New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
utánpótlás: Mallett... pont a héten nyilatkozták a bengalstól, h őt akarták draftolni Dalton helyett...

attól h nem Tim Tebownak hívják, még lehet tehetséges a srác..Danna
Tulajdonos akarta csak. A szakmai stáb Dalton-t akarta. Be is jött.

egyébként nem vágom mi ez a világvége hangulat? Kikaptatok kétszer, aztán mindenki úgy sír mintha a Franchise szűnne meg. Az a helyzet, hogy el vagytok kényeztetve. Emlékszem még olyan Pats Fan hozzászólásra, hogy ki van akadva, hogy nem adja a SportTV a meccset és Streamelni kell... hát b@szki...

Egyébként meg a hajnali Tebow-Brady fingreszeléshez: Egyrészt értelmetlen, másrészt Sobrinak abban igaza van, hogy Tebow igazi harcos, harmadrészt az nem ellenérv, hogy "Sobri hülye, ne olvassátok el amit ír".

Komolytalan az egész.
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Van még egy kérdés, ami nagyon érdekel:

Mi lehet az oka, hogy Brady a sérülése óta pontatlan 25+ yardra? 2007-ben olyan 30-40 yardos bombákat dobott Moss jobb válla elé, amilyet csak a madden nfl-ben látni. Azóta meg nem megy, idén pedig kifejezetten homálynak tűnik. Ebben egyébként a PFF cikkei is megerősítenek ( http://www.profootballfocus.com/blog/2011/10/21/signature-stats-snapshot-deep-passing/ ), sajnos előfizetésen nincs, ha valakinek van prémium hozzáférése, esetleg ellenőrizhetné.

Én három lehetséges okot látok:

-Nincs jó mélységi célpont, Brady szándékos túldobja az elkapót, mert nem bízik abban, hogy egy az egyben jobb a WR a CB-nél, így inkább nem kockáztat INT-et. Csak ijesztésként dobunk hosszú passzt.

-Nem futnak jó route-ot a mélységi célpontok, máshol vannak, késnek, jammelik őket.

-Bradyben van a hiba. Valami maradandó vállsérülés, kevesebb erő. Azért furcsa, mert rövid és közepes passzoknál általában halál pontos, tényleg olyan helyekre dobja a labdát, ahol senki más nem tudja elkapni csak a célpont. 25+ yardnál meg megáll a tudomány.

Szóval érdekelne a véleményetek, hogy ti is így látjátok-e ezt a dolgot, és ha igen, akkor mi az oka? (Azon kívül, hogy kiégett, és nem Tim Tebow 😊 ).
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ez a Tebow-Bradys dolog ez... ne haragudjatok, de reszelitek a fingot... 😊
több mint 14 éve
triangle 1 283
na, csak hogy én se maradjak ki a jóból 😊
szerintem az alapszakaszban felesleges Sobrival vitatkozni, mivel amit ő állít, az főleg a PO-val van kacsolatban (ti. Brady ott nem tud nyerni). mert azt nyilván ő sem vitathatja, hogy Brady a Dallas ellen vezetett egy GW drive-ot, vagy tegnap a legfontosabb pillanatban szintén végigvezényelte TD-ig az O-t a pályán (bár ebből most nem lett győzelem, de ennél többet ő az adott szituációban nem tudott tenni). szóval amíg Brady nem vezet GW drive-ot PO-meccsen, addig Sobri tutira nem enged a véleményéből (szerintem ez SB-győzelem nélkül is cáfolná az állítását).
a csapatról általában: gondok vannak mindenhol, FO, O, D, ST. én azt nem tudom érvként elfogadni, hogy szar képességűek a defense ST-ászai, engem nem érdekel miért szarok. ha Brady szar, "mérges" vagyok rá, ha Brown az, őrá is, nem érdekel, hogy "nem kéne" ott lennie (emiatt az FO-t szidom😊. egyébként szerintem annyira nem rossz a helyzet, a hátralévő meccsek többsége nyerhető. az O-nál ki kellene találni valami újat, mert egyre több csapat talál ellenszert a játékunkra, kicsit egysíkúak lettek a támadásaink amellett, hogy mostanában a kivitelezés is dadog (dropok, Brady pontatlansága, fal munkája). a D kezdi összeszedni magát, csak sajnos a kritikus pillanatokban szinte mindig csődöt mond. az FO-döntések miatt szar játékosok vannak a pályán kulcsszituációkban, akik szar döntéseket hoznak (White, Brown, Arrington/mert az INT-ek ellenére ő coverban még mindig szánalom/ és társaik egyszerűen képtelenek kulcsstopokra).
mindezekkel együtt még mindig az egyik legjobb csapat vagyunk az AFC-ben, és simán meglehet a PO (persze ezért még meg kell dolgozni). a packerst leszámítva szerintem bárki ellen minimum 50%-os nyerési eséllyel léphetünk pályára. a PO-ban meg bármi lehet (ki gondolná 😊 ), szerintem még megvan Brady-ben a potenciál, hogy győzelemre vezesse ezt a csapatot FO-val, védelemmel, ST-vel együtt.
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Mert nem veszitek észre, hogy mindannyian a forgalommal szemben mentek az autópályán, egyedül Sobri megy jó irányban.

Tom Brady nagy irányító még mindig!

(Egy kiégett ember nem vágja úgy földhöz a poharat, mint ő az INT-ek után, inkább csak ül magába roskadva, ezt bárki megmondja, aki két félévet járt pszichóra.)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Welcome football back!!!

A foci ezekről a meccsekről szól, nem az állandó +30-as győzelmi szériákról, csak most a f** rossz felén állunk.

Ez minden téren csapatsport, amit nálunk kezdenek elfelejteni. BB korszakos zseni, de nem isten, aki egymaga mindent meg tud oldani! Utoljára akkor nyertünk SB-t, amikor mindenki tette a maga dolgát, méghozzá kiválóan. Igen, mindenkit lehet pótolni, de nem mindegy, hogy kivel. Elvitték az összes meghatározó embert a FO-ból és az összes jó koordinátorunkat, a meccs közbeni "elemzőket" is eltüntette valaki.
EZ A PÁLYÁN KÍVÜL IS CSAPATJÁTÉK!!!

Mindezek mellett óriási mentális válságot él át a csapat! Nagy káosz van a fejekben, amit Wilfork véletlenül el is ejtett a múltkori nyilatkozatában: Ma nem focizni jöttünk és az meg is látszott. http://patriots.hu/merkozes-utani-nyilatkozatok-%e2%80%93-8-het/

Bodden (akit korántsem lehet balhés játékosnak nevezni) elküldése, ez a nyilatkozat és a tegnap látottak, mind erre engednek következtetni...
Bejátszották Kraft a meccs előtti pályaszéli látogatását és koránt sem az a felszabadult hangulat tetszett belőle vissza, mint általában!

Valószínűleg a falak mögött már valaki tényleg "odaszart" BB asztalára és ennek az áldozata lehetett Bodden is aki hangot adhatott egyetértésének.

Jövő héten csak az isten menthet meg minket egy hatalmas pofástól NY-ban...

Egyébként nekem Sanders elküldése a legmeglepőbb a jelenlegi S felhozatalt tekintve 😕
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na, én is aludtam egyet, és egy-két dolgot másként látok, mint tegnap éjjel. Mintha egységnyi "jó játék képessége" lenne a csapatnak; amíg jó a védelem, addig szenved a támadó egység, miután összeszedik magukat Brady-ék, meghal a defense.

Ami pozitív:

-Magához képest a defense nagyon jó teljesítményt nyújtott. Ennél többen nem várhatunk el tőlük, ezzel a gárdával. 45 percen keresztül élvezet volt nézni a játékukat, volt nyomás Manningen és a DB-k is jól védekeztek. (Zárójeles megjegyzés: ez a Giants O azért elég ütött-kopott volt, hiányzott a No. 1 futó és elkapó.)

-Brady és a támadóegység megint képes volt kulcs-driveot vezetni a meccs végén. Ez sokat érhet a PO-ban. Más kérdés, hogy nem volt elég.

-Welker.

Negatívumok:

-Az utolsó drive a védelemnél. Egyéni hibák sorozata, mentális kihagyás és/vagy rossz playhívás a TD-nél vagy.

-Sajnos tényleg kiismerhető az offense. Ennek ellenére így is működne, ha nem követnének el hibákat. Tavaly sem csináltunk mást, csak Brady szinte emberfeletti hibanélküliséggel játszott.

Lassan átértékelhetjük az elit csapat jelzőt. Az utóbbi két hétben igaz jó csapatoktól kaptunk ki, de mind a kettő sérülésektől tizedelt egység volt, míg mi közel 100%-osan léphettünk pályára. Ettől még teljesen reális a rájátszás, viszont az elkövetkező csoportmeccsekre tényleg úgy kell menni, mintha playoff meccsek lennének.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ha elvonatkoztatsz attól, hogy egy meccsen nem elég jónak lenni, hanem meg is kéne nyerni, akkor bizony évek óta árnyéka önmagának. Valaha 3 SB-t nyert, és ő volt mr.Cool. Most amíg ő a qb-nk nem nyerünk több SB-t, és többször ideges mint cool. Nem kell "jónak" lenni, elég nyerni.Sobri Jóska
Engedd meg nekem, hogy azt gondoljam, hogy azt a 3SB-t nem ő nyerte, hanem a csapat, és azt is engedd meg, hogy ne érdekeljen, hogy a hype milyen neveket aggaszt egy nyerésben levő játékosra. 😉

Én inkább abból indulok ki amit látok, az alapján pedig a 2001-2005 közötti Brady egy kiváló fiatal QB volt, aki egy nagyszerű csapatba került, amelyik az akkori képességeit - higgadság, precizitás, és a playbook tökéletes értése és követése - 100%-ban ki tudta aknázni. A sérüléséből visszatérő, érett Brady viszont egy generációs nagyság, egy HOF, a valaha élt egyik legjobb irányító, aki a hátán cipel és elitté tesz egy az évek alatt szép lassan leamortizálódott, mára közepecske csapatot.peterk2005
Hová lett a plusz gomb? 😊undisputedly
Na igen, ilyenkor hiányolom. Sosem hittem volna, hogy egyet tudok érteni egy colts szurkoló minden szavával 😊
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Figyeljetek már!

Mi lenne, ha Tebow fanatic-nak legközelebb nem válaszolnátok?
Csak átugornátok a hsz-eit. . .

Nem lenne ez az ámokfutás itt.
Nem szabad etetni

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Másfél oldalnyi elvesztegetett karakter és idő...
😕Gomboc_Arthur
Az első 10 hozzászólást még becsületesen átolvastam kb. 2:30-tól, utána lapoztam....

Nagyot csökkent a színvonal tegnap este óta. 😕 😕 😕 ennyire még sosem találtam unalmasnak a Pats - topicot. (ami szerintem az egyik legszínvonalasabb a 32 csapatfórum közül, mivel nagyon sokan, nagyon komoly lelkesedéssel írogatnak úgy ide, h közben sokkal jobban értenek ehhez a sporthoz, mint mondjuk én, vagy jó néhány hasonlóan lelkes "műkedvelő" társam)

Alig várom, h újra érdekes "szakmai" vitákat, találgatásokat, értékeléseket, statisztikákat lehessen olvasni :rolleyes: :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Másfél oldalnyi elvesztegetett karakter és idő...
😕
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Aludva egyet erre a szarra, sajnos tovább erősődik bennem agondolat, hogy az FO, az edzői stáb kevés és (és BB-t kívéve, aki sztem egyébként a legnagyobb ludas ebben) nagyon gyenge is. NFL szinten ez nem állapot amit mi művelünk. Egy ember dönti el, hogy kit kell drfatolni, kit kell igazolni, kit kell kibaszni a keretből. Amíg ezek jó döntések, addíg ok, de, ha hiba van, akkor nincs senki aki közbelépjen.
Előszőr elképesztő dünhös voltam a Whitera és Brownra, de, ahogy már mások is leírták, ők nem maguktól állnak be. Egész egyszerűen elképesztő, hogy a draftjaink szart sem érnekés 1-2 év múlva cut lesz belőlük, közben meg olyan játékosok kerülnek be az 53-ba mint az említett két úr plusz Slater, Dan Gronk, Tarp, Adams, Molden, Barrett, Brown, Ihedigbo. Ez a keret 20 százaléka. Ezt sztem más csapat sem bírná el. Közben meg az ST-nk nem különösebben jó, max átlagos. Ergo ezek a játékosok (plusz természetesen az edzők) egyik helyen sem nyújtanak kiemelkedőt, közben meg cutolunk olyan veteránokat, mint Sanders vagy Bodden.
Az külön érdekesség, hogy ezekből 8 játékos a D-ben van, 5 a secben.
Kiváncsian várom, mikor tünik ez fel a csapat vezetőinek, mikor szól valaki BB-nek, mert ez, az utobbi négy évet tekintve folyamatos lecsúszás.
Megnyerhettük volna a tegnapi meccset, de az szerencse lett volna, az O teljesítménye miatt. A sors fura fintora, hogy a vereség viszont a D lelkén szárad.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mi alapján veszitek komolyan? Egyik pillanatban Tebow-val a Pats idén SB-t nyerne, másik pillanatban Brady-t nem kell kirúgni. Most éppen ott tartunk, hogy wildcat QB-nak jó lett volna Tebow.tomi-tomi
Én mondok dolgokat, te próbálsz belekötni.
Próbálj megfogalmazni valami saját gondolatot, ami csak úgy jön belőled a témával kapcsolatban, és nem arra épül, ami szerinted az enyémben nem kóser neked.
Szerintem idén Tebow-al SB-t nyertünk volna, ha mi draftoljuk, de ugye ez csak gondolatkisérlet, felesleges komolyan venni, valóban. Nem mi draftoltuk, innentől fikció az egész. Se nem bizonyítható, se nem cáfolható.
Sosem mondtam, hogy ki kell rúgni Bradyt, csak azt, hogy kiégett.
Azért mert a te logikádban A-ból követkzik B, másnál, jelen esetben nálam nem. Ennyire lehetnél nyitott, hogy megérthesd, mi mit jelent másnál.
De persze nem kötelező. Ha számodra így szórakoztatóbb a disputa, a te dolgod.
Wildcat qb-nak biztosan jó lett volna Tebow, mint ahogy nemwildcatnek is.Sobri Jóska
Sobri, én nagyon szívesen vitatkozok Veled. Ahhoz viszont érvek kellenek. Rákérdeztem, Te nyilatkoztál úgy, hogy érved nincsen, csak véleményed. Dogmatikus disputára nem fogsz befűzni.
Egész éjszaka gondolatok, érvek záporoztak Rád, hogy Brady-vel és a motivációjával önmagában semmi baj nincs. Egyetlen "válaszod" volt: Brady kiégett.
(Az meg különösen nem tetszik, hogy a saját hülyeségedet, következetlenségedet az én nyitottság hiányommal próbálod magyarázni. Ha valaki X QB-val nyerne SB-t, az ne magyarázza, hogy egyébként ehhez Y-t nem kell kirúgni.)
Lám-lám, abban a szent pillanatban, hogy valóban érvelsz TT mellett, kiderül, hogy mennyire tarthatatlan szakmailag az érvrendszered.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha olvastad amit Tebow nemdraftolásakor írtam, abban világosan leírtam, hogy Tebow nem NFLready, bár olyat tud, amit senki más, és egy lelkes BB-vel, fokozatosan (vagyis 2-3 év alatt) a csapatba integrálva, mondhatni rá optimalizálva egyrészt fantasztikus kisegítő lehetőség lenne rengeteg szitunál (akkor volt divat a wildcat, goalline szituk, 2 qb-s felállás, stb.) valamint sérülés, formahanyatlás, stb. esetén válthatná Bradyt, és újabb évtizedre meglenne a tuti irányítónk.
De persze írhatod, hogy 10 évig minden SB-t, minden meccset nyernénk Tebow-al szerintem, csak én ilyet soha nem írtam.Sobri Jóska
Mi az a mit Tebow tud és senki más? Mental Leader? Brady nem? Manning nem? Ray Lewis nem? 100 másik nem?

Wild cat?? Te tudod mit csinál a QB wildcatben?

2QBs felállás?? Az NFLben? Mikor lesz ilyen? Erre alapozva kellett volna draftolni egy QBt Brady nyakára?

Goal line szituk? Ez meg akkora fail stratégiai szempontból, hogy el nem hinnéd.ulpianus
Leírtam a Denver topicban, nem kopizom ide.

Tudom mit csinál, aha.

2 QB-s felállás nem tudom mikor lesz, de BB-ből kinéztem ennyi tökösséget, hogy megreformálja az NFL-t, ha rajta múlik, és van rá lehetősége. Ehhez tökéletes opció lett volna a Tebow draft. De nem élt vele. Amióta Brady itt van 4 QB-t draftoltunk, ha jól emlékszem. ha nem, többet. Belefért volna Tebow is. Tudod kit draftoltunk kvázi helyette?

Goal line szitukban Tebow ügyes, meglátásom szerint. Ha te nem így látod, hát sebaj.Sobri Jóska
Nem tudod, mit csinál QB, akkor ekkora baromságot nem írtál volna. De elmondom, elkap nagy ritkán, de többnyire blokkol. Az hogy te Azt hiszed, a QB az a WCben aki a snapet kapja, az más dolog. DE NEM AZ. Mert akkor az nem WC. Akkor az sima shotgun. A WC egyik lényege pont az, hogy van QB nincs a zsebben. Akkor hogy nyer Tebow meccseket WC QBként, ha clearout utakat fut, és blokkol futáshoz?

De annyira jellemző, hogy nem tudod, de leírod, hogy igen. Nem néznél utána, nem kérdeznél. Te tudod és kész. Észre sem veszed, hogy mindenki rajtad röhög.

Tebow meglátásod szerint azért ügyes GL szituban mert ezt írják róla a Tebow fan topicokban hogy azt játszotta. De többnyire hozzáteszik ők is, hogy igazából nem sokkal jobb a QB ratingja az ÁTLAGNÁL ahhoz képest, hogy a többi QB teljes driveokat vezet. ÉS a többi QB így lényegesen kisebb TD eséllyel bír. Neki minimum mindenkit vernie kellett volna ezzel az ezüstálca TD eséllyel, hogy mondhassuk ,hogy jobb lenne mindenkinél "rendes" drive/TD mutatóban is. De ha sokan jobb ratinget hoznak saját térfélről akkor ezt nagy baromság lenne állítani. Te mégis ezt teszed.

És megint egy elmélet aminek nulla alapja. SZTED BB meglépte volna esetleg netalán a 2QBs felállást. Ez aztán tény, valóban ezzel mi nem állítunk szembe tényeket.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
Ha olvastad amit Tebow nemdraftolásakor írtam, abban világosan leírtam, hogy Tebow nem NFLready, bár olyat tud, amit senki más, és egy lelkes BB-vel, fokozatosan (vagyis 2-3 év alatt) a csapatba integrálva, mondhatni rá optimalizálva egyrészt fantasztikus kisegítő lehetőség lenne rengeteg szitunál (akkor volt divat a wildcat, goalline szituk, 2 qb-s felállás, stb.) valamint sérülés, formahanyatlás, stb. esetén válthatná Bradyt, és újabb évtizedre meglenne a tuti irányítónk.
De persze írhatod, hogy 10 évig minden SB-t, minden meccset nyernénk Tebow-al szerintem, csak én ilyet soha nem írtam.Sobri Jóska
Mi az a mit Tebow tud és senki más? Mental Leader? Brady nem? Manning nem? Ray Lewis nem? 100 másik nem?

2QBs felállás?? Az NFLben? Mikor lesz ilyen? Erre alapozva kellett volna draftolni egy QBt Brady nyakára?

Goal line szituk? Ez meg akkora fail stratégiai szempontból, hogy el nem hinnéd.ulpianus
Leírtam a Denver topicban, nem kopizom ide.

Tudom mit csinál, aha.

2 QB-s felállás nem tudom mikor lesz, de BB-ből kinéztem ennyi tökösséget, hogy megreformálja az NFL-t, ha rajta múlik, és van rá lehetősége. Ehhez tökéletes opció lett volna a Tebow draft. De nem élt vele. Amióta Brady itt van 4 QB-t draftoltunk, ha jól emlékszem. ha nem, többet. Belefért volna Tebow is. Tudod kit draftoltunk kvázi helyette?

Goal line szitukban Tebow ügyes, meglátásom szerint. Ha te nem így látod, hát sebaj.

több mint 14 éve
Na éppen most csatlakozott egy másik szerencsétlen, kiégett Brady-hez. Kettejüknek van 5 gyűrűje.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
én befejeztem, parttalan szélmalomharc az egész.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Goal line szituk? Ez meg akkora fail stratégiai szempontból, hogy el nem hinnéd.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Sobri! Egyfolytában feltételes módban írsz Tebow-ról, ha így, ha úgy lenne, lett volna, de az az igazság, hogy a jelenben nem jó irányító (Brady-nél semmiképp sem jobb).

Egyébként hol írtam, hogy zavar az, hogy leírod a véleményed? Mert tőlem aztán trollkodhatsz itt 0-24/7-ben, én nem etetlek tovább.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Mi alapján veszitek komolyan? Egyik pillanatban Tebow-val a Pats idén SB-t nyerne, másik pillanatban Brady-t nem kell kirúgni. Most éppen ott tartunk, hogy wildcat QB-nak jó lett volna Tebow.tomi-tomi
Én mondok dolgokat, te próbálsz belekötni.
Próbálj megfogalmazni valami saját gondolatot, ami csak úgy jön belőled a témával kapcsolatban, és nem arra épül, ami szerinted az enyémben nem kóser neked.
Szerintem idén Tebow-al SB-t nyertünk volna, ha mi draftoljuk, de ugye ez csak gondolatkisérlet, felesleges komolyan venni, valóban. Nem mi draftoltuk, innentől fikció az egész. Se nem bizonyítható, se nem cáfolható.
Sosem mondtam, hogy ki kell rúgni Bradyt, csak azt, hogy kiégett.
Azért mert a te logikádban A-ból követkzik B, másnál, jelen esetben nálam nem. Ennyire lehetnél nyitott, hogy megérthesd, mi mit jelent másnál.
De persze nem kötelező. Ha számodra így szórakoztatóbb a disputa, a te dolgod.
Wildcat qb-nak biztosan jó lett volna Tebow, mint ahogy nemwildcatnek is.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mert Tebow igazi vadmacska.
Franchise wildcat QB 😛
több mint 14 éve
oké, akkor dobj be te vmi ötletet.. nem hiszem h különösebben be tudnál dobni bármi olyat, ami egy kicsit is érdekelne..Danna
Nem is akarok. 😊
A te felvetésed volt, én csak rávilágítottam, hogy mennyire ergya.Sobri Jóska
Nem kedves Sobri, arra világítottál rá, h mennyire trollkodás ez az egész Brady kiégett duma nálad, h csak azért írod, mert tudod h ugranak rá és addig figyelnek rád. Különben simán belementél volna, ha annyira biztosra éreznéd a dolgot, mert lehet h konkrétan nem nyersz vele semmit (azon túl h leírhatod h milyen nagyon igazad volt), de ugyanúgy veszíteni se veszíthetsz vele, hisz Brady kiégett és soha nem fog már SB-t nyerni. Ráadásul a csapat jelenlegi állapotát és játékosállományát elnézve (ami sokkal inkább számít egy SB esetében mint Brady kiégettsége) elég sz@rul állunk, most gyak kb 10 % esélyt adok arra h Brady valaha még SB-t fog nyerni a felsorolt okok miatt és nem azért mert kiégett...

Erre világítottál rá Sobri, semmi másra.Danna
Te így látod.
Én viszont évekig éltem fogadásokból, dealekből, és valahogy ösztönösen tiltakozom az ellen ha valaki akár szándékoltan, akár ergyaságból valami madár dealbe akar belevinni. Valahogy abban nem vagyok partner.
Valamint kikérem a trollkodást.
Van egy véleményem amit képviselek, nem most találtam ki, nem is írom le hetente, vagy naponta, de most leírtam, erre reagálnak, belekötnek, belekérdeznek, persze, hogy kiállok mellette.
Te is így tennél, gondolom, vagy ha nem, hát akkor megállapíthatjuk: mások vagyunk.
Engem nem zavar.

több mint 14 éve
Mi alapján veszitek komolyan? Egyik pillanatban Tebow-val a Pats idén SB-t nyerne, másik pillanatban Brady-t nem kell kirúgni. Most éppen ott tartunk, hogy wildcat QB-nak jó lett volna Tebow.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mikor mondtam, hogy ilyet írtál? Nem érdekel a Tebow része a dolognak, mert felesleges belemennünk, mert már most tudom, hogy nem értünk egyet.

Nem hiszem, hogy ki lehetne jelenteni, hogy hány SB-t fog még hozni Brady, de igazából én abszte nem bánom ha nem nyer a pats és brady sb-ket 😀 Egyébként pedig főleg azért nem hiszem, hogy ezt ki kéne jelenteni, mert benne simmán van SB győzelem, csak egyedül ő nem lesz elég. Egyébként meg az a mondat, hogy Brady nem nyer több SB-t számomra azért is visszatettsző, mert akkor már írnád, hogy a Pats nem nyer, de abban, hogy Brady nem nyer, benne van az a mögöttes tartalom is, hogy ha viszont jövőre jön egy másik QB, akkor már lehet, hogy a csapat nyerni fog. 😊

Ezt a GWs dolgot meg hagyjuk már. Valószínű egyébként, hogy a steelers fanok is úgy gondolnák, hogy BigBen GW drive-ot vezetett, vagyis megtett mindent, nem tehet róla, hogy a defense több pontot szívott, mint amennyit az offense csinált.
több mint 14 éve
Ez már egy gondolatmenet végső eszenciája.Sobri Jóska
De ha ez a végső esszenciája, akkor a gondolatmeneted hibás. Egyébként olvastam a korábbi hozzászólásaidat is a témával kapcsolatban (de eddig legyintettem és mosolyogtam egyet), és már akkor sem értettem ezt a Tebow hype-ot a részedről. Nyerő típus a srác? Igen. De könyörgöm, nem tud passzolni (az egész mechanic-ja rossz, rövid a karja, stb.), ami egy QB esetében nem igazán jó. Még ez is elmenne, ha tudna 4.40-et 40 yardon, de "csak" 4,70 körül tud. Miben lenne ő jobb, mint Brady? Mert az oké, hogy képes 50-70 yardokat futni meccsenként, de 50% alatt passzol, vele idén SB-t nyernénk? Hogy???gdavid
Persze. Úgy, hogy nyerünk minden meccset a PO-ban, majd a SB-on, hogyan máshogy?
Ha meg komolyan kérdezed, akkor a válaszom ott van a fetomynak írtakban, annyival kiegészítve, hogy egyrészt engem nem zavar ha te, vagy más máshogy gondolja, elolvasom, reagálok rá, gondolom akkor elváthatom, hogy téged, vagy mást se zavarjon, ha én máshogy gondolok valamit.
Másrészt Tebow most valóban szarul dob, de majd meglátod, így is kihozza ebből a szétbombázott Denverből a maximumot.
Képzeld el, ha BB ledraftolja, rendesen benne bízó, eltökélt edzők, szakemberek foglalkoznak vele, akkor 2-3 év alatt mivé fejlődhet.
Ő ennek a sportnak egy olyan aspektusában iszonyat erős, ami rendkívül fontos, és egy olyanban gyenge, ami meg megtanulható.
Valamint ha lenne egy nyerő típusú irányító a kedvenc csapatomban, és nyer is, de mondjuk bénán dob, hát őszintén leszarnám.
Ahogy a Steelersesek is leszarják BigBen hibáit, amíg vezeti azokat a GW driveokat melyek végén valóban nyer a csapatuk.