NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Andrews hogy lett kapitány, ha IR-en van?Íme egy újabb áldozati bárány😊 Kikéri magának, siránkozik, majd teljes letámadás😊. Amúgy minek szólsz hozzá olyan dolgokhoz(AB , Steelers, Big Ben viszonya és a szakítás okai) ha fingod sincs róla és a hülyeségeid terjeszted ezzel kapcsolatban. mondjuk mindent elmond rólad és a fajtádról, hogy még a nevét sem vagy képes tisztességgel leírni.
A Pats szurkolók többsége - én is - inkább ambivalens, mint örül. A fickó játékosnak zseniális, embernek meg... Pedig nyilván igazad van, Brown tudja, hogy itt nincs irgalom, ha cirkuszol, repül mint korábban olyan sokan. Szerintem is be fog állni a sorba, Belichick és Brady tekintélye pedig nyilván hatni fog. (Ahogy Gordonra is hatott.) Ha lockerroom cancer lesz, akkor meg kiteszik a szűrét két perc alatt. (Kíváncsi vagyok, ezt a szerződése hogy szabályozza.)Komám, remekül lehoztad azt a Pats szurkolót aki miatt a többi csapat szimpatizánsai nem szeretik football golddigger választott népedet.Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDBezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
ZERO_L
peterk2005
Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.
Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.
De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it
Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁
ZERO_L
Gyanítom hogy a sértett önérzeted végett választottad anno azt a csapatot aki éppen akkor a csúcson volt, ha épp akkortájt a Bills hasít, akkor most őket védenéd könnyes szemekkel.
Aki nagymenő csapatot választ, szíveskedjék számolni azzal hogy nem mindenki ért egyet majd a sértett gyermekkori azonnali kielégülés-kényszerével. Ez sajnos ilyen.
Kaptatok ingyen egy olyan elkapót, aki bár emberileg egy sapka szar szintjén áll, a siker érdekében valószínűleg be fog állni a sorba. Nagyon akarja a jó számokat és a gyűrűt. Nem mellesleg képességeit tekintve top3 wr.
Fanyalgás helyett, illetve a többi szurkoló véleménye feletti hiszti helyett inkább örülj.
Mint egy normális szurkoló.
challenge_it
Az viszont már engedtessék meg, hogy ne tetszen sokaknak, nekem sem, hogy rögtön iderohan a többi csapat szurkolója sírni és a pocskondiázni, ráadásul azoknak, akiknek azon túl, hogy szurkolók, se közük nincs a történtekhez, se felelősségük nincs érte. Ráadásul amúgy tényleg álszent a szöveg, ha másik csapathoz igazolt volna, ott örömködne minden ottani szurkoló, mert AB minden emberi hibája ellenére komoly fegyver egy offense-ben.
Nyilván én is siránkoznék, ha az Évezred Irányítója beszúrja a csapat hátába a tőrt a felkészülés végén és lelép, miközben rövid pályafutása alatt érdemi eredményt vagy maradandót nem sikerült produkálnia, a sikert sikerre halmozó nagy rivális pedig már amúgy is tovább erősödött a nyáron, ezzel a lépéssel pedig döntő fölénybe kerül elvileg. (Bár tudjuk, hogy Bernard Pollard bármikor megváltoztatja egy mozdulattal az esélyeket.) Nyilván valószínűleg bennem is meglenne az irigység, akkor is, ha látnám, hogy egy Lamar Jackson vezette reménytelen szezon vár rám mint szurkolóra és a Pats egyre nagyobb léptekkel masíroz a 2019-es szezon playoffja felé. Megértem, hogy siker általában csak irigységet és ellenségességet szül, különösen Magyarországon. De szerintem ezért nem kellene a másik csapatot meg a szurkolóit pocskondiázni. Én sem járok át a Chiefs topicba véleményt mondani Hill hosszabbításáról, pedig ezerszer inkább Brownt látom szívesebben a csapatomban mint azt, aki a gyerekét veri és a kezét töri, vagy szimplán egy gyilkos, mint a nagy Ray Lewis.
Amúgy pedig ha Rapistberger nem alakítja a primadonnát és megadják a srácnak amit kér, szerintem most is a Steelersben kapná el a TD-ket. Az volt az igazi művészet, azt a hármast - Bell a harmadik - szétverni.
Burkus
Steelers fan
több mint 5 éve
Andrews hogy lett kapitány, ha IR-en van? A Pats szurkolók többsége - én is - inkább ambivalens, mint örül. A fickó játékosnak zseniális, embernek meg... Pedig nyilván igazad van, Brown tudja, hogy itt nincs irgalom, ha cirkuszol, repül mint korábban olyan sokan. Szerintem is be fog állni a sorba, Belichick és Brady tekintélye pedig nyilván hatni fog. (Ahogy Gordonra is hatott.) Ha lockerroom cancer lesz, akkor meg kiteszik a szűrét két perc alatt. (Kíváncsi vagyok, ezt a szerződése hogy szabályozza.)Komám, remekül lehoztad azt a Pats szurkolót aki miatt a többi csapat szimpatizánsai nem szeretik football golddigger választott népedet.Te nagyokos mikor írtam hogy tiltsák el?????A sok egybites haterből, hogy kihozta rögtön az állatot... már csak ezért megérte még ha 1 yardot se kap el egész szezonban 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDBezzeg a sokbites Pats fan. Tegnap még még szidja az NFL-t, hogy miért nem tiltja el a *csába Brownt amiatt amit csinál. Ma meg tapsol. Magadra ismersz, vagy magadra ismersz? 😀 😀
ZERO_L
peterk2005
Ha már ennyire hatalmas pofával írogatsz ide, akkor tudhatnád, hogy mondjuk elsők között írtam Gordon megszerzésénél mennyire nem tetszik a nyolcanhatodik utolsó esély amit az a srác megkap. De nem játszom a naiv hulyegyereket aki egy ilyen eset után elvarja hogy a liga tartson össze mert morálisan ez lenne a helyes. Ez a liga sosem erről szólt szóval aki most ezen felhaborodik az nem tudom mi a szart követett az utóbbi években.
Bmeg bárhova ment volna senki egy kurva szót nem szólna max röhögne hatalmasat, hogy a lockerroom cancernek még fizetnek, de ahogy a pats a befutó rögtön az egész meg volt előre tervezve... Igen szerintem anno a FB liveot is igazából BB wifijerol nyomta.
Szánalmas egy vergődés, amit lenyomtok, annyira ki vagytok éhezve az utálatra, hogy minden szarba beletudtok kapaszkodni, és csak hergelitek egymást. 😂Kíváncsian várom hova fogjátok kifuttatni, az első világháború kirobbanásánál azért ne álljatok meg, szerintem volt jó pár pecces azok között is akik Jézust keresztre feszitettek, de ide bökőt hogy a kígyó is pecces volt az Édenben.
De legalább jól megmutatkozik az igazi énetek, aztán ha vki ravilagit mennyire csak a zsigeri gyűlölet vezérel benneteket akkor nyilván az az első reakció, hogy hülye gópecces... Absolutely love it
Btw sikerült már kimosni a szádat vagy még mindig van a hányásnak egy kis utóíze??? 😁
ZERO_L
Gyanítom hogy a sértett önérzeted végett választottad anno azt a csapatot aki éppen akkor a csúcson volt, ha épp akkortájt a Bills hasít, akkor most őket védenéd könnyes szemekkel.
Aki nagymenő csapatot választ, szíveskedjék számolni azzal hogy nem mindenki ért egyet majd a sértett gyermekkori azonnali kielégülés-kényszerével. Ez sajnos ilyen.
Kaptatok ingyen egy olyan elkapót, aki bár emberileg egy sapka szar szintjén áll, a siker érdekében valószínűleg be fog állni a sorba. Nagyon akarja a jó számokat és a gyűrűt. Nem mellesleg képességeit tekintve top3 wr.
Fanyalgás helyett, illetve a többi szurkoló véleménye feletti hiszti helyett inkább örülj.
Mint egy normális szurkoló.
challenge_it
Az viszont már engedtessék meg, hogy ne tetszen sokaknak, nekem sem, hogy rögtön iderohan a többi csapat szurkolója sírni és a pocskondiázni, ráadásul azoknak, akiknek azon túl, hogy szurkolók, se közük nincs a történtekhez, se felelősségük nincs érte. Ráadásul amúgy tényleg álszent a szöveg, ha másik csapathoz igazolt volna, ott örömködne minden ottani szurkoló, mert AB minden emberi hibája ellenére komoly fegyver egy offense-ben.
Nyilván én is siránkoznék, ha az Évezred Irányítója beszúrja a csapat hátába a tőrt a felkészülés végén és lelép, miközben rövid pályafutása alatt érdemi eredményt vagy maradandót nem sikerült produkálnia, a sikert sikerre halmozó nagy rivális pedig már amúgy is tovább erősödött a nyáron, ezzel a lépéssel pedig döntő fölénybe kerül elvileg. (Bár tudjuk, hogy Bernard Pollard bármikor megváltoztatja egy mozdulattal az esélyeket.) Nyilván valószínűleg bennem is meglenne az irigység, akkor is, ha látnám, hogy egy Lamar Jackson vezette reménytelen szezon vár rám mint szurkolóra és a Pats egyre nagyobb léptekkel masíroz a 2019-es szezon playoffja felé. Megértem, hogy siker általában csak irigységet és ellenségességet szül, különösen Magyarországon. De szerintem ezért nem kellene a másik csapatot meg a szurkolóit pocskondiázni. Én sem járok át a Chiefs topicba véleményt mondani Hill hosszabbításáról, pedig ezerszer inkább Brownt látom szívesebben a csapatomban mint azt, aki a gyerekét veri és a kezét töri, vagy szimplán egy gyilkos, mint a nagy Ray Lewis.
Amúgy pedig ha Rapistberger nem alakítja a primadonnát és megadják a srácnak amit kér, szerintem most is a Steelersben kapná el a TD-ket. Az volt az igazi művészet, azt a hármast - Bell a harmadik - szétverni.
több mint 5 éve
Tampering.Ha bebizonyosodna, mi lenne a büntetése?
több mint 5 éve
Schefter tweetjei szerint (amihez pontos időt is nyugodtan lehetne állítani) öt az az ÖT óra telt el a kirúgás "hivatalos" bejelentése és a leigazolása között...Megjegyzem nem az az egybites gondolkodású aki felveti, hogy volt-e és elmondja mondjuk, hogy ez neki ha bármelyik csapat csinálja se tetszik. Esetleg mondjuk a BB múltja miatt előveszi , hogy lehetett korábban is már valami.
Aki erre ELSŐ FELINDULÁSBÓL benyögi a temperinget, azzal tényleg felesleges bármilyen párbeszédet folytatni, egy egyszerű egybites hater, thats it
Coltos moralizálás defletgate után külön fel tudja dobni a napomat... A Broncos még sosem nyúlt le játékost, aki már megegyezett egy csoport rivális klubbal, ilyenkor valahogy elsikkadnak ezek a kib*szott morális értékek... bezzeg a csunya pecc mindenkivel kib*szott, brühühühühühühü
ekkora képmutató embert jesus fuck
ZERO_L
Hanem aki rögtön csak annyit tud felfogni hogy mindenki egy bites hater és csak rinyál.
Patsben nem az a legidegesitobb hogy nyernek hanem hogy az ilyen egy bites gondolkodásúak önigazolást nyernek benne, hogy mi vagyunk a királyak ti meg csak az irigy haterek.
Amúgy kiváncsi leszek Brown hogy bírja majd ha nem ő kapja a legtöbb passzt. Kétlem hogy bírni fogja. Amúgy meg eleg csicska hogy New Englandbe menekült.
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
egyvalaki tutti rohadtul dolgozott augusztus végén:Az orvosi az csak a megegyezes utan jon, a szerzodes alairasa elott. Szoval a megegyezeshez nem kellett ot ora, az igazabol meglehet telefonon is ket perc alatt. Ezek feltetelezesek, de igazabol a mai modern vilagban pont, hogy ot ora alatt siman elintezhettek a bulit.StezValószínűleg így is volt. Kib*szták Brownt, Rosenhaus felvette a telefont, és nekiállt telefonálni. Hogy egyet-e vagy többet, azt nem tudjuk, de telefonált, és egymás kezébe csaptak. A deal aligha előzte meg ilyen értelemben a kirúgást.
De a tamperinghez nem kell szerződést kötni. Már az is tampering, ha Rosenhaus körbe telefonált még a kibaszás előtt. Elég, ha csak utalgatott, hogy "arra az esetre, ha.... akkor esetleg?....". Már ez is vaskos tampering. A Pats abba kötött bele a Cesario to Texans eset kapcsán, hogy a két fél beszélt egymással egy tulajdonosi meetingen. Hogy miről, azt nem is kellett tudni, elég volt az is, hogy érintkeztek egymással, látták őket együtt. Namost ha valaki azt hiszi, hogy előzetes telefonok nélkül Brown tűkön ülve várja, hogy kivágják, és győzelmi kört fut utána úgy, hogy egyetlen telefon se volt előtte, még csak érdeklődés szintjén sem, hát az tényleg naív.
Egyébként meg ez tényleg tökmindegy. Az FA piac eleje egy merő nagy tampering dömping. Tényleg mindenki ezt csinálja. Ebben tényleg csak kizárólag az a pikáns, hogy pár hónapja ugyanezt az idejét múlt tampering szabályt használta ki a Pats a Texans ellen, és most megfordult a kocka. Azt se kellett bizonyítani, ezt se kellene, ha a Raiders lépne. De nem fog (szerintem), mert azért a csapatok nem így mennek le kutyába. A haszonért mindent, de ha nincs belőle hasznuk (a Raiders mit nyerne, ha a Pats-t vagy Brownst megbüntetnék? semmit), akkor fölöslegesen nem cseszegetik a másikat.
peterk2005
Drew Rosenhaus
1. Shaddy, őt asszem 8 óra alatt adta el a Chiefsnek, de ez nem tampering ...
2. Tyrek Hillből kipréselte a plafont
3. Tonio, na ez tampering a javából, a többit hagyjuk is
Az RSR ügynökség a nap bármelyik szakában bármelyik FOval beszélhet, az ott játszó játékosa képviseletében. Valszeg a Coltsot is hívták, hogy van Hilton, persze az őzgerincű GM biztos lecsapta, mer kicsipte a herpesz a hívástól, attól persze nem korpásodott a haja, hogy majd két évig összevissza hazudoztak Luckról, mer ők a becsület lovagjai, szóva hagyjuk...
jött a sántakutya azt megbaszta a pedigrét, nincs itt semmi látnivaló
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Orulok, ha segithettem, bar azert megkerdojelezhetoek a szavaim, ki tudja, nem a CTE beszel-e belolem.En csak szimplan fasz vagyok.Ez a legőszintébb hozzászólásod 34 621 hsz után.
Stez
FinoDaLungovillagio
több mint 5 éve
szerintem már tanulgatja régebb óta a playbookot 😀Hat igen, lesz 1 hete h megtanulja a playbookot. Papiron elit, ideje lesz h goreny viselkedese utan palyan is bizonyitson.Ha már ez a takony itt rontja a levegőt,sokkal jobban örülnék,ha legalább arról beszélnétek ,hogy szerkezetileg hogy építhető be Voldemort (én ki nem mondom a nevét) a csapatba,milyen szerepet kaphat? Nekem ez kicsit sok dudás egy csárdában dolognak tűnik,főleg hogy úgy tűnt,hogy a futójáték,RB passzok továbbra is nagy szerepet játszanak majd.Hogyan építesz be egy Top3 WRt a csapatba? Mondjuk simán kezdeted és ennyi. Egy kicseszett elit. A többit megoldja.
kolok1972
Chargers LT
Beki
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Három oldalt elolvastam, sajnos a negyedikre már nem marad idő, de gondolom elértünk már az összes dolog konklúziójához, így én most továbblépnék ezen.Én nem kedveltem ezt az egész holt szezonos marhaságot, próbáltam nem is követni, remélem, ha már ennek ellenére idejött, akkor itt beáll a sorba és nem bassza szét az öltözőt és meghal majd a pályán.
Az idehozatalát azért sem értettem, mert ott van Gordon, Thomas és Edelman, majd visszatér Harry, ott van még Dorsett és Meyers, ez így is a liga egyik legerősebb sora. Ha tavaly az év végén megszerezzük a rájátszásra (igen, ilyet nem lehet, de nem ez a lényeg), azt megértem, mert nem volt elkapónk egyáltalán Edelmanen kívül. Most egy elit sorba érkezett még egy ilyen ember, ez nekem kicsit feleslegesnek tűnik.
Az biztos, hogy innentől a 11 a fix felállás, kb 2007 lesz, ha csak a képességeket nézzük, akkor Gordon és AB is top 5 elkapó a ligában, Edelman pedig az egyik legjobb slot (aki messze nem csak slot, de ilyen szélső elkapók mellett nem kell neki kint lennie feltétlenül), ehhez jön majd néhány TE-TD néhány száz yarddal, meg futkorászási is lesz remélem ezerrel azért.
Szerintem ez semmit nem változtatott igazából az esélyeken. Eddig is a Pats volt a legesélyesebb az AFC-ben, kicsivel mögötte a Chiefs és a Chargers, most is így maradt, szerintem nem nőtt a difi ezzel a lépéssel.
Ettől még, ha rendben lesz fejben, és nem bassza szét az öltözőt, rengeteget adhat hozzá nyilván a csapathoz. Szerintem nem volt rá szükség, BB szerint igen, hozott már meg jobb döntéseket, mint én, itt pedig még azt sem lehet mondani, hogy a képességek miatt kérdőjel lehetne.
Nem szép a sztori, de szerintem itt egyik szurkoló sem tehet erről, úgyhogy nézzük a Steelers elleni meccset inkább
Mi lettünk Thanos a többiek meg a Bosszúállók...Eddig is így volt, nem tudom, látod-e az aláírásom meg a fenti képet^^
ThundersNFL
több mint 5 éve
En csak szimplan fasz vagyok.Ez a legőszintébb hozzászólásod 34 621 hsz után.
Stez
több mint 5 éve
Az orvosi az csak a megegyezes utan jon, a szerzodes alairasa elott. Szoval a megegyezeshez nem kellett ot ora, az igazabol meglehet telefonon is ket perc alatt. Ezek feltetelezesek, de igazabol a mai modern vilagban pont, hogy ot ora alatt siman elintezhettek a bulit.StezValószínűleg így is volt. Kib*szták Brownt, Rosenhaus felvette a telefont, és nekiállt telefonálni. Hogy egyet-e vagy többet, azt nem tudjuk, de telefonált, és egymás kezébe csaptak. A deal aligha előzte meg ilyen értelemben a kirúgást.
De a tamperinghez nem kell szerződést kötni. Már az is tampering, ha Rosenhaus körbe telefonált még a kibaszás előtt. Elég, ha csak utalgatott, hogy "arra az esetre, ha.... akkor esetleg?....". Már ez is vaskos tampering. A Pats abba kötött bele a Cesario to Texans eset kapcsán, hogy a két fél beszélt egymással egy tulajdonosi meetingen. Hogy miről, azt nem is kellett tudni, elég volt az is, hogy érintkeztek egymással, látták őket együtt. Namost ha valaki azt hiszi, hogy előzetes telefonok nélkül Brown tűkön ülve várja, hogy kivágják, és győzelmi kört fut utána úgy, hogy egyetlen telefon se volt előtte, még csak érdeklődés szintjén sem, hát az tényleg naív.
Egyébként meg ez tényleg tökmindegy. Az FA piac eleje egy merő nagy tampering dömping. Tényleg mindenki ezt csinálja. Ebben tényleg csak kizárólag az a pikáns, hogy pár hónapja ugyanezt az idejét múlt tampering szabályt használta ki a Pats a Texans ellen, és most megfordult a kocka. Azt se kellett bizonyítani, ezt se kellene, ha a Raiders lépne. De nem fog (szerintem), mert azért a csapatok nem így mennek le kutyába. A haszonért mindent, de ha nincs belőle hasznuk (a Raiders mit nyerne, ha a Pats-t vagy Brownst megbüntetnék? semmit), akkor fölöslegesen nem cseszegetik a másikat.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Igy van. Meg a szerzodes iras nem ugy nez ki, hogy a GM embere leul a gep ele es elkezdi begepelni nullarol, hanem gondolom vannak panelek amikben at kell irni a szamokat, vagy kivenni/betenni komplett reszeket. De az is lehet, hogy napokkal ezelott elkeszitettek egy piszkozatot, amikor mar mi a fotelbol is sejthettuk, hogy AB szenaja kifele all a csapatbol. Bele lehet gondolni sok mindent a dologba, de ezeken felesleges rugozni. Szerintem meg csak szemelyesen ott sem kellett lennie Rosenhausnak vagy AB-nek a szerzodes alairasahoz.Az orvosi az csak a megegyezes utan jon, a szerzodes alairasa elott. Szoval a megegyezeshez nem kellett ot ora, az igazabol meglehet telefonon is ket perc alatt. Ezek feltetelezesek, de igazabol a mai modern vilagban pont, hogy ot ora alatt siman elintezhettek a bulit.Schefter tweetjei szerint (amihez pontos időt is nyugodtan lehetne állítani) öt az az ÖT óra telt el a kirúgás "hivatalos" bejelentése és a leigazolása között...igen. 5 óra elég arra, hogy Kaliforniából Bostonba repülj, átess az orvosin és aláírj egy 15 millió dolláros szerződést, ami ellentétben a te lakásbérleti szerződésedtől nem 1 oldalas faeke.
Aki erre ELSŐ FELINDULÁSBÓL benyögi a temperinget, azzal tényleg felesleges bármilyen párbeszédet folytatni, egy egyszerű egybites hater, thats it
Coltos moralizálás defletgate után külön fel tudja dobni a napomat... A Broncos még sosem nyúlt le játékost, aki már megegyezett egy csoport rivális klubbal, ilyenkor valahogy elsikkadnak ezek a kib*szott morális értékek... bezzeg a csunya pecc mindenkivel kib*szott, brühühühühühühü
ZERO_L
Aki erre azt mondja, hogy nem tampering gyanús, azzal tényleg felesleges bármilyen párbeszédet folytatni, mert egy egyszerű egybites fasz.
Amadeus
Raadasul ala is irhatta a szerzodest orvosi nelkul, mivel ha nem megy at a fizikain, akkor a megallapodas automatikusan ervenytelen, es erre tuti van zaradek is a szerzodesben.
Stez
több mint 5 éve
En csak szimplan fasz vagyok.
több mint 5 éve
Talán nézd meg mi volt Davis-LAL kapcsolatban és kicsit átértékeled a tempering fogalmát...Schefter tweetjei szerint (amihez pontos időt is nyugodtan lehetne állítani) öt az az ÖT óra telt el a kirúgás "hivatalos" bejelentése és a leigazolása között...igen. 5 óra elég arra, hogy Kaliforniából Bostonba repülj, átess az orvosin és aláírj egy 15 millió dolláros szerződést, ami ellentétben a te lakásbérleti szerződésedtől nem 1 oldalas faeke.
ZERO_L
Aki erre azt mondja, hogy nem tampering gyanús, azzal tényleg felesleges bármilyen párbeszédet folytatni, mert egy egyszerű egybites fasz.
Amadeus
a többit Stez leírta, de biztos ő is egybites pecces fasz (csak jól titkolja)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Az orvosi az csak a megegyezes utan jon, a szerzodes alairasa elott. Szoval a megegyezeshez nem kellett ot ora, az igazabol meglehet telefonon is ket perc alatt. Ezek feltetelezesek, de igazabol a mai modern vilagban pont, hogy ot ora alatt siman elintezhettek a bulit.Schefter tweetjei szerint (amihez pontos időt is nyugodtan lehetne állítani) öt az az ÖT óra telt el a kirúgás "hivatalos" bejelentése és a leigazolása között...igen. 5 óra elég arra, hogy Kaliforniából Bostonba repülj, átess az orvosin és aláírj egy 15 millió dolláros szerződést, ami ellentétben a te lakásbérleti szerződésedtől nem 1 oldalas faeke.
ZERO_L
Amadeus
Raadasul ala is irhatta a szerzodest orvosi nelkul, mivel ha nem megy at a fizikain, akkor a megallapodas automatikusan ervenytelen, es erre tuti van zaradek is a szerzodesben.
több mint 5 éve
Inkább nézzük estére az Ázsia Expressz 2-őt és szakadjunk már ettől a Brown témától 😎😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Schefter tweetjei szerint (amihez pontos időt is nyugodtan lehetne állítani) öt az az ÖT óra telt el a kirúgás "hivatalos" bejelentése és a leigazolása között...igen. 5 óra elég arra, hogy Kaliforniából Bostonba repülj, átess az orvosin és aláírj egy 15 millió dolláros szerződést, ami ellentétben a te lakásbérleti szerződésedtől nem 1 oldalas faeke.
ZERO_L
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
- A "csak"-ot sosem állítottam. A tényekre tudok reagálni, a tény pedig az, hogy itt kötött ki. Ha a Broncosban kötött volna ki (ott is sugdolózták), akkor most ott lennék.hát nekem ez a commented eléggé úgy jöt át mintha csak a Patriotsra lenne kihegyezve:
peterk2005
Legalább ilyenkor lehetne egy pici összezárás a ligában. És igen, zavar, hogy megint pont a Pats az aki "olyan jól van vezetve", hogy nem zár össze a többivel.de igazad van lépjünk tovább
peterk2005
több mint 5 éve
Schefter tweetjei szerint (amihez pontos időt is nyugodtan lehetne állítani) öt az az ÖT óra telt el a kirúgás "hivatalos" bejelentése és a leigazolása között... Aki erre ELSŐ FELINDULÁSBÓL benyögi a temperinget, azzal tényleg felesleges bármilyen párbeszédet folytatni, egy egyszerű egybites hater, thats it
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
- AB egy görény szemétláda f@szkalap /ha bármi befolyásom lenne a csapatra még Massachusetts államba sem engedném be/ ez tiszta sor- Örülük, hogy egyetértünk.
- igen ha játszik és jól játszik akkor nagyon sokan fogják éljenezni, ezen nem tudsz változtatni ilyenek az emberek
- az előző két dolog hogy kapcsolódik ahhoz hogy az első kommented alapján szerinted csak a Patriots volt hajlandó leigazolni az egész ligában, tehát BB kibaszott a többi csapattal akik ismét csak szerinted összezártak volna hogy AB többet ne játszhasson
Cuchulain82
- Igen, tisztában vagyok vele. Az "ilyen a világból" nem kérek. Tudom, hogy ilyen. Ettől még leírom, hogy nem tetszik. Ahogy azt is le szoktam, ha valami tetszik.
- A "csak"-ot sosem állítottam. A tényekre tudok reagálni, a tény pedig az, hogy itt kötött ki. Ha a Broncosban kötött volna ki (ott is sugdolózták), akkor most ott lennék.
A sztoriban nálam a Brown szál a kulcs. Morálisan is (ezt a fajta direkt manipulációt rendkívül megvetem), és a készülő új CBA miatt is. Azt szreretném látni, hogy a játékosok (elsősorban a rookie-k, meg a college játékosok, de a sztárok is) mozgástere nőjön. A pénzük pedig garantált legyen, mert megérdemlik. Minden ilyen Brown eset csak aduászt ad a tulajok kezébe a tárgyalásokon, hogy miért ne menjenek ebbe bele.
A Pats szál mellékszál. Amikor Brown-ról először leírtam, hogy nem tetszik amit művelt - a Patset meg sem említettem -, rögtön elsőre megkaptam, hogy csak azért sírok, mert a Patsről van szó. Azóta is minden postban ezt tologatjuk el-vissza. Igen, a Pats egy ideje a bögyömben van. Megvan rá az okom, hogy miért. Egy Colts fannak önmagában a McDaniels sztori is elég lenne, gondolom ezt elfogadod. Ahogy én is elfogadom, ha valaki még most is fúj a Coltsra a deflategate miatt.
Ugyanakkor unom már, hogy minden téma ide fut ki. Tudok úgy Pats meccset nézni, hogy nem köpködöm McDanielst a képernyőn. El tudok vonatkoztatni attól, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek. Tudom azt mondani Gordon leigazolására, hogy egy ügyes művelet volt. Sőt ha bejön, még örülni is fogok neki, mert kihúztak egy embert a sz*rból. Ha Brownt simán kirúgta volna a Raiders - úgy, hogy az nincs így megkomponálva -, a Pats felszedi, akkor azt mondom ügyesek. Még csak nem is bántam volna, mert idén a Colts kiszállt a SB runból, minket nem érint egy rivális erősödése, aligha leszünk versenyben. Az meg nekem mindegy, hogy Chiefs vagy Pats, mert a Chiefs se szimpibb mostanság a Hill deal miatt. Lezárhatnánk ezt a szálat?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szerintem az is benne van, hogy Belichick-ek nem csak akkor vettek fel Rosenhaussal a kapcsolatot, amikor kijott a hir, hogy Brown FA, de abban is biztos vagyok, hogy ezesetben masik 8-10GM is odacsorgott mar. Rosenhaus pedig beszelt Brown-al, hogy nagyon kifele all a szenad, x csapatok erdeklodnek, mit szeretnel? Nem tudjuk mi tortent, lehet, hogy teljesen mas mint ez, de szerintem hatalmas kepmutatas azt hinni, hogy kizarolag a Patriots probalta megszerezni. Jo ajanlatot kapott, gyurure is eselye van, jo hogy ezt valasztotta. Brown szerintem tenyleg nem akart Raider lenni, FA akart lenni, hogy az o kezeben legyen a dontes, erre utalnak a tweetjei is, igy pedig ezt megkapta, persze nem valami jofej modon. De ez is csak feltetelezes, mint minden mas a sztoriban.
több mint 5 éve
bogjosi
1 501
A helyzet az, hogy ha nem vagy képes nézőpontot váltani, -márpedig itt a legnagyobb látkép az a csapat, a csapat és a csapat - akkor nem is akarod megérteni a történéseket. És itt pont nem a csapatokról van szó, hanem a játékosról, akit ideoda el lehet csencselni mindenféle beleegyzés nélkül, tényleg nézzétek meg a játékos reakiókat a twitteren vagy az instán, hátha ráébreszt valamire.+1
Tehát a történet: AB kihúzza a gyufát a Steelersnél, érzékelve, hogy a Steelers WR talent devlopment folyamtosan önti ki a kihívókat, így a 19es szezonban a hegemóniának annyi, s a Steelersnek nincs nagy capje szóval, ha nem pótolhatatlan, akkor Colbert bácsi nem fog évenként átstuktúrálni, s így nem lesz guba. Tehát először kéri a Steelerst, hogy engedjék el a szerződéséből, aztán kényszeríteni akarja, vagy olyan lehetetlen helyzetbe hozni, hogy kivágják. Ez nem sikerül, mer a Raiders ad érte valamit, s feltehetőleg egy kis büntetés jelleggel a Steelers nagy áron de megszabadul tőle, de nem szabadítja fel. A farkastörvények alapján biztos rengeteg érdeklődő volt egy Top receiverért, de senki se akart biznict a Steelerssze, hátha addig fajul a dolog, hogy ingyen is megoldható, akkor minek adnának érte picket.
AB go to Oakland, nem tudom pontosan a sztorit, de Davis nincs könnyű anyagi helyzetben, folyamatosan a liga által utalt pénzre van szorulva, ami meg saját zsebből megy, azt elvisz Gruden meg Mayock. Szóval instant money barátunk nem érzi teljes bizonyosságban az egzisztenciáját, mozgástere minimális. Csinál magának egy kis teret, majd kéri a Raiderst, hogy engedjék el, mivel a Raiders FO azt érzékeli, hogy a nullához konvergál az érték, és ingyen ki tud ugrani a szerződésből, így felszabadítja Brownt. Aztán a farkastörvényeknek megfelelően a gödör alján hemzseg a falka.
postscription:
Belicheknek régóta fáj a foga egy Steeler nevelésű wr-re, anno Sandersre is elsőként adott offert, valószínű márciusban is telefonált Pittsburghbe, de azt a választ kapta, hogy előbb adják a Billsnek, mint neki.
Rosenhaus volt ugye Gronk ügynöke is, vagy lehet most is, így tudja biztosítani Instant Money, hogy hozzá jut a pénzéhez.
Taylor Lewan kérte, hogy AB arra fele menet ugyorjon be Nashvillbe hozzá, úgyhogy lehet hétfőre lesz HoF LT is. 😉
sutianap
ugyanezt akartam megfogalmazni [lásd: Seymour csere, más apropóból Collins csere Brownsba, vagy NBA-ben, DeRozan esete, vagy mikor twitterről tudja meg a játékos, hogy elcserélték..] trade esetén a játékos ki van szolgáltatva a csapatának (most hagyjuk a körülményeket, amik oda vezetnek, hogy trade lesz..]...akkor senki nem nézi a játékos érdekét...it is what it is.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Valaki elmagyarázná nekem, hogy most a Pats a konteó szerint mit csinált undorítóan?A Texansnak emiatt a baromság miatt nincs most GM-je. Ha baromságnak gondolod a szabályt, akkor ne érzékenykedj akkor se, ha nálad tamperelgetnek.
(én max annyit látok, hogy AB ügynöke megkereste őket, hogy akarják-e a srácot, ha a Raiders kiteszi, ők meg mondták, hogy persze, amivel viszont nem értem mi a probléma, oké tampering, de azt a szabályt mindenki megsérti úgyis, hisz eleve baromság)
Jughead
(Ebből egyébként Demeshek pár év múlva lehet, hogy csinálhat egy jó kis "what if..." videót. Feltéve, hogy Lawrence Miamiban köt ki 😊 Mi van, ha Cesarionak sikerült volna Houstonba mennie, és akkor a Texans nem ad 2 első kört a Pats divíziójában játszó Miaminak, amelyik ebből tudta megszerezni Lawrence-t, pont abban az évben amikor Brady visszavonult.. 😊 )
több mint 5 éve
A helyzet az, hogy ha nem vagy képes nézőpontot váltani, -márpedig itt a legnagyobb látkép az a csapat, a csapat és a csapat - akkor nem is akarod megérteni a történéseket. És itt pont nem a csapatokról van szó, hanem a játékosról, akit ideoda el lehet csencselni mindenféle beleegyzés nélkül, tényleg nézzétek meg a játékos reakiókat a twitteren vagy az instán, hátha ráébreszt valamire.Tehát a történet: AB kihúzza a gyufát a Steelersnél, érzékelve, hogy a Steelers WR talent devlopment folyamtosan önti ki a kihívókat, így a 19es szezonban a hegemóniának annyi, s a Steelersnek nincs nagy capje szóval, ha nem pótolhatatlan, akkor Colbert bácsi nem fog évenként átstuktúrálni, s így nem lesz guba. Tehát először kéri a Steelerst, hogy engedjék el a szerződéséből, aztán kényszeríteni akarja, vagy olyan lehetetlen helyzetbe hozni, hogy kivágják. Ez nem sikerül, mer a Raiders ad érte valamit, s feltehetőleg egy kis büntetés jelleggel a Steelers nagy áron de megszabadul tőle, de nem szabadítja fel. A farkastörvények alapján biztos rengeteg érdeklődő volt egy Top receiverért, de senki se akart biznict a Steelerssze, hátha addig fajul a dolog, hogy ingyen is megoldható, akkor minek adnának érte picket.
AB go to Oakland, nem tudom pontosan a sztorit, de Davis nincs könnyű anyagi helyzetben, folyamatosan a liga által utalt pénzre van szorulva, ami meg saját zsebből megy, azt elvisz Gruden meg Mayock. Szóval instant money barátunk nem érzi teljes bizonyosságban az egzisztenciáját, mozgástere minimális. Csinál magának egy kis teret, majd kéri a Raiderst, hogy engedjék el, mivel a Raiders FO azt érzékeli, hogy a nullához konvergál az érték, és ingyen ki tud ugrani a szerződésből, így felszabadítja Brownt. Aztán a farkastörvényeknek megfelelően a gödör alján hemzseg a falka.
postscription:
Belicheknek régóta fáj a foga egy Steelers nevelésű wr-re, anno Sandersre is elsőként adott offert, valószínű márciusban is telefonált Pittsburghbe, de azt a választ kapta, hogy előbb adják a Billsnek, mint neki.
Rosenhaus volt ugye Gronk ügynöke is, vagy lehet most is, így tudja biztosítani Instant Money, hogy hozzá jut a pénzéhez.
Taylor Lewan kérte, hogy AB arra fele menet ugorjon be Nashvillebe hozzá, úgyhogy lehet hétfőre lesz HoF LT is. 😉
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
nézd tisztázzunk pár dolgot:Nem tudom. De azt tudom, hogy ha a Denver igazolta volna le, akkor most ott irnám le, hogy le Elway-el. De nem ők tették. A többi - hogy a Pats az elmúlt 1-2 évben több ilyen nemszeretem sztorinak is részese volt - pedig történelem. Ez van.A Patriots meg ismét hozta magát. Nekem már sok az utóbbi pár év "különlegességeiből". A Patsnek sikerült az utóbbi időkben jól kibasznia a Coltssal, Texanssal, most a Raiderssel. Nem érdekel, hogy nem tiszták az edzőkeringő szabályai, hogy nem egyértelmű mi a tampering és mi nem. Az eredmény az, hogy két csapat megszopta. Most meg az van, hogy egy olyan játékost öleltek keblükre, aki éppen ordas módon átverte a volt csapatát. Nem egy közveszélyes hülyét, nem egy narkóst, nem egy leszálló ágba került vén veteránt. Hanem egy gennyes faszkalapot, aki direkt baszott ki a csapatával. Legalább ilyenkor lehetne egy pici összezárás a ligában. És igen, zavar, hogy megint pont a Pats az aki "olyan jól van vezetve", hogy nem zár össze a többivel. Ez nekem sok így együtt most már. És az vesse rám az első követ a Pats fanok közül, akinek könnyen sikerül lekattannia a deflategate-ről. Mert ugye, hogy tud fájni, ha a szopóroller rosszabbik vége jut? Hát bizony tud. És nem fogadom el, hogy ez a normális, lapozzunk.gondolom 100%ig biztos forrásból tudod hogy a többi 30 csapat nem igazolta volna le AB-t csak a New England volt a rossz, csúnya, szemét csapat ami jól kiszúrt a többiekkel, remélem ezt azért te sem hiszed el
peterk2005
ettől függetlenül még mindig nem tetszik ez a húzás
Cuchulain82
Egyébként én elég naív, jóhiszemű vagyok általában. Ha két napja azt mondod nekem, hogy Brown az egészet megjátszotta, kitalálta, nevettem volna rajta. Nem hiszem el. De baszki, a tegnapi Rosenhaus interjú, majd a Brown videó után mi mást gondoljon az ember? Még a látszatát se akarták elkerülni. Brown 24 órával korábban ott állt a reljes Raiders roster előtt és könnyes szemmel kért bocsánatot a kavarásaiért. Aztán néhány órára rá képes kirakni egy videót amiben örömtáncot lejt amiatt, hogy sikerült megszabadulnia ugyanazoktól, akik előtt pár órával korábban a könnyes színjátékot eljátszotta. Ez milyen már?
A bizniszben előfordul az ilyesmi, de ott egy ilyen után legfeljebb vesz egy yachtot és eltűnik a bermudákra ünnepelni szép csendben az illető. Legalább nincs a szemed előtt. De ezt a faszit tömegek fogják éljenezni ha elkap egy TD-t pár hét múlva. Az mindegy is, hogy milyen mezben. Nem faramuci a világ?
peterk2005
- AB egy görény szemétláda f@szkalap /ha bármi befolyásom lenne a csapatra még Massachusetts államba sem engedném be/ ez tiszta sor
- igen ha játszik és jól játszik akkor nagyon sokan fogják éljenezni, ezen nem tudsz változtatni ilyenek az emberek
- az előző két dolog hogy kapcsolódik ahhoz hogy az első kommented alapján szerinted csak a Patriots volt hajlandó leigazolni az egész ligában, tehát BB kibaszott a többi csapattal akik ismét csak szerinted összezártak volna hogy AB többet ne játszhasson
több mint 5 éve
Gordon sztorija nekem hatalmas pozitivum, ha sikerul legyoznie a betegseget es kamatoztatni a tehetseget. Ebben a Patriots segit neki, ahogy a tobbi csapat is megtehette volna, amikor ki volt vagva.A balhé részre reagálva:nem hiszem. BB erőskezű meg szigorú, de van az az érték, amiért hajlandó beáldozni az elveit. Pl Gordon.PEEtörGordont ebbe ne keverjük bele, az teljesen más ügy. Ő nem baszott ki senkivel, nem játszotta ki a szerződését, hanem egyszerűen egy szerencsétlen junkie. Aki már senkinek sem kellett. Ha belőle játékost tudnak csinálni és ki tudják rántani a gödörből, akkor az éppenséggel jó pont.
peterk2005