New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
.........
topin
...............
Azon lehet vitatkozni,majd hogy BB jól döntött-e. Szerintem nem..
Az elmúlt évek történései alapján én úgy gondolom, hogy nem Brady-n múlt, hogy nem vagyunk hétszeres SB győztesek, hanem BB-n (lásd Eagles elleni döntő). Sőt nem Brady-n múlt az elmúlt 1,5 év játékos menedzselése, főleg elkapó és TE fronton..

kyobalu
Azért ez érdekes. A tavalyi Rams elleni döntő is csak Bradyn múlt ugye? Az csöppet sem számított, hogy az addig szárnyaló Rams támadósort 3 ponton tartották, ugye? Nyilván ehhez BB-nek semmi köze. Esetleg az első 3 (főként az első) gyűrű is kizárólag Tomnak köszönhető, BB csak beleült a jóba?
A csapat 20 éven keresztül PO aspiráns, ennek 3/4-ben bajnokesélyes volt, nyilván ez csak és kizárólag az irányítónak köszönhető, mint ahogy az is, hogy ennyi időn kersztül sikerült egy legalább közepes védelmet felépíteni mellé, ez sem sikerült senkinek még....

A csapat hosszú távú érdekét BB döntése szolgálja, érzelmileg nyilván igazat adok neked. Szerintem BB pár éven belül ismét contender csapatot épít, remélem Tomnak is bejön a tampai kaland. Most már neki drukkolok...
csi77
Ez mindig előjön, de valahogy az idény és főleg a PO előtte lévő meccsei nem, érdekes.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Kellene nektek pár év hánykolódás rosszabbnál rosszabb irányítókkal. Hozzászoktatok a jóhoz.
tüsi91
franchise szinten brady előtt kb csak az volt nekik. az más kérdés h a mostani pl itteni szurkolók nagy részére tényleg új érzés lesz
briareos
Bladsoe azért 10 évig francise qb volt és bevitte öket az SB-be és hozzták a rájátszásokat. Előtte valóban elég gyengék voltak
Hightower94
bledsoeról mindig megfeledkezem pedig birtam. fura
briareos
Pedig számodra Drew McQueen Bledsoe az örökös csoportellenfél kellene, hogy legyen! A Cowboysnál inkább ő már hoyerkedett
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Kellene nektek pár év hánykolódás rosszabbnál rosszabb irányítókkal. Hozzászoktatok a jóhoz.
tüsi91
franchise szinten brady előtt kb csak az volt nekik. az más kérdés h a mostani pl itteni szurkolók nagy részére tényleg új érzés lesz
briareos
Bladsoe azért 10 évig francise qb volt és bevitte öket az SB-be és hozzták a rájátszásokat. Előtte valóban elég gyengék voltak
Hightower94
bledsoeról mindig megfeledkezem pedig birtam. fura

több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
tüsi91
briareos
Bladsoe azért 10 évig francise qb volt és bevitte öket a SB-be és hozzták a rájátszásokat. Előtte valóban elég gyengék voltak

Szerkesztette: Hightower94
több mint 5 éve
tüsi91

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Azt sose felejtsük el, hogy BB 20 éve mindennap látja edzeseken, meccseken. Mi meg csak nehány vasárnap..ha BB úgy érezte, hogy itt egy elit elkapó sem segítene akkor en hiszek neki.
Illetve sehol sem olvastam, hogy Cesario vagy JMD kardoskodott volna TB maradasa mellett ami azért elég érdekes.
gordon
könnyen lehet h kardoskodtak, de a normális szervezetek ezt belsőleg intézik és nem engedik kifele. És ugye Patsnél eléggé komoly rend van.

szerintem majd mindenki túllép ezen, nem a Pats az első és nem is az utolsó ahol a franchise legjelentősebb játékosa elmegy v visszavonul.
briareos
Kedvenc játékosaim a Lionsban:
Megatron, Suh, Titus Young, Jahvid Best, DeAndre Levy, Stafford
Négy visszavonult (illetve az egyik ugye megbolondult), egy eligazolt ahogy lehetett.
Minden drukkernek megvannak a veszteségei, csak máshol kevesebb a siker.
Bazzani
Én is jól állok: Polamalu, J Harrison, Bell, Antonio Brown. Három elég érdekes viszonyban vált el a franchisetól v vonult vissza, egy meg ugye no comment
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Ha most még fájó is lesz Brady-t más csapatban játszani (akár majd a Pats ellen is), hosszú távon a Patriots fog jobban járni, hogy nem köti hozzá magát egy már leszállóágban lévő sztárhoz, legyen bármekkora klubikon is.

2008 nyarán nálunk is megvolt ez a dráma, és ott még volt Favre-tól színpadias landolás is a green bay-i reptéren, ünneplő drukkerektől körülvéve, de a front office ellen tudott állni a kísértésnek és a jövő őket igazolta.

Kraft és BB maradásával megmarad az eddigi győztes típusú, kicsit érzelemmentes, de rendkívül hatékony klubkultúra, szóval hamarosan jönnek majd az újabb sikerek Brady nélkül is. Régen volt már persze, de ez a csapat 2008-ban Cassellel is tudott 11-5-öt csinálni.

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
.........
topin
...............
Azon lehet vitatkozni,majd hogy BB jól döntött-e. Szerintem nem..
Az elmúlt évek történései alapján én úgy gondolom, hogy nem Brady-n múlt, hogy nem vagyunk hétszeres SB győztesek, hanem BB-n (lásd Eagles elleni döntő). Sőt nem Brady-n múlt az elmúlt 1,5 év játékos menedzselése, főleg elkapó és TE fronton..

kyobalu
Azért ez érdekes. A tavalyi Rams elleni döntő is csak Bradyn múlt ugye? Az csöppet sem számított, hogy az addig szárnyaló Rams támadósort 3 ponton tartották, ugye? Nyilván ehhez BB-nek semmi köze. Esetleg az első 3 (főként az első) gyűrű is kizárólag Tomnak köszönhető, BB csak beleült a jóba?
A csapat 20 éven keresztül PO aspiráns, ennek 3/4-ben bajnokesélyes volt, nyilván ez csak és kizárólag az irányítónak köszönhető, mint ahogy az is, hogy ennyi időn kersztül sikerült egy legalább közepes védelmet felépíteni mellé, ez sem sikerült senkinek még....

A csapat hosszú távú érdekét BB döntése szolgálja, érzelmileg nyilván igazat adok neked. Szerintem BB pár éven belül ismét contender csapatot épít, remélem Tomnak is bejön a tampai kaland. Most már neki drukkolok...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Azt sose felejtsük el, hogy BB 20 éve mindennap látja edzeseken, meccseken. Mi meg csak nehány vasárnap..ha BB úgy érezte, hogy itt egy elit elkapó sem segítene akkor en hiszek neki.
Illetve sehol sem olvastam, hogy Cesario vagy JMD kardoskodott volna TB maradasa mellett ami azért elég érdekes.
gordon
könnyen lehet h kardoskodtak, de a normális szervezetek ezt belsőleg intézik és nem engedik kifele. És ugye Patsnél eléggé komoly rend van.

szerintem majd mindenki túllép ezen, nem a Pats az első és nem is az utolsó ahol a franchise legjelentősebb játékosa elmegy v visszavonul.
briareos
Kedvenc játékosaim a Lionsban:
Megatron, Suh, Titus Young, Jahvid Best, DeAndre Levy, Stafford
Négy visszavonult (illetve az egyik ugye megbolondult), egy eligazolt ahogy lehetett.
Minden drukkernek megvannak a veszteségei, csak máshol kevesebb a siker.

több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
Hoyer kivágva , lehet BB visszahozza , úgy is szerette és ismeri ezt a rendszert és tudná Stidhamet tanítani, segíteni.

Szerkesztette: Hightower94
több mint 5 éve
gordon

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 5 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hat eleg alja, ha valaki fikazza Bradyt azok utan, amit elert a csapattal, de hat kinek mi.

Mindenesetre eleg erdekes, hogy fel ev alatt honnan hova jutott sok velemeny es megiteles Bradyvel kapcsolatban. Persze nyilvan sokakbol a duh beszel.
Stez
Mondjuk szerintem könnyű átesni a ló másik oldalára is.
Belichick tartsa csak szem előtt a franchise és a csapat érdekeit. Hozzon csak döntéseket a csapat jövőjére nézve és ne tegyen fel mindent egy 43 éves irányítóra miközben a szezon lehet nem is lesz megtartva.
Én nagyon szeretem és becsülöm Bradyt mindazért, amit az elmúlt 20 évben elért, képviselt, ezért a csapatért tett. Kezdve a szerződések átalakításán át, a pályán mutatott teljesítményéig. Nekem ő igazi vezér, példakép.
De Belichick nem Brady edzője, hanem a Patriotsé. És én személy szerint örülök neki, hogy racionális és nem emocionális döntésekez hozott és hoz.
Boston
Nezd, nekem is ez a velemenyem. En alapbol ebbol a BB, Brady parosbol ugy gondolom, elobbi a nelkulozhetetlen. Es szerintem jo dontes volt, ha o sem akarta eroltetni ezt a hazassagot.

De ettol fuggetlen tok vicces, hogy egyesek tenyleg odaig jutottak, hogy Bradyt mar tenyleg fikazzak. Akin felnottek, aki az idoljuk volt. Es a GOAT hirtelen mar nem GOAT, mert elment, es nem csokok kozott, hanem azert volt valami bibi a felek kozott. De attol o meg Brady, nyert hat gyurut a csapattal, amiben nem kis szerepe volt. Rosszabb ember lett? Nem.

Egyvalamiert lehetne kocsogozni, hogy o dugja Gisele-t, es nem en. Masert nem. Ezert mondjuk nagyon.
Stez
Ezt én sem értem. Nem tudom miért kell fikázni valakit és égetni a mezét csak azért mert tervei vannak még és céljai.
Én itt ilyet nem igazán tapasztaltam. A közösségi okdalakon is inkább azt, hogy Kraft meg Bill a köcsög, hogy nem hozta ide Diggset, Hopkinst meg Travis és Jason Kelcet. Faszt érdekel milyen áron.
Én mindkét fél döntését el tudom fogadni. Még Bradyét is, noha nekem többet ért volna innen visszavonulni. De pont ez a küzdőszellem, győzni akarás és céltudatosság tette őt azzá amivé.

Szerkesztette: Boston

Do your job
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 977
Egyébként én meg szurkolok TB-nek, hogy megtalálja a számítását Tampában, mert ha jó falat raknak elé és meglesz az összhang az elkapókkal, akkor iszonyat jó meccsek lesznek.
Én nem hiszem, hogy kiégett vagy hogy olyan nagyon rossz lenne, sőt.

Szerettem volna, hogyha a Patsben rendez tűzijátékot, de úgy tűnik, a csapat nem erre rendezkedik most be.

Úgyhogy amíg játszik, nézni fogom a Tampa meccseit is és kívánom, hogy megmutassa ami még benne van 😊
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
De könyörgöm ki fikázta TB-t?????????
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat eleg alja, ha valaki fikazza Bradyt azok utan, amit elert a csapattal, de hat kinek mi.

Mindenesetre eleg erdekes, hogy fel ev alatt honnan hova jutott sok velemeny es megiteles Bradyvel kapcsolatban. Persze nyilvan sokakbol a duh beszel.
Stez
Belichick tartsa csak szem előtt a franchise és a csapat érdekeit. Hozzon csak döntéseket a csapat jövőjére nézve és ne tegyen fel mindent egy 43 éves irányítóra miközben a szezon lehet nem is lesz megtartva.
Én nagyon szeretem és becsülöm Bradyt mindazért, amit az elmúlt 20 évben elért, képviselt, ezért a csapatért tett. Kezdve a szerződések átalakításán át, a pályán mutatott teljesítményéig. Nekem ő igazi vezér, példakép.
De Belichick nem Brady edzője, hanem a Patriotsé. És én személy szerint örülök neki, hogy racionális és nem emocionális döntésekez hozott és hoz.
Boston
Nezd, nekem is ez a velemenyem. En alapbol ebbol a BB, Brady parosbol ugy gondolom, elobbi a nelkulozhetetlen. Es szerintem jo dontes volt, ha o sem akarta eroltetni ezt a hazassagot.

De ettol fuggetlen tok vicces, hogy egyesek tenyleg odaig jutottak, hogy Bradyt mar tenyleg fikazzak. Akin felnottek, aki az idoljuk volt. Es a GOAT hirtelen mar nem GOAT, mert elment, es nem csokok kozott, hanem azert volt valami bibi a felek kozott. De attol o meg Brady, nyert hat gyurut a csapattal, amiben nem kis szerepe volt. Rosszabb ember lett? Nem.

Egyvalamiert lehetne kocsogozni, hogy o dugja Gisele-t, es nem en. Masert nem. Ezert mondjuk nagyon.

több mint 5 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Stez

Szerkesztette: Boston

Do your job
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 263
 www.believeinbostonsports.com/2020/03/21/whos-ego-got-in-the-way-belichicks-or-bradys/amp/
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
az nem lehet, hogy brady tudta, hogy itten full rebuild jön és ehhez ő nem akart ennyi idősen asszisztálni? hogy ő is vmilyen szinten kényszerpályán mozgott?
gedam
Igen. Az lehetett volna az egyik verzió, hogy még ezt is bevállalja a Patriotsért. Hogy további dicsőség helyett segítsen felépíteni az utódját.
A másik, hogy visszavonul.
Ő a harmadikat választotta. Ezek szerint ő nem egy szent, hanem ő "csak" Tom Brady. Amit ő akar bizonyítani, azt Bostonban nem tehette meg.

Amíg nem egy olyan NY-i csapatba megy, amelyiknek J-vel, vagy Y-nal kezdődik a neve, addig sok sikert neki! 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 592
Van aki TB szemszögéből nézi, van aki BB/csapat szemszögéből. Szerintem egy játékos se mehet el addig, hogy az edző fejére nőjön vagy azt a hatást keltse, hogy ő diktálhat. Amikor kikötötte a NoTag opciót,akkor eldőlt a sorsa vélhetően. BB nem teheti ki a csapatot annak, hogy egy játékos, aki a legfontosabb poszton játszik, az kitegye a csapatot annak, hogy vagy aláírok vagy nem. Majd meglátjuk..esetleg aláírok, ha ez és ez lesz. Ilyen nincs. BB-nél pláne..

Nem fért bele elit Te és elit WR és ez nem kívánságműsor, hogy Sanders máshova mennyiért ment. Azok jönnek, akiket BB kinéz és azon az áron eltudja őket hozni..Nem tévedhetetlen, nyilván mindenki benéz ebben a sportban ezt-azt. De ettől maga a helyzet, amibe kerültünk az a tavalyi "hisztinél" indult. Ha 1 év, akkor 1 év, ez van..

Én megértem TB döntését, a távozást, mint játékos. De ettől még nem fogom emberileg is elfogadhatónak tartani, mint Patriots drukker. A-Rod is zseniális játékos, mégsem egy minta csapattárs, vagy játékos az edző felé való kapcsolatban. Csak mivel ezek a srácok átlag felettiek, és héroszok, ezért a szurkolók elnéznek nekik többet, mert ők nyerik a meccseket. A roster alján ugyanilyenért máshogy néznek valakire..és TB tett annyit, hogy dönthessen a sorsáról, ahogy Kraft is mondta. Ezért nincs a sportteljesítmény miatt negatív hang szerintem senkinél..de az irreális elvárások, a nyomás generálás, a megsértődés az nekem nem szimpatikus. Ettől még mint sportoló a legnagyobb marad nálam is.

Más szempontból nézzük, ezért mások a megítélés prioritásai..engem nem zavar, nem nyitogatja a bicskát a zsebemben, nem vérlázító..simán szubjektív vélemény mindegyik.
topin
Te azért nézed így, mert szerinted BB fontosabb volt (van) a csapatnak, mint Brady..
Én meg úgy gondolom, hogy Brady nélkül BB messze nem lenne az a No1 edző, mint aminek hiszik..A kettő együtt volt jó! És szerintem a következő év ezt be is fogja bizonyítani..
De azért mert másképp látjuk, attól még a Patriots a Csapat! 😉
kyobalu
En abba a taborba tartozom akik Beli papat tartja fontosabbnak.
Ettol fuggetlenul egy korszaka egyik legjobb QB-javal neki is konnyebb volt, de o nem ugy kezdte a palyafutasat.

Amiert irok az hogy a jovo ev semmit nem fog bebizonyitani.
több mint 5 éve
gedam 6 478
az nem lehet, hogy brady tudta, hogy itten full rebuild jön és ehhez ő nem akart ennyi idősen asszisztálni? hogy ő is vmilyen szinten kényszerpályán mozgott?
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Akik most bármi, ismétlem bármi rosszat mondanak Tom Bradyről, kérem tegyék ezt el és majd vegyék elő, amikor vörös zakóban áll majd a stadion előtt. Nem lesz az olyan nagyon sokára.

Én úgy emlékszem Wilforkot is megtiszteltük, amikor elment pénzt keresni. Nem mindegy mi okból megy el valaki? Ha sokat tett a csapatért, tiszteljük meg azzal, hogy óvatosan használjuk a jelzőket!

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 977
Nem azért, de itt úgy beszélünk dolgokról mintha tudnánk mi folyt a háttérben.
Igen, BB a csapatra gondol, mert neki ez a feladata és érthető az is, hogy TB-nek is megvannak a preferenciái, hogy kikkel akar játszani és ha ez a kettő találkozik, akkor minden fajin...de miért ne találkozna? Ha megnézzük, akkor azért tavaly volt itt egy AB igazolás, ami ha beválik, akkor mekkora királyság...és lehet, hogy Sanders nem itt kötött ki vagy Diggs, de meglehet, hogy ez vagy BB akarata volt, esetleg az adott játékos nem akart idejönni.

Azért ez a Pats már nem az akin keresztül az út vezet, lássuk be, az a KC és a Ravens jelenleg, de inkább az előbbi.

És érthető az is, hogy TB játszani akart, dobálni és nem kiszolgálni.
Amúgy meg a híresztelések alapján itt is kapott volna többéves szerződést, csak kisebb garantálttal.

Én nem gondolom egyiküket sem hibásnak vagy rossznak, olyat olvasni meg nonszensz, hogy Kraft kihátrált volna TB mögül.