New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Bár nyert a Jets, de a csoportgyőzelem a saját kezünkben és ha a lendületből hozzuk a következő meccseket, akkor még akár a PO első körében való pihenés is elérhető cél kell, hogy legyen, persze majd meglátjuk.Bruschi85Bármi lehet, de nem tudom elképzelni, hogy a hátralévő 5 meccsünkből 3-on kikapjunk, márpedig csak ebben az esetben nem nyerjük meg a csoportot, a többi a Texans/Ravens/Steelers hármason is múlik szerintem

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Amilyen nehezen indult olyan sima lett, pedig jobban tartottam a Phillytől, de teljesen domináltunk minden szinten az első negyedet kivéve. Működött a futójáték BJGE révén, TE passzok G-Force és Hörni révén és Deion is régi önmagát idézte. Az O# fal remekül megvédte Tomot, Wes pedig sérülése után is remek teljesítményt nyújtott. Minden téren domináltuk a meccset és megérdemelten nyertünk. Remek sorozat a Jets, KC és a Philly győzelem zsinórban.Látva a feljavított secondaryt Edelmannel és a sérülteket, nem csoda, hogy a védelem nyelte a yardokat, viszont Young az utolsó TDvel együttvéve és McCoyt is sikerült kikapcsolni ez döntő volt és mindenki hozzá tett a meccshez és a győzelemhez!
Szép volt Fiúk!
Bár nyert a Jets, de a csoportgyőzelem a saját kezünkben és ha a lendületből hozzuk a következő meccseket, akkor még akár a PO első körében való pihenés is elérhető cél kell, hogy legyen, persze majd meglátjuk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Én ezek után a Denver ellen már nem mondok semmit 😛Tartok ettől az Eaglestől...csend és nyugalom inkább... kivéve, amikor Sobri bejön és megint előadja, hogy Tebow bezzeg már a vízen járni is megtanult😀
Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊Witchdoctor
btw, behúztuk a hátralévő alapszaki meccsek közül a legnehezebbet is
innen
vs IND
@WAS
@DEN
vs MIA
vs BUF
érik a 13-3 és a bye weekGyulus

több mint 14 éve
Tartok ettől az Eaglestől...csend és nyugalom inkább... kivéve, amikor Sobri bejön és megint előadja, hogy Tebow bezzeg már a vízen járni is megtanult😀
Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊Witchdoctor
btw, behúztuk a hátralévő alapszaki meccsek közül a legnehezebbet is
innen
vs IND
@WAS
@DEN
vs MIA
vs BUF
érik a 13-3 és a bye week
több mint 14 éve
Tartok ettől az Eaglestől...Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊

több mint 14 éve
Nfl.com-on van egy cikk a franchise tagek alakulásáról:Given Wes Welker's age, 30, a $9.4 million franchise tag -- for wide receivers -- might make the most sense there, as well.
Mondjuk sztem kevesebbért is meg tudnánk állapodni vele, de azért érdekes.
cikk:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8247df3a/article/2012-franchise-tag-figures-will-be-down-across-the-board?module=HP11_headline_stack

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Az nem jó akkor BB nem üzletelne Reiddel mondván túl magasan vannak a pickjeink 😛 Na bocsánat nem akarom szét offolni a Pats topicot csak ezekre muszáj volt reagálni 😊Már azt hittem jön valami fogadási ajánlat 😀WyattÁá. Ha fogadok mindig veszítek. Max. tippelek. Akkor szoktam nyerni is 😊 Nekünk lényegében már tökmindegy. A PO rég elúszott. A legjobb az lenne ha mindenkitől kikapnánk és korán draftolhatnánk.Shawn84
több mint 14 éve
Már azt hittem jön valami fogadási ajánlat 😀WyattÁá. Ha fogadok mindig veszítek. Max. tippelek. Akkor szoktam nyerni is 😊 Nekünk lényegében már tökmindegy. A PO rég elúszott. A legjobb az lenne ha mindenkitől kikapnánk és korán draftolhatnánk.
több mint 14 éve
Ááá, nem kell nekünk alamizsna. Megverjük mi a a Pats-t anélkül is 😛 Young és Shady majd tesz róla.Nyilván nem, de hát hadd folytassuk amit a Giants ellen (máig sem értem hogyan) elkezdtünk 😊dandeFiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉dandeazért ahhoz a továbbjutásos dologhoz nem csak ez a győzelem kell ám 😀
meg nem csak Ti kelletek hozzá, hanem egy alapos körbeverésHabi
több mint 14 éve
Nyilván nem, de hát hadd folytassuk amit a Giants ellen (máig sem értem hogyan) elkezdtünk 😊Fiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉dandeazért ahhoz a továbbjutásos dologhoz nem csak ez a győzelem kell ám 😀
meg nem csak Ti kelletek hozzá, hanem egy alapos körbeverésHabi
több mint 14 éve
Fiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉dandeazért ahhoz a továbbjutásos dologhoz nem csak ez a győzelem kell ám 😀
meg nem csak Ti kelletek hozzá, hanem egy alapos körbeverés

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Fiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉
több mint 14 éve
Már korábban is meg akartam kérdezni, de jól láttam az előző meccsen, hogy Edelman LB-ként is felállt párszor? Vagy ott CB volt ő, csak bent a fal mögött?Sobri JóskaLB-ként is volt fent
több mint 14 éve
Már korábban is meg akartam kérdezni, de jól láttam az előző meccsen, hogy Edelman LB-ként is felállt párszor? Vagy ott CB volt ő, csak bent a fal mögött?
több mint 14 éve
az amúgy sem zsenge Philly pass rush lehet nagy kihívás lesz ennek a sérülésektől sújtott Ofalnak...😊
Chung sérülése érdekes tényleg...
edit megjegyzi: Wyatt a megjegyzés Ochoról epic 😀Habi

több mint 14 éve
Ventrone se játszhat, mert a támadófal apróbb sérülései miatt nem lehetett Donald Thomast kitenni, hogy legyen hely a safetynek az 53-ban, így Sergio Brown képviseli majd a depthet, akit a Giants elleni hülyesége óta pályára sem engedtek. Bónusznak az egészséges CB állomány meg Edelmannel együtt négy főt számlál.DoMSlatert idén még nem láttam safety poszton, pedig anno ott is ügyködött... gondolom Edelman után ő lesz a következő WR, akit bevetünk hátul.
Chung Q... ő most nagyon sokat számít, egészségesen megoldaná az egyik safety posztot... tényleg egy vicc, hogy szezon előtt még olyan embereket engedtünk el, mint Sanders... Vödört nem említem, egy végigszívott lockout után szvsz minden nfl csapatnak csak a kárára válna.
DMC meg szerencsétlenkedett annyit idei szezon elején, mint Butler tavaly... Moldent és Adamst szarrá dobálják..
kíváncsi vagyok, hol állnánk, ha a Carter, Anderson, Waters igazolások nem jöttek volna be...
több mint 14 éve
Ventrone se játszhat, mert a támadófal apróbb sérülései miatt nem lehetett Donald Thomast kitenni, hogy legyen hely a safetynek az 53-ban, így Sergio Brown képviseli majd a depthet, akit a Giants elleni hülyesége óta pályára sem engedtek. Bónusznak az egészséges CB állomány meg Edelmannel együtt négy főt számlál.
több mint 14 éve
az amúgy sem zsenge Philly pass rush lehet nagy kihívás lesz ennek a sérülésektől sújtott Ofalnak...Chung sérülése érdekes tényleg...
edit megjegyzi: Wyatt a megjegyzés Ochoról epic 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
triangle
1 283
nekem most kicsit óvatosnak tűnik a csapat, szerintem nem akarnak kockáztatni (rápihenünk a po-ra 😂 )
több mint 14 éve
Hát mondjuk ahhoz képest, hogy Chung majdnem már két meccsel ezelőtt is játszott, ez így elég szar. Mondjuk amikor a csere center is kiesik, se rossz, CB az minek, úgyis jól állunk, Ochocincóra meg mondanám ő olyan, mint a matekban az egyes (nem oszt, nem szoroz), de ez két dolog miatt sem igaz, egyrészt azért egy pár playre jó lehetne, és ki tudja, talán még használnánk is, másrészt 85

több mint 14 éve
triangle
1 283
Fletcher és Spikes mellett az alábbiak már biztosan nem játszanak az eagles ellen:Patrick Chung, Devin McCourty, Dan Connolly, Chad Ochocinco
több mint 14 éve
Ocho nem játszik
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."