New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Félidőre egy szem csapaton kívül minden nagyágyúnak gondolt csapat bemutatott minimum egy nagy leolvadást. Mi pedig kikaptunk egy 6-2-es égy 5-2-es csapattól. Belefér, bár pont ilyenekkel futunk majd össze (ha ott leszünk) a PO-ban.tomi-tomi
Ráadásul idegenben mindkettőt 😀
Komolyra fordítva a szavam, szokás szerint egyetértek a véleményeddel. A fő bajom az, hogy az Öreg pont azokat a taktikai harcokat bukja el az utóbbi években, amikben korábban anem volt ellenfele. NAgyon ráférne egy vérfrissítés és kreativitás az edzői stábra...
Az igazat megvallva Vödörrel, Boddennel, vagy éppen McGowannel jó eséllyel ugyanúgy jöttek volna ezek a vereségek, amikor ők játszottak ugyanúgy oltotta őket mindenki ( én is ). Valahogy a rendszer nem működik néha megfelelően és ez teljes mértékben igaz az O-ra is. Sőt...

Do your job
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ott is beszoptunk két olyan drive-ot, ami 15 percig tart, az, hogy az O 5-7 percekig ül, aztán azzal a tudattal megy fel, hogy egy hiba, és megint ugyanennyi ideig pihi. Na az szar. Mert hibázni hibázhat egyet Brady is, de hogy egy hiba miatt egy negyeden keresztül ne támadjunk, az vicc.
A Dallas ellen a két hosszú drive-ra értettem, ott tényleg jó volt a 3rd down, ami most viszont szánalmas. A kettőt kevertem egybe.

A D a végén legalább nem kapott pontokat, de amit az elején művelt, nekem az bőven „ellensúlyozza”. Ettől függetlenül a végén már pislákolt valami, totál felesleges hülyeség volt az onside kickWyatt
Az onside kick már csak azért is hülyeség volt, mert előtte őrizgettük a három időkérést (plusz 2 min warning) az esetleges 3&out-ra. Szóval, még következetlen is volt BB.
A Dallas ellen vezettünk 13-3-ra. Utána valóban vittek egy 7 perces TD drive-ot. De mi kezdtük a második félidőt és mi vezettünk! Az O leballagott 3 perc és egy 1st down után. Utána volt egy hat perces FG drive a Dallas-tól, aztán csak jöttek-mentek a támadók. Olyan rettenetes kényszer nem volt, egy átlagos O-nek is el kell viselnie ennyit.
Tegnap tényleg dühítő volt, hogy minden Steelers drive hosszú ideig tartott. Mégis az 1. félidő végén csak annyi hátrány volt, amennyi a kezdésből adódott. S ehhez a félidőhöz az O nem sokat tett hozzá! Bő 50 percig lézengtek a pályán. Ez az Off. ne zavarodjon meg a pontszerzési kényszertől! Btw pontszerzési kényszer: tegnap csak annyi lett volna a dolguk, hogy kevesebb, mint minden második(!) drive-ukat befejezik TD-vel, plusz kaptak a D-től egy ajándék TD-t, mehettek is volna a virágokért.
Ha valami rendszert keresnék BB döntése mögött, max annyi jut eszembe, hogy inkább vállalta ezeket a hosszú drive-okat reménykedve, hogy 1. csak FG-t érnek el, 2. az O előbb-utóbb magára talál. (Be voltunk sz@rva markolatig Wallace-tól!) Az egészben az a vicc, hogy majdnem bejött. Ha megadják (így vagy úgy) a Gronk TD-t, akkor szvsz benne volt erősen az egypontos győzelem.
Ugye, megy a roster menedzselés felől is most az elemzés. Akár honnan közelítjük, ez a meccs magasan a(z edzői) stáb buktája volt és csak jóval utánuk a játékosoké, csapaté.
Viszont csak a jó öreg NFL idény. Félidőre egy szem csapaton kívül minden nagyágyúnak gondolt csapat bemutatott minimum egy nagy leolvadást. Mi pedig kikaptunk egy 6-2-es égy 5-2-es csapattól. Belefér, bár pont ilyenekkel futunk majd össze (ha ott leszünk) a PO-ban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezzel az a baj, hogy nézd meg, hogy közülük most ki kezdő és ki mennyit játszik. Nem néztem végig mindenkit, de a nagy részük nem sokat tesz hozzá az új csapatához sem, már akinek van csapata. Plusz még hozzájönnek azok, akik egészségügyi problémák miatt 100%, hogy nem tudnának hozzátenni most a Patshez sem. Lásd Ty Warren.Schleck
Pár hete a hivatalos Colts fórumba írtam egy összehasonlítást az elmúlt 5 év Colts és Pats draft szerepléséről. (Ott persze úgy vetődött fel a kérdés, hogy mi draftoltunk baromi szarul az utóbbi években. 😊). Szóval itt az összevetés:

Pats:
2007: Brandon Meriweather, Kareem Brown, Clint Oldenburg, Justin Rogers, Mike Richardson, Justise Hairston, Corey Hilliard, Oscar Lua, Mike Elgin
2008: Jerod Mayo, Terrence Wheatley, Shawn Crable, Kevin O'Connell, Jonathan Wilhite, Matt Slater, Bo Ruud
2009: Pat Chung, Ron Brace, Darius Butler, Sebastian Vollmer, Brandon Tate, Tyrone McKenzie, Rich Ohrnberger, George Bussey, Jake Ingram, Stryker Sulak, Myron Pryor, Julian Edelman, Darryl Richard
2010: Devin McCourty, Rob Gronkowski, Jermaine Cunningham, Brandon Spikes, Taylor Price, Aaron Hernandez, Zoltan Mesko, Ted Larsen, Thomas Welch, Brandon Deaderick, Kade Weston, Zac Robinson

Colts:
2007: Anthony Gonzalez, Tony Ugoh, Dante Hughes, Quinn Pitcock, Brannon Condren, Clint Session, Roy Hall, Michael Coe, Keyunta Dawson
2008: Mike Pollak, Philip Wheeler, Jacob Tamme, Marcus Howard, Tom Santi, Steve Justice, Mike Hart, Pierre Garcon, Jamey Richard
2009: Donald Brown, Fili Moala, Jerraud Powers, Austin Collie, Terrance Taylor, Curtis Painter, Pat McAfee, Jaimie Thomas
2010 Jerry Hughes, Pat Angerer, Kevin Thomas, Jacques McClendon, Brody Eldridge, Ricardo Mathews, Kavell Conner, Ray Fisher
2011: Anthony Castonzo, Ben Ijalana, Drake Nevis, Delone Carter, Chris Rucker

Hasonlítsuk üssze. A Pats 7-tel többet választhatott, a 2007-esből senki nincs már a rosteren, a 2008-asból Majo és Slater. Összességében 41 pickből 16 van a mostani rosteren, ez az arány a Coltsnál 34-ből 18. A legjobb pickek: Majo, Chung, Vollmer, Edelman, Gronkovski, Mesko. A Colts-é: Angerer, Powers, Collie, Garcon, McAfee, Pollack, Moala. (Vödört és Clint Sessiont kihagytam, mert bár ők jók lettek, már másutt vannak.)

Nézzük tovább. Ez alatt az öt év alatt az első körös pickek húzási átlaga a Coltsnál: 28, a Pats-nél: 19.5. A második körösöké Colts: 54, Pats: 48. Azaz átlagban a Pats az első körben 9-el, a második körben 6-al húzhatot korábban, miközen 4 vs. 4 első köröset és 5 vs. 11(!!!) második köröset húzott.

Mit lehet ebből leszűrni? Hát először is azt, hogy "darabszámra" nézve a Pats mindenkinél állatabb módon üzletel a pickekkel. Lényegében minden évben tudtok "gyártani" egy plusz második körös picket úgy, hogy közben még az első körös pickkel is magasabban húztok átlagban, mint ahol végeztek. A másik oldalon viszont nem nagyon sikerült ezt kihasználni. Ennyivel magasabb első két körös és azzal a plusz 6 második körös pickkel azért összességében jobban kéne állni a roster tekintetében, mint a Colts. Márpedig szerintem nem ez a helyzet. És ezt az előre nem látható sérülésekre sem lehet fogni, hiszen a Colts pl. Ty Warren "klónjának" a Coltsnál ott van Bobzilla vagy McCourthy-nak Gonzales.

Szóval nekem az az érzésem, hogy az elmúlt években elszállt a draft "mágia". Ahhoz képes, hogy kiket sikerült az azt megelőző 5 évben begyűjteni, pl. Seymour, Mat Light, Branch, Ty Warren, Asante Samuel, Mankins, Hobbs, Maroney, Gostkowski - plusz melléjük "bónuszként" olyanokat mint Kaczur, Cassell, Banta-Cain, hogy többet ne is említsek - azért nagyot esett a színvonal. (Brady 6. körös húzását nem említem, mert az inkább mázli kategória.)

Hogy ez aztán törvényszerű-e, és az azt megelőző 5-8 év volt-e a kivételes, vagy pedig BB öregszik, azt nem tudom megítélni, de az biztos, hogy ahogy a Colts roster gyengülésében a sérülések miatti pechek mellett a szerencsétlen draft szereplés is közrejátszott, úgy ugyanez igaz a Pats-re is. Ha most kellene Cassellnek beállnia Tom helyett, akkor biztosisten, hogy nem csinálnátok 11:5-ös szezont - de még lehet, hogy 5:11-est sem... Úgyhogy tessék imádkozni Tom egészségéért, mert 1-2 évig biztosan az lesz, hogy vagy ő vagy a szopóág. 😉

(U.i.: Az elmélkedésből kihagytam a 2007-es "nagy bevásárlást". Moss, Welker, Stallworth egyszerre, te jó ég... Azért hagytam ki, mert az azóta teltelt idő alapján egyedi esetről volt szó, és mint ilyen, torzítaná a draft szereplést.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Az O-t lehet szidni, mert ennél többet várunk , de hogy az első negyedben ennyit legyenek csak pályán főként a D miatt az kiábrándító. Így, ritmusba kerülni is nehéz. Plusz ott a nyomás, hogy muszáj pontokat szerezni, mert ha nem akkor megint egy 6-7 perces drive-val jönnek amit pontokkal zárnak. Ha mi kezdjük a támadást akkor meg általában fordított a helyzet. Szerintem emiatt a legfontosabb az, hogy a D az első drive-ot megfogja, ez pedig tegnap nem ment. Ha ez megvan akkor lényegesen könyebb dolga lesz az O-nak (Nincs akkora pont kényszer) és a D-nek is. (Az ellenfél van pont kényszerben.) Szerintem nálunk ez a kulcs.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Szerintem idén a csapat azt rontotta el a legjobban, amiben eddig a liga elitben volt: roster managment.

Sinisa
Alapvetően egyetértek.
Az, hogy nálunk Ihedigbo, Brown vagy Barrett, Arrington, Molden kezdő lehet, az nem az ő hibájuk, hanem az FO-é. És az, hogy gyakorlatilag minden drfatot elbasztunk az utobbi időben és nem tudtuk, még csak részben sem saját, jó játékosokkal feltölteni a keretet az az ő hibájuk.
ST játékosokkal van feltöltve az 53 és az ST-nk egy rakás szar.
És ahogy le lett írva, akiket kiraknak tőlünk, többségében tényleg nem jók, akkor, hogy lehet ilyen szinten mellényúlni a kiválasztásnál.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Dallas is lent tartotta kurva sokáig az O-t, a Steelers is, mert képtelenek voltunk egy megállítás szerűséget összehozni.Wyatt
Érdekes dolog az emlékezet. Dallas ellen 4/12 a 3rd down mutató és 32-28 a labdabirtoklás a Dallas javára.

Hogy lett volna szarabb a #D mint az #O? Szerintem a #D kimondottan jól hozta magát az egész meccsen. Mi kell annál több, hogy az első félidőben egyszer FG-n tartotta a Steelerst, egyszer meg az ellenfél 8 yardosán szerzett labdát, a második félidőben meg nem is engedett TD-t? Ez a #D pontosan erre lett építve, hogy labdát szerezzen, illetve kerülje el a TD-t, meccsben tartva a csapatot. Ennek tökéletesen megfeleltek, pedig rengeteget voltak a pályán. A meccs azon ment el, hogy közben az #O - ami viszont a liga elvileg legjobbja, és arra lett építve, hogy gyártsa a yardokat és a TD-ket - az első félidő 3 "normális" drivejából 7 majd 18 yardra, végül 50 yardot összeszenvedve egy FG-re volt képes, és csak azért tudott több pontot tenni a táblára, mert kapot egy ajándék labdát a #D-től az ellenfél 8 yardosánál. A második félidőben pedig minderre sikerült rápakolni egy-egy 9 és 14 yardos, illetve egy 50 yardos drive-ot elrontott FG-vel a végén. Lényegében az egész meccsen egy olyan drive-ot sikerült vezetni - azt is a meccs végén - ami méltó ehhez az #O-hoz, amiből 4-5-öt kéne csinálni.peterk2005
Minden szavadra +1. Az sem tartom véletlennek, hogy egy Colts szurkoló látja így a meccset.

ez így igaz, de egy D ha 40 percig hagyja az ellen játszadozni abból általában nem tud győzelmet hozni az O. Ezzel nem akarok arra célozni, hogy az O jól játszott, mert egy kalap kutyaszar volt amit csinált. Valahogy azt érzem ezt a meccset feláldoztuk Faulk visszatérésére. És minden eddig működővel felhagytunk.mascherano
Az igaz, hogy a D hosszú drive-okat hagyott a Steelers-nek. De ki a bánat tiltotta meg az O-nek, hogy fenn maradjon a pályán?! (A Steelers D-en kívül?) Mindkét csapatnak hét-hét (értelmezhető) drive jutott. Ebből a mi nagyrabecsült O-ünk összehozott két 3&out-ot, a két legfontosabból, a két nyitó drive-ból. Ha ezeknél normális ideig haladnak, máris ott vagyunk a kb. 50-50%-os labdabirtoklásnál.
Faulk dologban egyetértünk, nagy hiba volt szvsz.

Mindentől függetlenül rendkívül fájlalom, hogy a Gronk TD-re nem dobott BB piros zászlót. Annál a drive-nál a "pánik" jeleit lehetett látni Steelers oldalon. Ha bő két perc maradt volna az utolsó drive-ra, akkor ott bármi megtörténhetett volna. De a tegnapi teljesítménynek az utolsó játékunk volt a szimbóluma.tomi-tomi
Ott is beszoptunk két olyan drive-ot, ami 15 percig tart, az, hogy az O 5-7 percekig ül, aztán azzal a tudattal megy fel, hogy egy hiba, és megint ugyanennyi ideig pihi. Na az szar. Mert hibázni hibázhat egyet Brady is, de hogy egy hiba miatt egy negyeden keresztül ne támadjunk, az vicc.
A Dallas ellen a két hosszú drive-ra értettem, ott tényleg jó volt a 3rd down, ami most viszont szánalmas. A kettőt kevertem egybe.

A D a végén legalább nem kapott pontokat, de amit az elején művelt, nekem az bőven „ellensúlyozza”. Ettől függetlenül a végén már pislákolt valami, totál felesleges hülyeség volt az onside kick

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Hernandez érdekes kérdés, látszik rajta hogy abszolút nem egészséges, de az edzők meg erőltetik a játékát, na már most nem akarom azért azt elhinni hogy Ocho-t például ilyenkor miért nem lehetne jobban belevonni a játékba...nem egy loseeer WR aki nem tudná leszedni a lasztikat, vagy megtanulni a playbookot, na de ezt így mi szurkolók sose fogjuk megtudni hogy mi zajlik odaát.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szerintem idén a csapat azt rontotta el a legjobban, amiben eddig a liga elitben volt: roster managment.

Kezdődött már nyáron, gondolom mindenki emlékszik rá, csak néhány név:
Sanders, Vödör, McGowan, Page, Butler, Wilhite, LeVoir, Manieri, TBC, Tate, Yeatman, Lee Smith, Ty Warren aztán most nem rég Bodden.
Kihagytam valakit?
Sinisa
Ezzel az a baj, hogy nézd meg, hogy közülük most ki kezdő és ki mennyit játszik. Nem néztem végig mindenkit, de a nagy részük nem sokat tesz hozzá az új csapatához sem, már akinek van csapata. Plusz még hozzájönnek azok, akik egészségügyi problémák miatt 100%, hogy nem tudnának hozzátenni most a Patshez sem. Lásd Ty Warren.
Aztán jött a kapkodás:
Ihedigbo, Waters (Ő kivételesen jól sült el), Cohen in&out, Warren out&in, Tarpinian

FA-k között azért volt pár pozitív húzás:
Waters, Carter, Anderson
DE: Ocho (alig van a pályán), Big Al(Love lenyomta a DC-on), Ihedigbo (azért kezd, mert nincs más)
Sinisa
Ennek szerintem valahogy így kell működnie alapvetően. Az értéktelennek ítélt játékosokat kirakja a csapat és hoz helyettük olyanokat, akik LEHET, hogy többet tudnak hozzátenni a csapathoz. Mint te is leírtad ez természetesen vagy beválik vagy nem. Én azt viszont nem érzem, hogy mostanában rosszabb lenne a beválási arány, mint pár éve volt. Waters a szememben akkora nyereség, amilyen már nem nagyon volt a Welker/Moss féle offseason óta.
Jópár draft bust volt az elmúlt években.
Cunni, Price már készül rá.
Edelmant sem használjuk eleget.
Sinisa
Bustok pedig máshol is vannak, ez természetes. Viszont a bustok száma nekem sem tetszik. És emögött én nem azt érzem, hogy feltétlenül rossz játékosokat húztunk volna, hanem inkább azt, hogy elfecséreljük a tehetségeket. Ez még talán a rosszabb, mert nem a lottón teszünk meg jó számokat, hanem a nyereményt osztjuk be rosszul. Ezen tényleg lehetne segíteni valamit, de reménykedésen kívül természetesen ehhez sem tehetünk hozzá semmit. 😊

Az Edelman jelenséggel viszont nem is nagyon lehetne mit kezdeni. Két slot receiver egyszerre nem nagyon tud a pályán lenni nálunk és sajnos vagy nem sajnos nála van egy egyértelműen jobb játékosunk erre a posztra. Szóval lehet, hogy ő más csapatban szép számokat tudna összehozni, de ha Hoyer egy Schaub szintű QB lenne, akkor ő sem valószínű, hogy pályára lépne. Ezen a poszton lényegében túl jól állunk, de legalább be vagyunk biztosítva, hogyha valaki összetöri West, akkor van helyére egy nagyon jó csere.

Közben pedig a rosteren van: Ventrone, Gronk II, Donald Thomas (WHO???)
pl.:
- Biztos, hogy Gronk II >>> Smiht/Yeatman ?
- Biztos, hogy Moldan/Adams >>> Wilhite/Butler ?

Arról nem is beszélve, hogy Hörni néha alig tud felállni egy-egy tackle után.
Nem vagyok benne biztos, hogy már 21 évesen szét kéne b@szni a térdét azzal, hogy full sérülten játszik.
Sinisa
Ezzel viszont teljesen egyetértek, főleg a TE kérdésben. Yeatman nekem nagyon tetszett a preseasonben, és teljesen irreálisnak tartom, hogy helyette az eddig szinte semmit nem mutató másik Gronk legyen a rosteren.
Faulk nagy kedvenc, de sajnos látszik az öregen, hogy még rozsdás egy kicsit.
Biztos, hogy a két újonc futót kell hagyni a padon rohadni, hogy két éven belül Ők is egy bust cédulával távozzanak?
Sinisa
És ezzel is szó nélkül egyetértek. Ha Ridley egészsége rendben van, akkor nem nagyon látok rá okot, hogy Faulk játsszon, vagy hogy kicsit tiszteletlen legyek, egyáltalán rosteren legyen. Én sokszor még BJGE erőltetését sem értem Ridley helyett, de itt már lehet az elfogultság beszél belőlem. Vereenből pedig sajnos eddig nem láttunk sokat, de egyetemen láttam párszor játszani és ott egy nagyon dinamikus, tehetséges RB-nek tűnt, nem hiszem, hogy ne lehetne párszor kipróbálni, de persze az edzésekbe nem láthatunk bele.
Bocsi, ha hosszú voltam, kövezni ér...
Tudom, hogy sok olyan játékost soroltam fel, akiket az elmúlt években sokat szidtunk.
...de minden relatív... 😊Sinisa
Akkor én mit mondjak? 😀
Remélem nem veszed kötözködésnek, de olyan jól részekre szedted a problémákat, hogy sokkal könnyebben meg tudtam így írni a véleményemet róluk, mintha saját magamnak kellett volna összeszedni a gondolataimat. 😊

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!

Kezdődött már nyáron, gondolom mindenki emlékszik rá, csak néhány név:
Sanders, Vödör, McGowan, Page, Butler, Wilhite, LeVoir, Manieri, TBC, Tate, Yeatman, Lee Smith, Ty Warren aztán most nem rég Bodden.
Kihagytam valakit?

Aztán jött a kapkodás:
Ihedigbo, Waters (Ő kivételesen jól sült el), Cohen in&out, Warren out&in, Tarpinian

FA-k között azért volt pár pozitív húzás:
Waters, Carter, Anderson
DE: Ocho (alig van a pályán), Big Al(Love lenyomta a DC-on), Ihedigbo (azért kezd, mert nincs más)

Jópár draft bust volt az elmúlt években.
Cunni, Price már készül rá.
Edelmant sem használjuk eleget.

Közben pedig a rosteren van: Ventrone, Gronk II, Donald Thomas (WHO???)
pl.:
- Biztos, hogy Gronk II >>> Smiht/Yeatman ?
- Biztos, hogy Moldan/Adams >>> Wilhite/Butler ?

Arról nem is beszélve, hogy Hörni néha alig tud felállni egy-egy tackle után.
Nem vagyok benne biztos, hogy már 21 évesen szét kéne b@szni a térdét azzal, hogy full sérülten játszik.

Faulk nagy kedvenc, de sajnos látszik az öregen, hogy még rozsdás egy kicsit.
Biztos, hogy a két újonc futót kell hagyni a padon rohadni, hogy két éven belül Ők is egy bust cédulával távozzanak?

Bocsi, ha hosszú voltam, kövezni ér...
Tudom, hogy sok olyan játékost soroltam fel, akiket az elmúlt években sokat szidtunk.
...de minden relatív... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Dallas is lent tartotta kurva sokáig az O-t, a Steelers is, mert képtelenek voltunk egy megállítás szerűséget összehozni.Wyatt
Érdekes dolog az emlékezet. Dallas ellen 4/12 a 3rd down mutató és 32-28 a labdabirtoklás a Dallas javára.

Hogy lett volna szarabb a #D mint az #O? Szerintem a #D kimondottan jól hozta magát az egész meccsen. Mi kell annál több, hogy az első félidőben egyszer FG-n tartotta a Steelerst, egyszer meg az ellenfél 8 yardosán szerzett labdát, a második félidőben meg nem is engedett TD-t? Ez a #D pontosan erre lett építve, hogy labdát szerezzen, illetve kerülje el a TD-t, meccsben tartva a csapatot. Ennek tökéletesen megfeleltek, pedig rengeteget voltak a pályán. A meccs azon ment el, hogy közben az #O - ami viszont a liga elvileg legjobbja, és arra lett építve, hogy gyártsa a yardokat és a TD-ket - az első félidő 3 "normális" drivejából 7 majd 18 yardra, végül 50 yardot összeszenvedve egy FG-re volt képes, és csak azért tudott több pontot tenni a táblára, mert kapot egy ajándék labdát a #D-től az ellenfél 8 yardosánál. A második félidőben pedig minderre sikerült rápakolni egy-egy 9 és 14 yardos, illetve egy 50 yardos drive-ot elrontott FG-vel a végén. Lényegében az egész meccsen egy olyan drive-ot sikerült vezetni - azt is a meccs végén - ami méltó ehhez az #O-hoz, amiből 4-5-öt kéne csinálni.peterk2005
Minden szavadra +1. Az sem tartom véletlennek, hogy egy Colts szurkoló látja így a meccset.

ez így igaz, de egy D ha 40 percig hagyja az ellen játszadozni abból általában nem tud győzelmet hozni az O. Ezzel nem akarok arra célozni, hogy az O jól játszott, mert egy kalap kutyaszar volt amit csinált. Valahogy azt érzem ezt a meccset feláldoztuk Faulk visszatérésére. És minden eddig működővel felhagytunk.mascherano
Az igaz, hogy a D hosszú drive-okat hagyott a Steelers-nek. De ki a bánat tiltotta meg az O-nek, hogy fenn maradjon a pályán?! (A Steelers D-en kívül?) Mindkét csapatnak hét-hét (értelmezhető) drive jutott. Ebből a mi nagyrabecsült O-ünk összehozott két 3&out-ot, a két legfontosabból, a két nyitó drive-ból. Ha ezeknél normális ideig haladnak, máris ott vagyunk a kb. 50-50%-os labdabirtoklásnál.
Faulk dologban egyetértünk, nagy hiba volt szvsz.

Mindentől függetlenül rendkívül fájlalom, hogy a Gronk TD-re nem dobott BB piros zászlót. Annál a drive-nál a "pánik" jeleit lehetett látni Steelers oldalon. Ha bő két perc maradt volna az utolsó drive-ra, akkor ott bármi megtörténhetett volna. De a tegnapi teljesítménynek az utolsó játékunk volt a szimbóluma.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Nálam a fociban jobban jártas emberek véleményére vagyok kíváncsi!

A secondary miért megy állandóan ilyen messze az elkapóktól???

Régen (pl. Ty Law idejében) állandóan azt mondták, hogy túl "verekedős" a sec.

Most józan panelparaszti ésszel végiggondolva:
- Ha közel vagyunk és dobnak zászlót (PI), akkor ugyan onnan jön az ellenfél, mint, ha elkapja (miss takle-ről nem is beszélve)!
- A bigplay-től meg nem tudom miért fosunk! Most jobb volt, hogy a Steelers szinte egy teljes negyeden keresztül támadt és a Offense nem volt pályán?Egon bá
playhívás függő (nagyrészt) vagy a játékos is dönthet így (kisrészt).
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Én az utolsó pillanatig izgultam, Féltem, hogy TB, mert ő képes rá, pillanatok alatt megfordítja a meccset. Igazán a manósapka (safety) nyugtatott meg. Valójában ez csak egy kitérő. Szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött este a Chillibe és közösen néztük a találkozó, valamint mindenkinek aki akár csak egyetlen forinttal is hozzájárult az októberi adománygyűjtéshez. Nemsokára a honlapotok és a többi oldal aki támogatta az akciót egy rövid cikket közöl majd a pontos összeget és, hogy mire fordítják majd ott megtudjátok.
KÖSZÖNET MINDENKINEK AKI TÁMOGATOTT MINKET
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Nálam most védelem nyert. Már a ki volt szarabb versenyben. Az, hogy negyedenként 1.5 percet van nálunk a labda, mert a védelem még a 3. és 15-öket is úgy nyal be, hogy a vak is látja mi jön, arra nincs jobb szó a szánalmasnál. A Dallas is lent tartotta kurva sokáig az O-t, a Steelers is, mert képtelenek voltunk egy megállítás szerűséget összehozni.Wyatt
ez így igaz, de egy D ha 40 percig hagyja az ellen játszadozni abból általában nem tud győzelmet hozni az O. Ezzel nem akarok arra célozni, hogy az O jól játszott, mert egy kalap kutyaszar volt amit csinált. Valahogy azt érzem ezt a meccset feláldoztuk Faulk visszatérésére. És minden eddig működővel felhagytunk.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nálam most védelem nyert. Már a ki volt szarabb versenyben. Az, hogy negyedenként 1.5 percet van nálunk a labda, mert a védelem még a 3. és 15-öket is úgy nyal be, hogy a vak is látja mi jön, arra nincs jobb szó a szánalmasnál. A Dallas is lent tartotta kurva sokáig az O-t, a Steelers is, mert képtelenek voltunk egy megállítás szerűséget összehozni.Wyatt
Hogy lett volna szarabb a #D mint az #O? Szerintem a #D kimondottan jól hozta magát az egész meccsen. Mi kell annál több, hogy az első félidőben egyszer FG-n tartotta a Steelerst, egyszer meg az ellenfél 8 yardosán szerzett labdát, a második félidőben meg nem is engedett TD-t? Ez a #D pontosan erre lett építve, hogy labdát szerezzen, illetve kerülje el a TD-t, meccsben tartva a csapatot. Ennek tökéletesen megfeleltek, pedig rengeteget voltak a pályán. A meccs azon ment el, hogy közben az #O - ami viszont a liga elvileg legjobbja, és arra lett építve, hogy gyártsa a yardokat és a TD-ket - az első félidő 3 "normális" drivejából 7 majd 18 yardra, végül 50 yardot összeszenvedve egy FG-re volt képes, és csak azért tudott több pontot tenni a táblára, mert kapot egy ajándék labdát a #D-től az ellenfél 8 yardosánál. A második félidőben pedig minderre sikerült rápakolni egy-egy 9 és 14 yardos, illetve egy 50 yardos drive-ot elrontott FG-vel a végén. Lényegében az egész meccsen egy olyan drive-ot sikerült vezetni - azt is a meccs végén - ami méltó ehhez az #O-hoz, amiből 4-5-öt kéne csinálni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez után a meccs után végre nem kell veszekedni, hogy az O vagy a D volt-e szarabb. Nem lehet úgy sem eldönteni...
Az überbrutálnak kikiáltott O két mondhatnánk jó formában lévő védelem ellen mérettetett meg idén, a Dallas és a Steelers ellen. Az eredményt mindenki ismeri. Egy bemákolt győzelem és egy zacsi. 20, illetve 17 pont.Boston
És akkor arról nem is beszéltünk,hogy egy O# orientált csapat, ahol a játék minden eleme az O#-raépül,vagy ahhoz igazodik,
szét kellene kapja a legjobb védelmeket is az alapszakaszban, ahogy tette ezt a Pats az elmúlt években.
A baj csak ott van,hogy közismert tény- a csapat is megtanulta a saját kárán-, lehet bármennyire "brutál" támadósorod, a PO-ban lesz olyan meccs ahol összerogynak. Jobb esetben csak a PO-ban. Nem lehet bajnokságot nyerni csak O-val, olyan nincs. Amíg az O# oldalán padozik egy Woodhead, Edelman, Ocho, addig a Defense alig tud kiállni.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nálam most védelem nyert. Már a ki volt szarabb versenyben. Az, hogy negyedenként 1.5 percet van nálunk a labda, mert a védelem még a 3. és 15-öket is úgy nyal be, hogy a vak is látja mi jön, arra nincs jobb szó a szánalmasnál. A Dallas is lent tartotta kurva sokáig az O-t, a Steelers is, mert képtelenek voltunk egy megállítás szerűséget összehozni. Ettől függetlenül az O is egy kalap szar volt, de legalább az ST és a coaching is csatlakozott hozzá, így számomra az a csoda, hogy egyáltalán úgymond meccsben voltunk. Ezzel a tegnapi teljesítménnyel, ha kevésbé szar a Steelers 15-20 ponttal simán nyalni kellett volna. Ettől függetlenül a D-re nem tudok igazából haragudni, most a magyar válogatottól sem várom el, hogy megfogja mondjuk a brazilokat, pláne, ha folyamatosan esnek ki a még tűrhető embereink... Másik oldalról, nem azt fikázom, aki a tudása legjavát nyújtja, de az láthatóan kevés, hanem azt, aki ezt hagyja... Most a szerencsétlen mondja azt, hogy bocsi főnök, szar vagyok, cserélj le valakire?

több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
A sec-ről már sokan elmondtátok a véleményeteket, én csak annyit tennék hozzá, hogy valaki a scouting teamben és/vagy a FO sec-ért felelős részében rendkívül utálhatja a csapatot. Az elmúlt öt évben az első vagy második körben draftoltunk 5 DB-t és igazoltunk pár nagyobb nevű FA-t (Springs, Bodden, O'Neil), ehhez képest a kezdő FS a fogalmatlan Ihedigbo, a 2-ik és 3-ik CB pedig egy UDFA és a Texans "hetedik legnagyobb draft bust-ja". Ki gondolta volna akár a mostani szezon előtt, hogy ide jutunk októberre. Szerinte ez is lehet az oka, hogy messze állnak fel az CB-ek, mert egyszerűen nem bíznak az egyéni képességeikben.

Más: Kevin Faulk egy legenda, az ős pats-esek egyike, de 35 éves, sérülésből tárt vissza és láthatóan lassú. Nem egyszer volt az az érzésem, hogy benne maradt néhány yard, amit Woodhead simán megfutott volna. Miért kell szinte végig őt játszatni, mikor van 3 fiatal, tehetséges RB-ünk, akiknek emberileg biztos jól esik, hogy a lelküket kiteszik, jól is teljesítenek, erre leültetik őket, mert az öreg visszajött.

A tegnapi meccsen elvileg a legjobb (szinte teljesen egészséges) csapatunkat alázta meg, ha nem is pontokban, de mutatott játékban, egy ütött-kopott Steelers. Nem csináltunk hatalmas hibákat, nem volt nagy pechünk, gyakorlatilag megnyertük a turnover csatát, pihentek voltunk, nem leptek meg semmi extrával. Semmire sem lehet fogni a vereséget, egyszerűen ennyire volt képes a csapat. Ezért is ez az egyik legelkeserítőbb vereségünk az elmúlt években.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam a fociban jobban jártas emberek véleményére vagyok kíváncsi!

A secondary miért megy állandóan ilyen messze az elkapóktól???

Régen (pl. Ty Law idejében) állandóan azt mondták, hogy túl "verekedős" a sec.

Most józan panelparaszti ésszel végiggondolva:
- Ha közel vagyunk és dobnak zászlót (PI), akkor ugyan onnan jön az ellenfél, mint, ha elkapja (miss takle-ről nem is beszélve)!
- A bigplay-től meg nem tudom miért fosunk! Most jobb volt, hogy a Steelers szinte egy teljes negyeden keresztül támadt és a Offense nem volt pályán?
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez után a meccs után végre nem kell veszekedni, hogy az O vagy a D volt-e szarabb. Nem lehet úgy sem eldönteni...
Az überbrutálnak kikiáltott O két mondhatnánk jó formában lévő védelem ellen mérettetett meg idén, a Dallas és a Steelers ellen. Az eredményt mindenki ismeri. Egy bemákolt győzelem és egy zacsi. 20, illetve 17 pont. Ideje lenne változtatni valamin.
Én inkább védeni szoktam a D-t és nem bántani, de ez a tegnapi volt idén a legrosszabb meccsük. A 23 kapott pont még elmenne egy kis vodkával, de semmi beleszólása nem volt a meccsbe. Annyit és addig támadtak, amennyit akartak.
Jó lenne már valami koncepció a D-ben és ideje lenne takarítani az edzői stábban is.

Do your job
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Ha Big Ben szétdobált minket mi lesz a Gigantok ellen????
Az O-nkat szétszedi a Gigantok D-je, és akkor ott vagyunk mint a Acélosok ellen!
Nincsenek szép kilátások! Pont úgy néz ki az O-nk mint amikor csak Moss-ra játszottunk és más semmi! Totál kiismerhető lett a játékunk, pedig arról volt szó milyen sok a fegyver aztán....
Meglehet rosszul látom de hiába van 2 mélységinek nevezett elkapónk 85-Price , Brady +30 yard fölött feletébb pontatlan, az első foduloban jött egyszer be és ennyi!ParadSEC
Azért a Giants sztem messze nem Steelers szint.
Nézd csak meg ki ellen "parádéztak" a héten.

több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Ha Big Ben szétdobált minket mi lesz a Gigantok ellen????
Az O-nkat szétszedi a Gigantok D-je, és akkor ott vagyunk mint a Acélosok ellen!
Nincsenek szép kilátások! Pont úgy néz ki az O-nk mint amikor csak Moss-ra játszottunk és más semmi! Totál kiismerhető lett a játékunk, pedig arról volt szó milyen sok a fegyver aztán....
Meglehet rosszul látom de hiába van 2 mélységinek nevezett elkapónk 85-Price , Brady +30 yard fölött feletébb pontatlan, az első foduloban jött egyszer be és ennyi!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Megvan a választ BB-től a Bodden kérdésre:
“We make the decisions we feel like are best for the team,” Belichick said. “That’s what every decision is.”

Valahogy ezt vártam, szinte szó szerint...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@r81m: Getting the itch and still working out! Black ops anyone?

micsoda időzítés Mosstól. évekig 0 tweet, mostanság pár a marketing cégéről és nemrég ez. vicces fiú.
mondjuk felőlem visszajöhetne, max berakjuk CB-nek. 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A többi szerencsétlenkedést már megemlíteni is felesleges, amit ma sikerült felmutatni minden fronton.

A 2012-es draft kapcsán már most nullán van az ingerküszöböm, mert egyszerűen nem érdemes egy percet is agyalni rajta. Ha Super Bowlt nyerünk azért, ha PO első körében bukta lesz a Bills ellen azért. 😛DoM
+1.
Azért, mert szerintem PO-t meg tudja csinálni a csapat, aztán meg... ... jósoljon más. én csak nézem a meccset. 😀

GO PATS!

[Only way I can see a game like this.]
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Valaki fogjon egy zsák pénzt, vegyen fel egy Patriots pólót, autózzon el Alabamába, és győzze meg Kirby Smartot, hogy költözzön pár kilométerrel északabbra, mert nagyon szabad kezet kap koordinátorként Bill Belichicktől. Első lépésnek természetesen egy kiművelt DB edző is megtenné, de az túl egyszerű lenne.

A többi szerencsétlenkedést már megemlíteni is felesleges, amit ma sikerült felmutatni minden fronton.

A 2012-es draft kapcsán már most nullán van az ingerküszöböm, mert egyszerűen nem érdemes egy percet is agyalni rajta. Ha Super Bowlt nyerünk azért, ha PO első körében bukta lesz a Bills ellen azért. 😛