NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 709
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
BB kirakta AB-t, de TB maradt😊
több mint 5 éve
Se cipő, se csapat!Futhat az oroszlánok elöl!
több mint 5 éve
XFL 1/1?
több mint 5 éve
Mondjuk annyira nem volt ellenséges a váltásEbbol is latszik, hogy nem akkora idiota ez a Brown, es tudja am, kivel szorakozhat, de ki fele mutasson azert tiszteletet. Ki komoly, ki komolytalan, ugyebar.
twitter.com/AB84/status/1175139939522158595
De igen, így különösen fájdalmas, hogy odaajándékoztuk DT-t a Jetshez. Így viszont Harryre majd szükség lesz az idény második felében
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk annyira nem volt ellenséges a váltástwitter.com/AB84/status/1175139939522158595
De igen, így különösen fájdalmas, hogy odaajándékoztuk DT-t a Jetshez. Így viszont Harryre majd szükség lesz az idény második felében
több mint 5 éve
Most Washington States QB-ja van. Sose legyen rosszabb dolga. 😊na, ki is basztátok AB-t.Csóresz DT... őt sajnálom.
wow 😀 😀 😀
shawnka
peterk2005
több mint 5 éve
na, ki is basztátok AB-t.Csóresz DT... őt sajnálom.
wow 😀 😀 😀
shawnka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem a teljes pénzt nem fizetjük ki, még a 9 misi is csak akkor lett volna meg, ha itt van két hónap múlva. Hogy a rosterbónuszokról ne beszéljünk. De ilyen apróságokon ne akadjunk fennÉn úgy tudom, hogy a szerződésében benne van egy kitétel az ilyen esetekre, szóval nem fizetjük ki neki a teljes pénzt.10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
ervinator
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Én úgy tudom, hogy a szerződésében benne van egy kitétel az ilyen esetekre, szóval nem fizetjük ki neki a teljes pénzt.10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
meg azért is örülök, hogy ez a fosbomba nem alattunk durrant már el. (Tuck rule gecik)10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az nem baj, ha a tényekkel dobálózunk, mindenféle kitalált dolgok helyett. Megleszünk nélküle is10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
több mint 5 éve
Vajon most is lesz 12 órán belül új csapata?10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
több mint 5 éve
10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nektek meg RudiGate lesz majd vasárnap – így vagy úgy^^ | (nyertek) |#ReportGateCsórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Wyatt
Burkus
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 410
#ReportGateCsórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Wyatt
Burkus
több mint 5 éve
Csórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Csórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Napi Belicsek. Nincs itt semmi látnivaló kérem, oszoljanak!
youtu.be/uTj375gMXmo
😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Csóri Demaryius Thomasról még nem beszéltünk. Jelenleg úgy állunk, hogy nekem több elkapott yardom van az idényben az NFL-ben, mint neki :/
több mint 5 éve
A szerelési kisérleteink 3% sikereltelen csak. Ezzel toronymagasan vezetjük a ligát.
több mint 5 éve
OFF: Ó azok a csodálatos 80-as évek, vele és Samantha Fox-szal! A két tehetség. Meghatározták fiatalkoromat.....😊youtu.be/e2whTQgYHOsNe keresd mindig mindenben a gondot. Orulj neki, hogy Brady ennyire birja a strapat, mashol a kube 29 evesen visszavonul, netan elszakada konyoke vagy az ujjaban egy szalag. Van, akinek meg eleg annyi, hogy raesnek, mar torik is a kulcscsontja.Nem az ilyen irányú sérülésekkel van a bajom, hanem azokkal amik ilyen apró-cseprő dolognak tűnnek, aztán IR lesz a vége vagy folyamatos bajlódás.Számomra megint felvetődik a kérdés, hogy mennyire jó az orvosi stábunk.Nemááár😊 Egy átlagos futójátéknál szerintem isteni csoda, hogy "csak" ennyien sérülnek meg. Hányszor esnek rá +100kilós emberek a többiek kitámasztott lábára. Hány olyan ütközés van, hogy abba félig belerokkanánk. Aztán tavaly is volt kb egy Gronk sérülés, amit röhögve átvészelt a csapat.
Persze lehet ez balszerencse és igazából a sérülések száma és típusa nem kimagaslóbb mint az átlag, csak nekünk tűnik úgy, mert fontos posztról esik ki ember.
Solymi
Mi aztán ne sírjunk (eddig) azért ha a qb-t sérül le, kb le is főtt a kávé! A szenteknek isteni csoda lesz így a rájátszás, talán abban bízhatnak, hogy viszonylag gyenge a csoportjuk. A JAX-nak szerintem kuka az idei szezonja, de a vasasoknál sem lehet tudni mi lesz így.
NB2
Ezért is írtam, hogy meglehet, hogy legtöbb esetben csak mi sopánkodunk mikor más csapatok jobban szívnak ill. BB előszeretettel húz be szalagszakadáson átesett embereket.
Jó, ez mondjuk a folyamatos siker hátulütője ill. BB csapatmenedzselési stratégiájának "pozitívuma", hogy ilyen játékosokkal is be lehet vállalni kockázatot, mert pl. Gronknál bejött, Mitchellnél meg jópár másik játékosnál sajnos nem.
Persze nem látunk a háttérbe és nem is hinném, hogy BB pont az orvosi stábot hanyagolná el, mert azért a srácok iszonyat jó kondícióban vannak még%már mire elérkezik a január.
Mindegy, megválaszoltam a saját kérdésem 😀
Amúgy nem lehet, hogy Kraft valami boszorkányságban vett részt tavaly a Spaban?
Az eddig se túl erős menetrend még tovább gyengült, bár csoportellenfelek ellen mindig nehéz.
Solymi
Az elmult idoszak tortenesei utan amondo vagyok, orulj Brady meccseinek es elvezd ki minden pillanatat annak, hogy o ott van a palyan.
Luck es Manning utan csak minden idok harmadik legjobb NFL-iranyitojarol van szo. 8D
Stez
sutianap
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mivel a Jetsnek kb sosincs edge rushere, de mindig jó az interior line, én ezért inkább a másodikat mondanám, hogy legyen meg a fal közepe, a széle meg tartson addig, amíg elszakadnak a WR-ek/RB-k, meg futni is így lenne tán könnyebb