New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Nem lett igazam, de ezt most kivételesen nem bánom... 😊
Ugyanakkor továbbra sem revideálom azon álláspontomat, hogy ez a védelem harmatgyenge továbbra is. Ami nagyon zavart, hogy 4-5 emberes rushnál sem tudtunk semmi nyomást tenni Youngra, az, hogy ennek ellenére rontott nem a D érdeme szerintem. De szerencsére ez most nem számított a RZ védelem még mindig működik. A SEC-ünk egy vicc, de komolyan.
Az O pedig egész jól belejött a kezdeti nyekergés után. Ami tetszett az a hatékony futójáték volt az elején, amivel egész jól tudtunk haladni.
Bár nem láttam teljes Eagles meccset idén, de sokkal többet vártam az Aso Samuel párostól. A Revis-Cromartie duó a Jets meccs alapján simán veri őket.
Nem "merszegéynbradytmindigbántják", de csak nekem tűnt fel, hogy csúnyán nyírták TB-t az elején. Nem utolsó pillanatos hitekre gondolok, de volt egy pár olyan ütközés, ami már a dobó mozdulat végén érkezett akkor, amikor már nyilvánvaló volt, hogy elment a passz és nincs értelme. Kicsit ennek tekintélyteremtéses bünti szaga volt.
Én is megnéztem volna Hoyert passzolni, szerintem neki sem ártott volna, ha tud egy kicsit éles helyzetben gyakorolni.
Jövő héten Kóc, csak ehogy átaludjuk a meccset, az azért fájna... 😊

több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
BB-nek meg kéne tiltani, hogy WR-t húzzon a drafton (meg CB-et is csak mértékkel). Chad Jackson, Tate, most meg Price... Az egyetlen általunk draftolt, értékes WR egy college QB aki DB-t játszik 😊.LordTamas
Ebben a formában azért nem teljesen fedi a valóságot, csak vissza kell nyúlni közel 10 évet 2002-ig, mert akkor egy drafton 2 jó WR sikerült szerezni D. Branch (2. kör/56) és D. Givens (7. kör/253) személyében. 😉Egon bá
Jaja, de Branch trade révén került hozzánk másodjára, ezért már nem "saját" játékosnak számoltam. Mindenesetre 10 év elég sok WR tekintetében. De a megoldás, hogy csak TE-et draftolunk, aztán cserélgetjük őket DB-re, WR-re meg LB-re. 😊

Egyébként a TE-ekhez jó szeme van a scouting staffnak: Graham, Watson, Hernandez és Gronkowski elég szép névsor. Főleg az utolsó, aki a liga legjobb TE-je lesz lassan. Mindig irigyeltem a Dallast Witten miatt, most viszont van nekünk is egy hasonló kaliberű játékosunk, sőt..
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Kerestem tegnap a pályán 85-t, nem sok sikerrel...sérült vagy még mindig nem tanulta meg a playbookot?Amadeus91
is-is

egyébként hamstring miatt ültzinedine5
....

év végén cut?
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Kerestem tegnap a pályán 85-t, nem sok sikerrel...sérült vagy még mindig nem tanulta meg a playbookot?Amadeus91
is-is

egyébként hamstring miatt ült
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Kerestem tegnap a pályán 85-t, nem sok sikerrel...sérült vagy még mindig nem tanulta meg a playbookot?
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Underwood menjen a jó francba és jöhet Price végre!
Kár hogy Hoyert nem passzoltatták, szerintem megcsinálhattak volna egy nagy játékot Price-al!
Viszont nem tudtunk igazán tökös nyomást helyezni Vince-re, mák hogy a kellő pillanatban rendre jöttek a droopok és a rossz dobások, bár így is meglett neki a 400 yard m :rolleyes: !ParadSEC
Na igen, mit tudhat Underwood, hogy hamarabb került pályára mint Price. Hacsak Price nem teljesen egészséges még.nDRo
Nevetséges amit ezzel a posztal művelünk. Eleve alig játszott, amikor egészséges volt, utána megsérült, akkor amikor valakinek feltünt, hogy a keretben van, most megint mondják a lehetőséget és ott ül a padon. Az utcáról behozott vadhajú meg fent van 19 snapnél. Ochonak az eddigi 10 meccsen (, ha jól tudom) egyszer volt több snapje, amikor ő folyamatosan együtt edz Bradyvel. Kb ugyanaz Underwood, mint safetyben Ventrone. Van elötte a keretben játékos (Price=Brown), de valamiért nem az játszik. Megjegyzem Brown miket művel amikor pályán van?!? Hozzá képest Ihedigbo egy Polamalu.
White megint töbet játszott mint Guyton, meg is ettünk rajta egy-két hosszab playt.
Egyébként a meccs nekünk kifejezetten jól alakult. Nem aludtunk be túl sokat az elején. Egy lassú driveunk volt az elején és utána már pörögtünk. A bírók is a mi javunkra tévedtek inkább, bár azért a facemask és a (véleményes) DPI elnézésével szemben azért lehetett látni Vincen és Love-on is egy-két holdingot.
Edelman jövő héten már DT-t fog játszani. Mekkorét odanyomott már Youngnak. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
BB-nek meg kéne tiltani, hogy WR-t húzzon a drafton (meg CB-et is csak mértékkel). Chad Jackson, Tate, most meg Price... Az egyetlen általunk draftolt, értékes WR egy college QB aki DB-t játszik 😊.LordTamas
Ebben a formában azért nem teljesen fedi a valóságot, csak vissza kell nyúlni közel 10 évet 2002-ig, mert akkor egy drafton 2 jó WR sikerült szerezni D. Branch (2. kör/56) és D. Givens (7. kör/253) személyében. 😉
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
BB-nek meg kéne tiltani, hogy WR-t húzzon a drafton (meg CB-et is csak mértékkel). Chad Jackson, Tate, most meg Price... Az egyetlen általunk draftolt, értékes WR egy college QB aki DB-t játszik 😊.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Na csak be lett húzva!
Amikor megcsinálták az elején a bazi nagy playeket, nem gondoltam volna hogy itt labdába fogunk rúgni, de Brady igazi vezérnek tűnt ezen a meccsen!
Branch előtt le a kalappal ezzel a sebességgel is simán hozta amit kellet, hihetetlen figura!
Kár hogy Hoyert nem passzoltatták, szerintem megcsinálhattak volna egy nagy játékot Price-al!
Viszont nem tudtunk igazán tökös nyomást helyezni Vince-re, mák hogy a kellő pillanatban rendre jöttek a droopok és a rossz dobások, bár így is meglett neki a 400 yard m :rolleyes: !ParadSEC
Na igen, mit tudhat Underwood, hogy hamarabb került pályára mint Price. Hacsak Price nem teljesen egészséges még.
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Na csak be lett húzva!
Amikor megcsinálták az elején a bazi nagy playeket, nem gondoltam volna hogy itt labdába fogunk rúgni, de Brady igazi vezérnek tűnt ezen a meccsen!
Branch előtt le a kalappal ezzel a sebességgel is simán hozta amit kellet, hihetetlen figura!
Viszont nem tudtunk igazán tökös nyomást helyezni Vince-re, mák hogy a kellő pillanatban rendre jöttek a droopok és a rossz dobások, bár így is meglett neki a 400 yard m :rolleyes: !

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
csend és nyugalom inkább... kivéve, amikor Sobri bejön és megint előadja, hogy Tebow bezzeg már a vízen járni is megtanult😀Gyulus
Ha majd az kell a győzelemhez akkor járni fog, de momentán eléggé szükségtelen.
Azért meglepő lett volna ha ez az Eagles komolyabb erőkifejtésre késztetett volna minket. Túl jók a matchupok nekünk. Vagy mondhatnám úgyis, hogy azért a Pats jelenleg sokkal jobb, mint a Vick nélküli Eagles.
Ezt a támadóformát kéne átmenteni a PO-ra, csakhát az ugye a PO.

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Bár nyert a Jets, de a csoportgyőzelem a saját kezünkben és ha a lendületből hozzuk a következő meccseket, akkor még akár a PO első körében való pihenés is elérhető cél kell, hogy legyen, persze majd meglátjuk.Bruschi85
Bármi lehet, de nem tudom elképzelni, hogy a hátralévő 5 meccsünkből 3-on kikapjunk, márpedig csak ebben az esetben nem nyerjük meg a csoportot, a többi a Texans/Ravens/Steelers hármason is múlik szerintem

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Amilyen nehezen indult olyan sima lett, pedig jobban tartottam a Phillytől, de teljesen domináltunk minden szinten az első negyedet kivéve. Működött a futójáték BJGE révén, TE passzok G-Force és Hörni révén és Deion is régi önmagát idézte. Az O# fal remekül megvédte Tomot, Wes pedig sérülése után is remek teljesítményt nyújtott. Minden téren domináltuk a meccset és megérdemelten nyertünk. Remek sorozat a Jets, KC és a Philly győzelem zsinórban.
Látva a feljavított secondaryt Edelmannel és a sérülteket, nem csoda, hogy a védelem nyelte a yardokat, viszont Young az utolsó TDvel együttvéve és McCoyt is sikerült kikapcsolni ez döntő volt és mindenki hozzá tett a meccshez és a győzelemhez!

Szép volt Fiúk!

Bár nyert a Jets, de a csoportgyőzelem a saját kezünkben és ha a lendületből hozzuk a következő meccseket, akkor még akár a PO első körében való pihenés is elérhető cél kell, hogy legyen, persze majd meglátjuk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tartok ettől az Eaglestől...
Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊Witchdoctor
csend és nyugalom inkább... kivéve, amikor Sobri bejön és megint előadja, hogy Tebow bezzeg már a vízen járni is megtanult😀

btw, behúztuk a hátralévő alapszaki meccsek közül a legnehezebbet is
innen
vs IND
@WAS
@DEN
vs MIA
vs BUF
érik a 13-3 és a bye weekGyulus
Én ezek után a Denver ellen már nem mondok semmit 😛

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊Witchdoctor
csend és nyugalom inkább... kivéve, amikor Sobri bejön és megint előadja, hogy Tebow bezzeg már a vízen járni is megtanult😀

btw, behúztuk a hátralévő alapszaki meccsek közül a legnehezebbet is
innen
vs IND
@WAS
@DEN
vs MIA
vs BUF
érik a 13-3 és a bye week
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nfl.com-on van egy cikk a franchise tagek alakulásáról:
Given Wes Welker's age, 30, a $9.4 million franchise tag -- for wide receivers -- might make the most sense there, as well.
Mondjuk sztem kevesebbért is meg tudnánk állapodni vele, de azért érdekes.
cikk:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8247df3a/article/2012-franchise-tag-figures-will-be-down-across-the-board?module=HP11_headline_stack

JT Daniels fan
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már azt hittem jön valami fogadási ajánlat 😀Wyatt
Áá. Ha fogadok mindig veszítek. Max. tippelek. Akkor szoktam nyerni is 😊 Nekünk lényegében már tökmindegy. A PO rég elúszott. A legjobb az lenne ha mindenkitől kikapnánk és korán draftolhatnánk.Shawn84
Az nem jó akkor BB nem üzletelne Reiddel mondván túl magasan vannak a pickjeink 😛 Na bocsánat nem akarom szét offolni a Pats topicot csak ezekre muszáj volt reagálni 😊
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Már azt hittem jön valami fogadási ajánlat 😀Wyatt
Áá. Ha fogadok mindig veszítek. Max. tippelek. Akkor szoktam nyerni is 😊 Nekünk lényegében már tökmindegy. A PO rég elúszott. A legjobb az lenne ha mindenkitől kikapnánk és korán draftolhatnánk.
több mint 14 éve
Már azt hittem jön valami fogadási ajánlat 😀

több mint 14 éve
Oszt, ha nem? 😊Wyatt
Akkor nem 😊
több mint 14 éve
Oszt, ha nem? 😊

több mint 14 éve
Fiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉dande
azért ahhoz a továbbjutásos dologhoz nem csak ez a győzelem kell ám 😀
meg nem csak Ti kelletek hozzá, hanem egy alapos körbeverésHabi
Nyilván nem, de hát hadd folytassuk amit a Giants ellen (máig sem értem hogyan) elkezdtünk 😊dande
Ááá, nem kell nekünk alamizsna. Megverjük mi a a Pats-t anélkül is 😛 Young és Shady majd tesz róla.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉dande
meg nem csak Ti kelletek hozzá, hanem egy alapos körbeverésHabi
Nyilván nem, de hát hadd folytassuk amit a Giants ellen (máig sem értem hogyan) elkezdtünk 😊
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
meg nem csak Ti kelletek hozzá, hanem egy alapos körbeverés

JT Daniels fan