NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...

De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...

Ha nem javul fel az OL akkor el lehet felejteni a SB-t, szerencsénkre van még 3 hónap gatyába rázni őket.
ZERO_L
Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(

Reszvetem. Ja, es Brady kiegett.
Stez
Te csak annak örülj inkább, hogy annyi szűkös évtized után végre van egy igazi frencsájz QB-tek 😊
Burkus
Nincs, mert feka.

több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...

De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...

Ha nem javul fel az OL akkor el lehet felejteni a SB-t, szerencsénkre van még 3 hónap gatyába rázni őket.
ZERO_L
Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(

Stez
Te csak annak örülj inkább, hogy annyi szűkös évtized után végre van egy igazi frencsájz QB-tek 😊
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.

FB srác tetszett...

ZERO_L

több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Csodák nincsenek, OLine nélkül nem lehet sem futni, sem passzolni...
Örüljünk neki, hogy idén ilyen védelmünk van!!!

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
...

ZERO_L
Várd már meg az októbert mielött megint eltemeted a csapatot 😉
vpi
Októberben már a szaksajtó fogja követelni, hogy Stidham kezdjen Brady helyett. És BB megint csak annyit mond az erre vonatkozó kérdésre, hogy "Jesus Christ..." (Nekem az elmúlt évek egyik legjobb jelenete volt, amikor 2014-ben ezzel égette az újságírót.)
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!
Nomac
Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
Burkus
Na ja. Csak ez az utobbi 8 év legjobb bills-e.
Ha Barkley kezd kikapunk 😊
több mint 5 éve
Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!
Nomac
Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
...

ZERO_L
Várd már meg az októbert mielött megint eltemeted a csapatot 😉
több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 3 113 — balazs.t85@gmail.com
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
5sack 4 int. Hàt sìrok a büszkeségtől. Brady ùccsó éves gyengülést mutat
ParadSEC
Lol
Ez a mai baromi szar meccs volt a támadósortól, a védelem király volt
J. Jonest ki kellett volna küldenie a sporiknak, nagyon csúnya volt az az ütközés, jobbulást Allennek
Cuchulain82
Loooool
Gilmore ma felült a szopórollerre, de a D állat volt ma is 😀
Az O oldalon műbrokit mindenkinek.....2 értelmes drive volt (1 TD, INT) hát ez így no comment. Érdekes lesz majd hogy IR-ről kint hozunk vissza Wynn v. Harry?!
manuszka86
Mindkettőt
Szokásos szenvedés ment a Bills ellen, egyre jobbak lesznek, a védelmük meg nem fekszik nekünk, főleg ezzel a limitált O-fallal meg elkapósorral.
Solymi
Ennyi, mindenki tudta, hogy ez lesz, nem is értem ezt a sok nem is tudom, mit...

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Már kenik vazelinnel a műbrokikat Brady éy tsai részére

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Megkaptuk a vàlaszt. A vèdelem kèpes meccset nyerni. A többit hagyjuk.
FViktor93
Ami meglepő volt, hogy White-re is szépen adaptálódtak. (Nem hittem, hogy egy LB képes levenni a pályáról.) A futás eddig sem ment, csak ez nem volt olyan feltűnő a sok sikeres passz mellett.
Burkus
Jah igen, viszont ahhoz képest hogy szezon előtt úgy jöttek a hírek hogy Sony jobban be lesz vonva a passzjátékokba is, erre 1x sem próbáltunk passzolni rá 4 meccsen keresztül....

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

FB srác tetszett...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Szokásos szenvedés ment a Bills ellen, egyre jobbak lesznek, a védelmük meg nem fekszik nekünk, főleg ezzel a limitált O-fallal meg elkapósorral.
több mint 5 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
ParadSEC
Már-már Peytoni magasságokba emelkedett ma..Borzalom volt..😪

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
FViktor93
Brownnal és egy egészséges Edelmannel minden további matchup sokkal kedvezőbb volt. Itt Dorsettet és Gordont levették a pályáról, Edelman mozogni is alig tud. Ami meglepő volt, hogy White-re is szépen adaptálódtak. (Nem hittem, hogy egy LB képes levenni a pályáról.) A futás eddig sem ment, csak ez nem volt olyan feltűnő a sok sikeres passz mellett.

Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Gilmore ma felült a szopórollerre, de a D állat volt ma is 😀
Az O oldalon műbrokit mindenkinek.....2 értelmes drive volt (1 TD, INT) hát ez így no comment. Érdekes lesz majd hogy IR-ről kint hozunk vissza Wynn v. Harry?!

több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Ez a mai baromi szar meccs volt a támadósortól, a védelem király volt
J. Jonest ki kellett volna küldenie a sporiknak, nagyon csúnya volt az az ütközés, jobbulást Allennek
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
FViktor93
Ennyi, es ez most nagyon nagy orommel telt el 😊

Ilyen szenvedest vartam az o-tol, miutan Edelman gyakorlatilag offon volt. Jo lesz ez, nem kell izgulni, de iden ugy is megnyertuk ezt, hogy a vedelemnek kellett hoznia. Faszaaaaaa 😊))

több mint 5 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
Brady nagy homály. Jól fog jönni a félidő, mert kicsit a Billsnél a momentum

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szóval szét fognak minket futni 😭
ZERO_L
113 yardot futottak az első félidőben. Ezek szerint...
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Szóval szét fognak minket futni 😭

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Igen, gyenge sorsolás, de ez akkor is nice

Katt a képre

Szerkesztette: Wyatt