New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Ez most úgy jön le, mintha Tom Brady leértékelné McDaniels, vagy Belichick tudását, vagy valamiféle ego trip lenne a részéről. Pedig közel 20 év alatt talán egy-két alkalommal szivárgott ki, hogy nem értettek egyet valamiben. Ha nem volna egy alapvetően harmonikus munkakapcsolat hármójuk között, annak lettek volna jelei.
Kollega
A bostoni "insiderek" szerint évek óta voltak is. A konszenzusos vélemény szerint a kapcsolatuk már régen nem nevezhető harmonikus munkakapcsolatnak. Sőt, egyre távolodó álláspontokról van szó, csak eddig a közös érdek erősebb volt. Most annyit változhatott a helyzet, hogy Brady sem hisz igazán abban, hogy a Patriotsal a következő 2 évben valós SB esélyei lennének, és Belichick sem. Nem feladták persze, csak felmérték a reális esélyeket. És mivel ez a helyzet, előkerültek olyan érdekek, szempontok, amiket eddig eltettek a fiókba. Bradynél a TB12 brand, a családi szempontok stb., Belichicknél meg az, hogy ő még tervez egy csapatot építeni, és lehet, hogy nekiállna inkább már...
peterk2005
Ezt a bullshitet furcsa módon mindig akkor veszik elő mikor önmagához képest gyenge szezont fut a csapat
Phily elleni vereség után is annyira utálta egymást BB-Kraft-Brady hármas, hogy teljesen véletlenül becsúszott egy újabb bajnoki cím, Butler padoztatása is tönkrebaszta az egész öltözőt és BB tekintélyét, azóta is ilyen hitvány, liga utolsó védelmeink vannak, ügye?? 😀
Mondjuk azt látjuk, ahol meg "tsalád" meg "brotherhood" van ott mire mennek, szóval fine by me, csak ha lehetne kérni kicsit jobban utálják egymást mint az előző szezonban még a köszönéstől is tartózkodjanak.

Nyilván csapatsportok egyik legkomplexebb fajtájában, egy "már régen nem nevezhető harmonikus munkakapcsolat"-ból csak úgy összejönnek a SuperBowl-ok meg bajnoki gyűrűk, ha ez tényleg így van akkor bizony kurva szar munkát végezhetnek a többi 31 csapatnál 😥

(emlékszem mikor a Rams ellen 10-3 állásnál 4&1nél időt kértek és ez alatt Brady bepofázott az edzői huddlebe, hogy "rúgjuk be a 40 yardosat és vége a meccsnek", BB csak azért mert már hosszú évek óta annyira rühelli TB pofáját inkább kivagyiságból nekiment negyedikre, jha nem is)

számomra hihetetlen, hogy ilyen clickbaites szarságokkal meg tudnak hülyíteni, magukat komolynak valló embereket
amúgy én azt is hallottam, hogy Brady minden Massachusetts állambeli elsőszülött lánygyerek szüzességét is akarja, de előtte teljes alakos fotót kér, ezt mindenképp kikötötte, aztán persze valaki ezt is cáfolta és az elsőszülöttet helyesbítette "minden"-re

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Messi is magas szint a fociban. Mégis káros volt a válogatottra, neki döntési lehetõségeket adni abban, amihez nincs felelõssége is.
ulpianus
Off de mondjuk ez mennyire biztos, hogy így történt.... persze én pozitívan elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ez mindig is urban legendnek tűnt számomra, mint valósnak. De ha így volt, akkor az valóban hiba volt. Mondjuk Brady ettől még érthet hozzá 😛 csak ne egyszerre keljen csinálni a kettőt 😊
dande
urban legend, aham... biztos az sem történt meg, hogy edzői utasítás ellenére nem jött le egy csernél hanem inkább végigtolta a meccset, mocskos rágalmak ezek

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 540 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez most úgy jön le, mintha Tom Brady leértékelné McDaniels, vagy Belichick tudását, vagy valamiféle ego trip lenne a részéről. Pedig közel 20 év alatt talán egy-két alkalommal szivárgott ki, hogy nem értettek egyet valamiben. Ha nem volna egy alapvetően harmonikus munkakapcsolat hármójuk között, annak lettek volna jelei.
Kollega
A bostoni "insiderek" szerint évek óta voltak is. A konszenzusos vélemény szerint a kapcsolatuk már régen nem nevezhető harmonikus munkakapcsolatnak. Sőt, egyre távolodó álláspontokról van szó, csak eddig a közös érdek erősebb volt. Most annyit változhatott a helyzet, hogy Brady sem hisz igazán abban, hogy a Patriotsal a következő 2 évben valós SB esélyei lennének, és Belichick sem. Nem feladták persze, csak felmérték a reális esélyeket. És mivel ez a helyzet, előkerültek olyan érdekek, szempontok, amiket eddig eltettek a fiókba. Bradynél a TB12 brand, a családi szempontok stb., Belichicknél meg az, hogy ő még tervez egy csapatot építeni, és lehet, hogy nekiállna inkább már...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Kollega
Szerintem inkább utóbbiról van szó, ha ez igaz. Kicsit olyan midlife crisis hangulatúnak tűnik Brady, érzi, hogy az ő "ablaka" is zárul, ha még utoljára robbantani akar, akkor egy nagyon jó csapat kéne köré.

Nem racionális ez a kérés, ezt ő is beismeri talán, ha lenyugszik.
Kampman
Magyarul a budos kurvanak kapuzarasi panikja van.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Kollega
Szerintem inkább utóbbiról van szó, ha ez igaz. Kicsit olyan midlife crisis hangulatúnak tűnik Brady, érzi, hogy az ő "ablaka" is zárul, ha még utoljára robbantani akar, akkor egy nagyon jó csapat kéne köré.

Nem racionális ez a kérés, ezt ő is beismeri talán, ha lenyugszik.

több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
”Az ESPN értesülései szerint Tom Brady két dolgot szeretne nagyon leendő csapatától: beleszólást a keret felépítésébe, és a stratégia összerakásába, vagyis Brady társ-OC és társ-GM lenne. Friss hír ugyanide, hogy a Tampa Bay továbbra is őrjöngve vinné el Bradyt, ha tárgyalhatnak vele.“
érdekesek a kommentek a hír alatt, többnyire kiröhögik.
sztem ő az a szint, aki ezt kérheti és meg is fogja kapni. (nyilván tőletek kéri elsősorban)
sőt ha én lennék kraft biztos, hogy tulajdonrészt is adnék a csávónak és billnek is. és ez nem csak szentimentalizmus, tudnám, hogy jó kezekben lenne a csapatom, ha jön a kaszás.
gedam
Szerintem pedig nem az a szint. Megvan a helye mindenkinek, az pedig altalaban nem szokott jol elsulni, amikor egy jatekos tulsagosan is sok mindenbe szol bele. Neki nem ez a reszortja.

Oke, hogy jatekost ker, normalis supportot es egyebet, de hogy peldaul beleszoljon teljesen az igazolasokba, draftokba, hasonlokba, azt sem latom normalisnak. O nem scout, o nem ert ehhez, raadasul valoszinuleg tobb esetben haverokat kerne, onnan pedig az elfogultsag is megdont mindent.

Ez szerintem egyszeruen nem egeszseges, barki is Brady, barmit is ert el. Majd ha visszavonul, menjen el edzonek vagy GMnek, ahogy tette azt peldaul Elway is, de ne most, aktiv jatekoskent akarjon ilyet jatszani.

Lehet, hogy o ezt kerheti es meg is fogja kapni, de ez szvsz nem lenne jo huzas.

Az meg mellekes, hogy itt en ezt nem tudom elkepzelni, hogy BB hagyja, hogy mondjuk az o munkajaba egy bizonyos szintnel jobban beleszoljon. Marpedig ha igaz ez, akkor azert bele akar.

Mondjuk szamomra az a kerdes, miert most? Ekkora cirkusz volt itt az fo-ban, hogy idaig fajultak a dolgok, es mar bele akar nyulni BB munkajaba? Furcsa.
Stez
Kizártnak tartom, hogy ezt Belichick megadja. (Aki már láthatóan ki van békülve azzal, hogy a post-Brady érát irányítsa.) Ha meg Kraft megadná, félek, hogy Belichick állna fel.
Burkus
Kraft már kijelentette, hogy szeretné ha Tomi itt játszana de nem mindenáron.
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
”Az ESPN értesülései szerint Tom Brady két dolgot szeretne nagyon leendő csapatától: beleszólást a keret felépítésébe, és a stratégia összerakásába, vagyis Brady társ-OC és társ-GM lenne. Friss hír ugyanide, hogy a Tampa Bay továbbra is őrjöngve vinné el Bradyt, ha tárgyalhatnak vele.“
sztem ő az a szint, aki ezt kérheti és meg is fogja kapni. (nyilván tőletek kéri elsősorban)
sőt ha én lennék kraft biztos, hogy tulajdonrészt is adnék a csávónak és billnek is. és ez nem csak szentimentalizmus, tudnám, hogy jó kezekben lenne a csapatom, ha jön a kaszás.
gedam
Szerintem pedig nem az a szint. Megvan a helye mindenkinek, az pedig altalaban nem szokott jol elsulni, amikor egy jatekos tulsagosan is sok mindenbe szol bele. Neki nem ez a reszortja.

Oke, hogy jatekost ker, normalis supportot es egyebet, de hogy peldaul beleszoljon teljesen az igazolasokba, draftokba, hasonlokba, azt sem latom normalisnak. O nem scout, o nem ert ehhez, raadasul valoszinuleg tobb esetben haverokat kerne, onnan pedig az elfogultsag is megdont mindent.

Ez szerintem egyszeruen nem egeszseges, barki is Brady, barmit is ert el. Majd ha visszavonul, menjen el edzonek vagy GMnek, ahogy tette azt peldaul Elway is, de ne most, aktiv jatekoskent akarjon ilyet jatszani.

Lehet, hogy o ezt kerheti es meg is fogja kapni, de ez szvsz nem lenne jo huzas.

Az meg mellekes, hogy itt en ezt nem tudom elkepzelni, hogy BB hagyja, hogy mondjuk az o munkajaba egy bizonyos szintnel jobban beleszoljon. Marpedig ha igaz ez, akkor azert bele akar.

Mondjuk szamomra az a kerdes, miert most? Ekkora cirkusz volt itt az fo-ban, hogy idaig fajultak a dolgok, es mar bele akar nyulni BB munkajaba? Furcsa.
Stez
Kizártnak tartom, hogy ezt Belichick megadja. (Aki már láthatóan ki van békülve azzal, hogy a post-Brady érát irányítsa.) Ha meg Kraft megadná, félek, hogy Belichick állna fel.
több mint 5 éve
gedam 6 477
Messi is magas szint a fociban. Mégis káros volt a válogatottra, neki döntési lehetõségeket adni abban, amihez nincs felelõssége is.
ulpianus
Off de mondjuk ez mennyire biztos, hogy így történt.... persze én pozitívan elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ez mindig is urban legendnek tűnt számomra, mint valósnak. De ha így volt, akkor az valóban hiba volt. Mondjuk Brady ettől még érthet hozzá 😛 csak ne egyszerre keljen csinálni a kettőt 😊
dande
Ha jól rémlik akkor Kiprich József a Tatabányánál játékosedző volt, szóval nem Brady lenne az első példa 😛
Baba Yaga
Gianluca Vialli úgy nyert KEK-et a Chelsea-vel, hogy saját magát állította a kezdőcsapatba 😉
empty taxi
a pocakos pisont pista meg a vecséssel 6. 2008-ban az nb2 keleti csoportban.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
ulpianus
dande
Ha jól rémlik akkor Kiprich József a Tatabányánál játékosedző volt, szóval nem Brady lenne az első példa 😛
Baba Yaga
Gianluca Vialli úgy nyert KEK-et a Chelsea-vel, hogy saját magát állította a kezdőcsapatba 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gedam 6 477
egyébként pontosan kellene tudni, hogy mit kért brady:
adott egy tízes listát elkapókról, hogy kit szeretne? nagyobb szabadságot a játékok hívásában?
én ilyesmiket tudok elképzelni.
több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
ulpianus
dande
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 540 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem ez csak a szokásos duma, "hazafelé" (Patriots irányba) nem jelent semmit, mert egyrészt eddig is volt szava, másrészt Belichickről úgyis tudja, hogy mi az ameddig el lehet menni, és addig ő eddig is elmehetett. A többi érdeklődőnek meg egy mellék-üzenet, hogy "akkor keressetek, ha hajlandók is vagyok a támadósorba rajtam kívül is feccölni". Ennél nem több.

Amúgy is tök mindegy, mert még mindig úgy gondolom, hogy 16. és 18. között meg lesz a visszaigazolás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
ulpianus
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 262
En TB fankent, de elsosorban Pats szurkolokent azt mondom, hogy ezt nem kell megadni neki nalunk..ha mashol megteszik, akkor hajra..

A jatekos nem GM es nem OC, akkor sem ha egy kecske..

Kicsit remenykedem, hogy ez csak a tobbi csapatnak szol..de ha igy bucsuzik tolunk az az o dontese 😕
több mint 5 éve
gedam

több mint 5 éve
25 pontos fordítás miatt talán senki le sem szarta, de itt egy kis múltidézés a Falcons elleni SB-ról:

Miért (is) kér időt egy (jó) edző, mikor 11 másodperc van hátra a rendes játékidőből, egyenlő állásnál az ellenfél puntjánál, a szokásos "tutira kapd el azt a k... labdát", "legyetek figyelemmel a trükkös játékokra" vezényszavakon túl...

twitter.com/Eric_Edholm/status/1237569194520002560

És akkor itt a cikk, ami az egészet megvilágítja:
 sports.yahoo.com/news/how-bill-belichick-prepares-patriots-players-for-once-in-a-career-type-of-plays-215307295.html

(ha másért nem azért érdemes elolvasni, hogy tudatosuljon az egyszeri szurkolóban ez a "fair-catch kick" rule, hátha egyszer megadatik az átélése is 😊 )

több mint 5 éve
gedam 6 477
több mint 5 éve
Lehet, hogy igazad van, de nala azert nehez megmondani, mert egyazon csapatban nyomta az osszes idenyben. Siman lehet, hogy JMD rendszere jobban fekudne neki, es oriasi fejlodest latnal a jatekaban 4-6 meccs utan, amire beleszokik a legkorbe.

Vagy ki tudja, lehet, igazak a pletykak es a Colts elviszi, hat en azert Reich rendszereben is eros javulast varnek tole. Ettol persze playmaker sosem lesz, de viszont az konnyen meglehet, hogy jobb o, mint tunik. Nezd csak meg Tannehillt peldaul.
Stez
Oké ezt adom, de Tannehill-nek akkor most mi a státusza? Mert nálam nem lett fr. QB fél jó szezon alatt.

Nekem most emelkedett a prime Dalton szintre, be tudja vinni a rájátszásba a csapatot, de ha jön szembe egy valid contender, akkor oda kevés lesz, GWD-t meg esélytelen tőlük várni.

Alkalmi megoldásnak teszi csak meg. Ezért hagynám inkább más fizesse túl, lsd Foles, aki egy sokkal magasabb polcon bizonyított (rövid ideig), de belőle sem lett fr QB, hát hol van hozzájuk képest a mostani Dalton és Tannehill...

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 eu.usatoday.com/story/sports/media/2020/03/11/rob-gronkowski-ex-patriots-star-nearing-deal-wwe-per-report/5019356002/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
4 kompenzácios picket kaptunk.
3rd 98
3rd 100
6th 212
6th 213

Így 14 pickünk van... BB széttradeli majd magát 😂
ThundersNFL
Melyik az a 14? En itt "csak" 11-et latok:
 www.tankathon.com/nfl/patriots
undisputedly
Én is csak pislogtam az nfl.comon olvasva a 14picket idénre..5.körösünkről nem is tudtam, hogy létezik 😊 Meg a másik 4.kör is furcsa volt, hogy létezik..
topin
Arra celzol, hogy csalast szimatolsz? Valld be!
Stez
Goodell visszacsepegteti majdnem teljes titokba az évek alatt jogtalanul elvetteket..ez a csalás 😊
több mint 5 éve
3rd 98
3rd 100
6th 212
6th 213

ThundersNFL
undisputedly
Én is csak pislogtam az nfl.comon olvasva a 14picket idénre..5.körösünkről nem is tudtam, hogy létezik 😊 Meg a másik 4.kör is furcsa volt, hogy létezik..
topin
Arra celzol, hogy csalast szimatolsz? Valld be!

több mint 5 éve
3rd 98
3rd 100
6th 212
6th 213

ThundersNFL
undisputedly
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
3rd 98
3rd 100
6th 212
6th 213

ThundersNFL