New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor a Pats nem jut be a rájátszásba? A nem jöhet be a felsőpick pedig... Steelers 1974 daft az első 5 körből 4 HOF tag lett. Van olyan hogy bejön csak nagyon ritka. Egyébként, talán a csapat egységgel és a mentalitásokkal lehet a gond, ha ennyire hullik ki a fiatal. Ezeket a srácokat erre képzik, NFL, ha nem jól tanulja meg mit kell majd tennie már megy is a levesbe. Az, hogy nem lesz kezdő egy esetleg két év múlva az belefér, tanulni kell. Azonban amikor ennyire dobálja valaki a felső pickjeit. khm...
Jól megy azt kell mondanom.
több mint 14 éve
Ne mondj már ilyeneket, összetörne a szívem, ha a Patsbe kerülnének :/tenorxÉn se látnám itt őket szívesen, de akár még össze is jöhet.
több mint 14 éve
Ne mondj már ilyeneket, összetörne a szívem, ha a Patsbe kerülnének :/Hát nem igazán tudom, milyen CB-t vagy S-t lehetne húzni az első körben az idei class-ból, de az Öreg majd tuti kitalálja kire nem lesz szükségünk pár év múlva...BostonAlabamából el lehet hozni a Kirkpatrick-Barron párost.vassadi
több mint 14 éve
Hát nem igazán tudom, milyen CB-t vagy S-t lehetne húzni az első körben az idei class-ból, de az Öreg majd tuti kitalálja kire nem lesz szükségünk pár év múlva...BostonAlabamából el lehet hozni a Kirkpatrick-Barron párost.
több mint 14 éve
Végül is az idei teljesítménye alapján Big Vince-t is bedobhatjuk coveragebe... 😀Aztán azokat megint kukázzuk majd, mert önerőből semmire nem mennek. Okos politika, de végülis lehet, hogy úgy van vele BB, hogy pass rushert úgysem tud húzni, akkor meg hátha egyszer kiszedünk egy Revis+Pola kettőst 😂Wyatt

több mint 14 éve
Khm, khm 😛2011 Ras-I 2. körEz még mindig nem rossz arány. Nézz körbe a ligában. A legtöbb csapatnál kis túlzással már annak örülnek,ha a top pickük nem lesz bust. A scouting team végezhetné jobban a dolgát a secondaryt illetően, de ha összességében nézed még mindig jól áll a csapat a fiatalokat tekintve. Olyan,hogy minden felső picked bejöjjön, egyszerűen nincs.undisputedly
2010 DMC 1. kör
2009 Chung és Butler 2. kör
2008 Wheatley 2. kör, Wilhite 4. kör
2007 Vödör 1. kör
DMC és Chung bejött, de a többi... már csak Ras-I van nálunk:S
pazarlásGyulus
több mint 14 éve
Lehet,hogy nem jól emlékszem,de nincs két első körösötök a 2012es draftra?Meg premier pass rushert, 3-4 DE-t, OG-t Cannon mellé/rossz esetben helyett/....
Mert akkor lehet húzni egy fél secondaryt az elsőben,a másik felét meg a 2. és 3. körben.Bazzani
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
2011 Ras-I 2. körEz még mindig nem rossz arány. Nézz körbe a ligában. A legtöbb csapatnál kis túlzással már annak örülnek,ha a top pickük nem lesz bust. A scouting team végezhetné jobban a dolgát a secondaryt illetően, de ha összességében nézed még mindig jól áll a csapat a fiatalokat tekintve. Olyan,hogy minden felső picked bejöjjön, egyszerűen nincs.
2010 DMC 1. kör
2007 Vödör 1. kör
pazarlásGyulus
több mint 14 éve
Hát nem igazán tudom, milyen CB-t vagy S-t lehetne húzni az első körben az idei class-ból, de az Öreg majd tuti kitalálja kire nem lesz szükségünk pár év múlva...Na akkor jövőre az első két kör a drafton CB + Safety? habár BB-t ismerve nem tudni mi lesz 😉ThundersNFLLehet,hogy nem jól emlékszem,de nincs két első körösötök a 2012es draftra?
Mert akkor lehet húzni egy fél secondaryt az elsőben,a másik felét meg a 2. és 3. körben.Bazzani
Do your job
több mint 14 éve
2 pick az első körben és további 2 a másodikbanNa akkor jövőre az első két kör a drafton CB + Safety? habár BB-t ismerve nem tudni mi lesz 😉ThundersNFLLehet,hogy nem jól emlékszem,de nincs két első körösötök a 2012es draftra?
a gond csak az, h annyi "magas" (értsd: első három körös) picket lőttünk el az elmúlt években a secondary-ra, hogy abból egy egész kezdősornak depth-tel illene összejönnie:S
2011 Ras-I 2. kör
2010 DMC 1. kör
2007 Vödör 1. kör
pazarlás
több mint 14 éve
Elvileg 2db 1.kör és 2db 2.kör is van.Na akkor jövőre az első két kör a drafton CB + Safety? habár BB-t ismerve nem tudni mi lesz 😉ThundersNFLLehet,hogy nem jól emlékszem,de nincs két első körösötök a 2012es draftra?
több mint 14 éve
Na akkor jövőre az első két kör a drafton CB + Safety? habár BB-t ismerve nem tudni mi lesz 😉ThundersNFLLehet,hogy nem jól emlékszem,de nincs két első körösötök a 2012es draftra?
Mert akkor lehet húzni egy fél secondaryt az elsőben,a másik felét meg a 2. és 3. körben.
több mint 14 éve
Aztán azokat megint kukázzuk majd, mert önerőből semmire nem mennek. Okos politika, de végülis lehet, hogy úgy van vele BB, hogy pass rushert úgysem tud húzni, akkor meg hátha egyszer kiszedünk egy Revis+Pola kettőst 😂

több mint 14 éve
Na akkor jövőre az első két kör a drafton CB + Safety? habár BB-t ismerve nem tudni mi lesz 😉ThundersNFLPersze meg OLB és RDE. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Na akkor jövőre az első két kör a drafton CB + Safety? habár BB-t ismerve nem tudni mi lesz 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Mint a legyek, úgy hullanak a DB-k.[The Patriots] "just announced, at this late hour, that safety Josh Barrett has been downgraded to out. "
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Chung és DMC oké, Butler szar volt, ez is, de nekem ne mondja senki, hogy a többi helyen nem egyértelmű a visszalépés

több mint 14 éve
Ras-I IR... állítólag 4-6 hetet kellett volna várni a felépülésre, ezért inkább ment a levesbe.tutibiztos hogy Bodden odaszart BB asztalára...😀
Deadrick és K. Faulk meg felkerült az aktív rosterre... előbbit megértem, kell a húsi a Steelers ellen... utóbbit nem: 5 RB????
Brace, Cannon... 10 napunk maradt h őket is aktiváljuk...majd 700 font van tarcsiban😀!
DMC- Arrington - Molden - Adams CB
Chung - Ihedigbo-Brown-Barrett-Ventrona S
tavalyi szezonhoz képest minusz Butler, Bodden, McGowan, Sanders, Vödör és Page.. aztakurva
jövőre megint jövet az 1.-2. körös pick a secondary erősítésére...
több mint 14 éve
---Nem igaz, abban az évben Troy Brown is CB-t játszott a végén😛
Szerk:
Ez is érdekes (Forsberg-től):
The final roster from the Super Bowl team in 2004 had only four corners: Earthwind Moreland, Hank Poteat, Asante Samuel, Randall Gay. Sinisa
Október végére a két kezdő CB, Ty Law és Tyrone Poole is sérüllistára került... de a védelem így is a 3. legkevesebb pontot engedte (16.2.... mai szemmel hihetetlen:S)
több mint 14 éve
Hát ez a secondary így tényleg "érdekes" lesz... :rolleyes:Aha, akkor vágjuk ki a szarok közül még jobban teljesítőket, és hozzunk szarabbakat helyére 😀
Mondjuk a számok alapján sokkal rosszabb már amúgy sem lehet... Lehet BB is így gondolkozik... 😀
Amúgy a viccet félretéve... Az alapszakaszban még csak-csak elmegy ha 1-2 poszt "vékonyabb" a kívánatosnál, de a PO-ban ez keményen visszaüthet majd... Ott már Extra teljesítmény kell mindenkitől... Márpedig nem véletlen hogy a DB-jeink közül immár csak max. 3 olyan van aki "megüti" az NFL kezdő szintet...(Arringtont is ideértve... 😛 )
Mesés kilátások... :/Castleai01
Ennyi erővel itt Revist is kibaszhatnánk, mert amíg nincs pass rush, kb csak az ilyen szint tud kiemelkedően teljesíteni. Asante sem volt shutdown még véletlenül sem, de jól élt az előtte lévőkből. A lényeg, nem a secet kéne szerintem kifejezetten jó depthről totál leépíteni (sérülések persze szopások), hanem esetleg a pass rushsal kéne kezdeni valamit, és akkor a DB-knek is könnyebb lenne. Persze a Sergio Brown, Arrington féle embereknek mindegy, az is igaz...

több mint 14 éve
Süti 😀 Én mondjuk alacsonyabb (na jó, már annyira én sem gyors :lol😊, de azért nagyon nagyon nem fogok kilógni 😀Khm, LOL bazdmeg 😀😀
Vicc. Jövő héten jelentkezem a csapatnál, gyors vagyok, fordulékony, és sérülések sem gátolnak a játékban. Biztos hasznomat tudnák venni...Wyatt
Menjünk együtt.
Én annyira nem vagyok gyors, viszont nagyobb vagyok Ras-I-nál is.Sinisa

több mint 14 éve
Hát ez a secondary így tényleg "érdekes" lesz... :rolleyes: Mondjuk a számok alapján sokkal rosszabb már amúgy sem lehet... Lehet BB is így gondolkozik... 😀
Amúgy a viccet félretéve... Az alapszakaszban még csak-csak elmegy ha 1-2 poszt "vékonyabb" a kívánatosnál, de a PO-ban ez keményen visszaüthet majd... Ott már Extra teljesítmény kell mindenkitől... Márpedig nem véletlen hogy a DB-jeink közül immár csak max. 3 olyan van aki "megüti" az NFL kezdő szintet...(Arringtont is ideértve... 😛 )
Mesés kilátások... :/
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉