NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Komám, remekül lehoztad azt a Pats szurkolót aki miatt a többi csapat szimpatizánsai nem szeretik football golddigger választott népedet.Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDBezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
ZERO_L
peterk2005
Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.
Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.
De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it
Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁
ZERO_L
Gyanítom hogy a sértett önérzeted végett választottad anno azt a csapatot aki éppen akkor a csúcson volt, ha épp akkortájt a Bills hasít, akkor most őket védenéd könnyes szemekkel.
Aki nagymenő csapatot választ, szíveskedjék számolni azzal hogy nem mindenki ért egyet majd a sértett gyermekkori azonnali kielégülés-kényszerével. Ez sajnos ilyen.
Kaptatok ingyen egy olyan elkapót, aki bár emberileg egy sapka szar szintjén áll, a siker érdekében valószínűleg be fog állni a sorba. Nagyon akarja a jó számokat és a gyűrűt. Nem mellesleg képességeit tekintve top3 wr.
Fanyalgás helyett, illetve a többi szurkoló véleménye feletti hiszti helyett inkább örülj.
Mint egy normális szurkoló.
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 5 éve
A cél szentesíti az eszközt...
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Na végignyálazva összes kommentet...Browngate az MÁR van. Az biztos hogy mind az ember, mind az ügynöke eltakarodhat a picsába, ennél nagyobb gusztustalanságot az NFLben még nem láttam.
Tuti BrownGate lesz belőle 4 meccsel és 2 évnyi első kör elvétele...
ThundersNFL
Az egyetlen kérdés, hogy a Patriots-al egyeztettek-e a utóbbi pár napban bármilyen módon arról, hogy lesz-e itt hely a cirkusz után -mert azért lássuk be elég tampering szaga van a dolognak.
Szerintem -a klasszikust idézve- inkább valószínű hogy tudtatok róla mint hogy nem. 😀
De...! Mivel jó pár embert kedvelek ebből a topicból is, én őszintén kívánom nektek, hogy ne ez derüljön ki, mert akkor megint elszabadul a pokol, azt meg egyikőtök sem érdemli meg.
több mint 5 éve
Csak egy-két kérdés a sok konteo gyártónak, hívőnek:Adni kell a látszatra.
Ha mindez előre el volt tervezve, már úgy igazolt a Raidersbe, hogy tudta ő is és BB is, hogy úgyis Patsben kezdi a szezont, akkor:
- Miért adtunk 1. kört idén egy elkapóért?
- Miért hoztunk annyi elkapót az offseason során?
- Miért igazoltuk vissza DT-t?
FunHun
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Csak egy-két kérdés a sok konteo gyártónak, hívőnek:Smokescreen, vazze, smokescreen... 😊
Ha mindez előre el volt tervezve, már úgy igazolt a Raidersbe, hogy tudta ő is és BB is, hogy úgyis Patsben kezdi a szezont, akkor:
FunHun
több mint 5 éve
FunHun
1 493
Csak egy-két kérdés a sok konteo gyártónak, hívőnek:Ha mindez előre el volt tervezve, már úgy igazolt a Raidersbe, hogy tudta ő is és BB is, hogy úgyis Patsben kezdi a szezont, akkor:
több mint 5 éve
amit AB csinált a Raiders-szel az több, mint undorító, egyszerűen már nem tudok neki szorítani, mint játékos akárhol is játszik. (és ez nem Pecc függő)Szerintem nem kell megregulázni. Olyan lesz Brown, mint egy munkakutya.
Ha Billék ezt az idiótát tudják kezelni, akkor szerintem nincs sok kérdési ki nyeri az AFC-t idén.
hden
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Én egy top centernek, vagy TE-nek jobban örültem volna...Gronk visszajön 😎
Egon bá
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Maniac84
592
Ha már ez a takony itt rontja a levegőt,sokkal jobban örülnék,ha legalább arról beszélnétek ,hogy szerkezetileg hogy építhető be Voldemort (én ki nem mondom a nevét) a csapatba,milyen szerepet kaphat? Nekem ez kicsit sok dudás egy csárdában dolognak tűnik,főleg hogy úgy tűnt,hogy a futójáték,RB passzok továbbra is nagy szerepet játszanak majd.Nem lesz ezzel gond, szerintem már jövő héten fent lesz a snapek felében. Thomas lesz a nagy vesztes, de nem hiszem, hogy ő nagy problémát csinálna belőle, mindig is a profi játékosok táborát erősítette és JMD-vel is jó a viszonya, nameg be lesz ő azért rotálva. A szerepet illetően a patspulpiton van egy remek cikk erről, elsősorban a Z elkapó lesz AB Thomas előtt, X-ben lesz Gordon/Dorsett a slot meg Minitroné. Ez persze csak az alap, úgyis variálva lesz. Ebben a szezonban szerintem rengeteget leszünk 3 elkapós 2 HB-s felállásban. A DC-knek rémalmai lesznek arról, hogyan állítsanak meg egy Jules/Gordon/AB/Develin/random RB fellállást. Ha DB-ekkel állnak fel lenyomjuk a torkukon a labdát ha meg base-ben akkor TB kiküldi wide-ba a HB-ket. Gyönyörű lesz, pláne ha még a pletyik is beigazolódnak Michel elkapásokban való komoly fejlődését illetően. Mi lettünk ezzel a leglevédekezhetetlenebb csapat ami mellé odatolunk még egy top5 DEF-et is. Ez fáj igazán a sok csillogó páncélú lovagnak...
kolok1972
Szerkesztette: Maniac84
több mint 5 éve
Én egy top centernek, vagy TE-nek jobban örültem volna...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
bogjosi
1 501
Akkor a Steelers-es részt visszavontam [igazából csak a hasonlítgatás végett írtam bele, és egyszerűsítettem le a sztorit].Hatalmas tárgyi tévedésben vagy, de megértem ezt az elfogultság miatt. Amikor a Steelers-el "köcsögösködött" a pali, folyamatosan a Steelers-t ekézték. Egykori 5 perc hírnév játékosok számoltak be róla, hogy milyen szar vezető Roethlisberger és szegény Brown meg Bell mennyire nehéz volt nekik Pittsburgh-ben.De, furcsa mindez, nekünk külsős szemlélőnek, csak:De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
Eltelik pár nap vagy max. pár hét, azt lecseng ez is, mint a Tyreek Hill sztori anno. Kell a cirkusz a médiának...
Football egy biznisz, kőkemény biznisz, itt meg jön mindenki a morális dolgokkal...
[azt Hill verte a gyerekét, most meg megkapta az 50m+ lét, AB meg csak szimplán f*sz, legalábbis a Raiders-szel az volt..].
Nem volt nekem sem szimpatikus amit művelt, sőt, de ha itt jófiú lesz, engem aztán hidegen hagy....ha meg elkezdi itt is a f*szságait, úgyis repülni fog..
Kellett a WR sorba? nem feltétlen, de egy ilyen játékost nem hagysz ki!
Egyet sajnálok, hogy most megint jönni fognak az "adjuk nekik oda a SB győzelmet felhajtás", illetve a többi csapat szurkolói ismét kaptak egy ürügyet, hogy nemtetszésüket fejezzék ki a csapat iránt...amire már hetek hónapok óta vártak kb...mindehhez pedig gyártják a teóriákat, hogy igazolják saját állításaikat [tények hiányában]..nah, mind1, In BB we trust!
bogec7
Blevi
- amíg a Steeler-szel köcsögösködött: AB a köcsög, Steelers az "áldozat"
- Raiders-szel köcsögösködött: AB a köcsög, Raiders az áldozat
--> kirúgják szépen...majd 5-6 óra múlva aláír a Pats-hez [ahogy mindenkinek megvolt a lehetősége minderre] --> Pats a köcsög, meg AB is
[miközben azon lepődnek meg sokan, hogy 2019-ben, az internet és okostelefonok korában, ilyen gyorsan megköttethet egy szerződés....miközben az egész annyi, hogy:
- AB szabad, érdekel titeket?
- Igen.
- OK. Ezek az igények...
- OK. [amennyiben NOK,akkor képzeljetek ide még pár sort..]...ezért fizeti az ügynökét..]
(amúgy Moss is beállt a sorba anno..)
bogec7
Arról már nem is beszélve, hogy végignézve a Raiders saga-t, akkor is gusztustalan az egész, ha AB így akart Bostonba kerülni és akkor is az, ha ez tényleg csak a véletlen műve. Az amit előadott az elmúlt hónapokban, nagyjából minden szurkoló számára hányinger, nem volt ez másképp a Pats szurkolók körében sem. Nyilván AB bőven tud annyit, hogy mindenki vegyen egy csipeszt az orrára és ne érdekelje, hogy a story bűzlik...én is kb ezt csinálnám...csak ne csináljunk már úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy így vált valaki csapatot és hagy ott érvényes szerződéseket.
Klaci79
Az eggyel előző hosszászólásomban pedig leírtam, hogy hogy vélekedek az egészről [szerintem nem különbözik a véleményünk!! 😉 ]
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
tex
151
A Pats mindig is jó volt a gyökér játékosok felvételében, majd megregulázásában.Nincs itt semmi látni való, AB rájött, h a Raiders-dél nem lesz bajnok egy ideig, ha meg balhézik, max a Pats-nek kell. Mindenki (AB, Pats) jól csinálta, AB kihasználta a szabályok adta lehetőséget, és bejött neki, a kiskapuk országa vagyunk, ne hisztizzünk már pont mi ezen!!!
Ezzel a Pats még nagyobb esélyes lett idén, de ilyenkor szokott jönni valami nem várt dolog.
Aztán ha meg nem, akkor jön az újabb gyűrű. A legjobban felépített szervezet, nem véletlen, h a Pats mindig ott van.
És az sem, hogy ennyien utálják ezért, az “elnyomókat” nem szokták sokan szeretni.
több mint 5 éve
Ha már ez a takony itt rontja a levegőt,sokkal jobban örülnék,ha legalább arról beszélnétek ,hogy szerkezetileg hogy építhető be Voldemort (én ki nem mondom a nevét) a csapatba,milyen szerepet kaphat? Nekem ez kicsit sok dudás egy csárdában dolognak tűnik,főleg hogy úgy tűnt,hogy a futójáték,RB passzok továbbra is nagy szerepet játszanak majd.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
hden
339
amit AB csinált a Raiders-szel az több, mint undorító, egyszerűen már nem tudok neki szorítani, mint játékos akárhol is játszik. (és ez nem Pecc függő)Ha Billék ezt az idiótát tudják kezelni, akkor szerintem nincs sok kérdési ki nyeri az AFC-t idén.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Hatalmas tárgyi tévedésben vagy, de megértem ezt az elfogultság miatt. Amikor a Steelers-el "köcsögösködött" a pali, folyamatosan a Steelers-t ekézték. Egykori 5 perc hírnév játékosok számoltak be róla, hogy milyen szar vezető Roethlisberger és szegény Brown meg Bell mennyire nehéz volt nekik Pittsburgh-ben.De, furcsa mindez, nekünk külsős szemlélőnek, csak:De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
Eltelik pár nap vagy max. pár hét, azt lecseng ez is, mint a Tyreek Hill sztori anno. Kell a cirkusz a médiának...
Football egy biznisz, kőkemény biznisz, itt meg jön mindenki a morális dolgokkal...
[azt Hill verte a gyerekét, most meg megkapta az 50m+ lét, AB meg csak szimplán f*sz, legalábbis a Raiders-szel az volt..].
Nem volt nekem sem szimpatikus amit művelt, sőt, de ha itt jófiú lesz, engem aztán hidegen hagy....ha meg elkezdi itt is a f*szságait, úgyis repülni fog..
Egyet sajnálok, hogy most megint jönni fognak az "adjuk nekik oda a SB győzelmet felhajtás", illetve a többi csapat szurkolói ismét kaptak egy ürügyet, hogy nemtetszésüket fejezzék ki a csapat iránt...amire már hetek hónapok óta vártak kb...mindehhez pedig gyártják a teóriákat, hogy igazolják saját állításaikat [tények hiányában]..nah, mind1, In BB we trust!
bogec7
Blevi
--> kirúgják szépen...majd 5-6 óra múlva aláír a Pats-hez [ahogy mindenkinek megvolt a lehetősége minderre] --> Pats a köcsög, meg AB is
[miközben azon lepődnek meg sokan, hogy 2019-ben, az internet és okostelefonok korában, ilyen gyorsan megköttethet egy szerződés....miközben az egész annyi, hogy:
- Igen.
- OK. Ezek az igények...
- OK. [amennyiben NOK,akkor képzeljetek ide még pár sort..]...ezért fizeti az ügynökét..]
bogec7
Arról már nem is beszélve, hogy végignézve a Raiders saga-t, akkor is gusztustalan az egész, ha AB így akart Bostonba kerülni és akkor is az, ha ez tényleg csak a véletlen műve. Az amit előadott az elmúlt hónapokban, nagyjából minden szurkoló számára hányinger, nem volt ez másképp a Pats szurkolók körében sem. Nyilván AB bőven tud annyit, hogy mindenki vegyen egy csipeszt az orrára és ne érdekelje, hogy a story bűzlik...én is kb ezt csinálnám...csak ne csináljunk már úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy így vált valaki csapatot és hagy ott érvényes szerződéseket.
több mint 5 éve
Kezdődik.Szerintem Ma estig
Kiváncsi vagyok BB meddig tolerálja
www.instagram.com/p/B2IZx5XB8Sg/?igshid=1g8efg5yi6da1
vpi
Draft
több mint 5 éve
Kezdődik. Kiváncsi vagyok BB meddig tolerálja
www.instagram.com/p/B2IZx5XB8Sg/?igshid=1g8efg5yi6da1
több mint 5 éve
AZIS MARADSZ ÖRÖK ÉLETEDRE 😁👍💪Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.És még én is pecces voltam...
ZERO_L
Sobri Jóska
Draft
több mint 5 éve
Na végignyálazva összes kommentet...Tuti BrownGate lesz belőle 4 meccsel és 2 évnyi első kör elvétele...
Draft
több mint 5 éve
bogjosi
1 501
De, furcsa mindez, nekünk külsős szemlélőnek, csak:De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
bogec7
Blevi
- Igen.
- OK. Ezek az igények...
több mint 5 éve
Ochocinco & Moss likes this.De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.kolok1972bogec7
Blevi
több mint 5 éve
De nem lenne szamotokra iszonyatosan furcsa hogy egyik nap meg minden hir rola szol es a balheirol minden szarsagon hisztizik, es egy nap alatt megjuhaszodik? TO mindenhol fasz volt pld. Szamomra eleg fura lenne ha egyik naprol a masikra “hirtelen” megvaltozna a mentalitasa, ez az egezs el volt elore rendezve amiben AB a legnagyobb genya.Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
bogec7
több mint 5 éve
Az véletlen lenne, hogy minden hasonló eset a biszem-baszom operettbajnokságban (AFC) történik? Ki kéne zárni mindenkit (is)...😀Bezzeg a NFC-ben semmi ilyen nem történik! Tessék azt követni! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
bogjosi
1 501
Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....A patriots mindig csal, ezt már megszokhattad. [bármely más csapathoz ment volna, nem lenne mindez a felhajtás..]
kolok1972
Szerkesztette: bogjosi
több mint 5 éve
Őszintén szólva,már attól is kivagyok,hogy idekerült,de attól még jobban,hogy megint az egész szezon arról fog szólni,hogy csaltunk. A fórum,meg megint olvashatatlanná vált egy ideig....
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.