New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.Sobri Jóska
Danna leírt az előbb 3 érvet amiket te gondolkozás nélkül elutasítottál, ezután miért próbálkozna bárki is? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
szélmalomharc, feladom.

esetleg Sobri mit szólsz ehhez: abban a pillanatban h Brady SB-t nyer, te onnantól fogva nem írsz többet a Pats topicba??? Na?? Deal? ha kiégett és soha nem fog SB-t nyerni, nyugodtan belemehetsz. 😊Danna
Nem látom értelmét a deal-nek, mert mit nyerek?
De abban benne vagyok, hogyha nyer, meaculpázok, ha te is benne vagy, hogy ha nem nyer, elismered, hogy tévedtél.
Egy deal-ben mindkét félnek jól kell járnia, különben nehéz keresztülvinni.

Valamint örülök a poénos, irónikus, jópofi beírásoknak is, hisz ez is azt sejteti, hogy bár érvek nincsenek, de mókázni mindig lehet.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
1 QB-t leszámítva mind kiég minden évben, csak évente változik általában, hogy épp ki nincs kiégve.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem értitek. A SB W számít. Egyik nyert 3at tehát=szr. Másik ellenben nyert utánozhatatlan NFLt megreformáló sok nullát. Nem értem, mit nem értetek? A győzelem számít!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
szélmalomharc, feladom.

esetleg Sobri mit szólsz ehhez: abban a pillanatban h Brady SB-t nyer, te onnantól fogva nem írsz többet a Pats topicba??? Na?? Deal? ha kiégett és soha nem fog SB-t nyerni, nyugodtan belemehetsz. 😊
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Őszintén érdekel, hogy mi lenne ilyen érv, mit kéne tennie?zolika26
Szerintem nincs ilyen érv, mert szerintem kiégett.
De ettől még aki nem így gondolja, és itt úgy tűnik sokan nem így gondolják, hozhatnának érveket is erre nézve.
Majd biztos lesz aki megpróbálja, és azzal fogjuk is ütköztetni a véleményeinket, mondhatni vitatkozunk.Sobri Jóska
Tehát akkor ha én azt mondom, hogy Rodgers kiégett a tavalyi Super Bowl győzelem után, akkor szépen várjak míg megpróbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről, de mivel én így gondolom így ez lehetetlenzolika26
Nem, nem! Rodgers még nem ég(het)ett ki! Akik viszont kiégtek az utóbbi öt évben - természetesen Bradyn kívül- : a két Manning, Brees, BigBen. Ennyi hülyét, csak egy az okos!
(Btw tökéletesen látod az érvelés(??) logikáját(??).)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mé? Nem égett ki? Ma is Riversre volt szüksége 😀

több mint 14 éve
Nem láttam még olyan érvet, ami arról szólna, hogy nem égett ki. Sobri Jóska
De ettől még aki nem így gondolja, és itt úgy tűnik sokan nem így gondolják, hozhatnának érveket is erre nézve.
Majd biztos lesz aki megpróbálja, és azzal fogjuk is ütköztetni a véleményeinket, mondhatni vitatkozunk.Sobri Jóska
Tehát akkor ha én azt mondom, hogy Rodgers kiégett a tavalyi Super Bowl győzelem után, akkor szépen várjak míg megpróbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről, de mivel én így gondolom így ez lehetetlen

több mint 14 éve
Majd biztos lesz aki megpróbálja, és azzal fogjuk is ütköztetni a véleményeinket, mondhatni vitatkozunk.

több mint 14 éve
Nyerni, nyerni, nyerni 😊

több mint 14 éve
Ő megcsinálta a GW-drive-ot kétszer is. Hogy most a védelemnek ezúttal sikerült másfél perc alatt 80 yardot beszopni. Hát arról pont nem ő tehet. Tebow jó srác meg minden. De ennél többet a mérkőzés végén nem lehet csinálni. Ha pedig kétszer is fordít az utolsó pillanatokban, ráadásul most 4 és 8-ra, akkor ott nincs olyan nagy gond, ahogy beállítodWyatt
Mindig mikor idejut a beszélgetés csak azt tudom mondani, hogy őszintén kívánom, hogy legyen neked igazad, és nekem ne, és ez minél elöbb bizonyosodjon be a SB-on.Sobri Jóska
Mióta nézel NFL-t? gondolom nem tegnap óta.. mutass már nekem 1 olyan csapatot, ahol a QB egyedül SB-t nyert!Danna
Nem értesz.
A qb nem nyer egyedül SB-t.
A csapat nyer egy klasszis qb-val. (Vagy nagy ritkán egy annyira egyben lévő csapat, mint mondjuk a Ravens)
De egy győztes qb nélkül senki se nyer.
Vedd ki Manninget a Coltsból, vagy Brees-t a Saintsből, és döntsd el, képesek e SB-t nyerni.
Vagy nézd a kiégett Brady-t, és mondd meg, nyerünk e még vele SB-t?

több mint 14 éve
Őszintén érdekel, hogy mi lenne ilyen érv, mit kéne tennie?

több mint 14 éve
Sobri, sehol nem írtam h minden jó Bradyvel, vagy éppen BB-vel. Sőt, a pats.hu-ra le is írtam, meg twitterre is h komolyan aggódok az O miatt.. nem a D, az O miatt!!!

De nem azért, mert motiválatlan Brady, hanem mert vmi nagyon nem működik... Nincs mélységi célpont, 1az1ben meg levédekeznek minket.. ezt itt a fő probléma és baromira nem Brady motiválatlansága. de persze te foghatod erre, csak attól még baromira nem lesz igaz..Danna
De attól se lesz hamis, hogy szerinted más az oka.
Sőt, lehet egyszerre több oka is az O bénázásának, BB pöcsölése, szar rostermanagement, szar draftok, JMD távozása, igazi WR hiánya, stb stb. Valamint az, hogy Brady kiégett. Én így látom. Nem láttam még olyan érvet, ami arról szólna, hogy nem égett ki. Csak azt látom, hogy irreleváns, vagy vitathatatlan, de teljesen más dolgokat írtok.
Arról láttam írásokat, hogy még pluszba mi nem stimmel, ez evidens, és igaz.
Arról is láttam, hogy jók a statjai, csak győzni felejtett el, ezzel se vitázok.
Csak várok érveket, hogy miért olyan ő még mint a sérülése elött, másként fogalmazva miért nem égett ki (én ezt a kifejezést használom, de hívhatod máshogy, ha úgy könnyebben emészthető), és hát egy ilyet nem láttam még.
Hiszen a sérülése elött nyert pl. 3 SB-t, cool volt, nem hisztizett, és minden PO meccsen benne volt a győzelem lehetősége, azóta meg minden PO egyértelmű kudarc.

több mint 14 éve
Ő megcsinálta a GW-drive-ot kétszer is. Hogy most a védelemnek ezúttal sikerült másfél perc alatt 80 yardot beszopni. Hát arról pont nem ő tehet. Tebow jó srác meg minden. De ennél többet a mérkőzés végén nem lehet csinálni. Ha pedig kétszer is fordít az utolsó pillanatokban, ráadásul most 4 és 8-ra, akkor ott nincs olyan nagy gond, ahogy beállítodWyatt
Mindig mikor idejut a beszélgetés csak azt tudom mondani, hogy őszintén kívánom, hogy legyen neked igazad, és nekem ne, és ez minél elöbb bizonyosodjon be a SB-on.Sobri Jóska
Mióta nézel NFL-t? gondolom nem tegnap óta.. mutass már nekem 1 olyan csapatot, ahol a QB egyedül SB-t nyert!
több mint 14 éve
megfelelő partnerek (OL, WR, RB)Sobri Jóska
Ezt találtam abban a hozzászólásban. Tehát ha megvannak a megfelelő partnerei akkor meccset/bajnokságot tud nyerni? Szerencse, hogy erre ilyen körülmények között egyik másik QB sem képeszolika26
Örülök, hogy a többivel egyetértesz.
Persze, minden évben képes rá pont egy qb, de ha az nem a Pats-é, mondhatni irreleváns.
Jelen esetben az az érdekes, hogy Brady nem képes.
Szopó a Giants, Colts, Ravens, Jets ellen SB-on, PO-ban.
Én ezt látom. Ha te mást, és boldog vagy a teljesítményét látva, szíved joga.
Nem a te örömödet akarom elvitatni, nem azt mondom, hogy mindenkinek azt kell látnia amit nekem, csak azt mondom, amit én látok, ami nekem nem öröm.Sobri Jóska
Speciel a Colts és a Giants meccs is az a "bizonyos" Titans meccs, sőt a sérülése előtt volt. Akkor ott mégis mi a f@#z volt a baj???

Mivel úgy érzem elvesztem türelmem így én is befejeztem. #Csakegymaradhat...

több mint 14 éve
Mindig mikor idejut a beszélgetés csak azt tudom mondani, hogy őszintén kívánom, hogy legyen neked igazad, és nekem ne, és ez minél elöbb bizonyosodjon be a SB-on.

több mint 14 éve
Sobri, sehol nem írtam h minden jó Bradyvel, vagy éppen BB-vel. Sőt, a pats.hu-ra le is írtam, meg twitterre is h komolyan aggódok az O miatt.. nem a D, az O miatt!!!

De nem azért, mert motiválatlan Brady, hanem mert vmi nagyon nem működik... Nincs mélységi célpont, 1az1ben meg levédekeznek minket.. ezt itt a fő probléma és baromira nem Brady motiválatlansága. de persze te foghatod erre, csak attól még baromira nem lesz igaz..
több mint 14 éve
Ezt találtam abban a hozzászólásban. Tehát ha megvannak a megfelelő partnerei akkor meccset/bajnokságot tud nyerni? Szerencse, hogy erre ilyen körülmények között egyik másik QB sem képeszolika26
Örülök, hogy a többivel egyetértesz.
Persze, minden évben képes rá pont egy qb, de ha az nem a Pats-é, mondhatni irreleváns.
Jelen esetben az az érdekes, hogy Brady nem képes.
Szopó a Giants, Colts, Ravens, Jets ellen SB-on, PO-ban.
Én ezt látom. Ha te mást, és boldog vagy a teljesítményét látva, szíved joga.
Nem a te örömödet akarom elvitatni, nem azt mondom, hogy mindenkinek azt kell látnia amit nekem, csak azt mondom, amit én látok, ami nekem nem öröm.

több mint 14 éve
Ő megcsinálta a GW-drive-ot kétszer is. Hogy most a védelemnek ezúttal sikerült másfél perc alatt 80 yardot beszopni. Hát arról pont nem ő tehet. Tebow jó srác meg minden. De ennél többet a mérkőzés végén nem lehet csinálni. Ha pedig kétszer is fordít az utolsó pillanatokban, ráadásul most 4 és 8-ra, akkor ott nincs olyan nagy gond, ahogy beállítod

több mint 14 éve
Sobri, ezen a meccsen s az előzőn is megvolt a GW drive, az már kérdés h utána a D elb.szta. Az megint más, h (többek között) az ő korábbi teljesítménye miatt kerültek oda.

a mai meccsen is volt nem 1 és nem 2 példa arra h ordas nagy hülyeséget beszélsz a motiválatlanság miatt:
1: GW drive és az h a 4. negyedben megint jó volt
2: első INT után őrjöngött a sidelinenál, Gatorade-es palackokat vágott a földhöz.
3: ordibált szerencsétlen Ochoval (nem volt igaza).

ha ez szerinted egyenlő a motiválatlansággal, akkor komoly képzavarban vagy.Danna
Én ezt görcsös akarásnak látom, ahogy írtam is.
Ezek nem mr.Cool-ra jellemző viselkedések, és nekem elég LOL, mondhatni komoly képzavar egy vesztes meccsen vezetett GW drive.
De elfogadom, ha szerintetek minden fasza Brady-vel, BB-vel, és nyerünk még SB-t velük, ámen. Legyen igazatok.

több mint 14 éve
Sobri, ezen a meccsen s az előzőn is megvolt a GW drive, az már kérdés h utána a D elb.szta. Az megint más, h (többek között) az ő korábbi teljesítménye miatt kerültek oda.

a mai meccsen is volt nem 1 és nem 2 példa arra h ordas nagy hülyeséget beszélsz a motiválatlanság miatt:
2: első INT után őrjöngött a sidelinenál, Gatorade-es palackokat vágott a földhöz.

ha ez szerinted egyenlő a motiválatlansággal, akkor komoly képzavarban vagy.Danna
Tetteti 😛 Otthon tükör előtt gyakorolja a palackdobálást az ordibálást meg Gisellel 😀 😀

több mint 14 éve
Ezt találtam abban a hozzászólásban. Tehát ha megvannak a megfelelő partnerei akkor meccset/bajnokságot tud nyerni? Szerencse, hogy erre ilyen körülmények között egyik másik QB sem képes

több mint 14 éve

ha ez szerinted egyenlő a motiválatlansággal, akkor komoly képzavarban vagy.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mondjuk Brady az elmúlt három mérkőzésből kétszer megcsinálta a GW-drive-ot azért. Az nem olyan szarWyatt
Végülis W nélkül nem tudom hogy lehet GW drive-ról beszélni, de elfogadom, hogy vannak olyan szurkolók is, akiknek a GW drive-hoz nem kell Win.Sobri Jóska
Arról Manning tehet, hogy hiába vitte ő végig az utolsó támadást, szerzett pontokat és vezetést a csapatnak és a védelem nem tudta megállítani az ellenfelet?
Vagy Tebow másképpen oldotta volna meg itt az utolsó perceket? Letérdelt volna, hogy óra lepörögjön és Elinak ne maradjon? Vagy be áll védelembe is majd, és picksixet hoz?
több mint 14 éve
hátha felmerül valami olyan szempont, ami alapján elhiszem, hogy nem volt hiba Tebow nemdraftolása.Sobri Jóska
Tehát akkor az elkövetkező 15 Super Bowlt a Broncos nyeri? Mert ha jól értem, mindegy milyen csapat van körülötte, Tebow megnyer mindent és senki más nem tudja ezt megcsinálni csak őzolika26
Nem egészen érted jól. Olvasd el a Broncos topicban az ehhez maximálisan passzoló hosszabb írásomat.
Szerk: a 2877-es hozzászólásra gondolok.