New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀zolika26
Én a Dallas meccsnek is és a Giants-nek is kimondottan örülök.
Én annak a Pats-nek kezdtem el szurkolni, amelyik nem húzott el a meccs elején 3-4 TD. Annak a Patsnek, amelynél lehetett számítani a DEF-re. (nem tudom emlékeztek-e rá, de annó a Panthers - Pats SB-t úgy konferálták fel, h ne számítsunk sok pontra mert mindkét csapat a kőkemény DEF-éről ismert)
Annak a Pats-nek, amelyben TB képes egy CBW drive-ot lenyomni a 2 min. warningon belül. Annak a Pats-nek, amely kőkemény, kétes kimenetelű mérkőzések során (pl. snow bowl) eljutva a SB-t egy utolsó lehetőségként berúgott FG-gal képes megnyerni.
Annak a Pats-nek, amely képes volt nyerni a Chargers ellen (asszem San Diegóban), hogy aztán hatalmas kűzdelemben a Colts-cal szemben alulmaradjon az AFC döntőn.Rule
Az egy másik csapat volt. Ennek a csapatnak az identitását a kőkemény Off. adja. Éppen ez az identitás lett megbirizgálva az elmúlt meccseken.
S ennél többet ez a Def. nem fog tudni letenni az asztalra. Btw nagyjából azt hozza, amit a jogosan magasztalt Packers (csapat) védelme (ők szereztek 19 labdát, mi 14-et, csak az ő TO mutatójuk +11, a miénk 0). Szinte ugyanolyan védelemmel 8-0 és 5-3.
Hiába kapjuk a pofonokat, attól még nem biztos, hogy az Off. javulni fog. Most ott tartunk, hogy már nem a PO-ban radírozzák le Brady-éket a pályáról, hanem az idény felénél. S nem alkalomszerűen, hanem tendenciózusan. Az utolsó három meccsünkön átlagban szereztünk 19 pontot. Egy cca 20 pontra kalibrált védelemmel együtt ez garantált izgalom, come back winning (CBW! rájöttem, mit jelent!) drive. Csak a győzelem nem garantált.
Vezessünk csak 3-4 TD-vel! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Brady sem a legjobb, elég sok interception áll a neve mellett idén 😕!
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀zolika26
Én annak a Pats-nek kezdtem el szurkolni, amelyik nem húzott el a meccs elején 3-4 TD. Annak a Patsnek, amelynél lehetett számítani a DEF-re. (nem tudom emlékeztek-e rá, de annó a Panthers - Pats SB-t úgy konferálták fel, h ne számítsunk sok pontra mert mindkét csapat a kőkemény DEF-éről ismert)
Annak a Pats-nek, amelyben TB képes egy CBW drive-ot lenyomni a 2 min. warningon belül. Annak a Pats-nek, amely kőkemény, kétes kimenetelű mérkőzések során (pl. snow bowl) eljutva a SB-t egy utolsó lehetőségként berúgott FG-gal képes megnyerni.
Annak a Pats-nek, amely képes volt nyerni a Chargers ellen (asszem San Diegóban), hogy aztán hatalmas kűzdelemben a Colts-cal szemben alulmaradjon az AFC döntőn.

Hogy miért örülök ennek a két meccsnek? A Dallas ellen volt jó néhány szép pillanata a D-nek, a végén sikerült kivédekezniük a Dallas utolsó drive-ját. (utoljára az 50-éves évfordulón a Bills ellen volt ilyen?!)
A NYG ellen pedig egy teljes félidőn át folyamatos puntokra kényszerítették a Giants O-t és sikerült 0 ponton tartani őket. TB-nek volt egy hatalmas come back drive-ja a végén...amely nem sokon múlott, h nem lett game winning drive.

Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint egy laza 14-2-es szezon, ahol nem jönnek a pofonok, csak akkor mikor a legfájóbb (Jets- PO).
Jöjjenek most a pofonok, edződjenek a srácok...és legyenek erősek fejben, amikor a WC meccsen meg kell fordítani a kőkemény Steelers-szel/Ravens-szel/ Jets-szel, stb.-vel szemben.Rule
En is jobban szeretem azt a focit es en is annak a csapatnak kezdtem szurkolni (volt olyan aki azt mondta 0-0 lesz a Panthers elleni super bowl 😀 ). Csak szerintem az a kulonbseg, hogy ott volt egy kozepes O es egy jo D, es mindketto kihozta magabol a maximumot. Itt az utolso meccseken volt egz gyenge D, ami kihozta magabol a maximumot es egy ligaelit O ami hat hogy is fogalmazzak, nem ezt tette.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Stephan New England Patriots 49
Rule én hinni akarok Neked. 😊

I want to believe!
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Annak a Pats-nek, amely képes volt nyerni a Chargers ellen (asszem San Diegóban), hogy aztán hatalmas kűzdelemben a Colts-cal szemben alulmaradjon az AFC döntőn.

Hogy miért örülök ennek a két meccsnek? A Dallas ellen volt jó néhány szép pillanata a D-nek, a végén sikerült kivédekezniük a Dallas utolsó drive-ját. (utoljára az 50-éves évfordulón a Bills ellen volt ilyen?!)
A NYG ellen pedig egy teljes félidőn át folyamatos puntokra kényszerítették a Giants O-t és sikerült 0 ponton tartani őket. TB-nek volt egy hatalmas come back drive-ja a végén...amely nem sokon múlott, h nem lett game winning drive.

Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint egy laza 14-2-es szezon, ahol nem jönnek a pofonok, csak akkor mikor a legfájóbb (Jets- PO).
Jöjjenek most a pofonok, edződjenek a srácok...és legyenek erősek fejben, amikor a WC meccsen meg kell fordítani a kőkemény Steelers-szel/Ravens-szel/ Jets-szel, stb.-vel szemben.
több mint 14 éve
peterk,
a kriptahangulat alapvető oka, hogy a Pats szurkoló agyába két dolog égett be: a 3 SB győzelem és a 16-0 alapszakasz. Ellentétben a többi 31 csapat szurkolóival, nálunk a győztes szezon nem a pozitív alapszakaszmérleget jelenti, hanem a SB győzelmet. A Pats-nek a divízió bajnoki cím eposzi jelzője, nekünk az jár. PO-ban kikapni? EL-KÉP-ZEL-HE-TET-LEN!!! Különlegesnek hisszük a csapatot, ezért mások tapasztalataival nem foglalkozunk; nem is tanulunk belőle. Itt a döntő többséget nem érdekli, hogy a Chargers, a Colts egy-egy 14-2 idény után a PO-ban ment a levesbe. (Például a Pats-nak köszönhetően, de a Chargers nem is a Pats! 😊 ) A hibátlanság mítoszát teremtettük meg a csapat köré, és balga módon komolyan is gondoljuk.
S hát eléggé el nem ítélhető módon Höri a Colts-nak szurkol, az ő önironikus megközelítése szinte ismeretlen, túl ritka ebben a topic-ban. Nálunk egy negyed (nem idény, 15 perc!) után évekre szóló borúlátó jóslatok jönnek. Bő termésünk van Nostradamus-ból. Hitünk szerint egy világvége eseménynek nagyobb a valószínűsége, mint egy Brady INT-nek.
BB és TB valóban évek óta az átlagosnál sokkal nagyobb esélyt teremt a SB győzelemre. (Btw ez lóf@sz, SB-t nyerjenek már, a többi csak porhintés! 😉 ) Tényleg lehet nehezen kijavítható hibás döntéseket hozni. szerk.: Jogos TB fizetésének, a kínált mozgástérnek (draft, cap) a kiemelése is!
Személy szerint egyre több önmagáért való döntést látok. BB mintha Pygmalion lenne, egyre több jelét adja, hogy a művét olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyekkel (abban a mértékben) nem rendelkezik. A döntő hiba szvsz, hogy nincs/nem maradt/fogyóban van a rendszerben, aki figyelmeztetne, információkat adna. Az egyszemélyi felelősség csak végletes esetben jelenti azt, hogy az adott személy dönt mindenben. S előbb-utóbb törvényszerűen bukáshoz vezet. A rendszer hibáit ideig-óráig leplezheti valamilyen zseniális tényező (edzői meglátás, játékos tehetsége stb.), de felszínre fog az kerülni. Nem ismerem a Colts belső viszonyait, de ez a helyzet akár ismerős is lehet Neked.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Itt a baj. Sokan erről a fórumról is már ekézik egy ideje BB döntéseit és módszereit. Minden egyes forduló előtt megy a diskurzus,hogy mit kellene változtatni, miért ilyen a roster menedzsment, a tehetséggondozás, a pozíciós edzők, a szervezeti felépítés, stbstb. Erre minden meccsen pofoncsapják az embert, mert kiderül,hogy mindig van lentebb ( tegnapi ST playerek...). Aztán amikor túlteszi magát az ember, jön a következő forduló. Megy a beszélgetés az elvárásokról,hogy mit kellene változtatni, de ismét ugyanaz a kéz csap arcon. Aztán az ember megint fátylat rá alapon tovább lép, azaz csak lépne, mert ismét jön egy pofon. Vannak bajok a Patsnél, Te is tudod, mert a hozzászólásaidból arra következtetek,hogy követed a csapatot. Nagyon helyesen mondtad,hogy az évtized elejei kiemelkedő csapatból lett egy olyan szerkezet, amibe már nem tudna beülni Cassel,hogy 11-5öt csináljon. Az O# mindenek felett szisztéma régen megdőlt, D# nélkül nem lehetsz eredményes, de BB mintha nem lenne képes kompromisszumokra. Egy kis analógiával élve olyan mint a Manchester United edzője, Ferguson. Mindenki látja,hogy annak a csapatnak nincs középpályája, erre mi tesz évek óta? Nem igazol senkit,hanem megpróbál anélkül játszani... Ignorancia, önkény, stbstbundisputedly
Persze, nagyon sok mindenben igazad van, és nyilván az ember mondja is el a véleményét, ha nem tetszik. Én csak abban nem vagyok biztos, hogy a mostani általános gyengülés egyértelműen hibás döntésekre vezethető vissza. Pontosabban, hogy ezek a döntések okosabb/jobb szakmai irányítással elkerülhetőek lennének. Azért a történetnek lehet egy olyan olvasata is, hogy a Pats nem most működik rosszul, hanem az évezred elején jött össze egyszerre minden. Hogy mást ne mondjak, pl. 6. körben HOF QB-t találni nem szokás. 😉 Más csapatok ezért több első körös picket ellőnek, ráadásul többnyire sikertelenül. A Patsnek "semmibe" sem került Brady. Először is nem ment el rá értékes draft pick, másodszor a hátsó körös volta miatt az első 4-5 évében a fizetése is lényegesen alacsonyabb volt annál, ami a teljesítménye alapján kijárt, így - tekintettel arra, hogy pont a QB poszt a legdrágább általában - egy halom pénz megmaradt playmaker játékosok megszerzésére/megtartására. Azzal, hogy az újraszerződése óta Brady pénzben is a "helyére került", megváltozott a mozgástér is. Nem lehet olyan durván mozogni a FA piacon, nehezebb megtartani a veteranokat, stb. Ha emellé bejön pár szerencsétlen draft év, akkor csinálhat az edző amit akar, nem fog tudni kivakaródni a helyzetből évekig.

Mindezzel együtt simán előfordulhat, hogy Bill apó is hanyatló szakaszba lépett, de abban biztos vagyok, hogy érdemben - értsd. a szakmai döntéseit elemezve - ezt innen senki nem képes megítélni. Max. a szurkolói véleményünket írhatjuk le, az meg annyit ér amennyit. 😉 Én meg amondó vagyok, hogy amíg nyeri a United a bajnokságot és BL döntőbe jut a csapat - ha jól tudom tavaly ott voltak - addig olyan nagyon nincs mit kritizálni Ferguson munkáján, akárhogy is áll a középpálya. 😉peterk2005
Igen, az a pár év messze az átlag "ciklus teteje" felett volt. Brutál szakmai tudás koncentrálódott a csapatnál, kiváló játékosokkal karöltve. Az ilyen teljesítmény sokszor évtizedekig megismételhetetlen, mert tényleg a csillagok is úgy álltak, ahogy kellett.
Abban is igazat adok,hogy mi laikusok kevesek vagyunk ahhoz,hogy azt a komplex munkát következetesen megítéljük.
Viszont azokat a sarkalatos döntéseket, amiket úgy nyugtázunk magunkban,hogy " Hááát, BB a főnök ő tudja, legyen igaza", azokat a siker legitimálja. Az ilyen pengeélen táncoló döntései pedig mostanában nem jártak sikerrel, és ezért van ekkora zúgolódás, mert az alapokat látja széthullani az ember.
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Itt a baj. Sokan erről a fórumról is már ekézik egy ideje BB döntéseit és módszereit. Minden egyes forduló előtt megy a diskurzus,hogy mit kellene változtatni, miért ilyen a roster menedzsment, a tehetséggondozás, a pozíciós edzők, a szervezeti felépítés, stbstb. Erre minden meccsen pofoncsapják az embert, mert kiderül,hogy mindig van lentebb ( tegnapi ST playerek...). Aztán amikor túlteszi magát az ember, jön a következő forduló. Megy a beszélgetés az elvárásokról,hogy mit kellene változtatni, de ismét ugyanaz a kéz csap arcon. Aztán az ember megint fátylat rá alapon tovább lép, azaz csak lépne, mert ismét jön egy pofon. Vannak bajok a Patsnél, Te is tudod, mert a hozzászólásaidból arra következtetek,hogy követed a csapatot. Nagyon helyesen mondtad,hogy az évtized elejei kiemelkedő csapatból lett egy olyan szerkezet, amibe már nem tudna beülni Cassel,hogy 11-5öt csináljon. Az O# mindenek felett szisztéma régen megdőlt, D# nélkül nem lehetsz eredményes, de BB mintha nem lenne képes kompromisszumokra. Egy kis analógiával élve olyan mint a Manchester United edzője, Ferguson. Mindenki látja,hogy annak a csapatnak nincs középpályája, erre mi tesz évek óta? Nem igazol senkit,hanem megpróbál anélkül játszani... Ignorancia, önkény, stbstbundisputedly
Persze, nagyon sok mindenben igazad van, és nyilván az ember mondja is el a véleményét, ha nem tetszik. Én csak abban nem vagyok biztos, hogy a mostani általános gyengülés egyértelműen hibás döntésekre vezethető vissza. Pontosabban, hogy ezek a döntések okosabb/jobb szakmai irányítással elkerülhetőek lennének. Azért a történetnek lehet egy olyan olvasata is, hogy a Pats nem most működik rosszul, hanem az évezred elején jött össze egyszerre minden. Hogy mást ne mondjak, pl. 6. körben HOF QB-t találni nem szokás. 😉 Más csapatok ezért több első körös picket ellőnek, ráadásul többnyire sikertelenül. A Patsnek "semmibe" sem került Brady. Először is nem ment el rá értékes draft pick, másodszor a hátsó körös volta miatt az első 4-5 évében a fizetése is lényegesen alacsonyabb volt annál, ami a teljesítménye alapján kijárt, így - tekintettel arra, hogy pont a QB poszt a legdrágább általában - egy halom pénz megmaradt playmaker játékosok megszerzésére/megtartására. Azzal, hogy az újraszerződése óta Brady pénzben is a "helyére került", megváltozott a mozgástér is. Nem lehet olyan durván mozogni a FA piacon, nehezebb megtartani a veteranokat, stb. Ha emellé bejön pár szerencsétlen draft év, akkor csinálhat az edző amit akar, nem fog tudni kivakaródni a helyzetből évekig.

Mindezzel együtt simán előfordulhat, hogy Bill apó is hanyatló szakaszba lépett, de abban biztos vagyok, hogy érdemben - értsd. a szakmai döntéseit elemezve - ezt innen senki nem képes megítélni. Max. a szurkolói véleményünket írhatjuk le, az meg annyit ér amennyit. 😉 Én meg amondó vagyok, hogy amíg nyeri a United a bajnokságot és BL döntőbe jut a csapat - ha jól tudom tavaly ott voltak - addig olyan nagyon nincs mit kritizálni Ferguson munkáján, akárhogy is áll a középpálya. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.zinedine5
Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26
Persze, csak a legtöbb csapatnak nem a liga egyik legjobb QB-ja az irányító.
A legtöbb csapat nem szúrja tökön magát, rossz döntések sokaságával, vagy ha igen, akkor ugyanúgy állnak a szurkolók hozzájuk, mint itt a pesszimistábbak.
Plusz, ha te láttad az előző két mecset és örülsz...hát lelked rajta.zinedine5
En mar az elmult harom meccsnek nem orulok, sot...de lesz ez meg igy se, az mondjuk igaz, hogy azon kar elore karogni, ameddig most meg lehetne potencial 😀

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005
Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)zolika26
Persze, csak a legtöbb csapatnak nem a liga egyik legjobb QB-ja az irányító.
A legtöbb csapat nem szúrja tökön magát, rossz döntések sokaságával, vagy ha igen, akkor ugyanúgy állnak a szurkolók hozzájuk, mint itt a pesszimistábbak.
Plusz, ha te láttad az előző két mecset és örülsz...hát lelked rajta.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Másrészt természetesen keressük a felmerült gondokra a megoldásokat (a FO-szal ellentétben), illetve nagyon idegesítő tud lenni az, hogy mi innen többen látunk Magyarországról égető és megoldható problémákat hosszú idő óta, amit nem igaz, hogy kint nem látnak, vagy nem akarnak látni...Egon bá
Kizárt, hogy ne látnák. Azért Belichick - vagy bármelyik másik tapasztalt edző - nem annyival van előttünk szakmailag, hogy ott áll a partvonalon, hanem fényévekkel. 😊

Egyszerűen az NFL-ben könnyű hibát elkövetni, és utána ha összecsinálod magad az erőlködéstől, akkor se tudod pikk-pakk kijavítani. A draft pl. olyan, hogy átlagban 50-60%-ban eleve bustot termel mindenkinél. Namost, ha olyan peches vagy, hogy a maradékból belehúzol 2-3 éven keresztül olyan játékosokba akik valamilyen előre nem látható ok miatt - injury prone, mentálisan nem képes felvenni az NFL ritmust, magánéleti fordulat áll be, stb. - bustnak bizonyul, akkor beszoptad, és a hard cap ill. más szabályok miatt korrigálni sem egyszerű.

Mindezzel együtt én sem értem, hogy mire föl ez a kriptahangulat minden egyes vereség után. 😉 A Pats még mindig elit csapat - mi a rosseb lenne, ha nem elit az a csapat amelyik tavaly nyerte az alapszakaszt, és minden power rankingban az első ötben szerepel -, és elit csapat is marad nagy valószínűséggel addig, amíg Brady nálatok dobálgat. A következő 3-5 év bármelyikében nyugodtan nyerhettek SB-t is. Garancia nincs, de erre sosem volt. Egy csapat annyit tehet meg, hogy minden évben megteremti az esélyét rá. Ettől elit. Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005
Mi (én) nem kizárólag a draftra gondolunk, mert azzal mindenki tisztába van, hogy az valamennyire lutri.

Az, hogy évek óta nincs sem Offense (ugyan most már ki lett nevezve O'Brian), sem Defense coordinátor és BB akar felügyelni mindent, ami nem megy neki sem...
Bizonyára emlékszel az ellenetek történt 4&2-re, ahol a drive közben még a defensenek tartott kiselőadást és kvázi úgy rángatták bele a hívásba (egyébként én is nekimentem volna). Ott sem az volt a probléma, hogy rosszat hívott, csak nem tud egyszerre mindenre odakoncentrálni.
Ha valaki nem szerette Vödört, az én voltam, de év végéig ennyit ő is csinált volna, mint ezek a szerencsétlen FS-k, Sandersről nem is beszélve, aki az egyetlen észjátékos volt a secondaryben.
Tavaly mindenki azt mondta, hogy már csak egy jó PR OLB kell a védelem jó működéséhez, erre sem draft, sem FA próbálkozás nem történt ilyen irányban, sőt a rövid előszezon alatt állunk át 3-4-ről 4-3-ra és az eddig sem acélos secondaryt is tovább gyengítjük!!!

És ezek ilyenkor hatványozottabban jönnek elő belőlünk 😉
több mint 14 éve
Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005
Ok, 2005 ota ez a legrosszabb merlegunk feltavnal Bradyvel, de azert sok csapat orulne ha 8 meccs utan vezethetne a csoportjat (habar valoszinuleg ezt mi is csak vasarnapig tesszuk meg)

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Másrészt természetesen keressük a felmerült gondokra a megoldásokat (a FO-szal ellentétben), illetve nagyon idegesítő tud lenni az, hogy mi innen többen látunk Magyarországról égető és megoldható problémákat hosszú idő óta, amit nem igaz, hogy kint nem látnak, vagy nem akarnak látni...Egon bá
Kizárt, hogy ne látnák. Azért Belichick - vagy bármelyik másik tapasztalt edző - nem annyival van előttünk szakmailag, hogy ott áll a partvonalon, hanem fényévekkel. 😊

Egyszerűen az NFL-ben könnyű hibát elkövetni, és utána ha összecsinálod magad az erőlködéstől, akkor se tudod pikk-pakk kijavítani. A draft pl. olyan, hogy átlagban 50-60%-ban eleve bustot termel mindenkinél. Namost, ha olyan peches vagy, hogy a maradékból belehúzol 2-3 éven keresztül olyan játékosokba akik valamilyen előre nem látható ok miatt - injury prone, mentálisan nem képes felvenni az NFL ritmust, magánéleti fordulat áll be, stb. - bustnak bizonyul, akkor beszoptad, és a hard cap ill. más szabályok miatt korrigálni sem egyszerű.

Mindezzel együtt én sem értem, hogy mire föl ez a kriptahangulat minden egyes vereség után. 😉 A Pats még mindig elit csapat - mi a rosseb lenne, ha nem elit az a csapat amelyik tavaly nyerte az alapszakaszt, és minden power rankingban az első ötben szerepel -, és elit csapat is marad nagy valószínűséggel addig, amíg Brady nálatok dobálgat. A következő 3-5 év bármelyikében nyugodtan nyerhettek SB-t is. Garancia nincs, de erre sosem volt. Egy csapat annyit tehet meg, hogy minden évben megteremti az esélyét rá. Ettől elit. Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉peterk2005
Itt a baj. Sokan erről a fórumról is már ekézik egy ideje BB döntéseit és módszereit. Minden egyes forduló előtt megy a diskurzus,hogy mit kellene változtatni, miért ilyen a roster menedzsment, a tehetséggondozás, a pozíciós edzők, a szervezeti felépítés, stbstb. Erre minden meccsen pofoncsapják az embert, mert kiderül,hogy mindig van lentebb ( tegnapi ST playerek...). Aztán amikor túlteszi magát az ember, jön a következő forduló. Megy a beszélgetés az elvárásokról,hogy mit kellene változtatni, de ismét ugyanaz a kéz csap arcon. Aztán az ember megint fátylat rá alapon tovább lép, azaz csak lépne, mert ismét jön egy pofon. Vannak bajok a Patsnél, Te is tudod, mert a hozzászólásaidból arra következtetek,hogy követed a csapatot. Nagyon helyesen mondtad,hogy az évtized elejei kiemelkedő csapatból lett egy olyan szerkezet, amibe már nem tudna beülni Cassel,hogy 11-5öt csináljon. Az O# mindenek felett szisztéma régen megdőlt, D# nélkül nem lehetsz eredményes, de BB mintha nem lenne képes kompromisszumokra. Egy kis analógiával élve olyan mint a Manchester United edzője, Ferguson. Mindenki látja,hogy annak a csapatnak nincs középpályája, erre mi tesz évek óta? Nem igazol senkit,hanem megpróbál anélkül játszani... Ignorancia, önkény, stbstb
több mint 14 éve
Akkor ezt alapvetően máshogy látjuk jelenleg.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
szvsz a legnagyobb ellenérv az volt valamikor hajnalban, hogy "én amúgy csak olvasom a hozzászólásokat, a tieidet át is ugrom" (nem szó szerint így, de ez volt a lényeg) 😀 Lényeg a lényeg, hogy egy élmény volt átolvasni.Amadeus91
Ha neked ez volt a legnagyobb ellenérv, akkor az átolvasásnál megelégedtél az élvezettel, az értelmezésre már lusta/álmos voltál. 😉peterk2005
iróniával a legnagyobb. Am most délelőtt néztem át. 4-5közt már húztam a lóbőrt. 😀
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
szvsz a legnagyobb ellenérv az volt valamikor hajnalban, hogy "én amúgy csak olvasom a hozzászólásokat, a tieidet át is ugrom" (nem szó szerint így, de ez volt a lényeg) 😀 Lényeg a lényeg, hogy egy élmény volt átolvasni.Amadeus91
Ha neked ez volt a legnagyobb ellenérv, akkor az átolvasásnál megelégedtél az élvezettel, az értelmezésre már lusta/álmos voltál. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve

Mindezzel együtt én sem értem, hogy mire föl ez a kriptahangulat minden egyes vereség után. 😉 A Pats még mindig elit csapat - mi a rosseb lenne, ha nem elit az a csapat amelyik tavaly nyerte az alapszakaszt, és minden power rankingban az első ötben szerepel -, és elit csapat is marad nagy valószínűséggel addig, amíg Brady nálatok dobálgat. A következő 3-5 év bármelyikében nyugodtan nyerhettek SB-t is. Garancia nincs, de erre sosem volt. Egy csapat annyit tehet meg, hogy minden évben megteremti az esélyét rá. Ettől elit. Belichick és Brady most is ezen ügyködik, és én nem látom, hogy különösebben sikertelenül tennék. 😉

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Egyrészt értelmetlen, másrészt Sobrinak abban igaza van, hogy Tebow igazi harcos, harmadrészt az nem ellenérv, hogy "Sobri hülye, ne olvassátok el amit ír".

Komolytalan az egész.Amadeus91
Senki nem írta, hogy Sobri hülye! Azt írtam, hogy hülyeséget mond. Te finomabb voltál, szerinted értelmetlen.

tomi-tomi
A vita értelmetlen, nem Sobri. (mielőtt félreértésekbe bonyolódunk)

szvsz a legnagyobb ellenérv az volt valamikor hajnalban, hogy "én amúgy csak olvasom a hozzászólásokat, a tieidet át is ugrom" (nem szó szerint így, de ez volt a lényeg) 😀 Lényeg a lényeg, hogy egy élmény volt átolvasni.
több mint 14 éve
triangle 1 283
Tom Brady is on WEEI right now...asked if Ochocinco is in the right spots, he said "Yeah he is. He certainly is."

hazudsz, b+! 😂
több mint 14 éve
Welcome football back!!!

A foci ezekről a meccsekről szól, nem az állandó +30-as győzelmi szériákról, csak most a f** rossz felén állunk.

Ez minden téren csapatsport, amit nálunk kezdenek elfelejteni. BB korszakos zseni, de nem isten, aki egymaga mindent meg tud oldani! Utoljára akkor nyertünk SB-t, amikor mindenki tette a maga dolgát, méghozzá kiválóan. Igen, mindenkit lehet pótolni, de nem mindegy, hogy kivel. Elvitték az összes meghatározó embert a FO-ból és az összes jó koordinátorunkat, a meccs közbeni "elemzőket" is eltüntette valaki.
EZ A PÁLYÁN KÍVÜL IS CSAPATJÁTÉK!!!

Mindezek mellett óriási mentális válságot él át a csapat! Nagy káosz van a fejekben, amit Wilfork véletlenül el is ejtett a múltkori nyilatkozatában: Ma nem focizni jöttünk és az meg is látszott. http://patriots.hu/merkozes-utani-nyilatkozatok-%e2%80%93-8-het/

Bodden (akit korántsem lehet balhés játékosnak nevezni) elküldése, ez a nyilatkozat és a tegnap látottak, mind erre engednek következtetni...Egon bá
Így-így!
BB diktátori stílusának idén a negatív eredményeit szívjuk. Röhej, hogy Connolly egy rossz snap miatt padozik egy drive-ot. (Már ha drive-nak lehet nevezni azt a szerencsétlenkedést, amit Wendell-lel előadtak.) Most már nemcsak a csapat bűnhődik egyéni hiba miatt, hanem az egész Pats közösség. A Jets elleni meccsig összerakjuk a futójátékot, majd Faulk miatt kidobjuk a kukába a Steelers ellen. Most meg lesünk, mint Jani a moziban, hogy újból nem működik. (Btw ebben látom a tegnapi vereség fő okát.) Az lesz majd a legszebb ezek után, ha Faulk megy IR-re!
Lassan kételkedem abban, hogy Bodden valami egetrengetőt csinált, hajlok a felesleges, aránytalan példastatuálás felé.

Van még egy kérdés, ami nagyon érdekel:

Mi lehet az oka, hogy Brady a sérülése óta pontatlan 25+ yardra? 2007-ben olyan 30-40 yardos bombákat dobott Moss jobb válla elé, amilyet csak a madden nfl-ben látni. Azóta meg nem megy, idén pedig kifejezetten homálynak tűnik.
Szóval érdekelne a véleményetek, hogy ti is így látjátok-e ezt a dolgot, és ha igen, akkor mi az oka?LordTamas
A mélységi bombák sikerességénél ugyanannyi múlik a WR-en. Moss kiemelkedő volt és nagy volt a respektje a bíróknál. (Múlt héten Taylor DPI-ét ellene szvsz befújják.) Ellene csak tisztán lehetett védekezni és rengeteg hibás dobást mentett meg.
TB válla soha nem volt rendkívül erős, neki nagyon bele kell állnia. Talán idén jött rendbe annyira, hogy már tudat alatt sem félti a térdét dobás közben.

Egyrészt értelmetlen, másrészt Sobrinak abban igaza van, hogy Tebow igazi harcos, harmadrészt az nem ellenérv, hogy "Sobri hülye, ne olvassátok el amit ír".

Senki nem írta, hogy Sobri hülye! Azt írtam, hogy hülyeséget mond. Te finomabb voltál, szerinted értelmetlen.

Brady 3x is nyert!
nekem egyértelműen Roger Federer jut róla eszembe !neki is valami fejben nem működik mostanában ,talán hasonló mentális okok miatt!
amikor újra cool lesz ( pont hogy nem rugdalózik ,üvöltözik,stb akkor)yooker
Az NFL-ben a várható esemény, hogy kikapsz a PO-ban. A háromszori győzelem a „csoda”. Itt minden arról szól, hogy egy elit játékos, csapat is max. egyszer örüljön a gyűrűnek. Ezt egyszerűen sokan ignorálják, s összetévesztik az NFL-t a spanyol ligával.
Bármennyire is adja magát a párhuzam, RF egy telivér egyéni játék klasszisa, TB egy 53 fős csapat vezére kell legyen.
Ha nem rugdalózik, üvöltözik (ami a görcsösség -> kiégettség jele, mint tudhatjuk), akkor meg beszari, üveges tekintettel tébláboló, motiválatlan. Kiégett, na!

több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Mi lehet az oka, hogy Brady a sérülése óta pontatlan 25+ yardra? LordTamas
Szerintem az lehet ennek az oka, hogy mivel pont a támaszkodó lábával voltak a gondok egyszerűen nem tud annyira beleállni a dobásba, hiszen a dobások messze nem csak a karon/vállon múlnak, hanem a teljes testet bele kell tenni, főleg az ilyen mély passzokba. Egyszerűen szar a térde (lehet még fáj is neki, ha ennyire terheli) és ezzel nem is lehet mit csinálni.

ui: Az utánpótlás pedig szerintem is egyértelműen megvan már nektek. Malettből nagyon jó QB lesz, legalábbis az előszezonban mutatott nagyon jó jeleket. Egy ilyen mentor mögött, mint Brady lehúz 2-3 évet (akkor már Brady is 37 éves lesz), és Favre-Rodgers dolog jöhet ki belőle. Gondoljatok csak arra, hogy Brady (és akkor még JMD) képes volt Casselből ilyen QB-t "nevelni", aki abban a támadósémában elég jó volt, akkor egy sokkal tehetségesebb Malettből mi sülhet ki.

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Egyébként meg a hajnali Tebow-Brady fingreszeléshez: Egyrészt értelmetlen, másrészt Sobrinak abban igaza van, hogy Tebow igazi harcos, harmadrészt az nem ellenérv, hogy "Sobri hülye, ne olvassátok el amit ír".

Pont nem ez a baj, amit te most kiragadtál. Hanem a többi dolog, amit felvetett.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
egyébként nem vágom mi ez a világvége hangulat? Kikaptatok kétszer, aztán mindenki úgy sír mintha a Franchise szűnne meg. Az a helyzet, hogy el vagytok kényeztetve.Amadeus91
A kényeztetés kétségtelen, egyébként szerintem a többségnek nem azzal van baja, hogy kétszer kikaptunk, hanem azzal, hogy optimista vélemény szerint szart sem csinál az FO a hibák (pass rush, sec, o-line belseje) kijavítására, pesszimistábbak szerint teljesen rossz irányba haladunk (gyakorlatilag ST töltelékek kezdő posztokon, folyamatosan cutolt 1-2-3-4 körös játékosok, stagnáló 32. hely a védekezésben).
Ezt ráadásul akkor és úgy amikor a liga történetének egyik legjobb irányótója játszik nálunk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként nem vágom mi ez a világvége hangulat? Kikaptatok kétszer, aztán mindenki úgy sír mintha a Franchise szűnne meg. Az a helyzet, hogy el vagytok kényeztetve. Emlékszem még olyan Pats Fan hozzászólásra, hogy ki van akadva, hogy nem adja a SportTV a meccset és Streamelni kell... hát b@szki...Amadeus91
A SportTV vs Stream dologban maximálisan igazad van!!!

Egyébként a világvége hangulat csak kollektív lelki terápia a Pats rajongók körében 😛

Másrészt természetesen keressük a felmerült gondokra a megoldásokat (a FO-szal ellentétben), illetve nagyon idegesítő tud lenni az, hogy mi innen többen látunk Magyarországról égető és megoldható problémákat hosszú idő óta, amit nem igaz, hogy kint nem látnak, vagy nem akarnak látni...
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Számomra ( talán mert kívülááló vagyok 😊 ) még
érdekes ez a vita!
az igazság (mint mindig ) valahol félúton van !
sokkal több lyukas pontja van ennek a csapatnak mint amivel Brady 3x is nyert!
ez az egyik oldal ugye !
és ha sobri nem sarkítaná ennyire a véleményét akkor talán még abban is megtalálhaó az igazság, ami szerintem annyi hogy hiába a jó statok valami tényleg eltört Bradyben egyí kicsit ( nem !nem égett ki ) de mentálisan tényleg más !
nekem egyértelműen Roger Federer jut róla eszembe !neki is valami fejben nem működik mostanában ,talán hasonló mentális okok miatt!
amikor újra cool lesz ( pont hogy nem rugdalózik ,üvöltözik,stb akkor)

de ennek ellenére úgy gondolom Brady még fog bizonyítani olyan meccseken is amiben sobri már nem bízik!