New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
jelen pillanatban a secondary:
Arrington-Moore-Ihedigbo-Molden
(Adams)-(Brown)-(Ventrone)-(Edelman)

😂triangle
Minden rendben! Még depth is van. 😀

Brady feltalálta a GW drive új formáját, az első félidő végit. Komolyan, meccsfordító egy perc volt szvsz.
Hackeljük meg a stadion órákat, ne mutassanak többet 2-3 percnél. Most már harmadik meccsen kapcsol át TB a félidő/meccs végén. Tegnap iszonyú volt 28 és fél percig, aztán látta, hogy idő alig: nyomott egy hibátlan drive-ot.
A Jets nagy esélyt szalasztott el. Nem tudom, mikor lesz legközelebb, hogy ők hármas W mi meg 2L szériával meccselünk náluk. Nagyon át akarták venni az uralmat a csoportban, még várniuk kell erre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Arrington-ból ahhoz képest, hogy mekkora homály volt használható CB lett. Jó lenne ha valamelyik másik noname CB-ből is lenne legalább egy ilyen játékos.
Most mennyivel kevesebb komment van, mint a Giants meccs után. Pedig összeségében az is pozitív volt a vereség ellenére. ( D meccsben tart, Brady GW drive)
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Ha Chung már most game time decision volt akkor kb. biztos vagyok benne, hogy a Chiefs ellen játszik. Arringtonnál meg ha csak ezt a szezont nézzük akkor a csapat legjobb cornere, és nem csak a pickek miatt, tegnap is volt egy komoly deflectionje az end zoneban

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
triangle 1 283
jelen pillanatban a secondary:
Arrington-Moore-Ihedigbo-Molden
(Adams)-(Brown)-(Ventrone)-(Edelman)

😂
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
McCourty 2-3 hétre kidőlt :/zolika26
Ez nem jött túl jókor,bár mikor jön jól egy sérülés.
Mindegy,épüljön fel rendben és a PO-ra legyen egészséges,hozza a tavalyi alapszakaszban mutatott formáját.

Egyébként a hátralévő meccseket tekintve valamiért a Colts ellen van határozott rossz érzésem.Tudom hogy 1/1-re "hajtanak" meg a többi de akkor is tartok a meccstől,remélem alaptalanul.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Patriots cornerback Devin McCourty suffered a separated right shoulder in the Patriots' win over the Jets on Sunday night, according to a report from WBZ-TV. " (Mike Rodak)

"Bill Belichick wanted to reward players for their effort tonight and thru the week and told them, "See you Wednesday." Days off Mon and Tue" (Reiss twitter)

szerk: Ez is érdekes:
"All of the sacks came when the Patriots had six or fewer men in the box. "

És nem utolsósorban:
"Lost in Sunday night’s exciting Patriots win was that it was Tom Brady and Bill Belichick’s 117th career victory as a QB-coach tandem, which lifted them ahead of Dan Marino and Don Shula and into No. 1 on the all-time list." (Brady nyilatkozat)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Srácok meg van vkinek a tegnapi meccs?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Azt azért továbbra sem mondanám (ami az eredménykövetőben is elhangzott) hogy már csak az Eagles és a Bills ellen lesz küzdelmesebb meccs a többi sima W,elég csak a Saints - Rams meccsre gondolni vagy hogy ne menjek sokat vissza az időben: Seattle - Ravens.
Joco
Ezt én írtam itt, és tényleg félreérthető voltam, nem arra gondoltam, hogy nem lesz küzdelmes, hanem arra, hogy jobb offensenek igazából ezt a kettőt hívnám a Jetsénél, tehát HA állandósítani tudná a formát a D# akkor a többi ellen legalább ilyen ha nem jobb játék kéne, tudom, hogy nagyon nehéz folyamatosan ugyanazon a szinten teljesíteni, csak ezzel is a hátealévő schedule könnyűségét próbáltam kifejezni

Más: McCourty 2-3 hétre kidőlt :/

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Jó meccs volt, úgy tűnik, 30 pont fölött nem kell izgulni.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Carternek tartani kéne ezt a formáját és simán lehetne karrier rekordja!
Ha így tudnánk nyomást kifejteni az ellen irányítójára akkor ez a retek Secondarynek is lehet esélye, bár ha lezúzzák egymást akkor nem 😛 !
Gostko összeszedte magát úgy rugdalta a fieldgoalokat mintha edzésen lenne! 😂
Gronk nagy test nagy élvezet!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Jaja, sokkal könnyebb úgy, hogy nem rajtunk a nyomás 😀
Ja el ne felejtsek én is jó arc lenni:

Simán nyertünk!

J! E! T! S!
Suck, suck, suck!Wyatt
Simán? nem tudom miről beszélsz, csak bemákoltuk 😀
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Tavaly az volt a legnagyobb probléma (de még lehet hogy az az előtti évben is) hogy a 2. félidőre kielemzik az O-t és nem képesek váltani,nem jönnek a pontok,éjjel pont az ellenkezője történt,az első félidőben nem működött a gépezet,a 2.-ban pedig erős túlzással mintha az év eleji formát láttuk volna,örültem neki nagyon.

Carter teljesítményének nem kevésbé,könnyebb lenne az élet a D oldalán ha állandósítani tudná ezt a formát Anderson-ról nem is beszélve,komolyanszokatlan volt MŰKÖDŐ pass rush-t látni Pats oldalról 😊
Azt azért továbbra sem mondanám (ami az eredménykövetőben is elhangzott) hogy már csak az Eagles és a Bills ellen lesz küzdelmesebb meccs a többi sima W,elég csak a Saints - Rams meccsre gondolni vagy hogy ne menjek sokat vissza az időben: Seattle - Ravens.
Ocho-nak is a szezon 2. felére csak csak beindul a játék,az a tegnapi elkapása szépre sikerült,kár h nem lett td belőle.

McCourtynak remélem nem lett komolyabb baja.

több mint 14 éve
Sztyopa 315
Na hát akkor meg van a tuti recept, nem szabad szabit kivennem hétfőre, hogy nyugodtan nézzem a meccseinket. Előző 3 így ment, láttuk mi lett, mostanit kihagytam, big Win. Csak adjatok egy linket ahol le tudom szedni a tegnapit..

Why so serious?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak a kincstári optimizmussal ültem le éjjel a tv elé, de ez a legmerészebb álmaimat is felülmúlta!

Nagy gratula az egész csapatnak, nagyon odarakták magukat!!!
Külön piros pont O'Brian-nek a Branch-es TD drive-ért 😉
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Szép munka volt a mai, és ismét bebizonyosodott, hogy pass rush birtokában egyszerűbb az élet. Carter 4.5 sack és 8 QB hits, emberes teljesítmény 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaja, sokkal könnyebb úgy, hogy nem rajtunk a nyomás 😀
Ja el ne felejtsek én is jó arc lenni:

Simán nyertünk!

J! E! T! S!
Suck, suck, suck!

több mint 14 éve
Már el is felejtettük milyen érzés underdogként meccset nyerni...nagyon jó! 😀
A D# abszolút jó volt, még TD-t is csináltak, igaz a playoffban ennél erősebb offensek is vannak, az alapszakaszban már max az Eaglesé és a Billsé jobb ennél tehát önbizalmat gyűjthet még a D az alapszakaszban ha minden így megy tovább. Az O újra a régi volt (kopp-kopp-kopp), ez ellen a Jets ellen ez nagyon nagy teljesítmény volt még akkor is ha a futás 3 negyeden át nem ment.
A special teamben pedig még mindig csak a punt coverage-t lehet kiemelni, mondjuk az speciel game changing momentet eredményezett
Ha Keller és Holmes nem készít ki minket ma a pálya közepén, akkor Belichick tényleg tud valamit. 😛DoM
😊

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
wooot nyertünk, meglepetésre volt pass rushunk. Carter nagyot játszott, Gronk is egy állat volt de ezt már mondjuk megszoktuk 😛
MCc kiütése már-már ragályos, de így összeállt a dream-team a secondaryben 😂
Az O ismét dadogott, de a 3. negyed végére elkapták végre a fonalat, gogo előre be kell húzni innen már a csoportot!
Jah és a secondary vegyen leckéket Ninkovich-tól hogyan kell leolvasni egy playt és leszedni a lasztit.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az ESPN-en a Sunday NFL Countdown-ban mind az 5 szakértő Jets-re tett... senki nem hisz közülük a Pats-ben... 😀

Egyébként valami miatt azt érzem, hogy a Pats D# TD-t fog szerezni, és ezzel a különbséggel hozzuk majd a meccset.

GO Pats!never_the_answer
A Pats D# TD-jét Sterling Moore fogja csinálni, ez most már nyilvánvaló... Lateral pass-t kap ugyanis Phillip Adams-től annak INT-je után, amellyel csak be kell sétálnia a Jets endzone-jába, mivel Ihedigbo simára blokkolja előtte az utat...

😊
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Big Al 2 negyed alatt csinált több tacklit mint nálunk!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Mire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.JayB
Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodWyatt
Valamit félreérthettél. Nem szar, csak kiégett, vagyis motiválatlan.
Kár, ha egy iskolázott ember árnyalatai kimerülnek a szar-jó dualitásban.
De majd akkor kifejtem részletesen, hátha akkor átmegy a különbség a kiégett és a szar között.Sobri Jóska
Nem kell kifejteni, 2011-re ebből már elég volt múltkor, légy szíves
Többiek meg inkább ne válaszoljanak...

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Mondanál erre egy példát az elmúlt 5 évből?Sobri Jóska
Mire? Hogy sikeréhes? Nézz meg pár NFL films összeállítást, bemikrofonozást. Amúgy én nem kezdtem el semmit, Ochora és Bradyre reagáltam egyetlen hsz-ben, talán belefér.JayB
Felejtsd el, nem nyert SB-t 2005 óta, tehát szar. Jobb, ha tőlem tudodWyatt
Valamit félreérthettél. Nem szar, csak kiégett, vagyis motiválatlan.
Kár, ha egy iskolázott ember árnyalatai kimerülnek a szar-jó dualitásban.
De majd akkor kifejtem részletesen, hátha akkor átmegy a különbség a kiégett és a szar között.

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Apropó WC hely. Nem tudom eldönteni, hogy a Bengals - Steelers meccsen melyik eredmény lenne a legjobb nekünk a WC szempontjából 😀FViktor93
Én is ugyanígy vagyok ezzel, csak az AFC North szempontjából. 😂 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Igen érdekes statisztikát közöltek az ESPN Boston-nál...

2009-11 között ha egy mérkőzésen belül 60%-nál nagyobb arányban hívtunk passzjátékot a győzelem-vereség aránya 11:11 (50%!!!)
Ugyanez 60% alatti arány esetén 18:2 (90%!!!) :o

Én ledöbbentem ezen...Castleai01
Ha jobban belegondolsz nem olyan meglepő ez. Ha ennek a csapatnak több a futó kísérlete akkor az azért van mert eldöntötték korán a meccset és csak az idővel játszunk. Ha a végén is passzolni kell akkor ott szoros az eredmény amiből jön, hogy akár vereség is lehet a vége.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én győzelmet várok ma. Nem létezik, hogy 3szor kikapjunk egymás után. Az offense is előbb utóbb fel kell, hogy ébredjen ebből az átmeneti álmából. Nem volt véletlen az amit az első 5 meccsen nyújtottak. Ha fejben ott lesznek nyerni fogunk. Ha kikapunk nagyon meleg lesz a WC hely, és ezt remélem tudják oda át is.
Apropó WC hely. Nem tudom eldönteni, hogy a Bengals - Steelers meccsen melyik eredmény lenne a legjobb nekünk a WC szempontjából 😀