New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
itt pl. http://www.macsfootballblog.com/2011/11/patriots-release-dt-albert-haynesworth.html
több mint 14 éve
Sztyopa 315
Breaking: Haynesworth-t állítólag cutoljátok.vassadi
Mevan?Ez hol?

Why so serious?
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 824
Breaking: Haynesworth-t állítólag cutoljátok.
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 13. héten esedékes Patriots-Colts meccset, ami eredetileg SNF lett volna, az 1 órai idősávba teszik át.vassadi
Ezek a dilis amcsik nem szeretnek 62:7-es meccseket közvetíteni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Én most azért úgy gondolom semmi extra nem történt csak az úgymond mágia szűnt meg vagy halványult picit. És tudatosul mindenkiben, hogy BB is csak ember és nem az istenek közül való. Bár ettől még félisten maradhat. 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 824
A 13. héten esedékes Patriots-Colts meccset, ami eredetileg SNF lett volna, az 1 órai idősávba teszik át.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bundásokat nem kérdeztünk 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 735 — Whoops, looks like something went wrong.
Belichicknek mennie kell, ez egyértelmű!
Év végén meg behúzhatjátok a helyére Caldwellt HC-nak. 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Legkeményebb ESPN Boston főcím ever!

Losing trust in Belichick

ok, ez csak egy felütés Reiss postaládájából, de ki a fene gondolta volna pár éve, hogy ez a mondtat egyáltalán valaha elhangzik?
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
A Green Bay is a cserékkel nyert SB-t 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
omfg

Legyen bármennyire is szar Spikes coverben azért az elmúlt meccseken szerintem jól játszott, /vereség ellenére is/ és hosszú idők óta őt láttam igazán feltüzelve a pályán, mérkőzés közben...nDRo
Hát ez mi vicc 😀 😀Wyatt
Nem értem mi vicces a mondanivalómban.nDRo
Valóban túl sokat idéztem, az a vicc, hogy normális kezdő ember nem marad még véletlenül sem lassan egy poszton sem a kezdőben. Illetve annyira nem vicces, csak hát na

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Texans (Bucs - W, bye) 7-3
Bucs L is benne van, simán
Rule
Benne, de ez nem nyom sokat a latban, valószínűleg az AFC South csak egy csapattal lesz a PO-ban.

Jets (Pats - W, Broncos - W) 7-3
Pats L-re is kb. annyi esélyt látok
Rule
Nagy szükség is volna rá.

Chargers (Raiders - W, Bears - L) 5-5
Ebből lehet két L, két W, vagy akár meg is cserélődhetnek szerintem. A Chargers kb. épp úgy mint a Dallas, bármire, bármikor képes....akár arra is, h egy jó napot kifogó Philips-szel az AFC döntőt is megnyerjék....
Rule
Lehet, többit lásd AFC South... 😊

Steelers (Bengals - W, bye) 7-3
Nem rossz idén a Bengalsnak a D-je (ld. stat az nfl.com-on) én itt meglepetésre tippelnék
Rule
Ami azért lenne Patriots szempontból rossz, mert a Bengals is versenyben maradna az AFC North megnyeréséért és mindjárt 2 wildcard esélyes csapatot (Ravens, Steelers) is adna a csoport...

Bills (Cowboys - W (erősen ?), Dolpins - W) 7-3
Ha nem jönnek a Bills-nél a TO-k, akkor ez két L is simán lehet (azért a 'Fins mostani meccse kicsit meglepő eredménnyel zárult)
Rule
Ez a Patriots-nak előnyös lenne így, mert a Bills hátrányba kerülne, és nagy valószínűséggel elúsznának a wildcard reményeik.

Bengals (Steelers - L, Ravens - L) 6-4
Ld. fent
Rule
Az AFC North csodálatos keresztbeveréseket produkálhat idén, de a legrosszabb eshetőségnél akár 3 csapat is versenghet a playoffba kerülésért...

Szóval összességében igazad is van/lehet, én a Patriots szempontjából az egyik legrosszabb variációt vettem alapul.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
triangle 1 283
remélem Guyton sérülése nem komoly annyira, hogy meccseket kelljen játszani White-tal a kezdőben...
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Spikes kiesése nagy érvágás, ha coverban elveszett is volt, futás ellen kiemelkedő. Mondjuk neki is jobban fekszik a 3-4 Mayo mellett. De az, hogy White kezd, rémálomszerűen hat.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Spikes sprained MCL, és ugye Guyton is összeszedett valamit. Fletcher sérülésével White a kezdő MLB-nk, Tarp a backup. 😂triangle
omfg

Legyen bármennyire is szar Spikes coverben azért az elmúlt meccseken szerintem jól játszott, /vereség ellenére is/ és hosszú idők óta őt láttam igazán feltüzelve a pályán, mérkőzés közben...nDRo
Hát ez mi vicc 😀 😀
Sajnálom, hogy tomi-tomival szemben egy jó pár embernek nem sikerült felfogni a mondanivalóm lényegét. Ha TB-ék már nem lesznek itt, valszeg sokkal jobban fogok örülni egy 5–3-nak. Azért meg hadd ne csapkodjam már a nemes szervemet a földhöz örömömben, hogy az O egyre szarabb teljesítményt nyújt, a spec team még az átlagos teljesítményt sem éri el. A védelemre tegnap este mérges voltam, hogy egyszerűen nem tudták megfogni azt a drive-ot. Előtte viszont jól teljesítettek. Ettől még azonban nem lesz elit egység, amivel egy Packers O-t lazán megállítunk, és ha így romlik az O teljesítménye, akkor az hosszú távon szar lesz. Nem azt mondtam, hogy kész, vége mindennek, innentől csak szopunk – bár gondolom ez a rész még véletlenül sem rám vonatkozott, vicces is lenne. Én minden mérkőzésen győzelmet várok, bárki az ellenfél. Egyre gyengébb ugyan a csapat, ettől függetlenül én nem fogok úgy egy mérkőzést sem várni, hogy csak ne kapjunk ki nagyon. Egy pár évig még biztos, hogy nem, aki ezt teszi, az meg is érdemli.
Ha az O meg tud újulni úgy, ahogy tavaly tette, és a D hozza a tegnapi teljesítményt (adjisten még egy kulcsstopra is képesek lesznek a találkozó végén), a ST-ben nem szerencsétlenkedünk, akkor nem lesz ez rossz. Bradyt sem temetem, a fontos helyzetben megmutatta klasszisát, jó lenne, ha innentől mondjuk az első félidőben is játszana majd, meg próbálnánk valami színt vinni a támadásokba. Ami zavar a két vereség egymás után, ez nagyon rég nem volt, mint ahogy hazai vereség sem – én minden nagy rekord megszakadásánál szomorú leszek, de szerintem ehhez van jogom. És azután, hogy a Giants ellen sikerült lemásolni a számomra eddigi legfájdalmasabb vereséget, na az indulatokat szül nálam – ez van, vagyunk még páran így. Persze mindenki nyugodtan várjon szoros vereségeket, pozitív szezont, esetleges PO-t, álomszerű rájátszásbeli győzelmet, miegymást. Mindenkinek joga van mindenhez. Én ettől függetlenül egy 9–7-nél biztos nem fogok felhőtlenül örülni, Rams-fanként jelenleg (idény előttre vonatkoztatva mondjuk, de semmiképpen sem a 10 évvel ezelőtti állapotokat tekintve) simán örülnék ennek, így nem. Ennyi, lehet mínusz ezreket írogatni, ha valaki ettől érzi jól magát. BB meg kurva nagy edző, nem elitekből is fasza csapatokat csinál, senki nem akarja elküldeni sehová. Ettől még vannak hibás döntések, amit még akkor is biztosan kijelenthetek, ha nem vagyok BB. Nem is ezzel van a baj. Engem az zavar, amikor mindenki látja, hogy mi a szar, és azzal nem tudunk kezdeni semmit. Oké, lehet mondani, hogy nincs olyan játékos a needre, aki megérné azt a helyet a drafton, ahol húzunk. Húzzuk a lehető legjobb játékost, hiszen ezzel tehetségben előrelép a csapat, ami hasznára válik. De a BPA nálunk annyira azért nem gyakran valóban a legjobb elérhetőt jelenti. Ki szerint, jöhet a kérdés, mi alapján döntöm pont én ezt el. Amikor viszont az értelmetlennek tűnő pickről kiderül, hogy tényleg az, és évek során elvétve találunk csak normális embert, aki legalább kezdeni tud, az baj. A tavalyi draft első köre nem tetszett, nagyon nem. Megvolt az esélyünk egy elit WR-prospectre, nem húztuk be – ha tényleg az O-t akarjuk nyerő szintre rakni, akkor nem ártott volna, azóta sem oldottuk meg ezt a posztot. De, DMC faszán tolta, és bár idén nagyon visszaesett, benne bőven megvan az a potenciál, hogy kiemelkedő játékos legyen, így nem mondom, hogy rossz választás volt. Gronko óriási húzás, mint ahogy Herni is, ez pedig már önmagában jó draftot jelent, de még Spikes is lehet hosszú távon kiemelkedő ember, mondjuk Cunni egyre inkább azt bizonyítja, hogy tényleg reach volt. Btw, DoM volt anno azt hiszem (ellenkező esetben bocs, de te rémlesz), aki még szezon közben is örömmel nyugtázta, hogy igen, őt húztuk, és mennyivel jobban jártunk, mint a lusta Dunlappel. Az előző idény felétől kezdve azonban nem gondolom, hogy még mindig felénk billen a mérleg nyelve. Tény, hogy Cunninak (is...) szarul jött az új séma, talán jövőre, ha mindenki egészséges lesz úgy legalább pár mérkőzés erejéig, akkor neki is jobb lesz. Szóval, a tavalyi draft szerintem jónak értékelhető, az ideiek közül Solder vállalható húzásnak tűnt, Light öregedésével és Vollmer sérüléseivel pedig be is bizonyosodott, hogy jó választás. Ridleynek voltak jó megmozdulásai, viszont Ras-I fene nagy egészsége tényleg nem tartott addig, ameddig illet volna gyakorlatilag 1. körös játékosként, ahol azért stabil kezdőt hozhattunk volna, őt pedig akár később. Még ez is beválhat, nem temetem, sőt Vereen is lehet, hogy óriási segítség lesz jövőre, a Mallett-pick meg konkrétan önmagában megmenti szerintem pár év múlva az egész classunkat és akkor még Cannonban is bízok. Szal az utolsó két év húzásai nekem azért tetszenek, bár én a futók és Ras-I helyett más embereket hoztam volna, 2009-ből Chung azért jó meg Vollmer is, de itt is minimum két 2. kör veszett kukába – így pedig hiába sáfárkodunk eszméletlen királyon a draftcetlikkel. 2008-ban Mayo, meg pár UDFA-arc, akik közül azért egyik sem éppen elit, 2007-ből senki, 2006-ból Gost (aki még a mostani óriási hiba ellenére is jó szerintem). Rengeteg volt sajna ezekben az években a kuka pick, de ha a mostaniak beváltják a bennük rejlő potenciált, a tavalyiak hozzák magukat, akkor 1-2 jó drafttal ismét nagyon jó helyzetben lehetünk. De túl sok ilyen szennydraft nem fér már bele Brady pályafutásába 😛Wyatt
Nem értem mi vicces a mondanivalómban.
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Így agyalogtam:
Ravens (Seahawks - W, Bengals - W) 8-2
Patriots (Jets - L, Chiefs - W) 6-4
Gogo
Ezért szeretem az NFL-t, itt Dávid minden héten legyőzheti Góliátot 😊

Én néhány mérkőzést sokkal kétesélyesebbnek látok.
De megelégszem azzal is, ha a Jets-szes tippedet véted el egyedül és csak abban lesz nekem igazam😛 😛 (na jó meg azért a Bills-nél se bánnám, mivel potenciális konferencia riválisok idén)

Bucs L is benne van, simán
Pats L-re is kb. annyi esélyt látok
Ebből lehet két L, két W, vagy akár meg is cserélődhetnek szerintem. A Chargers kb. épp úgy mint a Dallas, bármire, bármikor képes....akár arra is, h egy jó napot kifogó Philips-szel az AFC döntőt is megnyerjék.... :rolleyes: :rolleyes:
Nem rossz idén a Bengalsnak a D-je (ld. stat az nfl.com-on) én itt meglepetésre tippelnék
Ha nem jönnek a Bills-nél a TO-k, akkor ez két L is simán lehet (azért a 'Fins mostani meccse kicsit meglepő eredménnyel zárult)
Ha BB elhiteti a srácokkal, h nyerhetnek és fejben rendbe teszi őket (mindkét meccsre!) akkor ez két W is lehet
Ld. fent
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kivel?!
Sztem régen volt ennyire egyértelmű a PO helyek sorsa... a négy csoportgyőztes és a Steelers/Ravens + a Jets/Patriots duó. épp amelyik nem nyeri meg a csoportját.Danna
Így agyalogtam:

Szóval ha így alakulnak a dolgok, akkor a Bills és Bengals is versenyben lesz (még).

Az egész szezont tekintve, ha nem sikerül győzni a Jets ellen, a 16. hétig még egy becsúszó vereséggel 10-5 és tétmeccs az utolsó a Bills ellen...
...ha a Bills 3 vereséget szed össze még addig (Cowboys, Jets, Chargers), ők 9-6-tal jönnének Foxborough-ba.

Túl sok a ha, sok van még addig, de így is alakulhat... 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Spikes sprained MCL, és ugye Guyton is összeszedett valamit. Fletcher sérülésével White a kezdő MLB-nk, Tarp a backup. 😂triangle
omfg

Hát ez mi vicc 😀 😀
Sajnálom, hogy tomi-tomival szemben egy jó pár embernek nem sikerült felfogni a mondanivalóm lényegét. Ha TB-ék már nem lesznek itt, valszeg sokkal jobban fogok örülni egy 5–3-nak. Azért meg hadd ne csapkodjam már a nemes szervemet a földhöz örömömben, hogy az O egyre szarabb teljesítményt nyújt, a spec team még az átlagos teljesítményt sem éri el. A védelemre tegnap este mérges voltam, hogy egyszerűen nem tudták megfogni azt a drive-ot. Előtte viszont jól teljesítettek. Ettől még azonban nem lesz elit egység, amivel egy Packers O-t lazán megállítunk, és ha így romlik az O teljesítménye, akkor az hosszú távon szar lesz. Nem azt mondtam, hogy kész, vége mindennek, innentől csak szopunk – bár gondolom ez a rész még véletlenül sem rám vonatkozott, vicces is lenne. Én minden mérkőzésen győzelmet várok, bárki az ellenfél. Egyre gyengébb ugyan a csapat, ettől függetlenül én nem fogok úgy egy mérkőzést sem várni, hogy csak ne kapjunk ki nagyon. Egy pár évig még biztos, hogy nem, aki ezt teszi, az meg is érdemli.
Ha az O meg tud újulni úgy, ahogy tavaly tette, és a D hozza a tegnapi teljesítményt (adjisten még egy kulcsstopra is képesek lesznek a találkozó végén), a ST-ben nem szerencsétlenkedünk, akkor nem lesz ez rossz. Bradyt sem temetem, a fontos helyzetben megmutatta klasszisát, jó lenne, ha innentől mondjuk az első félidőben is játszana majd, meg próbálnánk valami színt vinni a támadásokba. Ami zavar a két vereség egymás után, ez nagyon rég nem volt, mint ahogy hazai vereség sem – én minden nagy rekord megszakadásánál szomorú leszek, de szerintem ehhez van jogom. És azután, hogy a Giants ellen sikerült lemásolni a számomra eddigi legfájdalmasabb vereséget, na az indulatokat szül nálam – ez van, vagyunk még páran így. Persze mindenki nyugodtan várjon szoros vereségeket, pozitív szezont, esetleges PO-t, álomszerű rájátszásbeli győzelmet, miegymást. Mindenkinek joga van mindenhez. Én ettől függetlenül egy 9–7-nél biztos nem fogok felhőtlenül örülni, Rams-fanként jelenleg (idény előttre vonatkoztatva mondjuk, de semmiképpen sem a 10 évvel ezelőtti állapotokat tekintve) simán örülnék ennek, így nem. Ennyi, lehet mínusz ezreket írogatni, ha valaki ettől érzi jól magát. BB meg kurva nagy edző, nem elitekből is fasza csapatokat csinál, senki nem akarja elküldeni sehová. Ettől még vannak hibás döntések, amit még akkor is biztosan kijelenthetek, ha nem vagyok BB. Nem is ezzel van a baj. Engem az zavar, amikor mindenki látja, hogy mi a szar, és azzal nem tudunk kezdeni semmit. Oké, lehet mondani, hogy nincs olyan játékos a needre, aki megérné azt a helyet a drafton, ahol húzunk. Húzzuk a lehető legjobb játékost, hiszen ezzel tehetségben előrelép a csapat, ami hasznára válik. De a BPA nálunk annyira azért nem gyakran valóban a legjobb elérhetőt jelenti. Ki szerint, jöhet a kérdés, mi alapján döntöm pont én ezt el. Amikor viszont az értelmetlennek tűnő pickről kiderül, hogy tényleg az, és évek során elvétve találunk csak normális embert, aki legalább kezdeni tud, az baj. A tavalyi draft első köre nem tetszett, nagyon nem. Megvolt az esélyünk egy elit WR-prospectre, nem húztuk be – ha tényleg az O-t akarjuk nyerő szintre rakni, akkor nem ártott volna, azóta sem oldottuk meg ezt a posztot. De, DMC faszán tolta, és bár idén nagyon visszaesett, benne bőven megvan az a potenciál, hogy kiemelkedő játékos legyen, így nem mondom, hogy rossz választás volt. Gronko óriási húzás, mint ahogy Herni is, ez pedig már önmagában jó draftot jelent, de még Spikes is lehet hosszú távon kiemelkedő ember, mondjuk Cunni egyre inkább azt bizonyítja, hogy tényleg reach volt. Btw, DoM volt anno azt hiszem (ellenkező esetben bocs, de te rémlesz), aki még szezon közben is örömmel nyugtázta, hogy igen, őt húztuk, és mennyivel jobban jártunk, mint a lusta Dunlappel. Az előző idény felétől kezdve azonban nem gondolom, hogy még mindig felénk billen a mérleg nyelve. Tény, hogy Cunninak (is...) szarul jött az új séma, talán jövőre, ha mindenki egészséges lesz úgy legalább pár mérkőzés erejéig, akkor neki is jobb lesz. Szóval, a tavalyi draft szerintem jónak értékelhető, az ideiek közül Solder vállalható húzásnak tűnt, Light öregedésével és Vollmer sérüléseivel pedig be is bizonyosodott, hogy jó választás. Ridleynek voltak jó megmozdulásai, viszont Ras-I fene nagy egészsége tényleg nem tartott addig, ameddig illet volna gyakorlatilag 1. körös játékosként, ahol azért stabil kezdőt hozhattunk volna, őt pedig akár később. Még ez is beválhat, nem temetem, sőt Vereen is lehet, hogy óriási segítség lesz jövőre, a Mallett-pick meg konkrétan önmagában megmenti szerintem pár év múlva az egész classunkat és akkor még Cannonban is bízok. Szal az utolsó két év húzásai nekem azért tetszenek, bár én a futók és Ras-I helyett más embereket hoztam volna, 2009-ből Chung azért jó meg Vollmer is, de itt is minimum két 2. kör veszett kukába – így pedig hiába sáfárkodunk eszméletlen királyon a draftcetlikkel. 2008-ban Mayo, meg pár UDFA-arc, akik közül azért egyik sem éppen elit, 2007-ből senki, 2006-ból Gost (aki még a mostani óriási hiba ellenére is jó szerintem). Rengeteg volt sajna ezekben az években a kuka pick, de ha a mostaniak beváltják a bennük rejlő potenciált, a tavalyiak hozzák magukat, akkor 1-2 jó drafttal ismét nagyon jó helyzetben lehetünk. De túl sok ilyen szennydraft nem fér már bele Brady pályafutásába 😛

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
The one snap missed by safety Patrick Chung was the play in which his replacement, Sergio Brown, was flagged for pass interference at the 1-yard line, a key play in the game.

:rolleyes:
több mint 14 éve
omfg

Legyen bármennyire is szar Spikes coverben azért az elmúlt meccseken szerintem jól játszott, /vereség ellenére is/ és hosszú idők óta őt láttam igazán feltüzelve a pályán, mérkőzés közben...
több mint 14 éve
triangle 1 283
Spikes sprained MCL, és ugye Guyton is összeszedett valamit. Fletcher sérülésével White a kezdő MLB-nk, Tarp a backup. 😂
több mint 14 éve
GB, Steelers?Bazzani
Lions 😂tüsi91
Most még viccesnek hangzik,de ha így építkezünk akkor 2 év múlva kb ott kellene tartanunk.Bazzani
A SB elvárást még viccesnek tartom, de nem lepődnék meg, ha egy két év múlva elit csapat válna a Lionsból. Ennek persze szükséges feltétele az, hogy Stafford egészséges maradjon.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
muhahakishaszi
Egyrészt nem írtam, hogy jól van ez így, másrészt nem fogok minden fél mondat után mosoly jelet tenni, harmadrészt ha nem jött át az irónia az egészből, akkor nagyon elcsesztem.
Vagy van még olyan szurkolói társaság, ahol csak a SB győzelem jelent győztes szezont?tomi-tomi
Viccesen hangzott szövegkörnyezettől és mindenféle aktuális rangsortól, erőviszonytól függetlenül, szóval no offense 😉kishaszi
OK. Ennyi mindent képtelen voltam belelátni a "muhahá"-ba. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sztem egyébként sokkal többet érhet az, h a védelem nagyságrendekkel javult az utóbbi időben, mint amekkora gond h a támadójátékotok akadozik/kiismerhetővé vált. A PO-ban az eddigi védelemmel esélytelenek lennétek, viszont ha a védelem tovább javul akkor bármi lehet.Szesze
Ti, Defense guruk csak azokat az apró tényeket felejtitek el, hogy
A) a védelmünk nagyságrendi javulása közben/mellett háromból két meccset buktunk,
B) Brown vagy Barrett netán Ihedigbo a PO-ra szinte biztos, hogy nem lesz Ed Reed vagy Polamalu,
C) a támadó alakulatunk elvesztette hatékonyságának 40%-át. (Benneteket cseppet sem zavar például - mondván javul a Def -, hogy az eladott labdáink mennyisége az idény felénél a duplája a tavalyi egésznek.)
Majd ha a Giants védelem a szokásosnál 10-12 ponttal többet kap, majd mi is átmegyünk vigasztalni Benneteket, hogy Eli viszont már 120-as rating-gel operál, jó lesz az a PO-ra.
Miért nem a Packers-t oltjátok, hogy azzal a szar védelemmel esélyük nem lesz a PO-ban?
Btw miért is lesz jó nekünk, ha egy javult védelemmel és egy kiismert, akadozó támadó oldallal megyünk PO-ba? A legutóbbi három PO meccsünket nézve melyiken is támadt fel az Off?
A Giants azért lett újból életveszélyes mert az erős Def. mellé az Off. hozza a meccsek végén szükséges pontokat. A klasszikus recept jó előadásban. A Pats minimum 2007 óta nem ebből a szakácskönyvből főz. Értem én (és igaz is!), hogy marhahúsból kiváló gulyást lehet készíteni, de nekünk halunk van rengeteg. A Pats valószínűleg halászlével akar nyerni a főzőversenyen. S ne mondjátok, hogy csak gulyással lehet nyerni, mert nagyon nem így van!

Gratulálok a tegnapi győzelemhez! TC-nak van töke a lába között, 19 másodperccel a vége előtt időkérés nélkül nekimenni és play action-t hívni! Betyáros volt! De hogy miért megint ellenünk?!

zolten,
alapvetően igazad van, örülni kell minden (apró vagy nagyobb) sikernek. De azért Wyatt-nek is van igazsága, hogy egy BB-TB páros esetén ne azzal kezdjük a siker értékelésének tanulását, hogy milyen faszán meccsben voltunk a Giants ellen hazai pályán és még így is 5-3. (A Colts szurkolókat se nyugtattad azzal a 2000-es évek elején, hogy nem számít az a néhány PO vereség, ilyen alapszakaszokat még senki nem nyomatott.)
Nem találjuk még az egyensúlyt a sikerek-sikertelenségek feldolgozásában, de az eddigi hibáinkat nem fogjuk kijavítani, ha a ló túloldaláról tekintünk az eredményekre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
hát még két L-re számítok a Jest és a zöld madaraktól a többi nehezen de hozhatjuk, ja és a Bölények elég szívósak lehetnek még a végére! Éljünk meccsről meccsre a jövőre ne gondoljunk mert BB-nél nincs értelme!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich