New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
remélem a Bills ellen összeáll a fal, mert nagyon penge volt amit ma toltak a Dallas ellen, gyilkolt a védelmükMint a miénk^^
NB2
Oliver végre azt nyújtotta, amit vártam tőle, nem lesz sima meccs, de a Bills ellen otthon mindig megtaláljuk a módját azért

több mint 6 éve
remélem a Bills ellen összeáll a fal, mert nagyon penge volt amit ma toltak a Dallas ellen, gyilkolt a védelmük
több mint 6 éve
Amikor még rendes meccset adtak Hálaadás napján....www.youtube.com/watch?v=82RIfy-gRa4
több mint 6 éve
Oké Folknak is ennyi volt...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Lebetegedett ma a negyed csapat es kihagytak az edzest..tobbek kozott, Collins, HT, Wynn es Gilmore is koztuk..
Rohadt eső...topin
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
a futásvédelem az nagyon csődöt mondott a Baltimore és a Cleveland meccsen isAmiből tanulunk mert szerencsênkre nem a PO-ban kaptunk okìtást hanem számunkra "preseasonban" 😀 Lesz még tesztelve a D rendesen,de annyi különbséggel hogy az O felnő a feladathoz ( remélem)😃😃😃😃
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Hét Pro Bowl után csak összejött ez is végre^^www.facebook.com/newenglandpatriots/posts/10157885114992372

több mint 6 éve
a futásvédelem az nagyon csődöt mondott a Baltimore és a Cleveland meccsen is
több mint 6 éve
Én odaadtam, és nem kapcsolom ki a tévét, sorryka. Szerintem a védelmünk nagyon jó, de a fenomenálistól azért nagyon messze van. A támadóknak rohadt sokat kell fejlődnie, ezzel egyetértekÉn mindig túlzok 😉
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Én odaadtam, és nem kapcsolom ki a tévét, sorryka. Szerintem a védelmünk nagyon jó, de a fenomenálistól azért nagyon messze van. A támadóknak rohadt sokat kell fejlődnie, ezzel egyetértek

több mint 6 éve
Hmmm. Szerintem itt mindenki kb. azt írta, hogy a védelmünk fenomenálisan nagyszerű, a támadójátékunknak éppenséggel pedig van hová fejlődnie. Én azt gondolom, hogy ilyen felemás csapatok ritkán nyernek bajnoki címet, noha nem teljesen példa nélküli.Azt én nem láttam, hogy valaki odaadta volna bajnoki címet a Ravensnek. Pláne, hogy ebbe a kérdésbe többek között pl. még azért a 49ers és Saints is szeretne némi beleszólást. Inkább azon vitatkoztak csak, hogy a Ravens, Chiefs kettős közül melyik erősebb. Az pedig ténykérdés, hogy a Ravensre éppenséggel mi nem találtunk megoldást. Úgy emlékszem levertek minket, mint a cölöpöt. De úgy tűnik, hogy még lesz alkalmunk javítani, hacsak némi keresztbeverés nem történik.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Valóban rohadt szar 1. számú kiemelt helyen lenni... Nem is tudom, hogy TB vagy JMD szarabb, de talán BB túl öreg és már nem vágja a dolgokat.Aki novemberben bajnokot hirdet, az kapcsolja ki a tv-t.
Minden tiszteletem a Baltimore-é, de ők ebben az évtizedben a sokadikak, akikre "nincs ellenszer", "nem lehet őket megállítani", "idén biztosan ők nyerik a SB-t", "olyan újítás a játékuk, hogy az ellenfeleknek 4-5 év kell, hogy megtalálják az ellenszert"...
Tavaly ilyenkor a Rams vagy Mahomes és a Chiefs, előtte Cam és a Panthers, és lehet sorolni, de minek.
több mint 6 éve
Wynn minőségi javulást hoz LT-ben ezt bizonyítani is fogja a szezon hátralévő részében, Karras eléggé gyengus centerben és hát Mason meg egy nagyon gyenge szezont fut.....amennyiben jobban összeáll ez az egység és tud lenni futójáték is Brady játéka is jobb lesz. Baromira hiányzik Develin ebből a csapatból 😕
több mint 6 éve
szép ez a lista csak akkor miért nem onnan kezdődik, hogy hernandez gone.pont ez a lényeg, hogy Newhouse-zal, esélytelen volt a futás (is)..Wynn a 7.legjobb tackle értéket kapta pff-től a héten runblockban..Passzblokkban meg javul Karras (a héten 80 feletti grade) akkor a backup OLine kihúzható, és lesz futás, ami segít a passzjátéknak. Gordon (sajnos) épp most bizonyítja Seattle-ben hogy a múltja veretesebb a jövőjénél,jelenénél. Sanu nem volt valami sok meccsen és az útvonalfutással akadnak bajai rendesen..Dorsett félig holtan van jelen idén, de muszáj játszani, mert Olszewski volt 3.számú célpont már..ami azért na..
szóval ezek nem egy meccsen történtek és azért voltak meccsek amikor edelman sanu /gordon, dorsett fent voltak a pályán mégsem ment.
én annyira nem vágom, hogy mit miért játszotok, de azt nagy magabiztossággal kijelentem, ha nem lesz futás és állandóan üres lesz a backfield brady mellett, számottevően nem fognak javulni a mutatói. sztem azt nem lehet megcsinálni a jelenlegi személyzettel, hogy 50-et passzoltatsz az irányítóddal úgy, hogy még csak meg sem próbálod eljátszani, hogy futsz. (főleg esőben, orkán széllel)
összességében a hívások egysíkúságában látom brady visszaesését.
gedam
több mint 6 éve
Szerintem annyira jól sült az alapszakasz a Patsnél, hogy egyszerűen “így is jó”.Kivancsi volnek mennyire szol bele BB az O dolgaba, rendre ott van a D-nel es magyaraz de mintha az O-t ha nem is teljes mertekben de JMD-re bizna. Ha valaki erti ezt a szakmat legyen szives kicsit tagitani az agyam, mert igy rekreacios NFL nezokent inkabb ugy jon le, hogy BB a D-re koncentral, JMD meg eleg nagy szabad kezet kap az O-nal. Gondolom minden rajta megy keresztul, de mintha lett volna mar szo arrol, hogy ezt az Erhardt-Perkins rendszert BOB hozata volna ide (?). Kivancsi lennek valakinek a velemenyere aki jaratosabb a temaban.Hogy BB zseni.Ez mit jelent? Hogy elit kiszolgálószemélyzet kell ahhoz TB nek , hogy jól játszon? Vagy, hogy mennyire félrement a rostermanagement?
Lassan párat kihúzhatunk, akkor javulás lesz..😊
topin
gordon
Sobri Jóska
rokaur
Egy JMD nem felejt el se matchelni, se playbookot írni, se jól alkalmazni, de minek erőltesse, ha jönnek a győzelmek így is?
Majd a PO lesz a mérvadó, arra a Pats rápörög mindig.
És kovácssanyizmus, de amíg ilyen a D, addig aggódni nem kell, legfeljebb belefutnak a késbe a Ravens ellen. Mint anno a Ravens ellen.
több mint 6 éve
rokaur
876
Kivancsi volnek mennyire szol bele BB az O dolgaba, rendre ott van a D-nel es magyaraz de mintha az O-t ha nem is teljes mertekben de JMD-re bizna. Ha valaki erti ezt a szakmat legyen szives kicsit tagitani az agyam, mert igy rekreacios NFL nezokent inkabb ugy jon le, hogy BB a D-re koncentral, JMD meg eleg nagy szabad kezet kap az O-nal. Gondolom minden rajta megy keresztul, de mintha lett volna mar szo arrol, hogy ezt az Erhardt-Perkins rendszert BOB hozata volna ide (?). Kivancsi lennek valakinek a velemenyere aki jaratosabb a temaban.Hogy BB zseni.Ez mit jelent? Hogy elit kiszolgálószemélyzet kell ahhoz TB nek , hogy jól játszon? Vagy, hogy mennyire félrement a rostermanagement?
topin
gordon
Sobri Jóska
több mint 6 éve
gedam
6 476
szép ez a lista csak akkor miért nem onnan kezdődik, hogy hernandez gone.Ez mit jelent? Hogy elit kiszolgálószemélyzet kell ahhoz TB nek , hogy jól játszon? Vagy, hogy mennyire félrement a rostermanagement?nyilván lehetett volna a sérüléseket előre látni..ebben nagyon béna BB a jelek szerint, lehet ki is kellene vágni a 12 edző közül emiatt..
gordon
én amúgy annyit látok bele, amennyi oda van írva..zéró fal, zéró futás, zéró target,,és nem a rostermanagment miatt..jogában áll bárkinek "Sanyizni" 😊
topin
szóval ezek nem egy meccsen történtek és azért voltak meccsek amikor edelman sanu /gordon, dorsett fent voltak a pályán mégsem ment.
én annyira nem vágom, hogy mit miért játszotok, de azt nagy magabiztossággal kijelentem, ha nem lesz futás és állandóan üres lesz a backfield brady mellett, számottevően nem fognak javulni a mutatói. sztem azt nem lehet megcsinálni a jelenlegi személyzettel, hogy 50-et passzoltatsz az irányítóddal úgy, hogy még csak meg sem próbálod eljátszani, hogy futsz. (főleg esőben, orkán széllel)
összességében a hívások egysíkúságában látom brady visszaesését.
több mint 6 éve
Ez mit jelent? Hogy elit kiszolgálószemélyzet kell ahhoz TB nek , hogy jól játszon? Vagy, hogy mennyire félrement a rostermanagement?nyilván lehetett volna a sérüléseket előre látni..ebben nagyon béna BB a jelek szerint, lehet ki is kellene vágni a 12 edző közül emiatt..
gordon
én amúgy annyit látok bele, amennyi oda van írva..zéró fal, zéró futás, zéró target,,és nem a rostermanagment miatt..jogában áll bárkinek "Sanyizni" 😊
több mint 6 éve
Hogy BB zseni.Ez mit jelent? Hogy elit kiszolgálószemélyzet kell ahhoz TB nek , hogy jól játszon? Vagy, hogy mennyire félrement a rostermanagement?
topin
gordon
több mint 6 éve
Ez mit jelent? Hogy elit kiszolgálószemélyzet kell ahhoz TB nek , hogy jól játszon? Vagy, hogy mennyire félrement a rostermanagement?
topin
több mint 6 éve
Amikor o a GOAT akkor nem latsz ilyen listat. Gondolom valami ilyesmi lehet a megfejtes? Ez inkabb a vicc kategoriaba valo. 😊Felőlem ráér mekegni mostantól is, vagy csak a playoffban..😊
no
több mint 6 éve
??Amikor o a GOAT akkor nem latsz ilyen listat. Gondolom valami ilyesmi lehet a megfejtes? Ez inkabb a vicc kategoriaba valo. 😊Küldd be Makának és Sanyinak, hogy vasárnap vitassák meg kinek van igaza. 😊
no
peterk2005
több mint 6 éve
Amikor o a GOAT akkor nem latsz ilyen listat. Gondolom valami ilyesmi lehet a megfejtes? Ez inkabb a vicc kategoriaba valo. 😊Küldd be Makának és Sanyinak, hogy vasárnap vitassák meg kinek van igaza. 😊
no
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amikor o a GOAT akkor nem latsz ilyen listat. Gondolom valami ilyesmi lehet a megfejtes? Ez inkabb a vicc kategoriaba valo. 😊
topin