New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Thx 😊Hali 😊 Egy kis segitséget kérnék tőletek.http://tenyardtracker.com/Habi
Melyik oldalakról szoktátok letölteni a meccseinket ? Mert amiket én eddig leszedtem elég rossz minőségűek, talán a Dallas elleni az egyetlen kivétel, gondoltam hátha van valami bevállt site, csak nem tudok róla😊 köszigravedigger
több mint 14 éve
Nagyon dicséretre méltó, ahogy a Texans ennyi sérülés után, 3rd stringer QB-val veri az ellenfeleket... csak épp az a gond, hogy ha így marad minden, akkor Texans/Ravens megy bye weekre, mi meg telibe kapjuk a Jets-et a WC hétvégén...köv. 3 Texans meccs...vs CAR, @IND, vs. TEN
köv. 3 Ravens meccs... @SD, vs. CLE, @CIN (ebből egy meccset könnyen benézhetnek)
köv. 3 Pats meccs... @DEN, vs. MIA, vs. BUF ( elvileg 3 W, bár a Broncos ellen Tom 1-5😕)
köv. 3 Steelers meccs... @SF, vs. STL, @CLE (max SF veszélyes, de most szvsz az se.. ja és megvertek minket, szóval egyenlő mérlegnél simán előttünk állnak majd - feltéve hogy beelőzik a Ravenst)
A lényeg az, hogy a Texansnak buknia kell egy meccset és jó eséllyel megvan a bye week.
Ha a Texans mind3 meccset behúzza, akkor max akkor lennénk AFC 2. helyen, ha a Ravens ÉS a Steelers is bebukna 1-1 meccset:S
btw, iszonyat szurkolok a texasiaknak, minden elismerést megérdemelnek😊
több mint 14 éve
Hali 😊 Egy kis segitséget kérnék tőletek.http://tenyardtracker.com/
Melyik oldalakról szoktátok letölteni a meccseinket ? Mert amiket én eddig leszedtem elég rossz minőségűek, talán a Dallas elleni az egyetlen kivétel, gondoltam hátha van valami bevállt site, csak nem tudok róla😊 köszigravedigger

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hali 😊 Egy kis segitséget kérnék tőletek. Melyik oldalakról szoktátok letölteni a meccseinket ? Mert amiket én eddig leszedtem elég rossz minőségűek, talán a Dallas elleni az egyetlen kivétel, gondoltam hátha van valami bevállt site, csak nem tudok róla😊 köszi
több mint 14 éve
triangle
1 283
na ki volt ma hajnalban a jags legproduktívabb elkapója? igeeen, Taylor Price!hány yarddal?.....39! 😂
több mint 14 éve
Csak viccelek de a meccsnek lehetne senki ne vegye komolyan ezt az írást 😀Már megelőztek 😛
Isten vs Fia ellen címet adni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀ThundersNFL

több mint 14 éve
Csak viccelek de a meccsnek lehetne senki ne vegye komolyan ezt az írást 😀Isten vs Fia ellen címet adni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Injury rep:Did not participate:
S Patrick Chung (foot),
T Sebastian Vollmer (back, foot)
Limited participation:
CB Kyle Arrington (foot),
QB Tom Brady (not injury related),
WR Deion Branch (groin),
C Dan Connolly (groin),
WR Julian Edelman (back),
LB Dane Fletcher (thumb),
S James Ihedigbo (shoulder),
CB Devin McCourty (shoulder),
WR Matt Slater (shoulder),
LB Brandon Spikes (knee),
RB Shane Vereen (hamstring),
WR Wes Welker (knee),
C Ryan Wendell (calf),
DT Vince Wilfork (not injury related),
RB Danny Woodhead (abdomen)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Van itt még tartalék a keretben:"Punter Zoltan Mesko is one of this week's honorees and he earned the jersey for playing defense. The creative coaching staff tapped the 6-foot-4 Mesko as a player who could disrupt passing lanes by waving his hands around and batting down passes.
" 😀
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4712251/meskos-work-on-defense-lauded
több mint 14 éve
Aki szeretné a DoM által idézett könyvet megkapni, az dobjon rám egy mélt és átküldöm. írjátok bele h milyen formátumban szeretnétek. 😊danna76 kukac gmail pont com
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Sterling Moore rejtély megoldódott, visszajött a pratice squadba. Kíváncsi vagyok kezd-e a hétvégén, vagy a PO-re tartogatjuk 😊.LordTamasNem fog a hétvégén pályára lépni, de azt irják hogy az alapszakaszban még játszani fog
több mint 14 éve
triangle
1 283
Patriots vs. Redskins: Top Five Defensive Plays and Defensive Game Notes Gogoa top worst részből egy korábbi fórumtémához:
There's a reason why the Patriots never use their safeties over the top to help Devin McCourty and Kyle Arrington - because their safeties simply wouldn't be any help.
több mint 14 éve
A Sterling Moore rejtély megoldódott, visszajött a pratice squadba. Kíváncsi vagyok kezd-e a hétvégén, vagy a PO-re tartogatjuk 😊.
több mint 14 éve
Patriots vs. Redskins: Top Five Defensive Plays and Defensive Game Notes
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Az a baj, hogy én nem látok rá magyarázatot, hogy miért draftolnánk konvencionálisabban jövőre, mint eddig. A stáb nem változott jelentősen ez évhez képest, és BB sem hiszem, hogy 59 évesen új filozófia szerint kezdene el draftolni.Ha BB nem tudott volna mindig is - de legalább is nagyon sokszor - a saját hülyeségét, hibáit, rögeszméit felülvizsgálva megújulni, levonni a hibákból a konklúziót, akkor nem ő lenne most az NFL egyik - ha nem a legjobb - vezetőedzője.
Egyébként számomra ezekből a sorokból kicsit amatőrizmus sugárzott, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolataimat.. 😊Schleck
Amiért bízom benne, hogy végre változik valami az az, hogy
1.) egyrészt idén sokkal hangosabban bírálják kint is Belichiket a draft stratégiája miatt; ami persze összefügg azzal, h a Pats DEF nem csupán nem lett jobb, mint tavaly, de még sokkal gyengébbé is vált sajnos;
2.) a fél secondary kivágása miatt elkerülhetetlen a D megerősítése. A secondary megerősítése ugyanakkor nem csak CB-ket, és safety-ket jelent, mert ahhoz, hogy ők sikerrel vegyék fel a versenyt az elkapókkal szükséges lenne egy minőségi pass rush. Így talán, h passz védelem ott áll, ahol, így talán már ez elég motíváció lehet Coach Belichicknek egy pass rusher behúzására;
3.) ahogy már írtam, ha BB nem tudott volna megújulni pl. a Browns-os évek után, vagy éppen az első két Pats-es év után, akkor most nem az elmúlt 10 egyik legsikeresebben franchise-a lenne a Pats, vagy legalább is nem BB irányítaná;
Úgyh én bízom benne, h ezúttal nem értetlenül fogunk péntek éjszaka a net előtt ülni😊
több mint 14 éve
Jackson-nál is BB volt a draft mellett?Igen, de ott is szerepet játszott a szervezeten kívüli másodvélemény Urban Meyertől.
tomi-tomi
Ez egyébként most is észrevehető Underwood és Jones esetében, ugye Rutgers egyetem.
I think Coach Schiano, I have a good relationship with him and anytime he’s told me anything, it’s always been 100 percent accurate. I think a player that he’s familiar with, I would definitely want to take the opportunity to get his opinion and see what he thinks because of his experience and the amount of respect I have for him. He does a great job with that program and the kids that come out of there that play in the NFL, usually end up playing in the NFL. A lot of colleges get guys drafted or signed or whatever. I’d say that program, most of those kids when they’re on a team, they end up making a team. I think that’s a credit to what he puts them through for four or five years there in terms of preparation for the National Football League, assuming they have enough talent to be competitive. He does a good job of that. Yeah, absolutely, I would talk to him, sure. What he said about Nate is what I’ve seen in two weeks.http://www.patriots.com/news/article-1/Bill-Belichick-Press-Conference-Transcript/ede9e01b-fa53-43e3-85f5-93907decd850
több mint 14 éve
Kétségtelen, egyszerűbb lenne a szurkolói életünk, ha BB a hétköznapi logika szerint működne! 😊Ja, csak a 2011-es elkapók közül ha Dougot gondolta volna jobbnak Juliónál, akkor csak adott volna érte egy 7. kört 😀WyattKi más? 😊WyattPersze, 99,9% hogy ő. De amiket DoM leírt, azért jobbnak gondoltam rákérdezni. 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Egyébként számomra ezekből a sorokból kicsit amatőrizmus sugárzott, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolataimat.. 😊SchleckAmatőrizmus helyett én autokratizmust mondanék. Hogy melyik a jobb...?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ja, csak a 2011-es elkapók közül ha Dougot gondolta volna jobbnak Juliónál, akkor csak adott volna érte egy 7. kört 😀Persze, 99,9% hogy ő. De amiket DoM leírt, azért jobbnak gondoltam rákérdezni. 😊tomi-tomiMelyik Baldwin, KC?tomi-tomigKi más? 😊Wyatt

több mint 14 éve
Persze, 99,9% hogy ő. De amiket DoM leírt, azért jobbnak gondoltam rákérdezni. 😊Melyik Baldwin, KC?tomi-tomigKi más? 😊Wyatt
több mint 14 éve
Elolvasva DoM sorait... hmmm...Az a baj, hogy én nem látok rá magyarázatot, hogy miért draftolnánk konvencionálisabban jövőre, mint eddig. A stáb nem változott jelentősen ez évhez képest, és BB sem hiszem, hogy 59 évesen új filozófia szerint kezdene el draftolni.
....szerintetek mindezek után milyen lesz a következő draft?
Megint egy szokásos Belichick- féle draft lesz (70%-ban meglepő - "értelmetlennek tűnő" -, húzásokkal és tradelgetésekkel),
vagy épp az fogja a meglepetést okozni, hogy oda igazolunk ahová végre kellene? Ja és, hogy nem underdog-okat, hanem olyan játékosokat akik papíron a legjobbak az adott posztra.
Behúzunk végre egy jó kis pass rusher LB-t, vagy DE-t. Megerősítjük az OL? Vagy esetleg a secondaryt?
:rolleyes: :rolleyes:Rule
Egyébként számomra ezekből a sorokból kicsit amatőrizmus sugárzott, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolataimat.. 😊
több mint 14 éve
Jackson-nál is BB volt a draft mellett?A Falcons nagyon sokat feltett egy WR-re. Látva BB draft viselkedését, konkrét személytől és az értékelésétől eltekintve, mi mást mondhatott volna! 😊
Melyik Baldwin, KC?
több mint 14 éve
Elolvasva DoM sorait... hmmm.......szerintetek mindezek után milyen lesz a következő draft?
Megint egy szokásos Belichick- féle draft lesz (70%-ban meglepő - "értelmetlennek tűnő" -, húzásokkal és tradelgetésekkel),
vagy épp az fogja a meglepetést okozni, hogy oda igazolunk ahová végre kellene? Ja és, hogy nem underdog-okat, hanem olyan játékosokat akik papíron a legjobbak az adott posztra.
Behúzunk végre egy jó kis pass rusher LB-t, vagy DE-t. Megerősítjük az OL? Vagy esetleg a secondaryt?
:rolleyes: :rolleyes: