New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Füszer
45
Igen ! Pont ez a nagy rizikó az egészben ! Ki hogy viseli a saját magára ráosztott szerepét ? Nálam Gordon sokkal alázatosabbnak tűnik !Ez nem rajtuk múlik, nem az ő felelősségük, hanem a HCAz az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.Főleg így , egy csapatban .
És az a kérdés, hogy képesek e topformában játszani, és mennyit a 19 meccsből?
Sobri Jóska
Füszer
-é, OC-é, egyéb szakembereké.
Sobri Jóska
Én ezzel a verzióval is kiegyeznék Gordon és AB két évig együtt ( utána AB megy mint Rewis ) de addig 2 SB és 2 győzelem !Szvsz. ez nálunk nem merül fel. A "next man up" filozófiába nem férnek bele a primadonnák. Itt még a primadonnák mint Moss is beálltak a sorba.Igen ! Pont ez a nagy rizikó az egészben ! Ki hogy viseli a saját magára ráosztott szerepét ? Nálam Gordon sokkal alázatosabbnak tűnik !Ez nem rajtuk múlik, nem az ő felelősségük, hanem a HCAz az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.Főleg így , egy csapatban .
Sobri Jóska
Füszer
Sobri Jóska
Füszer
Gordon az én benyomásom szerint egy morálisan rendben lévő, egészségesen gondolkodó fickó (a nyilatkozatai alapján), aki nem tud(ott) lejönni a szerről. AB pedig egy munkamániás, ha megtalálja a helyét. Belichick nem Tomlin és Brady nem BigBen. (A Meskó könyv jól írja le a két franchise hozzáállásának különbségét.) Amúgy Brady meccs utáni interjújából azért lejött, hogy örül AB érkezésének és várja a közös munkát, szerintem ezt szolgálja az összeköltözés is.
Burkus
több mint 5 éve
Szvsz. ez nálunk nem merül fel. A "next man up" filozófiába nem férnek bele a primadonnák. Itt még a primadonnák mint Moss is beálltak a sorba.Igen ! Pont ez a nagy rizikó az egészben ! Ki hogy viseli a saját magára ráosztott szerepét ? Nálam Gordon sokkal alázatosabbnak tűnik !Ez nem rajtuk múlik, nem az ő felelősségük, hanem a HCAz az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.Főleg így , egy csapatban .
Sobri Jóska
Füszer
Sobri Jóska
Füszer
Gordon az én benyomásom szerint egy morálisan rendben lévő, egészségesen gondolkodó fickó (a nyilatkozatai alapján), aki nem tud(ott) lejönni a szerről. AB pedig egy munkamániás, ha megtalálja a helyét. Belichick nem Tomlin és Brady nem BigBen. (A Meskó könyv jól írja le a két franchise hozzáállásának különbségét.) Amúgy Brady meccs utáni interjújából azért lejött, hogy örül AB érkezésének és várja a közös munkát, szerintem ezt szolgálja az összeköltözés is.
több mint 5 éve
Füszer
45
Igen ! Pont ez a nagy rizikó az egészben ! Ki hogy viseli a saját magára ráosztott szerepét ? Nálam Gordon sokkal alázatosabbnak tűnik !Ez nem rajtuk múlik, nem az ő felelősségük, hanem a HCAz az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.Főleg így , egy csapatban .
Sobri Jóska
Füszer
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ez nem rajtuk múlik, nem az ő felelősségük, hanem a HCAz az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.Főleg így , egy csapatban .
Sobri Jóska
Füszer
több mint 5 éve
Füszer
45
Az az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.Főleg így , egy csapatban .
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az az igazság, hogy a topformában játszó Brown is, Gordon is top5 WR a ligában.És az a kérdés, hogy képesek e topformában játszani, és mennyit a 19 meccsből?
több mint 5 éve
Nalam Thomas repülne.Az biztos, hogy garbage time-ba (is) mindenki hajtani fog a helyéért úgyhogy jöhet majd a running the score hiszti.Én Brownt vágnám kiHa Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Persze ha addigra lesérül valaki, akkor nincs kérdés.
Burkus
De kiraknád azt az Olszewskit, aki törött orral visszamegy a pályára?
Vagy azt a Thomast, aki végigtolta a felkészülést, simán partner volt a kivágás + visszaigazolás projekthez? Az öreg imádja az ilyen csapatembereket. Sőt, nem imádja, hanem íííííííííímádja.
Gordonba most öltünk fél évet, meg egy rakás pénzt.
Harryt első körben draftoltuk. Dorset elkapott bármit, ami felé repült.
De tényleg egyszerűen nem értem, hogy mi volt a fejében BB-nek, amikor ajánlatot tett Brownnak. Ez nem túlbiztosítás, hanem túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túlbiztosítás.
Jó, velem is csak egyel többen vagyunk, mert én is csak kérdezni tudok 😀
Kollega
Fast Willie
Viccet félretéve szerintem egyértelmü, hogy Olszewski vagy Bolden repül.
vpi
Meyers-t nem szabad kirakni, tuti felszedik a waiver-ről.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Füszer
45
A mostani Gordon-t senkiért sem adnám oda ! Remélhetőleg ilyen mentális állapotban marad ! Legjobb formájukban nálam jobb mint AB !
több mint 5 éve
BB tavaly OBJ-t akarta elhozni , idén AB-t. Majd mikor nem engedte ide a csapatuk őket akkor tele lett a töke és húzott egy wr-t az első körben. Ezt csinálta tavaly is mikor nem tudtuk megtartani Lewist, berágott és hozott egy futót az első körben..Én azt gondolom, hogy druszádat csak sérülés vetheti ki csapatból vagy ha visszaesik, egyébként biztos helye van. Szerintem nemcsak Brady tekinti mentoráltjának, hanem Belichick is, aki kiemelte abból a patthelyzetből, aminél a Brownsnál volt, ,amikor botlott újra, akkor az egész csapat Krafttal együtt mögéállt, támogatta a rehabban és amint lehetett, újra rosterre került. Szerintem ezt az egész franchise sikertörténetként éli meg (joggal). Az a franchise, amelyik egyébként ilyen vagy enyhébb fegyelmezetlenség esetén sem ismer pardont, l. Chandler Jones esete, aki meg sem bukott a szintetikus marihuánával az NFL-nél és úgy tradelték, hogy csak nézett, pedig a liga egyik legjobb rushere. (Collins esetét nem is említve.) Egyértelmű, hogy Gordon nálunk kivételezett státuszban van. A tehetsége és játéka pedig fenomenális, nekem a tavalyi kedvenc elkapása, amikor visszanyúlt Brady kicsit rövid labdájáért a két Colts védő között és TD lett. Nem véletlen, hogy az nfl.com-on volt egy összeállítás Brady 10 legszebb passzából tavaly, abból legalább öt Gordon elkapás volt.
Harry szerintem is IR en marad de én nagyon szomorú lennék ha egy 31 éves valaha elit wr miatt aki ,nem mellesleg kb üveg ,(DT) feladnánk a Gordon projektet.
Ez a srác filmbe illő karriert futhat be, én borzasztóan drukkolok neki és nagyon elszomorítana ha AB érkezése limitálná a szerepét.
Btw TB mentorálja , érdemes megnézni, hogy a TD je után Brady szalad hozzá és enyhe tulzással jobban örül, mint a SB győzelemnek 😊
gordon
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Van esély rá, hogy úgy jártok ezzel itt néhányan, mint a Brady kiégettel. Azt is már vagy 8 éve várják 😉 😛Es pontosan eltalaltad a capmanagement lenyeget amit az Eaglesnel is boszorkanyosan csinalnak.Az Eagles boszorkányos cap managementjét majd beszéljük meg 1 év múlva inkább.
Kerdes persze, hogy a kovetkezo evekre hogyan hatnak a szerzodesek, de azert ez nagyjabol benne van a tweetben ill. alapnak veszi mindenki azt h a Patsnel rendben van minden a kovetkezo evekre is.
Solymi
peterk2005
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Harry-t szerintem fogjuk pályán látni idén,fene se tudja miért de valamiért idén jobban elhiszem hogy Gordon végigjátssza a szezont (ha nem lesz sérülése). DT egészségügyi állapota fogja meghatározni mennyire lesz szükség Harryre, helyette tud rosterre kerülni, szerintem a többi elkapónak biztos helye van.
több mint 5 éve
Es pontosan eltalaltad a capmanagement lenyeget amit az Eaglesnel is boszorkanyosan csinalnak.Az Eagles boszorkányos cap managementjét majd beszéljük meg 1 év múlva inkább.
Kerdes persze, hogy a kovetkezo evekre hogyan hatnak a szerzodesek, de azert ez nagyjabol benne van a tweetben ill. alapnak veszi mindenki azt h a Patsnel rendben van minden a kovetkezo evekre is.
Solymi
Egyébként mondandóm annyi volt - amit vpi sikeresen fel is fedezett -, hogy egy funfactot fölösleges megmagyarázni. De ha te meg szeretnéd, akkor hajrá 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tehát leszögezhetjük, hogy a két fél már régebben mutatott érdeklődést a közös munkára.Akkor még egyszer, csak röviden a tények:A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....Az más.
kolok1972
A Pats csal.
Mindig.
Mindenben.
Is.
Ha ugyanezt mást csinálná nehogy má' egy pecces cheatriotsos háborodjon fel.
vpi
Tavasszal a NE 1st round picket ajánlott érte, ő is szerette volna, mi egyértelmű okból nem engedtük. Tehát a NE is akarta, AB is akarta, mi nem akartuk. Eltelt 6 hónap és AB a NE játékosa.
Szerintetek: ez egyszerű véletlen.
Sokak szerint meg nem. 😊
Ennyi a történet. Mindenki értelmezheti ahogy akarja, de a helyzet adott, szvsz most már kár ezen rugózni. Megtörtént, kész.
Jan
Ebből nyilvánvalóan az következik, hogy tampering történt és hónapok óta ez egy előre kitervelt cél volt és még véletlenül sem annak a magyarázata miért történt meg a "hivatalos" bejelentés csupán 5 órával a kirúgása után, miért rögtön a Pats-hez rohant AB és miért nem volt komoly licit háború érte a ligában (már ha tényleg nem volt)
Értem én, hogy állandóan farkast kell kiáltani, meg mindig a hátsó szándékot keresni, bármit csinált a Pats, de komolyan kérdezem, nem unalmas már???
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
BB tavaly OBJ-t akarta elhozni , idén AB-t. Majd mikor nem engedte ide a csapatuk őket akkor tele lett a töke és húzott egy wr-t az első körben. Ezt csinálta tavaly is mikor nem tudtuk megtartani Lewist, berágott és hozott egy futót az első körben..Harry szerintem is IR en marad de én nagyon szomorú lennék ha egy 31 éves valaha elit wr miatt aki ,nem mellesleg kb üveg ,(DT) feladnánk a Gordon projektet.
Ez a srác filmbe illő karriert futhat be, én borzasztóan drukkolok neki és nagyon elszomorítana ha AB érkezése limitálná a szerepét.
Btw TB mentorálja , érdemes megnézni, hogy a TD je után Brady szalad hozzá és enyhe tulzással jobban örül, mint a SB győzelemnek 😊
Szerkesztette: gordon
több mint 5 éve
Én még azt nézem ki a csapatból, hogy Harryt végleg IR-en hagyják, ha nincs rá szükség. Dw mire visszajöhet, addigra azért bejöhet valakinél sérülés, komoly formahanyatlás vagy újra bimbózni kezd Gordon és Mariska kapcsolata.Ha Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Burkus
Vagy azt a Thomast, aki végigtolta a felkészülést, simán partner volt a kivágás + visszaigazolás projekthez? Az öreg imádja az ilyen csapatembereket. Sőt, nem imádja, hanem íííííííííímádja.
De tényleg egyszerűen nem értem, hogy mi volt a fejében BB-nek, amikor ajánlatot tett Brownnak. Ez nem túlbiztosítás, hanem túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túl-túlbiztosítás.
Kollega
Szerintem az nem kérdés, hogy ha a csapatomhoz jelentkezik a liga top3 WR-ből az egyik, hogy ő itt akar játszani és még a garantált évi 15 millájából is enged 6 millát meg elfogad egy sor nehezítő feltételt, hogy így legyen, akkor szerződtetem. Erre ember nem mond nemet, akármilyen csilivili elkapó sorom van.
Ha meg márciusban tett BB ajánlatot, akkor DT még sérülésből lábadozott (az Achilles-szakadás gyógyítása - úgy tudom - nehezebb ügy mint a térdszalag), Edelman mégiscsak 33 és sérült, Gordon pedig rehabon volt, bizonytalan volt mint a kutya vacsorája (ideértve azt is, hogy mikor kap játékengedélyt, ha jelentkezik is). Hogan elment, volt Dorsett és kész. Ésszerű döntés volt akkor, szerintem a mostani is az.
Meyers komoly passzt kapott Bradytől vasárnap - azt az egyet, - eléggé csinnbe küldte vele és simán megtartotta srác, még tovább is ment. Jó lenne, ha ott is kialakulna a kémia, szeretem ezeket sikeres kukázásokat.
több mint 5 éve
Semmiképpen se vedd ezt személyeskedésnek, de pont ti megkaptátok az ellenértékét, és vasárnap este semmivel se voltatok előrébb így se. De sok sikert kívánok a Steelersnek! Sok barátom szurkol nekik és szívesen látnék egy a vasárnapihoz hasonló meccset mondjuk a rájátszásban is 😊Én Brownt vágnám kiHa Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Burkus
Kollega
Fast Willie
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Természetesen nem veszem bántásnak, én sem annak szántam.Mindenféle bántás nélkül:Most nyilván ez így volt megrajzolva persze hónapokkal ezelőtt, és én ezt nem is vitatom, hiszen BB zseni. De hogy ezt még úgy is próbálja smoke-olni, hogy draftol ezek után az 1. körben egy elkapót, hoz egy kiemelkedő veteránt a piacról és még Gordont is visszahoztuk, ez az igazán kitartó módszer. Szerencsére azért a többség átlát ezen a szitánNem vágom hogy ez most mire válasz.
Wyatt
Melyik mondatommal nem értesz egyet, vagy melyikről gondolod hogy nem igaz?
Jan
Már épp kezdett lecsengeni a téma, jobb érzéssel töltött el téged, hogy most beírtad ide ezt?
Semmilyen új információt nem közöltél és azt sem hiszem hogy a topic olvasói nem végezték el a 8 általánost, hogy össze kellene foglalni a lényeget.
ervinator
Egy 4 órával korábbi hsz-ra reagáltam.
Nem mindig vagyok net közelben, ezért nem írtam rá pár percen belül. (ezt arra értem, hogy már kezdett lecsengeni a téma)
több mint 5 éve
Az biztos, hogy garbage time-ba (is) mindenki hajtani fog a helyéért úgyhogy jöhet majd a running the score hiszti.Én Brownt vágnám kiHa Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Burkus
Kollega
Fast Willie
Viccet félretéve szerintem egyértelmü, hogy Olszewski vagy Bolden repül.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Én Brownt vágnám kiHa Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Burkus
Kollega
több mint 5 éve
Ha Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Hát, én már 3 napja az várom, hogy valaki megfejti ezt, de úgy látom, hogy senki se tudja a megoldást.
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Ha Harry visszajön IR-ről - ha visszajön, de elég nagy luxus lenne egy elsőkörös picket egy évig IR-n tartani - ,mit mondtok, ki fog kikerülni? AB, Gordon, Thomas, Edelman, Harry, Dorsett és Meyers - elég sok a jóból, különösen ha hozzáveszem a két ST player WR-t. Dorsett a vasárnapi meccs és BB+Brady szavai után nem kérdés, hogy marad, korábban őt mondtam volna. Meyers a jövő és rögtön felvennék a waiverről, nem jutna el a PS-ig. Talán még Olszewskit mondanám és akkor Bolden a visszahordó. (De örülök, hogy végre nem Edelmant égetik ebben a szerepkörben.)Persze ha addigra lesérül valaki, akkor nincs kérdés.
több mint 5 éve
ervinator
1 703
Mindenféle bántás nélkül:Nem vágom hogy ez most mire válasz.Most nyilván ez így volt megrajzolva persze hónapokkal ezelőtt, és én ezt nem is vitatom, hiszen BB zseni. De hogy ezt még úgy is próbálja smoke-olni, hogy draftol ezek után az 1. körben egy elkapót, hoz egy kiemelkedő veteránt a piacról és még Gordont is visszahoztuk, ez az igazán kitartó módszer. Szerencsére azért a többség átlát ezen a szitánAkkor még egyszer, csak röviden a tények:A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....Az más.
kolok1972
A Pats csal.
Mindig.
Mindenben.
Is.
vpi
Tavasszal a NE 1st round picket ajánlott érte, ő is szerette volna, mi egyértelmű okból nem engedtük. Tehát a NE is akarta, AB is akarta, mi nem akartuk. Eltelt 6 hónap és AB a NE játékosa.
Sokak szerint meg nem. 😊
Ennyi a történet. Mindenki értelmezheti ahogy akarja, de a helyzet adott, szvsz most már kár ezen rugózni. Megtörtént, kész.
Jan
Wyatt
Jan
Már épp kezdett lecsengeni a téma, jobb érzéssel töltött el téged, hogy most beírtad ide ezt?
Semmilyen új információt nem közöltél és azt sem hiszem hogy a topic olvasói nem végezték el a 8 általánost, hogy össze kellene foglalni a lényeget.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én teljesen úgy vagyok vele, hogy mindenki azt gondol, hogy mi történt valójában. Csak megemlítettem az összeesküvés-elméletet pártolóknak, hogy minden tiszteletem az övék, hiszen nem hagyták magukat olyan átlátszó smoke screenekkel átbaszni, mint az 1. körös WR-draft és a két veterán WR meg/visszaszerzése. Pedig BB biztosan azt hitte, hogy ez jó elterelés lesz. A kis amatőrNem vágom hogy ez most mire válasz.Most nyilván ez így volt megrajzolva persze hónapokkal ezelőtt, és én ezt nem is vitatom, hiszen BB zseni. De hogy ezt még úgy is próbálja smoke-olni, hogy draftol ezek után az 1. körben egy elkapót, hoz egy kiemelkedő veteránt a piacról és még Gordont is visszahoztuk, ez az igazán kitartó módszer. Szerencsére azért a többség átlát ezen a szitánAkkor még egyszer, csak röviden a tények:A Seahawks is próbálta megszerezni AB-t,ennyit arról,hogy mindenki összezárt volna,csak ez a tetű Pecc,már megint kibaszott mindenkivel....Az más.
kolok1972
A Pats csal.
Mindig.
Mindenben.
Is.
vpi
Sokak szerint meg nem. 😊
Jan
Wyatt
Jan