New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
De jó lesz a Jets ellen ez a Brown-Ihedigbo kettős :S Vajon a Jets TEje megcsinálja-e a 200 yardot?FViktor93
És legalább ennyi kérdés merül fel az O#-nál is. Ocho time.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
De jó lesz a Jets ellen ez a Brown-Ihedigbo kettős :S Vajon a Jets TEje megcsinálja-e a 200 yardot?
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Michael Holley új könyvében (War Room) az szerepel az idei draft kapcsán, hogy ha nem sikerül az 1/28-at elcserélni, akkor már ott Dowlingot választotta volna Belichick.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Mondjuk azt sosem értettem, miért fáj valakinek, hogy az 53. ember ki 😊 Az utolsó 3-4 ember úgyse nagyon kap szerepet, akkor meg nem mindegy, mikor éppen ki van nálunk? Nyilván van olyan, akit az adott ellenfélre való készülésnél jobban tudunk használniWyatt
ez igaz, de ha Chung nem tud játszani akkor Ventrone a 3. számú safetyMattMiller
Nézzük a jó oldalát... Még ha pályára is kerülne, legalább minőségi romlás nem következne be... 😛

(Mondjuk ez annyira azért nem vicces... :/ )

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Mondjuk azt sosem értettem, miért fáj valakinek, hogy az 53. ember ki 😊 Az utolsó 3-4 ember úgyse nagyon kap szerepet, akkor meg nem mindegy, mikor éppen ki van nálunk? Nyilván van olyan, akit az adott ellenfélre való készülésnél jobban tudunk használniWyatt
ez igaz, de ha Chung nem tud játszani akkor Ventrone a 3. számú safety

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk azt sosem értettem, miért fáj valakinek, hogy az 53. ember ki 😊 Az utolsó 3-4 ember úgyse nagyon kap szerepet, akkor meg nem mindegy, mikor éppen ki van nálunk? Nyilván van olyan, akit az adott ellenfélre való készülésnél jobban tudunk használni

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
"Patriots sign S Ross Ventrone to the 53-man roster; Release WR Tiquan Underwood"
😀 😀 mondjuk ergo Chung valószínűleg nem játszik holnap 😕zolika26
"Patriots safety Ross Ventrone has been signed, released, signed, released etc. 10 times since Sept. 3."
ehhez nem is tennék hozzá semmit...MattMiller
Legközelebb kitesszük már csak megkérdezi, hogy mikor jöjjön vissza 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
"Patriots sign S Ross Ventrone to the 53-man roster; Release WR Tiquan Underwood"
😀 😀 mondjuk ergo Chung valószínűleg nem játszik holnap 😕zolika26
"Patriots safety Ross Ventrone has been signed, released, signed, released etc. 10 times since Sept. 3."
ehhez nem is tennék hozzá semmit...

több mint 14 éve
😀 😀 mondjuk ergo Chung valószínűleg nem játszik holnap 😕

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ez is hiányzott már: Patriots add OT Nate Solder (concussion) to injury report. He's questionable.
Apropó kedden lejár a határidő, hogy eldöntsük, hogy Cannon roster vagy IRzolika26
Durva ez a sok agyrázkódás az OL/DL játékosoknál.
Én eddig azt gondoltam, hogy egy LB/RB/DB/WR jobban ki van téve ilyen típusú sérülésnek.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Ez is hiányzott már: Patriots add OT Nate Solder (concussion) to injury report. He's questionable.
Apropó kedden lejár a határidő, hogy eldöntsük, hogy Cannon roster vagy IR

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
nem vagyok túl jó angolból, sőt inkább szar, de rövidebb lett az egyik lába 7 és fél centivel? :onDRo
De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....Amadeus91
Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy 7 centi akárhogyan is, nagyon nagy különbség, bár mondjuk kerületileg talán nem annyira, mert minél vastagabb a combja annál kevesebb sorvadás elég 7 centis kerületi különbséghezzolika26
az rengeteg..7 centi.. az kb. 70kg guggolásban és akkor alaphangon vagyunk. (de szerintem bőven több is) azt mire visszaszerzi.. mondjuk ha emlékeznek majd az izmai akkor talán gyorsabban fel tud épülni...de ez elég necces azért. Inkább az a kérdés, hogy mitől sorvadt el így.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
7 és fél centit? 😮 Aztakurva Az hogy a picsába nem tűnne fel? Felborul állva...Wyatt
nem vagyok túl jó angolból, sőt inkább szar, de rövidebb lett az egyik lába 7 és fél centivel? :onDRo
Elsorvadt az izom, szerintem ez kerületi csökkenés...
Ha hossza csökkene ahhoz - a műtétet nézve - kb. ki kellett volna vágni a derekából egy darabot.BMG
Kösz a felvilágosítást 😊
több mint 14 éve
7 és fél centit? 😮 Aztakurva Az hogy a picsába nem tűnne fel? Felborul állva...Wyatt
De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....Amadeus91
Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy 7 centi akárhogyan is, nagyon nagy különbség, bár mondjuk kerületileg talán nem annyira, mert minél vastagabb a combja annál kevesebb sorvadás elég 7 centis kerületi különbséghez

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Elsorvadt az izom, szerintem ez kerületi csökkenés...
Ha hossza csökkene ahhoz - a műtétet nézve - kb. ki kellett volna vágni a derekából egy darabot.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
nem vagyok túl jó angolból, sőt inkább szar, de rövidebb lett az egyik lába 7 és fél centivel? :o
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
7 és fél centit? 😮 Aztakurva Az hogy a picsába nem tűnne fel? Felborul állva...

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Bodden: “Then I got home and noticed one leg was smaller than the other. The muscle had atrophied. They measured my leg, and I had lost three inches.”
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen bejelentkezett érte a kaszás a sorozatos sérüléseivel.DoM
khm... már az elején is ezt mondtam azoknak, akik azt kiabálták, miért nem IR, miért kellett rögtön cut, normálisak vagyunk e. Valószínűleg azért nem IR, mert jövőre sem változott volna semmi az egészségi állapotával.

Abból, hogy nem lett IR azt gondolom, hogy Bodden és a csapat álláspontja eltérő lehetett arról, hogy képes-e még idén játszani. Úgy látszik a többi orvosi stáb is a csapat véleményét osztotta...Boston
kb mint fent. Az IR valószínűleg nem az idei évre vonatkozott, hanem az egész pályafutásra. Gyk. ez valszeg nem egy olyan sérülése van, hogy eltört valamije, 6 hét a rehab a tökéletes gyógyuláshoz, menjen az IR-re, aztán jövőre 100%-osan visszatér, hanem inkább olyan, hogy valami testérsze sosem lesz teljesen egészséges, esetleg folyamatos sérülések forrása lesz, így pedig kár lenne IR-en fizetni, ha jövőre legkésőbb a 4. fordulóban megint mehetne ugyanoda.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Chung nem edzett még a héten. A Jets ellen akkor a 2 all-pro safetyvel állunk ki? Csere meg nem kell 😊.LordTamas
no para, ne feledd Ventrone velünk van!triangle
Meg az Erőt sem felejtsd el ifjú Padawan 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
triangle 1 283
Chung nem edzett még a héten. A Jets ellen akkor a 2 all-pro safetyvel állunk ki? Csere meg nem kell 😊.LordTamas
no para, ne feledd Ventrone velünk van!
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Chung nem edzett még a héten. A Jets ellen akkor a 2 all-pro safetyvel állunk ki? Csere meg nem kell 😊.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Miért kellett volna lekommunikálni? Ez eddig is kizárólag a játkosra és a csapatra tartozott. Én azt gondolom egyetlen HC-nek nem kell megmagyaráznia a döntését. Felelős érte, de nem hinném, hogy szakmai elszámolással tartozika kár a média, akár felénk szurkolók felé.
Abból, hogy nem lett IR azt gondolom, hogy Bodden és a csapat álláspontja eltérő lehetett arról, hogy képes-e még idén játszani. Úgy látszik a többi orvosi stáb is a csapat véleményét osztotta...

Do your job
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Surprise, surprise:
"Leigh Bodden had successful surgery this morning to correct a herniated disk in his lower back that he injured week 1 against the Dolphins
It was a routine operation and he is expected to make a full recovery. No time table has been set yet for his recovery
The injury is not career threatening, however he could not play any longer this season with out getting the condition corrected by surgery"
zolika26
Sajnálom szegényt. Ugyanolyan típusú műtét (porckorong sérv), mint Manning-nek, csak ágyéki csigolyánál. :/
Megnyugtató, hogy legalább nála nem off field viselkedés volt a cut oka. S figyelmeztető nekünk, hogy mennyire nincs információnk egy-egy döntés hátteréről. Így utólag tudhatjuk, hogy BB az azonnali cut-tal Bodden egészségét tartotta a legfontosabbnak, még ha emiatt (is) ki is kapunk a Steelers ellen.tomi-tomi
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet lekommunikálni egyből 😕
A sérülés az sérülés és ezzel máshol sem került volna pályára.Egon bá
Mert a játékos nem biztos, hogy belátja egyből a veszélyt. Inkább próbál továbbjátszani (pénzt keresni) az eddigieknél nagyobb kockázattal, mint sem fekszik a kés alá egy akár karrier végét is jelenthető műtétre. Mostanra meggyőzhette a környezete, hogy irány a kórház.
A csapatnak meg nincs joga nyilatkozni az egészségi állapotról. BB azért tette ki pénteken, hogy vasárnap biztos ne játszhasson, utána meg hátha meggondolja magát. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)