New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Patriots vs. Redskins: Top Five Defensive Plays and Defensive Game Notes
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Az a baj, hogy én nem látok rá magyarázatot, hogy miért draftolnánk konvencionálisabban jövőre, mint eddig. A stáb nem változott jelentősen ez évhez képest, és BB sem hiszem, hogy 59 évesen új filozófia szerint kezdene el draftolni.Ha BB nem tudott volna mindig is - de legalább is nagyon sokszor - a saját hülyeségét, hibáit, rögeszméit felülvizsgálva megújulni, levonni a hibákból a konklúziót, akkor nem ő lenne most az NFL egyik - ha nem a legjobb - vezetőedzője.
Egyébként számomra ezekből a sorokból kicsit amatőrizmus sugárzott, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolataimat.. 😊Schleck
Amiért bízom benne, hogy végre változik valami az az, hogy
1.) egyrészt idén sokkal hangosabban bírálják kint is Belichiket a draft stratégiája miatt; ami persze összefügg azzal, h a Pats DEF nem csupán nem lett jobb, mint tavaly, de még sokkal gyengébbé is vált sajnos;
2.) a fél secondary kivágása miatt elkerülhetetlen a D megerősítése. A secondary megerősítése ugyanakkor nem csak CB-ket, és safety-ket jelent, mert ahhoz, hogy ők sikerrel vegyék fel a versenyt az elkapókkal szükséges lenne egy minőségi pass rush. Így talán, h passz védelem ott áll, ahol, így talán már ez elég motíváció lehet Coach Belichicknek egy pass rusher behúzására;
3.) ahogy már írtam, ha BB nem tudott volna megújulni pl. a Browns-os évek után, vagy éppen az első két Pats-es év után, akkor most nem az elmúlt 10 egyik legsikeresebben franchise-a lenne a Pats, vagy legalább is nem BB irányítaná;
Úgyh én bízom benne, h ezúttal nem értetlenül fogunk péntek éjszaka a net előtt ülni😊
több mint 14 éve
Jackson-nál is BB volt a draft mellett?Igen, de ott is szerepet játszott a szervezeten kívüli másodvélemény Urban Meyertől.
tomi-tomi
Ez egyébként most is észrevehető Underwood és Jones esetében, ugye Rutgers egyetem.
I think Coach Schiano, I have a good relationship with him and anytime he’s told me anything, it’s always been 100 percent accurate. I think a player that he’s familiar with, I would definitely want to take the opportunity to get his opinion and see what he thinks because of his experience and the amount of respect I have for him. He does a great job with that program and the kids that come out of there that play in the NFL, usually end up playing in the NFL. A lot of colleges get guys drafted or signed or whatever. I’d say that program, most of those kids when they’re on a team, they end up making a team. I think that’s a credit to what he puts them through for four or five years there in terms of preparation for the National Football League, assuming they have enough talent to be competitive. He does a good job of that. Yeah, absolutely, I would talk to him, sure. What he said about Nate is what I’ve seen in two weeks.http://www.patriots.com/news/article-1/Bill-Belichick-Press-Conference-Transcript/ede9e01b-fa53-43e3-85f5-93907decd850
több mint 14 éve
Kétségtelen, egyszerűbb lenne a szurkolói életünk, ha BB a hétköznapi logika szerint működne! 😊Ja, csak a 2011-es elkapók közül ha Dougot gondolta volna jobbnak Juliónál, akkor csak adott volna érte egy 7. kört 😀WyattKi más? 😊WyattPersze, 99,9% hogy ő. De amiket DoM leírt, azért jobbnak gondoltam rákérdezni. 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Egyébként számomra ezekből a sorokból kicsit amatőrizmus sugárzott, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolataimat.. 😊SchleckAmatőrizmus helyett én autokratizmust mondanék. Hogy melyik a jobb...?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ja, csak a 2011-es elkapók közül ha Dougot gondolta volna jobbnak Juliónál, akkor csak adott volna érte egy 7. kört 😀Persze, 99,9% hogy ő. De amiket DoM leírt, azért jobbnak gondoltam rákérdezni. 😊tomi-tomiMelyik Baldwin, KC?tomi-tomigKi más? 😊Wyatt

több mint 14 éve
Persze, 99,9% hogy ő. De amiket DoM leírt, azért jobbnak gondoltam rákérdezni. 😊Melyik Baldwin, KC?tomi-tomigKi más? 😊Wyatt
több mint 14 éve
Elolvasva DoM sorait... hmmm...Az a baj, hogy én nem látok rá magyarázatot, hogy miért draftolnánk konvencionálisabban jövőre, mint eddig. A stáb nem változott jelentősen ez évhez képest, és BB sem hiszem, hogy 59 évesen új filozófia szerint kezdene el draftolni.
....szerintetek mindezek után milyen lesz a következő draft?
Megint egy szokásos Belichick- féle draft lesz (70%-ban meglepő - "értelmetlennek tűnő" -, húzásokkal és tradelgetésekkel),
vagy épp az fogja a meglepetést okozni, hogy oda igazolunk ahová végre kellene? Ja és, hogy nem underdog-okat, hanem olyan játékosokat akik papíron a legjobbak az adott posztra.
Behúzunk végre egy jó kis pass rusher LB-t, vagy DE-t. Megerősítjük az OL? Vagy esetleg a secondaryt?
:rolleyes: :rolleyes:Rule
Egyébként számomra ezekből a sorokból kicsit amatőrizmus sugárzott, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolataimat.. 😊
több mint 14 éve
Jackson-nál is BB volt a draft mellett?A Falcons nagyon sokat feltett egy WR-re. Látva BB draft viselkedését, konkrét személytől és az értékelésétől eltekintve, mi mást mondhatott volna! 😊
Melyik Baldwin, KC?
több mint 14 éve
Elolvasva DoM sorait... hmmm.......szerintetek mindezek után milyen lesz a következő draft?
Megint egy szokásos Belichick- féle draft lesz (70%-ban meglepő - "értelmetlennek tűnő" -, húzásokkal és tradelgetésekkel),
vagy épp az fogja a meglepetést okozni, hogy oda igazolunk ahová végre kellene? Ja és, hogy nem underdog-okat, hanem olyan játékosokat akik papíron a legjobbak az adott posztra.
Behúzunk végre egy jó kis pass rusher LB-t, vagy DE-t. Megerősítjük az OL? Vagy esetleg a secondaryt?
:rolleyes: :rolleyes:
több mint 14 éve
Michael Holley: War RoomPár érdekesség a könyvből..
Laurence Maronay draftját együntetűen nem támogatta a scout csapat. Belichick mellett McDaniels volt oda érte, elsősorban külső másodvélemény miatt, amit az öccse Ben szolgáltatott, mint bennfentes a Minnesota football ügyeiben.
Chad Jacksonnál hasonló volt a felállás. Az akkori elkapó edző, Brian Daboll ítélőképességét sokra tartották, de ő is azt mondta, hogy nem edzene ilyen játékost. Gyenge route-okat futott, és a hozzáállása is kritikán aluli volt. Troy Brown mondta, hogy alig lehetett videózásokra, megbeszélésekre bevonszolni. Én, én, én játékos volt. Bónusznak lusta. A Jackson draftnál még Pioli Belichick fronton se volt egyetértés, pedig ez általában feltétele egy játékos kiválasztásának.
2011-es draft
T. Smitht tartották a draft egyik legjobb játékosának, de Solder nem sokkal maradt le mögötte. A mókás történet, hogy Dimitroff a draft előtt felhívta Belichicket, hogy milyen üzletet sikerült az első elejére kötni a Brownsszal valamelyik sztár elkapóért. Belichick véleménye annyi volt, hogy ne csináld. A Pats szerint Jones pontatlan útvonalakat futott intermediate passzoknál, és nem labdabiztos, és a pályán közel sem olyan gyors, fordulékony, mint a mért idejei. Annyira biztosak voltak ebben, hogy nem is fordultak másodvéleményért a klubon kívülre a Saban, Belichick kapcsolat ellenére. Baldwint közel olyan jó, ha nem jobb elkapónak tartották mint Juliot. Arról már korábban is volt szó, hogyha nincs Saints trade, akkor már ott vitték volna Dowlingot.
több mint 14 éve
Az a nagy helyzet, hogy Sobri (az én felfogásom szerint) egyáltalán nem felel meg a troll feltételeinek. Sokszor vitázom vele, gyakran nem tetszik a stílusa, de soha nem tartottam trollnak. Még ebben a témában sem.Kérjük, többet nen etesse a Troll-t... 😀JusticarDe azt gondolom, hogy nem nekem van itt szükségem türelemre és toleranciára.Sobri JóskaNos, ez tuti! 😊
Egyébként nekem nagyjából megfelel vitazárónak.tomi-tomi
Ezen kívül azért sem "etetem", mert mi már ezt Sobrival régen megbeszéltük, azóta egyetlen fellángolásban sem vettem részt. Most is a témától függetlenül az utolsó mondatára csipkelődtem egyet.
A második mondat pedig legalább annyira szólt a "másik" oldalnak; ennél többet ebben az ügyben nagyjából-egészéből nem várhatunk (miért is várnánk?) Sobritól. Leírt egy kerek, egész gondolatmenetet. Ha nem tetszik nekünk (tényleg nem), s ő ebből nem enged (nem fog), attól ez még nem trollkodás.
Ahogy kishaszi is írta, a kisebbségi vélemény - legyen bármennyire is szélsőségesen kisebbségi - soha nem jelenti azt, hogy eredendően, ettől a ténytől baromság. Ugyanígy, ha valaki kitart a véleménye mellett, önmagában ez még nem trollkodás. Ne essünk abba a logikai és minősítgetési hibába, mint a viccbeli rendőr (Van akváriumod? Nincs?!! Akkor buzi vagy!)
Abban persze tökéletesen egyetértünk, hogy felesleges, (szinte szó szerint) ismétlődő köröket futunk ugyanabban a témában. Lássuk be, hogy ehhez viszont mindkét félre szükség van. Illetve kellő gondosság után ki is mondhatnánk, hogy nem jutunk közös álláspontra. S lenne öröm-boldogság.
szerk. Ugye-ugye. Amíg írtam, már be is indult a körhinta újabb menete. Üzembiztosan hozzuk magunkat, mint a Steelers-topic a Harrison büntetéseknél. 😊 De nekik legalább külső inger kell hozzá, mi meg egymást b@szkuráljuk. :/
több mint 14 éve
Ez nem drukkerség kérdése Sobri. Amire te vágysz, azt egy darab Tom Brady akkor se tudná megadni neked, ha prime time lenne - amennyiben az a feltevés, hogy már túl van karrierje zenitjén... -. Ahhoz egy komplett csapat kell pályán kívül és belül. Plusz, hogy minden klappoljon, minden összejöjjön. Az meg ugye a 18-0 után se jött össze... Tökéletes példa rá. Ez nem egy emberes.kishasziValóban, nem egy emberes, de azért jobb, ha az az egy ember 100%-os.
Sosem mondtam, hogy Brady objektívan rossz lenne, pontatlan, ügyetlen, tehetségtelen, stb.
Mindig csak azt, hogy magához képest megváltozott.
Ami teljesen logikus, hiszen más szezon felénél beszállni, eltökélten, megragadni az életed lehetőségét, majd következő szezonban ezt igazolni, mint országos celebként eleget tenni a foci melleti kötelezettségeknek, családi életnek, stb.
Én nem haragszom ezért cseppet se rá, de lehet az a baj, hogy láttam az évtized eleji meccseit, és azt veszem etalonnak.
Pedig akkor nem dobált 50TD-t szezononként, meg meccsenként 300 yardokat.
Nekem mégis akkor tetszett igazán, és ahhoz képest számomra nem előnyére változott.
több mint 14 éve
Ez nem drukkerség kérdése Sobri. Amire te vágysz, azt egy darab Tom Brady akkor se tudná megadni neked, ha prime time lenne - amennyiben az a feltevés, hogy már túl van karrierje zenitjén... -. Ahhoz egy komplett csapat kell pályán kívül és belül. Plusz, hogy minden klappoljon, minden összejöjjön. Az meg ugye a 18-0 után se jött össze... Tökéletes példa rá. Ez nem egy emberes.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nem nyitok új oldalt, részemről nem kiégett TB, még mindig élmény nézni, ahogy hajigál.kishasziSteelers drukekrként én is így éreznék.
Látványos játék, eredménytelen PO szereplések.
Én is az ilyen irányítokat kedvelem - más csapatnál. 😊
1. Az irányítók nem nyernek SB-t. A SB-t csapatok nyerik1. Mondj fejből pár játékos Favre Packerséből, Elway Denveréből, Aikman Dallasából, Montana Friscojából.
2. A SB győzelmek száma messze nem az egyetlen értékmérője a sikernek.
Kollega
(És ezzel nem vitába szállok veled, hiszen persze, hogy csapatok nyerik, csak mint érdekesség kérdezem.)
2. Szerinted. És ezt el is fogadom. De nekem mint szurkolónak ez a fontos. A 2. hely, vagy a konfgyőzelem engem nem hoz tűzbe. Amikor gurulósfociztam akkor se dobott fel egy elveszített kupadöntő, vagy egy összesített harmadik hely. Ez van, más a mentalitásunk.
Nem tudom neked miért fontos egy vadidegen ember személyeskedő sértegetése, de biztos van valami magasztos cél mögötte. Szerinted. Szerintem nem annyira, dehát te nem eteted a trollt...Kérjük, többet nen etesse a Troll-t... 😀JusticarDe azt gondolom, hogy nem nekem van itt szükségem türelemre és toleranciára.Sobri JóskaNos, ez tuti! 😊
több mint 14 éve
...Egy pillanatra megszakítom a read only módot.
A sérülése óta nyertünk SB-t?
...Sobri Jóska
Asszem ha megkérdeznénk Mr. Bradyt, két dolgot biztosan elmondana erről a kérdésről:
1. Az irányítók nem nyernek SB-t. A SB-t csapatok nyerik
2. A SB győzelmek száma messze nem az egyetlen értékmérője a sikernek.
Asszem írta már valaki, hogy pl. a Niagara vidékén élők egy ilyen felvetést (ti. csak a SB számít) minimum sértőnek tarthatnak.
Ezek egy olyan ember szempontjai, aki nem New England Patriots, vagy Denver Broncos szurkoló, hanem Tom Bradyért és/vagy Tim Tebowért rajong. Ez nem szégyen szerintem, én ifjabb koromban mindíg annak az NHL csapatnak szurkoltam, ahol Wayne Gretzky játszott. Azóta persze rájöttem, hogy csak a Bruins az igazi 😊
Más kérdés, hogy ez nem az a sportág, ahol egy Wilt Chamberlain, Larry Bird vagy Michael Jordan + 4 alázatos "szakmunkás" bajnoki címet eredményez.
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kérjük, többet nen etesse a Troll-t... 😀De azt gondolom, hogy nem nekem van itt szükségem türelemre és toleranciára.Sobri JóskaNos, ez tuti! 😊
több mint 14 éve
El lehetne gondolkodni, hogy ha egy ember áll szemben a többinek véleményével, akkor mi van. Ez sántít egy kicsit. Nem! Inkább nagyon.Ez is helyzetfüggő. Azért, mert van egy emberke, akinek más a véleménye az egyáltalán nem annak a következménye, hogy az illető téved. Közel se. Sőt, a fejlődés egyik mozgatórugója, hogy mindig előkerül egy-egy marha, aki szembe megy mindenkivel... Ez ugyan most más eset, de ettől még igaz az előbbi tézis. Nem nyitok új oldalt, részemről nem kiégett TB, még mindig élmény nézni, ahogy hajigál.
polonic
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Egyébként nekem nagyjából megfelel vitazárónak.tomi-tomiEzen nagyon jót nevettem. 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
De azt gondolom, hogy nem nekem van itt szükségem türelemre és toleranciára.Sobri JóskaNos, ez tuti! 😊
Egyébként nekem nagyjából megfelel vitazárónak.
több mint 14 éve
Én megértem mindenki véleményét, csak nem értek velük egyet.Leírtam miért gondolom úgy, hogy Brady kiégett. Ez egy vélemény, nem tényállítás, és mint ilyen szabad.
Nem a meg nem nyert SB-k miatt, vagy amiatt, hogy ordibál, mint valami bolond.
Régebben hosszan kifejtettem, hogy miért gondolom így. Persze lehet rajta gúnyolódni, lehet csúsztatni, lehet félremagyarázni, attól én még tudom, hogy mit gondolok.
Brady celeb lett, néha persze még rágörcsöl erre-arra, de már nincs meg az a biztos alap, amiért annak idején megszerettem, neki már a sport másodlagos. Ezt emberileg egyébként elfogadom, megértem. Van ilyen, hogy az emberek változnak az idő előrehaladtával. Minden emberrel megesik ez. A tudását, képességeit nem veszítette el, csak az ambícióit, a "csakafoci"-mentalitását, a coolságát, de érthető ez, rengeteg gyorsan miliomossá váló sportolóval megesik ez. Lehetne sorolni a példákat napestig.
Ezek a tények alátámasztanak abban a koordinátarendszerben amiben alátámasztanak.
Nyilván egy olyanban ahol nem, ott meg nem.
Miért kéne ugyanazt gondolnia mindenkinek?
Miért kéne ugyanazt írnia mindenkinek?
Nem látom be, hogy egyszerre csak egy vélemény lehet helyes.
Úgy gondolom, hogy egyszerre helyes lehet egymás mellett több, egymásnak akár ellentmondó is.
Ez a szórakoztató egy fórumban.
Ha csak egyfajta vélemény érdekelne, akkor olvasnám Iksz Ypszilon cikkeit kizárólag.
Valamint megígértem, megértve, hogy sokaknak Brady egy ikon, hogy ezt a témát csak indokolt esetben hozom fel, akkor sem provokatívan, de ha valaki megpróbál viccet csinálni ebből, vagyis a saját, szuverén, számomra megalapozott véleményemből, akkor van annyi tartás bennem, hogy szóvá teszem. Még ha a többség -elfogadom- nem is így gondolja.
Ez van.
Személyem élő példa, hogy az embernek szüksége van toleranciára és türelemre.
Én elfogadom, hogy szaba vagy tenorx másként gondolja, hogy polonic és LordTamás számára fontos, hogy a véleményük általánosan elfogadott, konform, sokak által visszaigazolt legyen, hogy FViktor93 szerint Brady-t Tebow-hoz kell hasonlítani, és nem önmagához, Wyatt csúsztatását, hogy ha Bradyre mondok valamit, biztos azt gondolom BigBenről, pedig másutt egyértelműen írtam róla, hogy undisputedly szerint egy másfajta vélemény kórság, hogy nDRo szerint felesleges egy ellentétes vélemény mentén lefutni ugyanazokat a köröket - speciel ebben lehet valami, és mindenki más véleményét (még ha ténynek is állítja be) mely szerint nem égett ki Brady. Elfogadom, hogy így véli. Én ezt mind elfogadom.
És még azt is elfogadom, hogy az én véleményem nincs elfogadva.
De azt gondolom, hogy nem nekem van itt szükségem türelemre és toleranciára.
több mint 14 éve
Tudom, utólag már én is bántam. De Sobri megnyugtatására: csak viccnek szántam 😊. Egyébként érdemben már sokan leírták, hogy miért nem tartja a világ nagy része kiégett irányítónak Brady-t.Állandóan lefutjuk ezeket a köröket, teljesen fölöslegesen. Újra és újra előkerül a téma, és mindig ugyanaz a vége, aztán egy kis csend, eltelik egy-két meccs, majd kezdjük elölről.nDRoSzerk: bár lehet ez Belichick taktikája, így készteti a "kiégett" irányítót emberfeletti teljesítményre. 😊LordTamasAkartam írni,hogy ezzel kihívod a sorsot a topic ellen, de reméltem,hogy nem üti fel a fejét megint a kór...undisputedly
Az egész témához csak annyit fűznék hozzá, hogy bár véleményem szerint is általában hatalmas baromságokat beszél Sobri, de tisztelni való az, hogy nem sértődik meg, pedig jó páran elküldték már melegebb éghajlatra. Hogy vallásos tisztelettel tekint egy nem bizonyított irányítóra, akit egyébként emberként maximálisan lehet tisztelni, kicsit furcsa, de nem zavar. Másrészt az kifejezetten nem tetszett, hogy egy ideig a szentlélek egyenlő volt az aláírásában egy kutyagyilkossal, és így ez a álvallásosság eléggé divatszagú lett. De az internet szabad világ, csak számomra kevéssé komolyan vehető néhány vélemény.
Most inkább készüljünk Nate Jones cut-jára, mint DoM is idézte. Egész jól és sokat játszik, már a Reiss féle blogon is írnak róla, szóval tuti nem éri meg a hétvégét.
több mint 14 éve
Egyszerű, nem kell túlmagyarázni, látom a nagyszerűséget továbbra is a játékában. Hogy miért nem nyertetek SBt? Nézz már rá a secondarytokra, az is csoda,hogy nem 8-8 alatti csapat vagytok.Szerintem nem égett ki.tenorxEz a szép a fórumozásban, hogy mindenki úgy gondolja ahogyan akarja.
És elárulod, hogy miért nem?
A sérülése óta nyertünk SB-t?
Hozza a sorsdöntő meccseket?
Úgy viselkedik mint elötte, mint Mr.Cool?
Vagy mi a kritériuma a kiégettségnek szerinted?
Vagy csak tele akarod spamelni a Pats topicot?
Megírhatod PM-ben is a meglátásaidat, ha meggyőzöl, hidd el, nem szégyellem bevallani ha rádöbbenek, hogy tévedek.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Állandóan lefutjuk ezeket a köröket, teljesen fölöslegesen. Újra és újra előkerül a téma, és mindig ugyanaz a vége, aztán egy kis csend, eltelik egy-két meccs, majd kezdjük elölről.Szerk: bár lehet ez Belichick taktikája, így készteti a "kiégett" irányítót emberfeletti teljesítményre. 😊LordTamasAkartam írni,hogy ezzel kihívod a sorsot a topic ellen, de reméltem,hogy nem üti fel a fejét megint a kór...undisputedly