről, hogy TD-t hoz össze, előnyt szerez a csapatának, vagyis anélkül a drive nélkül kikaptak volna. Sajnos Brady nem tud felmenni a defense-be és elintézni azt is, támadásban az utolsó driveban megtett mindent, ezért ha nem is lehet GW drive-nak nevezni, átvitt értelemben mégis kb. ez történt.
több mint 14 éve
Sobri! Ez most komoly, vagy csak trollkodsz? Komolyan gondolod, hogy egy QB kiégett, ha nem nyer minden évben SB-t? Tegyük fel, hogy a SB-on minden passza sikeres Bradynek és mindegyikből TD lesz, de az összes kickoff-ot visszahordja az ellen TD-re. Így megy a végéig. Csak elb@ssza Brady a végén és marad az órán (visszanézés után) egy másodperc. Az ellen visszahordja megint, és sikerül nekik a 2-point conv., így buktuk a SB-t. Ha meg nincs SB, akkor a QB kiégett, hiszen csak az számít. Sarkított a példa, de talán így megérted, hogy miért hibás az az érvelésed, hogy csak a W számít, mert vannak rajtunk kívül álló okok is.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Rajtad kívül mindenki értette, de lehet, hogy ez csak a véletlen műveA hibás érveket persze, hogy elutasítom.Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.Sobri JóskaDanna leírt az előbb 3 érvet amiket te gondolkozás nélkül elutasítottál, ezután miért próbálkozna bárki is? 😀zolika26
Ettől még próbálkozhat bárki, bár tény, nehéz megindokolni valamit, ami nem úgy van.
Az meg nekem megaLOL, hogy GW drive-ról beszél W nélkül.
Gondoltam keresek a neten emlékezetes GW driveokat, amelyeket a vesztes csapat vezetett, dehát még nem igazán találtam.Sobri Jóska

több mint 14 éve
miben tévedtem?? abban h nem 1 emberen múlik az SB-győzelem? Abban h ilyen védelemmel ami most van 2 Brady se lenne képes SB.-t nyerni? Vagy abban h mélységi elkapó nélkül nem lehet SB-t nyerni?? Mert én ezeket állítom és ez mind tény. Ellenben ott a te állításod, miszerint Brady a büdös életbe nem fog már SB-t nyerni, mert kiégett... de úgy tűnik te sem gondolod ezt komolyan, mert akkor gond nélkül belemennél a dologba. 😛szélmalomharc, feladom.Nem látom értelmét a deal-nek, mert mit nyerek?
esetleg Sobri mit szólsz ehhez: abban a pillanatban h Brady SB-t nyer, te onnantól fogva nem írsz többet a Pats topicba??? Na?? Deal? ha kiégett és soha nem fog SB-t nyerni, nyugodtan belemehetsz. 😊Danna
több mint 14 éve
Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.Sobri JóskaJól látod: nincsenek érveid. Poénkodsz, akkor mókázzunk mi is!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
A hibás érveket persze, hogy elutasítom.Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.Sobri JóskaDanna leírt az előbb 3 érvet amiket te gondolkozás nélkül elutasítottál, ezután miért próbálkozna bárki is? 😀zolika26
Ettől még próbálkozhat bárki, bár tény, nehéz megindokolni valamit, ami nem úgy van.
Az meg nekem megaLOL, hogy GW drive-ról beszél W nélkül.
Gondoltam keresek a neten emlékezetes GW driveokat, amelyeket a vesztes csapat vezetett, dehát még nem igazán találtam.
Szegény Eli közben meg azt hiszi, hogy ő vezetett GW drive-ot a meccsen, miközben ő csak az utolsót vezette, de nem az összeset.
A Chargers meccsen Rivers 2 GW driveot is vezetett, arról igazán nem tehet, hogy elötte összeszedett a csapat 21 ill. 14 pont hátrányt, így ennek a 2 db GW drivenak a dacára elvesztették a meccset.