New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nah egy rossz hir meg egy jó...Mayonak nagyon örülök, képes nagy dolgokra, és megfelelő munkával hálla Istennek úgy tűnik legalább a LB sornak lesz egy betonbiztos tagja 😊 Mellesleg ezzel valószinű Welker tag-et kap majd.Branch-et sajnálom nagyon, de talán itt lesz mr 85 kiugrási lehetősége...itt lenne az ideje hogy mutasson valami, persze más kérdés ha most is inkább Underwood lesz több snap alatt a pályán, akkor neki kell bizonyitani.
több mint 14 éve
Edelman pass to Edelman. Meg lesz pass rusher, linebacker, cornerback, visszahordó és gunner is 😀

több mint 14 éve
triangle
1 283
ja, és: Ventrone signed to 53-man roster :cool:
több mint 14 éve
akik biztosan nem játszanak a denver ellen: Patrick Chung, Shane Vereen, Brandon Spikes, Sebastian Vollmer, Deion BranchtrianglePont ezt néztem, nagyon kíváncsi vagyok: Ocho vagy Underwood? (Nem hiszem, hogy egy Welker-Edelman párossal számolni kéne)
Holnap láthatjuk Ventronet (újra feljött az 53/46-os keretbe)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
triangle
1 283
akik biztosan nem játszanak a denver ellen: Patrick Chung, Shane Vereen, Brandon Spikes, Sebastian Vollmer, Deion Branch
több mint 14 éve
És kicsit öregebb, kicsit jobban, hamarabb kopik ki. Nem lesz drágább itt semÖröm és bódottá, na akkor most valami ilyesmit Welkerről isWyattWelkernek kicsit jobb éve van, mint Mayonak, egy ranglistavezetővel nehezebb a megállapodás. De ettől függetlenül én optimista vagyok, ő nagyon kell nekünk. Szép karácsonyi ajándék lenne... Mayonak is örülök.lucas

több mint 14 éve
Öröm és bódottá, na akkor most valami ilyesmit Welkerről isWyattWelkernek kicsit jobb éve van, mint Mayonak, egy ranglistavezetővel nehezebb a megállapodás. De ettől függetlenül én optimista vagyok, ő nagyon kell nekünk. Szép karácsonyi ajándék lenne... Mayonak is örülök.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
www.sport-video.hu oldalon is megtalálhatod őket. Csak regisztrálni kell, ami ingyenes.Mondanám hogy meghívlak de pont az elmúlt hetekben emelték meg 1000 pontra a meghívó igénylését,annyi meg még nincs :/JocoHát azért minden esetre köszönöm szépen 😊 majd esetleg ha lesz rá lehetőséged akkor szólj 😊gravedigger
több mint 14 éve
Patriots signed Pro-Bowl LB Jerod Mayo to a 5-year contract extension today. More on special Saturday edition of NFL Countdown @ 11 am.tenorxKíváncsi vagyok a számokra, mondjuk P Willishez (7 évre 50+ millió, 29 garantált) képest.
több mint 14 éve
Patriots signed Pro-Bowl LB Jerod Mayo to a 5-year contract extension today. More on special Saturday edition of NFL Countdown @ 11 am.
több mint 14 éve
» New England Patriots defensive end Andre Carter was docked $15,0000 for roughing Washington Redskins quarterback Rex Grossman, according to ESPN.Cuki elírás 😀

több mint 14 éve
Na ide is belinkelem bár múltkor a Phins topicban egy hasonló kérdéskör kapcsán már megígértem, hogy nem fogom többet, de karácsonyi ajándékkén mégis 😀 bár lehet ismeritek, innen lehet nyugodtan egész jó minőségben meccseket letölteni ingyen is kicsit lassú kicsit talán nehézkes, de célnak megfelel:http://forum.wiziwig.eu/threads/59936-NFL-Regular-Season-2011-12-Full-Game-Downloads/
Jó szórakozást!
több mint 14 éve
nem láttam minőséget,de "patriots 2011" címszavakkal a kalózöböl keresője 480P és 720P változatban is kínálja a legutóbbi meccset. Gondolom ez a meccs utáni napokban, hetekben általános jelenség.Mondanám hogy meghívlak de pont az elmúlt hetekben emelték meg 1000 pontra a meghívó igénylését,annyi meg még nincs :/JocoHát azért minden esetre köszönöm szépen 😊 majd esetleg ha lesz rá lehetőséged akkor szólj 😊gravedigger
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mondanám hogy meghívlak de pont az elmúlt hetekben emelték meg 1000 pontra a meghívó igénylését,annyi meg még nincs :/JocoHát azért minden esetre köszönöm szépen 😊 majd esetleg ha lesz rá lehetőséged akkor szólj 😊
több mint 14 éve
Mondanám hogy meghívlak de pont az elmúlt hetekben emelték meg 1000 pontra a meghívó igénylését,annyi meg még nincs :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja hát látom, de azzal még nem vagyok sokkal előrébb 😊gravediggerAz nCore-ra általában fél nap múlva felkerülnek a pats meccsek (ráadásul HD-ben), csak oda meg sajnos meghívó kell. 😕
több mint 14 éve
Szerintem egy Sanchez még mindig kevesebb veszélyt jelentene,mint egy BigBen, vagy egy Ravens D#.Nagyon dicséretre méltó, ahogy a Texans ennyi sérülés után, 3rd stringer QB-val veri az ellenfeleket... csak épp az a gond, hogy ha így marad minden, akkor Texans/Ravens megy bye weekre, mi meg telibe kapjuk a Jets-et a WC hétvégén...Leírni nem tudom, hogy mennyire nem szeretnék a jets ellen játszani a Poban. Pont most kezdenek életre kelni, bárkinek komoly ellenfele lesz.FViktor93
köv. 3 Texans meccs...vs CAR, @IND, vs. TEN
köv. 3 Ravens meccs... @SD, vs. CLE, @CIN (ebből egy meccset könnyen benézhetnek)
köv. 3 Pats meccs... @DEN, vs. MIA, vs. BUF ( elvileg 3 W, bár a Broncos ellen Tom 1-5😕)
köv. 3 Steelers meccs... @SF, vs. STL, @CLE (max SF veszélyes, de most szvsz az se.. ja és megvertek minket, szóval egyenlő mérlegnél simán előttünk állnak majd - feltéve hogy beelőzik a Ravenst)
A lényeg az, hogy a Texansnak buknia kell egy meccset és jó eséllyel megvan a bye week.
Ha a Texans mind3 meccset behúzza, akkor max akkor lennénk AFC 2. helyen, ha a Ravens ÉS a Steelers is bebukna 1-1 meccset:S
btw, iszonyat szurkolok a texasiaknak, minden elismerést megérdemelnek😊Gyulus
Utóbbit nem kell ecsetelni szerintem, előbbi pedig olyan fegyverekkel bír,hogy nem igazán adnám a kezébe a labdát, mert az a csapat pont a PO-ra van kalibrálva. Igaz a legutóbbi 4-5 Jets meccsből nem sokat láttam még kivonatolva sem.
több mint 14 éve
Nagyon dicséretre méltó, ahogy a Texans ennyi sérülés után, 3rd stringer QB-val veri az ellenfeleket... csak épp az a gond, hogy ha így marad minden, akkor Texans/Ravens megy bye weekre, mi meg telibe kapjuk a Jets-et a WC hétvégén...Leírni nem tudom, hogy mennyire nem szeretnék a jets ellen játszani a Poban. Pont most kezdenek életre kelni, bárkinek komoly ellenfele lesz.
köv. 3 Ravens meccs... @SD, vs. CLE, @CIN (ebből egy meccset könnyen benézhetnek)
köv. 3 Pats meccs... @DEN, vs. MIA, vs. BUF ( elvileg 3 W, bár a Broncos ellen Tom 1-5😕)
köv. 3 Steelers meccs... @SF, vs. STL, @CLE (max SF veszélyes, de most szvsz az se.. ja és megvertek minket, szóval egyenlő mérlegnél simán előttünk állnak majd - feltéve hogy beelőzik a Ravenst)
A lényeg az, hogy a Texansnak buknia kell egy meccset és jó eséllyel megvan a bye week.
Ha a Texans mind3 meccset behúzza, akkor max akkor lennénk AFC 2. helyen, ha a Ravens ÉS a Steelers is bebukna 1-1 meccset:S
több mint 14 éve
triangle
1 283
esetleg Grafinak írj pm-et, neki elég nagy és komplett készlete van pats-meccsekből.Ja hát látom, de azzal még nem vagyok sokkal előrébb 😊gravediggerNem engedi hogy regeljek 😕gravediggerAz okot is kiírja, hogy miért.polonic
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja hát látom, de azzal még nem vagyok sokkal előrébb 😊Az okot is kiírja, hogy miért.polonicThx 😊gravediggerNem engedi hogy regeljek 😕gravedigger
több mint 14 éve
Az okot is kiírja, hogy miért.Nem engedi hogy regeljek 😕gravediggerhttp://tenyardtracker.com/HabiThx 😊gravedigger
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem engedi hogy regeljek 😕Thx 😊gravediggerHali 😊 Egy kis segitséget kérnék tőletek.http://tenyardtracker.com/Habi
Melyik oldalakról szoktátok letölteni a meccseinket ? Mert amiket én eddig leszedtem elég rossz minőségűek, talán a Dallas elleni az egyetlen kivétel, gondoltam hátha van valami bevállt site, csak nem tudok róla😊 köszigravedigger
több mint 14 éve
Akár meg is lehet...DEN: vs NE, at BUF, vs KC 2-1 (1-2)
BUF: vs MIA, vs DEN, at NE 0-3 (1-2)
MIA: at BUF, at NE, vs NYJ 1-2 (0-3)
3-6 (2-7)
CAR: at HOU, vs TB, at NO 0-3 (1-2)
IND: vs TEN, vs HOU, at JAC 0-3 (1-2)
TEN: at IND, vs JAC, at HOU 2-1 (1-2)
2-7 (3-6)
Az első hármasban minimum 2 győzelem garantált (DEN-BUF, MIA-BUF), a másodikban csak 1 (TEN-IND).
Nulladik lépésként a Patriots-nak hozni kellene a hátralevő három meccset (egyben azzal 2 L be is van húzva az első hármasnak), aztán számolgassunk...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nagyon dicséretre méltó, ahogy a Texans ennyi sérülés után, 3rd stringer QB-val veri az ellenfeleket... csak épp az a gond, hogy ha így marad minden, akkor Texans/Ravens megy bye weekre, mi meg telibe kapjuk a Jets-et a WC hétvégén...Hármas holtverseny esetén (Ravens-Texans-Pats) a strength of schedule döntene (nincs négy közös ellenfele a három csapatnak), ebben egyelőre a másodikak vagyunk. Maradhatunk ott, ha a DEN, MIA, BUF hármas csak eggyel kevesebb meccset nyer a hátralévő fordulókban, mint a CAR, IND, TEN trió.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)