New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Mondjuk ha lehetőséget sem kap a bizonyításra... :/
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
triangle
1 283
azért így, hogy nincs Ellis, és Deaderick is épp csak elkezdte a szezont, Cunningham inaktív státusza előrevetíti a nem túl fényes jövőjét a csapatnál...
több mint 14 éve
Vagy kellett a hely Tarpinian-nek... :rolleyes: (Elvégre a spec. team mindenekfelett...) 😛
Röhej... :/
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Cunningham miben sérült meg? Mert pálya közelébe nem igen került eddig. Pedig, hogy vártam a szezon előtt, hogy na majd ő domborít.FViktor93Az injury report szerint semmi baja sincsen Cunninghamnek. Egyszerűen nem fér bele a keretbe a sok all-pro védő közé. Nem jó neki a séma stb. Vagy kutyaházat épít. Vagy a másodikkörös jinx érte utol.
több mint 14 éve
Cunningham miben sérült meg? Mert pálya közelébe nem igen került eddig. Pedig, hogy vártam a szezon előtt, hogy na majd ő domborít.
több mint 14 éve
Na igen, ma nagyon bevonjuk Price-ot: Pats inactives: RB Kevin Faulk, WR Taylor Price, DE Shaun Ellis, DE Jermaine Cunningham, LB Dane Fletcher, QB Ryan Mallett & G Donald Thomas 😀 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Kraft helyében elhoznám mindkét csapat DC-jét, biztos, ami biztos alapon 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Valaki fogjon egy zsák pénzt, vegyen fel egy Patriots pólót, autózzon el Alabamába, és győzze meg Kirby Smartot, hogy költözzön pár kilométerrel északabbra, mert nagyon szabad kezet kap koordinátorként Bill Belichicktől.DoMAz első rész megtörtént. Kraft Alabamában volt tegnap. 😀zinedine5

Hátha. :cool:
több mint 14 éve
Valaki fogjon egy zsák pénzt, vegyen fel egy Patriots pólót, autózzon el Alabamába, és győzze meg Kirby Smartot, hogy költözzön pár kilométerrel északabbra, mert nagyon szabad kezet kap koordinátorként Bill Belichicktől.DoMAz első rész megtörtént. Kraft Alabamában volt tegnap. 😀
több mint 14 éve
komolyan mondom lassan minden évben kórház csapatunk van :/ ilyen nehéz lenne jó és egészséges playákat draftolni (ezt azért nem hinném)?!
több mint 14 éve
Ennyit arról, hogy mennyire lesz Price bevonva a játékba: The Patriots have added Taylor Price to their injury report with a hamstring injury. His status game is questionable.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
😂fantasyben mióta adnak pontot misstackle-re? 😊viitoChung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindentWyattFantasy miatt kérdezem, nem azért mert tartok tőle 😊Szesze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fantasyben mióta adnak pontot misstackle-re? 😊Chung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindentWyattFantasy miatt kérdezem, nem azért mert tartok tőle 😊Szesze
több mint 14 éve
Köszi a válaszokat 😊 Nekem is vannak jobbak, de bye-ok és sérülés miatt kellett vki, talán erre a hétre megfelel majd, remélem sokat lesz pályán 😉
több mint 14 éve
Ez lett volna a fő tippem 😊 Én is gondolkodtam rajta (hogy behúzzam, de azért van három jobb S-em, szal maradt), szerintem ő lesz a kezdő.Chung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindentWyattFantasy miatt kérdezem, nem azért mert tartok tőle 😊Szesze

több mint 14 éve
Ihedigbo lesz a kezdő SS nálatok ellenünk?SzeszeAz elmúlt három meccsen már ő volt Chung párja a kezdőben és nincs olyan rejtett tartalék a rosteren, hogy a pozícióját bárki is veszélyeztesse.
több mint 14 éve
Chung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindentWyattFantasy miatt kérdezem, nem azért mert tartok tőle 😊
több mint 14 éve
Chung. De gondolom ő lesz a másik, bár tök mindegy, hogy ő, vagy a másik két szerencsétlen... Illetve na, hát hogy most melyik safety milyen elnevezésben lesz pályán, az megint más kérdés, játszott itt már mindenki mindent

több mint 14 éve
Ihedigbo lesz a kezdő SS nálatok ellenünk?
több mint 14 éve
... és ő alkalmazza ezt a stábot is nyilván. Mindenestre az nem lehet véletlen, hogy Collier távozása óta már szinte mindenki ki lett próbálva DB edzőként, akit csak találni lehetett. A szakma elitje (Capers), fiatal feltörekvő zseni (Boyer), ex-koordinátor (C. Brown) feladatokat megosztva a kvázi DC safety edzőként (Patricia). A törekvés megvolt/van az orvoslára, de nincs eredmény, pedig a játéksok között is elég szép átjáróház volt. A séma meg csak nem lehet annyira idejét múlt. A prevent D-re hasonlító cover 4-t is lehet díszelőadásban előadni:[1) rossz a játékospolitka, draft, FA --- mert olyan játékosokat szereznek, akik fizikailag, szellemileg képtelenek megfelelni az elvárásoknakAzért ezek alapvetően az FO felelősségét mutatják és ha le akarnám sarkítani, miután BB az edző és gyakorlatilag a GM is, ezért az ő keze ebben nagyon mélyen benne van.zinedine5
2) rossz a gameplan --- minőségi DC hiánya
3) a pozíciós edzők képtelenek kinevelni a tehetségeket, motiválni a játékosokat, és lehet bármilyen tehetséges a secondary vagy LB tagja semmit nem fognak fejlődni a tapasztalatlan, nulla football háttérrel rendelkező pozíciós edzők miatt
DoM
http://www.grantland.com/story/_/id/7124536/how-troy-polamalu-ed-reed-changed-nfl-defenses
több mint 14 éve
Hát ennyit ért az "In Bill we trust" szlogen?Úgy gondolom, hogy BB az egyik legjobb edző a ligában, de ahogy Kern és Garass megmondta: egyedül nem megy.
😊Gogo
több mint 14 éve
Hát ennyit ért az "In Bill we trust" szlogen? 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
[1) rossz a játékospolitka, draft, FA --- mert olyan játékosokat szereznek, akik fizikailag, szellemileg képtelenek megfelelni az elvárásoknakAzért ezek alapvetően az FO felelősségét mutatják és ha le akarnám sarkítani, miután BB az edző és gyakorlatilag a GM is, ezért az ő keze ebben nagyon mélyen benne van.
3) a pozíciós edzők képtelenek kinevelni a tehetségeket, motiválni a játékosokat, és lehet bármilyen tehetséges a secondary vagy LB tagja semmit nem fognak fejlődni a tapasztalatlan, nulla football háttérrel rendelkező pozíciós edzők miatt
DoM
több mint 14 éve
Még koordinátor nélkül is meg lehetne úszni Belichickkel, ha minőségi pozíciós edzők lennének. Ez lehet az oka szerintem annak is, hogy Pepper Johnson még mindig csak DL edző, mert ha belőle DC lenne, tényleg nem maradna senki a pozíciós edzők között.http://www.boston.com/sports/columnists/gasper/2011/11/coaching_leavin.htmlTényleg érdemes elolvasni, kösz. Szerintem kicsit összetettebb a helyzet, nem csak az edzők "field" alkalmatlansága az defense szerencsétlenkedésének az oka, hanem a scoutnig, draft, roster management, stb hozzá nem értésük.
Egy elég jó cikk, a védelem, főleg a sec. szerepléséről, Josh Boyer (DB coach) és Patricia (sec) szerepéről a kialakult helyzetben.
Megemlíti a cikk, hogy pl. Samuel 4th round, Gay undrafted, Hobbs 3rd round és SB döntő lett, míg az első körös Merriweather, a 2 körös Butler, Wheatley és a 4 körös Wilhite mind kuka.zinedine5
De tény, hogy mióta nincs def koordinátor, nagyon leromlottunk. Viszont itt jön képbe BB emberi tényezője, könnyen lehet, hogy túl konok maga mellé venni egy jó def koordinátort, vagy vele nem akarnak együtt dolgozni a nagyobb nevek. Pedig egy Wade Phillips-nek örültünk volna a szezon előtt.LordTamas
But make no mistake, the 37-year-old Patricia, the team's linebackers coach from 2006 to 2010, is the defensive coordinator and has been since last season. He helps draw up the game plans and makes most of the defensive calls. If he is only coaching safeties, then Belichick is selling sodas in the Gillette Stadium stands on game day.A pats.hu mostani beharangozójában pont ezt a problémát környékeztem meg én is:
1) rossz a játékospolitka, draft, FA --- mert olyan játékosokat szereznek, akik fizikailag, szellemileg képtelenek megfelelni az elvárásoknak
Össze lehet mosni az okokat, és tisztán biztosan nem mutatható ki, hogy melyik a fő gond, de remek pozíciós edzők még gyenge képességű játékosokból is ki tudnák hozni a maximumot, vagy mondjuk nem a preseason legvégén jönnek rá több év együttlét után, hogy reménytelen esettel van dolguk.