New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..
Borzalom...Rossz nézni, megélni ezt a leépülést..😪
kyobalu
Nap vegen szamoljak a tyukokat..
topin
Ennyire optimista még Te se lehetsz..
kyobalu
A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez úgy volt szar, ahogy volt. Az, hogy Michel kezébe az első drive után háromszor adjuk a labdát, az nonszensz. A védekezés is gyengusz volt, de hát a támadók azért bőven alulmúlták a D-t. Ez a PO-ban semmire sem elég, de tavaly sem néztünk ki jól decemberben azért

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..
kyobalu
topin
Ennyire optimista még Te se lehetsz..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
kyobalu
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Rettenetesen játszunk, minden téren sajnos. Lehet nézegetni az irányítókat a drafton

Egy dolog ment az első félidőben, Michel futásai, szerencsére ezt önként kivettük az első drive után
Wyatt
Majd Finleyt elorozza BB a Cincitől.
Tiszta Brady alkat.

több mint 6 éve
Rettenetesen játszunk, minden téren sajnos. Lehet nézegetni az irányítókat a drafton

Egy dolog ment az első félidőben, Michel futásai, szerencsére ezt önként kivettük az első drive után

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
BoB faktor lesz a tényező

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ahogy a videó arányai is mutatják kb. ilyen arányban bízol a védelemben és a támadókban? 😉

Mondjuk az eddigieket figyelembe véve nem alaptalan, de én remélem hogy most a támadók is komolyabb szerepet játszanak majd a győzelemben!
FunHun
Ezen a héten a győzelem fontosabb, mint az hogyan érjük el. Nem támasztok olyan elvárásokat, hogy csillogjunk, mert különben temetkezési vállalkozást nyitok 😊

Persze benne van, hogy végre elindul az offense is..meg az is, hogy mégsem limitál a D, de önmagában mindegy melyik csapategység milyen arcát mutatja, mert ez csak egy meccs, a playoffban új fejezet kezdődik. Ennek a mutatott formának arra nem lesz ráhatása, de az eredménynek igen. Ezért nálam a W a fontosabb, gyengébb offense játékkal is..

És mivel amatőr technológiával, adatbázis és scriptelő progi nélkül vágok, így amiről több felvétel van youtube-on, azt tudom felhasználni. És már eleve kiesik, amit éppen akkor meg sem találok, amikor nekiveselkedem 😊 És van, hogy annyira felbosszantom magam közben, mert nem találok valamit, amit célirányosan keresnék az adott hét tematikájához, vagy borzalmas minőségben, vagy nem odailleszthetően, hogy inkább "kéznél" lévőt rakok a helyére. Nyilván ha van Watt, akkor a OLine meg Ő is belekerült volna külön.

De a defensenek ma nagyobb kihívása lesz szerintem..
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Brady 280 yard, 3 TD
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
Yard after catch 270 yard
Offensive holding 0
BoB factor + 15 point

😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Brady 280 yard, 3 TD
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
Jákob Mejersz TD... 😉
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TD
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17

több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Hangolódtam..

www.youtube.com/watch?v=OaBoGZ5WAzQ&feature=youtu.be
topin
Ahogy a videó arányai is mutatják kb. ilyen arányban bízol a védelemben és a támadókban? 😉

Mondjuk az eddigieket figyelembe véve nem alaptalan, de én remélem hogy most a támadók is komolyabb szerepet játszanak majd a győzelemben!
több mint 6 éve
Hangolódtam..

www.youtube.com/watch?v=OaBoGZ5WAzQ&feature=youtu.be
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Ebbe beleszaladt es mar fel kell vallalnia es a jon a szokasos suket duma mar hogy mi masert jatszananak.

Megkerdeztek a SF-Ravens meccsnek lesz-e visszavagoja a SB-on. Erre mondta hogy a SF-ban nem biztos, de a Ravens ott lesz. Utana mar lehet izles szerint talalni. De ha mar megigerte ( mint a nyuszi a rokanak ) 😊
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Oké Folknak is ennyi volt...
ThundersNFL
akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ZERO_L
Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.
ParadSEC
Mit mondott E. T.?
ThundersNFL
Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüket
Wyatt
Mint játékosok, biztos könnyebben kapnak jegyet, ha Mahomes véletlenül másként gondolja 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kai Forbath lett a következő a sorban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
Mit mondott E. T.?
ThundersNFL
Wyatt
Végülis semmiből nem áll.
Ha bejön rákenroll, ha nem, utána már kutyát nem érdekli.

több mint 6 éve
Jo benak vagyunk..nekunk kellett volna kijelentgetni..most mar b@szhatjuk..
több mint 6 éve
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
Mit mondott E. T.?
ThundersNFL

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
Mit mondott E. T.?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
ThundersNFL
ZERO_L

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Visszavontam, elúszott az év. Nem baj, szép volt az elmúlt néhány azért

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/x1fhktuzmh3gy9obi9jk
Earl Thomas guarantees Ravens going to Super Bowl
Earl Thomas expects the Ravens to be in the Super Bowl. He's not as sure about the 49ers. The veteran safety said Baltimore will play for the Lombardi Trophy and its opponent, whoever it happens to be, will be "in trouble."

több mint 6 éve
Benne van, bár nem mintha az előző azon múlt volna, szóval én még nem temetném^^

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
ThundersNFL

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/