New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
+1
..de jo is lenne.
Szerinted/ szerintetek van ra esély?Rule
Ha nem sérült, akkor sztem van. Jól játszott, ismeri a rendszert és nem haraggal vált el a csapattól. Meg is akartuk tartani, ezért kapott 2nd round tendert.Danna
Azért upgrade lenne Ihedigbo-hoz vagy Moore-hoz képest, már ha valóban egészséges.nDRo
Azon csodálkozom, hogy Slatert nem vetettük be safety-ként, anno játszott ott is és ismerheti a playbook nagy részét.
O-ban úgyis használhatatlan.

Page beszerzése a jelenlegi kerettel egyértelműen kötelező, kivéve ha valami titkolt sérülés nincs a dologban
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Paget kirakta az Eagles. Nem bánnám ha visszahoznánk, jól játszott nálunk tavaly.Danna
+1
..de jo is lenne.
Ha nem sérült, akkor sztem van. Jól játszott, ismeri a rendszert és nem haraggal vált el a csapattól. Meg is akartuk tartani, ezért kapott 2nd round tendert.Danna
Azért upgrade lenne Ihedigbo-hoz vagy Moore-hoz képest, már ha valóban egészséges.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Paget kirakta az Eagles. Nem bánnám ha visszahoznánk, jól játszott nálunk tavaly.Danna
+1
..de jo is lenne.
Ha nem sérült, akkor sztem van. Jól játszott, ismeri a rendszert és nem haraggal vált el a csapattól. Meg is akartuk tartani, ezért kapott 2nd round tendert.
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
+1
..de jo is lenne.
Szerinted/ szerintetek van ra esély?
több mint 14 éve
Paget kirakta az Eagles. Nem bánnám ha visszahoznánk, jól játszott nálunk tavaly.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Cannon bekerült a keretbe, ennek nagyon örülök és remélem még idén lehetőséget is kap a pályán..nagy upgrade lehet ennek az O falnak.manuszka86
melyik poszton?DoM
egyenlőre csereként v. sérülés esetén kaphatna nagyobb szerepet, na meg az utolsó 1-2 alapszakasz meccsen ami remélhetőleg már tét nélküli beférhet a kezdőbe. Alapvetően BB idei legnagyobb húzása Waters leigazolása volt, de pl. személy szerint sérülés esetén az ő helyén OG-ként el tudnám képzelni, vagy esetleg RT-ként. Hosszútávon sztem jól fogunk járni vele, simán "steal" kategória lehet a srác.manuszka86
Akkor egyvéleményen vagyunk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ALÉALÉ NEM ÉRDEKEL MÁS
CSAK A PATRIOTS CSAK A PATRIOTS CSAK PATRIOTS
ÉRTED MEGHALOOOOOOOOOOOOK
ALÉ ALÉ NEM ÉRDEKEL MÁS

És angolul is jól szólna a stadionban

ALÉALÉ IM NOT INTERESTED OTHER
JUST THE PATRIOTS JUST THE PATRIOTS JUST THE PATRIOTS
I DIE FOR U
ALÉALÉ IM NOT INTERESTED OTHER
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Cannon bekerült a keretbe, ennek nagyon örülök és remélem még idén lehetőséget is kap a pályán..nagy upgrade lehet ennek az O falnak.manuszka86
melyik poszton?DoM
egyenlőre csereként v. sérülés esetén kaphatna nagyobb szerepet, na meg az utolsó 1-2 alapszakasz meccsen ami remélhetőleg már tét nélküli beférhet a kezdőbe. Alapvetően BB idei legnagyobb húzása Waters leigazolása volt, de pl. személy szerint sérülés esetén az ő helyén OG-ként el tudnám képzelni, vagy esetleg RT-ként. Hosszútávon sztem jól fogunk járni vele, simán "steal" kategória lehet a srác.

több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
melyik poszton?DoM
O -line depth kategóriában 😛

Egyébként ha jól tudom az egyetemen előbb RT-t, majd LT-t is játszott. Szal - remélem nem mondok hülyeséget -, de pl. Waters-t, vagy Mankins-t helyettesítheti 1-2 snapben annak érdekében, h ne kelljen végig a pályán lenniük. + ST falemberként is hasznos lehet

Esetleg futójátékoknál / passznál blokkolásra nem lehetne őt használni, mint egy hatodik linemen-t?
Természetesen pasznál jogosulatlan elkapó lenne - pl. a mezszáma miatt alapból -, szemben egy TE-del, de méretei miatt passznál többet tudna hozzátenni 6. falemberként egy blitz elleni védelemhez, futásnál meg esetleg nagyobb rés keletkezhetne az ő oldalán.
Vagy ez teljesen hülye gondolat?
több mint 14 éve
melyik poszton?
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
és Ninko-nak nem volt 3 INT-je.
tomi-tomi
Természetesen az 1. intre gondoltam, csak a pontokba szedés bekavart a számozásba. Tudom, hogy nem volt 3 intje, láttam a meccset.
De nem is ez volt a véleményem lényegi mondanivalója. Biztos befolyásol, hogy mostanában láttam néhány Packers-meccset (kellett nekem, minek nézek ilyeneket), és talán éppen ezért nem tölt el az a nagy optimizmus még egy Jets-verés után sem. Pedig az már önmagában is nagy öröm 😊lucas
Nem akartam mosoly jelet tenni a mondatom után, mert akkor meg gúnyosnak tűnhetett volna. Biztos voltam benne, hogy láttad a meccset. Annyira nekem nem volt természetes, hogy melyik INT-jére gondolsz, tekintettel az FG-TD tévedésre.
Nézzünk csak Packers meccseket! Elsősorban nagyon jó focit játszanak, másrészt átélhetjük, hogy mit érezhettek mások a 2007-es Pats kapcsán. Most ők játszanak ellentmondást nem tűrően, de ne ők legyenek a mérce. Ha összefutnánk velük, akkor meg a mi oldalunkon lenne az underdog lélektani előnye. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Cannon bekerült a keretbe, ennek nagyon örülök és remélem még idén lehetőséget is kap a pályán..nagy upgrade lehet ennek az O falnak.

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
és Ninko-nak nem volt 3 INT-je.
tomi-tomi
Természetesen az 1. intre gondoltam, csak a pontokba szedés bekavart a számozásba. Tudom, hogy nem volt 3 intje, láttam a meccset.
De nem is ez volt a véleményem lényegi mondanivalója. Biztos befolyásol, hogy mostanában láttam néhány Packers-meccset (kellett nekem, minek nézek ilyeneket), és talán éppen ezért nem tölt el az a nagy optimizmus még egy Jets-verés után sem. Pedig az már önmagában is nagy öröm 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Örülök, hogy nyertünk. A D# nagyot játszott, remélem tudják tartani ezt a formát. A Jets OL milyennek számít a többi csapathoz képest?

Ventrone amúgy mit csinál az életben? Dolgozik a helyi McDonaldsban meg közbe beugrik safetynek? vagy ebből meg tud élni ,hogy 20szor leigazoljuk aztán meg elküldjük? már komolyan érdekel ez az ember 😀

Troy Edelman meg a nap fénypontja volt 😊

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Edelman lesz a shutdown corner a vak is meglássa 😀 😀Wyatt
az új Troy Brown 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Edelman lesz a shutdown corner a vak is meglássa 😀 😀

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem akarok ünneprontó lenni, de mint ahogy nem tudtam azonosulni, a múlt heti "temessük a csapatot" dologgal, most sem tudok a "minden happy" hangulattal sem. Azért nem, mert bizony a mákfaktor ugyancsak nagy szerepet játszott ebben a győzelemben. 3 dolog fordította meg a meccs menetét: 1. Sanchez szerencsétlen időkérése (OK, tudom, ez után meg is kellet csinálni az a drive-ot), 2. McKnight bénázása a punt elkapásánál (onnan azért nem volt olyan nagy kunszt TD-t elérni). 3. Ninkovich 3. intje. Mind a háromhoz jelentős adag szerencse kellett, arra meg nem nagyon lehet építeni, az vagy van, vagy nincs. A támadás valahogy sokkal könnyebben megy, ha már nincs nagy pontszerzési kényszer. És én azt sem látom, hogy mennyivel játszott jobban ez a védelem ezen a meccsen, mint a Giants ellen pl. Igaz, hogy sikeres volt a passrush, de ehhez kellett Sanchez határozatlansága is. Egy jobb irányítónál már rég nem lett volna ott a labda az esetek többségében... Persze a PO-ba kerüléshez ez elég, de félek attól, hogy ennél vérmesebb reményeink nem nagyon lehetnek, nekem legalábbis nincsenek. OK, tudom, az is szép, de...lucas
Ha úgy történtek volna a dolgok, ahogy írod, akkor talán még igaz is lenne, hogy nagy volt a szerencse faktor.
A muffed punt után csak FG-t értünk el és Ninko-nak nem volt 3 INT-je.
80 yardos drive 70 másodperc alatt egy elit védelemmel szemben nálam nem szerencse.
Össze is kellett kaparni a labdát a punt után.
Ninkovich második INT-je a lehető legtudatosabb védő játék volt.
Egy dolog a szerencse (Ninko 1. INT-jénél volt belőle, de a labda lekapása a levegőből már tudást igényelt), és egy másik kihasználni az ellenfél hibázásait. Tulajdonképpen ez a csapatsport lényege, hétfőn hajnalban ebből volt több.
Ez már a 2. meccs, amikor nincs pontszerzési kényszer és nyomás az Off.-en. A Jets a 6., a Giants a 7. drive-jából ért el pontot!
A Giants ellen kétszer szaladtak át a D-en a 4. negyedben, most nem. A nyomás mellett most jobb volt a cover is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
alexejev New England Patriots 3
Ninkovichnak két intje volt ezen a meccsen szerintem és akárki akármit mond nekem tetszett, hogy végre volt pass rush. Küzdöttek a srácok és az már nekem elég, ha szívüket, lelküket bele teszik a játékba!
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nem akarok ünneprontó lenni, de mint ahogy nem tudtam azonosulni, a múlt heti "temessük a csapatot" dologgal, most sem tudok a "minden happy" hangulattal sem. Azért nem, mert bizony a mákfaktor ugyancsak nagy szerepet játszott ebben a győzelemben. 3 dolog fordította meg a meccs menetét: 1. Sanchez szerencsétlen időkérése (OK, tudom, ez után meg is kellet csinálni az a drive-ot), 2. McKnight bénázása a punt elkapásánál (onnan azért nem volt olyan nagy kunszt TD-t elérni). 3. Ninkovich 3. intje. Mind a háromhoz jelentős adag szerencse kellett, arra meg nem nagyon lehet építeni, az vagy van, vagy nincs. A támadás valahogy sokkal könnyebben megy, ha már nincs nagy pontszerzési kényszer. És én azt sem látom, hogy mennyivel játszott jobban ez a védelem ezen a meccsen, mint a Giants ellen pl. Igaz, hogy sikeres volt a passrush, de ehhez kellett Sanchez határozatlansága is. Egy jobb irányítónál már rég nem lett volna ott a labda az esetek többségében... Persze a PO-ba kerüléshez ez elég, de félek attól, hogy ennél vérmesebb reményeink nem nagyon lehetnek, nekem legalábbis nincsenek. OK, tudom, az is szép, de...

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
OL Marcus Cannon will be put on active roster today, according to Bill Belichick.

😊Danna
Akkor kirakjuk Ventronet? 😀zolika26
egy jós vagyok... 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Stephan New England Patriots 49
OL Marcus Cannon will be put on active roster today, according to Bill Belichick.

😊Danna
Erre a hírre vártam, amióta megismertem a történetét. Hajrá Marcus!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kis móka a footballsfuture Pats fórumáról:

I love how LaDainian "We physicaly, they finesse" Tomlinson got hurt by a sub-200 pound college QB playing his first game snaps ever at CB.
I am sure that BB decided that Edelman was best used on defense after he heard of his resent assault and battery charges.
Edelman should be in jail right now. This is his second violent act towards women in two weeks. Also, I didn't see Bart Scott at all. Has he been moved to the PR department?
😂DoM
Óriásiak 😀

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/

😊Danna
Akkor kirakjuk Ventronet? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve

😊
több mint 14 éve
Kis móka a footballsfuture Pats fórumáról:

I love how LaDainian "We physicaly, they finesse" Tomlinson got hurt by a sub-200 pound college QB playing his first game snaps ever at CB.
I am sure that BB decided that Edelman was best used on defense after he heard of his resent assault and battery charges.
Edelman should be in jail right now. This is his second violent act towards women in two weeks. Also, I didn't see Bart Scott at all. Has he been moved to the PR department?
😂