New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
@Wyatt csak visszatért Hoyer hamár a Colts topikban mindig sztároltad 😊
Heisman Trophy
Wyatt most már boldog lehetsz, visszatért Hoyer, akit a Colts eltékozolt és nem érdemelt meg, de most itt a lehetőség, hogy megmutassa nálatok, ő az ász 😛
Rynald
Brissettnel es Stidhamnel boven jobb. Bar nem tul nagy a viszonyitasi alap ugyebar. De olyan mindegy mar az elmult het tortenesei utan ez...
Wyatt
Néhány komolyabb sérüléssel ezelőtt simán rá lehetett bízni egy csapatot szerintem. Bőven több volt benne, mint annak idején Matt Casselben, akivel alig maradtunk le a rájátszásról.
Kollega
Ezzel nem feltétlen értek egyet, de igazából ez most már irreleváns. Olyan veterán QB-t kellene/kellett volna hozni, aki komoly kihívás elé állítja majd Stidhamet. Le kell mérnünk mit tud a srác...

Erre szerintem nem Hoyer a megfelelő ember, viszont ha mentornak hozták, aki majd a videózások alatt, hétről hétre hozzá tud adni az újonc fejlődéséhez (és nem úgy áll hozzá mint egy Flacco), akkor abban lehet ráció, de ezt innen a fotelből nehéz megítélni.

Az utóbbi miatt látok csak benne logikát.

Jah és az első körös QB draftot még mindig felejtsük el, plíííz prííííti plíííííz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Heisman Trophy
Wyatt most már boldog lehetsz, visszatért Hoyer, akit a Colts eltékozolt és nem érdemelt meg, de most itt a lehetőség, hogy megmutassa nálatok, ő az ász 😛
Rynald
Brissettnel es Stidhamnel boven jobb. Bar nem tul nagy a viszonyitasi alap ugyebar. De olyan mindegy mar az elmult het tortenesei utan ez...
Wyatt
Néhány komolyabb sérüléssel ezelőtt simán rá lehetett bízni egy csapatot szerintem. Bőven több volt benne, mint annak idején Matt Casselben, akivel alig maradtunk le a rájátszásról.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 263
 www.google.com/amp/s/www.boston.com/sports/new-england-patriots/2020/03/23/cody-davis-patriots-safety/amp

Szerencsére ismét jött egy 30 éves ST player.
zinedine5
Az uj iranyitonak minden spec.team yard aranyat er 😉
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 411 — Ajmo Vatreni
 www.google.com/amp/s/www.boston.com/sports/new-england-patriots/2020/03/23/cody-davis-patriots-safety/amp

Szerencsére ismét jött egy 30 éves ST player.
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 263
Ha mar JMC-nel nem talaltam el a cutot, legalabb Gostot igen..szepen lehetett sporolni rajta. Folk meg stabil volt..
több mint 5 éve
mirdal Kansas City Chiefs 651 — Chiefs fan
Nahát, megy az újraépítés...
Nekikezdtek egy új dinasztia létrehozásához?
Ha ez így folytatódik, hipp-hopp tele lesz a csapat lelkes újoncokkal, akiket a még jelen lévő veteránok fognak tanítani, akik jövőre kereshetnek új melót maguknak.
😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 twitter.com/globejimmcbride/status/1242169993942437889
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Heisman Trophy
Rynald

több mint 5 éve
Béczkó 1 264
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0321%2Fr681753_1296x729_16-9.jpg
The story behind the split of Tom Brady, Bill Belichick and the Patriots
It's finally official: Tom Brady will not be forever a Patriot. But in reality, the quarterback's split with New England can be traced back much further than this offseason.
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Azt sose felejtsük el, hogy BB 20 éve mindennap látja edzeseken, meccseken. Mi meg csak nehány vasárnap..ha BB úgy érezte, hogy itt egy elit elkapó sem segítene akkor en hiszek neki.
Illetve sehol sem olvastam, hogy Cesario vagy JMD kardoskodott volna TB maradasa mellett ami azért elég érdekes.
gordon
Szerintem nem ez a helyzet, egyszerűen Bill fogta és patika mérlegre tette mit szeretne Brady (fizu, játékosok, bármi) és egyszerűen kijött a matekból, hogy ez így nem lesz jó. Ha azt hinné, hogy nem elég jó, akkor még szerződést sem ajánl neki, hanem simán elengedi. Millió és egyszer megcsinálta ezt már az elmúlt 20 évben és iszonyatosan kevés alkalom volt, amikor nem neki lett igaza... Csak sokan azt hitték, jó oké Wilforkkal, Welkerrel, Seymourral és még végtelenségig lehetne sorolni a listát megtette, de Brady más kategória, hát nem. Az ő szemében mindig is egy játékos volt az 53ból, ez kiderülhetett már a videózások közötti leoltógatásoknál/kritikáknál, de most lett mindenkinek nyilvánvaló.

Régen egy sajtájon mondta: "Thats what Mr. Kraft is paying me to do. And that's what I'm going to do. I'm going to make the descisions that I think are best for the football team. T-E-A-M, as in team."

Igazából egyik felet sem lehet megszólni (így ezért lesz ebből is egy parttalan vita), mert mindkettőjük pont úgy viselkedett, ahogy azt tőlük elvárható volt. Mindkettőnek igaza van a saját szemszögéből, csak most talán az elmúlt 20 évben úgy igazán először nem tudták ezt közös nevezőre hozni, nem akart senki engedni az igazából.

Akit viszont komolyan magasztalni lehet az talán Kraft, aki félretette szurkolói érzelmeit és nem nyúlt át GM/HC feje felett. Ez lehet a korábbi rossz döntéseiből (Parcells) okulva tette, de ezt meglépni komoly elismerést érdemel, mégse beszél róla senki. Lehet én ezt képtelen lettem volna megcsinálni.

És bármennyire is imádtuk ezt a párost, azért mindenkiben ott motoszkált, a "jó, de mire mennének egymás nélkül" kérdése, amire ha nem is kapunk most egy teljesen kielégítő választ, hisz 15-20 évvel ezelőtt kellett volna mindennek megtörténnie, mégis két évtizednyi sehol semmilyen (modern)sportágban nem látott dinasztia után úgy gondolom, hogy talán ennyi belefér.

Korábban itt szóba került a Butler padoztatása a SB-n:

Azt azért jegyezzük meg, már önmagában az is simán valid érv lenne, hogy úgy ítélték meg vele biztos bukó a meccs és ezért próbálták ki az alternatívát. Illetve arról se feledkezzünk meg egy renitens viselkedés figyelmen kívül hagyása milyen hatással lett volna az öltözőre, akár a meccs napján akár a következő év(ek)ben. BB lehet ott vesztette volna el azonnal a komplett öltözőt. Bármennyire is fájó, hogy egy abszolút megnyerhető nagy döntőn elpuskáztuk a duplázás (triplázás?) lehetőségét, de abban a helyzetben pontosan azt csinálta Bill, amit a filozófiája diktált és követte azokat az értékeket, amire az egész franchise az ő regnálása alatt épült.

És lehet mondani, hogy ez innentől hitkérdés, de amíg ehhez a filozófiához ragaszkodik és nem köpi szemen ezeket, addig teljesen mindegy a döntéseinek a kimenetele. Nyilván ő is hibázik, hisz ember és vannak hülyeségei amit képtelen levetkőzni mint pl. hogy sorra húzza a második körös bust DB-ket, de más meg totál középszer/szar játékosokat fizet túl és állítja lejtőre emiatt a csapatát, már az építkezés legelején...

Szóval új éra következik és én baromira kíváncsi vagyok, hogy pl egy GOAT edzőnek is olyan nehezére esik fr QB-t találnia/kinevelnie, mint azt annyian hangoztatják vagy ő erre is képes rácáfolni.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
mirdal Kansas City Chiefs 651 — Chiefs fan
Érdekes olvasni ezt a topikot mostanában. 😊
Egy valamit nem szabad elfelejteni senkinek: az NFL nem egy hobbicsapatokból összehozott grundfoci bajnokság. Hanem kőkemény üzlet, ahol mindenkinek - legyen az tulajdonos, edző vagy játékos - profiként kell gondolkodnia, viselkednie és cselekednie.
TB nem lett itt elárulva, nem hátrált ki mögüle a tulaj, hanem tudatos és profi döntések sorozatát hozták meg a megfelelő emberek.
Tom Brady remek belépője ebben a csapatban megalapozott egy remek és igen sikeres érát, aminek most vége szakadt. BB ebben az időszakban mindent megtett, hogy TB vezetésével bajnoki címeket szerezzen, mindemellett még a védelmet is össze kellett rakni.
Most egy újraépítés kezdődik, érdekes lesz a csapat Brady nélkül, de amit ő elért ebben a csapatban, ezzel a csapattal, az minden elismerést megérdemel.
Mondom mindezt úgy, hogy nem kifejezetten vagyok Pats drukker... 😊
Amúgy pedig nekem vannak személyes kedvenceim, akiken mindegy, melyik csapat meze van, szívesen nézem a játékukat.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rynald
Csodát nem várunk tőle, de jó tanító még lehet 😎

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Rynald Indianapolis Colts 271
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
 mobile.twitter.com/globejimmcbride/status/1241806610315476994
Sinisa
Na itt a kezdő QB.
Bazzani
Mentornak talán jó lesz...
ThundersNFL
Stidham, Hoyer, draft QB - ez lesz majd a TC-ben
Nagyobb lehet a roster, lesz hely 3-nak

Hoyer okos játékos, mindehol szerettek.
Jó lesz tanító bácsinak, az új CBA meg jobban limitalja az edzéseket, remelem lesz sok külön órája a többi QB-val.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sinisa
Na itt a kezdő QB.
Bazzani
Mentornak talán jó lesz...

Draft

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Sinisa
Na itt a kezdő QB.

több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
batyu New England Patriots 630
Pats YouTube csatornáján megnézhető mind a hat 3 Games to Glory.

www.youtube.com/channel/UCMm_V8YjmnZRhToXIqDYDuw/videos

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 977
A Butler padoztatáshoz itt van egy kis analízis, aztán mindenki eldönti, hogy elfogadja-e vagy sem.

ftw.usatoday.com/2018/02/nfl-super-bowl-lii-patriots-eagles-macolm-butler-beching-bill-belichick-explanation

www.patspulpit.com/2018/2/12/16977070/bill-belichick-benching-malcolm-butler-super-bowl-52-new-england-patriots-philadelphia-eagles

Persze megérdemelte volna, mert hátha, de ez már történelem.
Plusz egy kis pletyka:

www.nbcsports.com/boston/patriots/new-england-patriots-player-says-malcolm-butler-benching-wasnt-without-merit
több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
Egyvalamiert lehetne kocsogozni, hogy o dugja Gisele-t, es nem en. Masert nem. Ezert mondjuk nagyon.
ThundersNFL
Plusz elvileg TB Trumpra szavazott ami hát elégé megkérdőjelezhető de a többi nem mert az eredményei magukért beszélnek.
több mint 5 éve
Egyvalamiert lehetne kocsogozni, hogy o dugja Gisele-t, es nem en. Masert nem. Ezert mondjuk nagyon.
[/quote]NA EBBEN EGYETÉRTÜNK

Draft

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
.........
topin
...............
Azon lehet vitatkozni,majd hogy BB jól döntött-e. Szerintem nem..
Az elmúlt évek történései alapján én úgy gondolom, hogy nem Brady-n múlt, hogy nem vagyunk hétszeres SB győztesek, hanem BB-n (lásd Eagles elleni döntő). Sőt nem Brady-n múlt az elmúlt 1,5 év játékos menedzselése, főleg elkapó és TE fronton..

kyobalu
Azért ez érdekes. A tavalyi Rams elleni döntő is csak Bradyn múlt ugye? Az csöppet sem számított, hogy az addig szárnyaló Rams támadósort 3 ponton tartották, ugye? Nyilván ehhez BB-nek semmi köze. Esetleg az első 3 (főként az első) gyűrű is kizárólag Tomnak köszönhető, BB csak beleült a jóba?
A csapat 20 éven keresztül PO aspiráns, ennek 3/4-ben bajnokesélyes volt, nyilván ez csak és kizárólag az irányítónak köszönhető, mint ahogy az is, hogy ennyi időn kersztül sikerült egy legalább közepes védelmet felépíteni mellé, ez sem sikerült senkinek még....

A csapat hosszú távú érdekét BB döntése szolgálja, érzelmileg nyilván igazat adok neked. Szerintem BB pár éven belül ismét contender csapatot épít, remélem Tomnak is bejön a tampai kaland. Most már neki drukkolok...
csi77
Ez mindig előjön, de valahogy az idény és főleg a PO előtte lévő meccsei nem, érdekes.
Wyatt
Igen, igazad van, most abból az aspektusból vizsgálva írtam, hogy a Phily elleni SB egyértelműen BB szigorúsága miatt ment el, így muszáj volt a következő SB-t is felhozni.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233
Hoyer a "Másik Pats Irányító, Akit Élőben Láttam Játszani", ezért nekem örök kedvencem lesz. De amit őt tudna adni a csapatnak, amiatt szerintem a Stidham, Kessler párost nem érdemes elküldeni.
Kollega
De ök nekik együtt volt egy alapszakasznyi meccsük. Sztem Hoyer tanitónak tökéletes , meg nem kéne neki idő megtanulni BB rendszerét. Meg nem is drága , sztem egy Newtont nem nagyon engedhet meg magának a csapat , vagy Stidham vagy feltrade valamelyik rookie qbért.
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hoyer a "Másik Pats Irányító, Akit Élőben Láttam Játszani", ezért nekem örök kedvencem lesz. De amit őt tudna adni a csapatnak, amiatt szerintem a Stidham, Kessler párost nem érdemes elküldeni.

We are all PATRIOTS!