New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
nem vagyok túl jó angolból, sőt inkább szar, de rövidebb lett az egyik lába 7 és fél centivel? :onDRo
De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....Amadeus91
Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy 7 centi akárhogyan is, nagyon nagy különbség, bár mondjuk kerületileg talán nem annyira, mert minél vastagabb a combja annál kevesebb sorvadás elég 7 centis kerületi különbséghezzolika26
az rengeteg..7 centi.. az kb. 70kg guggolásban és akkor alaphangon vagyunk. (de szerintem bőven több is) azt mire visszaszerzi.. mondjuk ha emlékeznek majd az izmai akkor talán gyorsabban fel tud épülni...de ez elég necces azért. Inkább az a kérdés, hogy mitől sorvadt el így.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
7 és fél centit? 😮 Aztakurva Az hogy a picsába nem tűnne fel? Felborul állva...Wyatt
nem vagyok túl jó angolból, sőt inkább szar, de rövidebb lett az egyik lába 7 és fél centivel? :onDRo
Elsorvadt az izom, szerintem ez kerületi csökkenés...
Ha hossza csökkene ahhoz - a műtétet nézve - kb. ki kellett volna vágni a derekából egy darabot.BMG
Kösz a felvilágosítást 😊
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
7 és fél centit? 😮 Aztakurva Az hogy a picsába nem tűnne fel? Felborul állva...Wyatt
De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....Amadeus91
Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy 7 centi akárhogyan is, nagyon nagy különbség, bár mondjuk kerületileg talán nem annyira, mert minél vastagabb a combja annál kevesebb sorvadás elég 7 centis kerületi különbséghez

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Elsorvadt az izom, szerintem ez kerületi csökkenés...
Ha hossza csökkene ahhoz - a műtétet nézve - kb. ki kellett volna vágni a derekából egy darabot.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
nem vagyok túl jó angolból, sőt inkább szar, de rövidebb lett az egyik lába 7 és fél centivel? :o
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
7 és fél centit? 😮 Aztakurva Az hogy a picsába nem tűnne fel? Felborul állva...

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Bodden: “Then I got home and noticed one leg was smaller than the other. The muscle had atrophied. They measured my leg, and I had lost three inches.”
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen bejelentkezett érte a kaszás a sorozatos sérüléseivel.DoM
khm... már az elején is ezt mondtam azoknak, akik azt kiabálták, miért nem IR, miért kellett rögtön cut, normálisak vagyunk e. Valószínűleg azért nem IR, mert jövőre sem változott volna semmi az egészségi állapotával.

Abból, hogy nem lett IR azt gondolom, hogy Bodden és a csapat álláspontja eltérő lehetett arról, hogy képes-e még idén játszani. Úgy látszik a többi orvosi stáb is a csapat véleményét osztotta...Boston
kb mint fent. Az IR valószínűleg nem az idei évre vonatkozott, hanem az egész pályafutásra. Gyk. ez valszeg nem egy olyan sérülése van, hogy eltört valamije, 6 hét a rehab a tökéletes gyógyuláshoz, menjen az IR-re, aztán jövőre 100%-osan visszatér, hanem inkább olyan, hogy valami testérsze sosem lesz teljesen egészséges, esetleg folyamatos sérülések forrása lesz, így pedig kár lenne IR-en fizetni, ha jövőre legkésőbb a 4. fordulóban megint mehetne ugyanoda.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Chung nem edzett még a héten. A Jets ellen akkor a 2 all-pro safetyvel állunk ki? Csere meg nem kell 😊.LordTamas
no para, ne feledd Ventrone velünk van!triangle
Meg az Erőt sem felejtsd el ifjú Padawan 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
triangle 1 283
Chung nem edzett még a héten. A Jets ellen akkor a 2 all-pro safetyvel állunk ki? Csere meg nem kell 😊.LordTamas
no para, ne feledd Ventrone velünk van!
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Chung nem edzett még a héten. A Jets ellen akkor a 2 all-pro safetyvel állunk ki? Csere meg nem kell 😊.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Miért kellett volna lekommunikálni? Ez eddig is kizárólag a játkosra és a csapatra tartozott. Én azt gondolom egyetlen HC-nek nem kell megmagyaráznia a döntését. Felelős érte, de nem hinném, hogy szakmai elszámolással tartozika kár a média, akár felénk szurkolók felé.
Abból, hogy nem lett IR azt gondolom, hogy Bodden és a csapat álláspontja eltérő lehetett arról, hogy képes-e még idén játszani. Úgy látszik a többi orvosi stáb is a csapat véleményét osztotta...

Do your job
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Surprise, surprise:
"Leigh Bodden had successful surgery this morning to correct a herniated disk in his lower back that he injured week 1 against the Dolphins
It was a routine operation and he is expected to make a full recovery. No time table has been set yet for his recovery
The injury is not career threatening, however he could not play any longer this season with out getting the condition corrected by surgery"
zolika26
Sajnálom szegényt. Ugyanolyan típusú műtét (porckorong sérv), mint Manning-nek, csak ágyéki csigolyánál. :/
Megnyugtató, hogy legalább nála nem off field viselkedés volt a cut oka. S figyelmeztető nekünk, hogy mennyire nincs információnk egy-egy döntés hátteréről. Így utólag tudhatjuk, hogy BB az azonnali cut-tal Bodden egészségét tartotta a legfontosabbnak, még ha emiatt (is) ki is kapunk a Steelers ellen.tomi-tomi
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet lekommunikálni egyből 😕
A sérülés az sérülés és ezzel máshol sem került volna pályára.Egon bá
Mert a játékos nem biztos, hogy belátja egyből a veszélyt. Inkább próbál továbbjátszani (pénzt keresni) az eddigieknél nagyobb kockázattal, mint sem fekszik a kés alá egy akár karrier végét is jelenthető műtétre. Mostanra meggyőzhette a környezete, hogy irány a kórház.
A csapatnak meg nincs joga nyilatkozni az egészségi állapotról. BB azért tette ki pénteken, hogy vasárnap biztos ne játszhasson, utána meg hátha meggondolja magát. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Surprise, surprise:
"Leigh Bodden had successful surgery this morning to correct a herniated disk in his lower back that he injured week 1 against the Dolphins
It was a routine operation and he is expected to make a full recovery. No time table has been set yet for his recovery
The injury is not career threatening, however he could not play any longer this season with out getting the condition corrected by surgery"
zolika26
Sajnálom szegényt. Ugyanolyan típusú műtét (porckorong sérv), mint Manning-nek, csak ágyéki csigolyánál. :/
Megnyugtató, hogy legalább nála nem off field viselkedés volt a cut oka. S figyelmeztető nekünk, hogy mennyire nincs információnk egy-egy döntés hátteréről. Így utólag tudhatjuk, hogy BB az azonnali cut-tal Bodden egészségét tartotta a legfontosabbnak, még ha emiatt (is) ki is kapunk a Steelers ellen.tomi-tomi
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet lekommunikálni egyből 😕
A sérülés az sérülés és ezzel máshol sem került volna pályára.
több mint 14 éve
Surprise, surprise:
zolika26
Megnyugtató, hogy legalább nála nem off field viselkedés volt a cut oka. S figyelmeztető nekünk, hogy mennyire nincs információnk egy-egy döntés hátteréről. Így utólag tudhatjuk, hogy BB az azonnali cut-tal Bodden egészségét tartotta a legfontosabbnak, még ha emiatt (is) ki is kapunk a Steelers ellen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Surprise, surprise:

több mint 14 éve
Ocho-TB párbeszéd:
Ochocinco: What else can I do, I don’t wanna come up short.
Brady: Nothing. You’re doing good. You’re doing good. Just keep fuckin’ playing hard. That’s all I want.
(http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hSJqXa54_ro)
Remélem, megmarad a türelmük egymás iránt!

több mint 14 éve
Tudom, hogy ez most a legkevésbé sem érdekes és kisebb bajunk is nagyobb ennél, de Dwight Jones-t nagyon eltudnám képzelni jövőre nálunk...Boston
180-183 centinél nyugodtan meg lehet húzni a limitet az elkapóknál. Így legalább nem lovalja bele magát az ember, hogy xyz milyen jó lenne. 😛

Elnézve, hogy Edelman mennyire kerül pályára a támadásoknál talán okosabb lett volna Tate-et megtartani. Mégis csak összelapátolt tavaly 400+ yardot. Price meg ha idén sem tud játszani sérülés miatt, akkor nyáron már nem szeretnék a nevével találkozni a Pats kapcsán.

Ami egyszerűen döbbenetes, hogy inkább Hernandez, de főleg Gronkowski játszik harmadik elkapót kvázi 3 WR + 1 TE formációban. Annyira nincs normális harmadik, bár mostanában második WR sem a csapatban.DoM
Végre nem érzem hülyének magam amiért két hete ezt hajtogatom 😀

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tudom, hogy ez most a legkevésbé sem érdekes és kisebb bajunk is nagyobb ennél, de Dwight Jones-t nagyon eltudnám képzelni jövőre nálunk...Boston
180-183 centinél nyugodtan meg lehet húzni a limitet az elkapóknál. Így legalább nem lovalja bele magát az ember, hogy xyz milyen jó lenne. 😛

Elnézve, hogy Edelman mennyire kerül pályára a támadásoknál talán okosabb lett volna Tate-et megtartani. Mégis csak összelapátolt tavaly 400+ yardot. Price meg ha idén sem tud játszani sérülés miatt, akkor nyáron már nem szeretnék a nevével találkozni a Pats kapcsán.

Ami egyszerűen döbbenetes, hogy inkább Hernandez, de főleg Gronkowski játszik harmadik elkapót kvázi 3 WR + 1 TE formációban. Annyira nincs normális harmadik, bár mostanában második WR sem a csapatban.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha ti is, akkor én is: Broyles, Crick, Barron, Kirkpatrick, Vinny Curry (vagy Nick Perry). Ja, és legfőképp Kirby Smart. Asszem bilibe lóg a kezem 😊gdavid
Szóval akkor ébresztő mielőtt tiszta kakás-pisás lesz a kezed 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 934 — Patriots fan
Ha ti is, akkor én is: Broyles, Crick, Barron, Kirkpatrick, Vinny Curry (vagy Nick Perry). Ja, és legfőképp Kirby Smart. Asszem bilibe lóg a kezem 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kis kitérő:

Az nfl.com -on van egy videó, a QB-k "bűbájáról". A következő részlet villant fel:
(jobbról - balra)

😂
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én meg Jefferyt és Trent Richardsont 😛

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Tudom, hogy ez most a legkevésbé sem érdekes és kisebb bajunk is nagyobb ennél, de Dwight Jones-t nagyon eltudnám képzelni jövőre nálunk...

Do your job