New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha gazdag leszel, majd gondolj ránk. 😀Ne vicceljünk, semmi nem lesz 😊Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ezzel a zebra csapattal mi lesz ezek után. 😀 Mert erről fognak most beszélni egy héten keresztül, az tuti.Így, a kövi 3 meccs meglesz, utána pedig még három. Ennél többet nem kérhetnénk. Amennyire letört voltam egy hete, annyira biztos vagyok mostÉn is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
Szerintem ez a vereség nagyon nagy indulatokat generál a csapatban.. És most jön Cincinnati..És tudjuk mi lett a vége amikor kaptunk egy zakót a Chiefs-től és csak a Bengalsra koncentráltunk...👊😎
kyobalu
Wyatt
Hunreeth
Wyatt
(Mibe került volna mind a 2 esetnél továbbengedni a játékot, és megvárni, hogy mi lesz? Így sikerült egy fumble visszahordást megszakítani és egy TD-t is elvenni. Így is - úgy is lett volna visszanézés mind a 2 esetben, az utóbbinál nyilván nem lett azért, mert nem szereztek belőle pontot.. mindegy végül.)
Hunreeth
Nekünk viszont pont ennyi kellett a végső lökéshez, szal köszönöm <3
Meg is raktam mindent
Wyatt
Mondjuk még abból a szempontból is jól jöttünk ki ebből, hogy PO előtt jött és tuti a részvétel rajta. Így azért talán a következő Pats meccseken is nagyobb nyomás lehet a sporikon...
több mint 6 éve
Ne vicceljünk, semmi nem lesz 😊Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ezzel a zebra csapattal mi lesz ezek után. 😀 Mert erről fognak most beszélni egy héten keresztül, az tuti.Így, a kövi 3 meccs meglesz, utána pedig még három. Ennél többet nem kérhetnénk. Amennyire letört voltam egy hete, annyira biztos vagyok mostÉn is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
Szerintem ez a vereség nagyon nagy indulatokat generál a csapatban.. És most jön Cincinnati..És tudjuk mi lett a vége amikor kaptunk egy zakót a Chiefs-től és csak a Bengalsra koncentráltunk...👊😎
kyobalu
Wyatt
Hunreeth
Wyatt
(Mibe került volna mind a 2 esetnél továbbengedni a játékot, és megvárni, hogy mi lesz? Így sikerült egy fumble visszahordást megszakítani és egy TD-t is elvenni. Így is - úgy is lett volna visszanézés mind a 2 esetben, az utóbbinál nyilván nem lett azért, mert nem szereztek belőle pontot.. mindegy végül.)
Hunreeth
Nekünk viszont pont ennyi kellett a végső lökéshez, szal köszönöm <3
Meg is raktam mindent

több mint 6 éve
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ezzel a zebra csapattal mi lesz ezek után. 😀 Mert erről fognak most beszélni egy héten keresztül, az tuti.Így, a kövi 3 meccs meglesz, utána pedig még három. Ennél többet nem kérhetnénk. Amennyire letört voltam egy hete, annyira biztos vagyok mostÉn is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
kyobalu
Wyatt
Hunreeth
Wyatt
több mint 6 éve
Ja, és a múlt hetivel ellentétben, ÍGY EMELT FŐVEL LEHET KIKAPNI!Sőt!!!!
több mint 6 éve
Így, a kövi 3 meccs meglesz, utána pedig még három. Ennél többet nem kérhetnénk. Amennyire letört voltam egy hete, annyira biztos vagyok mostÉn is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
kyobalu
Wyatt
Hunreeth

több mint 6 éve
Nem szoktam bírózni, de ez most kiverte a biztosítékot!!!Remélem ez tényleg olyan mentális töltetet ad a csapatnak, hogy innentől nem lesz kegyelem senkinek!!!
több mint 6 éve
DehogynemVodka nem lehetne? Meglesz. Ez a vereség, most olyan erőket hoz, innentől L nem leszTök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsHa igazad lesz küldök egy karton Heinekent vagy 1 üveg Johhny Walkert
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Én is így gondolom. Mikor mutatta BB utoljára a first down-t? És Brady mikor volt ennyire magán kívül egy sima 15 yardos futás után? Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a következő meccsekre. Jobb, hogy kikaptunk, és ÍGY kaptunk ki.Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
kyobalu
Wyatt
több mint 6 éve
Esküszöm, ez a vereség kellett a bajnoki címünkhöz. Köszi Boger <3Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
kyobalu

több mint 6 éve
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsMost fejezte be BB a sajtótájékoztatót..Próbált higgadtan válaszolgatni a hülye kérdésekre, de rég láttam ilyen ingerültnek, feszültnek..
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Vodka nem lehetne? Meglesz. Ez a vereség, most olyan erőket hoz, innentől L nem leszTök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsHa igazad lesz küldök egy karton Heinekent vagy 1 üveg Johhny Walkert
Wyatt
ThundersNFL

több mint 6 éve
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my wordsHa igazad lesz küldök egy karton Heinekent vagy 1 üveg Johhny Walkert
Wyatt
Draft

több mint 6 éve
Ha ez kell, hogy az O felébredjen?Ám legyen!
Draft

több mint 6 éve
Tök mindegy, ez kellett ahhoz, hogy csapat legyünk. Innentől nincs vereség. Mark my words

több mint 6 éve
Ha csak fele ennyire vannak vakon a zebràk, ez hosszabítàs minimum. Az offense tovàbbra is rossz, de ha ez a meccs nem ràzza fel őket akkor semmi.
több mint 6 éve
második félidőre felébredt a D, spec team hozta a szokásos blokkot 😊Bírók meg tényleg szarjanak sünt, ilyen magas színvonalú bíráskodást amit ma nyújtottak.....ezt a bandát most kellene eltiltani a foci pályáktól.
több mint 6 éve
vesztes meccsen nagyon rég nevettem ennyitKínodban?
ZERO_L
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakomLegyen úgy!!!💪😎
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakom

több mint 6 éve
A mérkőzés, amikor a Pats drukkerek Lions drukkernek érezhették magukat.
több mint 6 éve
A vegen Bradyt is felhuzak annyira, hogy jol jatszott. De birok olyan vakon voltak ma, amit reg nem lattam.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ez a meccs a legundorítóbb volt bíráskodás szinten, amit valaha láttam. Szar, szemét szar bíráskodás volt. Viszont bajnokok leszünk.

több mint 6 éve
az első félidő bénázása miatt nem érdemeltük volna meg, de a bírók szarjanak sünt!
több mint 6 éve
vesztes meccsen nagyon rég nevettem ennyit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/