New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Kivel?!Ha a Jets elleni meccsen nem lesz meg a W, akkor a wildcard helyért is nagyon komoly versenyfutásba kell kezdenie a Pats-nek. Az utolsó két meccs pedig egyik részről se túl kecsegtető...Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.zinedine5Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26
(A következő két meccsen meg a WC-ért is lépéshátrányt lehet összeszedni. Bár azt bármikor össze lehet 😀)Gogo
Sztem régen volt ennyire egyértelmű a PO helyek sorsa... a négy csoportgyőztes és a Steelers/Ravens + a Jets/Patriots duó. épp amelyik nem nyeri meg a csoportját.
Tök szép h mindenki jön a Bengalsal, csak ezt felejtik el: Bengals 6-2 record is deceptive. 6 wins came against teams with COLLECTIVE 15 wins. Ave 2.5 wins per team.
Ráadásul ha megnézed, a maradék meccsek közül 2 még ami kemény: Jets, Eagles. A többit KÖTELEZŐ hozni fél lábon is...
több mint 14 éve
Ha a Jets elleni meccsen nem lesz meg a W, akkor a wildcard helyért is nagyon komoly versenyfutásba kell kezdenie a Pats-nek. Az utolsó két meccs pedig egyik részről se túl kecsegtető...Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.zinedine5
(A következő két meccsen meg a WC-ért is lépéshátrányt lehet összeszedni. Bár azt bármikor össze lehet 😀)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Csak erre az egyre, meg a sok nemértem embernek. Engedtessék meg, ha a liga történetének egyik, ha nem a legjobb QB-ja itt van, a liga történetének egyik legjobb edzőjével, akkor ne a mostani teszem azt Rams legyen a mércéje. Mert ők pl mennyire örülnének egy 5–3-nak. Hát én meg tegnap a falat tudtam volna ütni, hogy már megint így szoptunk ki. Nagyon nem azonosak az egyes csapatok célkitűzései, amíg egy huzamosabb ideje szopó franchise 5–3-nak is tud örülni (na jó, a Lions a 6–2-nek sem 😀), addig itt ez nem akkora hűdejó eredmény. De nem ez a fő baj, hanem a játék.Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.zinedine5
Jól van, közben már látom, hogy írták előttem is, így legalább talán tudatosul

több mint 14 éve
triangle
1 283
érdekes olvasmány pár jó meglátással Ron Borges-tól:http://bostonherald.com/sports/columnists/view.bg?articleid=1378964&position=0
több mint 14 éve
a Pats esetében is az a kérdés, hogy ha nem BB, és nem TB, akkor ki? peterk2005Szerintem itt a többség nem akarja BB-t vagy TB-t elküldeni, egyszerűen csak látja, érzi, hogy valami segítségre lenne szükség, egy kis vérfrissitésre az FO-ban. Nem BB mint edző, hanem mondjuk BB mint GM döntései hibásak.
több mint 14 éve
Személy szerint egyre több önmagáért való döntést látok. BB mintha Pygmalion lenne, egyre több jelét adja, hogy a művét olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyekkel (abban a mértékben) nem rendelkezik. A döntő hiba szvsz, hogy nincs/nem maradt/fogyóban van a rendszerben, aki figyelmeztetne, információkat adna. Az egyszemélyi felelősség csak végletes esetben jelenti azt, hogy az adott személy dönt mindenben. S előbb-utóbb törvényszerűen bukáshoz vezet. A rendszer hibáit ideig-óráig leplezheti valamilyen zseniális tényező (edzői meglátás, játékos tehetsége stb.), de felszínre fog az kerülni. Nem ismerem a Colts belső viszonyait, de ez a helyzet akár ismerős is lehet Neked.tomi-tomiHa olvasnád a Colts fórumot (a "hivatalost"), akkor látnád, hogy ott is bőven akad aki Polian fejét követeli. Sőt, egyesek már Irsay-től is elvennék a franchise-t, hogy a lánya hadd csinálja, mert az öreg már "kiégett (ismerős a kifejezés? 😀 😀).
Én ezt nem tudom megítélni. Számomra egyaránt elfogadható az is, hogy BB öregszik, de az is, hogy ahogy a csapattal szembeni elvárás az egekben van, ugyanúgy BB-vel szemben is, aminek egyszerűen nem lehet megfelelni. Végülis ő sem varázsló, ő is gyarló ember, ahogy a Pats előtti időkben ez látszott is, csak arra már senki nem emlékszik. 😉 Mivel szakmailag megítélni nem tudom, ezért számomra a képlet egyszerű: ahogy Polian esetében is a Coltsnál, a Pats esetében is az a kérdés, hogy ha nem BB, és nem TB, akkor ki? Erre pedig nincs jó válaszom, ezért a kérdést se nagyon teszem fel. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Ha emellé bejön pár szerencsétlen draft év, akkor csinálhat az edző amit akar, nem fog tudni kivakaródni a helyzetből évekig.2006 10 pick-1 van most a keretben
peterk2005
2007 9 pick 0
2008 7 pick 2
Ez azt jelenti, hogy abban a három évben 26 pickből 3 darab játékos van jelenleg a keretben. Mayo, Slater és Gost. A három játékosból kettő ST játékos, ergo abból a forrásból ami az egyik, ha nem a legfontosabb a csapatépítés szempontjából összesen egy kezdőjátékost szereztünk.
Lehet, hogy ez néhány szerencsétlen év, de hacsak nem valami elképesztő balszerencsehullám vonult át Boston fellett, akkor ez az FO hibája.
több mint 14 éve
Most még viccesnek hangzik,de ha így építkezünk akkor 2 év múlva kb ott kellene tartanunk.Lions 😂tüsi91Egyrészt nem írtam, hogy jól van ez így, másrészt nem fogok minden fél mondat után mosoly jelet tenni, harmadrészt ha nem jött át az irónia az egészből, akkor nagyon elcsesztem.GB, Steelers?Bazzani
Vagy van még olyan szurkolói társaság, ahol csak a SB győzelem jelent győztes szezont?tomi-tomi
több mint 14 éve
Szegény Eli-nak miért akarsz komoly versenytársat?! 😛Gondoljatok csak arra, hogy Brady (és akkor még JMD) képes volt Casselből ilyen QB-t "nevelni", aki abban a támadósémában elég jó volt, akkor egy sokkal tehetségesebb Malettből mi sülhet ki. balu10Nosza, akkor vigyétek Casselt, a tiétek 😂ender1112
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Évek óta alapelvárás? Szvsz nem, ott még nem olvastam ilyeneket.GB, Steelers?BazzanimuhahakishasziEgyrészt nem írtam, hogy jól van ez így, másrészt nem fogok minden fél mondat után mosoly jelet tenni, harmadrészt ha nem jött át az irónia az egészből, akkor nagyon elcsesztem.
Vagy van még olyan szurkolói társaság, ahol csak a SB győzelem jelent győztes szezont?tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Lions 😂GB, Steelers?BazzanimuhahakishasziEgyrészt nem írtam, hogy jól van ez így, másrészt nem fogok minden fél mondat után mosoly jelet tenni, harmadrészt ha nem jött át az irónia az egészből, akkor nagyon elcsesztem.
több mint 14 éve
Gondoljatok csak arra, hogy Brady (és akkor még JMD) képes volt Casselből ilyen QB-t "nevelni", aki abban a támadósémában elég jó volt, akkor egy sokkal tehetségesebb Malettből mi sülhet ki. balu10Nosza, akkor vigyétek Casselt, a tiétek 😂
több mint 14 éve
GB, Steelers?Egyrészt nem írtam, hogy jól van ez így, másrészt nem fogok minden fél mondat után mosoly jelet tenni, harmadrészt ha nem jött át az irónia az egészből, akkor nagyon elcsesztem.peterk,muhahakishaszi
a kriptahangulat alapvető oka, hogy a Pats szurkoló agyába két dolog égett be: a 3 SB győzelem és a 16-0 alapszakasz. Ellentétben a többi 31 csapat szurkolóival, nálunk a győztes szezon nem a pozitív alapszakaszmérleget jelenti, hanem a SB győzelmet.tomi-tomi
több mint 14 éve
Egyrészt nem írtam, hogy jól van ez így, másrészt nem fogok minden fél mondat után mosoly jelet tenni, harmadrészt ha nem jött át az irónia az egészből, akkor nagyon elcsesztem.peterk,muhahakishaszi
a kriptahangulat alapvető oka, hogy a Pats szurkoló agyába két dolog égett be: a 3 SB győzelem és a 16-0 alapszakasz. Ellentétben a többi 31 csapat szurkolóival, nálunk a győztes szezon nem a pozitív alapszakaszmérleget jelenti, hanem a SB győzelmet.tomi-tomi
Vagy van még olyan szurkolói társaság, ahol csak a SB győzelem jelent győztes szezont?
több mint 14 éve
peterk,muhaha
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Az egy másik csapat volt. Ennek a csapatnak az identitását a kőkemény Off. adja. Éppen ez az identitás lett megbirizgálva az elmúlt meccseken.En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀zolika26Én a Dallas meccsnek is és a Giants-nek is kimondottan örülök.
Én annak a Pats-nek kezdtem el szurkolni, amelyik nem húzott el a meccs elején 3-4 TD. Annak a Patsnek, amelynél lehetett számítani a DEF-re. (nem tudom emlékeztek-e rá, de annó a Panthers - Pats SB-t úgy konferálták fel, h ne számítsunk sok pontra mert mindkét csapat a kőkemény DEF-éről ismert)
Annak a Pats-nek, amelyben TB képes egy CBW drive-ot lenyomni a 2 min. warningon belül. Annak a Pats-nek, amely kőkemény, kétes kimenetelű mérkőzések során (pl. snow bowl) eljutva a SB-t egy utolsó lehetőségként berúgott FG-gal képes megnyerni.
Annak a Pats-nek, amely képes volt nyerni a Chargers ellen (asszem San Diegóban), hogy aztán hatalmas kűzdelemben a Colts-cal szemben alulmaradjon az AFC döntőn.Rule
S ennél többet ez a Def. nem fog tudni letenni az asztalra. Btw nagyjából azt hozza, amit a jogosan magasztalt Packers (csapat) védelme (ők szereztek 19 labdát, mi 14-et, csak az ő TO mutatójuk +11, a miénk 0). Szinte ugyanolyan védelemmel 8-0 és 5-3.
Hiába kapjuk a pofonokat, attól még nem biztos, hogy az Off. javulni fog. Most ott tartunk, hogy már nem a PO-ban radírozzák le Brady-éket a pályáról, hanem az idény felénél. S nem alkalomszerűen, hanem tendenciózusan. Az utolsó három meccsünkön átlagban szereztünk 19 pontot. Egy cca 20 pontra kalibrált védelemmel együtt ez garantált izgalom, come back winning (CBW! rájöttem, mit jelent!) drive. Csak a győzelem nem garantált.
Vezessünk csak 3-4 TD-vel! 😊
több mint 14 éve
Béczkó
1 264
Brady sem a legjobb, elég sok interception áll a neve mellett idén 😕!
több mint 14 éve
En is jobban szeretem azt a focit es en is annak a csapatnak kezdtem szurkolni (volt olyan aki azt mondta 0-0 lesz a Panthers elleni super bowl 😀 ). Csak szerintem az a kulonbseg, hogy ott volt egy kozepes O es egy jo D, es mindketto kihozta magabol a maximumot. Itt az utolso meccseken volt egz gyenge D, ami kihozta magabol a maximumot es egy ligaelit O ami hat hogy is fogalmazzak, nem ezt tette.En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀zolika26Én a Dallas meccsnek is és a Giants-nek is kimondottan örülök.
Én annak a Pats-nek kezdtem el szurkolni, amelyik nem húzott el a meccs elején 3-4 TD. Annak a Patsnek, amelynél lehetett számítani a DEF-re. (nem tudom emlékeztek-e rá, de annó a Panthers - Pats SB-t úgy konferálták fel, h ne számítsunk sok pontra mert mindkét csapat a kőkemény DEF-éről ismert)
Annak a Pats-nek, amelyben TB képes egy CBW drive-ot lenyomni a 2 min. warningon belül. Annak a Pats-nek, amely kőkemény, kétes kimenetelű mérkőzések során (pl. snow bowl) eljutva a SB-t egy utolsó lehetőségként berúgott FG-gal képes megnyerni.
Annak a Pats-nek, amely képes volt nyerni a Chargers ellen (asszem San Diegóban), hogy aztán hatalmas kűzdelemben a Colts-cal szemben alulmaradjon az AFC döntőn.
Hogy miért örülök ennek a két meccsnek? A Dallas ellen volt jó néhány szép pillanata a D-nek, a végén sikerült kivédekezniük a Dallas utolsó drive-ját. (utoljára az 50-éves évfordulón a Bills ellen volt ilyen?!)
A NYG ellen pedig egy teljes félidőn át folyamatos puntokra kényszerítették a Giants O-t és sikerült 0 ponton tartani őket. TB-nek volt egy hatalmas come back drive-ja a végén...amely nem sokon múlott, h nem lett game winning drive.
Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint egy laza 14-2-es szezon, ahol nem jönnek a pofonok, csak akkor mikor a legfájóbb (Jets- PO).
Jöjjenek most a pofonok, edződjenek a srácok...és legyenek erősek fejben, amikor a WC meccsen meg kell fordítani a kőkemény Steelers-szel/Ravens-szel/ Jets-szel, stb.-vel szemben.Rule

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀zolika26Én a Dallas meccsnek is és a Giants-nek is kimondottan örülök.
Annak a Pats-nek, amely képes volt nyerni a Chargers ellen (asszem San Diegóban), hogy aztán hatalmas kűzdelemben a Colts-cal szemben alulmaradjon az AFC döntőn.
Hogy miért örülök ennek a két meccsnek? A Dallas ellen volt jó néhány szép pillanata a D-nek, a végén sikerült kivédekezniük a Dallas utolsó drive-ját. (utoljára az 50-éves évfordulón a Bills ellen volt ilyen?!)
A NYG ellen pedig egy teljes félidőn át folyamatos puntokra kényszerítették a Giants O-t és sikerült 0 ponton tartani őket. TB-nek volt egy hatalmas come back drive-ja a végén...amely nem sokon múlott, h nem lett game winning drive.
Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint egy laza 14-2-es szezon, ahol nem jönnek a pofonok, csak akkor mikor a legfájóbb (Jets- PO).
Jöjjenek most a pofonok, edződjenek a srácok...és legyenek erősek fejben, amikor a WC meccsen meg kell fordítani a kőkemény Steelers-szel/Ravens-szel/ Jets-szel, stb.-vel szemben.
több mint 14 éve
peterk,a kriptahangulat alapvető oka, hogy a Pats szurkoló agyába két dolog égett be: a 3 SB győzelem és a 16-0 alapszakasz. Ellentétben a többi 31 csapat szurkolóival, nálunk a győztes szezon nem a pozitív alapszakaszmérleget jelenti, hanem a SB győzelmet. A Pats-nek a divízió bajnoki cím eposzi jelzője, nekünk az jár. PO-ban kikapni? EL-KÉP-ZEL-HE-TET-LEN!!! Különlegesnek hisszük a csapatot, ezért mások tapasztalataival nem foglalkozunk; nem is tanulunk belőle. Itt a döntő többséget nem érdekli, hogy a Chargers, a Colts egy-egy 14-2 idény után a PO-ban ment a levesbe. (Például a Pats-nak köszönhetően, de a Chargers nem is a Pats! 😊 ) A hibátlanság mítoszát teremtettük meg a csapat köré, és balga módon komolyan is gondoljuk.
S hát eléggé el nem ítélhető módon Höri a Colts-nak szurkol, az ő önironikus megközelítése szinte ismeretlen, túl ritka ebben a topic-ban. Nálunk egy negyed (nem idény, 15 perc!) után évekre szóló borúlátó jóslatok jönnek. Bő termésünk van Nostradamus-ból. Hitünk szerint egy világvége eseménynek nagyobb a valószínűsége, mint egy Brady INT-nek.
BB és TB valóban évek óta az átlagosnál sokkal nagyobb esélyt teremt a SB győzelemre. (Btw ez lóf@sz, SB-t nyerjenek már, a többi csak porhintés! 😉 ) Tényleg lehet nehezen kijavítható hibás döntéseket hozni. szerk.: Jogos TB fizetésének, a kínált mozgástérnek (draft, cap) a kiemelése is!
Személy szerint egyre több önmagáért való döntést látok. BB mintha Pygmalion lenne, egyre több jelét adja, hogy a művét olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyekkel (abban a mértékben) nem rendelkezik. A döntő hiba szvsz, hogy nincs/nem maradt/fogyóban van a rendszerben, aki figyelmeztetne, információkat adna. Az egyszemélyi felelősség csak végletes esetben jelenti azt, hogy az adott személy dönt mindenben. S előbb-utóbb törvényszerűen bukáshoz vezet. A rendszer hibáit ideig-óráig leplezheti valamilyen zseniális tényező (edzői meglátás, játékos tehetsége stb.), de felszínre fog az kerülni. Nem ismerem a Colts belső viszonyait, de ez a helyzet akár ismerős is lehet Neked.
több mint 14 éve
Igen, az a pár év messze az átlag "ciklus teteje" felett volt. Brutál szakmai tudás koncentrálódott a csapatnál, kiváló játékosokkal karöltve. Az ilyen teljesítmény sokszor évtizedekig megismételhetetlen, mert tényleg a csillagok is úgy álltak, ahogy kellett.Itt a baj. Sokan erről a fórumról is már ekézik egy ideje BB döntéseit és módszereit. Minden egyes forduló előtt megy a diskurzus,hogy mit kellene változtatni, miért ilyen a roster menedzsment, a tehetséggondozás, a pozíciós edzők, a szervezeti felépítés, stbstb. Erre minden meccsen pofoncsapják az embert, mert kiderül,hogy mindig van lentebb ( tegnapi ST playerek...). Aztán amikor túlteszi magát az ember, jön a következő forduló. Megy a beszélgetés az elvárásokról,hogy mit kellene változtatni, de ismét ugyanaz a kéz csap arcon. Aztán az ember megint fátylat rá alapon tovább lép, azaz csak lépne, mert ismét jön egy pofon. Vannak bajok a Patsnél, Te is tudod, mert a hozzászólásaidból arra következtetek,hogy követed a csapatot. Nagyon helyesen mondtad,hogy az évtized elejei kiemelkedő csapatból lett egy olyan szerkezet, amibe már nem tudna beülni Cassel,hogy 11-5öt csináljon. Az O# mindenek felett szisztéma régen megdőlt, D# nélkül nem lehetsz eredményes, de BB mintha nem lenne képes kompromisszumokra. Egy kis analógiával élve olyan mint a Manchester United edzője, Ferguson. Mindenki látja,hogy annak a csapatnak nincs középpályája, erre mi tesz évek óta? Nem igazol senkit,hanem megpróbál anélkül játszani... Ignorancia, önkény, stbstbundisputedlyPersze, nagyon sok mindenben igazad van, és nyilván az ember mondja is el a véleményét, ha nem tetszik. Én csak abban nem vagyok biztos, hogy a mostani általános gyengülés egyértelműen hibás döntésekre vezethető vissza. Pontosabban, hogy ezek a döntések okosabb/jobb szakmai irányítással elkerülhetőek lennének. Azért a történetnek lehet egy olyan olvasata is, hogy a Pats nem most működik rosszul, hanem az évezred elején jött össze egyszerre minden. Hogy mást ne mondjak, pl. 6. körben HOF QB-t találni nem szokás. 😉 Más csapatok ezért több első körös picket ellőnek, ráadásul többnyire sikertelenül. A Patsnek "semmibe" sem került Brady. Először is nem ment el rá értékes draft pick, másodszor a hátsó körös volta miatt az első 4-5 évében a fizetése is lényegesen alacsonyabb volt annál, ami a teljesítménye alapján kijárt, így - tekintettel arra, hogy pont a QB poszt a legdrágább általában - egy halom pénz megmaradt playmaker játékosok megszerzésére/megtartására. Azzal, hogy az újraszerződése óta Brady pénzben is a "helyére került", megváltozott a mozgástér is. Nem lehet olyan durván mozogni a FA piacon, nehezebb megtartani a veteranokat, stb. Ha emellé bejön pár szerencsétlen draft év, akkor csinálhat az edző amit akar, nem fog tudni kivakaródni a helyzetből évekig.
Mindezzel együtt simán előfordulhat, hogy Bill apó is hanyatló szakaszba lépett, de abban biztos vagyok, hogy érdemben - értsd. a szakmai döntéseit elemezve - ezt innen senki nem képes megítélni. Max. a szurkolói véleményünket írhatjuk le, az meg annyit ér amennyit. 😉 Én meg amondó vagyok, hogy amíg nyeri a United a bajnokságot és BL döntőbe jut a csapat - ha jól tudom tavaly ott voltak - addig olyan nagyon nincs mit kritizálni Ferguson munkáján, akárhogy is áll a középpálya. 😉peterk2005
Abban is igazat adok,hogy mi laikusok kevesek vagyunk ahhoz,hogy azt a komplex munkát következetesen megítéljük.
Viszont azokat a sarkalatos döntéseket, amiket úgy nyugtázunk magunkban,hogy " Hááát, BB a főnök ő tudja, legyen igaza", azokat a siker legitimálja. Az ilyen pengeélen táncoló döntései pedig mostanában nem jártak sikerrel, és ezért van ekkora zúgolódás, mert az alapokat látja széthullani az ember.
több mint 14 éve
Itt a baj. Sokan erről a fórumról is már ekézik egy ideje BB döntéseit és módszereit. Minden egyes forduló előtt megy a diskurzus,hogy mit kellene változtatni, miért ilyen a roster menedzsment, a tehetséggondozás, a pozíciós edzők, a szervezeti felépítés, stbstb. Erre minden meccsen pofoncsapják az embert, mert kiderül,hogy mindig van lentebb ( tegnapi ST playerek...). Aztán amikor túlteszi magát az ember, jön a következő forduló. Megy a beszélgetés az elvárásokról,hogy mit kellene változtatni, de ismét ugyanaz a kéz csap arcon. Aztán az ember megint fátylat rá alapon tovább lép, azaz csak lépne, mert ismét jön egy pofon. Vannak bajok a Patsnél, Te is tudod, mert a hozzászólásaidból arra következtetek,hogy követed a csapatot. Nagyon helyesen mondtad,hogy az évtized elejei kiemelkedő csapatból lett egy olyan szerkezet, amibe már nem tudna beülni Cassel,hogy 11-5öt csináljon. Az O# mindenek felett szisztéma régen megdőlt, D# nélkül nem lehetsz eredményes, de BB mintha nem lenne képes kompromisszumokra. Egy kis analógiával élve olyan mint a Manchester United edzője, Ferguson. Mindenki látja,hogy annak a csapatnak nincs középpályája, erre mi tesz évek óta? Nem igazol senkit,hanem megpróbál anélkül játszani... Ignorancia, önkény, stbstbundisputedlyPersze, nagyon sok mindenben igazad van, és nyilván az ember mondja is el a véleményét, ha nem tetszik. Én csak abban nem vagyok biztos, hogy a mostani általános gyengülés egyértelműen hibás döntésekre vezethető vissza. Pontosabban, hogy ezek a döntések okosabb/jobb szakmai irányítással elkerülhetőek lennének. Azért a történetnek lehet egy olyan olvasata is, hogy a Pats nem most működik rosszul, hanem az évezred elején jött össze egyszerre minden. Hogy mást ne mondjak, pl. 6. körben HOF QB-t találni nem szokás. 😉 Más csapatok ezért több első körös picket ellőnek, ráadásul többnyire sikertelenül. A Patsnek "semmibe" sem került Brady. Először is nem ment el rá értékes draft pick, másodszor a hátsó körös volta miatt az első 4-5 évében a fizetése is lényegesen alacsonyabb volt annál, ami a teljesítménye alapján kijárt, így - tekintettel arra, hogy pont a QB poszt a legdrágább általában - egy halom pénz megmaradt playmaker játékosok megszerzésére/megtartására. Azzal, hogy az újraszerződése óta Brady pénzben is a "helyére került", megváltozott a mozgástér is. Nem lehet olyan durván mozogni a FA piacon, nehezebb megtartani a veteranokat, stb. Ha emellé bejön pár szerencsétlen draft év, akkor csinálhat az edző amit akar, nem fog tudni kivakaródni a helyzetből évekig.
Mindezzel együtt simán előfordulhat, hogy Bill apó is hanyatló szakaszba lépett, de abban biztos vagyok, hogy érdemben - értsd. a szakmai döntéseit elemezve - ezt innen senki nem képes megítélni. Max. a szurkolói véleményünket írhatjuk le, az meg annyit ér amennyit. 😉 Én meg amondó vagyok, hogy amíg nyeri a United a bajnokságot és BL döntőbe jut a csapat - ha jól tudom tavaly ott voltak - addig olyan nagyon nincs mit kritizálni Ferguson munkáján, akárhogy is áll a középpálya. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀Persze, csak a legtöbb csapatnak nem a liga egyik legjobb QB-ja az irányító.Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.zinedine5Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26
A legtöbb csapat nem szúrja tökön magát, rossz döntések sokaságával, vagy ha igen, akkor ugyanúgy állnak a szurkolók hozzájuk, mint itt a pesszimistábbak.
Plusz, ha te láttad az előző két mecset és örülsz...hát lelked rajta.zinedine5

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Persze, csak a legtöbb csapatnak nem a liga egyik legjobb QB-ja az irányító.Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.zinedine5
A legtöbb csapat nem szúrja tökön magát, rossz döntések sokaságával, vagy ha igen, akkor ugyanúgy állnak a szurkolók hozzájuk, mint itt a pesszimistábbak.
Plusz, ha te láttad az előző két mecset és örülsz...hát lelked rajta.