New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát nem lett igazam... 😕Felejtsd el. Nem akarod ezt magadnak.
Az első félidőt nem láttam (sajnos?) a net sz...rakodása miatt, így egyenlőre nem formálok véleményt a meccsről amíg meg nem néztem, de amit láttam az alapján ma nem érdemeltünk győzelmet... Ez van...
Jövő héten lehet javítani!!!
(Van mit...)Castleai01
több mint 14 éve
Hát nem lett igazam... 😕 Az első félidőt nem láttam (sajnos?) a net sz...rakodása miatt, így egyenlőre nem formálok véleményt a meccsről amíg meg nem néztem, de amit láttam az alapján ma nem érdemeltünk győzelmet... Ez van...
Jövő héten lehet javítani!!!
(Van mit...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Most már mindegy, abból kell főzni amink van... 😛Jósnak nem vagy túl jó 😊
Csak remélni tudom hogy a PO-ra összeérik ez az összetételű Secondary is... :rolleyes:
Azok után hogy az elmúlt két meccsen a Front 7 már adott némi bizakodásra okot, bizakodó vagyok a D ma esti várható teljesítményét illetően... 😉
(Még ha ez mostanában tőlem meglepően hangzik is!) 😛
Ha Big Al tudja vállani a játékot, Big Ben-nek nem lesz könnyű napja... Nálam egyenlőre az Ő jelenléte adja a különbséget a középszerű és a már-már elfogadhatónak mondható Pressure között. Utóbbi javára természetesen. 😊
Ahogy nézem mára mindenki pontzuhatagos meccset vár, én nem erősítem ezen tábort... Szerintem 15 pont alatt tartjuk a Steelers-t és nálunk újra meglesz a +30... 😉
Ez a Pats D meccse lesz!!! :cool:Castleai01
több mint 14 éve
Ez az onside-faszkodás feltette a koronát az i-re. Ülj le egyes... BB meg basszon ki még 10 védőt... SzánalmasMondjuk az vicc, hogy Gronko TD-jét nem adták meg, de a Steelers 3 és 1-ét igen a végén 😂

több mint 14 éve
Ugyanígy működött. Nem véletlen, hogy vitán felül ez tartják minden idők legjobb draftjának, ráadásul az UDFA-k közül a Steelers még kihalászta a HoF-döntős Donnie Shell safety-t is.Steelers 1974 daft az első 5 körből 4 HOF tag lett. polamaluKonkrétan fogalmam sincs,hogy majd 40 évvel ezelőtt hogyan működött a draft,a rendszer, mi számított sikeresnek és mi nem. A 4 HOF tag tényleg impozáns, de szerintem ezt a mai modern ligában nem tudná megcsinálni egy csapat sem.undisputedly
Csak annyi a különbség, hogy kevesebb csapat volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Most már mindegy, abból kell főzni amink van... 😛 Csak remélni tudom hogy a PO-ra összeérik ez az összetételű Secondary is... :rolleyes:
Azok után hogy az elmúlt két meccsen a Front 7 már adott némi bizakodásra okot, bizakodó vagyok a D ma esti várható teljesítményét illetően... 😉
(Még ha ez mostanában tőlem meglepően hangzik is!) 😛
Ha Big Al tudja vállani a játékot, Big Ben-nek nem lesz könnyű napja... Nálam egyenlőre az Ő jelenléte adja a különbséget a középszerű és a már-már elfogadhatónak mondható Pressure között. Utóbbi javára természetesen. 😊
Ahogy nézem mára mindenki pontzuhatagos meccset vár, én nem erősítem ezen tábort... Szerintem 15 pont alatt tartjuk a Steelers-t és nálunk újra meglesz a +30... 😉
Ez a Pats D meccse lesz!!! :cool:
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Gyere.coverage safety nem köll? 😀nDRoMeg két magyar sráccal, akik közül az egyik kicsit gyors, a másik kicsit magas...Három magyar sráccal*. 😀Schleck
😀 😀 😀Sinisa
Bár szerintem BB engem is túl magasnak fog találni CB-nek.
😀
Meglesz az egész secondary.
És a többi csapat sem tud majd belőle/belőlünk készülni.
😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Jermaine Cunningham egyre lejjebb a DC-on.Remek...
Újabb korai kör, ami megy a kukába???
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
coverage safety nem köll? 😀Három magyar sráccal*. 😀SchleckFaszt, BB csak meg akarja mutatni, hogy 6. körösökkel és UDFA-kkal is lehet alázni 😂WyattMeg két magyar sráccal, akik közül az egyik kicsit gyors, a másik kicsit magas...
😀 😀 😀Sinisa
több mint 14 éve
A köd még elmegy. Legalább igazi Halloween hangulat lesz. 😊 Ha Bostonban lenne azon aggódhatnánk, hogy egyáltalán megtartják-e.
Reiss twitteréről: "The Patriots announce that events at Gillette Stadium today (e.g. Game with Greats) are canceled due to a power outage. Imagine if home game"
több mint 14 éve
Pont nem láttam.Ha még nem lett volna:7348 😉Gogo
Farrior és Ward nem játszik.polonic
De gondoltam, hogy valaki megelőzött. 😊
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Három magyar sráccal*. 😀Faszt, BB csak meg akarja mutatni, hogy 6. körösökkel és UDFA-kkal is lehet alázni 😂WyattMeg két magyar sráccal, akik közül az egyik kicsit gyors, a másik kicsit magas...
😀 😀 😀Sinisa
több mint 14 éve
Ha még nem lett volna:7348 😉
Farrior és Ward nem játszik.polonic
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Kemény köd lesz a meccsen, foggy game...
több mint 14 éve
Faszt, BB csak meg akarja mutatni, hogy 6. körösökkel és UDFA-kkal is lehet alázni 😂WyattMeg két magyar sráccal, akik közül az egyik kicsit gyors, a másik kicsit magas...
😀 😀 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Janoris is jöhet, vagy Claiborne esetleg Dennard. De inkább ne jöjjön CB 😊

több mint 14 éve
Ha még nem lett volna:Farrior és Ward nem játszik.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Kirkpatrick junior. Ha ki is jön, kábé az egyetlen első körös CB prospect. Barron sem az a kimondott cover FS akire nekünk szükségünk lenne. Legalább is szerintem.Hát nem igazán tudom, milyen CB-t vagy S-t lehetne húzni az első körben az idei class-ból, de az Öreg majd tuti kitalálja kire nem lesz szükségünk pár év múlva...BostonAlabamából el lehet hozni a Kirkpatrick-Barron párost.vassadi
Do your job
több mint 14 éve
Nincs is ezzel baj, csak amikor már előre tudja mindenki, hogy valami szar lesz, és azzal nem kezdenek semmi. Na az idegesítő 😀

több mint 14 éve
Fel kellene fogni végre, hogy a draft egy nagy lutri. Senki sem tudhatja előre, hogy 1-1 collegeban kiemelkedőbb játékos közül ki az aki NFL is meg tudja állni a helyét. Próbálják a lehető legjobban kielemezni a játékosokat, de még így is rengeteg a hibalehetőség. Egy college meccs teljesen más, mint az NFL. Lehet szidni BB-t, hogy milyenek voltak az utóbbi évek draftjai, de azért pár dolgot letett már az asztalra. Ő sem tud minden egyes prospectet hetekig, hónapokig figyelni, abból válogat, amit a scoutok beajánlanak. El kell fogadni, hogy ezek a dolgok van, hogy bejönnek, van hogy nem.
több mint 14 éve
"Matthew Slater would be an option in the event of an emergency at safety." (Reiss)"Steelers downgraded wide receiver Hines Ward and linebacker James Farrior from question to out. Neither will play today vs. New England." (Schefter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Steelers 1974 daft az első 5 körből 4 HOF tag lett. polamaluKonkrétan fogalmam sincs,hogy majd 40 évvel ezelőtt hogyan működött a draft,a rendszer, mi számított sikeresnek és mi nem. A 4 HOF tag tényleg impozáns, de szerintem ezt a mai modern ligában nem tudná megcsinálni egy csapat sem.
több mint 14 éve
Faszt, BB csak meg akarja mutatni, hogy 6. körösökkel és UDFA-kkal is lehet alázni 😂

több mint 14 éve
Akkor a Pats nem jut be a rájátszásba?polamaluDre simán bentmaradhat az első kör végére, és Barron is.