NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Patriots meg ismét hozta magát. Nekem már sok az utóbbi pár év "különlegességeiből". A Patsnek sikerült az utóbbi időkben jól kibasznia a Coltssal, Texanssal, most a Raiderssel. Nem érdekel, hogy nem tiszták az edzőkeringő szabályai, hogy nem egyértelmű mi a tampering és mi nem. Az eredmény az, hogy két csapat megszopta. Most meg az van, hogy egy olyan játékost öleltek keblükre, aki éppen ordas módon átverte a volt csapatát. Nem egy közveszélyes hülyét, nem egy narkóst, nem egy leszálló ágba került vén veteránt. Hanem egy gennyes faszkalapot, aki direkt baszott ki a csapatával. Legalább ilyenkor lehetne egy pici összezárás a ligában. És igen, zavar, hogy megint pont a Pats az aki "olyan jól van vezetve", hogy nem zár össze a többivel. Ez nekem sok így együtt most már. És az vesse rám az első követ a Pats fanok közül, akinek könnyen sikerül lekattannia a deflategate-ről. Mert ugye, hogy tud fájni, ha a szopóroller rosszabbik vége jut? Hát bizony tud. És nem fogadom el, hogy ez a normális, lapozzunk.
peterk2005
gondolom 100%ig biztos forrásból tudod hogy a többi 30 csapat nem igazolta volna le AB-t csak a New England volt a rossz, csúnya, szemét csapat ami jól kiszúrt a többiekkel, remélem ezt azért te sem hiszed el

ettől függetlenül még mindig nem tetszik ez a húzás
Cuchulain82
Nem tudom. De azt tudom, hogy ha a Denver igazolta volna le, akkor most ott irnám le, hogy le Elway-el. De nem ők tették. A többi - hogy a Pats az elmúlt 1-2 évben több ilyen nemszeretem sztorinak is részese volt - pedig történelem. Ez van.

Egyébként én elég naív, jóhiszemű vagyok általában. Ha két napja azt mondod nekem, hogy Brown az egészet megjátszotta, kitalálta, nevettem volna rajta. Nem hiszem el. De baszki, a tegnapi Rosenhaus interjú, majd a Brown videó után mi mást gondoljon az ember? Még a látszatát se akarták elkerülni. Brown 24 órával korábban ott állt a reljes Raiders roster előtt és könnyes szemmel kért bocsánatot a kavarásaiért. Aztán néhány órára rá képes kirakni egy videót amiben örömtáncot lejt amiatt, hogy sikerült megszabadulnia ugyanazoktól, akik előtt pár órával korábban a könnyes színjátékot eljátszotta. Ez milyen már?

A bizniszben előfordul az ilyesmi, de ott egy ilyen után legfeljebb vesz egy yachtot és eltűnik a bermudákra ünnepelni szép csendben az illető. Legalább nincs a szemed előtt. De ezt a faszit tömegek fogják éljenezni ha elkap egy TD-t pár hét múlva. Az mindegy is, hogy milyen mezben. Nem faramuci a világ?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 1 501
Valaki elmagyarázná nekem, hogy most a Pats a konteó szerint mit csinált undorítóan?

(én max annyit látok, hogy AB ügynöke megkereste őket, hogy akarják-e a srácot, ha a Raiders kiteszi, ők meg mondták, hogy persze, amivel viszont nem értem mi a probléma, oké tampering, de azt a szabályt mindenki megsérti úgyis, hisz eleve baromság)
Jughead
röviden: hogy létezik!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 229
Valaki elmagyarázná nekem, hogy most a Pats a konteó szerint mit csinált undorítóan?

(én max annyit látok, hogy AB ügynöke megkereste őket, hogy akarják-e a srácot, ha a Raiders kiteszi, ők meg mondták, hogy persze, amivel viszont nem értem mi a probléma, oké tampering, de azt a szabályt mindenki megsérti úgyis, hisz eleve baromság)
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
A Patriots meg ismét hozta magát. Nekem már sok az utóbbi pár év "különlegességeiből". A Patsnek sikerült az utóbbi időkben jól kibasznia a Coltssal, Texanssal, most a Raiderssel. Nem érdekel, hogy nem tiszták az edzőkeringő szabályai, hogy nem egyértelmű mi a tampering és mi nem. Az eredmény az, hogy két csapat megszopta. Most meg az van, hogy egy olyan játékost öleltek keblükre, aki éppen ordas módon átverte a volt csapatát. Nem egy közveszélyes hülyét, nem egy narkóst, nem egy leszálló ágba került vén veteránt. Hanem egy gennyes faszkalapot, aki direkt baszott ki a csapatával. Legalább ilyenkor lehetne egy pici összezárás a ligában. És igen, zavar, hogy megint pont a Pats az aki "olyan jól van vezetve", hogy nem zár össze a többivel. Ez nekem sok így együtt most már. És az vesse rám az első követ a Pats fanok közül, akinek könnyen sikerül lekattannia a deflategate-ről. Mert ugye, hogy tud fájni, ha a szopóroller rosszabbik vége jut? Hát bizony tud. És nem fogadom el, hogy ez a normális, lapozzunk.
peterk2005
gondolom 100%ig biztos forrásból tudod hogy a többi 30 csapat nem igazolta volna le AB-t csak a New England volt a rossz, csúnya, szemét csapat ami jól kiszúrt a többiekkel, remélem ezt azért te sem hiszed el

ettől függetlenül még mindig nem tetszik ez a húzás

U.i: egyébként igen jó lenne ha lenne olyan összezárás amit említettél, de nem hiszem hogy a Patriots miatt nincs

Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 5 éve
rokaur 869
Én nagyon örülök AB érkezésének, top3 elkapó szinte ingyen. Ha ezt BB tudta és igy akarta (és nem tudják bizonyítani, mondjuk az nem is mindig szükséges) akkor ez megint egy all time move volt tőle.
Ha folytatja az ámokfutást ki lesz rakva és kész, nem lesz itt ilyen Gruden, Mayock (Tomlin) féle tétovázás ki fog jönni pár insider info, hogy valami történt reggelre már olvassuk, hogy el lett küldve. Itt ha facebook liveozik repül ez kérdés ne legyen.
Nélküle is jó a csapat vele viszont lehet jobb. Nincs itt nagy BB féle nevelés, vagy beállsz a sorba vagy kivül tágasabb. Amit ő ad hozzá az az amit kevés edző tud, hogy simán kitesz mert megoldja, hogy nyerjen a csapat nélküled is.
Csinálhatsz szimpatikus csapatot, akik 15 évente egyszer eljutnak super bowlig és majd akkor mindenki nekik fog szurkolni, nem igazolod le ABt mert majd árt a megitélésnek, garantálom, hogy az összes nagy csapat ajánlata ott volt az asztalán.
Ha meg eltiltanak az mégjobb, az megint egy "revenge tour" lesz 😀 Kell a motivació na.
Itt van a helyzet szépen elmagyarázva:  www.youtube.com/watch?v=WY_jPlY-mXw
rokaur
A balhé részre reagálva:nem hiszem. BB erőskezű meg szigorú, de van az az érték, amiért hajlandó beáldozni az elveit. Pl Gordon.
PEEtör
Azthiszem az elv ami Krafttól származik, hogy családon belüli erőszak nem fér bele meg ugye az ennél durvábbak. Az, hogy Gordon egy függő és visszaesik még azért a rendszernek nem árt.Ezzel szemben Collins meg repült mert nem tartotta be az edzői utasításokat. Amíg a pályán teszed a dolgod BBnél biztonságban vagy. SZERINTEM.

peterk2005
Hát vagy mindent megteszel a győzelemért vagy nem. Látjuk melyik a sikeresebb, mondom ezt úgy, hogy van ami nekem se tetszik. Majd ha kiderül, hogy a Pats és AB eltervezte az egészet akkor szörnyülködök meg csalózok addig örülök, hogy egy top3 WR nálunk van és ezzel egy másik csapat (kettő is) gyengült.

Még annyit tennék hozzá, hogy az NFLnek ez szerintem jól jön. Lehet pár régi arc kiábrándul de ugye minden csapból AB és közvetve az NFL folyik, kellett ez már nagyon. Ez hiányzik az F1ből szerintem, fel kell zavarni az állóvizet és lehetőleg ne azzal, hogy valaki megölt pár embert ugye... Új szurkolók akik leülnek meccset nézni mondjuk azért h vesszen ez az atkozott pats, minden csapat szurkolója le fog ülni a pats elleni meccsre, hogy hátha majd ők jól megmutatják, generálni fogja a nézettséget az tuti.

Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
A dolognak az egész gyökérségtől, tampering gyanútól eltekintve sincs vége feltétlenül. Gruden simán pert akaszthat Brown nyakába az illegálisan felett és nyilvánosan közölt irodai videó miatt, ha egy percet is gondolkoznak. Sok jogszabályt megsértett azzal. Ez már nálunk is bűntett, ott meg pláne.
Plusz az NFL még mindig eltilthatja azért, amit a Raidersnél tett. Jobban mondva elvileg eltiltást kellene kapnia. De Kraft ezt biztos nagyon nem szeretné 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A balhé részre reagálva:nem hiszem. BB erőskezű meg szigorú, de van az az érték, amiért hajlandó beáldozni az elveit. Pl Gordon.PEEtör
Gordont ebbe ne keverjük bele, az teljesen más ügy. Ő nem baszott ki senkivel, nem játszotta ki a szerződését, hanem egyszerűen egy szerencsétlen junkie. Aki már senkinek sem kellett. Ha belőle játékost tudnak csinálni és ki tudják rántani a gödörből, akkor az éppenséggel jó pont.
peterk2005
Pláne hogy nála a futball szó szerint élet és halál kérdése... Nélküle lehet már túladagolta volna magát valamilyen keményebb cuccal.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 218
Lehet hogy Nyom egy dezbryantos sérülést így az elején, ami az öreg 3X feletti WR- eknél nem ritka, és mindenki megnyugszik.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A balhé részre reagálva:nem hiszem. BB erőskezű meg szigorú, de van az az érték, amiért hajlandó beáldozni az elveit. Pl Gordon.PEEtör
Gordont ebbe ne keverjük bele, az teljesen más ügy. Ő nem baszott ki senkivel, nem játszotta ki a szerződését, hanem egyszerűen egy szerencsétlen junkie. Aki már senkinek sem kellett. Ha belőle játékost tudnak csinálni és ki tudják rántani a gödörből, akkor az éppenséggel jó pont.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Én nagyon örülök AB érkezésének, top3 elkapó szinte ingyen. Ha ezt BB tudta és igy akarta (és nem tudják bizonyítani, mondjuk az nem is mindig szükséges) akkor ez megint egy all time move volt tőle.
Ha folytatja az ámokfutást ki lesz rakva és kész, nem lesz itt ilyen Gruden, Mayock (Tomlin) féle tétovázás ki fog jönni pár insider info, hogy valami történt reggelre már olvassuk, hogy el lett küldve. Itt ha facebook liveozik repül ez kérdés ne legyen.
Nélküle is jó a csapat vele viszont lehet jobb. Nincs itt nagy BB féle nevelés, vagy beállsz a sorba vagy kivül tágasabb. Amit ő ad hozzá az az amit kevés edző tud, hogy simán kitesz mert megoldja, hogy nyerjen a csapat nélküled is.
Csinálhatsz szimpatikus csapatot, akik 15 évente egyszer eljutnak super bowlig és majd akkor mindenki nekik fog szurkolni, nem igazolod le ABt mert majd árt a megitélésnek, garantálom, hogy az összes nagy csapat ajánlata ott volt az asztalán.
Ha meg eltiltanak az mégjobb, az megint egy "revenge tour" lesz 😀 Kell a motivació na.
rokaur
A balhé részre reagálva:nem hiszem. BB erőskezű meg szigorú, de van az az érték, amiért hajlandó beáldozni az elveit. Pl Gordon.
több mint 5 éve
Csak egy-két kérdés a sok konteo gyártónak, hívőnek:
Ha mindez előre el volt tervezve, már úgy igazolt a Raidersbe, hogy tudta ő is és BB is, hogy úgyis Patsben kezdi a szezont, akkor:
- Miért adtunk 1. kört idén egy elkapóért?
- Miért hoztunk annyi elkapót az offseason során?
- Miért igazoltuk vissza DT-t?
FunHun
Mert mondjuk áprilisban még nem volt megkötve a hallgatólagos alku? Mert mondjuk múlt héten még nem volt megkötve a hallgatólagos alku? Az nem elég, ha három napja egyeztek meg, és Brown az utolsó három napot tolta le a Raidersnél úgy, hogy tudta, hogy el van simítva a helye? Egy játékos úgy néz ki tudatosan manipulálhat egy franchise-t, elérheti hogy kirúgják, majd nyilvánosan öröm köröket futhat, és az NFL-nek úgy néz ki ehhez egy szava nincs. Ez a sztori nem néz ki jól.

Komám, remekül lehoztad azt a Pats szurkolót aki miatt a többi csapat szimpatizánsai nem szeretik football golddigger választott népedet.
Gyanítom hogy a sértett önérzeted végett választottad anno azt a csapatot aki éppen akkor a csúcson volt, ha épp akkortájt a Bills hasít, akkor most őket védenéd könnyes szemekkel. Aki nagymenő csapatot választ, szíveskedjék számolni azzal hogy nem mindenki ért egyet majd a sértett gyermekkori azonnali kielégülés-kényszerével. Ez sajnos ilyen.challenge_it
A szurkolót és csapatot ne keverjük össze. Abból szintén elegem van - a Pats fan haverjaim nevében is kikérem -, hogy amikor egy ilyen történik, akkor folyton előjön ez a nyavajgó Pats tábor duma. Nem. A Pats tábor pontosan ugyanolyan mint bármelyik tábor. Rengeteg jó arccal és néhány húgyaggyal. Mivel a legnagyobb tábor, a legtöbb húgyagy itt van, de akkor se általánosítsunk a húgyagyakból. A legtöbb jó arc is itt van.

Az egyetlen kérdés, hogy a Patriots-al egyeztettek-e a utóbbi pár napban bármilyen módon arról, hogy lesz-e itt hely a cirkusz után -mert azért lássuk be elég tampering szaga van a dolognak.akdestroyer
Engem ez már csak abból a szempontból érdekel, hogy lehetőleg ebből ne legyen rendszer. Eléggé betenne a többi játékos transzfer lehetőségeinek, ha ezek után a csapatok elkezdenének hasonló esetektől tartani.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
rokaur 869

Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha már ez a takony itt rontja a levegőt,sokkal jobban örülnék,ha legalább arról beszélnétek ,hogy szerkezetileg hogy építhető be Voldemort (én ki nem mondom a nevét) a csapatba,milyen szerepet kaphat? Nekem ez kicsit sok dudás egy csárdában dolognak tűnik,főleg hogy úgy tűnt,hogy a futójáték,RB passzok továbbra is nagy szerepet játszanak majd.
kolok1972
Hogyan építesz be egy Top3 WRt a csapatba? Mondjuk simán kezdeted és ennyi. Egy kicseszett elit. A többit megoldja.
Chargers LT
Hat igen, lesz 1 hete h megtanulja a playbookot. Papiron elit, ideje lesz h goreny viselkedese utan palyan is bizonyitson.
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Brown még Steelersként....
Halló Bill játszanék nálatok, de a Raidersbe fognak cserélni, hozzátok nem engednek...
Bill old meg, hogy FA legyél...
A többit tudjuk....
ThundersNFL
Mondjuk nem tudom, miért nehéz azt elképzelni, hogy valamikor az offseason folyamán AB megkereste a NE FO-t. Brown láthatólag van ekkora farok, Billék meg simán lehettek úgy, h figyu, ezt meg ezt tudjuk ajánlani, tetszik, tetszik, nem nem, ha FA leszel felveszünk.
PEEtör
szerintem még márciusban érdeklődött utána BB, de a Steelers neki nem adta volna még első körért sem, valószínűleg akkor egyeztettek hogy kb mennyi pénzt áldozna rá a csapat, miután elkerült Oaklandbe /szerintem nem véletlenül akart oda kerülni, Grudenben bízhatott hogy előbb vagy utóbb kivágják/ elkezdte csinálni a nyári cirkuszait, mikor végre elengedték az ügynöke egyből hívta BB-t hogy helyzet van

hiába aludtam egyet a dologra továbbra sem tetszik 😕
több mint 5 éve
Ha már ez a takony itt rontja a levegőt,sokkal jobban örülnék,ha legalább arról beszélnétek ,hogy szerkezetileg hogy építhető be Voldemort (én ki nem mondom a nevét) a csapatba,milyen szerepet kaphat? Nekem ez kicsit sok dudás egy csárdában dolognak tűnik,főleg hogy úgy tűnt,hogy a futójáték,RB passzok továbbra is nagy szerepet játszanak majd.
kolok1972
Hogyan építesz be egy Top3 WRt a csapatba? Mondjuk simán kezdeted és ennyi. Egy kicseszett elit. A többit megoldja.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ennyit nem futott meg egész eloszezonban 😂
 twitter.com/richeisenshow/status/1170450189636665344?s=21
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Halló Bill játszanék nálatok, de a Raidersbe fognak cserélni, hozzátok nem engednek...
A többit tudjuk....
ThundersNFL
Mondjuk nem tudom, miért nehéz azt elképzelni, hogy valamikor az offseason folyamán AB megkereste a NE FO-t. Brown láthatólag van ekkora farok, Billék meg simán lehettek úgy, h figyu, ezt meg ezt tudjuk ajánlani, tetszik, tetszik, nem nem, ha FA leszel felveszünk.
PEEtör
hagyjad, úgyis elcsapják az egész dolog élét trollkodással, mint a többi genyóságnál. a pecc nem csalógeci, ügyeskedő, piszkos csapat, csak a többiek irigyek a gyűrűk miatt.
gedam
Végre jól látod magad 😊
több mint 5 éve
Kezdődik.
Kiváncsi vagyok BB meddig tolerálja

www.instagram.com/p/B2IZx5XB8Sg/?igshid=1g8efg5yi6da1
vpi
Azért ezt a genyót 😁 valami oaklandi tényleg lelövi a végén.

több mint 5 éve
gedam 5 914
A többit tudjuk....
ThundersNFL
PEEtör
hagyjad, úgyis elcsapják az egész dolog élét trollkodással, mint a többi genyóságnál. a pecc nem csalógeci, ügyeskedő, piszkos csapat, csak a többiek irigyek a gyűrűk miatt.
több mint 5 éve
batyu New England Patriots 630
A többit tudjuk....
ThundersNFL

BB és Kraft műholdakról, ipszilon sugarak segítségével irányítják a zembereket!

több mint 5 éve
A többit tudjuk....
ThundersNFL
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
A többit tudjuk....

Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Maniac84 New England Patriots 592
Mi lettünk Thanos a többiek meg a Bosszúállók...
ThundersNFL
Na ja, majd a csettintés után jön a history revision, meg az aszteriszk a győzelem mellé...

több mint 5 éve
Kezdődik.
Kiváncsi vagyok BB meddig tolerálja

www.instagram.com/p/B2IZx5XB8Sg/?igshid=1g8efg5yi6da1
vpi
Azért ezek az instára kirakott Pats-es képei és hozzáfűzött szövegek bőven adnak táptalajt a konteóhívőknek.
Nekem pl az a release kérelmes szövege teljesen wtf volt ("gonna piss off a lot of people when you start doing whats the best for you...prove them wrong...release me"), de így simán lehet értelmezni úgy, hogy ez volt a terve, h a Patsbe kerüljön és gyűrűért harcoljon. Gyanúsan gyors volt ez a megegyezés meg a maga a release kérelem, fű alatt mehettek az egyezkedések.
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Mi lettünk Thanos a többiek meg a Bosszúállók...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018