New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
De ha így marad sincs semmi, akkor lezárult egy éra ami mindenképp lezárult volna egyszer
topin
Azért tudat alatt téged is levitt az örvény... 😀 😀

Ha nem változna semmi O# téren és a PO-ban one&done-t tolunk vagy még azt sem, akkor a köv TC-re már úgy fordulunk rá, hogy Stidhamnek ki/meg kéne szorítania Brady-t???? Cmon man...

Egy gyengébb(=nincs vagy csak egy PO win) szezon után temetni a kecskét ugyan olyan hülyeség mint rosszabb meccs/periódus után. Azért legalább várjunk már két egymást követő gyengébb szezont, mielőtt itt bármiféle éra lezárultáról kezdenénk el beszélgetni

Elvileg "teljes fegyverzetben" voltunk, játszott az összes futó, mind a négy elkapó, két TE, a fal szélén Wynn és Cannon meg a két first class guard. És 3 pontot csináltak három negyed alatt.
Burkus
Talán még példa sem volt ilyesmire, hogy egy csapat két külön géppel megy a meccsre, mert olyan állapotban vannak a játékosai..
topin
Persze, mert nincs még egy franchise, ami két repülőt is tulajdonában tudna... ha a nyújorki zűdeket is ide vesszük akkor hármat
| (twitterről loptam 😀) |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
A kulcsfontosságú sérülést nem erre a meccsre értettem, hanem úgy, hogy nincs IR-en senki mondjuk a felsorolt 4-esből, nem hagyott ki meccseket, ilyesmik, nem volt olyan veszteség, mint mondjuk Watt, ha már a Texans példánál maradunk. 😊
somoskovig
Akkor viszont nem értem..azt mondod nem szokott megverni minket ekkor contender csapat..Most a Houston megvert, de már sose tudjuk meg, mennyire befolyásolta a heti betegség a D teljesítményét, mi lett volna ha egészségesen jövünk..és azért ne általánosítsunk egy ilyen külső körülmény által meghatározott meccs kapcsán. Szerintem semmi nem következik belőle..sőt ha kikapunk a Chiefstől, abból se..az a csapat bárki ellen nyer, nem meglepetés. Ha kikapunk a Billstől, akkor már elő lehet venni a csapatot..a másik két meccsről ne is beszéljünk, ha nem nyerjük őket, akkor valóban lefőtt a kávé..

Ami engem jobban érdekelne, az hogy mit gondolt BB amikor nem kérte a büntit a Texans első kísérleténél 35 yardon. Az ugye FG range, 52 yardos rúgás lesz, ha nem sackelünk vagy nem lesz szabálytalanság a támadóknál. BoB egyből be is hívta a mélységi passzt, hiszen harmadikra még mindig tudnak faragni a biztosabb FG kísérlethez. 14-3 az állás a 3.negyedben vagyunk..tehát nem az van, hogy pörög az óra, ha kérjük a büntit és ezzel kifutunk az időből, ha egy újabb down 40 másodperce ég el. Nyilván nem következik a döntéséből, hogy TD-t kell kapni belőle, pláne két egymást követő passzból is ugyanazt beszipkázva zero coverage mellett. De nekem furcsa döntés volt..
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Bocsánat, ha a mérce nem a pozitív szezon vagy a PO-ba jutás és szerintem ezzel nem csak mi szurkolók vagyunk így.
Szomorú leszek, ha nem lesz AFC-döntő vagy SB, de ez a csapat jelenleg nem elég komplex, kérdés mit lehet 4 meccs alatt tenni, formát időzíteni.
Solymi
Azt azért tudod ugye, hogy a főcsopi döntőhöz mindössze egy playoff meccset kell nyernünk a jelek szerint, azt is a Gillette-ben?
topin
Jelenleg igen.
Az elkövetkezendő 4 meccsből 1-et bukhatunk a KC vagy Bills ellen, különben nincs kiemelés.
A mostani meccs nem nézett ki jól, jobb esetben be lehet annak tudni, hogy a fél csapat betegséggel küzdött és a Texans is felszívta magát.

Van mit javítani, meglátjuk mi lesz.
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Szóval lehet, hogy neked az én mentalitásom fura, szerintem viszont az a fura amikor valaki nem a tények alapján alkot véleményt, hanem a vágyai és az elképzelései alapján.

Úgyhogy én próbálok a realitás talaján maradni, te meg tapsikolhatsz büszkén.
zinedine5
Tény és realitás:
Newhouse a legrosszabb LT volt kb..arrafelé nem tudtunk se futni és nyomás is jött
Karras középen volt szar passzblokkban
Mason és Cannon sérültek, betegek többnyire..

A fal miatt nem ment a futás, amivel tavaly meneteltünk a playoffban..tehát egy falnyira vagyunk ettől (meg nyilván egy Gronk, Allen duóra)

Passzjátékban Edelman,Dorsett,Olszewski volt a felhozatal a középszakaszban,,ráadásul Dorsett sérülten. MEyers egy UDFA jött mentesíteni..látjuk, hogy útvonal problémái vannak..Harry nem volt és droppokkal szállt be, Sanu lesérült.

JMD is aggályos, de nyilván ők tudják miért..

melyiken nem lehet változtatni? melyiken nem javít ha egészségesek lesznek?

Ezek a tények, és nem hiszem hogy vágyálom lenne egynek, vagy akár mindnek a javulása..hiszen egymásra hatnak.
topin
A tény az, hogy most 10-2-vel áll a csapat. Tény, hogy az utolsó 4 meccs 2-2. Tény, hogy a 10 győztes meccsünkből 2 volt pozitív mérlegű csapat ellen, a négy pozitív mérlegű ellen 2-2. Tény, hogy pozitív mérlegű csapatot szeptember végén vertünk utoljára. Tény, hogy ilyen meccseken TB 18 TD-t adott. 12 meccsen 18 TD. (Ebben nyilván a tegnapi garbage time is benne van, bár ez eléggé szubjektív kiszólás.)

Szóval elég sok minden lehet tény, de az, hogy Newhouse a legrosszabb LT, meg, hogy JMD aggályos, vagy a fal miatt nem ment a futás, ezek nem tények, ez a véleményed
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 118 — Chiefs GM
Mindezt úgy, hogy a D-ben nincs kulcsfontosságú sérült, és most már az O is teljes létszámban van.

Ettől még Foxboroughban egy meccsen a Sötét Nagyúr vezetésével bárki ellen esélyesek vagytok, de nem 80-20-ra mondjuk, hanem 60-40-re, és utána már idegenbe kell menni akkor is, ha megvan a 2.seed.
somoskovig
Hát nálam az sérüléssel egyenértékű, ha a csapat magja olyan szinten van egészségügyileg egész héten, hogy külön géppel kell utazni, nehogy megfertőzzenek még másokat is..(van Noy, HT, Gilmore, Collins..előbbi konkrétan maszkban közlekedett) meg hogy Cannon a meccs alatt többször be kell menjen (hányás-hasmenés a jó ég tudja mi) az öltözőbe..attól mert a pályán voltak, egyáltalán nem volt közel sem 100%-os ez a védelem. Sajnos.topin
A kulcsfontosságú sérülést nem erre a meccsre értettem, hanem úgy, hogy nincs IR-en senki mondjuk a felsorolt 4-esből, nem hagyott ki meccseket, ilyesmik, nem volt olyan veszteség, mint mondjuk Watt, ha már a Texans példánál maradunk. 😊

több mint 6 éve
Szóval lehet, hogy neked az én mentalitásom fura, szerintem viszont az a fura amikor valaki nem a tények alapján alkot véleményt, hanem a vágyai és az elképzelései alapján.

zinedine5
Tény és realitás:
Newhouse a legrosszabb LT volt kb..arrafelé nem tudtunk se futni és nyomás is jött
Karras középen volt szar passzblokkban
Mason és Cannon sérültek, betegek többnyire..

A fal miatt nem ment a futás, amivel tavaly meneteltünk a playoffban..tehát egy falnyira vagyunk ettől (meg nyilván egy Gronk, Allen duóra)

Passzjátékban Edelman,Dorsett,Olszewski volt a felhozatal a középszakaszban,,ráadásul Dorsett sérülten. MEyers egy UDFA jött mentesíteni..látjuk, hogy útvonal problémái vannak..Harry nem volt és droppokkal szállt be, Sanu lesérült.

JMD is aggályos, de nyilván ők tudják miért..

melyiken nem lehet változtatni? melyiken nem javít ha egészségesek lesznek?

Ezek a tények, és nem hiszem hogy vágyálom lenne egynek, vagy akár mindnek a javulása..hiszen egymásra hatnak.
több mint 6 éve
Mindezt úgy, hogy a D-ben nincs kulcsfontosságú sérült, és most már az O is teljes létszámban van.

Ettől még Foxboroughban egy meccsen a Sötét Nagyúr vezetésével bárki ellen esélyesek vagytok, de nem 80-20-ra mondjuk, hanem 60-40-re, és utána már idegenbe kell menni akkor is, ha megvan a 2.seed.
somoskovig
Hát nálam az sérüléssel egyenértékű, ha a csapat magja olyan szinten van egészségügyileg egész héten, hogy külön géppel kell utazni, nehogy megfertőzzenek még másokat is..(van Noy, HT, Gilmore, Collins..előbbi konkrétan maszkban közlekedett) meg hogy Cannon a meccs alatt többször be kell menjen (hányás-hasmenés a jó ég tudja mi) az öltözőbe..attól mert a pályán voltak, egyáltalán nem volt közel sem 100%-os ez a védelem. Sajnos.

és igen még akár a csoportgyőzelem is oda lehet, kikapunk a Chiefstől , meg a Billstől és utóbbi nem bukik egyet sem.

A Chiefstől playoff meccsen kevésbé félek, mint egy vért ivott Ravenstől..már csak azért is, mert futás ellen rosszabbak vagyunk. És jelenlegi kinézet alapján, valóban fényévekre vagyunk egy contender csapattól..de nem is a jelenlegi formára osztanak gyűrűket..akkor nem nyertünk volna mostanában.

2nd seed adhat hazai pályát is a főcsoport döntőre..és tavaly is az volt a közfelkiáltás, hogy idegenbe, pláne a Kansas ellen nincs esély. Szerencsére a csapat nem foglalkozott ezzel..
több mint 6 éve
Ha feljavul, akkor majd meglátjuk. Ettől egyelőre piszok messze vagyunk.

És kiemeltem, hogy szerinted a jelenleg ezt a hetet jelenti, szerintem meg az elmúlt másfél hónap ugyanilyen fos, csak a W-k elfedték ezt.
zinedine5

Az a lényeg, hogy te nem látsz kiutat, vége van..tehát ha esetleg csoda történne és megindulna valami, akkor értetlenkedned kellene, hogy mitől működhet a dolog, hiszen egyszer már vége volt, kimúlt, eltemettük az egészet..Ellenben az hogy jelenlegi kinézete nem csinos, de benne van a potenciál, az lehetőséget ad arra, hogy később büszkén tapsikoljunk..mondjuk én akkor is büszke leszek a csapatra, ha éppen összeszakadunk idén, mert nem reális elvárás a minden évben SB részvétel.

Nekem az a mentalitás fura, amikor egy adott helyzet értékelésén túl, abból jövőbeli következtetés lesz levonva a változtatás lehetősége nélkül, tényként. Ez ugyanis nem megoldásban gondolkodás, hanem rövidlátás..persze lehet ez tényszerű is, de azért vonakodom elfogadni, hogy nincs több ebben az offenseben..
topin
Szerintem ez látványosan szar és jelenleg nem látom, hogy mitől javulna, mivel egész évben szar az O, csak az év eleji könnyű sorsolás és a szuper D ezt elfedte. Az utóbbi fordulókban már jobb csapatok jöttek és maradt a jó D ami segített. Viszont az O cseppet sem javult. (természetesen ennek sok oka lehet, egészségügyi állapot, forma stb.)

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 118 — Chiefs GM
Bocsánat, ha a mérce nem a pozitív szezon vagy a PO-ba jutás és szerintem ezzel nem csak mi szurkolók vagyunk így.
Szomorú leszek, ha nem lesz AFC-döntő vagy SB, de ez a csapat jelenleg nem elég komplex, kérdés mit lehet 4 meccs alatt tenni, formát időzíteni.
Solymi
Azt azért tudod ugye, hogy a főcsopi döntőhöz mindössze egy playoff meccset kell nyernünk a jelek szerint, azt is a Gillette-ben?
topin
Ha a KC ellen kikaptok, akkor azért ez csücskös is lehet akár, mert akkor már csak 1 meccs lesz az előny előttük, és övék a tie-breaker. A nagyobb gond, hogy ez a Houston nem egy hot csapat összességében, jelenleg az AFC-ben ezt a szintet tudja azért a Bills, a Titans minimum (a Ravens és a KC meg jobbat szerintem). Ez lehet a szokatlan inkább, hogy nincs meg az a kényelmes fölény, amibe max. szezononként 1-1 AFC csapat tud konkurens lenni, idén a mostanában látottak alapján a 3-6.hely között vagytok játékerőben és teljesítményben is. Eddig az volt a megszokott, hogy van egy brainfart vereség valami lúzer bandától (ez általában decemberben a Miami), meg a szezonkezdet lassú, ott bejön 1-2 vereség, de valódi PO contender csapat november-decemberben nem szokott megverni Titeket, pláne nem ilyen meccsképpel. Mindezt úgy, hogy a D-ben nincs kulcsfontosságú sérült, és most már az O is teljes létszámban van.

több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 053 — Слава Україні! Героям слава!
Felesleges szerintem temetni a Patset, ezt minden nem Pats drukker tudja szerintem. 😀

Meglátjuk az idény utolsó negyede hogy sül el, ugye ha formaidőzítést nézzük, mindig mondják, hogy decemberben kell elkezdeni igazán jó formában játszani, ez tegnap/ma nem jött össze, de az utolsó 4 meccs mérlege szerintem reális képet ad majd arról, hogy mit várhatunk idén tőletek a PO-ban.

Én kb biztos vagyok benne, hogy rosszabb esetben is meglesz a 2. kiemelés. 😛

A Bills idén kellemes meglepetés, és játszunk velük mi is, és ti is, ezeken nyilván sok múlik majd. 😊

Nyilván ilyen eredménysor után tök természetes és normális is, ha Brady sem olyan éles, gyakrabban vannak gyengébb meccsei, a jóllakottság szerintem egy idő után elkerülhetetlen egy ennyire eredményes franchise-nál. (általában eredményes csapatoknál bármilyen sportban)

Amíg BB nálatok van, én egyelőre nem ugranék le a szikláról. 😊

De az AFC döntőben ellenünk több kell majd, ez tuti. 😀 😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
én azt gondolom, hogy ebben a Pats O-ben egy WC kör ha benne van, de talán még ez sem.

Hasmenést kapunk?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
én azt gondolom, hogy ebben a Pats O-ben egy WC kör ha benne van, de talán még ez sem.

Ettől én ugyanúgy szorítok a csapatért mint Topin és reménykedem a Nagy Fordulatban, ami már annyiszor bekövetkezett - egy szezonban, egy meccsen, egy Super Bowlon. A mienk a liga történetének legjobb HC-a, stratégája. (Ma is 3:21-ig folyamatosan reménykedtem, hogy a srácok megrázzák magukat és két drive-al visszazárkózunk.) De ezt az érzelmek mondatják nekem, a racionalitás mást sugall.
Burkus
Na de akkor, könnyen megugorják a racionális elvárásokat..hiszen, többet ne várjunk el, mint amire képesek. Ha viszont ez a plafon, akkor örömöd lehet a playoffban..
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
baszki Burkus majdnem ugyanazt írtuk 😊 csak egy kicsit átköltve

Draft

több mint 6 éve
Amikor anno a KC MNF-en szarrá vert bennünket és elküldtem a csapatot és egy ősdrukker mondta, nyugi messze a szezon vége.

Kicsit kilátástalannak tűnik minden, de BB van akkor mágus, hogy kezelni tudja.

PO teljesen más kávéház...

Amúgy meg tényleg elvagyunk kényeztetve... 9 SB részvétel 6 win az elmúlt 20 évből.... Más csapat a szurkolóikkal együtt a fél tökét odaadná legalább egy SB részvételért...

Lassan majd hozzá kell szoknunk - csak nem tudom mikortól - amikor egy 8-8-nak is örülnünk kell...

Hagyjuk a 3,14ába a fanyalgást majd az idő eldönti, hogy mi lesz és mi nem....

Gyerünk előre és ahogy írtam én egy 2 - 2 nézek most ki a csapatból aztán kitudja lehet 4-0 vagy 0-4 (ez csúnya lenne)
Ha lesz ha nem lesz SB akkor is ugyanúgy drukkolok tovább a csapatnak...Ránk férne egy kis rivalda fény nélküli időszak is 😊

Draft

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
vicces olvasni a fórumot, egy 10-2-es csapatnál full temetés hangulat, vége a szezonnak stb 😀
ez a gond a Pats-el, hogy annyira magasan van a mérce, hogyha nem játszanak Superbowl formában akkor már rossz a csapat, közben meg sima playoff résztvevők minden évben és az utóbbi időkben bent is voltak a superbowlban.
én januárig várok azért a temetéssel, mert Brady és BB sokkal jobb januárban, de lehet idén nem lesz SB és akkor mi van? azért ennyi ideig egy ilyen ligában ilyen szintet képviselni szerintem így is csoda és legendás
Sifur
Én nem temetem a szezont, csak úgy látom, mint afféle NFL-Kávéházi Konrád, hogy az Offense összteljesítménye a 8. hét óta olyan gyenge, amilyenre nem emlékszem, amióta Pats drukker vagyok, pedig sok víz folyt le azóta a Dunán, amióta elkezdődött ez a "szerelem". És nem arról van szó, mint pld. 2014-ben a Kansas-meccs esetében, hogy egy meccsre megzuhantunk, aztán jött a feltámadás, hanem az Offense konzisztensen gyenge és minden szegletében - futásban, elkapásban, blokkolásban egyaránt. Brady 18 TD-nél jár a szezon háromnegyedénél - magáért beszél.

Az idei NFC East minden idők második leggyengébb konferenciája, mégis vért izzadva vertük meg a Phillyt és a Cowboyst, az előbbinek most 37 pontot hintett a Schlußverkaufot tartó Miami, a másikat ellentmondást nem tűrően verte meg otthon a Bills.

Nem lesz SB és akkor mi van? Én a Butler-féle interception óta jutalomjátéknak tartom magam számára a Brady-éra minden egyes meccsét. (Azon nagyon izgultam, hogy ne 3-3-al fejezze be, három korai SB győzelemmel és három ezt követő vereséggel.) Az Atlanta elleni feltámadás másfél negyedét pedig rendszeresen megnézem, újra, ha jobb kedvre akarok derülni. Ez a csapat mindent megtett, amit egy szurkoló elvárhat, 6x SB győztes, 13 konf. döntővel, Belichick és Brady nagyobb legendák lesznek mint bárki. Én meg olyan mázlista voltam, hogy élőben nézhettem. Ezt a hosszú lére eresztett bevezetést csak annak megerősítésére írtam le, hogy egyetértek Veled: akkor semmi baj sincs. De a szurkoló már csak olyan, hogy szeretné győzni látni a csapatát és én azt gondolom, hogy ebben a Pats O-ben egy WC kör ha benne van, de talán még ez sem.

Brady és Belichick jó lehet januárban, mellettük szól az óriási PO rutin is, de én azt gondolom, hogy az idei O építés sajnos nem lett sikeres. Ha Brownt nem zavarják el, ha a Gordon projekt bejön és ha Develin nem sérül meg, akkor van egyrészt egy olyan mélységi elkapósor, akik miatt a pálya közepe is kinyílik, másrészt a futás hatékonyabb lenne. De ezek a "ha"-k nem jöttek be és Harry pedig félek, hogy a nem tudja hozni, amit várnak tőle. Ettől kezdve marad a duplázott-triplázott 33 éves Edelman és Dorsett, akinek a mostani szerep túl nagy. A RB screeneket már az egész liga előre olvassa, White pedig szintén nagyon visszaesett idén.

Ettől én ugyanúgy szorítok a csapatért mint Topin és reménykedem a Nagy Fordulatban, ami már annyiszor bekövetkezett - egy szezonban, egy meccsen, egy Super Bowlon. A mienk a liga történetének legjobb HC-a, stratégája. (Ma is 3:21-ig folyamatosan reménykedtem, hogy a srácok megrázzák magukat és két drive-al visszazárkózunk.) De ezt az érzelmek mondatják nekem, a racionalitás mást sugall.
több mint 6 éve
Solymi

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
Mondjuk nem lepődnék meg, ha jelentős átfedés lenne az idei és a tavalyi temetkezési vállalkozói igazolványt igénylők között..😊
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Volt a negyedik negyedben egy érdekes mondata Chris Collinsworth-nek egy endzone-beli play-nél: hogy szerinte mindenki ismeri már az elkapó-útvonalainkat. És nekem is nagyon úgy tűnik, hogy az a probléma, hogy az elkapók nem tudnak elszakadni, az nagyobb részt annak köszönhető, hogy mostanra már mindenki majdnem tökéletesen kielemezte a passzjátékainkat, és tudják, hogy milyen szituációban, milyen elkapó-útvonalakat futnak a WR-ek, mit szeret látni Brady, hogy milyen pozícióban lesz majd a WR. Persze, nem minden ennek tudható be, biztos vannak olyan esetek is, amikor az elkapók rosszul futják az útvonalakat, drop-olnak, stb., tehát nem lehet mindent JMD nyakába varrni.

Egy másik faktor, ami az O#-szenvedésében látok, az az, hogy JMD sokkal rosszabb döntéseket hoz meccs közben, sokkal több a "brainfart", mint korábban, lásd tegnap a Michel futásainak hanyagolása, de a White-nak passzolok 5 yardra című dolog is eléggé elcsépelt dolog lett. Speciel tegnap a Michel futásaiban lett volna még potenciál, azt egyáltalán nem aknázta ki JMD.

Ha JMD-nek nincs valami playbook 2.0.-ja erre a szezonra, akkor nem nagyon látom, hogy hogyan fog ez az O# javulni. A Cheifs és a Bills tökéletes mérce lesz, hogy most lesz egy javuló play-hívás, valami újítás, vagy nem.

Egyébként tavaly is volt két megmagyarázhatatlan vereségünk, a Titans és a Lions ellen, és ez a hajnali vereség ugyanazokat az érzéseket keltette bennem, mint akkor. Szóval én nem vetnék keresztet a szezonra, de abszolút döntő az a körülmény, hogy meg tud-e újulni a támadójátékunk, vagy ezt a szezont ezzel a play-ekkel toljuk le.
Guggenheim
Ez nem újdonság, a csapatok nagyon nagy százalékban ismerik egymás playbookját, szituációtól függő döntéshozásait. Itt a lényeg az volt, hogy kivették Edelmant és White-ot a játékból, a többi meg oldja meg ahogy tudja. Mivel az újoncokkal nem tudsz minden playt eljátszatni, így az minimalizálva volt, jobban tudtak rá készülni és a Texans D se kutyaütőkből áll.
Egyszerűen a játékosaink nem tudtak elszakadni, TE játék nem létezik, futójáték meg úgy-ahogy.

Ez az Offense ezzel az O-fallal és játékosállománnyal most nagyon gyenge, köszönhetően a sérüléseknek és talán a betegségnek is.

Remélhetőleg az elkövetkezendő 4 meccsen tudnak annyit fejlődni, hogy a PO-ra jók legyenek, elkapóknak ez a meccs jó példa volt, hogy miben kell fejlődniük, ami muszáj lesz, mert csak Edelmanra nem építhetünk.
Solymi
Véleményem szerint a Patriots O# rendszere mindig is képes volt arra, hogy elősegítse az elszakadást, mivel olyan útvonal-kombinációk voltak, amelyek könnyebbé tették a WR-eink életét. Most szerintem a sokszor sablonos és előre kiszámíthatóak a hívásaink, feltérképezett az elkapó-útvonal kombinációnk ezt a plusz segítséget nem adja meg.

Pláne úgy, hogy valami miatt nagyon-nagyon ritkán vettük idén elő az up-tempo és a no-huddle offense-t, tegnap konkrétan egyszer sem. Pedig de jó volt látni, ahogy anno pár hete a Baltimore ellen 13-24-es hátrány toltunk egy No huddle TD drive-ot, és ott pár perc után seggén vette a levegőt a Baltimore D#. Mint kés a vajban, úgy mentünk át rajtunk.

Kérdem én, tegnap miért nem tudtunk egy ilyet elővenni? Burkhead // White simán bírtak volna egy ilyen fokozott tempót, és ahogy elnéztem a Texans Run D#-t, könnyen lehet, hogy esélyük se lett volna nekik sem, hogy egy ilyen drive-ot megállítsanak.
Guggenheim
Én a felállásokból nem vágom még, hogy mi következhet, igaz, nem is mélyültem el benne vagy nem próbáltam megjegyezni, hogy miket szoktunk ilyenkor játszani, csak tippelek mivel pont az a lényege a Pats Offensenek, hogy ugyanabból a felállásból a matchuptól függően tudsz kialakítani különböző playeket.

Jelenleg Harry és Meyers nem alkalmas arra, hogy vállukra vegyék az O-t és Sanunak is pontosabbnak kell lennie.

Azért azt ne felejtsük el, hogy az alábbiak mind dolgoztak a Patriotsnak és elég magas szinten:
HC Bill O’Brien, DC Romeo Crennel, ST coord Brad Seely és ott van még Jack Easterby is.

Tudják mit kell a Pats ellen játszani és meg is volt az ellenszerük, most már mi is tudjuk, hogy ők miként készülnek, egy esetleges visszavágóra ez jó alapanyag.

Túl sok jelenleg a hiányzó láncszem (C, FB, TE, WR) és az összhang ahhoz, hogy minden flottul működjön.
Én Bradyt se írnám le, nem gondolom, hogy nagyon pontatlan lenne, egyszerűen csak nem bízik meg annyira az elkapóiban, hogy megdobja azokat a labdákat amiket egyébként szokott.

Jelenleg kevés a megbízható fegyverünk ahhoz, haladjunk előre, hiába duplázzák Edelmant, alig bírtunk erre építeni.

Persze, meglehet, hogy ehhez a betegségnek is köze van és a KC ellen villogni fognak a srácok.
Bízom benne, hogy a PO-ra megtalálja az identitását a csapat.

vicces olvasni a fórumot, egy 10-2-es csapatnál full temetés hangulat, vége a szezonnak stb 😀
ez a gond a Pats-el, hogy annyira magasan van a mérce, hogyha nem játszanak Superbowl formában akkor már rossz a csapat, közben meg sima playoff résztvevők minden évben és az utóbbi időkben bent is voltak a superbowlban.
én januárig várok azért a temetéssel, mert Brady és BB sokkal jobb januárban, de lehet idén nem lesz SB és akkor mi van? azért ennyi ideig egy ilyen ligában ilyen szintet képviselni szerintem így is csoda és legendás
Sifur
több mint 6 éve

És kiemeltem, hogy szerinted a jelenleg ezt a hetet jelenti, szerintem meg az elmúlt másfél hónap ugyanilyen fos, csak a W-k elfedték ezt.
zinedine5

Az a lényeg, hogy te nem látsz kiutat, vége van..tehát ha esetleg csoda történne és megindulna valami, akkor értetlenkedned kellene, hogy mitől működhet a dolog, hiszen egyszer már vége volt, kimúlt, eltemettük az egészet..Ellenben az hogy jelenlegi kinézete nem csinos, de benne van a potenciál, az lehetőséget ad arra, hogy később büszkén tapsikoljunk..mondjuk én akkor is büszke leszek a csapatra, ha éppen összeszakadunk idén, mert nem reális elvárás a minden évben SB részvétel.

Nekem az a mentalitás fura, amikor egy adott helyzet értékelésén túl, abból jövőbeli következtetés lesz levonva a változtatás lehetősége nélkül, tényként. Ez ugyanis nem megoldásban gondolkodás, hanem rövidlátás..persze lehet ez tényszerű is, de azért vonakodom elfogadni, hogy nincs több ebben az offenseben..

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
Ez van. Ez amit tegnap láttunk. Ez egy gyenge O teljesítmény, gyenge O coachinggal.
zinedine5
Azért kíváncsi vagyok, hogy ha feljavul az offense, akkor miféle hozzászólásaid lesznek..mert ugye ezzel annak a lehetőségét kizártad. Vagy akkor majd jön az, hogy végre jó a playbook, jobban szeparálódnak, jobban megvédték, nem volt hulla beteg a csapat magja, Cannon nem ment be többször az öltözőbe a meccs alatt, mert annyira szarul volt. Mert, akkor azt írod majd, amit mi most..hogy igen, ez jelenleg szarul mutat, de számtalan olyan indikot lehet mondani, ami javítható vagy javulhat..tehát nem kell feltétlenül így maradnia..sőt inkább az lenne a csoda, ha így maradna. De ha így marad sincs semmi, akkor lezárult egy éra ami mindenképp lezárult volna egyszer, már a tavalyi menetelés is óriási extra volt, főleg miután talent hiányos, béna csapatnak lettünk megbélyegezve, amelyik idegenben nem tud playoff meccset nyerni úgysem..

Nálunk állandóan 1 meccs a világ..ráadásul lehetetlen legyőznünk jobb mérleggel állót. Most már amúgy többen rettegnek a javuló Miami ellen is..

Olyan körülményeket ne is nézzünk, hogy állandóan bye weekről, csütörtöki meccsről kapjuk az ellenfeleket mostanában. Az offensenek nem segített az időjárás. Most a heti betegség. JMD se segít, de ilyen már volt ezerszer, aztán mégis előjött egy értelmezhető gameplan amikor kellett.

Szezon előtt 13-3 körül vártam, ez simán meglehet. A playoffban meg bármi lehet..
topin

több mint 6 éve
Elvileg "teljes fegyverzetben" voltunk, játszott az összes futó, mind a négy elkapó, két TE, a fal szélén Wynn és Cannon meg a két first class guard. És 3 pontot csináltak három negyed alatt.
Burkus
Talán még példa sem volt ilyesmire, hogy egy csapat két külön géppel megy a meccsre, mert olyan állapotban vannak a játékosai..

Wynn Illnes..Cannon még a meccs alatt is az öltözőbe járt miatta. Karras lesérült meccs közben..Ennyit a teljes fegyverzetről..persze értem, hogy ha mi egészségesen ülünk a tévé előtt, akkor nem bírjuk elképzelni, hogy aki a pályára lép, az fizikailag, mentálisan képtelen 100%-ot hozni, mert a külső körülmények nem engedik.

Dorsett és Sanu is játszott valóban, de ugye nem tudjuk, mennyire voltak egészségesek és mennyire a kényszer szülte..maradandót egyik se tudott alkotni. De kulcs drop azért jött..Dorsett meg képtelen elszakadni és Harry kivétele után, megint vele számoltunk szélső elkapóként.

Valamiért elhagytuk a futást, ami nagyon jól festett..ha JMD volt balfasz, hát nyilván, legközelebb nem hagyja el. A lényeg, hogy működik..Ja és D kell az idei offense mellé, ez van, de kell. Most viszont nem voltak ott mellettük és ebben biztosan a betegség a ludas, mert láthatóan lassabb volt jó néhány ember mint szokott. Szóval én még nem temetném a szezont..de ahogy látom, igazából már csak üzenni kellene Bostonba, hogy lefőtt a kávé és a Ravens bejutott a SuperBowlba..mondjuk lehet ott másként látják és nem értenék..de hát ki ért hozzá jobban?
több mint 6 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
több mint 6 éve
Ez van. Ez amit tegnap láttunk. Ez egy gyenge O teljesítmény, gyenge O coachinggal.
zinedine5
Azért kíváncsi vagyok, hogy ha feljavul az offense, akkor miféle hozzászólásaid lesznek..mert ugye ezzel annak a lehetőségét kizártad. Vagy akkor majd jön az, hogy végre jó a playbook, jobban szeparálódnak, jobban megvédték, nem volt hulla beteg a csapat magja, Cannon nem ment be többször az öltözőbe a meccs alatt, mert annyira szarul volt. Mert, akkor azt írod majd, amit mi most..hogy igen, ez jelenleg szarul mutat, de számtalan olyan indikot lehet mondani, ami javítható vagy javulhat..tehát nem kell feltétlenül így maradnia..sőt inkább az lenne a csoda, ha így maradna. De ha így marad sincs semmi, akkor lezárult egy éra ami mindenképp lezárult volna egyszer, már a tavalyi menetelés is óriási extra volt, főleg miután talent hiányos, béna csapatnak lettünk megbélyegezve, amelyik idegenben nem tud playoff meccset nyerni úgysem..

Nálunk állandóan 1 meccs a világ..ráadásul lehetetlen legyőznünk jobb mérleggel állót. Most már amúgy többen rettegnek a javuló Miami ellen is..

Olyan körülményeket ne is nézzünk, hogy állandóan bye weekről, csütörtöki meccsről kapjuk az ellenfeleket mostanában. Az offensenek nem segített az időjárás. Most a heti betegség. JMD se segít, de ilyen már volt ezerszer, aztán mégis előjött egy értelmezhető gameplan amikor kellett.

Szezon előtt 13-3 körül vártam, ez simán meglehet. A playoffban meg bármi lehet..
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez egy nagy fos volt. És ebben semmi meglepő nincs. Egész egyszerűen egy fos az O. Ez látszik minimum a Browns óta. Előtte az egyetlen komolyan vehető csapat (Bills) ellen is szenvedtünk, de a Ravens, Eagles, Cowboys ellen volt 3 passzolt TD (egy Julestól) és ha a mai meccs komolyan vehető részét nézzük, akkor igazából négy meccs alatt passzolt két TD-t Brady. Lehet itt droppokról (igaz), fos playhívásról (igaz), szar időről (néha ok) beszélni, de ez egy nulla, szar teljesítmény.

Engem nem lep meg, mert látszott, hogy ez ennyi, csak itt többen szemellenzősen mantrázták, sőt még most is páran, hogy majd PO-ban, meg tartalékolunk, meg majd, ha lesz fal, meg lesz futás, meg Harry, meg Sanu. Aha. Ez van. Ez amit tegnap láttunk. Ez egy gyenge O teljesítmény, gyenge O coachinggal.
Hát mégis mi a fasz volt a második félidő elején az első két play? Egy középre futás 0, azaz nulla yardért és egy int. 4 play -6 yard. Ezt találták ki a félidőben? Szuper. Sanuért mi a faszért adtunk egy 2. kört, ha erre használjuk? Harryt tegnap pont helyettesíthette volna bármelyikünk. De mindegy is mert, amíg Brady ilyen szinten pontatlan, addig mindegy is.

A védelem most is megadta volna a lehetőséget, de képtelenség úgy sokáig jól játszani, hogy vak majmok vannak a másik csapatrészben.

Örülök, hogy ez miatt nem maradtam fent. Szerintem kb. az utóbbi 4-5 évben először.
zinedine5
Nem ismétlem el, mert ugyanezt gondolom.

Elvileg "teljes fegyverzetben" voltunk, játszott az összes futó, mind a négy elkapó, két TE, a fal szélén Wynn és Cannon meg a két first class guard. És 3 pontot csináltak három negyed alatt. A szeparálódás nem megy - Edelmanon kívül talán még az egyébként erre alkalmatlannak kikiáltott Meyers képes valamennyire - Edelmant meg duplázzák, mert úgyis tudják, hogy Brady a bajban ő keresi. Három interceptiont és 0 TD-t dobott Brady, amíg számított (egyet visszafújtak holding miatt - megköszönhettük - egyet pedig gyak. elejtett a védő, amikor Brady aluldobta Edelmant a hosszúnál.) De legalább 3 olyan passz volt, ahol az elkapó teljesen másfelé ment mint a passz. A futás mutat javuló tendenciát, de azért hogy Harris ebbe a RB corpsba sem fér be, az elgondolkodtat

Az elmúlt hetekben az volt az itteni okosság, hogy "jó, most gyengék voltunk a Philly/Cowboys/stb. ellen, de majd ha jön Wynn/Sanu/Dorsett/stb., akkor az offense régi fényében tündököl, akkor odab...unk mindenkinek." Hát nem. És ennél több talent már nincs tartalékban.

A végén fejben kiengedett a Texans, majdnem rá is fáztak, de amíg koncentráltak, a pályán sem voltunk.

Hozzáteszem, 28 pontot kapni a védelemnek is sok és nemcsak a pont volt sok, de olyan nagy playeket is megcsináltak, amiket az eddigi ellenfeleknek nem sikerült. De a flu nyilván nagyban rontotta a teljesítményt.

Nekem az a bajom, hogy ez az offense színvonal one and done PO szint. Bár most 10:2, a Bills 9:3, a Miami is összekapta magát, ha kikapunk a Chiefstől, akkor még az is megtörténhet, hogy csak WC helyen lesz PO. (Értem ezalatt az az eshetőséget, ha a Bills és a Miami győzne.) Most néztem meg az állást és most tudatosult benne, hogy a Buffalo a nyakunkon van.
több mint 6 éve
Ez egy nagy fos volt. És ebben semmi meglepő nincs. Egész egyszerűen egy fos az O. Ez látszik minimum a Browns óta. Előtte az egyetlen komolyan vehető csapat (Bills) ellen is szenvedtünk, de a Ravens, Eagles, Cowboys ellen volt 3 passzolt TD (egy Julestól) és ha a mai meccs komolyan vehető részét nézzük, akkor igazából négy meccs alatt passzolt két TD-t Brady. Lehet itt droppokról (igaz), fos playhívásról (igaz), szar időről (néha ok) beszélni, de ez egy nulla, szar teljesítmény.

Engem nem lep meg, mert látszott, hogy ez ennyi, csak itt többen szemellenzősen mantrázták, sőt még most is páran, hogy majd PO-ban, meg tartalékolunk, meg majd, ha lesz fal, meg lesz futás, meg Harry, meg Sanu. Aha. Ez van. Ez amit tegnap láttunk. Ez egy gyenge O teljesítmény, gyenge O coachinggal.
Hát mégis mi a fasz volt a második félidő elején az első két play? Egy középre futás 0, azaz nulla yardért és egy int. 4 play -6 yard. Ezt találták ki a félidőben? Szuper. Sanuért mi a faszért adtunk egy 2. kört, ha erre használjuk? Harryt tegnap pont helyettesíthette volna bármelyikünk. De mindegy is mert, amíg Brady ilyen szinten pontatlan, addig mindegy is.

A védelem most is megadta volna a lehetőséget, de képtelenség úgy sokáig jól játszani, hogy vak majmok vannak a másik csapatrészben.

Örülök, hogy ez miatt nem maradtam fent. Szerintem kb. az utóbbi 4-5 évben először.