New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Persze, totál esélytelen, de inkább + pick Jefferyért, mint FloydWyattPats-nél az első körös pick-ek olyanok, mint az Újpestnél a bajnoki cím...
... majd jövőre.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Mayo is letrade eredménye volt SF 1/7 pickjéből lett 1/10 azt hiszemAkkor már trade-eljünk fel Jefferyért...WyattFel? 😀 Hol élsz Te? Mikor trade-eltünk fel valakiért utoljára az elülső körökben? Mayo esetleg?tomi-tomi

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Akkor már trade-eljünk fel Jefferyért...WyattFel? 😀 Hol élsz Te? Mikor trade-eltünk fel valakiért utoljára az elülső körökben? Mayo esetleg?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
érthetetlen, hogy mi van vele. Ha formában lenne, lehetne simán WR1 szerintem. (már amennyire otthon vagyok a Pats dolgaiban...)Ochocinco-val mi van már?Amadeus91Nem tudom, én is nagyot néztem mikor Branch-ről leesett a cipő és integetett hogy jöjjön helyette valaki, Price érkezett... Gondoltam akkor Ocho már fennt volt akkor... Hát nem... Nekem ebből az jött le hogy neki nálunk reszeltek, ha már Price is előtte van...Castleai01
több mint 14 éve
na rágondoltam csak elpötyögtem a nevét, és a maradék féltucat pickből D-t kellene tuningolni, mert nagyon sok selejt játszik nálunk 😕
több mint 14 éve
mármint Floyd 😛Mindenesetre, alig több mint 200 total yarddal, ne akarjunk már meccset nyerni...Habiaz biztos hogy egy életképesebb O-val ez a meccs nyerhető lehetett volna még így is....mert azért a RZ-ben nem volt rossz a D, igaz állandóan törte a hátukat a gólvonal de TD helyett csak FG-ket rúgtak!
Ha Coltsnál Luckért nyalnak, mi akkor mondjuk Loydért....és lesz egy no1. WR végre a csapatnál.manuszka86
eltudnám nézni az biztos 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Az OL is brutál gyenge volt.Mankins-nek megint volt legalább két flagje.
Light-nak is.
Vollmer néha egész gyermeteg dolgokat csinált.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Mindenesetre, alig több mint 200 total yarddal, ne akarjunk már meccset nyerni...Habiaz biztos hogy egy életképesebb O-val ez a meccs nyerhető lehetett volna még így is....mert azért a RZ-ben nem volt rossz a D, igaz állandóan törte a hátukat a gólvonal de TD helyett csak FG-ket rúgtak!
Ha Coltsnál Luckért nyalnak, mi akkor mondjuk Floydért....és lesz egy no1. WR végre a csapatnál.
több mint 14 éve
Vesztettünk, de remélem a PO-ban sikerül majd visszavágni.Nálam UP: a RZ D# kiemelve, Kevin Faulk és G-Force főleg, hogy volt egy erősen vitatható TD elkapása is amire pirosat kellett volna dobni, ezt nem is értettem mert ott rengeteg időt veszítettünk.
Down: Tom, a 3rd down D#, az edzői stáb BB-vel az élen és az Oline sackek sora + futójáték és a botrányos secondary, és a speciális egység élen az Onside kickkel.
Egyértelműen az impotens O#-en múlt vagy a másik szemszögből a kiválóan felkészült és felkészített Steelers D#-n. Sajnos lejátszottak minket a pályáról.
Ha nincs a RZ D# simán agyonvertek volna minket.
Messze van a mai O# az elittől, de bennük sokkal több a potenciál, mind a secondary-ben és a jelenlegi D#-ben.
A Front7 elmegy és Carter és Baby Vince kifejezetten jó volt, a Lb sor-t láttuk mit művelt főleg pl. Milleren, és a S+CB duóról nehéz olyat írni ami szalonképes.
Menni kell tovább a Giants ellen felkészülni sok munka vár még ránk! Iszonyat kétarcú a csapat.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ochocinco-val mi van már?Amadeus91Nem tudom, én is nagyot néztem mikor Branch-ről leesett a cipő és integetett hogy jöjjön helyette valaki, Price érkezett... Gondoltam akkor Ocho már fennt volt akkor... Hát nem... Nekem ebből az jött le hogy neki nálunk reszeltek, ha már Price is előtte van...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Ez az onside-faszkodás feltette a koronát az i-re. Ülj le egyes... BB meg basszon ki még 10 védőt... SzánalmasBB üljön le és az egyes után gondolkozzon el. Ma őt alázták meg első sorban. Gronk TD-jénél gondolkodás nélkül dobni kellett volna a pirosat, semmit nem veszítettünk volna vele. (Szvsz meg volt nekik a 3&1, a bírók máskor bénáztak ellenünk, két súlyos biztos volt. A TD talán megvolt, csak egy ismétlést láttam vonalból.) S mi a tökömért kellett az onside??! 3&long-ra rendre 6-7 man rush?! Wallace-tól annyira szarunk, hogy Miller egy negyed alatt egy mérkőzésnyi elkapást csinál?! Minden Faulk iránti tiszteletem mellett, BJGE-nek milyen meccseket kell hoznia, hogy valóban bízzunk benne? Nagyjából feladtuk a stabil futásunkat ma "Faulk kedvéért". Coaching: F-.
Mondjuk az vicc, hogy Gronko TD-jét nem adták meg, de a Steelers 3 és 1-ét igen a végén 😂Wyatt
Bodden valami nagyon nagy marhaságot csinálhatott, Gyulus által emlegetett asztalra szarásnál sokkal jelentősebbet.
Rosszabb mentális állapotban volt-van a csapat, mint tavaly a Browns ellen. S még a D bírta a legjobban elviselni. 😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Szar, volt egy hosszú, túl is dobták, le is maradtOchocinco-val mi van már?Amadeus91Ez azért messze nem az az elit o, amit sokan reméltek...WyattWelkeren kívül nincs WR-ünk (igen, tudom ma pont volt Branchnak 1-2 elkapása és egy TD-je)zolika26

több mint 14 éve
Szerintem inkább az a baj, hogy nincs WR1-ünk.Ez azért messze nem az az elit o, amit sokan reméltek...WyattWelkeren kívül nincs WR-ünk (igen, tudom ma pont volt Branchnak 1-2 elkapása és egy TD-je)zolika26
Welker, Branch nem az.
Ocho sem.
Price?
Nyáron nem fog bekerülni az 53-ba...
Bár lehet, hogy már év közben repül.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Nincs deep receiverünk, illetve mondjuk Pricet nem használjuk.Ez azért messze nem az az elit o, amit sokan reméltek...WyattWelkeren kívül nincs WR-ünk (igen, tudom ma pont volt Branchnak 1-2 elkapása és egy TD-je)zolika26
több mint 14 éve
Ochocinco-val mi van már?Ez azért messze nem az az elit o, amit sokan reméltek...WyattWelkeren kívül nincs WR-ünk (igen, tudom ma pont volt Branchnak 1-2 elkapása és egy TD-je)zolika26
több mint 14 éve
most mindenki megint a D-t szidja, oké voltak bőven szar momentumok, de 23 ponton tartották a Steelerst, ennél több pontot pedig ugye, mindig minden körülmény között elvárunk az O-től.Az első félidő nagyjából szar volt D-t tekintve, de hol volt az O az egész meccs alatt?
Király volt a vas védelem, de ha az O jobban odateszi magát, akkor ez a meccs a D-től még meglett volna.
Az onside kick űbergáz volt, a Gronko TD-t jó lett volna challengelni, akkor talán 4 perc maradt volna a meccsből, a 3&1 sztem is megvolt.
Mindenesetre, alig több mint 200 total yarddal, ne akarjunk már meccset nyerni...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ez azért messze nem az az elit o, amit sokan reméltek...WyattWelkeren kívül nincs WR-ünk (igen, tudom ma pont volt Branchnak 1-2 elkapása és egy TD-je)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Asszem 21-2 perc volt kiírva a végén a labdabirtoklásokat illetően... De nem kell kétségbe esni... Csak az történt amit tudtuk hogy történni fog ha megfogják az O-t... Erre csak 3-4 csapat képes az NFL-ben... Csak imádkoznunk kell hogy a PO-ban ne fussunk velük össze... Egyszerű taktika, nem? 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Ilyen D-t összehozni, remélem BB is futja a bünti köröket ezek után...kritikán aluli...cutoljon még párat, tradelje el Wilforkot is, drafton meg cserélje el a cetliket, minek ide ember.
Why so serious?
több mint 14 éve
Mellesleg a Steelers első drive-ja még megvolt... Annál rosszabb csak nem lehetett a többi... :rolleyes:Castleai01háááát dehogy... 😛
nem is tudom milyen jelzővel lehetne illetni ezt a mai teljesítményt, de ha 20 percet volt nálunk a labda az egész meccsen akkor lehet sokat is mondok (20:37-t pontosabban)
több mint 14 éve
Mellesleg a Steelers első drive-ja még megvolt... Annál rosszabb csak nem lehetett a többi... :rolleyes:
több mint 14 éve
Muszály lesz... 😀(Csak az ÉN Csapatom...) 😉