New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Mert mindig a Patsnek csalnak ugye...?- elvettek a fumble+TD-t
- elvettek egy TD-t mondva hogy Harry kilépett
több mint 6 éve
Hihetetlenül hiànyzik egy AB szintű no1 WR ebből az offenseből. Mert így van Edelman ès ennyi. Így nem is tudom mit vàrunk Bradytől...
több mint 6 éve
Mi meg kiszopunk megint szégyenletes módon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Baltimore behúzta...
több mint 6 éve
Na, a Texans is megnyerte a Super Bowlját, hogy utána lemenjen kutyába megint 😀Jön még kutyára Patriots!
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Na, a Texans is megnyerte a Super Bowlját, hogy utána lemenjen kutyába megint 😀

több mint 6 éve
Azt tudja valaki, hogy miért Sanu kellett nekünk Sanders helyett ?
több mint 6 éve
Brissett és JimmyG elég jól játszik. Remélem, a Mester ma azért megmutatja nekik...
több mint 6 éve
Múltkor végignéztem, felhype-oltam magam, majd a csapat elbaszta a kedvem. Most nem nézem meg, majd max a meccs után^^Most nyerünk..ezt W-re, a múltkorit L-re vettem a szezon előtt..igaz, ennél jobban haladó offense-re gondolva tippelgettem 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Múltkor végignéztem, felhype-oltam magam, majd a csapat elbaszta a kedvem. Most nem nézem meg, majd max a meccs után^^

több mint 6 éve
A középső rész zenei anyaga vitzes..🙂 De jó lett!!😉Gondoltam, ha a Giletteben tudták torkuk szakadtából énekelni, akkor most is jól jöhet..😊
És szerintem holnap az idei legsimább győzelmünk lesz!🤘😎
kyobalu
több mint 6 éve
Szerintem holnap lesz az O# idei legjobb teljesítménye idén.Azér' azt nagyon bírnám, ha ez a jóslatod most bejönne. És még azt is, ha a Bills megveri a Postásokat.Győzelemre fel..A középső rész zenei anyaga vitzes..🙂 De jó lett!!😉
youtu.be/ZtEIavkHg6M
topin
kyobalu
Burkus
Sok futással öljük az időt és ezt a középszerű secondaryt szétszedi Brady-Julius-White-Watson-Meyers-Sanu tandem..
A futásukat nagyon limitáljuk és kifejejezetten nagy nyomás lesz Mahomes-on, a LB sorunk nem hagyja levegőt venni sem a sok csapdázással, bújtatott játékkal. Sok lesz a blitz, sack, irányító siettetés.💪🙂
Egy szép, magabiztos Pats győzelem lesz a Rókalyukban!🤘😎
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Azér' azt nagyon bírnám, ha ez a jóslatod most bejönne. És még azt is, ha a Bills megveri a Postásokat.Győzelemre fel..A középső rész zenei anyaga vitzes..🙂 De jó lett!!😉
youtu.be/ZtEIavkHg6M
topin
kyobalu
több mint 6 éve
Győzelemre fel..A középső rész zenei anyaga vitzes..🙂 De jó lett!!😉
youtu.be/ZtEIavkHg6M
topin
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Az Öreg fiai is ugyanolyan veszélyesek lesznek. BB is úgy nőtt fel, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is football volt. Az egész család, nagyapától, unokáig olyan mértékben van átitatva ezzel, ami nagyon veszélyessé teszi őket. Emellett úgy tűnik, hogy az átlag feletti intelligenciát és a hihetetlen munkaképességet is örökölték. Szóval a Kraft család részére ajánlott, hogy hosszú szövetséget kössön a Belichick családdal.És igen, emellett vannak olyan hírek, hogy TB legnagyobb fia is szeretné követni az apját, szóval: LOL (Persze Brady fia még nagyon kicsi, ebben a korban minden fiú az akar lenni, ami apja.)
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Jets fan baratom meg is jegyezte rogton, hogy nem bir ki meg 20 evet egy csoportban egy Bill klonnal 😀Brady-nek is van pár fia, hátha egyik kiköt majd Steve B csapatában vagy Brian B-nél? 😎😎😎😂😂😂
rokaur
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
rokaur
876
Mondjuk lehet az oreg otthon azert leb*szta mert tul sokat mosolygott 😀www.youtube.com/watch?v=PUnsf6B6OVcMég a hangja is ugyanolyan. 😀
Nem kell vizsgalat ki az apa 😀
rokaur
polonic
elvileg o hivja a D# play-eket is, bar nyiltan meg senki se mondta ki ha jol tudom. Jets fan baratom meg is jegyezte rogton, hogy nem bir ki meg 20 evet egy csoportban egy Bill klonnal 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=PUnsf6B6OVcMég a hangja is ugyanolyan. 😀
rokaur
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=PUnsf6B6OVcÉs még a hangjuk is hasonlít..😉
rokaur
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Hogy ne csak arról legyen szó, hogy mi szar 😀Nálam Willie McGinest előrébb lenne, mint Van Noy. És kimaradt az egyik legnagyobb kedvencem ever: Rosevelt Colvin 😕 Jah, és a futóknál befért volna még egy 1000 yardos futónk az Ügyvédi Iroda, BenJarvus Green-Ellis.
Érdekes felvetést hozott le a pats.com és aki szeretne beszállhatna a "játékba"
BB - TB éra alatti legjobb 53-as roster összeállítása.
Itt a pats.comos roster:
www.patriots.com/news/dreaming-of-an-all-bb-tb-era-53?sf225416825=1&fbclid=IwAR2-AzTUEFpzlXRWDwV1jaVwXAMfqaah6DYh84UlhwkWSkuurxOjpMnnN3c
Nagyrészt egyetértek vele, nálam Cassel helyett Bledsoe lenne a 3rd QB, Talib helyett beférne Butler, míg a Punter Ryan Allen lenne.
ervinator
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Úgy látom, hogy Meyershez eléggé ragaszkodik az Öreg. Emlékeim szerint az első évében Edelman se váltotta meg a világot. Egy hátul draftolt, vagy draftolatlan játékostól elsősorban azt várjuk, hogy jó legyen a hozzáállása, tanítható legyen és fejlődjön. Mivel a fizetése nem számít, nem gond, ha az első évében még nem konzisztens a játéka. Amúgy meg már most több momentuma volt, mint korábban nem egy pro bowler elkapónak, akik a csapathoz jöttek.De hát a draftolatlan Edelman is kukázottnak számít, Wes Welker is kukázott volt. Kérem szépen! A guberálás az egy komoly szakma! Ahhoz érteni kell! 😉Ennek okán Meyersből is lehet jó elkapó 😀
Kollega
Mondjuk még nála azért látható, hogy tud szeparálódni a védőktől, de mondjuk benne van fejlődési potenciál.
manuszka86
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Hogy ne csak arról legyen szó, hogy mi szar 😀Érdekes felvetést hozott le a pats.com és aki szeretne beszállhatna a "játékba"
BB - TB éra alatti legjobb 53-as roster összeállítása.
Itt a pats.comos roster:
www.patriots.com/news/dreaming-of-an-all-bb-tb-era-53?sf225416825=1&fbclid=IwAR2-AzTUEFpzlXRWDwV1jaVwXAMfqaah6DYh84UlhwkWSkuurxOjpMnnN3c
Nagyrészt egyetértek vele, nálam Cassel helyett Bledsoe lenne a 3rd QB, Talib helyett beférne Butler, míg a Punter Ryan Allen lenne.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
De hát a draftolatlan Edelman is kukázottnak számít, Wes Welker is kukázott volt. Kérem szépen! A guberálás az egy komoly szakma! Ahhoz érteni kell! 😉Ennek okán Meyersből is lehet jó elkapó 😀
Kollega
Mondjuk még nála azért látható, hogy tud szeparálódni a védőktől, de mondjuk benne van fejlődési potenciál.