New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Még senki sem linkelte:
Sound FX: Brady and BelichickGogo
Nem úgy néz ki, mint egy . . . 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Underwoodnak van ilyen kefe feje? 😀 😀 😀 😀 hogy fér be a sisak alá????? 😛 😛 😛 😛 😛 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Még senki sem linkelte:
Kötelező megnézni! Nagyon jó!
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Még senki sem linkelte:
Underwood-nak szóljon már valaki, hogy 2011-et írunk😀 mi az a séró? 😀
több mint 14 éve
triangle 1 283
Még senki sem linkelte:
pedig most kicsit több, mint a szokásos, yeah keep goin, cmon guys stb. közhelyek. kedvencem: Brady, no huddle előtt:
hey, are you ready to go fast now? 😀
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Még senki sem linkelte:
Sound FX: Brady and Belichick

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
... a végén pedig, na arról vagy jót vagy semmit.
zinedine5
Csupa fül vagyok, mármint a jót illetően. Én speciel a meccs azon szakaszából csak azt észleltem, hogy egy élete első NFL meccsét játszó 3. sz. QB szétdobálja az acélos sec-ünket, különösen McCourtyra kihegyezve a dolgot. Lehet, hogy már nem számított, meg hogy csak az eredmény fontos, de muszáj volt így égetni magunkat? Tudom, nem szabad fanyalogni, mert 9-3, és sokan örülnének, meg stb., de én valahogy nem tudok feldobott lenni a tegnapi meccs láttán. Ja, biztos azért, mert már megint Green Bay meccset néztem!lucas
Akkor azt is láttad, hogy az a D is max egy fokkal acélosabb a mienkénél...Boston
Persze hogy láttam, és úgy gondolom, lesznek emiatt gondjaik a PO-ban. De az legyen az ő bajuk. És ilyen bírói támogatásban sem fognak majd mindig részesülni... De ez is legyen az ő bajuk. És lesz szerintem egy olyan meccsük is, ahol nagyobb nyomás alá tudják helyezni Rogerst, és akkor más lesz náluk is a támadójáték. De... már nem is mondom, hogy mi az ő bajuk, mert van nekünk is elég. Én pillanatnyilag erre a McCourty gyerekre vagyok legjobban kiakadva. Fogalmam sincs, mit csináltak vele az idén, de néha olyan érzésem van, hogy olyan , mint aki épp akkor szállt ki a ringlispiből, és gőze sincs hogy hol van, vagy mit kéne csinálnia. Ja, elvileg ő lenne No1 corner nálunk. Már arra is gondoltam, hogy és ez a McCourty nem a miénk, biztos összecserélték őket.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Üdvözöllek én is! A próféta szóljon belőled 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi is reméljük, üdv 😊

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Üdvözlök minden Patriots szurkolót 😊 Eddig csak olvasgattam a fórumot, most szántam rá magam hogy regisztráljak is 😊 Immáron lassan 10 éve mondhatom magam büszke Pats szimpatizánsnak és öröm volt átélni a 21. század első dinasztiájának sikereit, remelem legalább ennyi öröm vár ránk a jövőben, és hogy ebben az örömben mostmár veletek is osztozhatok majd 😊

Go Patriotsgravedigger
Üdv itt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdvözlök minden Patriots szurkolót 😊 Eddig csak olvasgattam a fórumot, most szántam rá magam hogy regisztráljak is 😊 Immáron lassan 10 éve mondhatom magam büszke Pats szimpatizánsnak és öröm volt átélni a 21. század első dinasztiájának sikereit, remelem legalább ennyi öröm vár ránk a jövőben, és hogy ebben az örömben mostmár veletek is osztozhatok majd 😊

Go Patriots
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
zinedine5
Csupa fül vagyok, mármint a jót illetően. Én speciel a meccs azon szakaszából csak azt észleltem, hogy egy élete első NFL meccsét játszó 3. sz. QB szétdobálja az acélos sec-ünket, különösen McCourtyra kihegyezve a dolgot. Lehet, hogy már nem számított, meg hogy csak az eredmény fontos, de muszáj volt így égetni magunkat? Tudom, nem szabad fanyalogni, mert 9-3, és sokan örülnének, meg stb., de én valahogy nem tudok feldobott lenni a tegnapi meccs láttán. Ja, biztos azért, mert már megint Green Bay meccset néztem!lucas
Akkor azt is láttad, hogy az a D is max egy fokkal acélosabb a mienkénél...

Do your job
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kétségbeejtő, hogy a védőfalban (43: DT - 34: DL) mennyire nincs használható, impact játékos.

G. Warren és K. Love van rotációban Wilfork mellett. 34-ben játékidő alapján még Deaderick tényező. Ellis elveszett ember (utolsó hat meccsen 35 snap), Brace (27 snap 4 meccsen) semmi. Gyakori sérülések miatt Pryorra és Wrightra első szándékból nem túl megnyugtató bármit is építeni 2012-től kezdve.
több mint 14 éve
Ja és Orlovskynak nem ez volt élete első meccse.zinedine5
Igen, játszott 4 évvel ezelőtt is néhány meccsen még a Lionsnál, meg vagy 3x-szor pályára küldték már a Coltsnál is, valóban acélos NFL karrier... A Coltsnál kezdőként volt ez az első meccse, valóban így pontos.

Ja, és a Jets meccset is néztem, igaz a miénkkel egy időben volt, de annyira "izgi" volt a mi meccsünk, hogy jutott figyelem oda is. A végeredmény ellenére egyáltalán nem volt sima meccs, csak az utolsó pillanatban dőlt el igazán. Szóval, ha ellenünk is így felszívja magát a Redskins, akár még meg is lepődhetünk a hétvégén.

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Úgy látszik ez lesz BB újabb védjegye.
A frissen aláírt játékos egyből végig tolja a meccset...
CB/S Nate Jones – 69 of 73

Slater is keveset volt pályán:
S Matthew Slater – 70 of 73
😀

Sajnos Brace nem igazán tud a pályára kerülni...
Azért ez is érdekes, hogy ebből a "D# kísérletezésből" Cunni és Brace kimaradt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Ez a meccs komolytalan volt. az első negyedben még csak-csak, mivel megint elaludtunk, a két középsőben gyakorlatilag azt csinált Brady amit akart, a végén pedig, na arról vagy jót vagy semmit.
Viszont aki meg tudja mondani nekem, hogy az LB sorban és a secben mi a depth chart annak szalutálok. Guyton sehol, az eddig játszó White-ot lecseréli BB egy teljesen kipróbálatlan ST emberre. Safetyben Slater kezd, Moore még páylán sincs szinte. A héten igazolt Jones kezdő nickel. Mi folyik itt? BB ad mindenkinek 3 meccset, ha az alatt nem teljesít, akkor vége ?!? :rolleyes:zinedine5
Bár még nem láttam a mérkőzést, és az esetek 99%-ban "read only" módban működödk, de nekem van egy elképzelésem.
Amikor már biztos volt a győzelem, akkor BB próbálgatni kezdte az embereket/sémákat. Hogy kit, hol, milyen sémában lehetne bevetni. Gyk: az utolsó negyed, csak gyakorlás volt, semmi több.

Kövezni ér! 😊Justicar
Az a baj, hogy BB év eleje óta próbálgatja a sémákat és az embereket, és még decemberre sincs meg a kezdő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a Pats tegnap bevezett a "garbage-quarter" fogalmát az NFL szótárába. a gabarge-time az olyan snassz, olyat bárki tud. bezzeg mi.

illetve, ez is afféle új dolog, a Pats egy alapszakasz-meccset alig egy hangyányival vett komolyabban, mint bármely előszezonbeli meccset. komolyan, az előszezon óta nem volt ennyi kísérletezés anélkül, hogy különösebb indok lett volna erre.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a meccs komolytalan volt. az első negyedben még csak-csak, mivel megint elaludtunk, a két középsőben gyakorlatilag azt csinált Brady amit akart, a végén pedig, na arról vagy jót vagy semmit.
Viszont aki meg tudja mondani nekem, hogy az LB sorban és a secben mi a depth chart annak szalutálok. Guyton sehol, az eddig játszó White-ot lecseréli BB egy teljesen kipróbálatlan ST emberre. Safetyben Slater kezd, Moore még páylán sincs szinte. A héten igazolt Jones kezdő nickel. Mi folyik itt? BB ad mindenkinek 3 meccset, ha az alatt nem teljesít, akkor vége ?!? :rolleyes:zinedine5
Bár még nem láttam a mérkőzést, és az esetek 99%-ban "read only" módban működödk, de nekem van egy elképzelésem.
Amikor már biztos volt a győzelem, akkor BB próbálgatni kezdte az embereket/sémákat. Hogy kit, hol, milyen sémában lehetne bevetni. Gyk: az utolsó negyed, csak gyakorlás volt, semmi több.

Kövezni ér! 😊
több mint 14 éve
zinedine5
Azt javaslom semmiképpen se nézzél Packers vagy Saints meccseket. Inkább Rams, Colts, Chiefs vagy Cutler visszatértéig mondjuk Bears mérkőzéseket keress.
Ja és Orlovskynak nem ez volt élete első meccse.
több mint 14 éve
zinedine5
Csupa fül vagyok, mármint a jót illetően. Én speciel a meccs azon szakaszából csak azt észleltem, hogy egy élete első NFL meccsét játszó 3. sz. QB szétdobálja az acélos sec-ünket, különösen McCourtyra kihegyezve a dolgot. Lehet, hogy már nem számított, meg hogy csak az eredmény fontos, de muszáj volt így égetni magunkat? Tudom, nem szabad fanyalogni, mert 9-3, és sokan örülnének, meg stb., de én valahogy nem tudok feldobott lenni a tegnapi meccs láttán. Ja, biztos azért, mert már megint Green Bay meccset néztem!

több mint 14 éve
Viszont aki meg tudja mondani nekem, hogy az LB sorban és a secben mi a depth chart annak szalutálok. Guyton sehol, az eddig játszó White-ot lecseréli BB egy teljesen kipróbálatlan ST emberre. Safetyben Slater kezd, Moore még páylán sincs szinte. A héten igazolt Jones kezdő nickel. Mi folyik itt? BB ad mindenkinek 3 meccset, ha az alatt nem teljesít, akkor vége ?!? :rolleyes:
több mint 14 éve
Plusz sok 😛

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
azért jó lenne, ha a továbbiakban nem ezt a prevent D-t játszanánk, mivel ez csak azt előzi meg, hogy 30as előnyről ne veszítsünk...
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Sima meccs volt, az utolsó negyed kivételével végig domináltunk. A végén már talán fejben is elhittünk, hogy nyertünk így az eredmény szorosabb lett, de ez csak egy statisztika ami nem a valós képet mutatja. A Colts ha holnap reggelig játszott volna akkor sem nyert volna, mert jobb csapat vagyunk jelen pillanatban. A rivalizálásból ennyire futotta, jó, hogy mi nyertünk és PM se tudott borsot törni az orrunk alá és kicsit törleszthettünk.
A teljesen felforgatott védelem főleg a secondary nem jó utat mutat a szezon végére a sérülések mellett. Lassan mér olyan nevek bukkannak fel, hogy rossz nézni.
Brady, G-Force, Welker és BJGE és Mayo pickje különösen tetszett, főleg, hogy első volt neki jól játszottak.
Ma ennyi is elég és a győzelem a legfontosabb.

Szép volt Fiúk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ettől függetlenül amit az első negyedben műveltünk védelem néven az vicc volt, de szerencsére a 2-3. negyedeket nagyon jól toljuk 😊