New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Mindenhová írják most Njokut, tulajdonképpen elférne nálunk isGronk mögé túlzásnak érzem 😛
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Érdemes az egész műsort megnézni, amikor Bill visszaemlékszik milyen playeket szívott be a védelme QB-k ellen, mint pl a Manning futás, ott próbálja visszafogni magát, de látszik rajta, hogy legszívesebben felborítaná az asztalt 😀 😀Pont most néztem meg a QB-s részt, érdemes megnézni az egészet.
ZERO_L
BB érzelmei, meg ahogy bosszankodik egy-egy 30-40 évvel ezelőtti play-en az valami fenomenális 😊
több mint 6 éve
Érdemes az egész műsort megnézni, amikor Bill visszaemlékszik milyen playeket szívott be a védelme QB-k ellen, mint pl a Manning futás, ott próbálja visszafogni magát, de látszik rajta, hogy legszívesebben felborítaná az asztalt 😀 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Lakers az mindenkepp, ha mar ott vagyunk. En Magic, Scott, Whorty, Cooper, AC.Green, KAJ csapaton nottem fel 😊Nalunk a terv, hogy igyekeznenk 2 Patset betuszkolni, semleges meccs meg Nevadaban utana..
több mint 6 éve
Akkor még az is lehet, hogy ugyanarra néznénk ki 😀Annak persze örülnék, ha a két Los Angeles-i meccs 9 napon belül lenne mondjuk 😀Birnam en is ezt, de kicsi ra az esely..igy azert szoritok - ha mar a Raidershez nem megyunk LA elott/utan - hogy egy idegenbeli meccs legyen valamelyik LA vendegeskedes elott/utan..a ket jegy ara olcsobb lenne mint egy hazai meccsre..
Wyatt
topin
Nálunk amúgy az alternatíva, hogy vagy a Chargers vagy a Rams, és amelyikkel nem, az csak otthon játszik a körülötte lévő hetekben, hátha ott lesz valami érdekes párosítás (Chiefs/49ers pl), meg mondjuk Lakers, aztán jóvan 😊

több mint 6 éve
Annak persze örülnék, ha a két Los Angeles-i meccs 9 napon belül lenne mondjuk 😀Birnam en is ezt, de kicsi ra az esely..igy azert szoritok - ha mar a Raidershez nem megyunk LA elott/utan - hogy egy idegenbeli meccs legyen valamelyik LA vendegeskedes elott/utan..a ket jegy ara olcsobb lenne mint egy hazai meccsre..
Wyatt
több mint 6 éve
Nekem csak az a lényeg, hogy Brady még legalább egy évet toljon 😊Talán nem jött még szóba, de remélem, hogy egymás után játszunk a Chargersszel és a Ramsszel 😊Régóta ez az első olyan sorsolás, ahol nem érzem halálbiztosnak a 10 W-t.
Wyatt
zinedine5
Annak persze örülnék, ha a két Los Angeles-i meccs 9 napon belül lenne mondjuk 😀
Amúgy, csoportban a három otthonit szerintem hozzuk, idegenben bejöhet kavar, de mondjuk inkább 4-2 vagy 5-1, mint 3-3 nálam. A Ravens itthon előnyös lehet akár (passz, tippelek ide), a Cardinalst, a Broncost és a Raiderst itthon verni kellene, mondjuk a Ravens/SF egyikét is azért, de inkább 7–1, mint 6–2 vagy rosszabb.
Idegenben a Chargers nekünk mindig jó matchup, a Rams, Texans, Chiefs, Seahawks négyesből is szerintem látatlanban betippelhetünk egy 2–2-t, akkor pedig ott vagyunk, hogy ha jön egy csoportrivális, egy Chargers, meg kettő innen, akkor 11–5 azért szerintem hozható.

több mint 6 éve
Sok viz lefolyik meg addig..Talán nem jött még szóba, de remélem, hogy egymás után játszunk a Chargersszel és a Ramsszel 😊Régóta ez az első olyan sorsolás, ahol nem érzem halálbiztosnak a 10 W-t.
Wyatt
zinedine5
több mint 6 éve
Talán nem jött még szóba, de remélem, hogy egymás után játszunk a Chargersszel és a Ramsszel 😊Régóta ez az első olyan sorsolás, ahol nem érzem halálbiztosnak a 10 W-t.
Wyatt
több mint 6 éve
Ahogy kezdődött:jó kis sorozat volt, minden egyes részét megnéztem, de ez az utolsó rész volt a legjobb 😊
www.facebook.com/68680511262/posts/10158006245641263/
kolok1972
az meg nem kérdés hogy Brady papának ott a helye 😀
több mint 6 éve
Ahogy kezdődött:www.facebook.com/68680511262/posts/10158006245641263/
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Talán nem jött még szóba, de remélem, hogy egymás után játszunk a Chargersszel és a Ramsszel 😊

több mint 6 éve
Ez, ha volt már, akkor bocsiWin Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Ez igen megtisztelo 😊De, igaz.Ez igy ebben a formaban nem igaz, mert igy nem +1 szavazat van miattad a Pats fele hanem 0, mert kioltjak egymast.Megint?!www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/Nandito tud róla, hogy képernyőre kerülhet a Tenessee?
Toljatok
Wyatt
vpi
Semmit se ér a szavazatod az enyém miatt, amit a Pats meccsre toltam.Bár a KC-Chargers se egy jó meccs, de inkább arra szavaztam, örüljenek a nem Patses szurkolók 😊www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/A Pats mínusz 3000 szavazatról indul 😛 😉
Toljatok
Wyatt
dande
Solymi
Sobri Jóska
Senmit csak akkor erne ha nem hasznalnam fel vagy elore le lenne zsirozva a vegeredmeny/dontes 😊
Solymi
Csak a te szavazatodat annulálandó szavaztam. Amúgy nem tettem volna.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
De, igaz.Ez igy ebben a formaban nem igaz, mert igy nem +1 szavazat van miattad a Pats fele hanem 0, mert kioltjak egymast.Megint?!www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/Nandito tud róla, hogy képernyőre kerülhet a Tenessee?
Toljatok
Wyatt
vpi
Semmit se ér a szavazatod az enyém miatt, amit a Pats meccsre toltam.Bár a KC-Chargers se egy jó meccs, de inkább arra szavaztam, örüljenek a nem Patses szurkolók 😊www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/A Pats mínusz 3000 szavazatról indul 😛 😉
Toljatok
Wyatt
dande
Solymi
Sobri Jóska
Senmit csak akkor erne ha nem hasznalnam fel vagy elore le lenne zsirozva a vegeredmeny/dontes 😊
Solymi
Csak a te szavazatodat annulálandó szavaztam. Amúgy nem tettem volna.
több mint 6 éve
Ez igy ebben a formaban nem igaz, mert igy nem +1 szavazat van miattad a Pats fele hanem 0, mert kioltjak egymast.Megint?!www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/Nandito tud róla, hogy képernyőre kerülhet a Tenessee?
Toljatok
Wyatt
vpi
Toljatok
Wyatt
dande
Solymi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Megint?!www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/Nandito tud róla, hogy képernyőre kerülhet a Tenessee?
Toljatok
Wyatt
vpi
Toljatok
Wyatt
dande
Solymi
több mint 6 éve
Szepek vagytok 😕Bár a KC-Chargers se egy jó meccs, de inkább arra szavaztam, örüljenek a nem Patses szurkolók 😊www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/A Pats mínusz 3000 szavazatról indul 😛 😉
Toljatok
Wyatt
dande
Solymi

több mint 6 éve
www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/Nandito tud róla, hogy képernyőre kerülhet a Tenessee?
Toljatok
Wyatt
több mint 6 éve
Bár a KC-Chargers se egy jó meccs, de inkább arra szavaztam, örüljenek a nem Patses szurkolók 😊www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/A Pats mínusz 3000 szavazatról indul 😛 😉
Toljatok
Wyatt
dande
több mint 6 éve
www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/A Pats mínusz 3000 szavazatról indul 😛 😉
Toljatok
Wyatt
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Én is azt néztem, hogy ez azért így nem éppen korrekt stat.Bizony. Ez a konkrét statisztika NFL szinten nem is mond kb. semmit, mert még egyéb körülmények figyelembe vételével is 4 majdnem független halmaz eredményeit hasonlítaná össze. (A 4 halmaz csak 25%-ban van kölcsönösen metszésben, és azok is csak páros metszetek, hiszen a csapatok "eljátszanak" egymás mellett, az azonos divíziójú csapatoknak szinte ugyanolyan a schedule-je, a nem azonosaké pedig szinte teljesen más.) Ennek semmi értelme.
Inkább használható lenne az év végi/évközbeni/meccsen aktuális erősorrendek annak meghatározására, hogy mennyire értékes egy-egy adott győzelem, csak elég sok tényezőt kellene figyelembe venni...Solymi
(Egyébként az NFC vs AFC mérlegből sem lehet a konferenciák erősségére következtetni, bármilyen szám is jön ki éppen. Simán előfordulhat, hogy az egyiknek tucatnyival kevesebb győzelme van a másiknál és mégis jóval erősebb nála.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)