New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 261
Szerintem is ez lehet mögötte, csak akkor miért hoztunk egy random DT-t... 😊
Sinisa
Cowart megy IR-re ha lesz rugo?
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
na ki lesz az ötödik rugónk idén? egyáltalán van még valaki akit nem próbált ki BB? 😀
már lassan jelentkezhetünk mi is 😊
manuszka86
Nem az áll a dolog mögött hogy az egynapos sebészet csodájaként jön vissza Nick Folk? (Előzetesen is az volt a hír, hogy egy hetet hagy ki.)
Burkus
Szerintem is ez lehet mögötte, csak akkor miért hoztunk egy random DT-t... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
A lózung jó. Még egy "Do your job"-ot is tegyél mellé. De most már inkább teljesítmény kellene.
Burkus
Azért az kemény, hogy 10-2 az idény, 17.alkalommal zsinórban 10W és teljesítményt követelünk, mint valami évtizedes sikertelen csapatnál 😊
topin
De nem érted?!
KIKAPOTT A PATS 6 PONTTAL!!!
Idegenben, csoportgyőztesként, egy PO-ért küzdő csapattól, tele beteg játékossal.
Hát nem nyilvánvaló, hogy BRADY ÚJRA KIÉGETT?!?!
Csak idő kérdése volt, és ki kellett várni, de a nagy igazságok ha kalandos úton is, apró kitérőkkel (3 SB győzelem, 4 SB részvétel, SB MVP cím), de mindig igazolódnak.
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Csoportgyőztes? Te melyik ligát nézed? Még messze nem dőlt el a csoportgyőzelem sajnos 😕
Burkus
Ha Iktriad Patriots fan lenne, most esne teljesen kétségbe, hogy Sobri előre eljinxelte a divízió győzelmet. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A lózung jó. Még egy "Do your job"-ot is tegyél mellé. De most már inkább teljesítmény kellene.
Burkus
Azért az kemény, hogy 10-2 az idény, 17.alkalommal zsinórban 10W és teljesítményt követelünk, mint valami évtizedes sikertelen csapatnál 😊
topin
De nem érted?!
Idegenben, csoportgyőztesként, egy PO-ért küzdő csapattól, tele beteg játékossal.
Csak idő kérdése volt, és ki kellett várni, de a nagy igazságok ha kalandos úton is, apró kitérőkkel (3 SB győzelem, 4 SB részvétel, SB MVP cím), de mindig igazolódnak.
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Csoportgyőztes? Te melyik ligát nézed? Még messze nem dőlt el a csoportgyőzelem sajnos 😕
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
na ki lesz az ötödik rugónk idén? egyáltalán van még valaki akit nem próbált ki BB? 😀
manuszka86
Nem az áll a dolog mögött hogy az egynapos sebészet csodájaként jön vissza Nick Folk? (Előzetesen is az volt a hír, hogy egy hetet hagy ki.)
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Burkus
topin
De nem érted?!
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Na bmeg sosem hittem volna hogy örülni fogok majd a hozzászólásodnak. Brady helyett én égtem ki....🤪🤪🤪

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mielőtt jönne a nyilvánvaló, leírom én. Viccelni bárki viccelhet bármivel, ezzel is!

több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Burkus
topin
De nem érted?!
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Sobri, ezen a fórumon sokan viccelhetnek a "Brady kiégett"-tel... Na de ha valaki, hát te pont nem vagy köztük 😀
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Burkus
topin
De nem érted?!
HÁT NEM MEGMONDTAM?!
Sobri Jóska
Azt meg tegyuk hozza, hogy BB szar GM, mert nem tud draftolni es TE-t kellett volna hoznia, raadasul MCD biztos zsarolja valamivel, mert ennel a bena playbooknal meg hivasoknal BARKI jobbat tud.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Burkus
topin
De nem érted?!
HÁT NEM MEGMONDTAM?!

több mint 6 éve
Burkus
több mint 6 éve
w.o.r.d.

ZERO_L
Burkus
... de TB sokkal jobb ember nálam
ZERO_L
Legalább ebben egyetértünk 😊
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 799 — no es importante
szerintem az lehet a baj, hogy az emberek kitalálták hol tartja Tom a "spice melange"-ot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
w.o.r.d.

ZERO_L
Burkus
Az én részemről erre kapnál egy "kabbe a faszom"-ot... de TB sokkal jobb ember nálam, twitteren, face-n eléred ha üzenni szeretnél neki 😛

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
w.o.r.d.

ZERO_L
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
w.o.r.d.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
manuszka86
Nem kell PK.
Csak 2 pontosra megyünk, ezért kellett egy DT. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Peak BB lenne, ha vegul talalna egy jo rugot es az AFC Championship game-en a Ravens ellen az o utolso masodperces rugasaval jutnatok a Bowl-ba.
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan

Szerkesztette: manuszka86

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hozzuk vissza AB-t és Gronkot és minden faca lesz...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 118 — Chiefs GM
A kulcsfontosságú sérülést nem erre a meccsre értettem, hanem úgy, hogy nincs IR-en senki mondjuk a felsorolt 4-esből, nem hagyott ki meccseket, ilyesmik, nem volt olyan veszteség, mint mondjuk Watt, ha már a Texans példánál maradunk. 😊
somoskovig
Akkor viszont nem értem..azt mondod nem szokott megverni minket ekkor contender csapat..Most a Houston megvert, de már sose tudjuk meg, mennyire befolyásolta a heti betegség a D teljesítményét, mi lett volna ha egészségesen jövünk..és azért ne általánosítsunk egy ilyen külső körülmény által meghatározott meccs kapcsán. Szerintem semmi nem következik belőle..sőt ha kikapunk a Chiefstől, abból se..az a csapat bárki ellen nyer, nem meglepetés. Ha kikapunk a Billstől, akkor már elő lehet venni a csapatot..a másik két meccsről ne is beszéljünk, ha nem nyerjük őket, akkor valóban lefőtt a kávé..
topin
Nem általánosítok (legalábbis próbálom elkerülni), mindössze arra gondolok, hogy idén 5 PO csapat az AFC-ből szinte biztosnak tűnik, Ravens, Texans, Chiefs, Bills és Pats. A mostani trendek alapján (elmúlt 4 meccsből 2 zacsi, plusz 2 olyan győzelem, amit eléggé beárazott utána heteken a Bills meg a Miami) simán benne van, hogy a Chiefs és a Bills ellen is vereség lehet, így tulajdonképpen a 4 veletek egy szintű AFC PO-csapattól jönne 1-1 vereség. Erre értettem, hogy ennyire nem szoktatok a veletek egy szintű contender csapatok ellen bénázni, hanem buktok egy tök lényegtelen AFC East meccset Miamiban, egy NFC meccset, meg van 1-2 szezon eleji/közepi brainfart valami erős középcsapat ellen, ebből szokott összejönni a 13-3, 12-4. De a kulcsmeccseket mindig nyertétek, most meg pont az van, hogy a gyenge csapatokat veritek, az erősektől kikaptok, ami a klasszikus középcsapat ismérve (idei Dallas pl.), és ez a szokatlan nekem.

több mint 6 éve
Az eredménykövetőben az alábbiak is mind Bradynek lettek felírva, mint homály passzok..azonban nem minden pontatlanságért ő a felelős..viszont, most ez az állomány van, ezzel kell főzni. Mindenki kettőt lépett előre a depth charton (AB,Gordon) és egyelőre ez így nagy kabát lett pár embernek..

www.nfl.com/news/story/0ap3000001083275/article/tom-brady-patriots-receivers-struggling-to-get-on-some-page
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ja, és még valami: volt néhány play a meccsen, ami feltűnő volt. A Ravens csinálja - és a Pats ellen is csinálta -, hogy 3 TE-s felállás pistolból és read option futás vagy weak side-re a RB-el, vagy Jackson ugyanarra az oldalra úgy, hogy a RB blokkol előtte. Na, tegnap a Texans is elővette előbb ugyanezt, majd picit meg is csavarta. Az első félidőben - már nem emlékszem melyik, de az egyik TD drive volt - ugyanúgy álltak fel, mint a Ravens szokott. Watson pistolban, 3 TE, RB. És read option, megfutották ugyanazt. 10+ yard. Majd néhány play-el később megint ugyanaz a look, ezúttal a Texansnál is a QB futott, ugyanúgy read optionból, ugyanoda. Watson is megfutotta. Majd újabb pár play-el később szintén ugyanaz, ugyanaz a felállás, read option, az RB futott, és ezt sikerült jól - pár yardon - megfogni. Aztán ismét pár play-el később ismét pontosan ugyanaz a felállás, pistol, 3TE, RB, de ezúttal RPO, és Watson passzolt a TE-nek. TD lett belőle. Először működött a RB futás, majd működött a QB futás, majd sikerült fogni a RB és a QB opcióit is, erre passzoltak az üresen maradt TE-nek.

Érdekes volt látni a nyomát annak, hogy a liga tanul. És lop. 😊 Részben tanulja a Pats defense-t is, BoB ellenetek próbálta alkalmazni. Az azért schedule ide v. oda már látszik, hogy ez a Pats defense kutya kemény dió "klasszikus" passz offense-eknek idén. De a sebesség / fürgeség az viszont a gyengéje lehet (akár double threat QB, akár széltében meghúzott játékok, akár valami los mögötti mozgással indított WR futások, stb.)

Gyanítom, hogy nem csak Houstonban videóznak, hanem liga szerte. Nem lepne meg, ha feltűnnének ezek a játékok más csapatoknál is - és nem csak a Pats defense ellen. Nincs persze mindenütt dual threat QB, de játék adaptálható elég sok féleképpen. Fürge elkapóra / futó TE-re, RPO-sítva, stb.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Néhány - számomra legalábbis - érdekes észrevétel az esti meccsről:

Brady tegnap az átlagosnál jóval később dobta el a labdát. A képernyőről is érzékelhető volt a dolog, úgyhogy direkt rákerestem. Egy számot találtam egyelőre: 3.31mp átlagban. Nem tudom mennyire megbízható a szám, de "érzésre" jónak tűnik. Lényegesen több, mint az idény átlagnak számító 2.6 körüli idő. Szóval jóval több volt tegnap a hosszabb lefolyású concept / vertikális játék. Logikus is, mert a Texans defense gyengéje is ebben van, és Watt kiesése óta a pass rush sem az igazi, meg tudja őket tartani a fal. Meg is tartotta, Brady-n dropback számhoz viszonyítva nem volt nagyobb nyomás, mint amikor 2.6mp alatt szabadul a labdától. A hívás megvolt, a fal jól blokkolt, csak a labda nem jutott elégszer célba. Pontatlan volt, dropolták, stb.

A defensive snapszámok alapján Van Noy és főleg Collins snapszáma tért el markánsan az átlagostól, John Simoné pedig jóval megemelkedett. A többieké (a formációs variálgatás miatti várható eltérésen felül) nem tért el az átlagtól markánsan. Valószínűleg Collnst és Van Noy-t üthette ki legjobban a flu. Collins sebessége hiányzott is szerintem.

A védelem a "megszokott" rengeteg 4 (de gyakran) 5+ man rush-t és zero coverage-t alkalmazta. Ha nem, akkor az egyedül hátul hagyott safety Hopkinst duplázta (direktben, nem is figyelt másra). Idén ez nagyon jellemző, de őszintén szólva a Texans ellen nem értettem miért ragaszkodott hozzá annyira BB. A Texans nem a Jets Darnolddal, aki szellemeket lát, és nem is az idei Philly, ahol nincs normális elkapója Wentznek, aki meg lenne, az dropol mindent. És Watson rohadt jól mozog is el a nyomás elől, jól hosszabbítja meg a playeket. A Hopkins, Fuller, Cutie hármas pedig életveszélyes 1-1-ben, hátsó besegítés nélkül. Nincs az az elit secondary amelyik mindhármat egyszerre képes másodperceking kordában tartani egy az egyben. Annyira meg nem jó a Pats pass rush, hogy mondjuk azonnal a pálya egyik irányába tudná terelni Watsont, eleve lezárva a pálya egyik felét.

Rengeteg film van már arról (idén Panthers, Titans, Colts meccsek), hogy hogyan lehet limitálni ezt az offense-t, és Watsont. Pont nem über agresszivitással (hacsak nincs egy Niners front7, de róluk nincs film idén), hanem a max 4 - de időnként még inkább 3 - man rush, spy, és késleltetett blitz (vagy a spy, vagy a 4. rusher). A secondaryban pedig besegítés, és zóna / man váltogatása. Watson ilyenkor kezd hezitálni, és ilyenkor cserkészhető / szorítható be. Belichick biztos tudja, hogy miért úgy védekezett a csapat ahogy, és szívesen meghallgatnám az okát, mert nem értem. Az eredménye sem lett fényes. A Texans offense ugyan Watson miatt veszélyes, de azért nem egy Ravens féle juggernautként gyártja a pontokat. Idén csak az éppen mélypontra került Falconsnak és a szintén hullámvölgybe került Chiefsnek raktak fel 28 pontnál többet.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Azért tudat alatt téged is levitt az örvény... 😀 😀

Ha nem változna semmi O# téren és a PO-ban one&done-t tolunk vagy még azt sem, akkor a köv TC-re már úgy fordulunk rá, hogy Stidhamnek ki/meg kéne szorítania Brady-t???? Cmon man...

Egy gyengébb(=nincs vagy csak egy PO win) szezon után temetni a kecskét ugyan olyan hülyeség mint rosszabb meccs/periódus után. Azért legalább várjunk már két egymást követő gyengébb szezont, mielőtt itt bármiféle éra lezárultáról kezdenénk el beszélgetni

ZERO_L
Félreértetted..én arról írtam, ha visszavonul, mert úgy érzi ennyi volt benne és miatta ilyen az O..Nem temetem sehova sem, véletlenül sem.