Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 957 — nabege2@yahoo.com
BB kirakta AB-t, de TB maradt😊
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Se cipő, se csapat!
Futhat az oroszlánok elöl!
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
XFL 1/1?
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk annyira nem volt ellenséges a váltás
 twitter.com/AB84/status/1175139939522158595

De igen, így különösen fájdalmas, hogy odaajándékoztuk DT-t a Jetshez. Így viszont Harryre majd szükség lesz az idény második felében
Wyatt
Ebbol is latszik, hogy nem akkora idiota ez a Brown, es tudja am, kivel szorakozhat, de ki fele mutasson azert tiszteletet. Ki komoly, ki komolytalan, ugyebar.

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk annyira nem volt ellenséges a váltás
 twitter.com/AB84/status/1175139939522158595

De igen, így különösen fájdalmas, hogy odaajándékoztuk DT-t a Jetshez. Így viszont Harryre majd szükség lesz az idény második felében

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
na, ki is basztátok AB-t.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Csóresz DT... őt sajnálom.
peterk2005
Most Washington States QB-ja van. Sose legyen rosszabb dolga. 😊
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
wow 😀 😀 😀
shawnka
Csóresz DT... őt sajnálom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

wow 😀 😀 😀
shawnka
tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
Amadeus
10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.

Ez az évezred dealje.
shawnka
Én úgy tudom, hogy a szerződésében benne van egy kitétel az ilyen esetekre, szóval nem fizetjük ki neki a teljes pénzt.
ervinator
Nem a teljes pénzt nem fizetjük ki, még a 9 misi is csak akkor lett volna meg, ha itt van két hónap múlva. Hogy a rosterbónuszokról ne beszéljünk. De ilyen apróságokon ne akadjunk fenn

több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703

wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus

Ez az évezred dealje.
shawnka
Én úgy tudom, hogy a szerződésében benne van egy kitétel az ilyen esetekre, szóval nem fizetjük ki neki a teljes pénzt.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus

Ez az évezred dealje.
shawnka
meg azért is örülök, hogy ez a fosbomba nem alattunk durrant már el. (Tuck rule gecik)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve

wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus

Ez az évezred dealje.
shawnka
Az nem baj, ha a tényekkel dobálózunk, mindenféle kitalált dolgok helyett. Megleszünk nélküle is

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus

Ez az évezred dealje.
shawnka
Vajon most is lesz 12 órán belül új csapata?
több mint 5 éve

wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus

Ez az évezred dealje.
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

wow 😀 😀 😀
shawnka

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve

wow 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Csórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.
Wyatt
Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Burkus
#ReportGate
Fast Willie
Nektek meg RudiGate lesz majd vasárnap – így vagy úgy^^ | (nyertek) |

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 410
Csórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.
Wyatt
Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Burkus
#ReportGate
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt
több mint 5 éve

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Napi Belicsek.
Nincs itt semmi látnivaló kérem, oszoljanak!
 youtu.be/uTj375gMXmo
😀

több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 009
 www.youtube.com/watch?v=eXQXlYkzjwk&feature=youtu.be
több mint 5 éve
Csóri Demaryius Thomasról még nem beszéltünk.

Jelenleg úgy állunk, hogy nekem több elkapott yardom van az idényben az NFL-ben, mint neki :/

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
A szerelési kisérleteink 3% sikereltelen csak. Ezzel toronymagasan vezetjük a ligát.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 793 — Bears & Illinois fan
Számomra megint felvetődik a kérdés, hogy mennyire jó az orvosi stábunk.
Persze lehet ez balszerencse és igazából a sérülések száma és típusa nem kimagaslóbb mint az átlag, csak nekünk tűnik úgy, mert fontos posztról esik ki ember.
Solymi
Nemááár😊 Egy átlagos futójátéknál szerintem isteni csoda, hogy "csak" ennyien sérülnek meg. Hányszor esnek rá +100kilós emberek a többiek kitámasztott lábára. Hány olyan ütközés van, hogy abba félig belerokkanánk. Aztán tavaly is volt kb egy Gronk sérülés, amit röhögve átvészelt a csapat.
Mi aztán ne sírjunk (eddig) azért ha a qb-t sérül le, kb le is főtt a kávé! A szenteknek isteni csoda lesz így a rájátszás, talán abban bízhatnak, hogy viszonylag gyenge a csoportjuk. A JAX-nak szerintem kuka az idei szezonja, de a vasasoknál sem lehet tudni mi lesz így.
NB2
Nem az ilyen irányú sérülésekkel van a bajom, hanem azokkal amik ilyen apró-cseprő dolognak tűnnek, aztán IR lesz a vége vagy folyamatos bajlódás.
Ezért is írtam, hogy meglehet, hogy legtöbb esetben csak mi sopánkodunk mikor más csapatok jobban szívnak ill. BB előszeretettel húz be szalagszakadáson átesett embereket.
Jó, ez mondjuk a folyamatos siker hátulütője ill. BB csapatmenedzselési stratégiájának "pozitívuma", hogy ilyen játékosokkal is be lehet vállalni kockázatot, mert pl. Gronknál bejött, Mitchellnél meg jópár másik játékosnál sajnos nem.

Persze nem látunk a háttérbe és nem is hinném, hogy BB pont az orvosi stábot hanyagolná el, mert azért a srácok iszonyat jó kondícióban vannak még%már mire elérkezik a január.

Mindegy, megválaszoltam a saját kérdésem 😀

Amúgy nem lehet, hogy Kraft valami boszorkányságban vett részt tavaly a Spaban?
Az eddig se túl erős menetrend még tovább gyengült, bár csoportellenfelek ellen mindig nehéz.
Solymi
Ne keresd mindig mindenben a gondot. Orulj neki, hogy Brady ennyire birja a strapat, mashol a kube 29 evesen visszavonul, netan elszakada konyoke vagy az ujjaban egy szalag. Van, akinek meg eleg annyi, hogy raesnek, mar torik is a kulcscsontja.

Az elmult idoszak tortenesei utan amondo vagyok, orulj Brady meccseinek es elvezd ki minden pillanatat annak, hogy o ott van a palyan.

Luck es Manning utan csak minden idok harmadik legjobb NFL-iranyitojarol van szo. 8D
Stez
 youtu.be/e2whTQgYHOs
sutianap
OFF: Ó azok a csodálatos 80-as évek, vele és Samantha Fox-szal! A két tehetség. Meghatározták fiatalkoromat.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Mivel a Jetsnek kb sosincs edge rushere, de mindig jó az interior line, én ezért inkább a másodikat mondanám, hogy legyen meg a fal közepe, a széle meg tartson addig, amíg elszakadnak a WR-ek/RB-k, meg futni is így lenne tán könnyebb