New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
triangle 1 283
picbörgöt nehéz lesz elkapnia bárkinek idén is, a többi afc po-csapatnál szerintem hiányzik több kisebb-nagyobb dolog ahhoz, hogy reálisan félni kelljen tőlük (persze egy meccsen bármi...)

más: Patriots WR/DB/PR/KR Julian Edelman named AFC Special Teams Player of Week. 😊
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
(...) különösen ha az utóbbi meccsek tendenciájából indulunk ki, hogy a meccsek első harmadában még döcög a gépezet. DoM
Itt egy verzió, mi lehet az oka.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Még abban is reménykedem, hogy a Ravensnél jobb mérleggel zárunk, ők fogadják majd a Steelers (vagy fordítva, ez nekem mindegy), és mondjuk mi meg kapjuk a Houston/6. győztesét. A háború után a Steelers és a Ravens is verhető lenne szerintem hazai pályán, és akár még egy SB is összejöhetne, de ehhez persze rengeteg dolognak kéne klappolnia – reménykedni azért szabad.Wyatt
Erre utaltam én is. Ez a két csapat - szintén magunk között szólva - könnyen elképzelhető, h darabokra szedné a Pats-et.
Jó lenne, ha az egyik kiejtené a másikat (gyakorlatilag mindegy h melyik melyiket) a WC-on, aztán a divisional round-ban meglepetés vereséget szenvedne (a Ravens idén amúgy is hajlamos erre :rolleyes: ) és akkor összejöhet egy AFC döntő is.
A Bengalsból simán kinézem, h a PO-ban elkalapálja vmelyik konferencia riválisát. Vagy akár egy Schaubbal felálló Texansból is kinézném, h akár a BAL-t, akár PIT-t szoros kűzdelemben elkapja.
A Pats meg közben egy könnyebb (de nem könnyű!!!) ágon, fantasztikus RZ defense-szel, Carter és Anderson 1-2 sack-jével, Arrington INT-jeivel, Ocho "meglepetés" TD-ivel, ill. Welker, Gronk és Hernandez sok - sok sikeres elkapásával bemasírozhat előbb az AFC döntőbe, utána meg a SB-ba. (ahol aztán csúfos vereséget mér ránk a GB, a NO, vagy ..... a Niners :o :o )

Kicsit félek, h ha összefutunk a BAL-ral, vagy a PIT-gel, akkor ott szomorú véget ér idén is a szezon :rolleyes: :rolleyes:
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az AFC playoffsban várhatóan érdekelt komolyabb csapatok közül (Bengals, Jets, Ravens, Steelers, Texans) mind rendelkezik olyan védelemmel, amelyik problémát okozhat a Pats támadósornak, különösen ha az utóbbi meccsek tendenciájából indulunk ki, hogy a meccsek első harmadában még döcög a gépezet. Ha rossz napot fognak ki, arról még nem is beszélek.

A kérdés inkább az, hogy melyik csapatnak van olyan passzjátéka és főképp irányítója, aki ezt ki tudhatja használni?

A válasz (Roethlisberger & Arians) szerintem elég egyértelmű. A Texans a futójátéka miatt jelenthet gondot, mert azt ugye még annyira se tudjuk megállítani, mint a passzt. A Ravensnél minden adott lenne, de szerencsére Cam Cameron az OC.

Majd meglátjuk hogyan alakul a csapat játéka, és hogyan épülnek fel a sérültek.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Pass rush egész jól muzsikál azért mostanában, abból még lehet is valami, a secondary meg a stabil egy mondatban viszont vicces 😊 Na mindegy, talán lesz még egészséges része is annak a csapatrésznek a PO-ra, aztán hátha meglepődünk, hogy Ocho tényleg a PO-ra pihen 😀 Végülis, eddig mindig minden kártya el lett lőve az alapszakaszban, hátha tanultak – tudom, tudom, bili, de hátha 😛
Mondjuk az tényleg csúnya, hogy azért ez finoman szólva sem a legjobb Pats mostanában, és simán ennek van a legtöbb esélye bejutni egészen a döntőigWyatt
Már 2 éve várok egy Edelman reverse pass playre, talán azt az AFC döntőre tartogatjuk ami eddig még nem jött el amióta draftoltuk. Nem tudom elképzelni, hogy BB playbookjában ne lenne egy ilyen play úgy, hogy egy college QB az egyik WR-ünk (A la 2005-ös Pittsburgh playoff)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pass rush egész jól muzsikál azért mostanában, abból még lehet is valami, a secondary meg a stabil egy mondatban viszont vicces 😊 Na mindegy, talán lesz még egészséges része is annak a csapatrésznek a PO-ra, aztán hátha meglepődünk, hogy Ocho tényleg a PO-ra pihen 😀 Végülis, eddig mindig minden kártya el lett lőve az alapszakaszban, hátha tanultak – tudom, tudom, bili, de hátha 😛
Mondjuk az tényleg csúnya, hogy azért ez finoman szólva sem a legjobb Pats mostanában, és simán ennek van a legtöbb esélye bejutni egészen a döntőig

több mint 14 éve
Nem kellene hozzá sok.
- egy deep threat célpont
- pass rush valahogy Jets meccs módra
- run def upgrade
- stabil secondary
És irány a SB!

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Magunk között szólva, a jelenlegi állapotok (Schaub) és a hátralévő schedule (0.333 átlagban az ellenfelek mutatója) után nagyon szomorú lennék, ha érdekeltek lennénk a WC körben...
Még abban is reménykedem, hogy a Ravensnél jobb mérleggel zárunk, ők fogadják majd a Steelers (vagy fordítva, ez nekem mindegy), és mondjuk mi meg kapjuk a Houston/6. győztesét. A háború után a Steelers és a Ravens is verhető lenne szerintem hazai pályán, és akár még egy SB is összejöhetne, de ehhez persze rengeteg dolognak kéne klappolnia – reménykedni azért szabad.

több mint 14 éve
Megint vezetünk az AFC-ben. Érdekes...lucas
Ez szvsz az AFC szintjét jellemzi idén 😀FViktor93
A mezőny kiegyensúlyozottságát 😉

De tényleg: pont volt egy kérdőív Mike Reiss blogján, h melyik a legjobb csapat az AFC-ben. Matt Schaub - és ezáltal a Texans várható - kiesésével 3 esélyes maradt: BAL, PIT, NE. (a tippek 99%-a is erre a 3 csapatra esett, némileg meglepően a Pats-re több mint 60%-nyi szavazat jutott :rolleyes: :rolleyes: )
Ezek közül bárki nyerheti az AFC-t idén.
Simán el tudom képzelni, h a Pats azért jut AFC döntőbe, mert pl. a Ravens - Pittsburgh duót időközben elpaterolják a Pats útjából és olyan csapattal játszhat folyamatosan a Pats, akiknek nincs olyan defensük, h Brady-t megfogják és szétdobálja őket.

De azt is el tudom képzelni, h a WC mérkőzésen, hazai pályán csúnyán elvérezzünk, pl. az AFC North másodikjával szemben... (amire volt már példa a történelem során:S)
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Érdekes Wilfork gyengélkedése, nekem is feltűnt, hogy messze nem olyan domináns, mint volt az elmúlt években. Remélem tényelg csak a kifáradás miatt van, nem pedig "elromlott".

Másik nagyágyú meg Mankins, aki idénre szignifikánsan visszaesett. Waters egyértelműen jobban játszik, Logan meg, mióta megkapta a nagy pénzt, teljesen visszaszürkült a mezőnybe, futás blokkálásban sehol nincs a tavalyi formájától. Ráadásul csomó hülye szabalytalanságot csinál. Lehet Cannon nem is Waters helyét veszi majd át, ha így folytatódnak a dolgok...

Hétfő éjszaka meg nem egészen értettem, hogy minek kell 3 TD-s előnyben a meccs végén Brady-nak QB sneaket csinálni. Elvileg kicsit sérült a karja, teljesen felesleges kockáztatni.
több mint 14 éve
Tegnap:
"The Patriots released offensive lineman Donald Thomas and used his roster spot to re-sign safety Ross Ventrone."
Link
Ma:
"By the way, the Patriots have released Ross Ventrone. Again. No player has been named to take his roster spot."
Link

"This is the 17th transaction involving Ventrone this season, and that number will likely rise if Ventrone clears waivers and returns to the practice squad later this week." 😀

Ez meg csak simán érdekes:
"the Patriots’ defense is ranked in the top ten (10th) in the league for fewest points allowed per game (20.3)."

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
"nekem még Solder játéka is tetszett, nagyon jó blokkokat osztott ki futójátékoknál"

plussz Edelman PRTD-jénél két embert blokkolt(az egyik fel is borult) le szal fasza volt a gyerek.

Edelmanra pedig nem találok szavakat

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
nekem még Solder játéka is tetszett, nagyon jó blokkokat osztott ki futójátékoknál, illetve Vereen igaz ha csak pár carry-t kapott sztem nagyon jól mozgott. Azért ki gondolta volna még a szezon kezdete előtt hogy Arrington fogja vezetni az INT listát a ligában? 😂

több mint 14 éve
triangle 1 283
az O döcög mostanában, ez vitathatatlan, de én egyelőre azzal nyugtatom magam, hogy nem szoktak végig sziporkázva bajnokságot nyerni (még 2007-ben sem sikerült :rolleyes: ). Brady-vel és BB-vel a playoff elvárás, de én az alapszakasznak ezen túl már nem tulajdonítok nagy jelentőséget (karcolunk, mint tavaly vagy botlunk néhányat, mint idén). rengeteg csapat támad fel a PO-ra a semmiből, és nekünk azért nem is onnan kell javulnunk (sem O, sem D oldalon). ettől persze észre lehet venni, és szóvá lehet tenni a hibákat menet közben is, a hosszú passzok hiánya előtt pl. én is értetlenül állok...
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Látva a mérközést, a pass D jó volt, bár egy pár blown coverage azért volt. Főleg akkor rontottuk el a zónázást, amikor blitz volt és kevesebb ember volt hátul, ezért nagyon fontos, hogy Carter és Anderson is jól játszon, ami most meg is volt.
A run O-val nemigen tudtunk mit kezdeni az elején. Azért az fura, hogy Deadrick kiszorította Ellist. BB továbbra is kisérletezik a D-line-on, mert ugyan Ellis valóban nem észrevehető, de Deadrick-kel sem javul jelentősen a run D, ráadásul (ahogy írtátok is) Vince-nek is többet kéne pihenni középen. Love, Brace és Warren nyugodtan játszahatott volna most is a garbage-ban többet.
Guyton előző heti pihenésére is fény derült azzal, hogy most játszott. Jó is, mert nemigen volt LB a keretben. Safetyben nem tudom mi tartja a keretben Brownt. Megint Ventrone jött be harmadik safetként. Sergio azzal a Giants elleni büntetéssel kijátszotta magát a D-ből.
Az azért nem elfelejtendő, hogy ki ellen játszottunk. Ez a meccs valószínűleg Cassel ellen is meglett volna a D-nek, így ez kötelező volt.

Az O kicsit olyan volt nekem, mint amikor egy jobb soccer csapat játszik egy gyengébbel és csak a mezeket küldik ki. A második negyedben amikor kiírták, hogy 44 yard összesen, azért az nonsense ettől az O-tól. Most már nem ez az első meccs az O-tól, hogy az első félidőben teljesen maguk alatt játszanak. 0 volt a run és a pass O is. Most vagy rossz az alapterv, vagy könnyelmüsködnek és nem teszik oda magukat 100 %-on. Ami viszont mindenképpen pozítiv és fontos is, hogy szünetben jól váltunk. A második félidőre egy sokkal jobb, váltzozatosabb O jött ki és ezért lett ez ennyire sima. Ami még szerintem negatív, az az egysíkú passzjátékunk. 20 yard felett nincs passz. A két TE és Welker van mint opció, a többiek (Branch, Ocho, Price?) abszolut non-faktor. Nem tudok felülni az utáljuk Ochot bandvagonra, mert gyakorlatilag nem megy felé labda. Remélem csak titkolunk egy pár oldalt a playbookból, mert több csapat is gyakorlatilag 8 man in the box-ot védekezik ellenünk, mert nincs deep veszély egyáltalán.

Ami még pozitív Cannon (nem gondoltam volna, hogy játszik idén) és Edelman játéka, meg az, hogy végre az ST (jó coverage-ek is voltak) is megmutatott valamit abból, hogy, hogy is kéne játszani ezt.
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
nem sokon múlt a nyaktörés Gronkowski-nak 😐szampi#33
Igen, az elég szerencsétlen eset volt. DJ totál telibe találta.ulpianus
http://youtu.be/PXF3etruo_Y
nem kifejezés hogy telibetalálta 😀

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Megint vezetünk az AFC-ben. Érdekes...lucas
Ez szvsz az AFC szintjét jellemzi idén 😀
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Megint vezetünk az AFC-ben. Érdekes...

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Ez badarság.
Teljesen evidens, hogy egy csoportgyőztest illet meg a hazai pálya előnye, mivel mégiscsak megnyert egy csoportot.
Pl. Pats évről-évre az AFC csoportgyőzteseivel mérkőzik, egy erős csoportban (ez akár 9 erős meccs is lehet simán idényenként) ha így öszehoz egy 10-6-ot, és megnyer egy erős csoportot inkább jár a hazai pálya, mintha egy csapat könnyű sorsolással besurran 11-5-el, de úgy, hogy a csoportját nem ő nyeri.Sobri Jóska
+1DoM
Így van, tessék szépen megnyerni a csoportot, aztán nincs hiszti. A San Diego Indy elleni győzelménél pedig konkrétan tomboltam, kár, hogy így pont ideális ellenfél érkezett a másik nagy kedvenc Pittsburghnek 😛
Az Eaglesnek örülnék, ha jól teljesítenének, de ismerve magunkat, ha jobbak leszünk, úgyis alázunk, ha nem, akkor meg úgyis PO-s lesz a Philly 😊 Egyedül a Houston elleni zacsi volt olyan, hogy úgy voltam vele, hogy most jobb lenne kikapni, hátha elhiszik, hogy tudnak nyerni nagy csapatok ellen is, és megfingatják a kócosokat 😊

több mint 14 éve
szokásos, győztes meccs utáni "még szép hogy nyertünk" hangulat (azaz csend) a topikban 😊 triangle
BB szavaival élve: "It’s nice to be 7-3."

Gronkowski + (bár a szaltóját rossz volt nézni)
futójáték +
Cannon +

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez badarság.
Teljesen evidens, hogy egy csoportgyőztest illet meg a hazai pálya előnye, mivel mégiscsak megnyert egy csoportot.
Pl. Pats évről-évre az AFC csoportgyőzteseivel mérkőzik, egy erős csoportban (ez akár 9 erős meccs is lehet simán idényenként) ha így öszehoz egy 10-6-ot, és megnyer egy erős csoportot inkább jár a hazai pálya, mintha egy csapat könnyű sorsolással besurran 11-5-el, de úgy, hogy a csoportját nem ő nyeri.Sobri Jóska
Értem az érvelésed, de egy szupergyenge csoport megnyerése esetén (tavalyi AFC West) viszont ugyanannyira méltánytalan.
A továbbjutást még el is tudom fogadni (aki megnyer egy csoportot, legyen biztos PO résztvevő), de a PO résztvevők között viszont méltányosabbnak érezném, ha az egész éves teljesítményt vennék figyelembe és aki jobb eredményt ér el, az lássa vendégül a gyengébb eredményt elérő csapatot.

De mindegy igazából, mert jelenleg nem így van az NFL-ben, úgyh kár róla beszélni...Rule
Ez azzal van dogmatikai összefüggésben,hogy kint nem csak a SB bajnok a tényleges "győztes".
Értékelik kint a divízió, konferencia bajnokokat is. Éppen ezért aki megnyeri a csoportját, az "bajnok". Éppen ezért nem ő megy egy "nem bajnokhoz".
több mint 14 éve
Ez badarság.
Értem az érvelésed, de egy szupergyenge csoport megnyerése esetén (tavalyi AFC West) viszont ugyanannyira méltánytalan.
A továbbjutást még el is tudom fogadni (aki megnyer egy csoportot, legyen biztos PO résztvevő), de a PO résztvevők között viszont méltányosabbnak érezném, ha az egész éves teljesítményt vennék figyelembe és aki jobb eredményt ér el, az lássa vendégül a gyengébb eredményt elérő csapatot.

De mindegy igazából, mert jelenleg nem így van az NFL-ben, úgyh kár róla beszélni...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez badarság.
+1
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
szokásos, győztes meccs utáni "még szép hogy nyertünk" hangulat (azaz csend) a topikban 😊

számokat kedvelőknek néhány, a meccsen megdőlt rekord:
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2011/11/patriots_34_chi_1.htmltriangle
Fiúk! Egyezzünk meg abba hogy hétvégén mi nyerünk és akkor majd lesz miről dumálni 😛 Nektek úgyse annyira égető ez a meccs (ígérjük cserébe a Jetset is ütjük) nekünk viszont még egy kis mézesmadzag a győzelem 😊 Egyébként a ti esélyetek nálam 1:2 miénk 1:100, úgyhogy no para.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szokásos, győztes meccs utáni "még szép hogy nyertünk" hangulat (azaz csend) a topikban 😊 triangle
Milyen az ideális kommentelő patrióta?

Megnézi csapatát hajnali fél 3-tól 3/4 6-ig, utána alszik egy fél órát, de még jobb, ha inkább beír a topicba. 8-ra (9-re, 10-re stb.) beér a munkahelyére, próbál ébren maradni, ha van internet, ír pár hozzászólást. Hazaér délután-optimális esetben nincs családja- és végre el tudja mondani kényelmesen a véleményét. 😊