New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@JosinaAnderson: Breaking: Agent Carl Poston told me "looks like Andre (Carter) has a quad-related injury that will require surgery."
😕
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Gratulálok a győzelemhez, könyörtelenül kihasználtátok a hibáinkat!
Viszont jó volt látni BB arcát az első negyed után.

További sok sikert!JC6
Köszönjük, nektek is sok sikert!
Csak egy kérdés, milyen volt BB arca az első negyed után? Mert szerintem te vagy az első aki látott az arcán változást bármikor.. 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
AFC EAST trónja és a biztos rájátszás is meg van a győzelem mellett. 11-3-as mérleg :cool:
Ez a legfontosabb.
Teljesen megérdemelten nyertünk, mert a védelmünk Carter kiesése után jelentősen feljavult és az O# gépezet ellen nem volt a Broncosnak ellenszere. A 2. félidőben el is döntöttük a meccset, mert kihasználtuk a buta hibáikat.
Jó lenne ha a sérültek felépülnének a rájátszásra, mert minden héten kiesik valaki most Carter, meg Arrington az amúgy is nem túl acélos D#-ből.
Tom jobb volt, mint Tebow, de ez nem is volt kérdéses meccs előtt sem, inkább a Broncos D#-t szedtük teljesen szét, és nőttünk föléjük mindenben. De ez a Pats D# továbbra is gyenge főleg a hátsó sorban Slater mint safety még viccnek is rossz, de még mindig képes labdát szerezni és ez ma is döntő volt.
Tetszett Hörni játéka bár nagyon sajnáltam, hogy nem kapott piros zászlót arra kérdéses TD elkapásra, de nehéz döntés lett volna és BB-ék tudták, hogy nincs rá perdöntő bizonyíték, végre elővettük Ochót is és persze a futó trió is hozzátett. A védelemben pedig Anderson a védelem legjobbja kiválóan pótolta Cartert. Ninkót és Bracet is meg kell említenem.

Összességében rendben volt a meccs, bár előzetesen nagyobb volt a hírverése és a hájpja.
Most már el kellene érni az AFC 2. helyet, ha már a Texans is kikapott, a Jetsről meg nem is érdemes beszélni 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a győzelemhez, könyörtelenül kihasználtátok a hibáinkat!
Viszont jó volt látni BB arcát az első negyed után.

További sok sikert!
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Grt, minden tekintetben sokkal jobbak voltatok...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Azzal szórakozni,hogy idevonzol olyan felhasználót, aki lángba borítja a topicot oldalakon keresztül, és ezzel elveszi a teret az értelmes hozzászólásoktól nem a legszerencsésebb dolog.

sajnos a legjobb védőnk továbbra is Brady, tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ez mire lesz elég a PO-ban :/triangle
Jó kérdés, de a válasz egyszerű. A PO-ban nem igen lesznek nagy különbségű győzelmek ahol a 20+ pontos vezetésből le lehetne adni 10-14 pontot az utolsó 5-6 percben. Ez a védelem nem alkalmas szvsz egy PO győzelemre sem.
több mint 14 éve
triangle 1 283
sajnos a legjobb védőnk továbbra is Brady, tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ez mire lesz elég a PO-ban :/
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Akkor a kiégett jobb mint a verhetetlen?Bazzani
huhu mi lesz itt 😀Amadeus91
nem volt benne semmi offense ebben biztos vagyok 😛Habi
Tényleg nem.
Tényfeltárás végett kérdeztem.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
huhu mi lesz itt 😀Amadeus91
nem volt benne semmi offense ebben biztos vagyok 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
huhu mi lesz itt 😀
több mint 14 éve
az Ördög (BB) blokkolta TT energiáit így tudtunk nyerni

JT Daniels fan
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ami hiányzik Nála azok a big play-ek. Tudom, hogy most az utolsó két meccsén volt 2 INT-je...
DE: az eddigi 56 meccse alapján a 3,5 sack és 4 FF szerintem kevés.
Ebben kéne fejlődnie, mert arra, hogy a LoS mögött gyártsa a tackle-ket kissé sok ez a fizu.Sinisa
A régi rendszerben azért csinált szép dolgokat. Ott volt mindenhol, és kritikus 3rd downoknál rendre csinálta a tacklet.undisputedly
Ez OK.
Én csak az előző meccsen szerezett INT-hez hasonló dolgokat hiányoltam.

Nem tudom ez mennyire jó adat, ill. Mayo-nál hogy alakulnak a pontos számok, de érdekes:
http://content.usatoday.com/sportsdata/football/nfl/salaries/player/Tedy-Bruschi

Remélem GSN a blogján majd ír Mayo szerződéséről is! 😊Sinisa
Ehhez mérten méginkább kiugró ez az összeg. Én a magam részéről nem tettem volna elé ilyen feltételeket.
Pusztán az idei formáját próbáltam menteni, de amúgy igazat adok,hogy nem lesz egy P. Willis kaliber.

@ Bazzani: Kell ez neked?
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Akkor a kiégett jobb mint a verhetetlen?

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az első negyed valóban kiábrándító volt.
A második negyedben Carter kidőlésével áttértünk 3-4re, rögtön stabilizálódott a futás elleni védelem (valamennyire).
Tény, hogy kellene egy D-talentum guru a csapatba, mert jövőre iszonyat szükség lesz 2 DE-re a 3-4be és egy ROLB-ra.
Ja és mégegyszer meglátom S. Brownt a pályán...kardomba dőlök.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Neked mi a véleményed erről DoM?Boston
Nem rázott meg a hír, mert nem számítottam másra. Mayonak talán még adok egy évet 34-ben, hátha lesz valami áttörés, de nem hinném, hogy a mostani katasztrófánál számottevően nagyobb bajban lennénk nélküle. Seymourt csak az állandóság kedvéért hozom fel, mert értelmezhetetlen, hogy egy 34 NT köré lett építve a "védelem". Erre a posztra célirányosan pellengérre állítható a draft is. Olyan jó, hogy megint tele a csapat pickkel, mikor egyetlen átlag feletti 5-tech prospect nincs a drafton. Talán Coples lehetne a valaki, de túl sok fantázia kellene hozzá. 34 OLB poszt dettó. Senki ne mondja, hogy olyan eszméletlen value probléma lett volna egy Heyward, Houston drafttal idén 1/28-ra és 2/1-re. Safety helyzetet mindenki látja. Teljesen logikátlan lépések egymás után. Brady legjobb éveit $$$!%!"%-ák el, hogy képtelenek voltak egy közel átlagos védelemre és pozíciós edzőkre áldozni.

Közben második fumble recovery, legalább megint lesz miért legyinteni, hogy nem is rossz ez a védelem, csak altatnak, garbage yard, meg " they are a ball-hawking, bend-but-don’t-break, opportunistic group of assassins who create game-changing turnovers at key moments".

Kiábrándító...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kikapott a Houston, szóval ha megnyerjük az esti meccset, akkor nagyon közel kerül a 2. seed.
És egy kis geciség tőlem, de kikapott a Packers is. Mi vagyunk továbbra is az egyetlen 16-0-ás csapat 😛FViktor93
íccaka még Riversék is nyernek, aztán már is 1st seed 😛
jah, csak először nyerni is kellene...Habi
Nyerjenek Riversék meg Smithék és van öröm és bódottá. 😀
több mint 14 éve
Kikapott a Houston, szóval ha megnyerjük az esti meccset, akkor nagyon közel kerül a 2. seed.
És egy kis geciség tőlem, de kikapott a Packers is. Mi vagyunk továbbra is az egyetlen 16-0-ás csapat 😛FViktor93
íccaka még Riversék is nyernek, aztán már is 1st seed 😛
jah, csak először nyerni is kellene...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
És egy kis geciség tőlem, de kikapott a Packers is. Mi vagyunk továbbra is az egyetlen 16-0-ás csapat 😛
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Kíváncsi vagyok a számokra, mondjuk P Willishez (7 évre 53 millió, 29 garantált) képest.DoM
Mayo öt évre 48.5 millió 25 garantálttal... Elég komoly számok. :rolleyes: Tippre Bostonnak se fog feltétlenül tetszeni.DoM
Ezen max. az segíthet, ha a nagyon durva számok az 5 éves szerződés utolsó éveire esnek, mert ez így irreális szerintem. David Harris pedig az egyik legjobban alulértékelt 3-4 ILB szerintem, nem hiszem, h sokat kéne gondolkodnom ha kettejük közül kéne választanom 😕 Neked mi a véleményed erről DoM?
Ezt a múlt heti INT-et sem igazán értem. Nem elvitatva a teljesítményét, de hát az inkább White érdeme volt szerintem.

Do your job
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
ez így nekem sem tetszik, de ha rászolgál és tényleg P Willis szintjére növi ki magát (ugye ez a szerződés még nagyobb is mint PW-é) akkor nem lesz majd vele bajom (csak nem hiszem, hogy ez a megtörténik)Habi
Ami hiányzik Nála azok a big play-ek. Tudom, hogy most az utolsó két meccsén volt 2 INT-je...
Ebben kéne fejlődnie, mert arra, hogy a LoS mögött gyártsa a tackle-ket kissé sok ez a fizu.Sinisa
A régi rendszerben azért csinált szép dolgokat. Ott volt mindenhol, és kritikus 3rd downoknál rendre csinálta a tacklet.undisputedly
Ez OK.
Én csak az előző meccsen szerezett INT-hez hasonló dolgokat hiányoltam.

Nem tudom ez mennyire jó adat, ill. Mayo-nál hogy alakulnak a pontos számok, de érdekes:
http://content.usatoday.com/sportsdata/football/nfl/salaries/player/Tedy-Bruschi

Remélem GSN a blogján majd ír Mayo szerződéséről is! 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Mayo öt évre 48.5 millió 25 garantálttal... Elég komoly számok. :rolleyes: Tippre Bostonnak se fog feltétlenül tetszeni.DoM
ez így nekem sem tetszik, de ha rászolgál és tényleg P Willis szintjére növi ki magát (ugye ez a szerződés még nagyobb is mint PW-é) akkor nem lesz majd vele bajom (csak nem hiszem, hogy ez a megtörténik)Habi
A régi rendszerben azért csinált szép dolgokat. Ott volt mindenhol, és kritikus 3rd downoknál rendre csinálta a tacklet.
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Kíváncsi vagyok a számokra, mondjuk P Willishez (7 évre 53 millió, 29 garantált) képest.DoM
Ebben kéne fejlődnie, mert arra, hogy a LoS mögött gyártsa a tackle-ket kissé sok ez a fizu.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
David Harris négy évre 36 millát kapott idén közel 30 garantálttal. Hasonló kategória mint Mayoé.
több mint 14 éve
ez így nekem sem tetszik, de ha rászolgál és tényleg P Willis szintjére növi ki magát (ugye ez a szerződés még nagyobb is mint PW-é) akkor nem lesz majd vele bajom (csak nem hiszem, hogy ez a megtörténik)

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mayo öt évre 48.5 millió 25 garantálttal... Elég komoly számok. :rolleyes: Tippre Bostonnak se fog feltétlenül tetszeni.