New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Patriots head coach Bill Belichick: "Washington did a real good job, Mike [Shanahan] gave us a lot of problems obviously on what they did offensively, but I was real proud of our defense... 😂zinedine5Őszintén szólva minden csak relatív. Nekem is tetszett a D játéka...legalább is a RZ def.
Egyszerűen csak nem olyan szempontból kell nézni, h
Defense= minőségi falemberek + tackle gyáros és minőségi pass rusher LB-k + passzt kivédekező és INT-ek szerző CB-k és safety-k.
Hanem 1.) falemberek és LB-k: akik éppen nincsenek kórházban és bevethető + 2.) DB-k (WR-k CB-ként, CB-k safety poszton, játékosok a gyakorlócsapatból és a ST-ből, Gyula bácsi, a szertáros mezben, Ibike a takarítónéni, aki megfelelő szolizás után színes bőrű FS-nek kiválóan alkalmas lesz).
Ha az utóbbi csapatösszetételből indulunk ki, akkor már egészen biztató volt a DEF :rolleyes: :rolleyes:
Egyébként meg a 2.verzióhoz sajnos sokkal közelebb állunk játékosállományilag...
Visszatérve az eredeti gondoltra, ha nem kutatjuk az előzményeket, h miért úgy alakult a secondary, ahogy alakult, akkor tényleg nem volt rossz a D: mindenki kitett magáért és próbálták a legtöbbet kihozni a mérkőzésből. Ennyire telik tőlük, de tényleg mindenki megtesz mindent.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d824f0552/Brady-takes-out-frustrationelég jól osztják egymást!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Mondjuk ha nyernénk mind a hármat, jó eséllyel lenne egy hét pihink, ami nem biztos, hogy ártana

több mint 14 éve
Remek, jó tudni.Akkor innentől freeroll az alapszakasz.
több mint 14 éve
Sőt, ha azt a kettőt le is dolgozzák, egymás ellenivel is jobbak vagyunk, tehát csak akkor nincs csoportgyőzelem, ha mindhármat bukjuk, ők mindhármat nyerikA Denver már simán a PO-ban, minket még meglephetnek alattomban.Sobri Jóska3 forduló van hátra és 2 meccs a Jets hátránya.
Érdemes izgulni?Höri

több mint 14 éve
A Denver már simán a PO-ban, minket még meglephetnek alattomban.Sobri Jóska3 forduló van hátra és 2 meccs a Jets hátránya.
Érdemes izgulni?
több mint 14 éve
Én majd megkérem az illetékest ott fent, hogy a Pats-Denvert irgalmasságból adja nekünk, nagyobb szükségünk van rá.A Denver már simán a PO-ban, minket még meglephetnek alattomban.
Viszont arra most fogadok, hogy kinek lesz innentől több SB-győzelme, Brady-nek, vagy Tebow-nak. És sajna nem Bradyre.
több mint 14 éve
Mondjuk az sanszos, hogy a védelmük jobb lesz mint a miénk 😀 Az még az állandóan impotens csapatok elleni is képes alkotni, szóval jó lenne egy 20 körül vezetni úgy 1 perccel a vége előtt 😀

több mint 14 éve
lesz itt minden a Purgatóriumtól kezdve... előre várom már ezt a teológiai csatát.Az eleje meg a vége egyébként nem volt rossz. Csak azt ne láttam volna, amit a kettő között műveltek.lucasJövő héten viszont csak a vége lesz rossz, az viszont nagyon rossz 😀zolika26
De végre összefutnak a szálak, s kiderül a nagy igazság: melyikük a jobb? isten kiválasztottja(copyright by sobri), vagy a kiégett tékozló fiú. 😊El Bandi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az eleje meg a vége egyébként nem volt rossz. Csak azt ne láttam volna, amit a kettő között műveltek.lucasJövő héten viszont csak a vége lesz rossz, az viszont nagyon rossz 😀zolika26
De végre összefutnak a szálak, s kiderül a nagy igazság: melyikük a jobb? isten kiválasztottja(copyright by sobri), vagy a kiégett tékozló fiú. 😊
több mint 14 éve
Az eleje meg a vége egyébként nem volt rossz. Csak azt ne láttam volna, amit a kettő között műveltek.lucasJövő héten viszont csak a vége lesz rossz, az viszont nagyon rossz 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Képzelem milyet röhöghetett közben 😀WyattUgyan mit mondhatna: kivágtam a csapatból minden épkézláb DB-t, mit akartok ezektől a gyerekektől? Vagy: Úgy építgetem a védelmet, mintha előszezon lenne, úgy se lesz lövésünk a rájátszásban?
Az eleje meg a vége egyébként nem volt rossz. Csak azt ne láttam volna, amit a kettő között műveltek.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Patriots head coach Bill Belichick: "Washington did a real good job, Mike [Shanahan] gave us a lot of problems obviously on what they did offensively, but I was real proud of our defense... 😂
több mint 14 éve
Abszolút igazad van. Aki selyemfiúzza Bradyt nem szereti az amerikai focit. Vagy simán csak bunkó. Fordítva is igaz, nekem az is nagyon visszataszító, mikor szidják pl: Peyton Manninget, pedig die hard Patriots rajongó vagyok.Selyemfiú hogy kikelt magából 😮 Pedig az int sztem bravúr volt ott.szabaAzért az olyan jó, hogy Te láttad az elejétől a vitát. Fel sem merül Benned, hogy az OC kelt ki magából és erre reagál a "selyemfiú". (Mellesleg ha TB ezt érdemli szerinted, akkor milyen alapon tiltakozol Rivers köcsögözése miatt?)
Érdemes elolvasnod, hogy az egészről mit nyilatkozott a fiúkurva. http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4711975/brady-on-spat-i-deserved-it
Kib@szott idegesítő, hogy TB minden alapot nélkülöző szidása, alázása divattá vált.
Van nekünk elég bajunk a mai meccs után, és akkor még ilyen beszólásokkal is foglalkozzunk.tomi-tomi
több mint 14 éve
Olvastam h írtátok Ocho nevét az eredménykövetőben? Mit csinált?Amadeus91A szokásos: volt 1 elkapása

több mint 14 éve
Olvastam h írtátok Ocho nevét az eredménykövetőben? Mit csinált?
több mint 14 éve
Selyemfiú hogy kikelt magából 😮 Pedig az int sztem bravúr volt ott.szabaAzért az olyan jó, hogy Te láttad az elejétől a vitát. Fel sem merül Benned, hogy az OC kelt ki magából és erre reagál a "selyemfiú". (Mellesleg ha TB ezt érdemli szerinted, akkor milyen alapon tiltakozol Rivers köcsögözése miatt?)
Érdemes elolvasnod, hogy az egészről mit nyilatkozott a fiúkurva. http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4711975/brady-on-spat-i-deserved-it
Kib@szott idegesítő, hogy TB minden alapot nélkülöző szidása, alázása divattá vált.
Van nekünk elég bajunk a mai meccs után, és akkor még ilyen beszólásokkal is foglalkozzunk.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Selyemfiú hogy kikelt magából 😮 Pedig az int sztem bravúr volt ott.szabaAzért annyira nem, remekül helyezkedett a CB, végig az elkapó "belső" vállánál védekezett, Brady-nek nem kellett volna odadobni, O'brian-ek viszont nem kellett volna ordibálnia. Brady valószínűleg tisztában volt azzal, hogy hibázott (ahogy a nyilatkozatból ez ki is derült).
több mint 14 éve
Selyemfiú hogy kikelt magából 😮 Pedig az int sztem bravúr volt ott.
több mint 14 éve
Patriots QB Tom Brady on the mistakes: "There's nothing perfect in football... Unless you're the Packers."triangleMár készülünk a Super Bowlra, hogy felszabadultan játszhassunk a Packers pedig stresszes legyen...okos 😀

több mint 14 éve
triangle
1 283
és akkor még magyarázkodhat, hogy merte eladni 200 passz után újra a labdát.Patriots QB Tom Brady on the mistakes: "There's nothing perfect in football... Unless you're the Packers."
több mint 14 éve
triangle
1 283
de tényleg, mintha maddennel viccelődne BB, kész röhej.