New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
Borzalom...Rossz nézni, megélni ezt a leépülést..😪
kyobalu
topin
kyobalu
több mint 6 éve
Ez úgy volt szar, ahogy volt. Az, hogy Michel kezébe az első drive után háromszor adjuk a labdát, az nonszensz. A védekezés is gyengusz volt, de hát a támadók azért bőven alulmúlták a D-t. Ez a PO-ban semmire sem elég, de tavaly sem néztünk ki jól decemberben azért

több mint 6 éve
Ennyire optimista még Te se lehetsz..Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
topin
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Nap vegen szamoljak a tyukokat..
kyobalu
több mint 6 éve
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..Borzalom...Rossz nézni, megélni ezt a leépülést..😪
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Rettenetesen játszunk, minden téren sajnos. Lehet nézegetni az irányítókat a draftonMajd Finleyt elorozza BB a Cincitől.
Egy dolog ment az első félidőben, Michel futásai, szerencsére ezt önként kivettük az első drive után
Wyatt
Tiszta Brady alkat.
több mint 6 éve
BoB faktor lesz a tényező
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ahogy a videó arányai is mutatják kb. ilyen arányban bízol a védelemben és a támadókban? 😉Ezen a héten a győzelem fontosabb, mint az hogyan érjük el. Nem támasztok olyan elvárásokat, hogy csillogjunk, mert különben temetkezési vállalkozást nyitok 😊
Mondjuk az eddigieket figyelembe véve nem alaptalan, de én remélem hogy most a támadók is komolyabb szerepet játszanak majd a győzelemben!
FunHun
Persze benne van, hogy végre elindul az offense is..meg az is, hogy mégsem limitál a D, de önmagában mindegy melyik csapategység milyen arcát mutatja, mert ez csak egy meccs, a playoffban új fejezet kezdődik. Ennek a mutatott formának arra nem lesz ráhatása, de az eredménynek igen. Ezért nálam a W a fontosabb, gyengébb offense játékkal is..
És mivel amatőr technológiával, adatbázis és scriptelő progi nélkül vágok, így amiről több felvétel van youtube-on, azt tudom felhasználni. És már eleve kiesik, amit éppen akkor meg sem találok, amikor nekiveselkedem 😊 És van, hogy annyira felbosszantom magam közben, mert nem találok valamit, amit célirányosan keresnék az adott hét tematikájához, vagy borzalmas minőségben, vagy nem odailleszthetően, hogy inkább "kéznél" lévőt rakok a helyére. Nyilván ha van Watt, akkor a OLine meg Ő is belekerült volna külön.
De a defensenek ma nagyobb kihívása lesz szerintem..
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDYard after catch 270 yard
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
Offensive holding 0
BoB factor + 15 point
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDJákob Mejersz TD... 😉
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
több mint 6 éve
Brady 280 yard, 3 TDMichel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17

több mint 6 éve
Hangolódtam..Ahogy a videó arányai is mutatják kb. ilyen arányban bízol a védelemben és a támadókban? 😉
www.youtube.com/watch?v=OaBoGZ5WAzQ&feature=youtu.be
topin
Mondjuk az eddigieket figyelembe véve nem alaptalan, de én remélem hogy most a támadók is komolyabb szerepet játszanak majd a győzelemben!
több mint 6 éve
Ebbe beleszaladt es mar fel kell vallalnia es a jon a szokasos suket duma mar hogy mi masert jatszananak. Megkerdeztek a SF-Ravens meccsnek lesz-e visszavagoja a SB-on. Erre mondta hogy a SF-ban nem biztos, de a Ravens ott lesz. Utana mar lehet izles szerint talalni. De ha mar megigerte ( mint a nyuszi a rokanak ) 😊
több mint 6 éve
Mint játékosok, biztos könnyebben kapnak jegyet, ha Mahomes véletlenül másként gondolja 😉Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüketMit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
ThundersNFL
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kai Forbath lett a következő a sorban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Végülis semmiből nem áll.Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüketMit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
ThundersNFL
Wyatt
Ha bejön rákenroll, ha nem, utána már kutyát nem érdekli.
több mint 6 éve
Jo benak vagyunk..nekunk kellett volna kijelentgetni..most mar b@szhatjuk..
több mint 6 éve
Pont alatta linkeltem be, garantálja a Super Bowl-részvételüketMit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
ThundersNFL

több mint 6 éve
Mit mondott E. T.?Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
ParadSEC
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Na azt oszt igen, ezt kijelenteni olyan mint Earl T. kijelentése a SB-ról.Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Visszavontam, elúszott az év. Nem baj, szép volt az elmúlt néhány azért
több mint 6 éve
Benne van, bár nem mintha az előző azon múlt volna, szóval én még nem temetném^^

több mint 6 éve
Oké Folknak is ennyi volt...akkor én kimondom hagosan: a kickeren fog elúszni a szezonunk...
ThundersNFL

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/