New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A házi tacklegyáros verseny állása Reiss szerint:

CB Devin McCourty -- 52 (39 solo/13 assisted)
S Patrick Chung -- 51 (33/18)
LB Brandon Spikes -- 40 (30/10)
CB Kyle Arrington -- 35 (23/12)
DL Vince Wilfork -- 34 (17/17)

Link
[Tarpinian már csinált 5 szerelést ST-ben, ezek biztos olcsóbbak voltak egyenként, mint Ocho elkapásai...]

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként megnéztem a Denver meccseit... hát, valóban BB legnagyobb bűne az volt, amiről hosszú hónapokon át folyt itt a néha nagyon eldurvuló vita, hogy nem draftolta Tebow-t 😛
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Itt vannak összeszedve a "secondary roster" változásai 2008-tól (avagy a 11. passz elleni védekezéstől a 32.-ig).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Amennyit ki tudtam venni belőle, nem nyilatkozott hülyeséget!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Rodney Harrison véleménye, elsősorban a sec-ről:

http://www.bostonherald.com/sports/football/patriots/view/2011_1102safe_to_sayhes_no_fan_harrison_rips_secondary_scheme/
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
O'Brien Priceról: "We need to get him in there more. He's done a good job in practice and he's a guy we gotta give some more reps to in the game"

Néha olyan hírek jönnek. A múltkori Chungtól, most ez?!?
Mégis mi a fasz tartja vissza O'Brient attól amit lenyilatkozott?!? :mad:zinedine5
Amikor olvastam nekem is ez jutott eszembe.
Kíváncsi vagyok ezek után a NYG ellen hány snap-et fog kapni, vagy egyáltalán megy-e felé labda.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
O'Brien Priceról: "We need to get him in there more. He's done a good job in practice and he's a guy we gotta give some more reps to in the game"

Néha olyan hírek jönnek. A múltkori Chungtól, most ez?!?
Mégis mi a fasz tartja vissza O'Brient attól amit lenyilatkozott?!? :mad:
több mint 14 éve
Testi erőszak és tettlegesség miatt éjjel letartóztatták Edelmant aki azóta szabadlábon van és ma jelenik meg elvileg a bíróságon...
Ez azért már más kategória, mint Gronkowski bye weekes "kalandja"zolika26
Rendkívül okos tett, ezzel nyilván sokkal jobb lesz a helyzete a csapatnál (Y)Wyatt
Akkor azt hiszem a néhány nappal ezelőtti eszmefuttatásaink Edelman helyzetével a csapaton belül kuka.
... és Edelman is kuka lesz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Btw, annak azért örülök, hogy senki nem foglalkozik az utolsó másodpercek eseményeivel. Elvileg szabálytalan elütés miatt 15 yard büntetés lett volna a bünti, és ismét mi jöhettünk volna, nem pedig safety az ítélet – legalábbis az NFL.com-ra hivatkozva ilyeneket mondtak nekem tegnap, de nem néztem utána. Nem ezen múlott 😊Wyatt
Az indexen volt róla szó, valaki szóvá tette, hogy "ezunfair dolog".
Azt hiszem a piccbörglájvon van egy cikk erről a történetről, miszerint valami Casper rule szerint az ucsó két percben a fumbli esetén csak a labdát elvesztő játékos szedheti össze a lasztit, ellenkező esetben vége a playnek, halott labda. Ám a szabály csak a támadó alakulatra van vonatkoztatva, és nem a védekező csapat játékosaira, így elvileg mégsem volt hibás adöntés.
Már ha jól értelmezem, de javítsatok ki, ha vki esetleg keni a témát.kishaszi
Nem ezen múlt! Nem kenem a témát. A Casper rule a szándékosan elejtett labdát tiltja. Polamalu másik szabály ellen vétett. Az elejtett labdával két dolgot lehet tenni: 1. játékon kívülre "terelni" (kézzel, lábbal), ez előfordul, de csak a támadó oldalról, a védőknek ez nem érdekük. 2. Megszerezni, illetve törekedni a megszerzésre. Ha fumble után engednék a labda ütögetésével történő haladást, akkor az érdekes sport lenne. Nem lehet visszanéz(et)ni egyébként, a bírónak kell eldönteni, hogy a labda megszerzésére volt-e törekvés (Raiders-Chiefs emlékezetes játéka), vagy pedig enélkül akar valaki haladást elérni. Abban gondolom, egyetértünk, hogy Troy-nak esze ágában sem volt megszerezni a labdát. 😊 Szvsz hibás döntés volt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
neuw 271 — Patriots fan
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/football/nfl/11/01/julian.edelman.ap/index.html

--------------------------------------------------
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
A hibás bírói döntés ellenére megvolt rá a lehetőség, hogy visszanézzük...BB hibája hogy nem tettük.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Nem azt nézték vissza, hanem a safetyt. Szabálytalanságot nem nézhetnek vissza.

De nem ezen múlt, viszont a meg nem adott Gronk TD-n akár igen.. nyilván nem a végére kell hagyni a dolgot, de az a 1.5-2 perc plusz a végül maradt 19 együtt 3 időkéréssel már akár elég is lehetett volna. 2 héttel korábban megcsináltuk.
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Ezt találtam, de ez valóban a támadókra szól.
"Casper was also involved in another famous NFL contest on September 10, 1978, between the Raiders and San Diego Chargers. The Raiders trailed the Chargers 20-14 with just ten seconds left in the game. Oakland quarterback Ken Stabler, about to be sacked, dropped the football, which he then flicked toward the goal line in an effort to save the game. Raiders running back Pete Banaszak recovered the ball at the San Diego 12-yard line but dropped the ball again, and it rolled further forward. Casper kicked the ball at the San Diego 5-yard line and finally recovered it in the end zone to tie the game. The extra point attempt was good and Oakland won the game, 21-20. Stabler, Banaszak and Casper all admitted afterwards that they had deliberately fumbled or batted the ball towards the end zone.

The Chargers protested on the grounds that Stabler's fumble was actually a forward pass, and therefore should have been ruled incomplete when it hit the ground. As a result of the play, the NFL changed its rules to make it illegal for a team to advance the ball on its own fumble on fourth down or in the last two minutes of the game."
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Azt gondolom, hogy a sporik, ha már visszanézték, csak tisztában vannak a szabálykönnyel. Lehet van valami olyan passzus amit 45 éve senki sem használt és nem is ismerik, bár ennek a valószínűsége a 0-hoz konvergál. Amennyiben lett volna még 2 v. több perc akkor lehetne jelentősége, de azért TB nem akkora isten, még, ha én tartottam is tőle, hogy 19 sec alatt egy egész pályát átjátsszon ellenünk amikor egész este nem ment.
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Btw, annak azért örülök, hogy senki nem foglalkozik az utolsó másodpercek eseményeivel. Elvileg szabálytalan elütés miatt 15 yard büntetés lett volna a bünti, és ismét mi jöhettünk volna, nem pedig safety az ítélet – legalábbis az NFL.com-ra hivatkozva ilyeneket mondtak nekem tegnap, de nem néztem utána. Nem ezen múlott 😊Wyatt
Az indexen volt róla szó, valaki szóvá tette, hogy "ezunfair dolog".
Azt hiszem a piccbörglájvon van egy cikk erről a történetről, miszerint valami Casper rule szerint az ucsó két percben a fumbli esetén csak a labdát elvesztő játékos szedheti össze a lasztit, ellenkező esetben vége a playnek, halott labda. Ám a szabály csak a támadó alakulatra van vonatkoztatva, és nem a védekező csapat játékosaira, így elvileg mégsem volt hibás adöntés.
Már ha jól értelmezem, de javítsatok ki, ha vki esetleg keni a témát.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Btw, annak azért örülök, hogy senki nem foglalkozik az utolsó másodpercek eseményeivel. Elvileg szabálytalan elütés miatt 15 yard büntetés lett volna a bünti, és ismét mi jöhettünk volna, nem pedig safety az ítélet – legalábbis az NFL.com-ra hivatkozva ilyeneket mondtak nekem tegnap, de nem néztem utána. Nem ezen múlott 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Chung : "[I'm] definitely encouraged. We played a good game. [The Steelers] just played a better one. They had more big plays than we did. We played a good game, they played a better game, and they got the best of us." 😂zinedine5
Aha, hát ha ez a jó, akkor revidiálom az összes idei reményem
Testi erőszak és tettlegesség miatt éjjel letartóztatták Edelmant aki azóta szabadlábon van és ma jelenik meg elvileg a bíróságon...
Ez azért már más kategória, mint Gronkowski bye weekes "kalandja"zolika26
Rendkívül okos tett, ezzel nyilván sokkal jobb lesz a helyzete a csapatnál (Y)

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Ez azért már más kategória, mint Gronkowski bye weekes "kalandja"

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 230 — #NoStress
Hogy ez aztán törvényszerű-e, és az azt megelőző 5-8 év volt-e a kivételes, vagy pedig BB öregszik, azt nem tudom megítélni, peterk2005
Én meg tudom ítélni: BB öregszik.
És ugye nem csak ahogy mindenki, évről évre, hanem mint HC is, az utóbbi években evidens, és nem annyira szembetűnő, de egyértelműen eredményében rossz döntéseket hoz egymás után.
De most legyen más?

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Félidőre egy szem csapaton kívül minden nagyágyúnak gondolt csapat bemutatott minimum egy nagy leolvadást. Mi pedig kikaptunk egy 6-2-es égy 5-2-es csapattól. Belefér, bár pont ilyenekkel futunk majd össze (ha ott leszünk) a PO-ban.tomi-tomi
Ráadásul idegenben mindkettőt 😀
Komolyra fordítva a szavam, szokás szerint egyetértek a véleményeddel. A fő bajom az, hogy az Öreg pont azokat a taktikai harcokat bukja el az utóbbi években, amikben korábban anem volt ellenfele. NAgyon ráférne egy vérfrissítés és kreativitás az edzői stábra...
Az igazat megvallva Vödörrel, Boddennel, vagy éppen McGowannel jó eséllyel ugyanúgy jöttek volna ezek a vereségek, amikor ők játszottak ugyanúgy oltotta őket mindenki ( én is ). Valahogy a rendszer nem működik néha megfelelően és ez teljes mértékben igaz az O-ra is. Sőt...Boston
De hiányzik Romeo, de hiányzik. Vagy McDaniels. Bármennyire is nagy mágus BB, nem tudja felügyelni a csapat összes részét és egybenellátni a főedzői feladatokat, lehetetlen.
több mint 14 éve
Chung : "[I'm] definitely encouraged. We played a good game. [The Steelers] just played a better one. They had more big plays than we did. We played a good game, they played a better game, and they got the best of us." 😂
több mint 14 éve
Stephan New England Patriots 49
38, 35, 31, 31, 30, 20, 17.
Ezt a monoton csökkenő sorozatot a Giants ellen meg kell és meg is fogjuk törni.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
És aki az előbb lemaradt: Ellis.
Számomra iszonyat nagy csalódás.
Most, hogy Deadrick újra tud játszani, lehet, hogy Őt kéne lekukázni...Sinisa
Meggyőződéssel hiszem, hogy Ellis sérüléssel játszik hetek óta. Lehet, hogy úgy jártunk vele, mint más csapat szokott a nálunk nem kellő játékossal. Ryan bosszúja. 😉

Lehet, hogy a nyáron erre is választ kapunk, ha esetleg Wes szerződése nem lesz meghosszabbítva.
Illetve a tegnapi meccsen is volt rá sansz: Polemalu konkrétan majdnem letépte Wes fejét egy szerezlésnél.Sinisa
Ha más nem, WW kap egy franchise tag-et, s tovább alkudoznak. Érdemes elolvasni, hogy Kraft mit nyilatkozott vele és a szerződésével kapcsolatban egy-két hete.

2007: Brandon Meriweather, Kareem Brown, Clint Oldenburg, Justin Rogers, Mike Richardson, Justise Hairston, Corey Hilliard, Oscar Lua, Mike Elgin
2008: Jerod Mayo, Terrence Wheatley, Shawn Crable, Kevin O'Connell, Jonathan Wilhite, Matt Slater, Bo Ruud
2009: Pat Chung, Ron Brace, Darius Butler, Sebastian Vollmer, Brandon Tate, Tyrone McKenzie, Rich Ohrnberger, George Bussey, Jake Ingram, Stryker Sulak, Myron Pryor, Julian Edelman, Darryl Richard
2010: Devin McCourty, Rob Gronkowski, Jermaine Cunningham, Brandon Spikes, Taylor Price, Aaron Hernandez, Zoltan Mesko, Ted Larsen, Thomas Welch, Brandon Deaderick, Kade Weston, Zac Robinson
peterk2005
Érdemes végignézni ezt a felsorolást.
Az 50%-uk ott van még a ligában?
Nem volt kedvem végignézni egyesével, de lehet, hogy még rosszabb az arány.
A durva, hogy hány közülük 1-2. körös.Sinisa
Nekem az a legszörnyűbb, hogy akiknek most a derékhadat kéne adni (2007-08 évjárat), azokból írd és mondd kettő van nálunk - a tizenhatból. Ha jóindulatú vagyok, akkor WW-vel hárman.
Ráadásul szigorúan nézve a 2009-esből pedig Chung-on kívül van két IR-huszár, egy krónikus hátfájós meg a 6.-7. körös Edelman.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Waters a szememben akkora nyereség, amilyen már nem nagyon volt a Welker/Moss féle offseason óta.
...
Bustok pedig máshol is vannak, ez természetes. Viszont a bustok száma nekem sem tetszik. És emögött én nem azt érzem, hogy feltétlenül rossz játékosokat húztunk volna, hanem inkább azt, hogy elfecséreljük a tehetségeket. Ez még talán a rosszabb, mert nem a lottón teszünk meg jó számokat, hanem a nyereményt osztjuk be rosszul. Ezen tényleg le
Schleck
Waters nélkül nem is tudom, hogy hol lennénk.
Tényleg hatalmas nyereség erre, és remélem a következő szezonra is.

És aki az előbb lemaradt: Ellis.
Számomra iszonyat nagy csalódás.
Most, hogy Deadrick újra tud játszani, lehet, hogy Őt kéne lekukázni...

A bustok-kal a számosságuk a baj.
Illetve az, hogy akiket lekukázunk azok nagy része a liga közelében sincsenek.

Az Edelman jelenséggel viszont nem is nagyon lehetne mit kezdeni. Két slot receiver egyszerre nem nagyon tud a pályán lenni nálunk és sajnos vagy nem sajnos nála van egy egyértelműen jobb játékosunk erre a posztra. Szóval lehet, hogy ő más csapatban szép számokat tudna összehozni, de ha Hoyer egy Schaub szintű QB lenne, akkor ő sem valószínű, hogy pályára lépne. Ezen a poszton lényegében túl jól állunk, de legalább be vagyunk biztosítva, hogyha valaki összetöri West, akkor van helyére egy nagyon jó csere.
Schleck
Ezzel is egyetértek. Bár Wes idén nem csak slot-ból játszik.
Bár az tényleg full feladná a deep játékot, hogy Wes+Edelman és a két TE...
Lehet, hogy a nyáron erre is választ kapunk, ha esetleg Wes szerződése nem lesz meghosszabbítva.
Illetve a tegnapi meccsen is volt rá sansz: Polemalu konkrétan majdnem letépte Wes fejét egy szerezlésnél.

2007: Brandon Meriweather, Kareem Brown, Clint Oldenburg, Justin Rogers, Mike Richardson, Justise Hairston, Corey Hilliard, Oscar Lua, Mike Elgin
2008: Jerod Mayo, Terrence Wheatley, Shawn Crable, Kevin O'Connell, Jonathan Wilhite, Matt Slater, Bo Ruud
2009: Pat Chung, Ron Brace, Darius Butler, Sebastian Vollmer, Brandon Tate, Tyrone McKenzie, Rich Ohrnberger, George Bussey, Jake Ingram, Stryker Sulak, Myron Pryor, Julian Edelman, Darryl Richard
2010: Devin McCourty, Rob Gronkowski, Jermaine Cunningham, Brandon Spikes, Taylor Price, Aaron Hernandez, Zoltan Mesko, Ted Larsen, Thomas Welch, Brandon Deaderick, Kade Weston, Zac Robinson
peterk2005
Érdemes végignézni ezt a felsorolást.
Az 50%-uk ott van még a ligában?
Nem volt kedvem végignézni egyesével, de lehet, hogy még rosszabb az arány.
A durva, hogy hány közülük 1-2. körös.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az O-t lehet szidni, mert ennél többet várunk , de hogy az első negyedben ennyit legyenek csak pályán főként a D miatt az kiábrándító. Így, ritmusba kerülni is nehéz. Plusz ott a nyomás, hogy muszáj pontokat szerezni, mert ha nem akkor megint egy 6-7 perces drive-val jönnek amit pontokkal zárnak. Ha mi kezdjük a támadást akkor meg általában fordított a helyzet. Szerintem emiatt a legfontosabb az, hogy a D az első drive-ot megfogja, ez pedig tegnap nem ment. Ha ez megvan akkor lényegesen könyebb dolga lesz az O-nak (Nincs akkora pont kényszer) és a D-nek is. (Az ellenfél van pont kényszerben.) Szerintem nálunk ez a kulcs.tamasboldizsar
Mondjuk ez minden csapatra igaz 😊