Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
jelen pillanatban a secondary:
Arrington-Moore-Ihedigbo-Molden
(Adams)-(Brown)-(Ventrone)-(Edelman)

😂triangle
Minden rendben! Még depth is van. 😀

Brady feltalálta a GW drive új formáját, az első félidő végit. Komolyan, meccsfordító egy perc volt szvsz.
Hackeljük meg a stadion órákat, ne mutassanak többet 2-3 percnél. Most már harmadik meccsen kapcsol át TB a félidő/meccs végén. Tegnap iszonyú volt 28 és fél percig, aztán látta, hogy idő alig: nyomott egy hibátlan drive-ot.
A Jets nagy esélyt szalasztott el. Nem tudom, mikor lesz legközelebb, hogy ők hármas W mi meg 2L szériával meccselünk náluk. Nagyon át akarták venni az uralmat a csoportban, még várniuk kell erre.tomi-tomi
Azért nem véletlenül választjuk minden meccsen azt, hogy a harmadik negyedben hordjuk vissza a labdát, így pontszerzés a második negyed végén és a harmadik negyed elején is, és többnyire be is jön

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

😂triangle
Minden rendben! Még depth is van. 😀

Brady feltalálta a GW drive új formáját, az első félidő végit. Komolyan, meccsfordító egy perc volt szvsz.
Hackeljük meg a stadion órákat, ne mutassanak többet 2-3 percnél. Most már harmadik meccsen kapcsol át TB a félidő/meccs végén. Tegnap iszonyú volt 28 és fél percig, aztán látta, hogy idő alig: nyomott egy hibátlan drive-ot.
A Jets nagy esélyt szalasztott el. Nem tudom, mikor lesz legközelebb, hogy ők hármas W mi meg 2L szériával meccselünk náluk. Nagyon át akarták venni az uralmat a csoportban, még várniuk kell erre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Arrington-ból ahhoz képest, hogy mekkora homály volt használható CB lett. Jó lenne ha valamelyik másik noname CB-ből is lenne legalább egy ilyen játékos.
Most mennyivel kevesebb komment van, mint a Giants meccs után. Pedig összeségében az is pozitív volt a vereség ellenére. ( D meccsben tart, Brady GW drive)
több mint 14 éve
Ha Chung már most game time decision volt akkor kb. biztos vagyok benne, hogy a Chiefs ellen játszik. Arringtonnál meg ha csak ezt a szezont nézzük akkor a csapat legjobb cornere, és nem csak a pickek miatt, tegnap is volt egy komoly deflectionje az end zoneban

több mint 14 éve
triangle 1 283

😂
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
McCourty 2-3 hétre kidőlt :/zolika26
Ez nem jött túl jókor,bár mikor jön jól egy sérülés.
Mindegy,épüljön fel rendben és a PO-ra legyen egészséges,hozza a tavalyi alapszakaszban mutatott formáját.

Egyébként a hátralévő meccseket tekintve valamiért a Colts ellen van határozott rossz érzésem.Tudom hogy 1/1-re "hajtanak" meg a többi de akkor is tartok a meccstől,remélem alaptalanul.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Patriots cornerback Devin McCourty suffered a separated right shoulder in the Patriots' win over the Jets on Sunday night, according to a report from WBZ-TV. " (Mike Rodak)

"Bill Belichick wanted to reward players for their effort tonight and thru the week and told them, "See you Wednesday." Days off Mon and Tue" (Reiss twitter)

szerk: Ez is érdekes:
"All of the sacks came when the Patriots had six or fewer men in the box. "

És nem utolsósorban:
"Lost in Sunday night’s exciting Patriots win was that it was Tom Brady and Bill Belichick’s 117th career victory as a QB-coach tandem, which lifted them ahead of Dan Marino and Don Shula and into No. 1 on the all-time list." (Brady nyilatkozat)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 001 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Srácok meg van vkinek a tegnapi meccs?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Azt azért továbbra sem mondanám (ami az eredménykövetőben is elhangzott) hogy már csak az Eagles és a Bills ellen lesz küzdelmesebb meccs a többi sima W,elég csak a Saints - Rams meccsre gondolni vagy hogy ne menjek sokat vissza az időben: Seattle - Ravens.
Joco
Ezt én írtam itt, és tényleg félreérthető voltam, nem arra gondoltam, hogy nem lesz küzdelmes, hanem arra, hogy jobb offensenek igazából ezt a kettőt hívnám a Jetsénél, tehát HA állandósítani tudná a formát a D# akkor a többi ellen legalább ilyen ha nem jobb játék kéne, tudom, hogy nagyon nehéz folyamatosan ugyanazon a szinten teljesíteni, csak ezzel is a hátealévő schedule könnyűségét próbáltam kifejezni

Más: McCourty 2-3 hétre kidőlt :/

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Jó meccs volt, úgy tűnik, 30 pont fölött nem kell izgulni.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 352 — Patriots fan
Carternek tartani kéne ezt a formáját és simán lehetne karrier rekordja!
Ha így tudnánk nyomást kifejteni az ellen irányítójára akkor ez a retek Secondarynek is lehet esélye, bár ha lezúzzák egymást akkor nem 😛 !
Gostko összeszedte magát úgy rugdalta a fieldgoalokat mintha edzésen lenne! 😂
Gronk nagy test nagy élvezet!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Jaja, sokkal könnyebb úgy, hogy nem rajtunk a nyomás 😀
Ja el ne felejtsek én is jó arc lenni:

Simán nyertünk!

J! E! T! S!
Suck, suck, suck!Wyatt
Simán? nem tudom miről beszélsz, csak bemákoltuk 😀
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Tavaly az volt a legnagyobb probléma (de még lehet hogy az az előtti évben is) hogy a 2. félidőre kielemzik az O-t és nem képesek váltani,nem jönnek a pontok,éjjel pont az ellenkezője történt,az első félidőben nem működött a gépezet,a 2.-ban pedig erős túlzással mintha az év eleji formát láttuk volna,örültem neki nagyon.

Carter teljesítményének nem kevésbé,könnyebb lenne az élet a D oldalán ha állandósítani tudná ezt a formát Anderson-ról nem is beszélve,komolyanszokatlan volt MŰKÖDŐ pass rush-t látni Pats oldalról 😊
Azt azért továbbra sem mondanám (ami az eredménykövetőben is elhangzott) hogy már csak az Eagles és a Bills ellen lesz küzdelmesebb meccs a többi sima W,elég csak a Saints - Rams meccsre gondolni vagy hogy ne menjek sokat vissza az időben: Seattle - Ravens.
Ocho-nak is a szezon 2. felére csak csak beindul a játék,az a tegnapi elkapása szépre sikerült,kár h nem lett td belőle.

McCourtynak remélem nem lett komolyabb baja.

több mint 14 éve
Sztyopa 315
Na hát akkor meg van a tuti recept, nem szabad szabit kivennem hétfőre, hogy nyugodtan nézzem a meccseinket. Előző 3 így ment, láttuk mi lett, mostanit kihagytam, big Win. Csak adjatok egy linket ahol le tudom szedni a tegnapit..

Why so serious?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak a kincstári optimizmussal ültem le éjjel a tv elé, de ez a legmerészebb álmaimat is felülmúlta!

Nagy gratula az egész csapatnak, nagyon odarakták magukat!!!
Külön piros pont O'Brian-nek a Branch-es TD drive-ért 😉
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 942 — Patriots fan
Szép munka volt a mai, és ismét bebizonyosodott, hogy pass rush birtokában egyszerűbb az élet. Carter 4.5 sack és 8 QB hits, emberes teljesítmény 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaja, sokkal könnyebb úgy, hogy nem rajtunk a nyomás 😀
Ja el ne felejtsek én is jó arc lenni:

Simán nyertünk!

J! E! T! S!
Suck, suck, suck!

több mint 14 éve
Már el is felejtettük milyen érzés underdogként meccset nyerni...nagyon jó! 😀
A D# abszolút jó volt, még TD-t is csináltak, igaz a playoffban ennél erősebb offensek is vannak, az alapszakaszban már max az Eaglesé és a Billsé jobb ennél tehát önbizalmat gyűjthet még a D az alapszakaszban ha minden így megy tovább. Az O újra a régi volt (kopp-kopp-kopp), ez ellen a Jets ellen ez nagyon nagy teljesítmény volt még akkor is ha a futás 3 negyeden át nem ment.
A special teamben pedig még mindig csak a punt coverage-t lehet kiemelni, mondjuk az speciel game changing momentet eredményezett
Ha Keller és Holmes nem készít ki minket ma a pálya közepén, akkor Belichick tényleg tud valamit. 😛DoM
😊

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 631 — Patriots fan
wooot nyertünk, meglepetésre volt pass rushunk. Carter nagyot játszott, Gronk is egy állat volt de ezt már mondjuk megszoktuk 😛
MCc kiütése már-már ragályos, de így összeállt a dream-team a secondaryben 😂
Az O ismét dadogott, de a 3. negyed végére elkapták végre a fonalat, gogo előre be kell húzni innen már a csoportot!
Jah és a secondary vegyen leckéket Ninkovich-tól hogyan kell leolvasni egy playt és leszedni a lasztit.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az ESPN-en a Sunday NFL Countdown-ban mind az 5 szakértő Jets-re tett... senki nem hisz közülük a Pats-ben... 😀

Egyébként valami miatt azt érzem, hogy a Pats D# TD-t fog szerezni, és ezzel a különbséggel hozzuk majd a meccset.

GO Pats!never_the_answer
A Pats D# TD-jét Sterling Moore fogja csinálni, ez most már nyilvánvaló... Lateral pass-t kap ugyanis Phillip Adams-től annak INT-je után, amellyel csak be kell sétálnia a Jets endzone-jába, mivel Ihedigbo simára blokkolja előtte az utat...

😊
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 352 — Patriots fan
Big Al 2 negyed alatt csinált több tacklit mint nálunk!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Mire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.JayB
Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodWyatt
Valamit félreérthettél. Nem szar, csak kiégett, vagyis motiválatlan.
Kár, ha egy iskolázott ember árnyalatai kimerülnek a szar-jó dualitásban.
De majd akkor kifejtem részletesen, hátha akkor átmegy a különbség a kiégett és a szar között.Sobri Jóska
Nem kell kifejteni, 2011-re ebből már elég volt múltkor, légy szíves
Többiek meg inkább ne válaszoljanak...

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Mondanál erre egy példát az elmúlt 5 évből?Sobri Jóska
Mire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.JayB
Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodWyatt
Valamit félreérthettél. Nem szar, csak kiégett, vagyis motiválatlan.
Kár, ha egy iskolázott ember árnyalatai kimerülnek a szar-jó dualitásban.
De majd akkor kifejtem részletesen, hátha akkor átmegy a különbség a kiégett és a szar között.

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Apropó WC hely. Nem tudom eldönteni, hogy a Bengals - Steelers meccsen melyik eredmény lenne a legjobb nekünk a WC szempontjából 😀FViktor93
Én is ugyanígy vagyok ezzel, csak az AFC North szempontjából. 😂 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Igen érdekes statisztikát közöltek az ESPN Boston-nál...

2009-11 között ha egy mérkőzésen belül 60%-nál nagyobb arányban hívtunk passzjátékot a győzelem-vereség aránya 11:11 (50%!!!)
Ugyanez 60% alatti arány esetén 18:2 (90%!!!) :o

Én ledöbbentem ezen...Castleai01
Ha jobban belegondolsz nem olyan meglepő ez. Ha ennek a csapatnak több a futó kísérlete akkor az azért van mert eldöntötték korán a meccset és csak az idővel játszunk. Ha a végén is passzolni kell akkor ott szoros az eredmény amiből jön, hogy akár vereség is lehet a vége.