New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Szerk: bár lehet ez Belichick taktikája, így készteti a "kiégett" irányítót emberfeletti teljesítményre. 😊LordTamas
Akartam írni,hogy ezzel kihívod a sorsot a topic ellen, de reméltem,hogy nem üti fel a fejét megint a kór...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Pariban, de minden másra +1 😊
Amúgy akkor Big Ben is kiégett szar ennyi erővel, hogy olyan amatőrökről, mint Peyton Manning ne is beszéljünkWyatt
Néha már az én szemem is káprázik. 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem nem égett ki.tenorx
Ez a szép a fórumozásban, hogy mindenki úgy gondolja ahogyan akarja.
És elárulod, hogy miért nem?
A sérülése óta nyertünk SB-t?
Hozza a sorsdöntő meccseket?
Úgy viselkedik mint elötte, mint Mr.Cool?
Vagy mi a kritériuma a kiégettségnek szerinted?
Vagy csak tele akarod spamelni a Pats topicot?
Megírhatod PM-ben is a meglátásaidat, ha meggyőzöl, hidd el, nem szégyellem bevallani ha rádöbbenek, hogy tévedek.Sobri Jóska
Az utolsó 4 meccs amit elbuktunk a POban, a Colts,Giants,Ravens,Jets elleni meccsek voltak. Na már most a Colts ellen felrakott a táblára 34 pontot egy elitnek messze nem nevezhető O-val, és nem rajta múlott, hogy ezt a meccset elbuktuk. A Giants ellen sérült lábbal, a liga egyik legjobb DLIne-ja ellen csinálta meg a "győztes drive-ot", arról nem tehet, hogy a csapattársai nem tudnak tacklet adni, illetve Asante elejtette a biztos INT-et. A Ravens ellen nagyon gyorsan nagy hátrányba került a csapat köszönhetően a fantasztikus futás elleni védelemnek, illetve a szintén fantasztikus pass protectionnek. De oké aláírom, hogy ezen a meccsen nem ment neki. Ez után tavaly jött a Jets ahol végig partiba voltunk velük, de vagy a O-fal, vagy a WR-ek vagy pedig ő maga hibázott. Oké rendben ez a második meccs ahol betlizik, de ezek miatt kiégettnek hívni már ne is haragudj baromság. Brady 3 éve csinál PO csapatot egy maximum középszintű csapatból. Tök8, hogy ki az elkapója megtalálja. Az meg, hogy kiabált az OC-val? Én pont ellentétesen látom ezt. Ha ki lenne égve akkor leszarná magasról, hogy mi lesz a csapattal, ő úgyis megkapja a pénzét ha meg se szakad a pályán a győzelemért. E helyet Brady 10-15 pontos vezetésnél is kiabál egy INT miatt, mert ő nyerni akar, hibátlan akar lenni. Lehet, hogy nem fog SB-t nyerni már a pályafutása során, de miért vagy olyan biztos benne, hogy nem? És miért vagy olyan biztos benne, hogy Tebow igen?
Egyébként te jössz mindig azzal, hogy hozzunk példákat, de te azon kívül, hogy kikapott a PO-ban semmi értelmes példát nem hozol.FViktor93
Pariban, de minden másra +1 😊
Amúgy akkor Big Ben is kiégett szar ennyi erővel, hogy olyan amatőrökről, mint Peyton Manning ne is beszéljünk

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Megírhatod PM-ben is a meglátásaidat, ha meggyőzöl, hidd el, nem szégyellem bevallani ha rádöbbenek, hogy tévedek.Sobri Jóska
Az utolsó 4 meccs amit elbuktunk a POban, a Colts,Giants,Ravens,Jets elleni meccsek voltak. Na már most a Colts ellen felrakott a táblára 34 pontot egy elitnek messze nem nevezhető O-val, és nem rajta múlott, hogy ezt a meccset elbuktuk. A Giants ellen sérült lábbal, a liga egyik legjobb DLIne-ja ellen csinálta meg a "győztes drive-ot", arról nem tehet, hogy a csapattársai nem tudnak tacklet adni, illetve Asante elejtette a biztos INT-et. A Ravens ellen nagyon gyorsan nagy hátrányba került a csapat köszönhetően a fantasztikus futás elleni védelemnek, illetve a szintén fantasztikus pass protectionnek. De oké aláírom, hogy ezen a meccsen nem ment neki. Ez után tavaly jött a Jets ahol végig pariba voltunk velük, de vagy a O-fal, vagy a WR-ek vagy pedig ő maga hibázott. Oké rendben ez a második meccs ahol betlizik, de ezek miatt kiégettnek hívni már ne is haragudj baromság. Brady 3 éve csinál PO csapatot egy maximum középszintű csapatból. Tök8, hogy ki az elkapója megtalálja. Az meg, hogy kiabált az OC-val? Én pont ellentétesen látom ezt. Ha ki lenne égve akkor leszarná magasról, hogy mi lesz a csapattal, ő úgyis megkapja a pénzét ha meg se szakad a pályán a győzelemért. E helyet Brady 10-15 pontos vezetésnél is kiabál egy INT miatt, mert ő nyerni akar, hibátlan akar lenni. Lehet, hogy nem fog SB-t nyerni már a pályafutása során, de miért vagy olyan biztos benne, hogy nem? És miért vagy olyan biztos benne, hogy Tebow igen?
Egyébként te jössz mindig azzal, hogy hozzunk példákat, de te azon kívül, hogy kikapott a PO-ban semmi értelmes példát nem hozol.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Csak az SB győzelmekbtől függ, hogy kiégett-e valaki vagy nem?
Ez a játék még mindig egy csapatsport. Nem egy embernek kell hoznia a meccseket, hanem a csapatnak. . .

Aztán nem furcsa, hogy kb a pats topikban (sőt, nem is csak itt, meg merem kockáztatni, tán az egész bowl fórumon) te hajtogatod ezt a kegyetlenül unalmas kiégett szöveget, más nem is?
El lehetne gondolkodni, hogy ha egy ember áll szemben a többinek véleményével, akkor mi van. Ez sántít egy kicsit. Nem! Inkább nagyon.

Én most írtam ezzel kapcsolatban utoljára. Nem szándékozom tovább ilyenekre válaszolni. Kérlek! Érted? Szépen kérlek, hogy hagyd abba a barmoságodat!
Köszönöm!

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Én csak spamelni akarom, de sztem se égett ki. 😀szaba
Felírtam.

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 298
Én csak spamelni akarom, de sztem se égett ki. 😀
több mint 14 éve
Megírhatod PM-ben is a meglátásaidat, ha meggyőzöl, hidd el, nem szégyellem bevallani ha rádöbbenek, hogy tévedek.

több mint 14 éve
Akkor egy Tebow, egy alázás, még egy kis SportTv és a végére egy kis még a bírók is nekünk fújnak, leöntve egy kameragéttel, aztán 100 oldal múlva folyt köv

több mint 14 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Szerintem nem égett ki.
több mint 14 éve
Szerk: bár lehet ez Belichick taktikája, így készteti a "kiégett" irányítót emberfeletti teljesítményre. 😊LordTamas
Mivel te is felszínesen olvasol, vagy persze lehet én nem fogalmazok egzaktul, ezért akkor leírom, hogy bizony Brady sajna kiégett, mindenféle idézőjel nélkül.
Ez persze az alapszakaszban nem mutatkozik meg (bár ez a mostani hisztije az OC-el görcsösségének ékes bizonyítéka, és nem a régi, Mr.Cool feelinget tükrözi, de ne veszünk el a részletekben) annyira egyértelműen, hiszen itt nem kell végig koncentrálnak lenni, belefér pár meccs, ami elúszik, belefér pár vereség, nem dől össze a világ, a PO szinte mindig megvan. És sokszor kijön tehetsége is, az emberfeletti teljesítmény.
Az, hogy Brady kiégett szembetűnően a PO-ban mutatkozik meg, mint pl a Ravens, a Colts, vagy a Jets ellen történt, az elmúlt pár évben.
Persze reméljük idén hátha nem így lesz.

több mint 14 éve
No mondjuk a Texanstól pont nem félnék annyira a rájátszásban, meg a Denvertől sem, az összes többinél viszont nem lennék épp derűlátó

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ebben lehet, hogy van valami, de akkor most miért nem cserélgetik néha a safety (WR, ST) segítséget a két corner között, hogy legalább megzavarják az ellen irányítóját.zinedine5
Ezt a "bonyolult" feladatot melyik egészséges safety-re bíznád? Már az nagy erdmény, ha nem a csapattársaikat ütik, vagy gáncsolják! 😊El Bandi
Pontosan a safety-einkből inkább csak akadály lenne...(kivéve Chung deő sérült)superbrutal88
Volst is rá szó szerinti példa a legutóbbi meccsen. :rolleyes:

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Ez óriási. 😂

Tomorrow's news: [insert secondary player here] released. I'm thinking it's Antwaun Molden this time.
Molden két meccs óta nem lépett pályára és az injury reporton sem szerepelt.

I say Jones is gone. He played over 50% of snaps and played better than the rest of the secondary besides Arrington. That should be grounds for dismissal.
P. Adams és S. Moore nyomán.DoM
😀 Akkor nem csak én kezdtem megbarátkozni Adams-szel és Moore-ral 😕

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez óriási. 😂

Tomorrow's news: [insert secondary player here] released. I'm thinking it's Antwaun Molden this time.
Molden két meccs óta nem lépett pályára és az injury reporton sem szerepelt.

I say Jones is gone. He played over 50% of snaps and played better than the rest of the secondary besides Arrington. That should be grounds for dismissal.
P. Adams és S. Moore nyomán.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ebben lehet, hogy van valami, de akkor most miért nem cserélgetik néha a safety (WR, ST) segítséget a két corner között, hogy legalább megzavarják az ellen irányítóját.zinedine5
Ezt a "bonyolult" feladatot melyik egészséges safety-re bíznád? Már az nagy erdmény, ha nem a csapattársaikat ütik, vagy gáncsolják! 😊El Bandi
Pontosan a safety-einkből inkább csak akadály lenne...(kivéve Chung deő sérült)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért azt tudjuk mindannyian hogy a play off az már teljesen más. Persze akkor is abból kell épitkezni ami van, de az már más foci...az meg hogy az esélytelenek nyugalmával fogunk pályára lépni szerintem igen erős túlzás, persze jobb mintha hatalmas teher lenne a vállakon, nemtudom miért de bizom nagyon ebben az idei csapatban, főleg ha még Spikes és Chung visszatérne D-be, hatalmas harc lenne a rájátszásban...papiron a Steelers is meg a Ravens is erősebb, talán még a Texans is, da az csak papir, nem a pálya 😊
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Kis "vidámság":

"The Patriots are now on pace for 5,170 pass yards on defense." (Cold Hard Football Facts)

Tekintve, hogy nem kifejezetten elit irányítók ellen játszunk idén (Brees, Rodgers, P. Manning, és persze Brady), gyönyörű statisztika, hogy átlagos és átlag alatti QB-k "megdöntik" Dan Marino rekordját ellenünk. Nem nagy csoda, hogy kicsit ideges Brady, neki is minimum rekordot kell dönteni, hogy tartsa az iramot a védelemmel.

Szerk: bár lehet ez Belichick taktikája, így készteti a "kiégett" irányítót emberfeletti teljesítményre. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt a "bonyolult" feladatot melyik egészséges safety-re bíznád? Már az nagy erdmény, ha nem a csapattársaikat ütik, vagy gáncsolják! 😊
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Én abban reménykedem, hogy DMC valahogy visszatalál legalább a tavalyi szint közelébe. Sokan itt (érthetően) kidobnák a teljesítménye miatt, de azért tudjuk, hogy mit tud, láttuk tavaly.zinedine5
Korábban írta valaki a fórumon, hogy McCourty tavaly az újoncévében állandó safety segítséget kapott, szemben az Arrington/Butler kettőssel, akiket meg is szórtak rendesen. Idén fordult a kocka, Arrington-nak van könnyebb dolga, DMC marad 1 az 1-ben. Ha mindez igaz, idén láthatjuk DMC igazi formáját, ez az amit ő tud, sérülés ide vagy oda.El Bandi
Ebben lehet, hogy van valami, de akkor most miért nem cserélgetik néha a safety (WR, ST) segítséget a két corner között, hogy legalább megzavarják az ellen irányítóját.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én abban reménykedem, hogy DMC valahogy visszatalál legalább a tavalyi szint közelébe. Sokan itt (érthetően) kidobnák a teljesítménye miatt, de azért tudjuk, hogy mit tud, láttuk tavaly.zinedine5
Korábban írta valaki a fórumon, hogy McCourty tavaly az újoncévében állandó safety segítséget kapott, szemben az Arrington/Butler kettőssel, akiket meg is szórtak rendesen. Idén fordult a kocka, Arrington-nak van könnyebb dolga, DMC marad 1 az 1-ben. Ha mindez igaz, idén láthatjuk DMC igazi formáját, ez az amit ő tud, sérülés ide vagy oda.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
A mostani képlet a PO-ra:

Van-e olyan irányító, aki érdemi segítség (futójáték, védelem) nélkül képes passzjátékban komolyabb probléma nélkül tartani a lépést Bradyvel? Roethlisbergeren kívül nincs.

Van-e olyan védelem, amelyik akár impotens támadójáték mellett is komoly problémát tud a Pats támadói elé állítani? Kis túlzással a PO-ban csak ilyen csapat lesz.

Steelers, Ravens, Texans, Jets, (Bengals).DoM
+1

Annyi, h sajnos a Pats D szempontjából nagyon nehéz bármilyen támadóegységet impotensnek nevezni. Sajnos a felsorolt összes csapatnál úgy vélem, h képesek szétdobálni 3 @ longra is a Pats secondary-t... és ha nem jön ilyenkor néhány TO (pl. Ninko INT-je a Jets ellen, amit TD-re hordott vissza), akkor nem lesz sok örömünk a rájátszásban.

Egyébként meg nem rossz ez a helyzet, a PO-ban így akár underdog-ként léphetünk pályára. Mint tudjuk, sokszor jobban megy a Pats-nek, ha nem kell az esélyesség terhével kiállni (ld. tavalyi PO meccs). Úgyh bízzunk egy pozitív PO szereplésben.
😊 😊Rule
Hát esélyesek nem leszünk, az tuti.

Én abban reménykedem, hogy DMC valahogy visszatalál legalább a tavalyi szint közelébe. Sokan itt (érthetően) kidobnák a teljesítménye miatt, de azért tudjuk, hogy mit tud, láttuk tavaly.

Ha ő valahogy képbe kerül, visszajönne Chung és Spikes, akkor talán nem lennének ennyire fogalmatlanok a PO-ra.

De lehet, hogy ez csak híú ábránd.
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal

Van-e olyan irányító, aki érdemi segítség (futójáték, védelem) nélkül képes passzjátékban komolyabb probléma nélkül tartani a lépést Bradyvel? Roethlisbergeren kívül nincs.

Van-e olyan védelem, amelyik akár impotens támadójáték mellett is komoly problémát tud a Pats támadói elé állítani? Kis túlzással a PO-ban csak ilyen csapat lesz.

Steelers, Ravens, Texans, Jets, (Bengals).DoM
+1

Annyi, h sajnos a Pats D szempontjából nagyon nehéz bármilyen támadóegységet impotensnek nevezni. Sajnos a felsorolt összes csapatnál úgy vélem, h képesek szétdobálni 3 @ longra is a Pats secondary-t... és ha nem jön ilyenkor néhány TO (pl. Ninko INT-je a Jets ellen, amit TD-re hordott vissza), akkor nem lesz sok örömünk a rájátszásban.

Egyébként meg nem rossz ez a helyzet, a PO-ban így akár underdog-ként léphetünk pályára. Mint tudjuk, sokszor jobban megy a Pats-nek, ha nem kell az esélyesség terhével kiállni (ld. tavalyi PO meccs). Úgyh bízzunk egy pozitív PO szereplésben.
😊 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gondolom ma reggel Bill O'Briannek és TB-nek lesz egy jelenése az Öreg irodájában. Lehet szar egy play hívás, de az INT akkor is az irányító és/vagy az elkapó hibája. Mondjuk TB ezt korrektül elismerte a meccs végén. Egy biztos, ilyen hangulat nem tesz jót senkinek a csapatnál.Boston
Elėg fura dolog az ha a qb és az oc orditozik egymassal a meccs kozben, majdnem egymasnak esnek, mert a qb leosztja a kordinatort. Ezt szerintem nem szokas es nem is lehet egy egyszeru kezrazogatassal elintezni...sapka
O'brian osztotta ki Brady-t. TB nem az a fajta QB aki ne tudná, hogy az INT az ő hibája. És a csapat egyik emblematikus figurájával, vezérével nem túl kifizetődő a csapat szeme láttára ordibálni, úgy hogy az edzőt úgy kellett elrángatni onnan.nDRo
Sokszor ott kezdődnek a bajok hogy a QB teljesen máshogy van kezelve a csapat többi tagjától ( nem mintha ez mondjuk Brady esetében nem lenne teljesen megérdemelt is ), és ez igy ki is ütközik, de nemhiszem hogy ettől neki joga van visszaorditani az edzőre, legyen az Off cordinator vagy QB edző vagy HC, tök mindegy, edző az edző a játékos meg játékos még akkor is ha egy legendáról van szó , és akinek orditani joga van az csak is a coach!!!! Minden esetben!
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Steelers, Ravens, Texans, Jets, (Bengals).