New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Befosás ha Ramsey is nálunk köt ki....
ThundersNFL
Meg a bànatos f.szt már bocsánat. Elég Brownt féken tartani nem kell egy ilyen pöcsfej az öltözőbe. Menjen az NFC be ott jó helyen lesz, mondjuk a SF-ban. Sherivel nagyon jók lennének

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wynn 1-2 hétre dőlt ki, az nem para, jól van

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
Befosás ha Ramsey is nálunk köt ki....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Csak annyit szeretnék mondani, hogy de nagy öröm lenne Adam Vinatierit még egyszer, egyetlen napra Patriots mezben látni! Csak egyetlen kickoffra!

Tudom, hogy ez nem fog megtörténni.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Cannon reakcioja megvan mikor Newhouse azt mondta megtanulta a playbook 80%-at tegnapig?😀 ha megtalalom a videot beteszem, nagyon nagy😀
 www.trendsmap.com/twitter/tweet/1173414416882262017
rokaur
Melyik válla sérült Canon-nak?
Bal?
Mert elég érdekesen veszi fel azt a pólót.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
rokaur 869
Cannon reakcioja megvan mikor Newhouse azt mondta megtanulta a playbook 80%-at tegnapig?😀 ha megtalalom a videot beteszem, nagyon nagy😀
 www.trendsmap.com/twitter/tweet/1173414416882262017

Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
@MikeReiss: The canopies that the Patriots used on the sideline yesterday in Miami? Bill Belichick said it was a suggestion from Matt Patricia, who used them with the Lions last year in South Florida. Belichick said he can't recall being part of a game as warm as yesterday's.

Minket másoltok.
New England Lions
Bazzani
Azt viszont jol

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
@MikeReiss: The canopies that the Patriots used on the sideline yesterday in Miami? Bill Belichick said it was a suggestion from Matt Patricia, who used them with the Lions last year in South Florida. Belichick said he can't recall being part of a game as warm as yesterday's.

Minket másoltok.
New England Lions
Bazzani
Detroit Patriots 😎😎😎

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley

Minket másoltok.
New England Lions

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Szerintem ezek az asszonyok most jöttek rá a sisakbalhé meg a kirúgás miatt, hogy ez az A. Brown nevű bostoni lakos valami híresség. Vagy csak ennyi idő után tudnak beszélni az őket ért sérelmekről?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az NFL-ben nem érdekel senkit, hogy 43–3-ra, 43–0-ra vagy 43–7-re kapsz ki. Pont azokat szokták kigúnyolni, akik ekkora hátrányban csak azért rúgatnak egy mezőnygólt, hogy ne legyen nullázás. Itt a csapatok neki szoktak menni, hogy legalább egy TD legyen, ha nincs, akkor nincs. Mi is kaptunk ki 16–0-ra Brissett-tel, ott kicsit abból a szempontból más volt a helyzet, hogy két TD-vel lehetett volna fordítani. De az FG-nek itt semmi értelme. Ha Rosen tud passzolni egy TD-t, akkor legalább a vége jó, ha nem, akkor egy FG-vel sem lesz jobb.

Cannon kérdéses státusza alapján szerintem a Jets ellen akár már játszhatna is, persze nem biztos, hogy fog. Ha Wynn sérülése nem súlyos, akkor nem lesz itt gond

több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
- A végén egyáltalán nem értettem, hogy Flores miért erőltette a TD-t ahelyett, hogy egy FG-lal legalább elkerülje a nullázást...
Egon bá
Ez egy valóban releváns és izgalmas kérdés.
A megalázottság lélektana.
Mit teszel ha egy NFL csapat HC-ja vagy, az ellenfél ezer ponntal vezet, a meccsnek mindjárt vége, és adódik egy pontszerzési szituáció?
Apró, jelentéktelen, súlytalan döntésnek tűnik, az is, de valakinek ezt is meg kell hoznia.
A soha meg nem énekelt hősök, akik azon morfondíroznak 43 pont hátrányban, hogy 3 pont 90 százalék valószínűséggel, vagy 7 pont 30 százalék valószínűséggel.
Douglas Adams példázata jut eszembe az emberről, aki egy pont a világegyetemben és tisztában is van ezzel, hogy mennyire jelentéktelen, pici és lényegtelen amit érez, gondol, tesz.

És hogy a személyes kérdést is feltegyem: neked fontosabb elkerülni a nullázást, mint szerezni egy TD-t egy olyan meccsen, amit uszkve 40 ponttal elveszítesz, miközben momentumod sincs, egy olyan szezonban, ahol a vezetőség mindent megtesz azért, nehogy véletlenül legyen olyan meccs, ahol veszélybe kerül a legalább 20 pontos vereség, és az 1/1?
Sobri Jóska
Meccs közben lehozták a statisztikát, hogy a Pats ellen (de lehet, hogy mindenki más ellen is, erre már nem emlékszem pontosan) hazai pályán még nem volt olyan meccse a Miaminak, ahol ne szereztek volna pontot. A kérdésedre visszatérve én biztos nem szerettem volna edzőként, hogy én legyek az "első". A csapat önbizalma terén ez inkább egy 19-re lapot húzok szituáció, de szerintem így a 0 rosszabb lélektanilag is, mint a 3

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
ötös műhold New England Patriots 309
Mivel a következő ellenfeleink sem hülyék, én már most aggódom a támadófal miatt. Hiszen most, a sérülések, és a helyettesítések miatt pont az lett a gyengénk -ami eddig ugye az erősségünk volt. Ha erre szándékosan rájátszanak (az ellenfelek), és Brady nem tud nyugodtan passzolgatni - és a fene egye meg, ez már ezen a Miami-meccsen is megfigyelhető volt - akkor itt még gondok lehetnek.
Amúgy, ha ezt nem számítom - Ferenc Jóskával szólva - minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyok elégedve, összességében ilyen jó csapatunk nem is tudom, mikor volt utoljára.
több mint 5 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Gunner szerintem még sportot is űz belőle, hogy csakazértis beleáll a tacklebe, amikor kitérhetne előle. Nehogy szétverjék egy év alatt!
Kollega
Nem csak te látod így, tegnap az oldalvonalnál már valamelyik edző szólt neki, hogy ezt annyira nem kéne, mert el fogja hagyni a labdát.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Douglas Adams példázata jut eszembe az emberről, aki egy pont a világegyetemben és tisztában is van ezzel, hogy mennyire jelentéktelen, pici és lényegtelen amit érez, gondol, tesz.

Sobri Jóska
őőőőő amikor Zaphod Beeblebrox megeszi a kiflicsücsköt, amiből kivetítették neki a világegyetemet, és rájön hogy ő AntonioBrown? 😉
sutianap

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

Sobri Jóska
őőőőő amikor Zaphod Beeblebrox megeszi a kiflicsücsköt, amiből kivetítették neki a világegyetemet, és rájön hogy ő AntonioBrown? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
- A végén egyáltalán nem értettem, hogy Flores miért erőltette a TD-t ahelyett, hogy egy FG-lal legalább elkerülje a nullázást...
Egon bá
Ez egy valóban releváns és izgalmas kérdés.
A megalázottság lélektana.
Mit teszel ha egy NFL csapat HC-ja vagy, az ellenfél ezer ponntal vezet, a meccsnek mindjárt vége, és adódik egy pontszerzési szituáció?
Apró, jelentéktelen, súlytalan döntésnek tűnik, az is, de valakinek ezt is meg kell hoznia.
A soha meg nem énekelt hősök, akik azon morfondíroznak 43 pont hátrányban, hogy 3 pont 90 százalék valószínűséggel, vagy 7 pont 30 százalék valószínűséggel.

És hogy a személyes kérdést is feltegyem: neked fontosabb elkerülni a nullázást, mint szerezni egy TD-t egy olyan meccsen, amit uszkve 40 ponttal elveszítesz, miközben momentumod sincs, egy olyan szezonban, ahol a vezetőség mindent megtesz azért, nehogy véletlenül legyen olyan meccs, ahol veszélybe kerül a legalább 20 pontos vereség, és az 1/1?

több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM

- Újra élvezem, amikor a védelemünk van a pályán, mint Bruschiék idejében, hiszen akkor ezért kedveltem meg a csapatot 😊

- A csapat achilles sarka az OL, ha Scarneccia ebből az állományból is kihoz egy stabil egységet, akkor megdupláznám a fizetését.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Wynn kiesése láthatólag megzavarta a támadókat. De az se egyszerű, hogy kb. fél óra alatt összeálltak. Newhouse valóban kissé kilógott ebből a sorbol, de elég sanszos, hogy ebben a felállásban nem sokat edzettek.

Én azért még Ghostkowskit se ásnám túl mélyre. Vannak napok, amikor semmi se sikerül. Elég lesz akkor gondolni a leváltására, ha trenddé válik, hogy hibázik. Reméljük, hogy erre nem kerül sor!

A jelen állás szerint még egy preseason meccsünk lesz a jövő héten is, amikor fejlődhetünk. Brady a múlt héten is elmondta, hogy semmit se csináltak tökéletesen. Ha ilyen, amikor nem tökéletesek, akkor ez nem sok jót ígér a többi csapatnak.

Azt viszont nem tudom, hogy Develin és Gunner meddig fogja így bírni. Rossz nézni, hogy mekkora ütésekbe állnak bele. Gunner szerintem még sportot is űz belőle, hogy csakazértis beleáll a tacklebe, amikor kitérhetne előle. Nehogy szétverjék egy év alatt!

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Gonoszak, lealáztatok őket, 14-0 miért nem volt nektek elég? 😉 😛
dande
Olyan állás nem volt, mert Gost azt az xp-t is kihagyta. Btw, amennyi pénzemet elvittétek ma hajnalban a meccs végi chokerkedéssel... 😕
Wyatt
Akkor már mindent értünk, miattad kaptunk ki, meg is írom Lurienak 😛
dande
Ha csak ezen múlik, akkor nem fogsz szeretni, mert megraktam a Super Bowlba jutásotokat is, nem is egyszer 😀

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Olyan állás nem volt, mert Gost azt az xp-t is kihagyta. Btw, amennyi pénzemet elvittétek ma hajnalban a meccs végi chokerkedéssel... 😕
Wyatt
Akkor már mindent értünk, miattad kaptunk ki, meg is írom Lurienak 😛
több mint 5 éve
Hát ez a meccs 2.5 negyedig az volt, amit vártam, utána meg az, amit mindenki más. Sajnálom az eredménykövetőt, mert az első negyed után nem volt gyomrom és türelmem maradni (meg addig ugye csak egyet ihattam^^)

Engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Brownt erőltettük az elején, látszott, hogy arra megyünk, hogy hamar kialakuljon a kémia Bradyvel, és ahogyan megverte az elején többször is Rowe-t, az olyan volt, mintha Edelmant láttam volna a Super Bowlon. Amikor két ilyen játékosod van, akik így képesek szeparálódni a cornerektől...

Engem egyáltalán nem zavart, hogy Edelman most kevesebb labdát kapott, nem kell őt sem kinyírni már az idény elején, ritkán nincs valami kisebb sérülése, nem baj, ha kicsit pihengethet.

Btw, aki a tegnapi meccs után bármi miatt problémázik... Gyerekek, hozzá vagytok szokva a jóhoz. Értem én, hogy lehet kritikusan nézni dolgokat, de egy 43–0 után ne legyünk már annyira pöcsök, hogy nekiállunk szenvedni, hogy ez meg ez miért volt gyenge.

Amúgy a támadósor akadozásához. Nem baj, ha nem a félelmetes Newhouse, Cunningham OT-párossal megyünk neki a támadásoknak. Én ott sokkal karcosabb meccsre számítottam, de szerencsére tán csak egy nagyon csúnya játék volt.

Lényegesen aggasztóbb, hogy mi van Masonnel, mert az első két fordulóban egyáltalán nem emlékeztetett az előző idény top 3-as OG-jére. Aztán lehet, hogy csak az nem segít neki, hogy az RT és a C poszton is csere játszik (ja meg már az LT-n is). Nem sok csapat van, aminek három kezdője kiválik a falból és ettől függetlenül még a meccsen belül is tud úgy összerázódni, hogy minőségi játékot hozzon a csapat, szóval ez nálam mindenképpen plusz. Szerencsére Cannon sérülése nem súlyos, nagyon jó lenne, ha Wynné sem lenne az, akkor pedig rendben lesz a fal, és utána pedig állat a támadósor

A védelemre nem kell szavakat pazarolni. A legutóbbi három meccsen átlagosan 2 (kettő) pontot engedett. A legutóbbi hat meccsen az első félidőben összesen 10-et, ebből hetet a Chargers elleni 35–7 során. Ez egészen parádés.

dande

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
 twitter.com/jerrythornton1/status/1173332166102659072
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
dande
Mert csak 13:0 volt😋

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Már a meccs elején megmondták, hogy etetni fogják AB-t...

Azért erőltették mert minél hamarabb össze kell szoknia Brady-vel, szerintem a köv 4 meccsen még látunk hasonlókat.
Edzőmeccsnek jó volt ez a hétvégi, de semmi több.

Engem inkább az OL aggaszt, két csere OT-val és backup C-vel nem biztos, hogy sokat fog érni az OP WR corps, Scar-nak is megvannak a korlátai.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/