NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Éjjel nappal melózom. 14én van milestone, utána.Helm, a nyitott csapdázós védelmünkről mikor írsz pár szösszenetet?Ha a csajom/csajod kezd kb akkor is kikaptok. 😊 😊 😊Na ja. Csak ez az utobbi 8 év legjobb bills-e.Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
Nomac
Burkus
Ha Barkley kezd kikapunk 😊
gordon
Csoportmeccs volt. Mi ismerünk Titeket, Ti ismertek minket. Túl mély következtetést nem vonnék le a jövőre vonatkozóan.
A többi ellenfélre csak annyi hatása van, hogy a kis kétfedelű D (amikor a lefelé press védekező helyére zónából kilép egy “helyetts” ), nem ízlik a Patsnek.... de ez kúrva lassan és nehezen építhető.
Helmut Zimmer
gordon
több mint 5 éve
Helm, a nyitott csapdázós védelmünkről mikor írsz pár szösszenetet?Ha a csajom/csajod kezd kb akkor is kikaptok. 😊 😊 😊Na ja. Csak ez az utobbi 8 év legjobb bills-e.Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
Nomac
Burkus
gordon
Csoportmeccs volt. Mi ismerünk Titeket, Ti ismertek minket. Túl mély következtetést nem vonnék le a jövőre vonatkozóan.
A többi ellenfélre csak annyi hatása van, hogy a kis kétfedelű D (amikor a lefelé press védekező helyére zónából kilép egy “helyetts” ), nem ízlik a Patsnek.... de ez kúrva lassan és nehezen építhető.
Helmut Zimmer
Szerkesztette: gordon
több mint 5 éve
És akkor már csak az a kérdés marad, hogy vajon melyik értékelés volt szarkasztikus, Bostoné vagy mindkettőé? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Igen én is így gondoltam valahogy. Úgyis blokkolunk egy puntot, amit visszahordunk, utána 4 labdaszerzésből már csak szerzünk 3 pontot. Ördögien zseniális.JMD meg tényleg elmagyarázhatná, hogy a túlélésen kívül mi volt a gameplan tegnapra.A győzelem.
Boston
Amihez -úgy kalkuláltak- elég lesz 13 pont, hiszen a D gameplanben max. 10 pont engedélyezése szerepelt.
Amikor ez kb. 10 perc alatt meg is volt, kb. kész volt a terv, megvalósult, pipa, csak túl kellett élni, valóban. És még erre is rátettek 3 pontot. Szép siker.
Sobri Jóska
Do your job
több mint 5 éve
JMD meg tényleg elmagyarázhatná, hogy a túlélésen kívül mi volt a gameplan tegnapra.A győzelem.
Boston
Amihez -úgy kalkuláltak- elég lesz 13 pont, hiszen a D gameplanben max. 10 pont engedélyezése szerepelt.
Amikor ez kb. 10 perc alatt meg is volt, kb. kész volt a terv, megvalósult, pipa, csak túl kellett élni, valóban. És még erre is rátettek 3 pontot. Szép siker.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom mikor volt utoljára, hogy a New England D# vezeti az NFL rangsort!!!Múlt héten 😊
Ráadásul olyan mutatókban: engedett yardokban, sack, INT, tackle ami az elmúlt években nem volt annyira jellemző ránk.
Mind futás, mind passzok ellen 2. az egység, de ami a legfontosabb, hogy pontok és TD-k ellen magasan mi vezetjük a mezőnyt!!!
Nekem az a fura, hogy már szeptemberben ennyire erősek.. 😊
Tegnap elvileg a liga két legerősebb D#-e volt fent a pályán..
Reméljük Brady és az O# fal a többi védelmet könnyebben oldja meg.. 😉
kyobalu
A konferenciadöntő óta elit amúgy a csapatrész, szerencsére. Amúgy mind, mind, csak mert bántja a szemem 😊
több mint 5 éve
Tegnap elvileg a liga két legerősebb D#-e volt fent a pályán..Azért a Bears védelem is ott van a legjobbak között szerintem, de ezen nem fogunk összeveszni 😉
kyobalu
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Nem tudom mikor volt utoljára, hogy a New England D# vezeti az NFL rangsort!!!Ráadásul olyan mutatókban: engedett yardokban, sack, INT, tackle ami az elmúlt években nem volt annyira jellemző ránk.
Mint futás, mint passzok ellen 2. az egység, de ami a legfontosabb, hogy pontok és TD-k ellen magasan mi vezetjük a mezőnyt!!!
Nekem az a fura, hogy már szeptemberben ennyire erősek.. 😊
Tegnap elvileg a liga két legerősebb D#-e volt fent a pályán..
Reméljük Brady és az O# fal a többi védelmet könnyebben oldja meg.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Álom volt a D, de a meccs második részében mégis azt éreztem, hogy a Bills O jobban verte a mi D-nket mint mi az ő D-jüket. Ők azért haladtak jobban, csak szerencsére mindig volt egy sack, egy int amivel megállítottuk őket! 14 drive-ot vezettünk, ami nem kevés...
több mint 5 éve
A PFF szerint IS a látványos O# formahanyatlás a Thuney-Karras-Mason triónak és Brady kifejezetten gyenge játékának volt köszönhető..Természetesen kellett ehhez egy brutál Bills D-line is, valamint, hogy a klasszikus elkapóinkon nagyon jó volt a cover..
Látszott, hogy Julius alig bír mozogni, Börkének is fáj a bokája..Ezért amit én vártam meccs előtt, hogy a fal mögé és szélre kidobott slot WR és RB passzokkal fogunk inkább haladni, az hamar bedőlni látszott..A második félidőben nagyon levették már White-ot is a pályáról, így nem maradt nagyon opció..Igaz kellett ehhez Brady IS..Elképesztően szar volt..Indiszponált, kapkodó..Szinte minden dobása dadogott, látszott, hogy a Bills D-line rendesen ráhozta a félszt. Az intje hatalmas hülyeség volt, és volt vagy 3 nagyon homály passza Dorsettnek és Gordonnak is..Myers nem tudom miért nem tud a bizalmi körbe kerülni. Egy picit jobb TE passz játékkal tegnap orvosolható lett volna szerintem a középső vonalak közötti zóna..DE Izzot nem meri használni, szegénynek meg főleg blokkolni kellet + emberként a falban..Reméljük Watson visszatérésével lesz hagyományos TE játékunk is, mert így nagyon karcsú.. A pozitív, hogy Jakob Johnson jól szállt be Develin helyett..Persze nem tudja helyettesíteni, nem volt kimagasló, de becsületes, jó teljesítményt nyújtott amikor fent volt a pályán..JMD is tanácstalan volt..Látszott, hogy csak túl akarja élni a napot..Fogalma nem volt a 2. félidőben, hogy mit csináljunk..
Reméljük letudtuk erre az idényre az undorító, fostalicska O# játékot ezzel a meccsel..
A D#-re viszont nem nagyon vannak szavak..Nagy a nyomás az ellen irányítóján, brutál LB meló, és nagyon jó a secondary..5 sack, 8-10 QB hit, 4 int, 2 fumble??
Collins állat..J.C. is nagyon jó volt..Aki fura módon kilógott tegnap az Gilmore volt..De nem lett belőle nagy baj HálIstennek..
Az Öregnek szerintem nem volt még ilyen mély és ilyen erős védelme az elmúlt 20 évben!!
Reméljük az O# is felnő majd hozzájuk és látványosabb, picit pont-gazdagabb mérkőzéseket húzunk be!
Scar we believe in YOU!!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ne menjünk el szó nélkül amellett, mekkora flop Harry, hiszen már van egy büntije, miközben IR-en csücsül 😀Amúgy ő ha visszatér, az már plusz opció lesz. Nem lesz mindenhol ilyen erős a védelem amúgy. A futójáték javulni fog, amint rendesen együtt lesz a fal végre, Edelman felépülése is sokat fog hozni, és valóban, még Watson is lehet. Ez a meccs nekünk nagyon karcos volt a meccs előtti alakulások miatt, ehhez képest még ezt is sikerült behúzni, és a védelem tudott meccset nyerni, ez pedig nagyon nagy pozitívum, úgyhogy én most rendkívül boldog vagyok, jobban, mint kb bármelyik meccsünkkel eddig az idényben
több mint 5 éve
April Wine
256
Most már Ben Watson eltiltása is lejárt, remélhetőleg valamennyit ő is tud segíteni.
több mint 5 éve
Gronk nagyon hiányzik, főleg az ilyen mérkőzéseken. Minden téren.A 12-esnek meg minden évben vannak ilyen meccsei. Nem ízlett a D, csúnyán meg is etették az int-nél, meg amúgy is full frusztrált volt. Az az idegből lebaszott labda, amikor nem értették meg egymást Sonyval... De lesz ez még jobb is. Tegnap olyan volt, mintha mindent első szándékból akart volna megoldani.
Le a kalappal a Bils D előtt, mert nagyon okosan és jól játszottak.
JMD meg tényleg elmagyarázhatná, hogy a túlélésen kívül mi volt a gameplan tegnapra.
Do your job
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azert ez a vedelem aggasztoan jo. Collins fonix madarat jatszik?Így van, és Collins szenzációs idén. Az a legdurvább, hogy a spotrac szerint ha mindent teljesít a szerződéséből, akkor 2 millió helyett 3 milliót kereshet. Na most eddig a teljesítményével a 10 millió is bőven kedvezményes lenne...
undisputedly
több mint 5 éve
Azert ez a vedelem aggasztoan jo. Collins fonix madarat jatszik?
több mint 5 éve
Én úgy láttam, hogy roppant gyenge volt tegnap összhang a támadó fal és Brady között. Több elkapkodott játék is ennek a folyománya volt. De ilyet mintha láttunk volna már szeptemberben, aztán egyszer csak készen lett az is. Korábban az ilyen meccseken jellemzően behúztuk az L-et. Most viszont a giga védelemnek hála még hátrányban sem voltunk egy pillanatig sem.
Én nem hiszem, hogy Bradynek bármi baja lenne, de ilyenkor kötelezően elkezdik temetni az úgynevezett szakírók. Minden esetre amikor Manning még épphogy elmenedzselte a Denvert és annyi volt az elvárás, hogy ne hibázzon nagyot, a védelem meg tolta őket, úgy emlékszem senki sem emelt kifogást.
Szigorúan véve persze nem lehet párhuzamot vonni, hiszen Manning a csodálatos pályafutása végén nagyon megérdemelt még egy gyűrűt. Bradynek meg van már hat, tehát égjen el a pokolban 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Brady INT-je amúgy egy szép Bills védőmunka eredménye, persze alaphelyzetből is rizikós volt a dobás.Persze nyögvenyelős meccs, meg Bills idegenben, meg nyertünk, de azért magyarázzátok már meg, hogy TB olyan passzokat sem tudott megdobni amit máskor még csukott szemmel is. Tényleg örültem ha a D-t láthattam, mert bennük nagyobb potenciál volt a pontszerzésre mint az O-ban😊Lehet meg kéne nézni még egyszer, de szerintem messze nem volt olyan szar Brady.
NB2
Az INT az ő sara azon nincs mit szépíteni, de ettől függetlenül inkább a play hívás volt néha totál érhetetlen, mikor meg volt egy-egy értelmes játék behívva, Karras(?) képtelen volt egy DB-t kiblokkolni és 10+ os futás helyet lett 2... plusz ezek a passzjátékok is amikkel próbálkoztunk, nem is értem
nem tudom mi volt a koncepció, de egyszerűen nem volt semmi ritmusa a támadásainknak sorra jöttek a 3&outok, én inkább az Ofalban keresném a hibát, amiért se a futójátékot, se a passzjátékot nem tudtuk elfogadható szinten hozni, egy kiemelkedő driveunk volt, amit Brady a végén nagyon elrontott
tipikusan olyan meccs volt mint tavalyi idegenbeliek, csak most van egy brutál D#ünk, ami már az első héttől kezdve iszonyatosan magas hőfokon pörög és így belefér az O#-től az ilyen teljesítmény
3 hete van összeszedni JMD-éknek a támadójátékot, aztán jönnek az igazi csemegék browns-ravens-phily-cowboys négyes ellen
ZERO_L
Edelmannek ment a labda, aki tisztára játszotta magát a jobb felső csücsökben viszont a célterület alatt, az emberét elvivő Meyersről vált le és lépett vissza a védő aki látta, hogy TB mögé dob.
Szinte folyamatosan spy-olták Brady-t, a kevés minőségi elkapót sikerült levédekezni, plusz nagyon szép megmozdulásaik voltak.
El kell ismerni, hogy ellenünk nagyon jó ez a Bills D és valószínűleg jók a többi ellenfél ellen is.
több mint 5 éve
Szerintetek mi az oka Harris teljes mellőzésének? Számomra nagyon meglepő,azt hittem sokkal nagyobb szerepet fog kapni,de még amikor White gyereke született akkor is inaktív volt.A Def. értékelésénél azért vegyük figyelembe,hogy a meccs nagy részében egy totálisan inkompetens QB állt a túloldalon .
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Persze nyögvenyelős meccs, meg Bills idegenben, meg nyertünk, de azért magyarázzátok már meg, hogy TB olyan passzokat sem tudott megdobni amit máskor még csukott szemmel is. Tényleg örültem ha a D-t láthattam, mert bennük nagyobb potenciál volt a pontszerzésre mint az O-ban😊Lehet meg kéne nézni még egyszer, de szerintem messze nem volt olyan szar Brady.
NB2
Az INT az ő sara azon nincs mit szépíteni, de ettől függetlenül inkább a play hívás volt néha totál érhetetlen, mikor meg volt egy-egy értelmes játék behívva, Karras(?) képtelen volt egy DB-t kiblokkolni és 10+ os futás helyet lett 2... plusz ezek a passzjátékok is amikkel próbálkoztunk, nem is értem
nem tudom mi volt a koncepció, de egyszerűen nem volt semmi ritmusa a támadásainknak sorra jöttek a 3&outok, én inkább az Ofalban keresném a hibát, amiért se a futójátékot, se a passzjátékot nem tudtuk elfogadható szinten hozni, egy kiemelkedő driveunk volt, amit Brady a végén nagyon elrontott
tipikusan olyan meccs volt mint tavalyi idegenbeliek, csak most van egy brutál D#ünk, ami már az első héttől kezdve iszonyatosan magas hőfokon pörög és így belefér az O#-től az ilyen teljesítmény
3 hete van összeszedni JMD-éknek a támadójátékot, aztán jönnek az igazi csemegék browns-ravens-phily-cowboys négyes ellen
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Ha a csajom/csajod kezd kb akkor is kikaptok. 😊 😊 😊Na ja. Csak ez az utobbi 8 év legjobb bills-e.Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
Nomac
Burkus
gordon
több mint 5 éve
meséld már el ki a faszom temeti a csapatot, ha szerinted ez az OL teljesítmény jó bármire is, nem neked való az NFL......Várd már meg az októbert mielött megint eltemeted a csapatot 😉
Ha nem javul fel az OL akkor el lehet felejteni a SB-t, szerencsénkre van még 3 hónap gatyába rázni őket.
ZERO_L
vpi
Ez lesz decemberben is? Több mint valószínű, hogy nem.
Ettől még azért engedtessék már meg hogy leírjam, ez a jelenlegi Ofal baromira messze van, attól amelyik zsebre rakta Donaldékat. És lehet mondani, hogy két csere játszik és még össze kell szokni, de Mason és Cannon is elég ergya teljesítményt nyújt, főleg nekik kéne megtalálniuk a formájukat.
ennyi, nem tudom ebből megint hogyan sikerült világvégét vizionálnod, add fel plz az egybites világnézetedet, thx
Ezt ügye minden évben el kell játszanunk, de legyen ha már házhoz jössz a pofonért 😊 :Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(
De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...
Ha nem javul fel az OL akkor el lehet felejteni a SB-t, szerencsénkre van még 3 hónap gatyába rázni őket.
ZERO_L
Reszvetem. Ja, es Brady kiegett.
Stez
a korrekt játékhívás hiányát nehezményeztem, a kutya nem beszélt itt 30 pontos győzelemről, de neked megint túl kell tolnod a kretént, mert colts győzelem híján, számodra csak peccdrukker bashing maradt mára 😥
btw, majd ha olyan kishitű franchisenak a szurkolója leszek, aki AFC FINALIST bannert lógat a stadionjában, megelégszek azzal is ha 5-nél több first downt csinál a csapatom, de amíg értelmes edzők, értelmes játékosok alkotják a csapatot, számomra elvárás hogy eredménytől függetlenül(!!!!) ne kövessék el sorozatban(!) ugyan azokat a hülyeségeket...
(jah és húzz nyugodtan egy strigulát a "gópecces már megint a magas lóról kioktat" rubrikába, én is behúztam egyet a "Stez már megint behaluzva képzelt ellenségével vitatkozik"-hoz, így kvittek is vagyunk)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Persze nyögvenyelős meccs, meg Bills idegenben, meg nyertünk, de azért magyarázzátok már meg, hogy TB olyan passzokat sem tudott megdobni amit máskor még csukott szemmel is. Tényleg örültem ha a D-t láthattam, mert bennük nagyobb potenciál volt a pontszerzésre mint az O-ban😊Volt két érdemi elkapónk, mert Brady Meyersnek akkor sem dob (egyenlőre), ha lélekegyedül áll (ahogy történt az INT-nél), Gordon pedig egyenlőre az egész szezonban indiszponált, közel sem hozza a tavalyi formát, ráadásul a No1 CB védekezik rajta segítséggel. Nem volt szeparálódás, slotban nem volt kit megjátszani, Edelmant láthatóan nem akarták nagyon bevonni a játékba. Rátértünk jó szokás szerint a RB passzokra, mondván, hogy az a legjobb matchup. Erre meg számítottak, White 10 volt target, abból 8x elkapta a passzt, de összesen 57 yardot csinált, ami 7,1-es átlag lenne, de ebből egy játék 26 yard, ha azt leveszem, alig több mint 4 yard az átlag, szóval ennek is megtalálták az ellenszerét. És itt elfogyott a tudomány. (Most Develin hiányát a futást illetően ne is említsük.) Ami meglepő, hogy a TE-ek felé még csak nem is próbálkozunk passzal, pedig Izzo múltkor szép játékot csinált meg.
NB2
Hozzáteszem, a Billsnek volt három QB hitje és nulla sackje, szóval a pass protection végül is megvolt, de nem volt kinek passzolni, mert annak a kivédekezésére álltak rá. Ezzel a taktikával a Giants két SB-t tudott megnyerni Brady ellen, hasonlóan alacsony pontszámon tartva az offense-t. (Ami ma konkrétan 9 pontot jelent...) Én már a Phins meccsnél is azt nézegettem, hogy mi lesz a futással, mert meg fogják találni az ellenszerét ennek a sokcélpontos passzfocinak is, csak azt nem gondoltam, hogy a Brown-Gordon-Thomas-Edelman-Dorsett-Meyers elkapósor + White+Burkhead+Michel RB elkapók mint opciók mindössze két hét alatt erre a mai választékra olvad le. Megértem, hogy Kraft a kuplerájos bukta után megtért és számára egy Brown-szerű figura elfogadhatatlan, de az események tükrében a Thomas trade és Brown cut összességében egy nagyon rossz döntés volt.
Hozzáteszem, nem lehet túl lelkesítő, hogy tudod, hogy a maximumot kell nyújtanod, mert a rúgód indiszponált. Szerintem Ghost inkonzisztens teljesítménye nagyon rossz az egész csapatmorálra nézve.
Bradynek ma rossz napja volt, olyan kb. mint 2014-ben a Kansas ellen. Ötévente belefér, pláne, hogy ma ki sem kaptunk. Mondjuk, ilyen egyéni hibából, rossz olvasásból csinált interceptionjére nem nagyon emlékszem. Remélem, hogy nem a karriervégi meltdown kezdődött meg.
4:0-al állunk, jövő héten megint edzőmeccs jön a Redskins ellen és a Pats franchise mindig tanul ezekből a meccsekből, hibákból. Szerintem előre fogunk lépni.
több mint 5 éve
Persze nyögvenyelős meccs, meg Bills idegenben, meg nyertünk, de azért magyarázzátok már meg, hogy TB olyan passzokat sem tudott megdobni amit máskor még csukott szemmel is. Tényleg örültem ha a D-t láthattam, mert bennük nagyobb potenciál volt a pontszerzésre mint az O-ban😊
több mint 5 éve
Legbelül fehér😜Nincs, mert feka.Te csak annak örülj inkább, hogy annyi szűkös évtized után végre van egy igazi frencsájz QB-tek 😊Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(
De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...
ZERO_L
Stez
Burkus
Stez
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Az nem a Real Madridnál probléma?Nincs, mert feka.Te csak annak örülj inkább, hogy annyi szűkös évtized után végre van egy igazi frencsájz QB-tek 😊Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(
FB srác tetszett...
ZERO_L
Stez
Burkus
Stez
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: