New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fiúk! Ha már ilyen sok hiányzótok van nem lehetne, hogy ma Brady is hiányozzon mondjuk gyomorrontás miatt sok pulykától 😛 Ez a meccs nektek úgyis "olyan mint az egyes a matekban (nem oszt nem szoroz)" 😀 nekünk viszont még adna némi reményt, ha véletlenül nyernénk. Bár ha féltek tőlünk, hogy a SB-t is megnyernénk ellenetek akkor nyilván nem engedhettek meg ilyen luxust, hogy minket továbbjutáshoz segítsetek 😉
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Már korábban is meg akartam kérdezni, de jól láttam az előző meccsen, hogy Edelman LB-ként is felállt párszor? Vagy ott CB volt ő, csak bent a fal mögött?Sobri Jóska
LB-ként is volt fent
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Már korábban is meg akartam kérdezni, de jól láttam az előző meccsen, hogy Edelman LB-ként is felállt párszor? Vagy ott CB volt ő, csak bent a fal mögött?

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
az amúgy sem zsenge Philly pass rush lehet nagy kihívás lesz ennek a sérülésektől sújtott Ofalnak...
Chung sérülése érdekes tényleg...

edit megjegyzi: Wyatt a megjegyzés Ochoról epic 😀Habi
😊

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ventrone se játszhat, mert a támadófal apróbb sérülései miatt nem lehetett Donald Thomast kitenni, hogy legyen hely a safetynek az 53-ban, így Sergio Brown képviseli majd a depthet, akit a Giants elleni hülyesége óta pályára sem engedtek. Bónusznak az egészséges CB állomány meg Edelmannel együtt négy főt számlál.DoM
Slatert idén még nem láttam safety poszton, pedig anno ott is ügyködött... gondolom Edelman után ő lesz a következő WR, akit bevetünk hátul.
Chung Q... ő most nagyon sokat számít, egészségesen megoldaná az egyik safety posztot... tényleg egy vicc, hogy szezon előtt még olyan embereket engedtünk el, mint Sanders... Vödört nem említem, egy végigszívott lockout után szvsz minden nfl csapatnak csak a kárára válna.
DMC meg szerencsétlenkedett annyit idei szezon elején, mint Butler tavaly... Moldent és Adamst szarrá dobálják..

kíváncsi vagyok, hol állnánk, ha a Carter, Anderson, Waters igazolások nem jöttek volna be...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ventrone se játszhat, mert a támadófal apróbb sérülései miatt nem lehetett Donald Thomast kitenni, hogy legyen hely a safetynek az 53-ban, így Sergio Brown képviseli majd a depthet, akit a Giants elleni hülyesége óta pályára sem engedtek. Bónusznak az egészséges CB állomány meg Edelmannel együtt négy főt számlál.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az amúgy sem zsenge Philly pass rush lehet nagy kihívás lesz ennek a sérülésektől sújtott Ofalnak...
Chung sérülése érdekes tényleg...

edit megjegyzi: Wyatt a megjegyzés Ochoról epic 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
triangle 1 283
nekem most kicsit óvatosnak tűnik a csapat, szerintem nem akarnak kockáztatni (rápihenünk a po-ra 😂 )
több mint 14 éve
Hát mondjuk ahhoz képest, hogy Chung majdnem már két meccsel ezelőtt is játszott, ez így elég szar. Mondjuk amikor a csere center is kiesik, se rossz, CB az minek, úgyis jól állunk, Ochocincóra meg mondanám ő olyan, mint a matekban az egyes (nem oszt, nem szoroz), de ez két dolog miatt sem igaz, egyrészt azért egy pár playre jó lehetne, és ki tudja, talán még használnánk is, másrészt 85

több mint 14 éve
triangle 1 283
Fletcher és Spikes mellett az alábbiak már biztosan nem játszanak az eagles ellen:
Patrick Chung, Devin McCourty, Dan Connolly, Chad Ochocinco
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Ocho nem játszik

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ezzel a névvel nem lehet szarul 😀
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eszaki-osszetett-edelmann-harmadik-helye-utan-nyert-kuusamoban-2106546Wyatt
Hát jah 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Ezzel a névvel nem lehet szarul 😀
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eszaki-osszetett-edelmann-harmadik-helye-utan-nyert-kuusamoban-2106546

több mint 14 éve
neuw 271 — Patriots fan
Gondoltam beteszem ide, mit nyomatott múltkor a CBS Bradyvel kapcsolatban 😊

http://www.cbssports.com/video/player/play/nfl/a4C1pcoP3Xev4v1LCQIwvy7OXZlep2Hi

--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Csóri Fletcher, pedig nagy robbantást vártam idén tőle, de ha nem is tud a pálya közelébe érni, nem könnyűWyatt
+1
Spikes, Mayo, Guyton sérülései miatt még sokat is lehetett volna a pályán.
Akár több pozícióban...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Csóri Fletcher, pedig nagy robbantást vártam idén tőle, de ha nem is tud a pálya közelébe érni, nem könnyű

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Spikes és Fletcher Out, Waters, Welker probable, Ochocinco, Branch és még a fél csapat questionable

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nálatok pénteki edzés sérültjeiről infok hány felé szoktak itthon jönni?Deny
hivatalos este 10-kor. bár nem lesz semmi forradalmi benne. a fél csapat limited. spikes és fletcher biztos nem játszik. branch csípősérülése újdonság.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
LB-nk meg DB-nk nincs kb ez a lényeg 😀Wyatt
Azért ez így kicsit nyers lenne egy beharangozóban, nem? 😀
több mint 14 éve
LB-nk meg DB-nk nincs kb ez a lényeg 😀

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Legyünk itt is pontosak, DeSean szerdán nem edzett, tegnap igen, egyelőre kérdéses. Maclin pont a fordítottja, day-to-day, de nagyon kérdéses. Steve Smith nálunk ritkán szerepel, csak ha nincs D-Jax. Ha Maclin sérült, akkor Cooper jön. Avant meg akkor jó, ha Vick irányít, ő keresi, Young egyszer dobott felé, igaz azt a föld alól szedte fel. Vick amúgy nem edzett másfél hete, ha ma se edz, akkor szinte esélytelen, hogy ne Vince játszon.
Hiába na, sérült háború lesz ez mindkét részről.Deny
Gondoltam Maclin csak felépül mostanra, annyira nem tűnt durvának a sérülése, DeSeanról lemaradtam (az elmúlt 2 hétben kb mindenről, szal nem újdonság 😊), de Steve mostanában azért sokat volt fent nálatok. Mondjuk a Pats szempontjából nem lenne rossz, ha nem játszanának, de én sajnálnám 😊Wyatt
Akkor szét adrenalinozták, azóta Jeremy egy edzést tolt. (Mai még 15 perce megy csak és nagyon zártkapus, sérült reportot várok. Bár kezdenek jönni infok, eddig elég meglepi is. Eagles topicban leírom, akit érdekel) DeSean meg NYG ellen sérült meg, azóta ilyen speckó cipőt viselt, bár már simán fut, meg akkor is végig játszotta. Steve pont ezek miatt volt fent sokat, meg dob rajta, hogy TD-t hozott össze egy hete. Egyébként én nem bánnám, ha fent lenne sokat, azért elég jó elkapóról van szó, akinek az idei éve ergya eddig.
Nálatok pénteki edzés sérültjeiről infok hány felé szoktak itthon jönni?Deny
"Természetesen" Spikes és Fletcher nincs edzésen, viszont ami meglepetés, hogy Ochocinco sincsen

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mondjuk ebben eléggé szoptunk volna, talán csak az elsőn nem, de hát ugye ő sem egészséges, szal ott is 😀
Még szerencse, hogy nem egymás ellen tolják. Így Adams, Arrington és társai a DeSean, Maclin, Steve Smith/Avant elkapósor ellen mutathatják meg mekkora állatok. Na sok jóra nem számítok 😀 Illetve de, a majdani Eagles-QB-ben 😊Wyatt
Legyünk itt is pontosak, DeSean szerdán nem edzett, tegnap igen, egyelőre kérdéses. Maclin pont a fordítottja, day-to-day, de nagyon kérdéses. Steve Smith nálunk ritkán szerepel, csak ha nincs D-Jax. Ha Maclin sérült, akkor Cooper jön. Avant meg akkor jó, ha Vick irányít, ő keresi, Young egyszer dobott felé, igaz azt a föld alól szedte fel. Vick amúgy nem edzett másfél hete, ha ma se edz, akkor szinte esélytelen, hogy ne Vince játszon.
Gondoltam Maclin csak felépül mostanra, annyira nem tűnt durvának a sérülése, DeSeanról lemaradtam (az elmúlt 2 hétben kb mindenről, szal nem újdonság 😊), de Steve mostanában azért sokat volt fent nálatok. Mondjuk a Pats szempontjából nem lenne rossz, ha nem játszanának, de én sajnálnám 😊Wyatt
Akkor szét adrenalinozták, azóta Jeremy egy edzést tolt. (Mai még 15 perce megy csak és nagyon zártkapus, sérült reportot várok. Bár kezdenek jönni infok, eddig elég meglepi is. Eagles topicban leírom, akit érdekel) DeSean meg NYG ellen sérült meg, azóta ilyen speckó cipőt viselt, bár már simán fut, meg akkor is végig játszotta. Steve pont ezek miatt volt fent sokat, meg dob rajta, hogy TD-t hozott össze egy hete. Egyébként én nem bánnám, ha fent lenne sokat, azért elég jó elkapóról van szó, akinek az idei éve ergya eddig.
Nálatok pénteki edzés sérültjeiről infok hány felé szoktak itthon jönni?
több mint 14 éve
Mondjuk ebben eléggé szoptunk volna, talán csak az elsőn nem, de hát ugye ő sem egészséges, szal ott is 😀
Még szerencse, hogy nem egymás ellen tolják. Így Adams, Arrington és társai a DeSean, Maclin, Steve Smith/Avant elkapósor ellen mutathatják meg mekkora állatok. Na sok jóra nem számítok 😀 Illetve de, a majdani Eagles-QB-ben 😊Wyatt
Gondoltam Maclin csak felépül mostanra, annyira nem tűnt durvának a sérülése, DeSeanról lemaradtam (az elmúlt 2 hétben kb mindenről, szal nem újdonság 😊), de Steve mostanában azért sokat volt fent nálatok. Mondjuk a Pats szempontjából nem lenne rossz, ha nem játszanának, de én sajnálnám 😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hiába na, sérült háború lesz ez mindkét részről.
több mint 14 éve
Még szerencse, hogy nem egymás ellen tolják. Így Adams, Arrington és társai a DeSean, Maclin, Steve Smith/Avant elkapósor ellen mutathatják meg mekkora állatok. Na sok jóra nem számítok 😀 Illetve de, a majdani Eagles-QB-ben 😊