New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem mostanában vártunk úgy meccset azért, hogy mi voltunk itt az underdog 😀

több mint 14 éve
Hát az esélytelenek nyugalmával várom a meccset!Kíváncsi leszek nagyon!
Az O fog kirukkolni valami durvával csak remélem nem negatív lesz!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az ESPN-en a Sunday NFL Countdown-ban mind az 5 szakértő Jets-re tett... senki nem hisz közülük a Pats-ben... 😀 Egyébként valami miatt azt érzem, hogy a Pats D# TD-t fog szerezni, és ezzel a különbséggel hozzuk majd a meccset.
GO Pats!
több mint 14 éve
Így jobban belegondolva inkább a 11:11-et kellett volna kiemelnem...Az az ami inkább "melbevágott"...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Igen érdekes statisztikát közöltek az ESPN Boston-nál...Ez olyan, mint az, hogy ha Turner azt hiszem 20nál több carryt kap akkor 25-2 a Falcons, ezek a statisztikák azért inkább fordítva jönnek, ha nyernek akkor futtatják az órát és adják a labdát Turnernek, ha vesztésre állnak akkor passzolnak, hogy ledolgozzák a hátrányt, kb ugyanez lehet nálunk is
2009-11 között ha egy mérkőzésen belül 60%-nál nagyobb arányban hívtunk passzjátékot a győzelem-vereség aránya 11:11 (50%!!!)
Ugyanez 60% alatti arány esetén 18:2 (90%!!!) :o
Én ledöbbentem ezen...Castleai01

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Igen érdekes statisztikát közöltek az ESPN Boston-nál... 2009-11 között ha egy mérkőzésen belül 60%-nál nagyobb arányban hívtunk passzjátékot a győzelem-vereség aránya 11:11 (50%!!!)
Ugyanez 60% alatti arány esetén 18:2 (90%!!!) :o
Én ledöbbentem ezen...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Marino ráadásul azt se tudja hogy kell a labdát letenni😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nála már csak Marino szarabb 😛Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodWyattMondanál erre egy példát az elmúlt 5 évből?Sobri JóskaMire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.JayB
több mint 14 éve
Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodWyattTe meg jobb ha tőlem tudod, ha Sigedet elfelejtették előhívni! A negatív még nem a kép! 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodMire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.JayBEzért tisztelem nagyon Bradyt, hihetetlen nagy leader és még így 34 évesen 3 gyűrűvel a ujján is olyan éhes a sikerre mint egy rookie.JayBMondanál erre egy példát az elmúlt 5 évből?Sobri Jóska

több mint 14 éve
Igen, érdekes, hogy az NFL-ben, ahol kb tetőtől talpig folyamatosan ellenőrzik a játékosokat senkinek nem tűnt ez fel.Pl. a porckorongsérv egyik tipikus velejárója. A csigolya el van csúszva, és ha úgy, akkor nyomja az ideget, ami következtében sorvad az izom. Röviden. Mutteromnak is ez van - illetve nekem és tesómnak is -, csak mutternál szintén látszik a kb. 6,5 fél centi különbség. Sokkal vékonyabb az egyik lába ránézésre, a hülye is észreveszi.Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy 7 centi akárhogyan is, nagyon nagy különbség, bár mondjuk kerületileg talán nem annyira, mert minél vastagabb a combja annál kevesebb sorvadás elég 7 centis kerületi különbséghezzolika26az rengeteg..7 centi.. az kb. 70kg guggolásban és akkor alaphangon vagyunk. (de szerintem bőven több is) azt mire visszaszerzi.. mondjuk ha emlékeznek majd az izmai akkor talán gyorsabban fel tud épülni...de ez elég necces azért. Inkább az a kérdés, hogy mitől sorvadt el így.Amadeus91
Mindössze annyi a problémám ezzel, hogy ez egy baromi hosszú folyamat eredménye, hogy a retekbe nem vették észre (van olyan, hogy porckorongsérv esetén tünetmentes a dolog, mert nem nyomja az ideget, de akkor nem is fáj, illetve olyan is van, hogy fáj baszottul, de sorvadás még ne lép fel, nekem ez van sok-sok éve)kishaszi
több mint 14 éve
Mire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.Ezért tisztelem nagyon Bradyt, hihetetlen nagy leader és még így 34 évesen 3 gyűrűvel a ujján is olyan éhes a sikerre mint egy rookie.JayBMondanál erre egy példát az elmúlt 5 évből?Sobri Jóska
több mint 14 éve
Pl. a porckorongsérv egyik tipikus velejárója. A csigolya el van csúszva, és ha úgy, akkor nyomja az ideget, ami következtében sorvad az izom. Röviden. Mutteromnak is ez van - illetve nekem és tesómnak is -, csak mutternál szintén látszik a kb. 6,5 fél centi különbség. Sokkal vékonyabb az egyik lába ránézésre, a hülye is észreveszi.az rengeteg..7 centi.. az kb. 70kg guggolásban és akkor alaphangon vagyunk. (de szerintem bőven több is) azt mire visszaszerzi.. mondjuk ha emlékeznek majd az izmai akkor talán gyorsabban fel tud épülni...de ez elég necces azért. Inkább az a kérdés, hogy mitől sorvadt el így.Amadeus91De az térfogat csökkenésből is...7 centi az kb. a totális elgyengülés. Az mire visszajön neki....Amadeus91Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy 7 centi akárhogyan is, nagyon nagy különbség, bár mondjuk kerületileg talán nem annyira, mert minél vastagabb a combja annál kevesebb sorvadás elég 7 centis kerületi különbséghezzolika26
Mindössze annyi a problémám ezzel, hogy ez egy baromi hosszú folyamat eredménye, hogy a retekbe nem vették észre (van olyan, hogy porckorongsérv esetén tünetmentes a dolog, mert nem nyomja az ideget, de akkor nem is fáj, illetve olyan is van, hogy fáj baszottul, de sorvadás még ne lép fel, nekem ez van sok-sok éve)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én az offensenél most nem érzek annyi kérdést. Vagy ott lesznek fejben és azt hozzák amit a szezon elején. Vagy pedig megint dekoncentráltak lesznek és simán kikapunk.De jó lesz a Jets ellen ez a Brown-Ihedigbo kettős :S Vajon a Jets TEje megcsinálja-e a 200 yardot?FViktor93És legalább ennyi kérdés merül fel az O#-nál is. Ocho time.undisputedly
több mint 14 éve
Az is igaz. Viszont már számtalanszor lefutottuk ezt a dolgot és szerintem mindenkinek ki van a f@sza vele...Ja. De nem is tilos.Sobri JóskaMár elkezdték.Sobri JóskaDe nem muszáj reagálni.nDRo
több mint 14 éve
Ja. De nem is tilos.De nem muszáj reagálni.nDRo+1nDRoMár elkezdték.Sobri Jóska
több mint 14 éve
De nem muszáj reagálni.Már elkezdték.Sobri JóskaLégy szíves ne kezdjük el, köszönömzolika26+1nDRo
több mint 14 éve
Már elkezdték.Légy szíves ne kezdjük el, köszönömzolika26+1nDRo
több mint 14 éve
Légy szíves ne kezdjük el, köszönöm

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Michael Holley új könyvében (War Room) az szerepel az idei draft kapcsán, hogy ha nem sikerül az 1/28-at elcserélni, akkor már ott Dowlingot választotta volna Belichick.DoMÉs milyen jó választás is lett...
Ezért tisztelem nagyon Bradyt, hihetetlen nagy leader és még így 34 évesen 3 gyűrűvel a ujján is olyan éhes a sikerre mint egy rookie.JayBMondanál erre egy példát az elmúlt 5 évből?
több mint 14 éve
Michael Holley új könyvében (War Room) az szerepel az idei draft kapcsán, hogy ha nem sikerül az 1/28-at elcserélni, akkor már ott Dowlingot választotta volna Belichick.DoMAkkor még jobban örülök, hogy kaptunk érte egy 1+2-t 😀 Mondjuk, ha jól használjuk fel, akkor fog igazán érni valamit 😀

több mint 14 éve
Ezt konkrétan nem láttam, de most megkeresem a videót.Game Day-ben volt egy rész amikor Brady beszélt vele, "Just play with heart that's all i want" vagy valami ilyesmi aztán lepacsiztak. A nagy Ocho mint valami rookie úgy állt ott és figyelt. Ezért tisztelem nagyon Bradyt, hihetetlen nagy leader és még így 34 évesen 3 gyűrűvel a ujján is olyan éhes a sikerre mint egy rookie.JayBDe jó lesz a Jets ellen ez a Brown-Ihedigbo kettős :S Vajon a Jets TEje megcsinálja-e a 200 yardot?FViktor93És legalább ennyi kérdés merül fel az O#-nál is. Ocho time.undisputedly
Viszont az eddigi meccseken jellemzően mindig ott volt Brady és a többi támadó körül.
Habár bele nem látok, de ilyen jelek miatt se értettem egyet Bruschi és Rodney kirohanásával...(amúgy is médiabohóccá lett mindkettő, főleg utóbbi). Brady pedig jól mondod , nagy vezér, hatalmas hatást gyakorol a többi játékosra 😊
több mint 14 éve
Game Day-ben volt egy rész amikor Brady beszélt vele, "Just play with heart that's all i want" vagy valami ilyesmi aztán lepacsiztak. A nagy Ocho mint valami rookie úgy állt ott és figyelt. Ezért tisztelem nagyon Bradyt, hihetetlen nagy leader és még így 34 évesen 3 gyűrűvel a ujján is olyan éhes a sikerre mint egy rookie.De jó lesz a Jets ellen ez a Brown-Ihedigbo kettős :S Vajon a Jets TEje megcsinálja-e a 200 yardot?FViktor93És legalább ennyi kérdés merül fel az O#-nál is. Ocho time.undisputedly