New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Hatalmas bullshit ez kiismerték az útvonalakat duma... tavaly nem ismerték ki, pont az idei 10+ meccs kellett a megvilágosodáshoz, Atlantában Wade Phillipsék a meccsen döbbentek rá, hogy a rosterünkön van egy nímand akit Julian Edelmannek hívnak...

BEZZEG IDÉN, ott a blueprint mindenkinél, valaki osztogatja sunyiban, lehet belsős ember??!?!

bájdövéj, tavaly ilyenkor vettük elő a futás orientált O stratégiát, kérdés idén is csinálunk valami hasonlót vagy bízunk Harry, Sanu beérésében

A WR-QB kapcsolatok meg lehet nem egy fél szezon alatt fog kiépülni (Dorsett snapszámait, használatát érdemes lesz monitorozni, a köv hetekben)

twitter.com/danorlovsky7/status/1201333829828579328

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Guggenheim 38
Volt a negyedik negyedben egy érdekes mondata Chris Collinsworth-nek egy endzone-beli play-nél: hogy szerinte mindenki ismeri már az elkapó-útvonalainkat. És nekem is nagyon úgy tűnik, hogy az a probléma, hogy az elkapók nem tudnak elszakadni, az nagyobb részt annak köszönhető, hogy mostanra már mindenki majdnem tökéletesen kielemezte a passzjátékainkat, és tudják, hogy milyen szituációban, milyen elkapó-útvonalakat futnak a WR-ek, mit szeret látni Brady, hogy milyen pozícióban lesz majd a WR. Persze, nem minden ennek tudható be, biztos vannak olyan esetek is, amikor az elkapók rosszul futják az útvonalakat, drop-olnak, stb., tehát nem lehet mindent JMD nyakába varrni.

Egy másik faktor, ami az O#-szenvedésében látok, az az, hogy JMD sokkal rosszabb döntéseket hoz meccs közben, sokkal több a "brainfart", mint korábban, lásd tegnap a Michel futásainak hanyagolása, de a White-nak passzolok 5 yardra című dolog is eléggé elcsépelt dolog lett. Speciel tegnap a Michel futásaiban lett volna még potenciál, azt egyáltalán nem aknázta ki JMD.

Ha JMD-nek nincs valami playbook 2.0.-ja erre a szezonra, akkor nem nagyon látom, hogy hogyan fog ez az O# javulni. A Cheifs és a Bills tökéletes mérce lesz, hogy most lesz egy javuló play-hívás, valami újítás, vagy nem.

Egyébként tavaly is volt két megmagyarázhatatlan vereségünk, a Titans és a Lions ellen, és ez a hajnali vereség ugyanazokat az érzéseket keltette bennem, mint akkor. Szóval én nem vetnék keresztet a szezonra, de abszolút döntő az a körülmény, hogy meg tud-e újulni a támadójátékunk, vagy ezt a szezont ezzel a play-ekkel toljuk le.
Guggenheim
Ez nem újdonság, a csapatok nagyon nagy százalékban ismerik egymás playbookját, szituációtól függő döntéshozásait. Itt a lényeg az volt, hogy kivették Edelmant és White-ot a játékból, a többi meg oldja meg ahogy tudja. Mivel az újoncokkal nem tudsz minden playt eljátszatni, így az minimalizálva volt, jobban tudtak rá készülni és a Texans D se kutyaütőkből áll.
Egyszerűen a játékosaink nem tudtak elszakadni, TE játék nem létezik, futójáték meg úgy-ahogy.

Ez az Offense ezzel az O-fallal és játékosállománnyal most nagyon gyenge, köszönhetően a sérüléseknek és talán a betegségnek is.

Remélhetőleg az elkövetkezendő 4 meccsen tudnak annyit fejlődni, hogy a PO-ra jók legyenek, elkapóknak ez a meccs jó példa volt, hogy miben kell fejlődniük, ami muszáj lesz, mert csak Edelmanra nem építhetünk.
Solymi
Véleményem szerint a Patriots O# rendszere mindig is képes volt arra, hogy elősegítse az elszakadást, mivel olyan útvonal-kombinációk voltak, amelyek könnyebbé tették a WR-eink életét. Most szerintem a sokszor sablonos és előre kiszámíthatóak a hívásaink, feltérképezett az elkapó-útvonal kombinációnk ezt a plusz segítséget nem adja meg.

Pláne úgy, hogy valami miatt nagyon-nagyon ritkán vettük idén elő az up-tempo és a no-huddle offense-t, tegnap konkrétan egyszer sem. Pedig de jó volt látni, ahogy anno pár hete a Baltimore ellen 13-24-es hátrány toltunk egy No huddle TD drive-ot, és ott pár perc után seggén vette a levegőt a Baltimore D#. Mint kés a vajban, úgy mentünk át rajtunk.

Kérdem én, tegnap miért nem tudtunk egy ilyet elővenni? Burkhead // White simán bírtak volna egy ilyen fokozott tempót, és ahogy elnéztem a Texans Run D#-t, könnyen lehet, hogy esélyük se lett volna nekik sem, hogy egy ilyen drive-ot megállítsanak.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
A Pats a regnáló bajnok, ligaelső a D és 10-2-vel áll, ami a legjobb az egész NFL-ben.
Logikus a következtetés:

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ez nem mantra..Ha nem látod a mutatott játék alapján akkor szemellenzős vagy!
kyobalu
Mit nem látok? Hogy szar az offense? De látom..de mivel azt tanultam, hogy megoldásokban kell gondolkozni, így is állok hozzá. Hogy miért szar és mitől működhet..aztán mivel racionálisnak tűnik a magyarázat, inkább optimistán állok hozzá, mint sírjak..ugyanis lehet jobb..legalábbis én találtam erre okot, hogy én miben tudok bízni. Ettől még lehet tényleg Bradynek nyekk, JMD elhülyült és minden szar és nem is lesz jobb és akkor mi van? Attól még menjünk be 2nd seeden aztán lehet valaki kicsapja Ravenst, ha meg nem akkor nem tudok más csapatot mondani, aki megoldhatna egy lehetetlen Baltimore-i kalandot, mint a Pats..nem, nem a ma látott Pats. Hanem amelyik januárban leszünk..

De ha nem jutunk SuperBowlba akkor sincs semmi, kb lehetetlen annyiszor bejutni ahányszor mi bejutottunk...nem mondták hogy az, ezért megcsináltuk 😊
topin
Én is megoldásokban, én is feladatokban gondolkozok..S, gondolom a csapatnál ugyanígy teszik..Mindenki úgy gondolta, év elején, hogy ez az O#, ezekkel a játékosokkal, nevekkel hasítani fog, aztán látjuk mi van..
Lehet ezt arra fogni, hogy sérültek cseréjei játszanak a falban, nem jöttek be a WR elképzelések, a TE munka nem olyan Gronk nélkül, és szinte nincs is, az újonc elkapók nem értik még a rendszert, kémiát Bradyvel, ecetera, DE én úgy látom, hogy ez a vonat elfáradt..
JMD mintha egy nyugdíjas playbookot akarna leporolni ebben az évben, és erőlteti azokat a futásokat és slot és screen passzokat az elkapóknak és futóknak amiket már unásig ismer Mindenki a ligában..Ha Te vagy én tudom a fotelből, hogy milyen futás, vagy screen passz jön egy felállásból akkor a D# guruk 99.9%-a tudja..
Brady játéka sajna látványosan romlik..Kapkod, ideges, fél az ütközéstől, rookie hibákat csinál, túldob, alul dob, még akkor is, ha az elkapói IS rendre hülye hibákat, dropokat csinálnak, nem úgy futják be az útvonalaikat, mint ahogy kellene.
Szerintem ez az utolsó éve..És rossz nézni..
Mert Ő az ikon, neve eggyé vált a Patiots-al, és látványosan szenved idén, és ettől ő is frusztrált.
A következő meccseken biztos lesz némi javulás, talán Wynnek köszönhetően jobban használjuk Misit a futásokban, mert javulni játszik, talán végre merünk zónavédekezések ellen TE passzokat hívni, mert az is látványosan működik, DE jelen állapotban, hatalmas előrelépési lehetőséget, fejlődést az O# teljesítményében nem látok. Nem azért mert nem szeretném, hanem a jelenlegi forma, játékos és edzői teljesítmény ezt mutatja.
Szerintem megszenvedünk a Chiefs, Bills és Miami ellen is..Mindegyik nyögvenyelős, kemény meccs lesz. Szerintem két zakó be is néz. Aztán úgy jutunk be a PO-ba ahogy bejutunk..
Attól függetlenül, hogy idén jó a D#, úgy gondolom, hogy nekik az AFC-ben nehéz lesz megoldani a jelenlegi Ravens és Kansas O#-t, mert messze jobbak, mint a mienk, és mint láttuk a Texans is tud meglepetéseket tartogatni.
Reméljük lesz változás, fejlődés, de idén van az nálam, hogy messze nem mi vagyunk a legesélyesebbek a PO-ban AFC, SB győzelemre..
Mert vannak nálunk idén jobb, komplexebb csapatok, jobb irányítókkal..
Sajnos.. 😕

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Volt a negyedik negyedben egy érdekes mondata Chris Collinsworth-nek egy endzone-beli play-nél: hogy szerinte mindenki ismeri már az elkapó-útvonalainkat. És nekem is nagyon úgy tűnik, hogy az a probléma, hogy az elkapók nem tudnak elszakadni, az nagyobb részt annak köszönhető, hogy mostanra már mindenki majdnem tökéletesen kielemezte a passzjátékainkat, és tudják, hogy milyen szituációban, milyen elkapó-útvonalakat futnak a WR-ek, mit szeret látni Brady, hogy milyen pozícióban lesz majd a WR. Persze, nem minden ennek tudható be, biztos vannak olyan esetek is, amikor az elkapók rosszul futják az útvonalakat, drop-olnak, stb., tehát nem lehet mindent JMD nyakába varrni.

Egy másik faktor, ami az O#-szenvedésében látok, az az, hogy JMD sokkal rosszabb döntéseket hoz meccs közben, sokkal több a "brainfart", mint korábban, lásd tegnap a Michel futásainak hanyagolása, de a White-nak passzolok 5 yardra című dolog is eléggé elcsépelt dolog lett. Speciel tegnap a Michel futásaiban lett volna még potenciál, azt egyáltalán nem aknázta ki JMD.

Ha JMD-nek nincs valami playbook 2.0.-ja erre a szezonra, akkor nem nagyon látom, hogy hogyan fog ez az O# javulni. A Cheifs és a Bills tökéletes mérce lesz, hogy most lesz egy javuló play-hívás, valami újítás, vagy nem.

Egyébként tavaly is volt két megmagyarázhatatlan vereségünk, a Titans és a Lions ellen, és ez a hajnali vereség ugyanazokat az érzéseket keltette bennem, mint akkor. Szóval én nem vetnék keresztet a szezonra, de abszolút döntő az a körülmény, hogy meg tud-e újulni a támadójátékunk, vagy ezt a szezont ezzel a play-ekkel toljuk le.
Guggenheim
Ez nem újdonság, a csapatok nagyon nagy százalékban ismerik egymás playbookját, szituációtól függő döntéshozásait. Itt a lényeg az volt, hogy kivették Edelmant és White-ot a játékból, a többi meg oldja meg ahogy tudja. Mivel az újoncokkal nem tudsz minden playt eljátszatni, így az minimalizálva volt, jobban tudtak rá készülni és a Texans D se kutyaütőkből áll.
Egyszerűen a játékosaink nem tudtak elszakadni, TE játék nem létezik, futójáték meg úgy-ahogy.

Ez az Offense ezzel az O-fallal és játékosállománnyal most nagyon gyenge, köszönhetően a sérüléseknek és talán a betegségnek is.

Remélhetőleg az elkövetkezendő 4 meccsen tudnak annyit fejlődni, hogy a PO-ra jók legyenek, elkapóknak ez a meccs jó példa volt, hogy miben kell fejlődniük, ami muszáj lesz, mert csak Edelmanra nem építhetünk.
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Hát, ez olyan fos volt, hogy csak a PO rutin miatt lehet bármilyen esélyünk januárban. Meg talán a JMD-TB tandem egy "one last run"-t produkálnak, de ez így egy nagy nulla volt.
És sajnos most a D is nagy szar volt, persze lehet a flu miatt, de katasztrófa volt az egész.
több mint 6 éve
Guggenheim 38

több mint 6 éve
rokaur 876
Ez egy befektetes volt a jovore, BB megmenti BoB munkajat, hosszu tavon ez jobban megeri nekunk mint egy W. 😀
rokaur
Cserébe a first seedért? Nekem nem érne meg ennyit BoB életben tartása 😉
kolok1972
Az igyis ugyis buko volt, a Ravens mar meccset nem fog vesziteni az alapszakaszban (Bills, Jets, Steelers es Browns) nekunk viszont meg lesz KC, Bills es egy feltamado Miami szoval most a lenyeg, hogy legyen szives a Ravens legyurni a Billst.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ez egy befektetes volt a jovore, BB megmenti BoB munkajat, hosszu tavon ez jobban megeri nekunk mint egy W. 😀
rokaur
Cserébe a first seedért? Nekem nem érne meg ennyit BoB életben tartása 😉

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 114 — nabege2@yahoo.com
Ezt a játékot irányító nélkül nem lehet játszani.
több mint 6 éve
rokaur 876
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
KC - L
Bengals - W
Bills - L
Dolphins - W

Erre tippelek jelen pillanatban
ThundersNFL
Szerencsere minden meccs mas es nem egy adott meccsen mutatott teljesitmeny hatarozza meg a jovobeli teljesen mas valtozokkal tarkitott kimenetelt.

Kulonben mar veretlen bajnoki cimunk lenne..igaz velhetoen 6 gyuru se lenne..plane nem 4SB reszvetel az utolso 5evben, meg egy Focsoport donto.
topin
Jogos!
Csak szurkoló ír belőlem...
Nem lehet minden évben SB-t nyerni 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
KC - L
Bengals - W
Bills - L
Dolphins - W

ThundersNFL
Szerencsere minden meccs mas es nem egy adott meccsen mutatott teljesitmeny hatarozza meg a jovobeli teljesen mas valtozokkal tarkitott kimenetelt.

Kulonben mar veretlen bajnoki cimunk lenne..igaz velhetoen 6 gyuru se lenne..plane nem 4SB reszvetel az utolso 5evben, meg egy Focsoport donto.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
KC - L
Bengals - W
Bills - L
Dolphins - W

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Haver megint elindult 28-9-nel a houstoni meccsunkrol, csak most kicsit kesobb. Az o hibaja 😕

több mint 6 éve
Ez nem mantra..Ha nem látod a mutatott játék alapján akkor szemellenzős vagy!
kyobalu
Mit nem látok? Hogy szar az offense? De látom..de mivel azt tanultam, hogy megoldásokban kell gondolkozni, így is állok hozzá. Hogy miért szar és mitől működhet..aztán mivel racionálisnak tűnik a magyarázat, inkább optimistán állok hozzá, mint sírjak..ugyanis lehet jobb..legalábbis én találtam erre okot, hogy én miben tudok bízni. Ettől még lehet tényleg Bradynek nyekk, JMD elhülyült és minden szar és nem is lesz jobb és akkor mi van? Attól még menjünk be 2nd seeden aztán lehet valaki kicsapja Ravenst, ha meg nem akkor nem tudok más csapatot mondani, aki megoldhatna egy lehetetlen Baltimore-i kalandot, mint a Pats..nem, nem a ma látott Pats. Hanem amelyik januárban leszünk..

De ha nem jutunk SuperBowlba akkor sincs semmi, kb lehetetlen annyiszor bejutni ahányszor mi bejutottunk...nem mondták hogy az, ezért megcsináltuk 😊

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Valószínű hogy JMD elveszítette a szupererejét ami a meccsenkénti playbookja volt, ráadásul Brady sem 38 már. Ez összeadódik. Lehet hogy ha BB átvenné JMD munkáját 2 meccs erejéig akkor jót tenne vele.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Brady 280 yard, 3 TD
Michel 60 yard
Edelman 100 yard, TD
Harry TD
Patriots 27–17
Wyatt
Bradynek még több is összejött, igaz a nagy része a garbage timeban. Ezért dobta be BoB a piros kendőt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..
Borzalom...Rossz nézni, megélni ezt a leépülést..😪
kyobalu
Nap vegen szamoljak a tyukokat..
topin
Ennyire optimista még Te se lehetsz..
kyobalu
A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..
topin
Hiába van Csapat, ha az O# vállalhatatlanul szarul játszik..Küszködhet a D+ST, ha az O#-ben minden szar, alig szerez pontokat. .Főleg Brady&JMD együtt..Látványos leépülés..Persze mutogathatunk a falra, sérülésekre, újonc elkapókra, ecetera, DE mi is látjuk, hogy ez lejtmenet..És rossz megélni, látni..😔
kyobalu
Hanyszor volt mar ez a mantra..te jo eg..elobb zugjunk ki,utana sirjunk..addig meg minek, mikor ezerszer osszekaptuk mar magunkat..tavaly is mki sirt, hogy a chiefs ellen idegenbe nem fogunk nyerni..
topin
Ez nem mantra..Ha nem látod a mutatott játék alapján akkor szemellenzős vagy! Mondjuk innen csak javulni lehet, úgyhogy bármilyen előrelépésnek örülök, de szerintem, és sokak szerint ez az elmúlt 10 év legimpotensebb támadójátéka a csapatnál..Amit rossz, bosszantó, sőt néha szomorú nézni! 😔 Az okokról vitatkozhatnánk reggelig..
De mindezek ellenére szurkolok, hogy jobb legyen.😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Aztan meg majdnem ezt a meccset is...(rohadtul nem erdemeltuk volna meg amugy, de tessek egy kb feladott meccset is majdnem a semmibol )
több mint 6 éve
Hát Djerekek beszélgethetünk mi itt a PO-ról, meg AFC döntőről, Superbowl-ról, DE ezzel az O#-el fölösleges nagy álmokat szőni..
kyobalu
topin
kyobalu
A napot atvitt ertelemben kell erteni, hiszen te is a szezonrol beszelsz..en is arra ertettem. Eleve nem vartam tul sokat a heti flu utan..kulon geppel ment a csapat negyede Houstonba, hogy ne fertozze a tobbit..azert ilyen allapotban nehez 100%-ot hozni..es nincs kulon O..meg D..csapat van. Ennel csak jobbak lehetunk..
topin
Hiába van Csapat, ha az O# vállalhatatlanul szarul játszik..Küszködhet a D+ST, ha az O#-ben minden szar, alig szerez pontokat. .Főleg Brady&JMD együtt..Látványos leépülés..Persze mutogathatunk a falra, sérülésekre, újonc elkapókra, ecetera, DE mi is látjuk, hogy ez lejtmenet..És rossz megélni, látni..😔
kyobalu
Hanyszor volt mar ez a mantra..te jo eg..elobb zugjunk ki,utana sirjunk..addig meg minek, mikor ezerszer osszekaptuk mar magunkat..tavaly is mki sirt, hogy a chiefs ellen idegenbe nem fogunk nyerni..
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
hát előzetesen ettől a meccstől nagyon sokat nem vártam az injury riportok után.... de azért ez az offense kritikán aluli. JMD is idén eléggé gyengus munkát tud felmutatni, az egyik legtöbbet puntoló csapat vagyunk...TE játék tök kuka. Harry-t látta valaki meccsen? (mert én kb csak az INT-nél) Brady és az elkapói nagyon nem találják az összhangot,így azért necces passz játékot produkálni 😕

Szerkesztette: manuszka86

több mint 6 éve
kyobalu
topin
kyobalu
topin

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Viszont Feri lehet maradhatna centerbe..Karesz pihenjen csak.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
kyobalu
topin
kyobalu
topin
Legyen így