New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Pontosan. Már látom is, hogy a balfasz Patriots akik még egy liga utolsó COlts ellen is csak szenvedtek 😀A faszt, most a Pats a balfasz, hogy hagyta visszajönni Coltsot a meccsbe, nem érted te még ezt rendesen 😀WyattNem mentünk neki 4. és 1-nek 😕Így legalább a mienk a liga elismerése, így kell sportemberhez méltóan játszani! Képzeld el, mennyi szimpatizánst gyűjtött össze ma a Pats!tomi-tomi
Bezzeg a köcsög Colts a végén is támadott... 😛 Mondjuk Garcon jó nagy tirpák, de hát legyen ennyi öröme 😊
Elég szenvedéses úgy a meccs, hogy az utolsó negyedben nem csinálunk semmit 😛Wyatt
több mint 14 éve
A faszt, most a Pats a balfasz, hogy hagyta visszajönni Coltsot a meccsbe, nem érted te még ezt rendesen 😀Nem mentünk neki 4. és 1-nek 😕Így legalább a mienk a liga elismerése, így kell sportemberhez méltóan játszani! Képzeld el, mennyi szimpatizánst gyűjtött össze ma a Pats!tomi-tomi
Bezzeg a köcsög Colts a végén is támadott... 😛 Mondjuk Garcon jó nagy tirpák, de hát legyen ennyi öröme 😊
Elég szenvedéses úgy a meccs, hogy az utolsó negyedben nem csinálunk semmit 😛Wyatt

több mint 14 éve
Nyertünk és ez a legfontosabb.Nem kell szarni, csak ez van, ha nem akarunk alázni 😊 Pont ezért kell MINDIG annyi pontot szerezni, amennyit csak tudunk, és leszarni a többieket 😊 Köcsög Colts milyen szemét már, hogy volt pofája támadni egy eldőlt meccsen 😛
Bár eléggé vegyes érzéseim vannak. Egy részről amit az első 3 negyedben csináltunk az félelmetes volt. Brady,Welker,Gronk nem emberi módon játszottak. A D is viszonylag jól tartotta magát, erre bizonyíték a 3 kapott pont. Viszont amit a 4. negyedben csináltunk az borzalmas volt. Remélem tényleg csak azért szenvedtünk a végén, mert mindenki leszarta, mert különben bajban leszünk egy valamire valóbb D ellen.FViktor93

több mint 14 éve
Nem mentünk neki 4. és 1-nek 😕Így legalább a mienk a liga elismerése, így kell sportemberhez méltóan játszani! Képzeld el, mennyi szimpatizánst gyűjtött össze ma a Pats!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Nyertünk és ez a legfontosabb. Bár eléggé vegyes érzéseim vannak. Egy részről amit az első 3 negyedben csináltunk az félelmetes volt. Brady,Welker,Gronk nem emberi módon játszottak. A D is viszonylag jól tartotta magát, erre bizonyíték a 3 kapott pont. Viszont amit a 4. negyedben csináltunk az borzalmas volt. Remélem tényleg csak azért szenvedtünk a végén, mert mindenki leszarta, mert különben bajban leszünk egy valamire valóbb D ellen.
több mint 14 éve
Nem mentünk neki 4. és 1-nek 😕Bezzeg a köcsög Colts a végén is támadott... 😛 Mondjuk Garcon jó nagy tirpák, de hát legyen ennyi öröme 😊
Elég szenvedéses úgy a meccs, hogy az utolsó negyedben nem csinálunk semmit 😛

több mint 14 éve
Brady ha így folytatja Marino rekordja veszélybe kerülhet. Gronkowski meg alap all-pro játékos idén.
több mint 14 éve
Gronkowski nem ember.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
előszezon-hangulata van ennek a meccsnek eddig. Koutouvides & Slater, mint kezdők. Mi ez, ha nem kísérletezés??
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d824b51c5/Wide-open-field?module=HP11_content_streamEgy videó az nfl.com-os szakértőktől. Melyik is a legjobb csapat az AFC-ben? Warnert érdemes figyelni 😊
több mint 14 éve
Pontosan. Úgy elég nehéz jól teljesíteni ha nincs fent a pályán az ember.Ha már felhoztad, Ochocinco-t nem értem egyszerűen. Mintha kicserélték volna, de negatív értelembe véve.Amadeus91Pedig nem olyan bonyolult. A Welker, Branch, Gronkandez négyesből jelenleg senkit nem akar Belichick lehozni a pályáról 85 kedvéért. A 2WR+2TE meg gyakorlatilag egyeduralkodó lett a meccseken. Amikor pályán volt 85, akkor közel sem volt olyan reménytelen, mint a 11 elkapása és 200 yardja mutatja. Ez van.DoM
több mint 14 éve
mondjuk ha már a mai meccs esetleg korábban eldőlt, örülnék neki ha Welkert kivennénk esetleg a játékból és 85 sokat játszana. Rászolgálna már egy önbizalom javító mérkőzésreHa már felhoztad, Ochocinco-t nem értem egyszerűen. Mintha kicserélték volna, de negatív értelembe véve.Amadeus91Pedig nem olyan bonyolult. A Welker, Branch, Gronkandez négyesből jelenleg senkit nem akar Belichick lehozni a pályáról 85 kedvéért. A 2WR+2TE meg gyakorlatilag egyeduralkodó lett a meccseken. Amikor pályán volt 85, akkor közel sem volt olyan reménytelen, mint a 11 elkapása és 200 yardja mutatja. Ez van.DoM

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ha már felhoztad, Ochocinco-t nem értem egyszerűen. Mintha kicserélték volna, de negatív értelembe véve.Amadeus91Pedig nem olyan bonyolult. A Welker, Branch, Gronkandez négyesből jelenleg senkit nem akar Belichick lehozni a pályáról 85 kedvéért. A 2WR+2TE meg gyakorlatilag egyeduralkodó lett a meccseken. Amikor pályán volt 85, akkor közel sem volt olyan reménytelen, mint a 11 elkapása és 200 yardja mutatja. Ez van.
több mint 14 éve
Ha már felhoztad, Ochocinco-t nem értem egyszerűen. Mintha kicserélték volna, de negatív értelembe véve.Így van. Kösz, Habi a javítást. S igen, a Price-Brown fejlődési különbséget Te vetetted fel, DoM.Wallace helyett inkább Antonio Brown.DoMszerintem Tomi a Wallace-Tate dologra gondolt, mert ugye mi választottuk Tate-t, majd egyből a Steelers Wallacet, csak keverte Price sráccal
Viszont Tate idén: 0 rec, dúrvaHabi
(Tate tényleg nem volt fenn a Bengals-nál egy támadó snap-nél sem Reiss blog idevágó cikke(i) szerint.)
Már-már valami Brady-faktor merül fel bennem, nem mindenkivel (kevesekkel) tudja kialakítani azt a bizonyos kölcsönös megérzésen alapuló "chemistry"-t. Viszont Ocho-n kívül, mindenki más nemcsak nálunk nulla. Röhögni fogok, ha Underwood-dal meg összejönne. Elejtette, de azért ő volt hosszú idő óta az első (a megszokott négyesen kívül), aki tök tisztára játszotta magát hosszú passznál. Pedig egy jó harmadik WR hasíthatna ebben az Off. sémában.tomi-tomi
több mint 14 éve
Így van. Kösz, Habi a javítást. S igen, a Price-Brown fejlődési különbséget Te vetetted fel, DoM.szerintem Tomi a Wallace-Tate dologra gondolt, mert ugye mi választottuk Tate-t, majd egyből a Steelers Wallacet, csak keverte Price sráccalA második mondatodban van a lényeg szerintem. Nekem inkább utólagos okoskodásnak tűnik adott draft adott posztján választottakat felsorolni. Ennek alapján az egész liga balf@sz, hogy nem vitte el Brady-t vagy éppen Colston-t az 1.-2. kör környékén. A felsoroltakból a Jannings-Jackson és a Price-Wallace összehasonlításnak és mérgelődésnek van alapja.Wallace helyett inkább Antonio Brown.DoM
Az én kérdésem inkább az, hogy Jackson-t hogy nézhette be ennyire a Pats scouting, illetve Price-t miért tették most weaver-re, holott eddig rengeteg erőforrást áldoztak rá. (Tavaly harmadik körösként végig az 53-as roster tagja volt, de egy meccs kivételével mindig inaktív volt.) S persze fontos kérdés, amit DoM vetett fel. Mit cseszett el a Pats Price-nál, amit a Steelers sikeresen megoldott?tomi-tomi
(Tate tényleg nem volt fenn a Bengals-nál egy támadó snap-nél sem Reiss blog idevágó cikke(i) szerint.)
Már-már valami Brady-faktor merül fel bennem, nem mindenkivel (kevesekkel) tudja kialakítani azt a bizonyos kölcsönös megérzésen alapuló "chemistry"-t. Viszont Ocho-n kívül, mindenki más nemcsak nálunk nulla. Röhögni fogok, ha Underwood-dal meg összejönne. Elejtette, de azért ő volt hosszú idő óta az első (a megszokott négyesen kívül), aki tök tisztára játszotta magát hosszú passznál. Pedig egy jó harmadik WR hasíthatna ebben az Off. sémában.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
még csak nem is emlékszem, hogy pályán lett volna a támadókkal. Csak ST.szerintem Tomi a Wallace-Tate dologra gondolt, mert ugye mi választottuk Tate-t, majd egyből a Steelers Wallacet, csak keverte Price sráccalA második mondatodban van a lényeg szerintem. Nekem inkább utólagos okoskodásnak tűnik adott draft adott posztján választottakat felsorolni. Ennek alapján az egész liga balf@sz, hogy nem vitte el Brady-t vagy éppen Colston-t az 1.-2. kör környékén. A felsoroltakból a Jannings-Jackson és a Price-Wallace összehasonlításnak és mérgelődésnek van alapja.Wallace helyett inkább Antonio Brown.DoM
Az én kérdésem inkább az, hogy Jackson-t hogy nézhette be ennyire a Pats scouting, illetve Price-t miért tették most weaver-re, holott eddig rengeteg erőforrást áldoztak rá. (Tavaly harmadik körösként végig az 53-as roster tagja volt, de egy meccs kivételével mindig inaktív volt.) S persze fontos kérdés, amit DoM vetett fel. Mit cseszett el a Pats Price-nál, amit a Steelers sikeresen megoldott?tomi-tomi
több mint 14 éve
mink már-már borzalmas WRdrill lettünk - Plax, ElRendel, Holmes, Washington, Valasz, BarnaTóni, Sanders - egy kapufánk van Sweed, de szerintem még vele is jól járhatott volna valaki, mer az iszonyatos torlódás miatt nem birja a rendszer - tehát ha meriteni kell, csak a lejáró szerződésű riszivereinket kéne nézni, mer nem lesz pénzünk megtartani őket 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Csak ST-ben használják, volt egy 56 yardos punt return TD-je, meg kickoffokat viszi vissza átlagban 24 yardon keresztül, mondjuk ott 45 yard volt a max (nekünk volt ennyi? 😂 )Na a statok szerint 37 volt a max, és a legjobb átlag az egy futásból 24 yard 😊 Bár Edelman itt is jó, de hát ő hol nem 😊

több mint 14 éve
szerintem Tomi a Wallace-Tate dologra gondolt, mert ugye mi választottuk Tate-t, majd egyből a Steelers Wallacet, csak keverte Price sráccalA második mondatodban van a lényeg szerintem. Nekem inkább utólagos okoskodásnak tűnik adott draft adott posztján választottakat felsorolni. Ennek alapján az egész liga balf@sz, hogy nem vitte el Brady-t vagy éppen Colston-t az 1.-2. kör környékén. A felsoroltakból a Jannings-Jackson és a Price-Wallace összehasonlításnak és mérgelődésnek van alapja.Wallace helyett inkább Antonio Brown.DoM
Viszont Tate idén: 0 rec, dúrva

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A második mondatodban van a lényeg szerintem. Nekem inkább utólagos okoskodásnak tűnik adott draft adott posztján választottakat felsorolni. Ennek alapján az egész liga balf@sz, hogy nem vitte el Brady-t vagy éppen Colston-t az 1.-2. kör környékén. A felsoroltakból a Jannings-Jackson és a Price-Wallace összehasonlításnak és mérgelődésnek van alapja.Wallace helyett inkább Antonio Brown.
több mint 14 éve
A második mondatodban van a lényeg szerintem. Nekem inkább utólagos okoskodásnak tűnik adott draft adott posztján választottakat felsorolni. Ennek alapján az egész liga balf@sz, hogy nem vitte el Brady-t vagy éppen Colston-t az 1.-2. kör környékén. A felsoroltakból a Jannings-Jackson és a Price-Wallace összehasonlításnak és mérgelődésnek van alapja.Greg JenningsAzért ez a névsor odab@sz... Még akkor is Marshall-ról és Colston-ról senki nem nagyon gondolta, hogy ez lesz belőlük.Csabiii
Brandon Marshall
Colston
Mike Wallace
Habi
Az én kérdésem inkább az, hogy Jackson-t hogy nézhette be ennyire a Pats scouting, illetve Price-t miért tették most weaver-re, holott eddig rengeteg erőforrást áldoztak rá. (Tavaly harmadik körösként végig az 53-as roster tagja volt, de egy meccs kivételével mindig inaktív volt.) S persze fontos kérdés, amit DoM vetett fel. Mit cseszett el a Pats Price-nál, amit a Steelers sikeresen megoldott?
Tate pedig szvsz az edzői stáb szerint nem nyerte vissza azt a robbanékonyságát, amivel kickoff után igazi fenyegetést jelentene. Ezt nem cáfolta meg a Bengals-nél.
több mint 14 éve
Greg JenningsAzért ez a névsor odab@sz... Még akkor is Marshall-ról és Colston-ról senki nem nagyon gondolta, hogy ez lesz belőlük.
Brandon Marshall
Colston
Mike Wallace
Habi
több mint 14 éve
Mondjuk én legjobban 1/24-re Deznek örültem volna, meg DX-nek, valahol hátul, de hát ő meg minden második napon sérült. Mondjuk egy Victor Cruz is jó lett volna vészmegoldásként 😀

több mint 14 éve
Wallacet köszönjük 😊tenorxakkor mit mondjunk Jenningsre? 😀
kemény kis felsorolás, de biztos minden csapatnál lehetne találni hasonlókat
több mint 14 éve
Az mindenesetre érdekes trend, hogy az utóbbi időben akár draft, udfa, fa, trade esetében, ha valaki a megszerzése évében nem került pályára és mutatott fel egyszerű földi halandó által is értékelhető pillanatot a pályán, annak nem lett jövője a csapatnál. Vajon ki lesz a következő? Brace?