NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Nincs, mert feka.Te csak annak örülj inkább, hogy annyi szűkös évtized után végre van egy igazi frencsájz QB-tek 😊Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(
De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...
Ha nem javul fel az OL akkor el lehet felejteni a SB-t, szerencsénkre van még 3 hónap gatyába rázni őket.
ZERO_L
Reszvetem. Ja, es Brady kiegett.
Stez
Burkus
több mint 5 éve
Te csak annak örülj inkább, hogy annyi szűkös évtized után végre van egy igazi frencsájz QB-tek 😊Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(
De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...
Ha nem javul fel az OL akkor el lehet felejteni a SB-t, szerencsénkre van még 3 hónap gatyába rázni őket.
ZERO_L
Stez
több mint 5 éve
Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...Hat igen, szar dolog lehet Pats-drukkernek lenni manapsag, gaz, hogy nem nyernek minden meccsen 30 ponttal ezek a rohadekok, csak havonta harmon. 8(
FB srác tetszett...
ZERO_L
több mint 5 éve
Októberben már a szaksajtó fogja követelni, hogy Stidham kezdjen Brady helyett. És BB megint csak annyit mond az erre vonatkozó kérdésre, hogy "Jesus Christ..." (Nekem az elmúlt évek egyik legjobb jelenete volt, amikor 2014-ben ezzel égette az újságírót.)...Várd már meg az októbert mielött megint eltemeted a csapatot 😉
ZERO_L
vpi
több mint 5 éve
Na ja. Csak ez az utobbi 8 év legjobb bills-e.Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
Nomac
Burkus
Ha Barkley kezd kikapunk 😊
több mint 5 éve
Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!Az elmúlt 8 évben háromszor kaptunk ki tőlük, abból kétszer a Gillette-ben. De mindig nyögvenyelős volt, mondjuk ennyire nem...
Nomac
több mint 5 éve
...Várd már meg az októbert mielött megint eltemeted a csapatot 😉
ZERO_L
több mint 5 éve
Nem is értem ti hol voltatok az elmúlt években, ez egy tipikus Bills meccs volt, szar játék de a W megvan. Haladjunk!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
5sack 4 int. Hàt sìrok a büszkeségtől. Brady ùccsó éves gyengülést mutatLol
ParadSEC
Ez a mai baromi szar meccs volt a támadósortól, a védelem király voltLoooool
J. Jonest ki kellett volna küldenie a sporiknak, nagyon csúnya volt az az ütközés, jobbulást Allennek
Cuchulain82
Gilmore ma felült a szopórollerre, de a D állat volt ma is 😀Mindkettőt
Az O oldalon műbrokit mindenkinek.....2 értelmes drive volt (1 TD, INT) hát ez így no comment. Érdekes lesz majd hogy IR-ről kint hozunk vissza Wynn v. Harry?!
manuszka86
Szokásos szenvedés ment a Bills ellen, egyre jobbak lesznek, a védelmük meg nem fekszik nekünk, főleg ezzel a limitált O-fallal meg elkapósorral.Ennyi, mindenki tudta, hogy ez lesz, nem is értem ezt a sok nem is tudom, mit...
Solymi
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Már kenik vazelinnel a műbrokikat Brady éy tsai részére
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Jah igen, viszont ahhoz képest hogy szezon előtt úgy jöttek a hírek hogy Sony jobban be lesz vonva a passzjátékokba is, erre 1x sem próbáltunk passzolni rá 4 meccsen keresztül....Megkaptuk a vàlaszt. A vèdelem kèpes meccset nyerni. A többit hagyjuk.Ami meglepő volt, hogy White-re is szépen adaptálódtak. (Nem hittem, hogy egy LB képes levenni a pályáról.) A futás eddig sem ment, csak ez nem volt olyan feltűnő a sok sikeres passz mellett.
FViktor93
Burkus
több mint 5 éve
Ezek a játekhivasok megint mi a franc volt??? Sehol egy nohuddle(ne mondja már nekem senki hogy két új OL játékos miatt nem lehet alkalmazni) rövid passzos hívás...De ez a vakon bedobom a másik oldalra(amit Zoli is kiemelt) ezt mégis hogy gondolta drága JMD, de oké próbáljuk meg 1-2szer, de a döntő driveban is amikor látszott hogy baromira nem megy ma ez, ez az ami igazán felbasz.
FB srác tetszett...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 029
Szokásos szenvedés ment a Bills ellen, egyre jobbak lesznek, a védelmük meg nem fekszik nekünk, főleg ezzel a limitált O-fallal meg elkapósorral.
több mint 5 éve
5sack 4 int. Hàt sìrok a büszkeségtől. Brady ùccsó éves gyengülést mutatMár-már Peytoni magasságokba emelkedett ma..Borzalom volt..😪
ParadSEC
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Megkaptuk a vàlaszt. A vèdelem kèpes meccset nyerni. A többit hagyjuk.Brownnal és egy egészséges Edelmannel minden további matchup sokkal kedvezőbb volt. Itt Dorsettet és Gordont levették a pályáról, Edelman mozogni is alig tud. Ami meglepő volt, hogy White-re is szépen adaptálódtak. (Nem hittem, hogy egy LB képes levenni a pályáról.) A futás eddig sem ment, csak ez nem volt olyan feltűnő a sok sikeres passz mellett.
FViktor93
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Gilmore ma felült a szopórollerre, de a D állat volt ma is 😀Az O oldalon műbrokit mindenkinek.....2 értelmes drive volt (1 TD, INT) hát ez így no comment. Érdekes lesz majd hogy IR-ről kint hozunk vissza Wynn v. Harry?!
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Ez a mai baromi szar meccs volt a támadósortól, a védelem király voltJ. Jonest ki kellett volna küldenie a sporiknak, nagyon csúnya volt az az ütközés, jobbulást Allennek
több mint 5 éve
5sack 4 int. Hàt sìrok a büszkeségtől. Brady ùccsó éves gyengülést mutat
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Megkaptuk a vàlaszt. A vèdelem kèpes meccset nyerni. A többit hagyjuk.Ennyi, es ez most nagyon nagy orommel telt el 😊
FViktor93
Ilyen szenvedest vartam az o-tol, miutan Edelman gyakorlatilag offon volt. Jo lesz ez, nem kell izgulni, de iden ugy is megnyertuk ezt, hogy a vedelemnek kellett hoznia. Faszaaaaaa 😊))
több mint 5 éve
FViktor93
2 173
Megkaptuk a vàlaszt. A vèdelem kèpes meccset nyerni. A többit hagyjuk.
több mint 5 éve
Brady nagy homály. Jól fog jönni a félidő, mert kicsit a Billsnél a momentum
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szóval szét fognak minket futni 😭113 yardot futottak az első félidőben. Ezek szerint...
ZERO_L
több mint 5 éve
Szóval szét fognak minket futni 😭
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/