New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Egyik szemem sír, másik nevet.Én Patriots szurkoló vagyok, nem Tom Brady szurkoló. Eddig is elismertem minden nagy játékost a ligában, ezután is el fogok, soha egy rossz szavam se lesz rá. De soha többet, egy percet sem fogok élvezni Tom Brady játékából, kivéve azt az egy esetet, ha ismét Patriots mezt húz.
TB nem játszik többet Pats mezben, de élvezhetjük még a játékát tovább.
...
Maniac84
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kizárt, hogy nyomjunk egy Colts-os suck for someone szezont. 😉Ahhoz megfelelő roster is kell ám. A Patriots attól nagyon messze van 😊
Maniac84
több mint 6 éve
Egyik szemem sír, másik nevet.TB nem játszik többet Pats mezben, de élvezhetjük még a játékát tovább.
Lezárul egy feledhetetlen korszak a csapat történetében. A szakítás okairól most lesz majd egy rakat elemzés, pláne a jelenlegi sportesemény hiányos időszakban. Én biztosan vallásosan kerülni fogom ezeket, TB12 20 év és ennyi siker után megérdemli, hogy úgy döntsön ahogy úri kedve kívánja. Örökre a legnagyobb Pats ikon marad akármi is történik még a karrierje hátralévő részében. A csapatot sem tudom hibáztatni mert továbbra is hűen követik a sikeres receptet, fél szemüket mindig a jövőn tartják
Minden jót és sok sikert kívánok TB-nek karrierje hátralévő részében (mindaddig amíg ez nem a mi kárunkra történik 😊)
Izgalmas szezon elé nézünk Pats szurkolóként, hosszú idő után nem lesz meg az a betonbiztos tudat az alapszakasz meccsek nézése közben, hogy bármi is történik az adott meccsen a PO-ban úgy is ott leszünk, ráérünk ott izgulni. Szurkolóként persze továbbra is PO-ba várom magunkat, de ez kezdetben jóval nehezebb lesz Brady nélkül mint vele. A csapat vezetésében és BB-ben töretlen a bizalmam, más lesz ez a megszokotthoz képest, de idővel jó lesz. Kizárt, hogy nyomjunk egy Colts-os suck for someone szezont. 😉

több mint 6 éve
És neki örülnél/örülnétek?Jobb szeretnéd Folest itt látni? 😊Jobban bevenné a gyomrom
iktriad
ThundersNFL
twitter.com/RapSheet/status/1239928851423166464
több mint 6 éve
És ténylegJobban bevenné a gyomrom
twitter.com/TampaBayTre/status/1239898413640175616
Jobb szeretnéd Folest itt látni? 😊Andy Dalton készülInkább a halál mint az a Vörös Kretén
krisz0621
ThundersNFL
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Brady betolt egy ápr.1.pojént! 🤣🤣
több mint 6 éve
Reakciók BB búcsúlevelére.Kraft
BB
több mint 6 éve
Igazabol is. Wentznek van gyuruje.Főleg hogy egy Superbowl nyertes QB-ról beszélünk. Már GM Gameben. 😊Ez nem volt szep.Andy Dalton készülInkább a halál mint az a Vörös Kretén
krisz0621
ThundersNFL
Stez
iktriad
több mint 6 éve
Főleg hogy egy Superbowl nyertes QB-ról beszélünk. Már GM Gameben. 😊Ez nem volt szep.Andy Dalton készülInkább a halál mint az a Vörös Kretén
krisz0621
ThundersNFL
Stez
több mint 6 éve
Ez nem volt szep.Andy Dalton készülInkább a halál mint az a Vörös Kretén
krisz0621
ThundersNFL
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy ezek után hogy szurkolok a Patriotsnak!Most fogsz csak igazán 😛 😉
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
A válás fő oka. twitter.com/BenVolin/status/1239908537180008448
Nem tudom, hogy ezek után hogy szurkolok a Patriotsnak!Úgy mint eddig. Sehogy,
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy ezek után hogy szurkolok a Patriotsnak!
több mint 6 éve
És ténylegtwitter.com/TampaBayTre/status/1239898413640175616
Jobb szeretnéd Folest itt látni? 😊Andy Dalton készülInkább a halál mint az a Vörös Kretén
krisz0621
ThundersNFL
több mint 6 éve
Andy Dalton készülInkább a halál mint az a Vörös Kretén
krisz0621
Draft

több mint 6 éve
Vagy csak annyit jelent hogy nem megy az El Paso Patriots-ba európai focizniHát én egészen eddig bíztam benne, hogy marad...Maradhat. Azt jelentette be, hogy a kovetkezo idenyben nem lesz a Patriots jatekosa. Szoval ha atnevezik a csapatot, akkor igazabol nem hazudott, es nem is tavozik. Vagy koltozik a Pats, amit o mar tud. 😊
😕 😕 😕
FunHun
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Annyira szarok nem tudnánk lenni hogy Lawrencért menjünk egyrészt, másrészt pedig nehezen lehet BB mesterről elképzelni,hogy tankoljon no 1 pickért. Kár TB papáért,pedig kíváncsi lettem volna, hogy a tavalyi szezon gyenge O teljesítménye mennyire volt az ő sara v. a többi tényező együttese. Azért érdekes lesz ha elmegy más csapathoz, akkor ott keményen végig kell tolni a felkészülést nem lehet csak úgy nyaralgatni feleséggel stb....Adnám... de ezek után a Suck4Lawrencet is eltudom képzelniAzért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javáraSzerintem fel fog cserelni a Pats, es top15 korul elviszi Herbertet.
FLZOLI
Stez
ThundersNFL
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Hát én egészen eddig bíztam benne, hogy marad...Maradhat. Azt jelentette be, hogy a kovetkezo idenyben nem lesz a Patriots jatekosa. Szoval ha atnevezik a csapatot, akkor igazabol nem hazudott, es nem is tavozik. Vagy koltozik a Pats, amit o mar tud. 😊
😕 😕 😕
FunHun
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Nincs Brady, nincs szezon.Végülis mindegy, hogy az elmaradó szezonban a Patsnél nem játszik vagy máshol.
Utána meg már valószínűleg sehol se fog, úgyhogy ez amolyan karrierbúcsú is egyben.
több mint 6 éve
twitter.com/tomecurran/status/1239902643113414660amit TB kért azt csak a jövő teljes feladásával lehetett volna teljesíteni..ebbe nem ment bele BB, jogosan.
BB tényleg nem akarta akkor
Wester
több mint 6 éve
twitter.com/tomecurran/status/1239902643113414660BB tényleg nem akarta akkor
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Adnám... de ezek után a Suck4Lawrencet is eltudom képzelniAzért ha ezután egy Winston kaliberrel is működni fog a csapat az szépen beárazza Brady Goat mivoltát... Persze Bill apó renoméja javáraSzerintem fel fog cserelni a Pats, es top15 korul elviszi Herbertet.
FLZOLI
Stez
Draft