New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Vollmernek elég jó eséllyel ennyi volt az idény (szeptember óta hátsérülés, most az Eagles meccs óta láb is). A két LB, Spikes és Fletcher viszont végre edzett.
több mint 14 éve
a színvonalon rontani nem hiszem hogy fog 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Adams helyére: The New England Patriots announced today that the team has signed DB Nate Jones, who is in his eighth NFL season.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ventrone = "Fehér Polamalu" 😀 egy kis túlzással a haj méret az stimmel 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
remélem ez azt jelenti, hogy McCourty már játszhat a következő meccsen...triangleNem biztos. Sokkal inkább jelentheti, hogy Chung lesz bevethető, hiszen eddig egy CB (Moore) játszott S-t. Igazából akkor van értelme, ha Chung és DMC egyszerre bevethető most már, és a felszabaduló helyet Ventrone-nak szánják. Így akkor nagyjából helyre állna - Edelman-nal együtt - a CB és S depth (DMC, Arrington, Moore, Molden, Edelman, Chung, Ihedigbo, Brown, Ventrone) és Vollmer és Connolly bizonytalan állapota miatt maradhat roster-en a plusz OL- ember (Donald Thomas).
Szerintem az egész az OL miatt történt és Edelman bevált dime CB-nek (is 😊 ).
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
remélem ez azt jelenti, hogy McCourty már játszhat a következő meccsen...triangleGondolom McC és Chung is visszatérhet. Moore-ral valószínűleg elégedettek, ráadásul Philyben a második félidőben többször is játszott cornert, így a DB sorrend a Chung, Ihedigbo, McC, Arrington, Molden, Moore és max Edelman lesz. Persze ez sérülés esetén megint igen vékony, de ezek szerint Adams vagy sérült vagy nincs benne több potenciál.
több mint 14 éve
triangle
1 283
remélem ez azt jelenti, hogy McCourty már játszhat a következő meccsen...
több mint 14 éve
Soha nem gondoltam volna, hogy arra, hogy Phillip Adams kivágva azt mondom, hogy ba**eg, de most ez történt, főleg azért, mert nem tudom ki jön, ok Ventrone, de mellé? Victorian?

több mint 14 éve
Isten éltessen patriots.hu-t, és azt hiszem külön köszönet illeti minden kedves szerkesztőt amiért a szabadidejüket nem kímélve írják a jobbnál jobb cikkeket, elemzéseket. 😊
több mint 14 éve
Néztem Reiss-nál a def snapeknél ki mennyit töltött a pályán. Nagyon vidám (megint) a DB sor: Arrington, Ihedigbo, Moore, Adams, Brown, Edelman. Ha valaki az edzőtábor kezdetén, de akár a szezon nyitányánál leírja ezeket a neveket, csak néztem volna, mint boci az újkapura. Igazából Arrington is max 4-ik CB-nek tűnt a training camp elején (Bodden, McC, Ras-I). Ehhez képest csoda, amit műveltünk az elmúlt meccseken (ráadásul Tracy White a második legtöbbet foglalkoztatott LB). HC Bill zseni. GM Bill...DoM elemzése tetszett, én Chung mellett Spike-ot várom vissza nagyon, futás ellen nagyon jó.
több mint 14 éve
triangle
1 283
Most, hogy remélhetőleg nyugisabb meccsek jönnek, egy kis áttekintés, hogy milyen "rejtett tartalékjai" lehetnek még a mostani keretnek, vagyis az elmúlt időszak elveszett játékosai, akik ilyen-olyan okból nem kerülnek pályára, nincs szerepük a támadó/védőjátékban...DoMazért szerintem mindenképp egy kis hangsúlyt érdemel a támadófal, nálunk létkérdés Brady megvédése, és eddig ezt nem csinálják rosszul (persze nem is hibátlanul), és mellette elégséges mennyiségű futójáték is van. Connollyról tavaly után már lehetett sejteni, hogy használható (egy jó Mankins/.../ és Waters között nem feltűnően rossz), Wendell talán végre egy olyan hosszútávú projekt, ami beválik, 3. számú centerektől katasztrófa teljesítményeket szoktunk látni, ehhez képest nem kellett aggódnunk Brady-ért, amikor ő volt pályán. Cannon színre lépésével pedig van OL depth is, év elején ezt nem sokan gondoltuk volna szerintem. Solder nálam beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ahhoz képest, hogy development projektnek mondták, egyből be kellett dobni a mélyvízbe, és nem vallott szégyent.
85/Price remélem rendbe jönnek egészségügyileg, egyszerűen nem hiszem el, hogy használhatatlanok lennének. A rookie futóink talán még tanulási fázisban vannak, ezért a kevesebb játékidő, de a hatalmas potenciál látszik mindkettejüknél.
Én nagyon drukkoltam Brace-nek és Cuninak, de ahogy kinéz, nem az a kérdés, kuka lesz-e a vége, hanem, hogy mikor (ha csak sérüléshullám miatt nem lesz rájuk nagy szükség). McC, Chung és Spikes nagyon kellene vissza, velük már elég lenne a D ahhoz, hogy jó O teljesítmény mellett hosszabb playoffunk legyen.
Az elkövetkező hetekben remélhetőleg felépülnek a sérültek (legalább most 8-3-nál nem kell Chungéknak félsérülten játszani), és nem lesznek új beutaltak a kórházba.
A broncos elleni meccset már nagyon várom... 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Most, hogy remélhetőleg nyugisabb meccsek jönnek, egy kis áttekintés, hogy milyen "rejtett tartalékjai" lehetnek még a mostani keretnek, vagyis az elmúlt időszak elveszett játékosai, akik ilyen-olyan okból nem kerülnek pályára, nincs szerepük a támadó/védőjátékban.Támadók (csereirányítók számával és személyével itt kár foglalkozni, a támadófal szintén korrekt, és szükséges helyfogó, Cannon aktiválásával még egy sérülést is viszonylag simán átvészel -- remélhetőleg Vollmer sérülése még nem ezt jelenti):
Faulk, Ridley, Vereen (a két újoncban rejlő lehetőségeket kár tagadni, bár Ridleynek túl sok jó megmozdulása nem volt mostanában -- Faulk inkább mentor szerepet játszhat jelenleg, amit nyilván jól jön); Price, 85, Underwood (előbbi remélhetőleg nem örök "ígéret" marad állandó sérülésekkel, jól jönne egy alkalomadtán megjátszható harmadik elkapó, ahol 85-re is csak várunk - Underwood nem tényező).
Védők
Brace, Warren (a kezdő páros mögött minimális rotációt látnak el 10-15 snap meccsenként -- Brace gyakorlatilag nem játszik 3, 14, 7 snap); Cunningham, Ellis (előbbi teljesen elveszett, elhanyagolt 48/779 az eddigi játékideje, utóbbi szerepét teljesen átvette Deaderick, Anderson és Ninkovich szerepe miatt LDE-ként tényleg csak vésztartalék); Fletcher, Spikes (a hosszútávú, állandó sérültek), Guyton (az örök ST játékos White nyer játékidőt a kárára, talán itt is lehet szó valami sérülésről); Chung, McCourty (ha PO-ra felépülnek minden oké -- Chunggal jelentősen bővülne azért a repertoár, és McCourty játéka hiányhozhat sokaknak most a legkevésbé, de azért még most is plusznak kell lennie az ő jelenlétének, Moulden szemre nem egy életbiztosítás coverben) Sergio Brown, Koutouvides (nem védő, ST only címkével).
Brace és Cunningham esetében lehet azt mondani, hogy semmi sem mutat arra, hogy idén bármilyen szerepük is lehetne a csapat játékában, valamint a sok 2 TE-es felállás miatt Welkeren és Branchen kívül a többi WR is ide sorolható, egy Price/85 szabadon választott "project" kivételelével. Guyton játéka is kezd a nélkülözhető kategóriába sodródni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt se felejtsétek, hogy Brown elsősorban szpesöltím játékos, szerepel mind a négy speciális egységben, úgyhogy ő csak végső esetben széjftiskedik.Kb ugyanaz Underwood, mint safetyben Ventrone. Van elötte a keretben játékos (Price=Brown), de valamiért nem az játszik. Megjegyzem Brown miket művel amikor pályán van?!? Hozzá képest Ihedigbo egy Polamalu.Brown és Price között pont az a különbség, amit te is írsz. Brownról tudjuk, hogy "nem jó", idén már elég lehetőséget kapott. Túl nagy játékintelligenciáról nem tett tanúbizonyságot.
White megint töbet játszott mint Guyton, meg is ettünk rajta egy-két hosszab playt.
zinedine5
Ellenben Price második évében vélhetően sérülések miatt nem tud pálya közelébe se férkőzni, mert ennél jobb alkalmat keresve se lehetett volna találni. Várhatóan a PO-ig még lesz pár ehhez hasonló végjátékba torkolló meccs, amikor nem kell szigorúan végijátszani a kezdőknek a skill posztokon a támadóknál. Ha Price nem tud majd így játékidőt kiszorítani magának (akár sérülés, akár játéktudás miatt), akkor azért hosszútávon nem kell tuti elkapóként számolni vele, legfeljebb valami titkos csodafegyverrel, ami talán egyszer elsül, de ez nem tarthatja vissza a stábot, hogy 3. elkapó (potenciálisan Branch utód) után nézzen.
Ha egészséges lenne, akkor azért legalább kickoff returnerként csak kapna szerepet.DoM
több mint 14 éve
Tippmixbanda, csak az 1/1-gyekkel nem menő 😛Bár csak ne kellene és nem sérült volna le PM. Elhiheted, hogy ez a legjobb forgatókönyv. De hát sajnos.. :/
Mondjuk érthető, megszereztük Mallettet, nektek is lépnetek kellett valamitWyatt
több mint 14 éve
Tippmixbanda, csak az 1/1-gyekkel nem menő 😛Mondjuk érthető, megszereztük Mallettet, nektek is lépnetek kellett valamit

több mint 14 éve
Ez van. Majd jövőre röhöghet, amikor Luckkal szállítjuk a győzelmeket. 😊no chance, Painter darabokra szedi a Pats D#-t, ebből max 12-4 lesz 😂Stezhttp://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d82486cb9/Patriots-postgame-press-conference
Szegény Branch el is röhögte azt a rész a sajtótájékoztatón amikor azt ecseteli, hogy mennyire jó csapat a Colts 😀zolika26
több mint 14 éve
Kb ugyanaz Underwood, mint safetyben Ventrone. Van elötte a keretben játékos (Price=Brown), de valamiért nem az játszik. Megjegyzem Brown miket művel amikor pályán van?!? Hozzá képest Ihedigbo egy Polamalu.Brown és Price között pont az a különbség, amit te is írsz. Brownról tudjuk, hogy "nem jó", idén már elég lehetőséget kapott. Túl nagy játékintelligenciáról nem tett tanúbizonyságot.
White megint töbet játszott mint Guyton, meg is ettünk rajta egy-két hosszab playt.
zinedine5
Ellenben Price második évében vélhetően sérülések miatt nem tud pálya közelébe se férkőzni, mert ennél jobb alkalmat keresve se lehetett volna találni. Várhatóan a PO-ig még lesz pár ehhez hasonló végjátékba torkolló meccs, amikor nem kell szigorúan végijátszani a kezdőknek a skill posztokon a támadóknál. Ha Price nem tud majd így játékidőt kiszorítani magának (akár sérülés, akár játéktudás miatt), akkor azért hosszútávon nem kell tuti elkapóként számolni vele, legfeljebb valami titkos csodafegyverrel, ami talán egyszer elsül, de ez nem tarthatja vissza a stábot, hogy 3. elkapó (potenciálisan Branch utód) után nézzen.
Ha egészséges lenne, akkor azért legalább kickoff returnerként csak kapna szerepet.
több mint 14 éve
Safety: Csak azt nem értem, hogy ha Ventrone hamarabb kerül pályára, mint Brown. Akkor miért mindig őt vágjuk ki és hozzuk vissza. tamasboldizsarVentrone PS képes (még). Vele sokkal szabadabban lehet a meccs napi roster-t menedzselni. Most például az OL (C) vékonysága miatt helyette a meccsre egy OL embert aktiváltunk. (Ha Wendell lesérül(t volna), akkor ott állunk bokáig letolt gatyával: vagy valamelyik OL ember ugrik be centernek vagy Ventrone.) A meccs képe is olyan volt, hogy az Eagles liga első futását fogjuk meg mindenképpen, Young meg párbajozzon nyugodtan Brady-vel. Ebbe a stratégiába Ventrone távolléte semmit nem számított.
Ha Brown-t kivágnánk, akkor ő ki lenne vágva és a helyére fixen kéne hozni valakit.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
no chance, Painter darabokra szedi a Pats D#-t, ebből max 12-4 lesz 😂Stezhttp://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d82486cb9/Patriots-postgame-press-conference
Szegény Branch el is röhögte azt a rész a sajtótájékoztatón amikor azt ecseteli, hogy mennyire jó csapat a Colts 😀

több mint 14 éve
Nevetséges amit ezzel a posztal művelünk. Eleve alig játszott, amikor egészséges volt, utána megsérült, akkor amikor valakinek feltünt, hogy a keretben van, most megint mondják a lehetőséget és ott ül a padon. Az utcáról behozott vadhajú meg fent van 19 snapnél. Ochonak az eddigi 10 meccsen (, ha jól tudom) egyszer volt több snapje, amikor ő folyamatosan együtt edz Bradyvel. Kb ugyanaz Underwood, mint safetyben Ventrone. Van elötte a keretben játékos (Price=Brown), de valamiért nem az játszik. Megjegyzem Brown miket művel amikor pályán van?!? Hozzá képest Ihedigbo egy Polamalu.Én éppen azért amit leírsz nem tudom elképzelni azt, hogy Price-t ne a PO-ra tartogatnánk. Amikor játszott egy meccset (Miaimi) nem volt rossz. Igaz Hoyer dobált neki, de akkor is. A nyilatkozatok róla mindig pozitívak. Szóval én nagyon bízok benne, hogy ott robbant, mint Edelman Welker sérülésénél. Ugyan ez áll Ochora is csak ott annyival más a helyzet, hogy mivel Branch sérülékeny lehet nem akarnak kockáztatni és ha kidől ott lenne Ocho, mint WR. Így a PO-ra maradna ember. (Csak az az igazság, hogy inkább csak belemagyarázások sajnos ezek, mert nem hiszem, hogy egy csapat megteheti, hogy ennyire PO-ra jegelje az embereket.)
zinedine5
Safety: Csak azt nem értem, hogy ha Ventrone hamarabb kerül pályára, mint Brown. Akkor miért mindig őt vágjuk ki és hozzuk vissza. Mert Brown-nál nem lehet azt mondani, hogy kell a PO-ra. Az Ihedigbo-Chung safety páros pedig alapvetően nem lenne rossz és nekem Moore se tűnik tök fogalmatlannak.
több mint 14 éve
no chance, Painter darabokra szedi a Pats D#-t, ebből max 12-4 lesz 😂Tartok ettől az Eaglestől...csend és nyugalom inkább... kivéve, amikor Sobri bejön és megint előadja, hogy Tebow bezzeg már a vízen járni is megtanult😀
Félek, hogy a szokásos forgatókönyv szerint holnap elég sok feszült Pats komment lesz... 😊Witchdoctor
btw, behúztuk a hátralévő alapszaki meccsek közül a legnehezebbet is
innen
vs IND
@WAS
@DEN
vs MIA
vs BUF
érik a 13-3 és a bye weekGyulus
több mint 14 éve
Ha így marad, csodálkoznék, ha maradna, én még míndig bízom benne, hogy tartogatjuk év végére, PO-ra.....Kerestem tegnap a pályán 85-t, nem sok sikerrel...sérült vagy még mindig nem tanulta meg a playbookot?Amadeus91is-is
egyébként hamstring miatt ültzinedine5
év végén cut?Amadeus91
Nem lett igazam, de ezt most kivételesen nem bánom... 😊Bár Aso nagyon bustnak tűnik Philyben, de azt tegyük, hozzá, hogy tegnap sérült volt, nem is játszott sokat.
Ugyanakkor továbbra sem revideálom azon álláspontomat, hogy ez a védelem harmatgyenge továbbra is. Ami nagyon zavart, hogy 4-5 emberes rushnál sem tudtunk semmi nyomást tenni Youngra, az, hogy ennek ellenére rontott nem a D érdeme szerintem. De szerencsére ez most nem számított a RZ védelem még mindig működik. A SEC-ünk egy vicc, de komolyan.
Az O pedig egész jól belejött a kezdeti nyekergés után. Ami tetszett az a hatékony futójáték volt az elején, amivel egész jól tudtunk haladni.
Bár nem láttam teljes Eagles meccset idén, de sokkal többet vártam az Aso Samuel párostól. A Revis-Cromartie duó a Jets meccs alapján simán veri őket.
Nem "merszegéynbradytmindigbántják", de csak nekem tűnt fel, hogy csúnyán nyírták TB-t az elején. Nem utolsó pillanatos hitekre gondolok, de volt egy pár olyan ütközés, ami már a dobó mozdulat végén érkezett akkor, amikor már nyilvánvaló volt, hogy elment a passz és nincs értelme. Kicsit ennek tekintélyteremtéses bünti szaga volt.
Én is megnéztem volna Hoyert passzolni, szerintem neki sem ártott volna, ha tud egy kicsit éles helyzetben gyakorolni.
Jövő héten Kóc, csak ehogy átaludjuk a meccset, az azért fájna... 😊Witchdoctor
Szerintem is sokat csaptak oda Bradynek, talán egy volt zászló közeli a többi mind szabályosnak tünt. Jobban meg kéne védenie őt a falnak, ennek ellenére néha nagyon szépen ellépked a PR elől, jól lép fel a zsebben.
Amit a def csinál, ezzel az állománnyal nálam erőn felüli. (Más kérdés az állomány minősége) Ennek ellenére a sec majd' minden szereplőjén látok valami fejlődést. Például Ihedigbo nálam pozítív meglepetés, ahogy ott hátul összefogja őket. Ugyanakkor nagyon fontos látni, hogy csereirányítók és gyengébb képességűek ellen játszanak. A jobbak ellen (BB, Eli) azért betliztek.
A védelem olyan amilyen, ez a csapat, akkor nyer, ha az O müködik.