New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
a 3. wr témához: szerintem pl. Gaffney sem kapna több snapet, mint 85, egyszerűen Gronkandez, Welker és Branch mellett ugyanúgy nem használnánk.mondjuk Branch is olyan, hogy egyik meccsen +100 yard, következő meccsen 0 elkapás
po-ban meg a védelmünk ellenére a vasast kivéve bárki ellen magunkra fogadnék, annyira balfék a többi csapat is.triangle

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Azért az jelent valamit, hogy egyetlen védőt se lehet megnevezni, aki nélkül elképzelhetetlen az egység közeli jövője, vagy akár a következő mérkőzés.
több mint 14 éve
triangle
1 283
a 3. wr témához: szerintem pl. Gaffney sem kapna több snapet, mint 85, egyszerűen Gronkandez, Welker és Branch mellett ugyanúgy nem használnánk.po-ban meg a védelmünk ellenére a vasast kivéve bárki ellen magunkra fogadnék, annyira balfék a többi csapat is.
több mint 14 éve
Csak az optimizmus szól belőled, remélem a próféta is 😉Smart még nem lett HC egyik NCAA csapatnál sem a sok üresedés ellenére... álmodik a nyomor. 😊DoMNa jöhet az új OC, az új DC, valami védelemféle, meg egy elkapó, amúgy jó volt 😊WyattMost már tudjuk legalább hogy a secondary akkor is egy rakás szar, ha van nyomás az irányítón... A múltkori alabamai kirándulásról nincs hír?nDRo
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Smart még nem lett HC egyik NCAA csapatnál sem a sok üresedés ellenére... álmodik a nyomor. 😊Na jöhet az új OC, az új DC, valami védelemféle, meg egy elkapó, amúgy jó volt 😊WyattMost már tudjuk legalább hogy a secondary akkor is egy rakás szar, ha van nyomás az irányítón... A múltkori alabamai kirándulásról nincs hír?nDRo
több mint 14 éve
Ball-hawking D 😀 Viccet félretéve, siralmas, amit csinál a D. Se a passzt, se a futást nem tudják megállítani. A O meg elfelejtett futni, van jó néhány drop. Úgy érzem, mintha fejben nem lennének rendben a játékosok, és mintha a heti ellenfél nem lenne kellően feltérképezve. Nincs túl jó érzésem a jövőre nézve, de bízom abban, hogy a PO-ra mindenki összeszedi magát.
Persze a lényeg ma is a W volt, és az meg is lett.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Nehéz szülés volt, de megvan. 😀 Az offense megint fasza volt, Gronkowski nem ember az biztos. De szerencsére most Welker és Hernandez is felnőtt mellé. Brady hihetetlen miket táncolt a zsebben öröm volt nézni. Bár azt magyarázza már el nekem valaki, hogy lehet az, hogy Underwood felé előbb megy labda az endzoneban, mint Ocho felé.nem lett volna drága megtartani...
A Dről jót nem tudok mondani. Hoztak a végén egy kulcs playt és kb ennyi. Szarok voltak, nagyon nem is érdemes róluk beszélni 😀
Az pedig különösen fájó, hogy az a WR királykodott ellenünk aki nálunk lehetne kurva fontos 3rd számú WR. Máig nem értem miért hagytuk elmenni Gaffneyt.FViktor93
több mint 14 éve
Nehéz szülés volt, de megvan. 😀 Az offense megint fasza volt, Gronkowski nem ember az biztos. De szerencsére most Welker és Hernandez is felnőtt mellé. Brady hihetetlen miket táncolt a zsebben öröm volt nézni. Bár azt magyarázza már el nekem valaki, hogy lehet az, hogy Underwood felé előbb megy labda az endzoneban, mint Ocho felé. A Dről jót nem tudok mondani. Hoztak a végén egy kulcs playt és kb ennyi. Szarok voltak, nagyon nem is érdemes róluk beszélni 😀
Az pedig különösen fájó, hogy az a WR királykodott ellenünk aki nálunk lehetne kurva fontos 3rd számú WR. Máig nem értem miért hagytuk elmenni Gaffneyt.
több mint 14 éve
Na jöhet az új OC, az új DC, valami védelemféle, meg egy elkapó, amúgy jó volt 😊WyattMost már tudjuk legalább hogy a secondary akkor is egy rakás szar, ha van nyomás az irányítón... A múltkori alabamai kirándulásról nincs hír?
több mint 14 éve
Nézegettem az eredménykövetőt, és rá kellett jöjjek arra, hogy eddig valószínűleg nem fogalmaztam pontosan a "Bardy kiégett"témában. Mivel sokan félreértették, ezért megpróbálom egzaktabbul leírni.Má' megint kezdjük??? neeeee.... :rolleyes:
Tehát: Brady nem felejtett el játszani, képességei alapján zseni, hozza a kötelezőt, csak megszűnt az a cool-sága, ami jellemző volt rá az első 3 nyertes SB idején.
Természetesen ez az alapszakaszban, ahol egy vesztes meccs nem a világ, nem fog kiderülni, - vagyis számomra kiderül, sokak számára nem, - hiszen amikor nagyon valószínű a csoportgyőzelem teljesen más egy meccs, mint amikor élesben megy, és a vereség kiesést jelent.
Az elmúlt pár év PO meccsei számomra egyértelművé tették, hogy Brady sajnos kiégett, és ezt nem cáfolja meg, ha jó teljesítményt nyújt egy alapszakaszmeccsen.
Remélem az idei PO-ban majd rámcáfol.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Na jöhet az új OC, az új DC, valami védelemféle, meg egy elkapó, amúgy jó volt 😊

több mint 14 éve
Nézegettem az eredménykövetőt, és rá kellett jöjjek arra, hogy eddig valószínűleg nem fogalmaztam pontosan a "Bardy kiégett"témában. Mivel sokan félreértették, ezért megpróbálom egzaktabbul leírni.Tehát: Brady nem felejtett el játszani, képességei alapján zseni, hozza a kötelezőt, csak megszűnt az a cool-sága, ami jellemző volt rá az első 3 nyertes SB idején.
Természetesen ez az alapszakaszban, ahol egy vesztes meccs nem a világ, nem fog kiderülni, - vagyis számomra kiderül, sokak számára nem, - hiszen amikor nagyon valószínű a csoportgyőzelem teljesen más egy meccs, mint amikor élesben megy, és a vereség kiesést jelent.
Az elmúlt pár év PO meccsei számomra egyértelművé tették, hogy Brady sajnos kiégett, és ezt nem cáfolja meg, ha jó teljesítményt nyújt egy alapszakaszmeccsen.
Remélem az idei PO-ban majd rámcáfol.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Woodhead ebben az évben nagyon háttérbe szorult. Ennek mi lehet az oka? A sérülése vagy csak egyszerűen kiismerték már a stílusát, mert ha pályán van már akkor se olyan hatékony. Elkapásokra se nagyon használjuk pedig tavaly abban is jó volt.tamasboldizsarEgyszerüen a csapat játékstilusa változott kicsit negativ irányba az ő szempontjából és nem nagyon találja a helyét...legalább is szerintem
több mint 14 éve
Woodhead ebben az évben nagyon háttérbe szorult. Ennek mi lehet az oka? A sérülése vagy csak egyszerűen kiismerték már a stílusát, mert ha pályán van már akkor se olyan hatékony. Elkapásokra se nagyon használjuk pedig tavaly abban is jó volt.
több mint 14 éve
Dehogynem.Azért ilyen könnyen nem szoktad beismer, valld be.szabaMegéltük.szabaÉs már hányszor volt ilyen... Ha látnál és nem csak néznél találtál volna már sok ilyet. És még csak szégyellni se kell.Sobri Jóska
Ha nem tudok valamit, megkérdezem, tök evidens.
több mint 14 éve
Én nem értem Moore kivágását. Pont azokon a meccseken kifejezetten jól játszott, ahol a védelemmel nagyobb baj nem volt. Vagy Belichick teszteli magát, hogy bárkit az utcáról be tud álltani? Lassan el kéne kezdenünk jelentkezni, hátha...
több mint 14 éve
pont most írták twitteren:1. olvasatra azt hittem h ez a Sobri tévedetthez érkezett hsz 😀
MattMiller

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
pont most írták twitteren:Nem tudom.Idén eddig hány ember fordult meg a rosterünkön?számold meg http://espn.go.com/nfl/team/transactions/_/name/ne/new-england-patriotsHöri
Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy irreálisan sok?Sobri Jóska
Mennyi?Sobri Jóska
"with today's four moves, the Pats have made 140 roster transactions since Sept. 1 vs. 79 to this point last year"
azt nem tudom h ez pontosan hány ember, mivel pl Ventrone n+1 mozgásban volt benne.
szerk:
for comparison, since Sept. 1, Jets have made 108 moves, Dolphins 96 and Bills 93 (Pats at 140)
több mint 14 éve
😀Megéltük.szabaszámold meg http://espn.go.com/nfl/team/transactions/_/name/ne/new-england-patriotsHöriNem tudom.
Mennyi?Sobri Jóska
több mint 14 éve
Azért ilyen könnyen nem szoktad beismer, valld be.És már hányszor volt ilyen... Ha látnál és nem csak néznél találtál volna már sok ilyet. És még csak szégyellni se kell.Sobri JóskaNem tudom.Megéltük.szaba
Mennyi?Sobri Jóska
több mint 14 éve
És már hányszor volt ilyen... Ha látnál és nem csak néznél találtál volna már sok ilyet. És még csak szégyellni se kell.Megéltük.szabaszámold meg http://espn.go.com/nfl/team/transactions/_/name/ne/new-england-patriotsHöriNem tudom.
Mennyi?Sobri Jóska
több mint 14 éve
Megéltük.Nem tudom.Idén eddig hány ember fordult meg a rosterünkön?számold meg http://espn.go.com/nfl/team/transactions/_/name/ne/new-england-patriotsHöri
Mennyi?Sobri Jóska
több mint 14 éve
Nem tudom.Idén eddig hány ember fordult meg a rosterünkön?számold meg http://espn.go.com/nfl/team/transactions/_/name/ne/new-england-patriotsHöri
Mennyi?
több mint 14 éve
Idén eddig hány ember fordult meg a rosterünkön?számold meg http://espn.go.com/nfl/team/transactions/_/name/ne/new-england-patriots
több mint 14 éve
Idén eddig hány ember fordult meg a rosterünkön?Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy irreálisan sok?