NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
kapjuk a finom pofonokat azért az élettől...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Fizetését miért kapná?Gostkowski -> IREz most "a nem akarjuk kirúgni és a TC-ben kap még egy esélyt egy versenytárssal, hogy bizonyítson" eset vagy tényleg sérült? Hozzá sem értek egyetlen meccsen sem és a mozgásán sem látszott semmi.
Beki
Én az előbbire tippelek, így nincs rosteren, de a fizetését kapja és senki sem igazolja rögtön le, ahogy történne, ha cutolnánk.
Burkus
több mint 5 éve
Gostkowski -> IREz most "a nem akarjuk kirúgni és a TC-ben kap még egy esélyt egy versenytárssal, hogy bizonyítson" eset vagy tényleg sérült? Hozzá sem értek egyetlen meccsen sem és a mozgásán sem látszott semmi.
Beki
Én az előbbire tippelek, így nincs rosteren, de a fizetését kapja és senki sem igazolja rögtön le, ahogy történne, ha cutolnánk.
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Akkor itt a válasz. Hát, remélem, nem fogunk szopni az új rúgóval, bár az idei teljesítményt látva egyelőre nem szeretném elképzelni, hogy ennél rosszabb jön
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gostkowski -> IR
több mint 5 éve
szupy
14
Ma olvastam, hogy kickert tesztelünk. Kérdés, ha új kicker van Gostkovskit kirakják? Bárkinek felbontható a szerződése?
több mint 5 éve
twitter.com/FieldYates/status/1179366653341179906?s=20Most komoly?
Inkább nem fűzök hozzá semmit...
cspeti98
Nem már...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
cspeti98
466
twitter.com/FieldYates/status/1179366653341179906?s=20Inkább nem fűzök hozzá semmit...
több mint 5 éve
rokaur
869
lolAnnyira ott lenne a helye a közvetítéseknél vagy valamelyik kísérő műsorban, amikor az ESPYS-en leoltotta Ryan Lochte-t az valami zseniális volt😀
twitter.com/ftbeard_17/status/1179108905625911296
ZERO_L
több mint 5 éve
loltwitter.com/ftbeard_17/status/1179108905625911296
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Sandersért vajon bejelntkeztünk a Bronconál?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ez nem teljesen így van.Azért ez több szerencsénél. A mieink egy pontban jelentősen felülmúlták a Billst. Több labdát szereztek.Én azt kaptam amit vártam, Két kemény védelmet, két szenvedő O-t. Azt is elfogadtam volna, ha kikapunk, mert egyrészt a Bills D ellen az mindig benne van, másrészt most kifejezetten pofásak is.Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)
Helmut Zimmer
Wyatt
Szóval én inkább úgy látom, hogy szerencsénk volt, hogy veretlenek maradtunk és mehetünk tovább.
Ahogy Slater mondta: You never take winning for granted in this league.
zinedine5
Kollega
Brady ellen teljesen más csapdázni, mint Allen ellen. Ha mondjuk Wilson - Dissly-Lockett trio ellen húztok ilyen játékokat, vagy Mahomes and Co ellen, akkor szétdobálnak Titeket, ugyanennyi csapdával, nyilván nem is ezt hívnátok. Allen ellen az engage 8 ugyanúgy cheap shot mint a töménytelen csapdázás. Ugyanez igaz a passrushra is. Ellenetek nem lehet számos DL mozgást megcsinálni, mert bünti a vége. Tök más filozófia volt fent, magas színvonalon.
több mint 5 éve
Azért ez több szerencsénél. A mieink egy pontban jelentősen felülmúlták a Billst. Több labdát szereztek.Én azt kaptam amit vártam, Két kemény védelmet, két szenvedő O-t. Azt is elfogadtam volna, ha kikapunk, mert egyrészt a Bills D ellen az mindig benne van, másrészt most kifejezetten pofásak is.Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)
Helmut Zimmer
Wyatt
Szóval én inkább úgy látom, hogy szerencsénk volt, hogy veretlenek maradtunk és mehetünk tovább.
zinedine5
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ahogy nézem, nincs ellentmondás 😊Én azt kaptam amit vártam, Két kemény védelmet, két szenvedő O-t. Azt is elfogadtam volna, ha kikapunk, mert egyrészt a Bills D ellen az mindig benne van, másrészt most kifejezetten pofásak is.Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)
Helmut Zimmer
Wyatt
zinedine5
több mint 5 éve
Én azt kaptam amit vártam, Két kemény védelmet, két szenvedő O-t. Azt is elfogadtam volna, ha kikapunk, mert egyrészt a Bills D ellen az mindig benne van, másrészt most kifejezetten pofásak is.Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)
Helmut Zimmer
Wyatt
több mint 5 éve
Szerintem nincs itt "túlventillálás" 😊 , egyszerűen kitöltjük csevegéssel a holtidőt a következő meccsig. 😊simán követ a nyakába, azt folyóba vele... Ne rágódjatok rajta, nem Ti voltatok parasztok, nem Ti csináltátok... Ha látok taktikai hibát az annyi, hogy túl hamar jött, és így túl korán jött fel a csere QB, lehetett volna baj. Erre legközelebb jobban kell figyelnie Billnek...Akkor tkp Allen ellen kellett volna ítélni sisakhasználatért, ha jól értem...Nem, nem volt, a pats.hu-n osztották meg. Én legalábbis most látom először.twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
A Jones-Allen csörte. Azért ez mást mutat, mint amit tegnap a tévében láttunk.
Burkus
kolok1972
Burkus
FunHun
Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.
Helmut Zimmer
Amúgy az irónián túl a belinkelt videó tükrében mit gondolsz az esetről? Én azt néztem, hogy tényleg Allen ment sisakkal előre, az ütközés irányába (nyilván befolyásolta a mozgását, hogy Harmon éppen lerántotta) és bár Jones nem vitásan odaállt elé, de a vállát próbálta befordítani és passzív volt, a sisak-sisak ütközés Allen előre mozgása miatt következett be. Vagy rosszul látom?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)simán követ a nyakába, azt folyóba vele... Ne rágódjatok rajta, nem Ti voltatok parasztok, nem Ti csináltátok... Ha látok taktikai hibát az annyi, hogy túl hamar jött, és így túl korán jött fel a csere QB, lehetett volna baj. Erre legközelebb jobban kell figyelnie Billnek...Akkor tkp Allen ellen kellett volna ítélni sisakhasználatért, ha jól értem...Nem, nem volt, a pats.hu-n osztották meg. Én legalábbis most látom először.twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
Burkus
kolok1972
Burkus
FunHun
Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
simán követ a nyakába, azt folyóba vele... Ne rágódjatok rajta, nem Ti voltatok parasztok, nem Ti csináltátok... Ha látok taktikai hibát az annyi, hogy túl hamar jött, és így túl korán jött fel a csere QB, lehetett volna baj. Erre legközelebb jobban kell figyelnie Billnek...Akkor tkp Allen ellen kellett volna ítélni sisakhasználatért, ha jól értem...Nem, nem volt, a pats.hu-n osztották meg. Én legalábbis most látom először.twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
Burkus
kolok1972
Burkus
FunHun
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Akkor tkp Allen ellen kellett volna ítélni sisakhasználatért, ha jól értem...Nem, nem volt, a pats.hu-n osztották meg. Én legalábbis most látom először.twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
Burkus
kolok1972
Burkus
több mint 5 éve
Nem, nem volt, a pats.hu-n osztották meg. Én legalábbis most látom először.twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
Burkus
kolok1972
több mint 5 éve
twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20A Jones-Allen csörte. Azért ez mást mutat, mint amit tegnap a tévében láttunk.
több mint 5 éve
Azt hiszem, hogy ezt a támadósort nem a 38 éves Ben Watson fogja megváltani. A fiatal német FB Jacob Johnson tegnap már mutatott életjeleket. Reméljük, hogy ő is egyre jobb lesz és a támadó fal újra meg tudja adni Bradynek a szükséges támogatást. Csak kellene Jules mögé még egy használható opció slotba. Láthatóan ő sem törhetetlen.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
hu.m.wikipedia.org/wiki/Zénón_paradoxonjaiIgen én is így gondoltam valahogy. Úgyis blokkolunk egy puntot, amit visszahordunk, utána 4 labdaszerzésből már csak szerzünk 3 pontot. Ördögien zseniális.JMD meg tényleg elmagyarázhatná, hogy a túlélésen kívül mi volt a gameplan tegnapra.A győzelem.
Boston
Amihez -úgy kalkuláltak- elég lesz 13 pont, hiszen a D gameplanben max. 10 pont engedélyezése szerepelt.
Amikor ez kb. 10 perc alatt meg is volt, kb. kész volt a terv, megvalósult, pipa, csak túl kellett élni, valóban. És még erre is rátettek 3 pontot. Szép siker.
Sobri Jóska
Boston
Akhilleus és a teknős lesz itt a vonatkozó fából vaskarika. 😊