New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, h bennetek tudatosult-e már, de karácsony este (24-én 19.00 órától) Dolphins meccs lesz. Ezzel én ma reggel szembesültem, amikor a feleségem közölte, h alig várja a karácsonyt, a sok hangulatos karácsonyi műsorral.
Hmmm.... nem volt őszinte a mosolya, amikor erre azt válaszoltam, h sok hangulatos karácsonyi műsor, focilabdával, sisakkal, fogvédővel, sípcsont és farokcsontvédővel...
Nem vágom, h Amerikában ezt hogy oldják meg (bár lehet, h ott 25-én reggel ünnepelnek), de én félek, h erről a meccsről kénytelen leszek lemondani :rolleyes: :rolleyes: :o :o

A január 1-jei Bills meccs viszont jó levezetésnek tűnik a Szilveszterhez --> főleg ha sikerül visszavágni😊Rule
b+ 😕
Ez a meccs akkor nekem is ugrik :mad: sok családi program alól kihúztam már magam a meccsnézés miatt, de erről meg sem próbálom...
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Tényleg fura volt látni hogy nyomást tudunk gyakorolni az ellenfél irányítójára... Azt nem tudom hogy Sanchez volt ennyire "málé" vagy a "noname" secondary-nk alkotott nagyot de jöttek a sack-ek szép számmal... 😊
Castleai01
A Jest O-line-ban kell keresni a hibát, elég komoly rés volt a pajzson, egy kulcsemberük kiesése miatt, ha jól tudom.
Jó volt látni, ahogy Carter ezt kihasználta.
Én gyakorlatilag tomboltam hajnalban amikor a Jets come back drive-ja Carter sack-ekkel ért véget...
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Nem tudom, h bennetek tudatosult-e már, de karácsony este (24-én 19.00 órától) Dolphins meccs lesz. Ezzel én ma reggel szembesültem, amikor a feleségem közölte, h alig várja a karácsonyt, a sok hangulatos karácsonyi műsorral.
Hmmm.... nem volt őszinte a mosolya, amikor erre azt válaszoltam, h sok hangulatos karácsonyi műsor, focilabdával, sisakkal, fogvédővel, sípcsont és farokcsontvédővel...
Nem vágom, h Amerikában ezt hogy oldják meg (bár lehet, h ott 25-én reggel ünnepelnek), de én félek, h erről a meccsről kénytelen leszek lemondani :rolleyes: :rolleyes: :o :o

A január 1-jei Bills meccs viszont jó levezetésnek tűnik a Szilveszterhez --> főleg ha sikerül visszavágni😊
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Most ez a harmadik meccs, hogy megindul, mint egy robot, és mintha kicserélték volna, átmasírozik az ellenfélen (persze a másik tíz társával együtt).LordTamas
Clutch

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ez a PO?
Nem.
A problémáink 2007 óra a PO-ban jönnek ki, nem az alapszakaszban vagyunk ergyák.
Sobri Jóska
Azért a támadóknál sikerült egy mumust eltüntetni, mert eddig kétszer blokkolt le mindenki a Jets vendégeként. Ez a homály Sanchez meg tavaly a PO-ban megvert minket minimálisan több szerencsével.

Futójáték, futás elleni védelem hiánya, bizonytalan 3. opció a passzjátékban, rutintalan secondary, gyenge special teams return és kickogg coverage játék. Van itt számtalan "negatívum" ami miatt nem kelle ünnepelni, és lehet pesszimistának lenni. A PO-ra nézve messze van még, hogy az optimisták táborába álljak, de a második félidei passzjáték hetek óta a legjobb volt, egy elit pass D ellen.

Az, hogy ez mire lesz elég a rájátszásban egy feljavult pass rushsal, még a jövő zenéje.DoM
Szerintem az elmúlt 4 meccsből három (a Steelers-t leszámítva) kifejezetten biztató a PO-ra nézve. Végre van védelem. nem tudom, hogy ez az egyéni fejlődésnek köszönhető, vagy a coaching staff javult fel, és jobbak a playhívások, de összehasonlíthatatlan az első 3-4 meccsen mutatotthoz képest a mostani teljesítményük.

Érdekes, hogy elég Jets-esen játszott most a defense, sok ember lépett hátra, szoros emberfogás, 4-en mentek általában az Sanchezre, aki nem tudott kinek passzolni, így addig totyogott, míg odaért a nyomás. Tavaly szinte ugyanezt láttuk a PO-ben Bradyék ellen. Mondjuk nálunk Adams- Arrington (Edelman)áll fel Revis - Cromartie páros helyett 😊.

Ami pedig a meccs tétjét illeti, ha nem történik valami nagy csoda, én ki merem jelenteni, hogy magasan ez volt a legfontosabb alapszakasz meccsünk idén. Nem csak az állás miatt, hanem mentálisan is. Ez egy előrehozott rájátszás meccs volt, ahol egy erős, felkészült, egészséges ellenfél otthonában, a legnagyobb riválisunk ellen, félig hiányzó védelemmel, komoly bizonyítási kényszer alatt, rossz sorozat után, magabiztosan győzni tudtunk.

Brady pedig megint összeszedte magát a nehéz kezdés után , és szerencsére nem csak az utolsó 5 percben, hanem gyakorlatilag a második félidőben tökéletesen játszott. Tavaly és tavalyelőtt, ha nem ment az első felében Tom-nak, borítékolható volt a vereség/szenvedés, nem tudott kijönni a hullámvölgyből. Most ez a harmadik meccs, hogy megindul, mint egy robot, és mintha kicserélték volna, átmasírozik az ellenfélen (persze a másik tíz társával együtt).
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Amúgy ha lelőnek sem tudnék semmiféle magyarázatot, érvet, ötletet felvillantani hogy minek köszönhető a "feltámadásuk"... Castleai01
Ehhez mit szólnál: miután Haynesworth repült, mindenki azon gondolkodott, nem ő lesz-e a következő? 😊El Bandi
Ventrone is? 😀 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ha lelőnek sem tudnék semmiféle magyarázatot, érvet, ötletet felvillantani hogy minek köszönhető a "feltámadásuk"... Castleai01
Ehhez mit szólnál: miután Haynesworth repült, mindenki azon gondolkodott, nem ő lesz-e a következő? 😊
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ami még nekem nagyon feltünő volt, az Guyton szerepe. Még ugyan nem jött ki Reiss elemzése a D snapekről, de Tarp és talán még white is többet játszott nála. Most ezt vagy rosszul láttam, vagy a futás miatti gyengesége, vagy sérülés, vagy pedig doghouse van a háttérben.zinedine5
White elég sokat volt fenn, és nem is mozgott rosszul.
Zónában is jól mozgott.

Guyton én egyszer láttam, amikor a pálya szélén gratulált Ninko-nak az első INT után.
Sanszos, hogy a válla miatt nem játszott.Sinisa
BB on why Guyton didn't play a snap: "anyone that was active for the game was able to play." :/triangle
Nem feltételezem az öregről, hogy így is gondolja 😊
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nagy gratula a CSAPATNAK, azon belül külön is az általam többnyire "lesajnált" VÉDELEM-nek!!! 😀
(Ezt a meccset most ŐK hozták...) 😉

Tényleg fura volt látni hogy nyomást tudunk gyakorolni az ellenfél irányítójára... Azt nem tudom hogy Sanchez volt ennyire "málé" vagy a "noname" secondary-nk alkotott nagyot de jöttek a sack-ek szép számmal... 😊

Remélem folytatódik ez a tendencia és akkor tényleg bármi lehet... :rolleyes:

(Amúgy ha lelőnek sem tudnék semmiféle magyarázatot, érvet, ötletet felvillantani hogy minek köszönhető a "feltámadásuk"... Így csak "jóllakott" szurkolóként kényelmesen hátradőlök és megköszönöm nekik hogy "bearanyozták" a hetemet!!!) 😊

Thanx Guys!!! 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez a PO?
Nem.
A problémáink 2007 óra a PO-ban jönnek ki, nem az alapszakaszban vagyunk ergyák.
Sobri Jóska
Azért a támadóknál sikerült egy mumust eltüntetni, mert eddig kétszer blokkolt le mindenki a Jets vendégeként. Ez a homály Sanchez meg tavaly a PO-ban megvert minket minimálisan több szerencsével.

Futójáték, futás elleni védelem hiánya, bizonytalan 3. opció a passzjátékban, rutintalan secondary, gyenge special teams return és kickogg coverage játék. Van itt számtalan "negatívum" ami miatt nem kelle ünnepelni, és lehet pesszimistának lenni. A PO-ra nézve messze van még, hogy az optimisták táborába álljak, de a második félidei passzjáték hetek óta a legjobb volt, egy elit pass D ellen.

Az, hogy ez mire lesz elég a rájátszásban egy feljavult pass rushsal, még a jövő zenéje.
több mint 14 éve
triangle 1 283
Ami még nekem nagyon feltünő volt, az Guyton szerepe. Még ugyan nem jött ki Reiss elemzése a D snapekről, de Tarp és talán még white is többet játszott nála. Most ezt vagy rosszul láttam, vagy a futás miatti gyengesége, vagy sérülés, vagy pedig doghouse van a háttérben.zinedine5
Zónában is jól mozgott.

Guyton én egyszer láttam, amikor a pálya szélén gratulált Ninko-nak az első INT után.
Sanszos, hogy a válla miatt nem játszott.Sinisa
BB on why Guyton didn't play a snap: "anyone that was active for the game was able to play." :/
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ahhoz képest, hogy milyen secondary volt a pályán meglepően jók voltak cover-ben.
Ők is nagyon kellettek hozzá, hogy Carter ilyen nagyon tudjon alkotni, legyen ideje odaérni Sancsóhoz.

Ninko pedig csak kettesével tudja gyűjteni az INT-eket.
A másodiknál nagyon olvasta a játékot.Sinisa
Minden hibájuk ellenére, Arrington végre egy olyan cornerback, aki szinte mindig tudja, hogy hol a labda a levegőben, és mikor kell megfordulni. Adams meg fizikális, és rendre jól helyezkedik és tartja a pozícióját.

Más fórumon vetették fel, hogy talán lehetne alkalmazni többet a Colts féle pass D sémáját, vagyis gyakrabban felküldeni Andersont a pályára, hogy Carterrel szétszedjék a támadófalat két oldalról. Különösen, ha már van egy TD előny.
DoM
Ezt főleg akkor nézném szívesen, ha már Spikes újra a fedélzeten.
Vince+Love/Brace elég stabil lenne középen a futások ellen is, mögöttük Mayo-val és Spikes-szal.

Ninko pedig elképesztő, hogy mennyit fejlődött az elmúlt egy évben.
Nálam az idei D#-ből benne van a top3-ban.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ahhoz képest, hogy milyen secondary volt a pályán meglepően jók voltak cover-ben.
Ők is nagyon kellettek hozzá, hogy Carter ilyen nagyon tudjon alkotni, legyen ideje odaérni Sancsóhoz.

A másodiknál nagyon olvasta a játékot.Sinisa
Minden hibájuk ellenére, Arrington végre egy olyan cornerback, aki szinte mindig tudja, hogy hol a labda a levegőben, és mikor kell megfordulni. Adams meg fizikális, és rendre jól helyezkedik és tartja a pozícióját.

Más fórumon vetették fel, hogy talán lehetne alkalmazni többet a Colts féle pass D sémáját, vagyis gyakrabban felküldeni Andersont a pályára, hogy Carterrel szétszedjék a támadófalat két oldalról. Különösen, ha már van egy TD előny.

Arra mindenesetre nagyon jó lesz a hátralévő hét meccs, hogy Moore, Molden és Adams tanuljon, és szokja a rendszert. Egy bukta lehetőleg nem csoportellenfél ellen simán belefér még, és az ellenfelek minőségét elnézve egy tavaly Browns meccshez hasonló "leolvadás" akár elő is fordulhat, de egyik csapat sem tud semmi olyat felmutatni, ami minimális aggodalomra is okot adhatna.

Nagyon meglepő volt, hogy Jets mennyire nem tudott mit kezdeni Gronkkal, ami a jövőre nézve is bizakodásra ad okot, bár nem szívesen néznék még egy Pats-Jets meccset az idén (a jóból is megárt a sok, hát még ebből). Ennyi screen passzt idén szerintem összesen nem dobtunk mit tegnap, de kellett a futájáték hiánya miatt. A lényeg, hogy vhogy haladt előre a csapat, és ezzel Branchet is sikerül belevonni a mókába. A megvan a három tevékeny célpont meccsenként, akkor azért a futójáték összeomlását is ki lehet bírni. Főleg ha nincs irányító a másik oldalon.

Ettől persze nem oldódott meg a D problémája, de nagyon kellett ez a siker nekik, hogy kicsit lekerüljön róluk a teher, és lehessen a munkára, a fejlődésre koncentrálni a rájátszásig.

A yard/game alapján megítélt támadó/védőjáték szajkózását nem tudom, mikor hagyják abba a közvetítések alatt. Michaels is nagyon idegesítő volt.

A nap fénypontja meg ahogy Rex Ryan a vonat elé hajította az isteni Sanchezt a félidő előtti időkérésért. 😛

Brady parádé.

Nagyon kijött a lépés.
több mint 14 éve
Todd Haley said Chiefs QB Matt Cassel has a signficant hand injury that could end his season.

Ennyit Cassell homecomingjáról, jöhet Palko, na azért remélem ő nem dob 300 yardot, bár tegnap is 300 felett dobott Sanchez mégsem volt igazán eredménye

több mint 14 éve
Zónában is jól mozgott.

Sanszos, hogy a válla miatt nem játszott.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Örülök, hogy a múltheti hisztérikus hangulatból újra visszatértünk a régihez 😊Boston
Revízió alá lehetne venni a problémákat. Mert,hogy el nem tűntek,viszont nem is olyan sarkalatosak,mint azt a vereség láttatta.undisputedly
Ez a PO?
Nem.
Aki meg látta a meccset, pl. Sanchez atomhomály játékát, az tudja, az lett volna a meglepő, ha nem mi nyerünk.
Egyetlen óriási pozitívum a passrush volt. Hogy volt. Ilyesmiről álmodozom évek óta.

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Ami még nekem nagyon feltünő volt, az Guyton szerepe. Még ugyan nem jött ki Reiss elemzése a D snapekről, de Tarp és talán még white is többet játszott nála. Most ezt vagy rosszul láttam, vagy a futás miatti gyengesége, vagy sérülés, vagy pedig doghouse van a háttérben.
több mint 14 éve

A másodiknál nagyon olvasta a játékot.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tízyardoséknak tuti megvan. Amúgy ez természetes, nyerünk, tudomásul vesszük, örülünk (nem túlértékelve), ha úgy kapunk, ahogy az ember nem hitte, hogy mégegyszer ki fogunk, akkor meg persze, hogy elégedetlen a nép

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Örülök, hogy a múltheti hisztérikus hangulatból újra visszatértünk a régihez 😊Boston
Revízió alá lehetne venni a problémákat. Mert,hogy el nem tűntek,viszont nem is olyan sarkalatosak,mint azt a vereség láttatta.
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kinek van meg a meccs?
mert sajnos lemaradtam róla 😕

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Örülök, hogy a múltheti hisztérikus hangulatból újra visszatértünk a régihez 😊

Do your job
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Jó meccs volt és szép győzelem.
Az O a második félidőre jelentőset javult (főleg playcallingban), de nagyon aggasztó, hogy a futás gyakorlatilag 0 volt. Megint játszuk ezt a drive-onkénti futó cserélgetést, mint régebben.
A D, hát azt nem értem. Már-már komikus, hogy mennyi sérültünk van. Lassan már a csapattársak sem ismerik egymást. (Moore le is gyalúlta McC-t). Nagyon jó volt a coverage a meccsen. Carter jó játéka nagyrészt ennek is köszönhető. Ami nekem még furább, hogy McC kiválásával ez talán még jobb lett. A back 7 a második félidőben gyakorlatilag egy komoly draftolt D játékossal (Mayo) érte ezt el. A Ninko, White, Tarp, Arrington, Molden, Ihedigbo, Moore (WTF), hetesre nincs magyarázat.
Azért az érdekes, hogy Brown olyan szinten kijátszotta magát S posztról (ami nem baj), hogy a végén Ihedigbo sérülésénél Ventrone jött fel helyette. A csávot 13-szor (!!!) küldtük el illetve szerződtettük.
Az ST nekem viszont továbbra sem tetszik. A kick és punt return játékunk egy bazi nagy 0. Minek indulunk el az endzoneból, ha Edelman gyakorlatilag fényévente jut ki a 20-ból.

Belichick mint HC nagy volt tegnap.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
jelen pillanatban a secondary:
Arrington-Moore-Ihedigbo-Molden
(Adams)-(Brown)-(Ventrone)-(Edelman)

😂triangle
Minden rendben! Még depth is van. 😀

Brady feltalálta a GW drive új formáját, az első félidő végit. Komolyan, meccsfordító egy perc volt szvsz.
Hackeljük meg a stadion órákat, ne mutassanak többet 2-3 percnél. Most már harmadik meccsen kapcsol át TB a félidő/meccs végén. Tegnap iszonyú volt 28 és fél percig, aztán látta, hogy idő alig: nyomott egy hibátlan drive-ot.
A Jets nagy esélyt szalasztott el. Nem tudom, mikor lesz legközelebb, hogy ők hármas W mi meg 2L szériával meccselünk náluk. Nagyon át akarták venni az uralmat a csoportban, még várniuk kell erre.tomi-tomi
Azért nem véletlenül választjuk minden meccsen azt, hogy a harmadik negyedben hordjuk vissza a labdát, így pontszerzés a második negyed végén és a harmadik negyed elején is, és többnyire be is jönzolika26
Hogyne, érezhető ez a törekvés. Idén egyszer a Raiders ellen FG-TD formájában jött be, de ez volt a maximum. Viszont van már két INT a 2. félidő legelejéről.
Lélektanilag nagyon sokat jelentett az a TD. A Giants ellen is meg volt az esély, ott kihagyott FG lett belőle. Most a D érezhette, hogy van "értelme" rakkolni a 2. félidőben is, megérkezett a meccsbe az Off. is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
jelen pillanatban a secondary:
Arrington-Moore-Ihedigbo-Molden
(Adams)-(Brown)-(Ventrone)-(Edelman)

😂triangle
Minden rendben! Még depth is van. 😀

Brady feltalálta a GW drive új formáját, az első félidő végit. Komolyan, meccsfordító egy perc volt szvsz.
Hackeljük meg a stadion órákat, ne mutassanak többet 2-3 percnél. Most már harmadik meccsen kapcsol át TB a félidő/meccs végén. Tegnap iszonyú volt 28 és fél percig, aztán látta, hogy idő alig: nyomott egy hibátlan drive-ot.
A Jets nagy esélyt szalasztott el. Nem tudom, mikor lesz legközelebb, hogy ők hármas W mi meg 2L szériával meccselünk náluk. Nagyon át akarták venni az uralmat a csoportban, még várniuk kell erre.tomi-tomi
Azért nem véletlenül választjuk minden meccsen azt, hogy a harmadik negyedben hordjuk vissza a labdát, így pontszerzés a második negyed végén és a harmadik negyed elején is, és többnyire be is jön