New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem én mondtam, de valóban úgy tűnik, mintha Brady csak Welkert keresné a labdákkal.nDRoPontosan, aztán, hogy a többiek gyengék, mert nem megy nekik a labda (nincsenek játékban, nincsenek összeszokva etc.) vagy nem megy nekik a labda, mert gyengék, azt többnyire nem igazán tudjuk megállapítani

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Szépen elmúlt az idő nagyjaink felett.Igaz, jelek már évekkel ezelött voltak, csak sokan nem voltak hajlandóak meglátni.
BB megöregedett, és ez már nem csak abban bukkan felszínre, mint a Titans elleni meccs pár éve, ahol lecserélte Bradyt, és ezzel kvázi offra is tette egyszer és mindenkorra, vagy Tebow nemdraftolása, hanem a sorozatos rossz draftok, rostermanagement, DC nélküliség, és még megannyi rossz döntés. Nehéz egy szobrot ledönteni, de sokszor addig nem lehet továbblépni, míg ez meg nem történik.
A másik Brady kiégése, vagy nevezzük akárhogy, és lehet mindenféle adatot, és statisztikát citálni, hogy jobb, mint valaha, de karrierje elején se a statok miatt volt király, hanem mert szinte bármikor, kiélezett szitukban tudott győzni, ez kb a 18-0 utáni bukott SB majd az azt követő sérülést követően el is múlt. Nem mintha nem akarna, mert a görcsös erölködésből néha felvillan valami, csak egyszerűen már nem tud. (Szinte az összes kiélezett és PO meccsen megfigyelhető volt, Colts, Ravens, Jets ellen, és az ilyen sorsdöntő meccseken is, mint a mai.)
Nehogymár egy ilyen kudarcért (és az elmúlt évek sorozatos PO lúzerkedéseiért) olyan kiegészítő, mondhatni töltelékemberek legyenek a hibásak, akik örülnek, hogy felbukkanhatnak 1-2 meccsen, miközben tisztában vannak azzal, hogy a képességeik messze nem tökéletesek.
Nehogymár ne BB-n és Brady-n múljon a dolog, és ilyen Barrett, White, Brown féle szerencsétlenekre fújjunk.
(Ott a Colts, meg lehet nézni, megszakadhatnak a kiegészítő emberek, elment Dungy, kiesett Manning, és most az 1/1 legbiztosabb várományosai.)
Az vigye el a balhét, aki a felelős.
több mint 14 éve
Ami engem kifejezetten aggaszt a továbbiakat tekintve: 3 meccs óta igencsak dadog a támadó részlegünk és ha ez nem lenne elég,köv. fordulóban Jets ahol pont a Bills ellen mutatták hogy az utolsó 2 v. 3 meccsen 12,valamennyi pontot engedtek, nem kicsit összeállt a védelmük az idény eleji botladozások után.Mai meccshez: azt figyeltétek h a 3. vagy 4. negyedben volt egy drive ahol gyakorlatilag Welker kapott csak labdát?Nem értem miért lettünk ilyen egysíkúak, mi lett volna ha nem tudta volna folytatni a játékot,neadjisten IR-re került volna a nyaka miatt?
több mint 14 éve
Az önboncolást megszakítjuk:Nézzétek a dolog jó oldalát - most legalább nem a Superbowlban kapott ki a New England. Egyébként pedig ez egy elég hektikus év a divizióban és a Pats életében is. Semmi sincs még veszve. Üdvözlettel - a Shiny happy people KFT
Most már folyathatjátok az önboncolást.
több mint 14 éve
Nem én mondtam, de valóban úgy tűnik, mintha Brady csak Welkert keresné a labdákkal.Price: Nálam aki sérült az eléggé használhatatlanMa 5 labda ment felé 😉És ez minden meccsen így volt igaz? Konkrétan nem értem miért pont Ocho-t szidod a mai vereség alkalmával. Nem hinném hogy Chad, vagy akár Price használhatatlan WR lenne.nDRo
Másik felvetésre pedig az, hogy Ochocinco a pálya közepe felé fut Brady meg a pálya széle felé dobja a labdát nem hiszem, hogy #12 pontatlansága. Illetve nem hiszem, hogy Brady magyarázna #85-nek az oldalvonal mellett amikor jól csinálja a dolgát csak Brady béna és nem tudja odadobnizolika26
Edelman: Nekem személyes kedvencem, de mostanság amit Special teamban csinál azt Slater-Woodhead-Welker-DMC megoldja, pályára meg úgysem kerül ameddig Welker egészséges
#85: Egyszerűen nem értik meg egymást Bradyvel, van ilyen. Valóban ez volt az első meccs amikor igazán dobáltunk Ochocicóra, de most már azt is látjuk, hogy miért
Branch: Nagyon szeretem stb. stb. de speciel neki is az idei teljesítményével akkor lennék megelégedve ha ezt 3. számú WR-ként csinálnázolika26
több mint 14 éve
Mindenki a D-t gyepálja, nem értem. Rengeteget voltak a pályán és a 3. negyedben engedtek először pontot az ellenfélnek, egy FG-t!!! Kérdem én, ezalatt az Offense mit csinált?Szidom én az O-t is, meg a FO-t is. De az utolsó 7 percben kaptunk egy 85 és egy 80 yardos TD driveot, és ez 5 és fél percet vett igénybe.
Az st játékos hozzászólásokkal egyébként teljes mértékben egyetértek.nDRo
De akkor az O: van hátra 1:48 és ellen 15-ön vagyunk. Jön a "zseniális" play hívás, 3 passz az endzone-ba. Jó, TD lett a vége, de összesen 12 sec tűnt el az óráról. Vissza is támadtak..., mi a pöcsért nem lett volna elég előbb a first down-ra menni? Vagy legalább egyet futni? És akkor az első 3 negyedet most nem kezdeném elemezni, mert nincs annyi karakter, legyen elég annyi, hogy az elmúlt 3 meccsen 0 volt, amit nyújtottak.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Price: Nálam aki sérült az eléggé használhatatlanÉs ez minden meccsen így volt igaz? Konkrétan nem értem miért pont Ocho-t szidod a mai vereség alkalmával. Nem hinném hogy Chad, vagy akár Price használhatatlan WR lenne.nDRoTe látod, hogy mikor a pályán van Brady keresné? Köszönöm.nDRoMa 5 labda ment felé 😉
Másik felvetésre pedig az, hogy Ochocinco a pálya közepe felé fut Brady meg a pálya széle felé dobja a labdát nem hiszem, hogy #12 pontatlansága. Illetve nem hiszem, hogy Brady magyarázna #85-nek az oldalvonal mellett amikor jól csinálja a dolgát csak Brady béna és nem tudja odadobnizolika26
Edelman: Nekem személyes kedvencem, de mostanság amit Special teamban csinál azt Slater-Woodhead-Welker-DMC megoldja, pályára meg úgysem kerül ameddig Welker egészséges
#85: Egyszerűen nem értik meg egymást Bradyvel, van ilyen. Valóban ez volt az első meccs amikor igazán dobáltunk Ochocicóra, de most már azt is látjuk, hogy miért
Branch: Nagyon szeretem stb. stb. de speciel neki is az idei teljesítményével akkor lennék megelégedve ha ezt 3. számú WR-ként csinálná

több mint 14 éve
Én sem értem, miért őt szidjátok. Nem csak felé dobott nagyon nagy homályokat, a többiek felé is.És ez minden meccsen így volt igaz? Konkrétan nem értem miért pont Ocho-t szidod a mai vereség alkalmával. Nem hinném hogy Chad, vagy akár Price használhatatlan WR lenne.nDRoTe látod, hogy mikor a pályán van Brady keresné? Köszönöm.nDRoMa 5 labda ment felé 😉
több mint 14 éve
És ez minden meccsen így volt igaz? Konkrétan nem értem miért pont Ocho-t szidod a mai vereség alkalmával. Nem hinném hogy Chad, vagy akár Price használhatatlan WR lenne.Ma 5 labda ment felé 😉Tele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...Te látod, hogy mikor a pályán van Brady keresné? Köszönöm.nDRo
Tegye fel a kezét aki még bízik Ochocincóban!
Köszönöm...zolika26
több mint 14 éve
kis Maningből nagy Maninget csináltunk, áhhhThundersNFLIdén már ő se kis Manning sajnos 4 utolsó negyedes fordítása volt a szezonban, ami nem jön össze magától.
De a végén tettünk azért, hogy fordítson nem is keveset
Egyetértek, hogy a mai vereségért nem a D# a hibás és Safety nélkül nehéz játszani ezt a játékot.
Össze kell szednünk magunkat és szerintem össze is fogjuk és a Jets, Philly, Bills meccsen kívül azért hozható meccsek vannak, csalóka ez az 5-3-as mérleg.
A Jetset mindenképp ütni kell!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ma 5 labda ment felé 😉Tele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...Te látod, hogy mikor a pályán van Brady keresné? Köszönöm.nDRo
Köszönöm...zolika26
Másik felvetésre pedig az, hogy Ochocinco a pálya közepe felé fut Brady meg a pálya széle felé dobja a labdát nem hiszem, hogy #12 pontatlansága. Illetve nem hiszem, hogy Brady magyarázna #85-nek az oldalvonal mellett amikor jól csinálja a dolgát csak Brady béna és nem tudja odadobni

több mint 14 éve
kis Maningből nagy Maninget csináltunk, áhhh
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
ez igaz, de nem hiszem el , hogy nem képes a pályát mint mélységi célpont bejátszani és Welker 99 yardos TD-jén kívül volt egyáltalán 40+ feletti TD elkapása már idén vkinekTele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...tegye fel a kezét, aki látott olyan labdát 85 irányába ami elkapható volt...Habi
Köszönöm...zolika26
Draft

több mint 14 éve
Ezzel is abszolút egyetértek.Azért az első 45 percben nagyon jó volt a védelem. Aztán jött a szokásos meltdown.LordTamasEzt adom.
Jó volt a nyomás Eli-on, nem nagyon szívtunk be big play-eket.
Arrington INT szép volt.
stb.
DE:
Aztán jött két DPI (egyéni hiba).
Majd a két Ballard elkapás White-on.
És máris 5-3 a mérleg.
A Jets ellen pokoli nehéz lesz, de nyerni kell, mert nem lesz PO különben.
Spikes, Guyton, Chung, az amúgy is harmatos védelemből hárman is megsérültek.
Az este pozitív figurája: Deadrick.
Nem szeretném látni Ellis kezdőként.Sinisa
több mint 14 éve
Tele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...Te látod, hogy mikor a pályán van Brady keresné? Köszönöm.
Köszönöm...zolika26
több mint 14 éve
Tele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...tegye fel a kezét, aki látott olyan labdát 85 irányába ami elkapható volt...
Köszönöm...zolika26

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Tele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...Ócsó inkább húzzon el twiterrezni abban menő de nem tudom pontosan mit adtunk érte a Bengalsnak, de az is SOK VOLT!!!!!
Köszönöm...zolika26
Draft

több mint 14 éve
Mindenki a D-t gyepálja, nem értem. Rengeteget voltak a pályán és a 3. negyedben engedtek először pontot az ellenfélnek, egy FG-t!!! Kérdem én, ezalatt az Offense mit csinált?Az st játékos hozzászólásokkal egyébként teljes mértékben egyetértek.
több mint 14 éve
Azért az első 45 percben nagyon jó volt a védelem. Aztán jött a szokásos meltdown.LordTamasEzt adom.
Jó volt a nyomás Eli-on, nem nagyon szívtunk be big play-eket.
Arrington INT szép volt.
stb.
DE:
Aztán jött két DPI (egyéni hiba).
Majd a két Ballard elkapás White-on.
És máris 5-3 a mérleg.
A Jets ellen pokoli nehéz lesz, de nyerni kell, mert nem lesz PO különben.
Spikes, Guyton, Chung, az amúgy is harmatos védelemből hárman is megsérültek.
Az este pozitív figurája: Deadrick.
Nem szeretném látni Ellis kezdőként.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Még jó hogy nem láttam a meccset mert tuti agyvérzést kaptam volna szívrohammal egybekötve.... Pont a Giantstől áhhh 2007 óta nem szeretem ezek után meg pláne...mi a lótúrós 3,14csát csináltunk 1:30 alatt, hogy átrobogtak rajtunk?
Draft

több mint 14 éve
Tele vagyunk ST játékosokkal és használhatatlan WR-ekkel...Tegye fel a kezét aki még bízik Ochocincóban!
Köszönöm...

több mint 14 éve
Van legalább 5 ember akit azonnal elzavarnék a D keretéből, és ezek rendszeresen és sokat pályán vannak :mad:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Azért az első 45 percben nagyon jó volt a védelem. Aztán jött a szokásos meltdown. Meg a tény, hogy bemutatták ellenünk ismét a év elkapását az utolsó driveban. Én igazából nem is tudom kire haragudjak, marad a nem létező DC, aki nem mondta meg kerek perec az utolsó Giants támadás előtt, hogy "gyerekek, tuti nem fognak futni pár másodperccel a vége előtt, időkérés nélkül, hátrányban. Ne engedd el az embered, akármi is történik. Érted? ÉRTED, DAMN IT?"Vége Brady öt éves hazai veretlenségének. Meg annak az álmomnak, hogy jó az offenseünk. Nincs mélységi célpont és/vagy Tom elfelejtette, hogy kell 20 yardon túl dobni. Beért minket Jets, itt a Bills az AFC north csapatai előttünk a Wild Card raceben. Jövő héten PLAYOFF!
több mint 14 éve
Megint lett egy meccs amiről nem lehet majd beszélni, mert nem akarok róla többet hallani.Borzasztó dühös vagyok, hogy sikerült ezt meccset elveszteni, sorozatos hibák miatt.. :o
Hihetetlen buta hibák, kár is sorolni őket kezdve az első félidő átalvástól, kihagyott FG-n át, rossz időmenedzselésen át egészen a végén a buta zászlóig...
Csak magunknak köszönhetjük, hogy kikaptunk..
Véget is ért az otthoni parádés sorozat 😕
Muszáj lesz győzni az általam utált Jets ellen!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
triangle
1 283
elvileg Spikes és Guyton sérülése miatt volt fent White a végén, bár 1-2 play-jel korábban láttam Guytont a pályán...